HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 7. kesäkuuta 2012

"itsetunto-ongelmissa" kierivät ämmät

Näin kesän kynnyksellä Internetin ihmeellinen maailma täyttyy "uskallanx lähtee biitsille kesäl"-keskusteluista ja muista nolla-aivoista, jotka itkevät 50-kilon runkonsa "massiivisuutta". Silti sitä linkitellään masukuviaan kaikenmaailman palstoille ja sivustoille ja kuljetaan puolialasti kylillä. "Mutku mullon itsetunto-ongelmii ja kaipaan tsemppii". VITUT! Huomiohuora sää oot.

(JA TAAS sanon, että postaus ei liity oikeisiin itsetunto-ongelmiin, anoreksiaan tai mihinkään koulukiusauksen jälkeisiin traumoihin, vaan puhtaasti näihin saatanan tyhmiin lumppuihin, jotka keräävät tuolla jotain kehuja kaikilta keskustelupalstoilta MissMixistä Vauva.fi:hin. Tämä huomautus siksi, koska tälläkin sivustolla liikkuu sisälukutaidottomia ihmisiä, joille jokainen postaus, tekstinpätkä ja kirjoitus ovat henkilökohtaisia loukkauksia.)

Jos sä kehtaat esitellä pillua kylillä tai linkitellä tissikuvia Facebookiin, sä varmaan kykenet uimaan rannalla?! Tää nykyteinien -ja ikävä kyllä nykyään myös päälle parikymppisten neitokaisten- harhaluulo, että "kaikki kattoo just mua" on jotenkin niin surkuhupaisa, että tekis mieli lyödä päätä sohvapöydän kulmaan. Ikävä kyllä meillä ei ole sohvapöytää (ei ole sohvaakaan!!!), joten joudun jättämään kallon takomisen väliin. Siis hei kamoon! Mä en ainakaan jaksa jossain Yyterissä tuijottaa jokaista läskiä ämmää, pikkutissistä teiniä, pakkasen raiskaamaa pulkannarua, sotanorsua, timmiä salimarkkua, laihaläskiä leenaa tai vittu keskikokoista kroppaa.

Mäkin tänään ihan tyytyväisenä olin juoksemassa puolialasti lenkillä, ja jokainen varmaan tietää kuinka hyvältä tuulessa roikkuva nahka ja joka askeleella tärähtävä ylimääräinen liha näyttää? En miettiny saatana sekuntiakaan, että voi vittu iik, jos joku ny kattoo pahalla silmällä, ku mää lyllerrän menemään pitkin kyliä. Miksen kehtais? Mulla on kuitenkin toimivat jalat, että ei pitäis olla mitään itkettävää.

Ryhdistäytykää ny naiset iha oikeesti! Toi tollanen "apua, kehtaanksmä laittaa biksut"-lätinä on aivan turhaa. Vittu sulla menee kesä ohi, ku itket kotona jotain vinoo jalkaa ja roikkuvaa selkänahkaa! Mua ainakin henkilökohtaisesti vituttaa tollanen lapsellinen narina. HANKKIKAA OIKEITA ONGELMIA! Mun mielestä ainakin kuvakkeessa stringipepun esittely vaatii enemmän rohkeutta, ku uimapuvun pukeminen päälle.

36 kommenttia:

 1. hahha, just toi on niin ärsyttävää, ku joku ihan saatanan laiha ja muutenki upee tyyppi on sillee 'vittu oon niin ruma ja läski'! kunnon huomionhakemista!

  VastaaPoista
 2. nii totta! ja sitte jos se yks niistä teineistä saa itsetuntonsa kuntoo ni ne kaikki muut samankokoset 165cm/50kg teinit kattoo sitä pahalla koska kaikilla ei oo täsmällise samaa kroppaa ja mitat millillee samat vaikka olis ihannepainossa nii hyvää kroppaa varteha ei sais olla liia laiha eikä liia läski ja normaalipainoki voi ollajompaakumpaa ku ittestä lähtiehä se vertailu tehää! ja jos tykkää kropastaa nii on "ylimieline bitch" :D joooo o.... ei paljoo sekane kommentti?

  VastaaPoista
 3. ite oon aina ollu kaveriporukan isokokosin ja saanu aina kuulla kavereilta kuinka he ovat isoja ja läskejä...

