HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 10. heinäkuuta 2012

must tulee isona malli, seurapiirikaunotar ja hot

Mä oon jotenkin ihmeissäni siitä, kun monilla nuorilla on haaveena päästä julkisuuteen ulkonäkönsä takia, varsinkin mallinura, seurapiirikaunottarena olo tai edes Seiskan tähtityttö-titteli ovat kovassa huudossa. Minkä vitun takia?

Siis kyllä mä sen myönnän, että olisin ennemmin todella kaunis ku todella viisas (mutta tämä nykyinen välimaasto-tila kelpaa vallan mainiosti!), mutta että haluaisin naamani takia otsikoihin... Ei huh huh, ei kyllä kuulu mallinhommat ym. mun suosikkiammatteihin tai edes salaisiin haaveisiin.  Tai että mä haluaisin killua lehtien kansissa selluliittiperseeni ollessa viikon uutisena "EIKÖ HÄN OLLUTKAAN TÄYDELLINEN"-otsikoin. Saatikka, että "vauhdittaisin uraani" hankkiutumalla iltapäivälehteen tonttulakissa ja pörröbikineissä. Vittu jotain itsekunnioitusta mullakin!

Mä koen aina pienen myötähäpeän aallon, kun FB:ssä, keskustelupalstoilla ja kuvagallerioissa tytöt a) itkevät, kun ei ole mallitoimisto vastannut itselaukasimella otetun erikoisseksyn poseerauskuvan sisältävään "pääsisinks listoille?"-kirjeeseen "MUSTEI KOSKAAN TUU MALLII"-tilapäivityksissään b) kehuvat toinen toistansa hevosnaamaisempia ystäviään malleiksi ja kehottavat sitä bestistä rottaturpaa hankkiutumaan niinku malliks (huolimatta hurjasta 156-senttisestä rungosta ja kamerapelosta) ja c) laittavat pystyyn keskusteluja "Voisiks musta olla malliksi?". Joo, ne kymmenen 13-vuotiasta keskustelupalstan vakikäyttäjää ja pari pervoa ovat juuri oikeat kertomaan, että onkos susta malliksi!

Tai ne, jotka hankkiutuvat juurikin niihin epämääräisiin lehtiin esittelemään kuihtunutta runkoaan leopardileggareissa. Ai että mutsis on varmaan ylpee, kun koko Suomen pervorunkkarit hakkaavat muna huurussa hanskaan sun läskitissejäs katsellessa! Ja sitten 10 vuoden päästä hävetään ja mietitään, että miksi oi miksi mä menin ja hankkiuduin sen hämärähemmon "studioon" keikistelemään perse paljaana.

Oikeita malleja oikeissa muotikuvissa on upea katsella ja Trendistä tulee usein kahlattua muotikuvat juurikin näiden oikeasti alalleen kuuluvien tyttösten takia. Mä en todellakaan arvostele mallin ammattia; päinvastoin, harvasta on niin rankkaan ja kuluttavaan duuniin. Siksi mä ihmettelenkin ämmien reaaliteettien puutetta ja suuria luuloja itsestään ja muotialasta. Hei kamoon, jotain järkee ny tohon touhuun! Kannattaa ihan pari kertaa miettiä, että oliskos jotain muuta ammattivalintaa, ku koulun jättäminen kesken Tokmannin mainoskuvausten takia.

rakkaudel tuleva huippis-model-ihanuus-niin kuvauksellinen Jepa

27 kommenttia:

 1. tää on vaan totta! Jokainen tyttö haluu malliks tai joksin vastaavasti. Itekki tunnen pari tyttöö, jotka koko ajan vaan valittaa, kun ei ole tarpeeksi kaunis tai laiha malliksi. No jos ovat kerta sitä mieltä, niin pitäisivät sen turpansa kiinni ja ettisivät toisen ammatin josta tykkäävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niinpä, jossei siihen hommaan ole soveltuva, niin voi voi! emmäkä itke tuolla, että vittuku huonon näön takia ei ny oo toi hävittäjälentäjän ura ny mahdollinen!

   Poista
  2. Pinnallisissa porukois pyörit jos kaikki sun kaveritytöt haluaa olla malleja. :D Hanki järkevämpää seuraa?

   Poista
  3. "itekki tunnen pari tyttöö" = kaveripiiri? ja emmä ainakaan valitsis ystäviäni sen perusteella, että jollain sattuu olemaan vitun epärealistinen kuva itsestään tai jostakin ammatista :D

   Poista
  4. "Jokainen tyttö haluu malliks" bullshit?

