HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

suutahtavat miehet baareissa

Piipahdimme kivasti taistelutoverini Bonitan kanssa viikonloppuna Tampereen Rodeossa ja täytyy taas sanoa, että mistä vitusta ne kamalat äijät oikein kömpii ihmisten ilmoille? Ja miksi vitussa ne suutahtaa heti epäkiinnostuksen kohdatessaan ku jotkut saatanan teiniämmät? Ei me mitään miesmagneetteja olla, mutta jotenkin ne kaikkein itkupilleimmät pellet valikoituu meitä piirittämään.

Mun ehdoton ykkössuosikki baarimiehissä on se ryhmä, joka suuttuu, kun nainen ei ole kiinnostunut tai vaihtoehtoisesti on varattu. Itse olen kerran kokenut sen oikein mukavalla tavalla, kun joku äijä epätoivoisen iskuyrityksen jälkeen tuli ja vetäisi pelikoneesta johdon seinästä, kun suivaantui epäkiinnostuksestani häntä kohtaan. Ehkä yritys esittää kovaa jäbää oli tarkoitus olla tasoa "Vitun ämmä, ei paljoo kiinnosta!" mutta kyllä kanssajuhlijoiden silmissä se meni enemmän "Nyyh, vedänpä tän tästä koska olen vitun säälittävä."-kategoriaan.

Kenellekään ei uskalla edes puhua baarissa, koska se heti tulkitaan haluksi harrastaa seksiä jossain hervantalaisessa vuokrayksiössä kasvien ja lämpölamppujen alla. Vaikka itse ei keskustelua aloittaisi, ei sitä kannata jatkaakaan jonkun muun sen ensin aloittaessa. Oikeastaan kannattaa esittää ettei kuule (koska jos vastaat kysymykseen "mites tyttöjen ilta on mennyt" että "ihan ok" = haluat kyseisen miehen kaverin jatkoille). Juurikin perjantaina saimme erään miesporukan mainion vittuiluvyöryn päällemme, kun mainitsimme, että haluaisimme ihan kaksin ny tässä jutella ja emme kiitos vain ole miehiäkään etsimässä. "AHA JUST, IHME ÄMMIIH!"-mutina kuului viereisestä pöydästä suhteellisen pitkän tovin.

Kerran myös muistan, kun eräs erikoisjätkä oksensi pöydälle ja sen jälkeen halusi tanssia kanssani. ÖÖÖ. Valitsinko oman aika ajoin suht fiksustikin käyttäytyvän monen vuoden kumppanini vaiko nahkaliivimajavalta näyttävän pöytään oksentelevan kinuajan? Siis todella vaikea valita. Mä otan ehkä sen oksentavan! Jos se vaikka kusis vielä tiskille ja puristelis mun tissejä?

Ja jos se oma mies ei ole mukana, sehän tarkoittaa, että olen kamala munaa etsivä rotko! "Missäs äijäs sitte on?? MIKS SÄ SIT TÄÄLLÄ OOT JOS OOT VARATTU!??". NO VITTU MIETI? Olisinko vaikkapa tullut ryyppäämään näiden muiden toverieni kanssa? Eiku me tultiin oikein tyttöporukalla etsimään mulkkua, eihän kukaan ny baariin muuten mene?! Saatana.

Älä ny äijä suutu. Ei se mun vika oo, että oot vaan mun silmääni aivan kauhee painajainen. Ja oikeestaan kaikkien muidenkin silmään. Sori.

18 kommenttia:

 1. oot vissii useemminkin viettäny aikaa baarissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noooooo viime ja vielä toissa vuonnakin tuli oltua joka vkonloppu vähintään kerran :D nyt harrastan sellasta kerran kuussa-tyyliä. :D

   Poista
  2. Miks ei sais viettää usein aikaa baarissa???

