HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 12. toukokuuta 2012

toiveboksi vol. vitunpaljon

Nyt saa taas toivoa! Tai niinku ainahan saa, mutta nyt mää oikein vaadin. Postausehdotuksia otetaan vastaan, samoin kritiikkiä, palautetta ja neuvoja, kuinka tehdä LFI:stä vieläkin hauskempi!

pusuin, Jenni

29 kommenttia:

 1. en muista et onks tällast postausta ollu, mut se miten ihmiset muuttuu seurustelun myötä? :D niin hyvässä ku pahassaki

  VastaaPoista
 2. joidenki nykyajan oikeesti viel lapsien "pikkuvanhuus", ku 8v käyttäytyy ku vaik joku 14v :D

  VastaaPoista
 3. Kirjota jotai herrrrrkkkäää! Vaadin!

  VastaaPoista
 4. Tämä tyttöjen lelut tytöille ja poikien pojille juttu. Esim jos tyttö ajaa crossi mallisella mopolla nii kaikki on sillee että ''wataa, onks toi tyttö!? siis oikeesti! ;o'' ja ''pikkusen oot jätkä ko tommosella ajelet'' miks pittäis ajjaa skootterilla jos on tyttö? :o Tai jos jollakki tytöllä on ihan yber auto, eli ajjaa vaikka manuaalilla mersulla jossa on kauheat kajarit perälunkassa nii kaikki kattoo taas että mitää, onko tuolla nainen ratissa!? Ja se vielä polttaa kumia ;ooooooo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja tästä aiheesta vielä se miten jotkut muijat kokee tämänkin sitten katkeruutena ja haukkuvat että tolla muijalla on tollanen auto vaan siks että se sais jätkii yms.... tai että toikin esittää jotakin ymmärtävänsä mopoista että sais enemmän vaan miehii... Se vaan että kun joitakin naisia voi kiinnostaa muukin kun lumene ja irtoripset mutta tämä tilannehan tarkottaa automaattisesti sitä että ei se feikkaa vaan :D

   Poista
 5. En tiiä ootko tästä jo kirjottanu, mutta yhteenmuutosta ja av(i)oliitossa asumisesta ylipäätään ois kiva lukea ;)

  VastaaPoista
 6. Mulla ei oo oikeestaan mitään "valitettavaa" blogista :D välillä kiroilet ja leikit olevasi kuin tamperelainen työmies ja kiukuttelet opettajillesi ja blogissa kuin 14-vuotias, mutta tykkään tästä kyllä :-DDDD voisit kirjoittaa poliisin virkaansa väärinkäyttävistä poliiseista, muuten vain päätää aukovista kytistä yms.

  VastaaPoista
 7. tästä jääkiekon mm-kisatouhotuksesta!!! onko jees vai meneekö yli (esim subissa joku LEIJONASUBI! JES????? okei oon sielä töissä ja niitä menee ihan helvetisti mut maailman turhin juttu:D:D) ja sitten kun tytöt esittää jotain jääkiekkoasiantuntijoita tehdäkseen miehiin vaikutusta (ja yleensä se on sellasta joo kyllä se kraanlundi on todellaki mun lemppari kun se ilmaveivaa ja kaikkee)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää muuten vois olla hyvä :D Ja toinen on KARPPAUS JA HESEN KARPPIHAMPURILAISET. Ja kaikki muutkin typerät dieetit. Kaikki vaan haisee ihan kuselta tuolla kun on joku triplaketoosi päällä.

   Sillain joo, terveellisesti voi ja pitääkin syödä mutta pitääkö siitä tehdä hirvee numero ja antaa sille vielä noin ärsyttävä nimi kun KARPPAUS. Kaverin mies on Karppa ja sitten karppi on myös kala. (Joo tiedän kyllä mistä lyhenne tulee mutta ärsyttää silti!)

   Poista
  2. Krisse, tsekkaa tämä ;) http://lets-fake-it.blogspot.com/2011/10/karppausmania.html

   Poista
  3. joo tää lätkäjuttu ja ne ihmiset jotka kirjottaa joka päivä joka maalista jonkun statuspäivityksen!! NIIIIIN raivostuttavaa! ja ylipäänsä koko fb:n täyttäminen erilaisilla turhilla lätkäjutuilla, linkeillä, statuksilla......
   mulla oli joku toinenki idea mutta enhän mä nyt muista ku pitäis!

