HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Miten jotkut voivat olla niin idiootteja, että...

... Ottaa pikavippiä? Siis sehän on sama asia, ku ampuis itteensä jalkaan! Siis niin vitun paha rahanpuute ei voi olla, että joutuu ottamaan jotain säälittäviä pikavippejä, joiden maksuun sitten ottaa lisää pikavippejä ja miettii, että mites vitussa 50 euron baari-illasta tuliki tonnin reissu! EI JUMALAUTA! En vaan voi käsittää! Maailman selvin asia pitäis olla, että sellasta saatanan typerää vauhtilainaa ei oteta! Miten ne firmat voi menestyä? Tai helpostikin, jos maailmaan syntyy koko ajan lisää täydellisiä taunoja, joista se on ihan fiksu keino maksaa laskuja.

... Ryhtyy seurustelemaan tyyliin alle 16-vuotiaana jonkun kolmekybäsen kanssa, koska "ikä on vaan numeroita"? IKÄ EI OLE NUMEROITA SIINÄ VAIHEESSA, KUN TOINEN NUSSII LASTA!

... Hankkii netin avulla jonkun naisystävän jostain saatanan vinkuintiasta, joka sitten kusettaa kymmeniä tuhansia euroja "lentolippuihin, oleskelulupiin ja tullimaksuihin"? HEI HALOO! Ei kenenkään ihan oikeasti pitäis olla niin saatanan vajaa, että menee johonkin "Helo i want be yor vife i am 24 yearold i love y give 10000 dollars"-sähköposteihin!? Äijä hei, sä oot läski keski-ikäinen perusjorma, ei kukaan Angela 16+ vee ole todellakaan tulossa Afrikan perukoilta sulle vaimoks jonnekin saatanan farmille, vaikka siinä meilissä niin lukisikin.

... Uskoo teinityttöjen "koska kaikki muutkin"-fraasiin? Joo, kaikki rippikouluystäväsi ovat menettäneet neitsyyden, juoneet itsensä uskomattomaan känniin, reilanneet, olleet festareilla, notkuneet yötä myöten kylillä, polttaneet röökiä, kokeilleet kaikkea ah-niin-vitun rajua ja olleet ah-niin-vitun hurjia! KYLLÄ! Usko toki kaikki paska mitä teinit lätisee, se on ihan hienoa.

... Seurustelevat idioottien kanssa ja vielä itkevät siitä? "Mauno-Malagias petti mua parhaan ystävättäreni kans, pani mun mutsii, löi mua jakkaralla ja poltti meidän saunan mut tavallaan se on jotenkin niin herkkä, emmä voi jättää sitä, se tarvii mua... Ääh, en tiiä mitä tehä!" HEITÄ SE PELLE PELLOLLE JA LOPETA TUO USKOMATON RUIKUTUS! Multa ei ykskään idiootti saa sympatiaa, joka roikkuu tahallaan jossain mulkvistissa.

... Päästävät niitä vitun kettuja ja minkkejä kolmenkymmenen asteen pakkasessa häkeistään? NE KUOLEE SINNE! Saatana onko se jotain eläinrakkautta sitten? On ihmisillä erikoiset tavat näyttää kantansa... "Mä en haluu et toi viaton luontokappale kärsii, joten mä tapatan sen itse!" SEL-VÄ.

... Antavat kakaroilleen aivan tajuttoman kamalia nimiä. On se varmaan vitun hienoa antaa joku tekotaiteellinen ja muka-kansainvälinen nimi, mutta jotain rajaa ny hei ihmiset... SE ON IHMINEN, EI KOIRA! Se joutuu KÄYTTÄMÄÄN SITÄ NIMEÄ! Sanomaan sen puhelimessa, kirjoittamaan papereihin ja olemaan se kyseinen henkilö. Tiuku-Mikhaelit, Tintti-Cinderellat ja Pricilla-Göranit, saatte mun sympatiat.

