HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 2. heinäkuuta 2012

pakolliset vittupääkesäjuhlat

Ai että mua syö. Koko kesä täynnä hommia ja sitten kun tulee eteen vapaa viikonloppu... jonkun kaukaistakin kaukaisemman kusipääpuolisukulaisen koiran hautajaiset tulevat ja valtaavat kalenterini.

Ja te jotka sanotte "ei niihin kaikkiin oo pakko mennä!": kuka saatana kehtaa sanoa jollekin, että pidä sää vittu bilees, mää haluan mieluummin lähteä vetämään perseet lähiräkälän terassille tai shoppaillemaan itteni hengiltä, ku tuun sun karkeloihis?! Kyllä mää kestän lähisukulaisten isot synttärit ja rippijuhlat, mutta sitten ku aletaan mennä kaukaisempiin tuttaviin ja turhempiin juhliin, niin ei saatana. MILLON MÄÄ SAAN LOMAILLA? Tokihan sitä oi valehdella olevansa töissä tai sairas, mutta jotenkin mun moraali ei anna myöten...

Mä oikeastaan vihaan kaikkia tekemällä tehtyjä ja ylimittaisiksi venytettyjä paskoja kesäjuhlia, joissa sataa vettä, boolia on pakko juoda ja lopulta saadaan kinastella, että kuka ajaa sen 23432 kilometrin matkan kotio Suomen kesän peurarikkaassa yössä. Kakarat juoksee, isäntä juo autotallissa lapsuudenystävän kanssa Tapio-viinaa ja kaikki miettii, että millon täältä voi livahtaa vittuun. Kun lopulta pääsee noista myötähäpeäpönötysjuhlista kotiin, ollaankin jo sunnuntain puolella ja maanantaina odottaa arki vittumaisuuttaan piippaava herätyskellon kera. KIITTI HEI RENTOUTTAVISTA HUUSSINNE KÄYTTÖÖNVIHKIJÄISISTÄNNE! OLI SUPERHAUSKAA!

Joku pari juhlaa on ihan jees, varsinkin jos kyseessä on parin tunnin keissi alle tunnin ajomatkan päähän. Mutta seitsemät koko viikonlopun vievät tappokarkelot lihapullineen ja sikavartaineen jossa Vähä-Kuopukselassa alkaa AIKA NOPEASTI NIPISTÄÄ MUA OHIMOISTA. Varsinkin, jos mut on kutsuttu pakosta ja mä joudun menemään pakosta ("Ku kutsuttiin Leenakaija, on toi Jenniki pakko sitte kutsua niin ei tuu jälkipuheita." - "Kai tonne on sitte saatana pakko mennä, ku oltiin Mikkomakkelinki juhlissa viime kesänä. ettei tuu sitte mitää mielipahaa kenellekään.").

Älkää kutsuko mua mihinkään, emmää kattokaas jaksa. Oon liian vanha reissaamaan.

12 kommenttia:

 1. joo tuttu tunne... varsinki siinä vaiheessa ku multa tullaan kysymään kuka mää oon niin mieleen hiipii ajatus "mitä hittoa mää teen täällä"

  VastaaPoista
 2. haha tää on niin totta!! mites toi että tulevana viikonloppuna (jonka onnekseni olen töissä<3) on poikaystävän äidin serkun pojan rippijuhlat? ANTEEKS VITTU MITÄ? joo morjes, varmaan meen jonkun randomin juhliin =D

  VastaaPoista
 3. Sä voisit alkaa kirjoittaa kolumneja lehtiin:) sulla on tosi hyvä ulosanti ja tuntuu et kirjoitat suoraan päästäs ja teksti on silti tosi sujuvaa! Kannattaa harkita journalistin uraa. Hyvää kesänjatkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuten joo, mutta kielenkäyttö pitäisi olla kyllä asiallisempaa. :D

   Poista
  2. Joo siis ehdottomasti johonkin Kotiliesi-lehteen kirjottelisin vittuja ja perkeleitä. Ja muistetaan, että kiroilen töissä, lasten läheisyydessä ja kirkossa samalla tavalla kuin blogissani.

   ...eiku?

   Poista
  3. no ehkä toi ano ei tarkottanu tota ihan niin tosissaan ettetkö tajuis et sun kielenkäyttö ei sopis ihan tollasenaan mihkään kolumneihin...

   Poista
  4. no ehkäpä määkään en ollu maailman eniten tosissani

   Poista
 4. Oot loistava! Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 5. Itse olen vielä sen verran teini, että tykkään kertoa kaikille sukulaisille, että käytän huumeita, olen alkoholisti ja menin rahasta naimisiin itseäni 30-vuotta vanhemman miehen kanssa, koska idiootit sukulaiseni uskovat kaiken. Kun vanhempani raahaavat minut väkisin mukaan, otan juhlista kaiken irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voiku vois tykätä kommenteista... Nauran niiin paljon tolle, vaikken tiiä mikä tos oli ees hauskaa :D:Dd

   Poista
 6. "KIITTI HEI RENTOUTTAVISTA HUUSSINNE KÄYTTÖÖNVIHKIJÄISISTÄNNE! OLI SUPERHAUSKAA!" ei jumalauta :-----DDD

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!