HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 28. kesäkuuta 2012

nautinnonlähteet

Mä olen ihminen, joka nauttii asioista hivenen kieroutuneella tavalla JOTEN aionkin antaa teille pari esimerkinpoikasta.

Sukulaisissa laukominen. Siis aivan parasta on tipauttaa mummolan kahvipöydässä kuudentoista sukulaismamman välistä joku härski läppä tai muuten vaan järkyttää koko pöytäseuruetta. Vaikkapa heittämällä "Joo mää käytän huumeita" mummeleiden kyselyyn allergialääkkeistä tai vaikkapa vihjata siihen suuntaan, että olis tiedossa hyvä perseenmyymiskeikka. Ja muistan myös yhden jouluisen sukulaisvierailun, kun serkkuni kysyi kahvin aikana, että "Jenni, mitä tehtäis?". Vastasin tähän "Miten ois vaikka joukkoitsemurha?". Monien kahvilusikat pysähtyivät. MUAHAHHAHAAAA!

Tai se, kun näkee hyytyneen mopoauton tai muun mopovehkeen tien vieressä... Nauran pääni sisällä "HAHAHHAA, KUSIKO VIRITYS!? Olisko kannattanu olla koskematta niihin saatanan vipuihin!?" Ja musta on myös hieno muistella myös poikaystävän moposäätöjä, kun tuntien vääntämisen jälkeen koko paska ei käynnistynyt tai vaikka valot eivät palaneet. "Noni, kannattiko?" oli usein käytössä niinä ihastuttavina teinivuosina. JA KYLLÄ, on omakin mopo aikoinaan hyytynyt tien varteen (ei kylläkään epäonnistuneen tuunailun myötä), joten en nyt ole katkera mopoton urpo JA tiedän kyllä miten mahtavaa on sitä polkea käyntiin muiden pällistellessä.

Nautin myös, kun tosi-tv-ohjelmissa putoaa ensimmäisenä se, joka on koko alkusarjan kertonut olevansa henkilö, jota ko. ohjelma tarvitsee ja kaiken lisäksi vielä voittavansa koko paskan. Sitten kun katsojien äänet päättää, että sää saatanan luuska lähdetki kotiin, MÄÄ NAUTIN, ai että mää nautin. HÄVETTÄÄKÖ TURHA UHOOMINEN? Olisko kannattanu olla vaan turpa kii?

Myös hyvänolontunteen saa aikaa muisto ala-asteelta, kun luokkalaiseni poika vittuili kuperkeikkapelolleni. Siis pelkäsin tajuttomasti tehdä kuperkeikkaa, ettei vaan kattokaas mene niskat poikki (joo, todella realistinen odotus). Jätkä auko päätään oikein urakalla, mutta kuinkas ollakkaan, hänhän joutuikin lähtemään lääkäriin venäytettyään niskansa kuperkeikkaa tehdessään. Ei siinä siis pahemmin (onneksi) käynyt, mutta oppipahan saatana olemaan!

Ja tieternkin nää, jotka ovat niin vitun hyviä kaikessa ja osaavat suurin piirtein kaiken elvytyksen ja miekannielemisen väliltä, unohtamatta karhun kesytystä ja jalat suussa maalaamista. JA SITTEN KUN NE EPÄONNISTUU! "Tää on siis niin selvä homma, siis aivan lapsellisen helppoo, tää on hetkessä tehty, osaan kato iha hyvi ite tän!"---"Öö tota kusin sitten suoraan jaloilleni, hukkasin mummoni ja sytytin ton saunan tuleen, et tota tuleeks joku helppiin?" MUAHAHHAHAAA!

...oonko mää hiukkasen liian vahingonilonen ämmä?

PS. kerro sää sun kieroutunut nautinnonlähteesi, haluun kuulla!

44 kommenttia:

 1. Tää oli hyvä! :D Myönnän nauttivani noista kaikista samoista jutuista, paitsi tosta kuperkeikkajutusta ei oo kokemusta, muuten varmasti siitäkin!

  VastaaPoista
 2. Henk.koht. arvostan tilannetajua ja vanhempien ihmisten kunnioittamista. Peräänkuulutit aiemmin lapsilta käytöstapoja liikenteessä ym. ja kuitenkin itse alennut uskomattoman törkeään käytökseen kahvipöydässä. En arvosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. henk.koht. tiedän mitä omien lähisukulaisteni kanssa voin puhua ja mitä en. :D en kai mä jossain vieraissa paikoissa ny mitään selittäis :D omia hassuja isovanhempia on aina välillä vaan hauska vähän kiusata. ne vaan alkujärkytyksen jälkeen sanoo "voi jenni sää taas kiusasit meitä oot sää hassu!!" että pätemisesi kusahti. ;c

   Poista
 3. Ei oo varmaan mitää parempaa, ku kuunnella ihan älytöntä paskanjauhantaa ja tietää ite miten asian laita on :D myhäilee vaan ittekseen sen stooreille ja nauraa pään sisällä ittensä kipeeksi! Ahahaha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. äläpä :D ja sanoo jotain "jepjep, noinhan se meniki, ethän sää mulle valehtelis..."-tyylistä ja kattoo ilmeet...