71 kommenttia:

 1. aamen täältäki :D:D

  muistu mieleen tosta kolmoskohasta ku seiskassa (ja myöhemmin kuvaton.comissa) oli juttu jostai perusjampasta joka oli keräny tuhansia euroja ja lähettäny jo johonki että se sen 'vaimo' saa lentolipun tai passin tai jotain että pääsee muuttamaan suomeen :D:D:D:D uskomattoman typerä äijä oikeesti. Näytti vielä kuvaa siinä jutussa että tämmönen ois, ikäero oli varmaan ainaki 45v. JOO varmasti saat sen naises joskus suomeen, taitaa tällä hetkellä vaa nauraa joku rahamies nauraa jossain päin maailmaa XDD

  ja itteä lähinnä on toi viimene kohta, juujuu kiva kun on suomen ainut tämänniminen, kiitos iskä mutta olis myös mukava jos ihmiset osais sanoa/kirjottaaki sen ilman että tavaan sen kolmeen kertaa :D♥

  VastaaPoista
 2. AAMEN todellakin.

  Pikavippikierteessä olevat tuttavat ovat kirkkain silmin väittäneet olevansa itseasiassa UHREJA. Hirvittävän huijauksen uhreja. Joopa joo. Sitä melkein luulisi että _aikuinen_ ihminen ottaisi sen verta vastuuta itsestään ja elämästään että miettii vähän pidemmälle ennenkuin ottaa lainan josta tasan taatusti tietää joutuvansa maksamaan vuorenkorkuisen koron. Ja jos ei ole aivoja ajatella yhtään sitä "kuolemanvakavaa tarvetta, johon ei auta mikään muu kuin pikavippi" pidemmälle, edes siihen seuraavaan hetkeen kun se pitäisi maksaa takaisin niin ei auta kuin katsoa peiliin eikä vikistä miten maailma on paska ja nyt on kusetettu ja vika on kaikkialla muualla paitsi niissä sormissa jotka sen tekstarivipin hakemuksen näpytteli.

  Nimimerkillä pulloja kerännyt jotta saisi maksettua kolmenkympin laskun ennen eräpäivää.

  Kannattaa muuten lukea lehtien "kastetut" palstaa. Nykyään on enemmän sääntö kuin poikkeus antaa mitä omituisimpia nimihirvityksiä. "Cheryl Birgitaaria Tulppu" tms.

  Kiitos tästä postauksesta <3

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä on ihan ok ottaa pikavippejä, jos muuta vaihtoehtoa ei yksinkertasesti ole ja on varmaa, että sen saa ajallaan maksettua. Tosin onhan ne korot nyt ihan perseestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en nyt ihan vaan tajua, miten ei voi olla mitään muuta vaihtoehtoa? Ite keksin hyvin monia muita tapoja selviytyä ennen kuin pikavipit tulisi mieleen. Täytyy olla aika läpimätä ihminen, jos ei ole yhden yhtä kaveria tai perheenjäsentä, jotka voisi jeesata, esim. lääkkeiden ostossa, joka on melkeinpä ainut asia johon voisi rahaa välttämättömästi ja yhtäkkillisesti tarvita. Jos on yleisesti rahaongelmia, ne eivät katoa syynäämällä enemmän rahaa tilille.

   Poista
  2. Mä en ite tykkää lainailla ihmisiltä, tulee semmonen olo että on vain riesana. Ite oon tästä syystä kerran ottanut pikavippiä laskuihin 50e verran eikä siinä mun mielestä oo mitään pahaa, koska tiesin, että saan kuukauden päästä rahaa sen takaisinmaksuun. Ja jos on valmis maksamaan vittumaiset korot niin mikäs siinä sitten?

   Poista
  3. mun mielestä on okei ottaa pieni pikavippi, jos oikeasti _tietää_, että ehtii maksaa sen takaisin ja pian ennen kuin se muutenki korkea korko kymmenkertaistuu tms. mutta jos tyyliin katupummi päättää ostaa luksuspalatsin ja repii siihe rahat pikavipeistä ilman tietoa mistään rahanlähteestä takaisinmaksua varten niin ei ole okei.