  VastaaPoista
 4. Työpaikan seinällä on osuva teksti "Tosimiehet pitävät kurveista. Vain koirat juoksevat luiden perässä." :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan. Luonnostaan hoikemmat ja pienirintaiset naiset ovat alemman luokan kansalaisia ja ansaitsevat jäädä ilman miestä, mitäs eivät väkisin lihota itseään. Löllyköiden naisten ei taas tarvitse tehdä itselleen mitään, koska kurvit. En hyökkää tällä kommentilla sitten sinua vastaan, vaan yleisesti tuota ajattelumallia. T.Pienitissi joka seurustelee ilmeisesti epämiehen kanssa.

   Poista
  2. Here we go again...

   Poista
  3. noni tästä lähtee! aamulla ku tuun lukeen kommentteja, täällä on 150 kommenttia ja taisteluasetelmahan on "kurvikkuus on läskein keksintö" vs. "poikavartalo ei kiihota ketään"

   Poista
  4. http://2.bp.blogspot.com/-pfTVQiCQWk8/TztqBxbiDOI/AAAAAAAABAc/eJFe2MxL2ew/s640/1329140342484320.jpg

   Poista
  5. Mä oon ihan samaa mieltä siinä, että on sellasia ihmisiä jotka ei oikeesti liho vaikka kuinka yrittää! (okei, olen itse sellainen) ja sitten NIILLE saa huudella ja huomautella koostaan, mutta lihaville ei :) nimimerkillä: en aijo hankkia silikonirintoja vaikka miehet ei tykkäiskään pienirintaisuudestani P.S. Sori Jenni, tiiän et vihaat anonyymejä :)

   Poista
  6. Toi on kyllä oikeesti inhottavaa et ajatellaan et laihoja voidaan naljailla ja sit meitä pidetään tosikkoina jos suututaan meihin kohdistuvasta "hyvästä läpästä".. Mut meeppä pamauttaa jollekki vähän lihavammalle ihmiselle vaikka et "pyörippä tosta toi mäki alas ku sulta sen luulis onnistuvan" nii auta armias :D

   Poista
  7. eikö tää saatanan pointti ollu just se että oli kroppa mikä tahansa niin uskaltakaa ihmiset olla sitä mitä olette! :D itse ainakin ymmärsin ettei tekstin aihe ollut luoda lisää itsetunto ongelmia joillekkin jotka eivät ole sinut oman vartalonsa kanssa, vaan tako päähän ajatusta että SILLÄ KROPALLA EI OLE VÄLIÄ ja että jos oikeasti on laiha ja painoindeksi huutelee miinuksen puolella - ei tarvitse vikistä ja vinkua siitä kuinka sitä MUKA ollaan lihavia.
   itsetunto kohdalleen naiset, se on se mikä näyttää hyvältä!

   -IIDA

   Poista
 5. Aivan absoluuttisen totta puhut!
  ja täytyy sanoa, että aivan mahtavaan blogiin tuli eksyttyä ! :)

  VastaaPoista
 6. tää on kyllä niin totta! miten osaatki kirjottaa noin osuvasti :D

  VastaaPoista
 7. aamen! sun kirjoitustapa on jotain parhautta.

  VastaaPoista
 8. Taas, siis taas tää teksti oli kaikki mitä mä aattelen!Joo siis tuo on niin ärsyttävää, varsinki kun joku langanlaiha ystävä valittaa, kun on niin läski. Hankkikaa ne silimät päähän ja äkkiä!

  VastaaPoista
 9. :D kai se on sun helppo sanoo kun itse 50-kilonen hoikka ihminen! et voi vain kuule uskoa miten pahalta ihmisen tuntuu olla omassa kropassaan jos on 70 kiloinen, on vatsamakkarat ja selluliittiä varpaista mahaan! olen siinä samaa mieltä että on turhaa aina valittaa omasta ulkonäöstään ja painostaan, mutta minusta sinä et voi tälläistä kirjoitaa kun sinulla ei ole mitään ongelmia kroppasi kanssa ja et nää asioita ihmisen näkökulmasta joita ahdistaa oma vartalo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jokaisella varmaan on tai ainkin on joskus ollut ongemia kroppansa kanssa...eise tarkota että pitäis itkeskellä jokaselle vastaantulijalle niistä. ja jos ei oma kroppa miellytä ja on vatsamakkaraa ja selluliittiä hankkiudu niistä eroon.