   Poista
 4. Mulle aiheuttaa jo nyt suurta tyytyväisyyttä se, että tiedän, että jos/kun joskus menen naimisiin, niin häät on kaikkea muuta kuin perinteiset, saati sitten kirkkohäät. Ja sekös mun sukua kismittää. En oo vielä päässy kostamaan sitä että mut pakotettiin rippikouluun, eli odotan hääpäivääni ihan sen naimisiinmenon ilon lisäksi vielä suuremmalla innolla sen takia, että saan katsella kun ne ahdasmieliset vanhukset popsii nitroja ja yrittää sietää mun pakanallista vihkimistilaisuuttani ja hääjuhlaa, jossa ei välttämättä olekaan hämäläistä pitopöytää ja jotain autotalliorkesteria soittamassa valssia ja humppaa.

  Ja kyllä ne tienposkeen hyytyneet mopoautotkin saattaa mun päiväni pelastaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEI MULLA ON SAMA! odotan sitä hetkeä, ku saan pudottaa pommin "JA MINÄHÄN EN KIRKOSSA KETÄÄN NAI!!!" :DDDDDDD

   Poista
 5. voi tositeevee mikä nautinnonlähde ♥♥♥ :-------------------D

  toinen nautinnonlähde on se kun LFI-blogissa tulee joku ano pätemään jostain ja jenni pistääki jauhot suuhun. enkä viitannu nyt pelkästää tähän postaukseen vaan olen tätä nähnyt ennenki, joskus täytyy oikee palata päivien päästä tarkastaa kommenttiboxi onko mitää herkullista >:D

  VastaaPoista
 6. HAHAHA noi on niiiiiin totta :DDD

  VastaaPoista
 7. Vahingonilo on paras ilo! Ja se kun pääsee sanomaan että: "mitäs mä sanoin" :DDD

  VastaaPoista
 8. paras nautinto on tää mun melko kärkäs kieli, en ite haasta riitaa mut jos joku tulee mulle niin en tosiaan jää hiljaseks, paras fiilis ikinä kun just nää luokan "mulla-on-vittu-mopo-ja-naisii-tunkee-ovista-ja-ikkunoista"-pellet jää hiljaseks <3

  en kyllä tie miks, mutta pistää aina vituttamaan silti kun joku tyttö tulee sit siihen "vau mä en ois ikinä uskaltanu tolleen" <en tiedä miks mut joku tossakin pistää vituttamaan!

  VastaaPoista
 9. kaikista nautinnollisinta on se kun väittelee/riitelee jonkun, esim. äidin kanssa ja vastapuoli on 1294895 % varmasti oikeessa ja voit todistaa toisen olevan väärässä tai laukaset jotain mihin toinen ei osaa vastata!

  VastaaPoista
 10. nautin siitä ku joku sanoo jotai iha vitun tyhmää tai selittää jonku iha päättömä jutu ja kaikki on sillee "öö ok..", sit en nauti ku se sattuu omalle kohdalle..

  VastaaPoista
 11. en tiiä miks, mutta mulla tuli mieleen ku vuos sitte olin tsekissä jossain jumalanselän takan pikkukylässä ja käytiin parin kilsan päässä kaupassa, no eikös jotain tyyliin 8vuotiaita pikku pojannulikoita seurannu meitä koko aika ja hiljaa siellä naureskeli ja välistä kuulu 'slut' 'biatch', oletettavasti ainoot englanninkieliset sanat joita ne osas, noh, käytiin kaupassa ostaa jätskit ja ne seuras meitä edellee ja huutelu senku ylty vaikka huudettihin niille vaikka millä kielellä et painukaa ny jo kotia pieneet kakarat, mut ei, paheni vaa, no mulla sit kilahti niin lujaa päässä et törkkäsin sen mun tuutin sen pahimman kakaran naamaan ja hinkkasin sitä oikeen kunnolla, eipähä sen jälkee kakarat sanonu sanaakaan :DD en sitte tiiä lasketaanko tää jotenki kiusaamiseks mut ei voi mitää et napsahti :DD:D taitaa pojjaat miettiä ens kerralla mitä vieraille huutelee :D