   överi esimerkkini oli aika helmi, mutta ei se mitää tajuatte varmaan idean ::--D

   Poista
 4. Mun mielestä on ihan jees ottaa esim. kerran pikavippi jos OIKEASTI on ihan välttämätöntä saada jostakin vaikka 50€ ja ei oo ketään, keneltä lainata. Mutta voi luoja niitä idiootteja jotka joka kuukausi ennen palkkapäivää ottaa vippii ku rahat loppuu kesken, kannattaisi varmaan opetella vähän budjetoimaan tms :D Joka kuukaus kun ottaa vipin ni korkoihin menee vuodessa ihan laittoman paljon rahaa, mut ilmeisesti jotkut ihmiset ei ymmärrä sitä.

  VastaaPoista
 5. kai ne minkit ny pärjää pakkasesa ne on eläimiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo koko elämänsä häkissä asuneet eivätkä kertaakaan saalistaneet eläimet aivan varmasti pärjää kolmenkytä asteen pakkasessa muiden petojen keskellä :DDDDDDDD ootkos koskaan lukenut uutisia aiheesta, kun joku riemuidiootti kettutyttöporukka päästelee niitä ja loppujen lopuks niitä on sitte loppupeleissä kymmeniä kuolleina autojen alla ja lumihangessa :D ja jonkun turkistarhaajan työ pilalla. saatana

   Poista
  2. Puhumattakaan siitä, mitä nää hemmetin minkit ja ketut ym. elukat, joita häkeistään päästetään, tekee sille luonnolle ja luonnon tasapainolle niissä lähimetiköissä. Että eipä siinä mitään, paitsi että nää kettutytöt tapattaa ne helvetin minkit, ne tapattaa myös ison määrän muita eläimiä ja luontoa.

   Poista
 6. Niimpä, jos tietää et on tulossa palkka ja ottaa esim. 50e pikavipin ja maksaa takas 58e minkä tietää pystyvänsä maksaan nii mikäs siinä. Ja jos ei maksa takas nii omat on luottotietonsa mitkä pilaa, ei se muilta oo pois enkä ite tosin oo kuullu kenenkää kaverin syyttävän muuta ku omaa tyhmyyttää luottotietojen pilaamisesta. Ja kyllä oikeesti voi olla niin paha rahanpuute, vaikka onhan pikavipit tyhmä vaihtoehto.

  VastaaPoista
 7. eräälle keikalle piti ostaa lippu, tili nollilla ja palkkapäivä huomenna. lippu tuli maksamaan 100e 80e:n sijaan, mutta eipä mua kaduta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää nyt on vähän eri asia, kuin kauhea pikavippikierre ja just toi mitä yllämainittiin, eli pikavippien "urheiksi" "joutuminen".

   Poista
 8. Mahtavaa Jenni, mahtavaa! P.s. rakastan noit siun Mauno-Malagias yms. nimiä : D
  Ano 18.30 puhuu kyllä sitä mitä minäkin olisin puhunut, mutta halusin vain hehkuttaa.

  VastaaPoista
 9. Eniten mua naurattaa sellaset nimet jotka on ihan suomalaisia mutta sitte sinne on tungettu jotai c:tä joka paikkaan tyyliin "Jyrci" tai "Cimmo" :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan! Ehkä järkyttävin perinteisen suomalaisen nimen kansainvälistämisyritelmä mitä oon nähny on Jucci. Ei saatana.

   Poista
 10. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 11. Voi ei, menin johonki kastettujen lapsien sivulle ja siel on jotai Oliver Albert Harrinpoikaa, Sebastian Robert Kristianpoikaa, Noora Päivyt Kristiinaa ja Oivaveikko Ensiota! Okei, ehkä vois pahempiaki olla, mutta en mä antais lapselle nimeksi Kerttu Terttu Keijonpoikaa?

  ja oon niiin samaa mieltä noista muista! Varsinki toi 5. kohta, ei tsiisus..... <3

  VastaaPoista
 12. tänää just töissä naurettii ku bongattii kastetut-palstalta maailman upein ja kekseliäin nimi. Lupu Upu Pupu. KYLLÄ: LUPU UPU PUPU. sukunimi tais olla joku perus virtanen tms :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MIKÄ IHMISIÄ VAIVAA?! :DDDDD

   Poista
  2. ÄÄÄääää en voi lopettaa nauramista kun sanon ton Lupu Upu Pupun ääneen :----D ihan loistava hahaa!