   Poista
 2. Totta.. Ja kun ne kaverit fb:ssä kommentoi niitä "malli!" kommentteja vaan sillä, että se kaveri sattuu oleen nätti :D Mutta sitten taas nää oikeet kriteerit tahtoo unohtua :D

  VastaaPoista
 3. Vanhemmilla ei oo nykyää aikaa lapsilleen, siks täytyy hakea huomioo muualta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja sitten kakaroita on säästelty elämän kovilta totuuksilta :D

   Poista
 4. Kuka idiootti voi haluta mieluummin olla kaunis kuin viisas? Mä ainakin haluaisin tietää kaiken kaikesta ja olla mieluummin nero kuin joku superkaunis malli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. a) tekstissä aika selvästi sanotaan, että en haluaisi olla malli ja b) jos olisin todella todella todella viisas, vastuu olisi huomattavasti suurempi, kuin normaalin aivotoiminnan omaavalla nätillä. :D itse voisin heittää sinulle kysymyksen, että kuka IHAN OIKEASTI haluaisi olla saatanan ruma vinonaama älykkö, joka "tietää kaikesta kaiken? ainiin, joku voi halutakin.

   tämä on aika ikävä asia paljastaa mutta.... kaikki eivät halua samaa, kuin sinä. :c

   Poista
 5. Media on tainnu antaa vähä vääränlaisen kuvan varsinaisesta mallin työstä.. ja sitte pikkutytöt luulee että hei, oon 150 senttinen mut naamasta aika nätti (omasta mielestä ja kaverien mielistelykommenttien takia huom) ja sit pyritää malliks :D c'mon.. ja sit elämä on perseestä ku ei mallintöitä irtoo. Jotenki ihmiset tuntuu nykyään arvostavan ihan outoja asioita, just niinku itekki kirjotit niin esimerkiksi julkisuutta, ihan turhaaki sellasta! Joistain bloggaajistakin huomaa, että ne pyrkii jotenkin kaikkien tietoisuuteen, että olis sitten jollaintavalla tosi kuuluisa bloggaaja.. tai en osaa selittää! MUTTA jokatapauksessa, tulin kommentoimaan ekaa kertaa! Oon uusi lukija ja sun blogi on RAUTAA! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no älä muuta sano; kaikki luulee ammattimallin ja satunnaisia mallinkeikkoja tekevän rikkaiden vanhempien seurapiirityttären elämän olevan yks ja sama :D

   ja kiitos paljon ja tervetuloa mainioon remmiini!<3

   Poista
 6. muistan ku galtsussa pyöri semmone 'feissari' joka bongas nättei tydei stuodi eliten malleiks hintaan 50253086e ja sit oltii niiii prameina....huaaah

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tiiän useemman tyypin jotka pyydettiin sinne :DD Vaikka ne kaikki oli normaalivartaloisia ja naamaisia, mut ei niistä kyllä koskaan muuta otettu kuin ne näytekuvat vai mitkä ne ekat kuvat on ja sitten maksoi tosi paljon :3

   Poista
 7. Tää on taas ihan totta :D on mullaki haaveena kaikenmaailman mainosmallit ja american ihmeellisessä maailmassa catwalkilla kankaanriepaleissa linkuttavat supermallit ollut, mutta sitten kun katsoo peiliin niin tajuaa ettei sillä petolinnun persettä muistuttavalla naamataululla kovin pitkälle päästä. Vaikka voisihan siinä tilanteessa sen "mulla on persoonalliset kasvot!!!!!!!"- kortin vetää esiin. Mut hei, kylläähän kaikista 13vee demipalstoilla topattuja tissejään esittelevistä tytöistä voi tulla supermalleja Janice Dickinsonin mallitoimistoo.

  VastaaPoista
 8. Ihana mallikuva <3! Mikset hae malliks?!

  VastaaPoista
 9. Aaa kirjotat niin ihanan suoraa (vaikkakin ehkä jonkun mielestä ilkeästi) mutta kaikki tää on täyttä totta ja noi aikasemmatki tekstit on just huippuja, ku nykyää ihmiset on vähä sellasia ettei sitä omaa mielipidettä sanota suoraa ku kierrellen iha kaikki maholliset ja vasta sitte voi sanoa ehkä jotaki jos uskaltaa -.- Go Jenni! :D

  VastaaPoista
 10. Tuli ihana flashback ku ite oon lähettäny kuvan tommoseen joskus 13 vee pissiksenä :D ei siin mitää sain mä kyl kutsun kuvauksiinkin mut äiti ei päästäny :DDD fiksu äiti <3

  VastaaPoista
 11. toi b-kohta on just hyvä, tota näkee aika usein joka puolella... :D