   Poista
  3. ano 21.35 ei varmaankaan tarkoittanut ettei saisi. ei tarvii heti olla puolustusmekanismissa!! opetelkaa lukemaan

   Poista
 2. Tää on kyllä niin totta! :D

  VastaaPoista
 3. hahahaha ihana postaus.. suomalainen humalainen kiimainen mies on ihana asia:)))

  VastaaPoista
 4. Hahah, totta! :D Nimim. kokemusta

  VastaaPoista
 5. tää ei nyt varmaa liity tähä mut voisitko joskus tehä postauksen missä kerrot että miten sä ja sun mies tapasitte ? (: ( ellei sulla ole sitä jo )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://lets-fake-it.blogspot.fi/2012/01/jennin-poikaystava.html

   ;>

   Poista
 6. Hahah, tämä on TUTTUA. Siksi kai siellä baareissa ei tuu enää oltuakaan.. Ja jos lähtee nii ukko käsipuolessa :D
  Aina on joku kiimanen uros hyppimässä niskaan vaikkei mikää kedon kaunein kukka edes oo!

  VastaaPoista
 7. nauran tääl ääneen ku luen näitä sun postauksia! Kirjotat tosi hauskasti, ja linkkasinki tän sun blogis omaan blogiini! :) mainostuksen löydät ite tästä: http://sanni-vera.blogspot.fi/2012/07/tyra-banks-you-think-i-could-be-next.html !! :):)

  VastaaPoista
 8. missä on jatkolauseet vol.4 ? o:

  VastaaPoista
 9. voisiks tehä joskus postauksen siitä että jos seurustelee ja sit kaverit jää vähän sen alle että se kumppani menee niitä tärkeemmäks? ja sit että jos kaveriporukka vaan istuu jonku hikisessä huoneessa eikä tee _mitään_ ja on mielummin sen kumppanin kanssa kahdenkesken mitä menee sinne tylsistymään ja sit kaverit suuttuu siitä?

  VastaaPoista
 10. Tää on niin totta! Ja itseasiassa yksi syy siihen, miksen viihdy baareissa nykyään juuri ollenkaan. On se jännittävää, että kun toteaa ystävälliseen sävyyn olevansa varattu, on epätoivoisen ja lähemmäs 30veen miehen silmissä "vitun halpa huora, jota ei panis edes ilmaseks". Jep. Tai se "mitä sä sitten teet täällä", aaaaarh.

  VastaaPoista
 11. Nahkaliivimajava kuulostaa aika eksoottiselta! Onneks baaris on lähes aina toi oma poikaystäväolento mukana. :D

  VastaaPoista
 12. Sitte on tää, en tiijä onko nää etukäteen kavereiden kanssa sovittuja juttuja, mut kun joku tyyppi tulee yrittää siinä jotain small talkia heittää ja yrität olla sille mukava ja välillä sanoo jotain takas. NIIN SITTEN AINA JOKA KERTA siihen pölähtää sen tyypin kaveri, joka alkaa selittää jotain sille tyypille ja sitte yhtäkkiä: "Sori, keskeytinkö jotain!? silmäniskuhymiöö vinkvinkvink"

  Yleesä siinä vaiheessa totean, että et todellakaan, vie mennessäs, ja seuraan tyypin ilmeitä, kun se miettii, että oliko tää nyt vittuilua vai jäänkö tähän sittenkin hengaan vielä loppuillaksi. Ja siis näitä tulee joka ilta vähintään se yksi!! (Onkohan se joku meijän kaupungin erikoisuus, että naista pidetään niin tyhmänä, että pitää hankkia kaveri turvaamaan selusta ja laittaa vääntää rautalangasta, että nyt yritetään iskujuttuja?!)

  VastaaPoista
 13. Noi on kyllä hauskoja ku se on pakko kääntää sit niin et no emmä ois sua halunnukkaan! Esim just eilenkin terassilla tupakalla kaverini kanssa ollessani melko vanhahko rasvalettinen mies tulee kysymään et haluatteko istua kahdestaan, oltiin että joo kiitos, "NO TE OOTTEKI LIIAN NUORII". :D

  VastaaPoista
 14. miks just hervantalaises asunnos, mitä vikaa mun asuinpaikas :DDDDDD okei tiiän se oli esimerkki, mut ihan sikahyvä blogi!!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!