   Poista
  3. joo mä oon kans hokenu sitä tässä nyt kaks päivää ja vuorotelle itkettää ja naurattaa tän beiben puolesta :DD

   Poista
 13. oikeasti se sietämätön tunne ku jonku etunimet ei etäisestikkää matchaa sukunimeen ! tyyliin joku Caramel-Alexia Sienijärvi ::DDDDd

  ja sitte sellaiset nimet, joista ei tiiä että onks ne vanhemmat olleet kännissä nimeä miettiessään ............ oikeasti, ei sille lapselle voi vain läpällä hatusta heittää mitää random nimeä, SE JOUTUU ELÄMÄÄN SEN KANS, siihe pitää suhtautua vakavasti. kenellä ois pokkaa esitellä itsensä koko elämänsä (tai kunnes on kaheksantoista ja saa itse vaihtaa nimeä) tyyliin Es Jonne Morsostalkkeriksi ?!?!1 OIKEASTI SÄÄLIKS KÄY.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Es Jonne Morsostalkkeri XDDDDD

   Poista
 14. "Helo i want be yor vife i am 24 yearold i love y give 10000 dollars" jumalaita hajoan tolle.

  VastaaPoista
 15. siis ihan oikeesti noi kaikki asiat on niin totta!

  VastaaPoista
 16. Miespuolinen puolituttu jäi pariin otteeseen pilven kasvattelusta kiinni, potkittiin pihalle koulusta ja seuraavaksi töistä, joten nyt on sitten suunnitelmissa ottaa maksimisummat pikavippejä jokasesta mahdollisesta sellaisia tarjoavasta yhtiöstä ja muuttaa esim. Intiaan viideksi vuodeksi. Viiden vuoden jälkeen kuulemma nää velat siirtyy valtion piikkiin. Hieno idea.

  VastaaPoista
 17. PRICILLA-GÖRAN!!!1 täydellinen nimi! hahahaaa kuolin sille!! oot ihana Jenni!

  VastaaPoista
 18. Just tänään ollaan keskusteltu noista pikavipeista. Siis sinänsähän joku on keksiny loistavan konseptin kerätä vaan rahaa ittelleen, ehdot on olemassa ja vipin ottaja on kuitenki varmasti nykyään jo täysin tietoinen niistä n500% vuosikoroista mitä niissä on, jos ei oo niin sit saa jo olla oman luokkansa saapas. Silti niitä kuitenkin otetaan ja joku äijä nauraa paskasesti kun vetää jo valmiiks polvia myöten paskassa olevat velalliset vieläkin alempaan helvettiin. Loistavaa toimintaa..

  VastaaPoista
 19. Tää ei nyt liity asiaan mitenkään, mutta löydän sustaa ja Katy Perrystä ilman meikkiä aika lailla yhdennäköisyyttä...

  http://www.usmagazine.com/uploads/assets/articles/52912-whoa-katy-perry-looks-unrecognizable-without-makeup/1338404261_katy-perry-lg.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei mullakaa sitte hyvin mee :D

   Poista
  2. Mä huomasin tän saman pari päivää sitte. :''D

   Poista
 20. jenni oot ihana ! täyttä asiaa aina ja silleen. Ja pikavipit on perseestä , voisin sanoa että kokemusta on. Isäni teki itsemurhan ollessaan vitunmoisissa veloissa ja suurin osa niistä pikavipeistä johtuvaa.