  VastaaPoista
 12. Vahingonilo pikkulapsia kohtaan. Kerrankin joku juoksi kaupan ulko-ovelle talvella missä aina on semmonen kohta mihin kertyy lunta ja jäätä, no tottakai se kaatu siihen mä NIIIIN nauroin pääni sisällä HAAHAAA HAAAHAA!! Tai muutenki ku ne juoksee ja riehuu ja sit sattuu :DD Ja kerran bussissa äiti sano lapselleen että "Noni, kohta saat painaa" (stop-nappia siis) ni mä niin nautin ku ehdin painaa sitä ensin :DD Nautin kun voin todistaa jollekkin olevansa väärässä tai ku saan sanottua jollekkin sellasta mihin se ei voi vastata tai menee hiljaseks (esim riita tilanteissa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höh, kävi sääli tossa stop-jutussa.... lapsen lisäks myös sua :(

   Poista
  2. varmaa sä oot noi ilkee... pikkulapsi haluu painaa stoppii ja vaik sulle se ei merkkaa mitää ni pitää pienempii alkaa kiusaa tollee..

   Poista
  3. Älä kiusaa lapsia, ne ei snaijaa sun paskaa huumorias.

   Poista
  4. Mä oon tasan kerran nähnyt, että joku saa nautintoa siitä kun kerkeää painaa bussin stop-nappulaa ennen skidiä, ja se ihminen kulkee jatkuvasti kaikkialle pyöräilykypärä päässä. Että onneksi olkoon, et ole kehitysvammainen, vaan ihan pelkkä mulkku!
   Toivottavasti joku idiootti räkättää sun muksuille sit ku ne kaatuu talvella/pyörällä/mitä vaan, ei siitä kyllä hyvä mieli tule. Taidat olla täysin empatiakyvytön? Sääli, parane pian.

   Poista
 13. Törmäsin tähän blogiin ihan sattumalta ja hetken pällisteltyäni mä en osaa oikein sanoa ootko sä äärimmäisen lapsellinen vai muuten vaan sairaalloisen huomiohakuinen ihminen.

  Tämmönen idiotismi mitä sä täällä päästelet on juuri sitä mistä varoittavat esimerkit typerästä nettikäytöksestä on tehty.

  Sä tietysti toteat tähän vain että I DONT CARE, ja se on ihan okei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä vittua sä hourit akka :D eikö sulla oo yhtää huumorintajua? :D

   Poista
  2. Mun suurin nautinto on ihmiset, jotka vetävät hernepussin nenäänsä huumoriblogeista ja -kirjoituksista.

   Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa? tms :D

   Poista
  3. Hyvä kun sattu puheeksi, koska just sunkaltaisille ihmisille haluan muistuttaa tämän blogin olevan lähes virheetön päiväkirjani, johon kirjoitan ylös sairaimmat ajatukseni - toki liioittelematta, saatikka että heittäisin läppää omasta päästäni (kaiken mitä kirjoitan tähän blogiin on sataprosenttista faktaa vailla kielikuvia tai vitsailua). Haluan myös muistuttaa, että blogi EI ole huumoriblogi; kaikki lukijat lukevat tätä, koska hekin ovat sairaalloisen lapsellisia (shame on you!). Ja vielä haluan sanoa, että jos kirjoitan vaikkapa "olin liekeissä", se tarkoittaa, että sytytin itseni tuleen, tai "jäinen tilanne", tarkoittaa hetkellistä lämpötilan laskua. KAIKKI MITÄ NETISSÄ LUKEE ON TOTTA JA FAKTAA JA KIELIKUVIA EI OLE OLEMASSA!

   Poista
  4. voi kun nyt ois se kuuluisa tykkää - nappi käytössä täälläkin.. :DD

   Poista
 14. haha :D sun postaukset on mahtavii! ois siistii nähä millane oot livenä :D

  toho tosi-tv juttuu sanon sen verran, että musta se on iha ymmärrettävää (vaikka ärsyttävää onkin) että ne on aina nii varmoja voitostaan ja lesoo, koska oisha se nyt vähä outoo jos ne ois siel sillee ''no emmää kuitenkaa voita..'' :DD

  mulla oli muuten kans ala-asteella (ja luultavasti edelleen) kuperkeikkakammo :D

  http://pink-had-me.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. piti vielä lisätä, että kyllä siis nautin myös siitä kun ne ''niin-varmat-voittajat'' putoaa ja naama menee yhtäkkiä nii norsun vituille :D

  ja paras tunne on se ku väittelet pitkään jostain asiasta, ja löydät vaikka jonkun ''todisteen'' että olet oikeassa ja toinen menee hiljaseks :D ah rakastan sitä tunnetta :D

  ja minähän en sitten ole koskaan väärässä! ;)