   Poista
  2. Jäi se sisälukutaito sit kuitenki puuttumaan vaikka Jenni vielä erikseen kertoi mistä tekstissä on kyse? Voi luoja sanon minä.

   Poista
  3. Tulin just sanomaan että jos ei peilikuva miellytä niin perse ylös sohvalta ja lenkille! :D

   Poista
  4. Voi hellanlettas, missä luetunymmärtäminen?

   "postaus ei liity oikeisiin itsetunto-ongelmiin, anoreksiaan tai mihinkään koulukiusauksen jälkeisiin traumoihin, vaan puhtaasti näihin saatanan tyhmiin lumppuihin"

   Mikä kohta yllämainitusta lainauksesta jäi sulta ymmärtämättä? Ja kuules seitkytkilonen, vaikka Jennillä ei ehkä nyt olisikaan ongelmia kroppansa kanssa niin eiköhän jokainen meistä ole niitä joskus kokenut. Mites muuten, jos Jenni ei voi kirjoittaa tälläisiä, koska ei nää asioita ahdistuneen ihmisen näkökulmasta niin mites esimerkiksi Waltari on voinut kirjoittaa Sinuhen? Käymättä koskaan Egyptissä, voi ei!

   Oikeesti voi luoja tän nykymaailman kanssa, mitään ei voi sanoa eikä tehdä ilman, että joku vetää palkokasvit nenään. Ja kuten ylemmät jo sano, jos kroppa hävettää nii VITTU TEE ASIALLE JOTAIN.

   Poista
  5. jos sua sattuu kiinnostamaan, olen painanut 50 kiloa viimeksi ALA-ASTEELLA. tiedän myös millaista on olla (lähes) 70-kilonen.:D ETTÄÄÄÄÄÄÄ... ihan ku se millään tavalla olis oleellista tän tekstin suhteen :D

   Poista
 10. Ja toinen on tää et bikineissä ollaa nii leuhkaa ja uh ah ja sit ku alusvaatteilla ni IIk OVI KII!!11 what the fuck?? eiks se oo IHAN sama asia? Eri matskua vaa :D:D:D

  VastaaPoista
 11. Nää sun jutut on kyllä mahtavia! :D

  VastaaPoista
 12. Vastaukset
  1. mää myin pois sen koska se keräs pölyä, vaatekasoja ja kännisiä kavereita, mutta ei istujia. ;S onneks se on nykyään Paugella niin voin käydä istumassa siinä sitten kivasti <3

   Poista
 13. "Tää nykyteinien -ja ikävä kyllä nykyään myös päälle parikymppisten neitokaisten- harhaluulo, että "kaikki kattoo just mua" on jotenkin niin surkuhupaisa, että tekis mieli lyödä päätä sohvapöydän kulmaan."

  Mä niin allekirjotan tän :D Monet kerrat on nähny sellasia pikku teinejä jotka kävelee nenä pystyssä ja kuvittelee todennäkösesti olevansa maailman napoja. Tekis aina välillä mieli mennä palauttaa ne takas maan pinnalle..

  VastaaPoista
 14. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 15. "älä yleistä lehmä" <- repesin niin totaalisesti ku näin tän tuolla kyselyssä:D:D:D

  VastaaPoista
 16. Ite oon aina saanut kuunnella mun laihojen ja kauniiden kavereiden kitinää "oon ruma, oksettava, läski jnejne". Rasittavaa huomiohuorausta. Tää blogi on niin parhautta. :) Ah! Päivän piristys!

  VastaaPoista
 17. Haluaisin ihan kamalasti nurista vastaan ja keksiä jonkun fiksun teorian minkä takia tämä(kin) ilmiö on vaan evoluutiota ja siksi meiän on se kestettävä, mutta päädyn vaan sanomaan, että sika hauskasti kirjotettu!:D Ei ehkä mitään todellista laatujournalismia, mutta mitä parahinta sunnuntai-lukemista - ja sitä jos mitä tarvitaankin! Tänks! (:

  VastaaPoista
 18. NIIN TOTTA! meidän vikoina koulupäivinä ku oli tosi lämmin, kaks likkaa jolla ei kyl oo mitää ylimäärästä poraa "vittuku en oo kesäkunnos byhyy" sit ne makas siel puol alastomin keskel koulunpihaa sillee kattokaa ny kaikki. pisti vituttaa. sit se toine varsinki "otan napakorun ku oon laihtunu 5kiloo" mistäs laihdutat ku tosiaa oot jo nyt helvetin laiha.