  VastaaPoista
 21. Tää sun blogi on ihan mahtava !!! Löysin sen tänään ja vietin ainakin kolme tuntia lukien postauksias ja nauroin vatsa kipeenä !!! Tykkään sun tyylistä, sanot asiat suoraan etkä kiertelä ja oon monista asioista aivan samaa mieltä. Samaan aikaan oot hauska ja kyllä vaikka kuinka vakavaa asiaa olisi niin rupeaa hymyilyttämään. LOVE IT !!!

  VastaaPoista
 22. Mä olin tyhmä ja ajauduin pikavippikierteeseen :( Ulosotos on vähä yli kymppitonni ja elämä ollu yhtä helvettiä sen jälkeen. Oon sitä mieltä et ne firmat pitäs kieltää lailla! Sitä paitsi vippien ottaminen on liiankin helppoa ja se on hyvinkin koukuttavaa, varsinkin ihmiselle, joka tykkää pistää rahaa palamaan.

  VastaaPoista
 23. Siis tää oli eka kerta kun luin sun blogia, ja siitä tuli heti mun ykkösblogi! Ei mitään teinien angsteja, joissa vaan valitetaan kun menee niin paskasti! Ihanan energistä tekstiä ja tosi kiva kun uskallat kertoa mielipitees näinki vahvasti!

  VastaaPoista
 24. NOH, sanotaan... sulla on pokkaa ja ppaljon asiaa! MUTTA hypit ihmeellisesti aiheesta toiseen? ja jos sun joka postaus on tämmöstä vittuperekeleapaskaihmiset haisee nii jaksaako kukaa tämmöstä lukee:D + susta saa aika vittumaisen kuvan: ootko sä koskaan onnellinen vai jauhatko aina vaan paskaa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenni on vetäny porukkaa rautalangasta niin kauan ku muistan tätä blogia salaa lukeneeni, JA VIELÄ täältä löytyy näitä lukutaidottomia?!
   Seuraavan postauksen aiheena vois olla nää tämmöset ihmiset, right?

   Poista
 25. "IKÄ EI OLE NUMEROITA SIINÄ VAIHEESSA, KUN TOINEN NUSSII LASTA!"
  :------------DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  Kiitos, oot huippu!

  VastaaPoista
 26. Eikä niiden tekotaiteellisten nimien tarvi edes olla tollasia järkyttävän ihmeellisiä aiheuttaakseen myötähäpeää. Eilen satuiin kaupungilla kuulemaan, kun äiti kutsui n. 7 vuotiasta tytärtään "Sointu tuus kattoon tätä tmsjsaksjhfasd". Sointu? Nojooooooooo.... Toinen hermoja riipivä nimi on Viima ja muksun äidin nimihän on Tuuli, että ai miten söpöä ja lutusta <3<3<3<3

  VastaaPoista
 27. Ei ole mitään lisättävää tähän postaukseen! :D Totta joka sana!

  VastaaPoista
 28. Tuli karmeasta nimestä mieleen eräs Lupu Pupu Upu (liekö nimet oikeassa järjestyksessä), jonka bongasin paikallislehdestä...

  VastaaPoista
 29. http://www.iltalehti.fi/perhe/2012061315698300_pr.shtml MILLAIS TOI SAATANA!!! Ei vittu ku pisti vihaks, miten joku pappi voi suostua ees?????

  VastaaPoista
 30. Ihan hyviä pointteja on tekstissä, mutta kuitenkin huomaa että kirjottajalla itsellään ei maha hirveesti olla kokemusta kyseisistä asioista. Monen tuttavan kautta esimerkiksi tiedän kuin helppoa pikavippeihinkin on ajautua. Jos on oikeasti huono tilanne, ei varaa laskuihin ja pikavipillä mm saa siirrettyä eräpäivää, niin mikä jottei. Sitten sitä huomaa kuin "helppoa rahaa" se on ja siinä mennään