   Poista
 8. Asuntoesittely! Vai meneekö liian henkilökohtaiseksi? Valokuvin tai videolla, miten vaan. Mikä asunnossanne on jees, mitä haluaisit siinä muuttaa? (Oletan että kaikilla on asunnossa useampikin asia joka ärsyttää, kuten mulla tulitikkulaatikon kokoinen kylppäri ja pyykinpesukone keittiössä :D)

  VastaaPoista
 9. Oot ennenki tehny, mutta tee postausta taas niistä Salkkareista ku mua niin oikeesti naurattaa, ku aina on samat henkilöt: sairaalassa ainut hoitaja on Katariina, ainut poliisi joka pidättää rikolliset on Antti, kaikki toisilleen sukua olevat muuttavat tai asuvat sattumalta samassa kerostalossa yms :DDD
  pliiiiis ;)


  http://little-fun-time.blogspot.com/

  VastaaPoista
 10. mielipidettäsi Robinista, oli se sitten sun mielestä hyvä tai huono :p

  VastaaPoista
 11. voisit jakaa mielipiteesi siitä, mitä ajattelen kun normaalipainoiset, noin 50kg ja 160cm, valittavat kokoajan siitä, miten läskejä ovat, tyyliin "yhyy, kato nyt mun läskireisii, kauhee lihapulla oon muutenkii" ja angstangstangst. ite mua ainakiin se ärsyttää ihan vietävästi (koska ite en oo noissa edellämainituissa mitoissa), jos vieressä ruvetaan tommosta jauhamaan, varsinkiin kun ne jotka noin väittää, tietää tasan hyvin itekkiin olevansa ihan normaalipainosia,

  VastaaPoista
 12. teee postaus asenteesta "naiset keittiöön" mitä mieltä oot siitä?
  tai tästä olen avuton poikien edessä! "siis en osaa paistaa kanaa hihihihihi osaaks sä?? voiks auttaa iha kädest pitäe hihihii"

  VastaaPoista
 13. ^ joo tosta avuttomuudesta postaus ! en mitään muuta vihaa ku sitä ku ollaa silleee "hihihi onks toi nyt sit se auto? mikä tää pyöree juttu on tässä kuskin edessä??hihihihihiiiiihihi" :D:D

  VastaaPoista
 14. saako antaa kommenttia blogin ulkoasusta? en tiiä oonko itte sokkee kana vai mikä on, mutta mun silmät ei erota noita keltasia tekstejä valkosella pohjalla (esim tossa laskurin päällä oleva teksti "NÄYTTÖJÄ YHTEENSÄ"). mun silmään ainakin selveyttäis hirveesti, jos tekstin väri olisi jokin tummempi, vaikkei tuo iso asia olekkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieki oon kattonu ihan sammaa, että vois olla pikkusen vaikka tummemman keltanen väri (: Mutta kyllä sen näkkee ko kattoo kunnolla.

   Poista
 15. Voi ihana Jepa, mää miljoonatta kertaa jo pyydän: Tee postaus Ei naisten -asioista! Siis et joo naiset ei juo kaljaa, polta norttia, käy paskalla taikka piereskele! Miehille on ihan ok jos toinen sanoo et "Jaaha, taidan käydä paskalla." mut jos nainen sanoo noin ne kattoo vaan sillai O.o öööö? Miks muka on jottain muka "vaan miesten" juttuja!!

  VastaaPoista
 16. vois olla kiva lukea semmosta asiaa, mikä koskee nykynuorten ES -juontia :----D voivoi, tää ois enemmä ku kiva!

  VastaaPoista
 17. esittele sun asunto kuvina ja kerro siitä jotain :):) oon aina katelllu sun kuvista et vitsi on kiva asunto , ni voisiks tehä siitä iha erikseen postauksen? :))

  VastaaPoista
 18. uusavuttomuus! "miten kuoritaan appelsiini?"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jooo! ja "miten syöt kuoritun appelsiinin?"

   Poista
 19. en tiiä onks tää jo aikasemmin tullu täällä esille, mut kirjota ajankohtasena aiheena jääkiekosta pätijät, eritoten kaksilahkeiset naureskelee mielellään "tietääkö tytönheitukka mikä on jäähyaitio he_he!"

  VastaaPoista
 20. Oletko ikinä lukenut kirjaa nimeltä Onko minussa jotain vikaa vai onko kaikki paskaa? Voisi sopia huumorintajullesi. Lyhyitä tekstejä asiasta ja asian vierestä.

  Tykkään blogisi kärkevästä ja pistävästä tyylistä, mutta pistää kyllä miettimään että onko voimasanojen vittu saatana perkele käyttö niin tarpeellista, vai olisiko syytä hakea voimakkuutta lauseisiisi muilla keinoilla. Tyhmältä kun et vaikuta. Tottakai kirosanoilla voi korostaa tiettyjä juttuja, mutta niiden merkitys vähenee sitä mukaa mitä enemmän niitä viljelee teksteihin.

  VastaaPoista
 21. VIDEOPOSTAUS PLIIS JOOKO! ;)

  VastaaPoista
 22. Toivoisin postausta kiusaamisesta.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!