  VastaaPoista
 19. Osittain oon kanssas samaa mieltä, tottakai tuommoinen käytös on ärsyttävää. Mutta et oikeesti tiedä mitä semmoisen käytöksenkin takana on. Mun mielestä aika naurettava postaus.
  Kyllä, nuoret tytöt hakevat sillä huomiota ja hyväksyntää aka "huomiohuoraavat" mutta huomiohuoraushan on juuri sitä, yritetään muiden positiivisilla kommenteilla saada oma olo paremmaksi itsensä suhteen. Näytetään enemmän mikä on tarpeen, koska tuntee ettei ole ikinä riittävä. Huomiohuorat eivät sitä itse tajua edes. Sitten kun kasvaa ja vanhenee osaa yhdistää oman käytöksen tunteisiinsa. "laiha läski peilin ees miettii milt se näyttää"
  -srot

  VastaaPoista
 20. Komppaan edellistä (eli Anonyymi 18.6. klo 18.14:n tekstiä)... Sitä mietiskelin, että mistä ikinä oikeestaan kukaan voi tietää, kuka ympärillä olevista oikeesti kärsii oikeista itsetunto-ongelmista, anoreksiasta ym. ja kuka vaan vinettää turhaan? Se tyttö, joka laittaa niitä huomiotaherättäviä, puolipukeisia kuvia nettiin ja samalla miettii, voiko lähtee rannalle puolipukeisena, saattaa puhtaasti käsittämättään hakea hyväksyntää oman ulkonäkönsä kautta omalle itselleen. Se tyttö, joka harrastaa sun mielestä "lapsellista narinaa" saattaa oikeesti olla helvetin epäitsevarma nuori tyttö, teini, iältään LAPSI, joka ei hahmota netin asiallista käyttämistä ja omaa kroppaansa. Joka pohtii, hyväksyykö muut mut tän näköisenä, riitänkö näin. Joka kerää positiivisilla kommenteillaan omaa itsetuntoaan ylöspäin. Eihän se oo hyvä juttu, mutta kun tuntuu että tässä meidän maailmassa normaalipainoisetkin saattaa kuulla muilta painostaan, ja jatkuvasti käsketään seurata ja varoa painonnousua, koko ajan joku kontrolloi. Kuva on helpompi laittaa nettiin, koska sitä pystyy ite säätelemään, kuvakulmaa vaihtelemaan, tekemään siitä hienomman. Rannalle lähteminen omalla kropalla on hankalampaa, koska ei oo mahdollisuutta muuttaa kuvakulmaa, on vaan oltava siinä itsenään. Ja mitä mä oon huomannu niin ihmiset kattoo toisiaan, vertailee, seuraa. Mun käsityksen mukaan lapsen ja teinin pitää olla sun tavoin tosi vahva selvitäkseen kaikesta ulkonäköpyörityksestä varsinkin herkässä teini-iässä.

  Yks näkökulma tää vain.

  VastaaPoista
 21. Pfffft. Mitenhän tän muotoilis. Mää oon kuiten alunperin helevetin pienestä pitäjästä missä oli tasan yks biitsi ja jos biitsille halus nii sinne se oli mentävä, ja siellä kävi kaikki muutkin. Myös ne koulukiusaajat. Eli ymmärrän kyllä että saattaa ahistaa se uikkareissa biitsille meno jos on 90% todnäk että siellä on joku joka kyttää sun vikoja oli sulla sitte uikkari eli toppapuku tai mitävaan siltä väliltä. Mutta en usko silti että jokanen netissä tissivakoaan esittelevä teini on silti tätä kategoriaa.
  Ps: Meikä ei teininä näyttäny tissejä netissä ku meiän peräkylällä ollu nettiä kellään <3

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!