HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 14. kesäkuuta 2012

toive: Jos suomalaisilla miehillä olisi Cosmopolitan...

Nyt selviää syy siihen, miksi miehet ei aina... ns. pääse asian ytimeen ja ymmärrä selvää suomea. Jos kuulostaa tutulta, kannattaa tsekata, että mitäs lehtiä se mies tilailee...


Miksi nainen kiukuttelee?
Hei, sonni! Onko muijas ollu viime aikoina kireä ja nalkuttanut nalkuttamistaan? Oletko kyllästynyt jatkuvaan jäkätykseen? Etkä edes tiedä syytä tähän erikoiseen, mutta ei lainkaan harvinaiseen käytökseen? Ei hätää, ongelma on vaimon, ei sinun; emäntäsi ei vain pidä sinua tarpeeksi miehekkäänä. Ota siis pari ylimääräistä kaljaa, raavi mahaa ja grillaa makkaraa vesisateessa, niin muija odottaa makuuhuoneessa kontillaan. Osta myös jenkkikärry pihaan, niin vaimosi kehrää V8:n lailla!

Kuukauden asento:
Ota muijaa jenkkakahvoista kiinni ja anna mennä! Junttaa oikein kunnolla ja murahtele. Nainen nauttii myös siitä, että ennen soidinmenoja esittelet ylpeänä vehjettäsi "tällästä pelii et ookkaa ämmä ennen nähny"-tyylisten lauseiden kera. Ole pikkuisen huppelissa, niin miehisyytesi tulee paremmin esiin. JÄTKÄ SÄ OOT PUKKI!

Kaikkien miesten horoskooppi:
Olit sitte syntyny millon vaan ja oli horoskooppisi mikä vaan (ämmien lätinää ja koohotusta joku saatanan astrolokia vai mitä se ny o!), juuri tänään on hyvä päivä ottaa bissee. Ja ajaa moottoripyöällä. Katsoa jalkapalloa. Pelaa myös vähän pleikkaria ja tee miehekäs makkarapekoni-lounas. (Lue tämä joka aamu, jäbä.)


Mitä ostaa vaimolle lahjaksi?
Lähestyykö synttärit tai äitienpäivä? Etkö keksi lahjaa hääpäivänä tai jouluna? Ei hätää, tässä pari vinkkiä! Osta jotain, jota vaimo voi käyttää vuoden jokaisena päivänä, esim. silityslauta, pyykkiteline, tiskiharja, imuri, seksikäs alusasu tai rintapumppu. Toisaalta voit myös ostaa lahjan, josta on hupia muillekin, kuin emännällesi: NHL13, jakoavainsetti,12-pack, moottoripyöräkypärä, kauko-ohjattava helikopteri, paketti Lihajalosteen makkaraa tai kulmahiomakone. Kukapa ei kelpuuttaisi em. lahjoja?

14 kommenttia:

 1. :DDD AIVAN HUIPPU! "junttaa oikein kunnolla ja murahtele" :D

  VastaaPoista
 2. Havaijista postaustaaa:>>>>?????

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://jenninkaa.blogspot.fi/2011/04/havaiji-jos-matkakertomukset-vituttaa.html

   ;)

   Poista
 3. Ahahahah :D Tää muuten pitäisi näyttää jokaiselle Cosmopolitania lukevalle naiselle jotta ne EHKÄ tajuais miksi miehet vihaa ko. lehteä niin paljon.

  (Myönnettäköön silti, että luin eilen Cosmoa ja repeilin puolet ajasta sen jutuille.)

  VastaaPoista
 4. "Heippa kultsi, mä ajattelin että sä tarviit tätä kulmahiomakonetta"

  :DDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 5. Haha mahtavaa :DD nauroin silmät päästäni etenkin ku kotona on tälläinen lahjanostaja ku tuossa tekstissä ja se tottelee nimeä iskä :D Äidillehän voi ostaa 20-vuotis hääpäivälahjaks lohkolämmittimen autoon :D etenkin ku auto on iskän käytössä :'DD

  VastaaPoista
 6. Hauska postaus! :D Ite kyllä luen Cosmoa mutta sun letkautukset on silti hyviä XDD

  VastaaPoista
 7. Haha tää on hyvä ( niin kuin muutkin tekstisi)!! ((: Olisi kyllä aika kamalaa, jos suomalaisilla miehillä olisi cosmo xdd

  VastaaPoista
 8. Oot ihan paras :D! Ja parasta sussa on se että oot aika persoona ja sun blogi on best ja oot vieläpä nokialta (joskus sanoit niin :D) jeejee toivoni ei ole vielä menetetty pelkän kotikaupungin perusteella :3

  VastaaPoista
 9. ihan varmasti repeilet itekin aina jutuilles kun oot kirjottamassa :D

  VastaaPoista
 10. ''Ota muijaa jenkkakahvoista kiinni ja anna mennä!'' :DDDDDDddd

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!