  VastaaPoista
 16. Noh, tää on todellaki kieroutunutta, mut ite saan nautintoa esimerkiksi siitä, kun pikkupennut riehuu kaupassa eivätkä kielloista huolimatta lopeta ja loppujen lopuksi kolauttavat päänsä johonkin hyllyn kulmaan. Ah, se heti ku kakaran naama rupee kurtistumaan ja itku ryöppyää ilmoille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä niin tajuan sua ! itelle tulee aina vastaavissa tapauksissa heti mieleen repliikkejä tyyliin "mitäs riehuit vaik sua kiellettiin, oma vika" "onks nytte hyvä mieli ku et totellu äitiäs" mutta yleensä piän ne omana tietonani jos on vieras lapsi kyseessä ::--D

   Poista
 17. SAIN IHAN MIELETÖNTÄ MIELIHYVÄÄ siitä, kun joku oli laittanut facebookiin päivityksen, jossa luki jotain "jos rumuus olisi rikos, istuisin elinkautista. lisää seinällesi jos olet ruma :/"

  selvää huomiohuoraamista? toki.

  ja joku vastannut lyhyesti, että totta puhut. ah. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha, tää on niin totta! En tajua miten joku ees kehtaa laittaa tollaisia myötähäpeää herättäviä huomiohuorauspäivityksiä mihinkään, etenkin jos kyseessä on joku parin kympin kukkeaa ikää lähentelevä tyyppi :D

   Poista
 18. mäki nautin niin tosta sukujuhlajutusta ♥ paras hetki ever oli kun selitin yhestä mun kaverista jotai ja sitte väitin kovaan ääneen, että se on vieroitushoidossa ! hetken katselin ilmeitä ja repesin nauruun ja sukulaisten ihmetellessä totesin "eiku hups mä meinasin SIEDÄTYShoidossa, siis nii kuin sillä on ALLREGIA" ::--D ja sitte näytin viatonta naamaa, tyyliin ihan vahingossa mä sanoin vaik oikeasti tietenki tahallaan ;>;>

  sitte mä nautin siitä ku joku selittää jotai toiselle ja se selitys menee iha pieleen ja väärin ja mä saan pilattua sen shown kertomalla miten asiat oikeasti on ! esim. kerra yks jonka kans olin ennen samassa tanssiryhmässä, päti kaverilleen jostain asiasta ja oli itse väärässä ja meikä totes sille jotai että "aika jepa selitys, sääli vaa että se on valetta ;);;)" ja muuteski kaikissa tilanteissa se ku onnistuu sanoa sen the viimeisen sanan on veikeä tunne.

  VastaaPoista
 19. mummoni kysyi pari kesää sitten, että missä olen kesätöissä.
  vastasin kysymykseen jotenkin:''eilen oli hyvä yö kun sain myytyä vahvoja lääkkeitä satasen eestä, ja pääsin poliisia pakoon.'' kyllä oli mummon ilme näkemisenarvoinen :D

  VastaaPoista
 20. toi eka :D:D:D kyl mäki järkyttyisin jos joku heittäis tollasen tyylii kesken sukujuhlien

  VastaaPoista
 21. Kun mummoni sai tietää minun eronneen kirkosta, hän sai päähänsä etten voi osallistua enää kirkollisiin tilaisuuksiin. Hän ilmoitti, että en siis voi tulla hänen hautajaisiinsakaan. Sanoi ettei se haittaa, sillä voin kirkkoon kuulumattoman tätini kanssa tulla yöllä tanssimaan mummoni haudalle ja uhraamaan hänelle vuohen.

  Paikalla oli muitakin sukulaisiani, ja he ainakin arvostivat suunnitelmaani. Olen kyllä yhä läheinen mummoni kanssa, ehkä lupaus uhrivuohesta miellytti häntä :D

  VastaaPoista
 22. Samoja :D etenki toi kun kattoo joskus jotain huippu malli haussa-ohjelmaa jossa joku niiiiiiiin itsevarma bitch uhoaa koko ajan muille ja on niin varma voitostaan mutta tipahtaakin ensimmäisenä :D Tulee sellanen ASDKSDJFKJFSDKJS FUCK YEAH tunne :D

  VastaaPoista
 23. Nautin siitä ku porukas on joku vitun kaikille kiltti huomiohuora, jota kaikki rakastaa ja se rakastaa kaikkia blääblää ylimielinen pelle ja sit se tekee jonku virheen ja kaikki kääntää sille selän. NAUTINTOA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi tää niin totta <3 ah täällä jykylässä ei olekkaan muita kuin tollasia ylimielisiä huomiohuoria.

   Poista
 24. se tunne ku joku kehuu jonku iha taivaisii(vaikk lemikin) esim vaikka että se osaa ettiä jotaki nii sitte se koia oki iha paska :D
  ja sitte ku joku keh itteensä jossain mut onki iha paska siinä
  :D

  VastaaPoista
 25. Se ihana tunne kun riitelee äitin kanssa ja laukoo jonkun niin hyvän viimesen sanan, ettei äiti keksi siihen enää mitään järkevää sanottavaa >:D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!