HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 3. toukokuuta 2012

reenipätijät

Ai saatana mua vituttaa etsiä urheilufoorumeilta nippelitietoa ja reeniohjeita, kun suurin osa keskusteluista kätkee sisäänsä piiloitetun viestin "MINÄ olen paremmassa kunnossa kuin SINÄ".

Mun mielestä ihmisen täytyy olla melkoisen epävarma omasta fyysisestä kunnostaan, kun täytyy päteä ja vertailla atleettisuuttaan muun trikookansan kanssa. "Siis miksi ihmeessä et juokse enemmän/zumbaa rajummin/hanki personal traineria/hakkaa hansaan sykemittari ranteessa?!" No, ehkä jollekin tulee hyvä mieli, kun saa kuulla jonkun esim. tekevän pienemmillä painoilla, vähemmillä toistoilla, juoksevan vähemmän, hitaammin ja harvemmin.

Kyllähän siinä oma kunto nousee, ku joku random kertoo juoksevansa parin kilsan lenkkejä viidentoista sijaan! Oma perse pienenee, haukkari kasvaa ja läski sulaa, kun joku toinen reenaaki eri tavalla. Ku ite reenaa pitkää matkaa, niin toki lyhyen matkan reenaaja on aivan perseestä ja toisin päin. Oma laji on paras laji, oma reeniohjelma paras ohjelma ja oma raejuustosössö paras raejuustosössö. Oma pirtelö on protskupitoisin, oma sykemittari tarkin ja omat lenkkarit hengittävimmät. Vittu minäminäminä.

Musta olis hauska nähdä noi netissä liikkuvat himoreenaajat! Kummasti kadut on täynnä läskiperseitä, eikä niitä satoja timmeiksi treenattuja kimppuja, joita netissä omien juttujensa mukaan liikkuu... Oon niin satavarma, että ne kaikkein eniten cooperin testistä pätevät ja fitnessupercirclezumbacomboa ylistävät ovat oikeasti jotain kerran lenkkareita jalkaan kokeilleita ja jätskiä naamaansa lapiolla lappaavia itseensäpettyneitä surkimuksia, joiden urheilu-ura stoppasi 12-vuotiaana Hippo-hiihdoissa kaatumiseen. NO VOI!

Miksi ihmeessä muiden suorituksia täytyy mollata; vittuilla tuloksista, reenitavoista ja kaikesta muusta, joka siinä urheilun ympärillä pyörii?  Voi vittu, ketään ei kiinnosta se, että sun mielestä joku random tekee kolme toistoa liian vähän tai syö liian paljon hiilareita! Mua vituttaa niiden puolesta, jotka niitä keskusteluja tekee/niihin vastaa, ku AINA JONKUN SAATANAN EPOPELLEN TÄYTYY TULLA PÄTEMÄÄN! Mene ite lenkille sen persees kanssa ja anna ihmisten urheilla miten urheilee! Eikös idea oo se, että ylipäätään liikkuu ja pitää hauskaa? Vai olenko missannut pointin? :OOO

Mm. nämä inspiroivat:
http://keskustelu.suomi24.fi/node/10395499
http://demi.fi/keskustelut/1250028/kuinka-monta-kilometria-juoksette-keskivertolenkillanne
http://keskustelu.suomi24.fi/node/10623171

12 kommenttia:

 1. "itseensäpettyneitä surkimuksia, joiden urheilu-ura stoppasi 12-vuotiaana Hippo-hiihdoissa kaatumiseen." :D:D:D

  VastaaPoista
 2. vittu et rupes vituttaan noi linkkien takaa paljastuvat keskustelut :D

  VastaaPoista
 3. joo muaki rupes kyl ärsyttää niin saatanasti nuo keskustelut, etenki toi demi.fi:n.. hienoa jos joku on sellanen että jaksaa todella juosta joka toinen päivä 25km, mutta sitten kun tulee itse vastaamaan tuohon kysymykseen että joo yleensä juoksen 2km niin miten noi oikeesti kehtaa alkaa inistä siitä? "häh wut, en ite näkis mitää järkee juosta vaa paria kilsaa lenkkinä, kestäis jo vaatteide pukeminen kauemmi :( mulla se abouttirallaa 2km menee juoksumatolla punttiksen alkuverkaks."

  sdkaghaksdd ehkä kaikki ei vaan ole niin juoksemisen ystäviä, itse henkilökohtaisesti inhoan sitä ja pyöräilen sata kertaa mieluummin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PLUS että jotkut reenaavat nimenomaan lyhyttä matkaa tai kuten yllä mainitaankin, alkureeniksi. ihan ku joku sadan metrin juoksija olis huonompi ku maratoonari vaan koska juoksee eri matkaa :DDD

   Poista
 4. Siis AAMEN :D Tää ilmiö toistuu kyllä muissakin keskusteluissa, kaikesta huokuu se perusajatus että minä olen parempi ku muut. Sit toinen juttu minkä oon huomannu, ni tota "oikeessa olemista" buustataan jotenki usein käyttämällä jotain "hienoja sanoja", monimutkasia lauserakenteita ja sellasta överikirjakieltä.. En tiiä oonko vaan harhaluulonen mut mun mielestä ihmiset yrittää kovasti tolla taktiikalla vakuutella kanssakeskustelijoitaan :D

  VastaaPoista
 5. Mutta urheiluhan on vakava asia! Eiku.

  VastaaPoista
 6. Tossa Demin keskustelussa:

  "20-45 km on semmonen peruslenkki yleensä koirulin kanssa. Menee ehkä noin tunti 45 kilsaan. Alotin pari kuukautta sitten juoksemaan."

  Vertailukohdaksi: maraton on 42 km ja maailman parhaat maratonaritkaan ei juokse sitä tunnissa. Aika supernainen saa olla että parissa kuukaudessa on saanu kuntonsa sille tasolle että kipittää 45 kilsaa tunnissa. :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä määki haluan nähä sen ihmisen joka koiransa kans juoksee samaa vauhtia ku jonnet vetää skootterilla!! :DDDDDDDDDDdd

   Poista
  2. toi oli hei vissiin läppä :DDDD eihän ny kukaan juokse tuohon aikaan ja toi nimimerkkikin tais paljastaa koko jutun vitsiksi ;)

   Poista
 7. ääää luin ton demi.fi keskustelun :DDDDddddd

  VastaaPoista
 8. ja siis varsinki tämä:
  siis demi.fi keskustelussa
  ''Jotain 8 kilsaa.
  En oikein ymmärrä teitä 2km juoksijoita, eihän se lenkki kestä kun jotain tyylii 15 min jos juoksette? Hyvä että syke ehtii nousta?''

  justjoo :Dd

  VastaaPoista
 9. Jaa'a, mutta kuitenki kirjotit ite toisessa blogissasi näin: "käsipainot (ihan kunnon painot, eikä niitä kuppasia ämmien versioita, eli niitä hauskanvärisiä puolen kilon hiekalla täytettyjä muovikäppänöitä)"

  Vähän ehkä epäjohdonmukaista ;)

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!