  VastaaPoista
 12. Aluksi meinasin hiiltyä tästä koko aiheesta KUNNES tajusin, että sulla on ainakin pienen pieni käsitys millaista mallin työ oikeastaan on! Tää aihe nyt riipii mua syvältä, koska oon itse vuosia tehny niitä ihan OIKEITA mallintöitä. Eipä sillä, että mua olisi voinut Voguesta bongata, mutta kauppakeskusnäytöksistä ja katalogeista sitäkin useammin. Arvatenkin tästä "harrastuksesta" on saanut niskoilleen ties minkälaista leimaa, ja siitä syystä mallintyöt ovat nykyään asia, jonka kerron ihmisille vasta, jos sitä suoraan kysytään... Kun on paahtanu elämästään niin monta tuntia, päivää, viikkoa, kuukautta ja vuotta oman perseen kokosella backstagella, hiostavalla catwalkilla ja tuhlannu kaiken vapaa-aikansa joko urheiluun, harjoitteluun tai suhteiden luomiseen muiden kännätessä kotibileissä tai syömässä mäkkärissä, pistää todellakin vituttamaan tämä wnb-mallit, jotka haluavat huippumalleiksi koska "se ois niin helppoo työtä!!11!1" Aamen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Oikeita malleja oikeissa muotikuvissa on upea katsella ja Trendistä tulee usein kahlattua muotikuvat juurikin näiden oikeasti alalleen kuuluvien tyttösten takia. Mä en todellakaan arvostele mallin ammattia; päinvastoin, harvasta on niin rankkaan ja kuluttavaan duuniin. Siksi mä ihmettelenkin ämmien reaaliteettien puutetta ja suuria luuloja itsestään ja muotialasta. Hei kamoon, jotain järkee ny tohon touhuun! Kannattaa ihan pari kertaa miettiä, että oliskos jotain muuta ammattivalintaa, ku koulun jättäminen kesken Tokmannin mainoskuvausten takia."

   Et tainnu lukee loppuun asti? :D Ei kukaan täs nyt oo ollu oikeita mallei arvostelemassa.......... tolla rageemisellas kyllä tosin vahvistat vaan sitä stereotypiaa mikä monilla on malleista.

   Poista
  2. Et ite tainnu lukea kunnolla?

   "Aluksi meinasin hiiltyä tästä koko aiheesta KUNNES tajusin, että sulla on ainakin pienen pieni käsitys millaista mallin työ oikeastaan on!"

   Poista
 13. tuli mieleen noista Trendien muotikuvista niin just kattelin yks päivä niitä malleja niissä, niin niiden ilmeet on jotenki hirveen tyhjiä esim. niissä catwalk-kuvissa ne näyttää oikeesti ihan kamalilta tai sellasilta että vähän olis vedetty jotai aineita :D

  VastaaPoista
 14. joku täälä taitaa luulla ittestää vähä liikoja :D:D:D noloo siis tälläne kirjottelu

  VastaaPoista
 15. Hauska postaus, plus täyttä asiaa huumorin takana ;-) Surullisen arkinen osa tätä päivää tämä julkisuuden ihannointi ja tavoittelu..

  Yksi osa tätä karseaa ilmiötä jäi kyllä mielestäni käsittelemättä.. Nimittäin itse itken sydän verillä sitä, miten liian moni ilmoittaa kysyttäessä ja kysymättäkin unelmoivansa näyttelijän ammatista koska "ois nii kuulii olla leffoissa ja asuu halivuudissa ja olla rikas ja kuuluisa!".

  Ja yök. Itse olen tehnyt teatteria tosissani koko pienen ikäni, ja näytteleminen enimmäkseen on oikeasti todella kaukana kuvitellusta ja median hehkuttamasta glamourista. Näyttelijällä on fyysinen ja psyykkinen puoli täydessä rääkissä, toistoatoistoatoistoa, epävarmuuden sietämistä, odottelua, omien negatiivisten tunteiden ja huonon fiiliksen pakolla syrjään jättämistä, itsensä "nolaamista" ja täysillä likoon panemista, ohjaajan kuuntelemista, kunnioittamista ja tottelemista, kaiken ja vielä enemmän antamista, kritiikin kestämistä, yleisön miellyttämistä ja paaaaljon muuta, mitä ei ilmeisesti heti arvaisikaan..

  Näyttelijältä ei vaadita pelkästään kauneutta, vaan pikemminkin kiistatonta lahjakkuutta, intoa, sisua, tervettä motivaatiota ja ennen kaikkea rakkautta kyseistä taiteen muotoa kohtaan. Lisäksi monelle ihkupissikselle tulee usein yllätyksenä, että "normiammattiin" verrattuna kyseisen alan työajat ovat varsin höperöt, työllistyminen ei ole taattua, kilpailu kovaa, henkinen ja fyysinen terveys koetuksella, yms. Syvää rakkautta vaaditaan, jos tälle alalle mielii!

  Että tuota noinniin.. Tervemenoa vaan sinne J. Deppin rinnalle seuraavan Ameriikan ykkösfilkan enskaan punaselle matolle! Ja jos joku onnistui pääsemään oikeasti alalle vain ulkonäön perusteella, voi vapaasti lällätellä tälle kommentille ja lähettää kutsun seuraavan prokkiksen näytökseen..

  ;-)

  VastaaPoista
 16. I just could not go away your web site before suggesting that I
  extremely loved the usual information a person supply to your visitors?

  Is going to be again continuously in order to inspect new posts
  http://ow.ly/hUkYP buy youtube likes review

  Take a look at my page buy youtube subscribers

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!