  VastaaPoista
 31. Tosta Angela 16+ v -jutusta tuli mieleen sähköposti, jonka sain vähän aikaa sitten.
  Eli mä olin laittanu eräälle kirjekaverisivustolle ilmotuksen, jossa oli mun sähköpostiosote. No, parin päivän päästä tuli tällainen vastausviesti:
  Hei rakas,
  ''Nimeni on Jennifer, olen vaatimaton nuori tyttö, näin yhteystietosi tänään kun olin selailemassa Internetissä, ja päätin kirjoittaa sinulle. Etsin hyvä ystävä voi luottaa koko sydämestäni, kirjoita minulle takaisin ja minä lähetän teille kuvia ja kertoa kaiken itsestäni. Terveisiä Jennifer.''
  Ja alla oli enkunkielinen versio tosta. Meinasin ruveta nauramaan ja itkemään samaan aikaan... Näytin vielä tota viestiä äidille, ja seki oli silleen wat thö fak.
  Ihmetyttää, et kuka uskoo noihin...

  VastaaPoista
 32. Tosta nimijutusta tuli mieleen että Viime sunnuntain hesarissa oli justiin siellä kastetuissa sellanen nimi ku Mustikka Peppi Pajunkissa ja sit sukunimi tyyliin korhonen :D

  VastaaPoista
 33. What's up Dear, are you in fact visiting this web site regularly, if so after that you will definitely take fastidious know-how.
  Feel free to visit my web blog - http://galaxys3.fr

  VastaaPoista
 34. I visited seνerаl blogs but thе audio quality for аuԁio
  songs preѕent at thіs ωеbѕite iѕ truly superb.
  My web site - pikavippi

  VastaaPoista
 35. We aгe a gгoup of voluntеers and starting a new ѕchemе in our community.
  Your site prοviԁed uѕ with valuable іnformation tο work on.
  You've done an impressive job and our entire community will be thankful to you.

  my website: http://www.trayvonandgeorge.com
  Also see my web page - samsung galaxy note 2

  VastaaPoista
 36. If yоu ԁesirе to obtain a gгеаt ԁeal
  from this pieсe of wrіting then you hаve to аpplу ѕuch mеthodѕ to уοuг ωon ωebsitе.


  Hаve a lοοκ at my webpage ::
  vapornine
  Also visit my web blog :

  VastaaPoista
 37. Ellysi:lle Ei ollu sukunimi Korhonen vaan Milonoff. Herra Milonoffin etunimeä en muista mutta eiköhän se ollut 1 näistä veljeksistä.

  VastaaPoista
 38. Ηowdу! I just would lіke to
  give you a big thumbѕ up fοr the excellent information you have right herе on this post.

  I am retuгning tо your web sitе for mоre soon.  mу websitе - samsung galaxy note 2
  My web page -

  VastaaPoista
 39. I am cuгiоus tо fіnd out ωhаt
  blοg system уou haррen to be utіlizing?
  I'm experiencing some minor security problems with my latest website and I would like to find something more safe. Do you have any suggestions?

  Feel free to visit my web-site :: zulutradeonline.Com
  Feel free to surf my web site

  VastaaPoista
 40. Ηey! Dο you uѕe Twіttеr? I'd like to follow you if that would be okay. I'm definitely enjoying yοur blog аnd lοok foгwarԁ
  to new uρdates.

  My web sitе ... baixandofree.com
  Feel free to surf my blog samsung galaxy note 2

  VastaaPoista
 41. Minkit voi säilyy hengissäkin, kaikki Suomen villinä elävät minkit on tarhoilta peräsin (ja ne jotka valittaa että ne tappaa lintuja, voisi miettiä kannattiko niitä tarhoja sitten perustaa alunperinkään, kun osa kuitenkin aina karkaa). Tarhalla minkit taas kuolee 100% varmasti.

  Mut ei muuta valittamista, tosi hyvä blogi, ehkä tämän vuoden paras tähän asti.

  VastaaPoista
 42. An impressive share! I have just forwarded this onto a co-worker who has been conducting a little research on this.
  And he actually ordered me lunch due to the fact that I discovered it for him.
  .. lol. So allow me to reword this.... Thanks
  for the meal!! But yeah, thanx for spending some time to discuss this subject here on
  your internet site.

  Here is my homepage :: http://www.forexbroker.info

  VastaaPoista
 43. When someone writes an post he/she maintains the idea of a user in his/her brain that how a user can know it.
  So that's why this piece of writing is great. Thanks!

  Review my site - followersempire.com

  VastaaPoista
 44. Hello! I've been reading your web site for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Austin Texas! Just wanted to tell you keep up the good work!

  My homepage; twitter as marketing tool

  VastaaPoista
 45. Hello! I've been reading your web site for some time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Austin Texas! Just wanted to tell you keep up the good work!

  Here is my webpage twitter as marketing tool
  My webpage: best-retweet.com

  VastaaPoista
 46. Howdy just wanted to give you a quick heads up and let you know a
  few of the pictures aren't loading properly. I'm not sure why but I
  think its a linking issue. I've tried it in two different web browsers and both show the same outcome.

  My web-site - get followers

  VastaaPoista
 47. I drop a comment each time I appreciate a article on a
  site or I have something to valuable to contribute to
  the conversation. Usually it is a result of the passion displayed in the article I read.
  And on this post "Miten jotkut voivat olla niin idiootteja, ett�...".
  I was moved enough to drop a leave a responsea response :) I actually
  do have 2 questions for you if you usually do
  not mind. Is it just me or do some of these
  remarks appear like they are written by brain dead visitors?
  :-P And, if you are writing at additional online sites, I'd like to follow everything fresh you have to post. Could you make a list every one of your shared pages like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?

  Have a look at my blog post get twitter followers fast

  VastaaPoista
 48. If some one wants expert view regarding blogging afterward i propose him/her to go to see this website, Keep
  up the pleasant job.

  my blog post get followers

  VastaaPoista
 49. Excellent goods from you, man. I have be mindful your stuff
  prior to and you're simply extremely great. I actually like what you have got right here, really like what you are saying and the way wherein you assert it. You're making it entertaining
  and you continue to care for to stay it wise. I can not wait to learn far more from you.
  This is actually a great site.

  My web page option fair

  VastaaPoista
 50. Another nіce entгу, gгеаt onе ecigarette retailer

  My site - green smoke coupon

  VastaaPoista
 51. You is now able to deep clean those pores and renew skin rise in an eco-friendly way.
  ) Spending Too Much Time within the Sun - Sunbathing will dry out your epidermis.
  I no longer have to take into consideration my acne while
  speaking with someone. Have you noticed that your particular hair is drier along
  with your ends are more split since you started using mousse.


  My web blog - ipl for acne

  VastaaPoista
 52. However, modern times demand a new look at why we
  give or possess the diamond ring. His design of two hands clasping a heart
  symbol with a crown engraved above it has become one of the most enduring
  and sought after friendship ring designs. I know it may seem as if
  I'm contradicting the advice I have already given you, but hear me out.

  Feel free to visit my blog promise rings pearl

  VastaaPoista
 53. And, really, having acne may be stressful, particularly if you're a teenager and your peers are going it out constantly or calling you names. Dandelion must be be avoided by people who have known allergy to honey, chamomile, chrysanthemums, yarrow, feverfew, ragweed, sunflower or daisies. This is one with the oldest and popular treatments and is quite effective in improving general health, texture and glow of your skin layer too. Aspirin can also be used as an anti-inflammatory agent like other acne medicines however aspirin will not dry out skin as much - nor will it cost all the.

  My web site; acne chemical peel (xiaoliangbao.com)

  VastaaPoista
 54. A CZ promise ring is a simulated (man-made) diamond.

  Why not promote the real message and ideals behind sexual abstinence and purity all together; the message that Island
  Wall Entertainment is no doubt seeking to encourage.
  For all those interested in buying pearls,
  or for gem enthusiasts who want to learn much more, listed below are solutions to some with the most
  commonly asked queries about pearls.

  Here is my web site promise rings images

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!