HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 11. elokuuta 2012

Blogit, jotka ansaitsevat hetken valokeilassa

Dodii pojjaat, tyylikkäimmät, tasokkaimmat ja yksinkertaisesti eniten mun mieleeni olevat blogit löytyi lähes 90:n linkin joukosta järkyttävän selailun ja pohtimisen jälkeen. Täytyy sanoo, että olipahan homma!

Blogit eivät ole missään varsinaisessa parhausjärjestyksessä, vaan ihan tällai sikinsokin kivasti.

This afternoon
AAAAA miten ihania kuvia! Oon niin saatanan kyllästyny niihin sellasiin "oon nyt vitun taiteellinen ja otan kuvan tästä meidän lähipusikosta"-kuviin ja noi kuvat on kyllä jotain ihan muuta. Tavallaan ihan basic-kuvia basic-asioista, mutta toisaalta taas ei ollenkaan. Ihana.

Memory Warehouse
Arkisia kuvia jotenkin hirveen ihanan hempeesti kuvattuna! Ihania kuvia, haluisin teettää noista esim. kuussataa taulua ja tapetit ja ihan mitä vaan.

Then you smiled
Miten tolla blogilla voi olla 30 lukijaa?? Ansaitsis nollan perään! Asukuvat ja lähikuvat ihmisistä on ku jostain muotikatalogeista ja mainoksista ja hirveen tyylikkäitä ja ja ja... emmää osaa selittää, kattokaa ite!

Pohjalla
Mahtavia ja elämänmakuisia kuvia (joojoojoo, tykkään kuvapainotteisista blogeista!). Myös teksti on miellyttävää luettavaa; sanoisinko siis kyseessä olevan oikein loistava paketti!

 White flamingo
Ihana löytää blogi, jossa on oikeasti ihania vaatteita ja SELKEÄÄ SEKÄ HYMIÖTÖNTÄ TEKSTIÄ (ottakaa lissut oppia). Miks mä en osaa olla noin tyylikäs?? Saatana.

[[So Restless]]
Komeita kuvia ja tekstikin on sellanen perkele joka vie mukanaan. Tykkäsin.

Joo, oli muitakin ihan mukavia blogeja, mutta jotenkin nää valikoitu suokkareiksi siltä lifestyleblogikaatikselta. Tuli myös vähän nopeammin vilkaistua selviä oman blogin mainostajia, kuin niitä, jotka linkittivät esim. kaverinsa blogin. Kuten eräs kommentoija sanoi:  "--- mun mielestä on okei, jos joku haluaa mainostella itseäänkin, mut miksei vois linkittää vaik oman blogin JA jonkun eri blogin ? vai onkse valokeila nii jäätävän vaikea jakaa ? hemmetti inspiroitukaa vaik tosta jennin ilmaisusta "laitetaan hyvä kiertämään" ja laittakaa oikeasti kiertään näitä mainostamisen etuja älkääkä omiko vain itellenne."

Mulle myös jäi epäselväksi, että miksi sen oman blogin mainostamiseen ja markkinointiin sisältyy vähättelevä "no tää ny on vähä tällanen keskeneränen ja sillee, ei kauheen hyvä..."-mainospuhe? Mitä vittua?! Jos se on niin paska omasta mielestäsi, mikset tee asialle jotain? Miten kukaan muu voi siitä tykätä, jos itteeski jo vituttaa?


Toivottavasti edellämainitut blogit nauttivat hetken "valokeilastaan" ja saavat uusia seuraajia. Ja toivottavasti joku innostuu edellämainituista blogeista ja inspiroituu itsekin. (Itelle tuli ainaki himo vähän uudistaa kameravarustusta...)

11 kommenttia:

 1. Voi että! Oon kyllä äärimmäisen otettu tästä, kiitos aivan äärettömän paljon! Kuka ano mun blogin tuohon postaukseen linkittikään, niin aivan valtava kiitos hänelle! Ja sinulle vielä suurempi kiitos! (:

  Mää melkeen liikutuin tästä! :')

  VastaaPoista
 2. Mie kans ihan hajoilin ku lueskelin huvikseni niitä kommentteja kun oli niin paljon niitä "tää on vasta iha alussa ja koko blogi on vähä vaiheessa jajajajajjajajajajjajaj...." :DD Mitä vittua ihmiset tehkää niille blogeillenne jotain jos kehtaatte mainostaakkin :D

  VastaaPoista
 3. ooooooo iha huisiii mun blogi ei oo ikinä päässy valituks missää tälläsis bloginlinkkausjutskis:)) kiitos paljon! :)

  http://calienteer.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. :-D no määäää ainaski sanoin vaa et oon just alottanu kirjottaa ja tyyli vähän hakusessa, ei se sitä tarkota et oisin jotenki yhyy paska blogi :-D

  ps. kauheella ragella kyllä osa kirjottelee kommentteja tänne, jotkut blogit hei ei oo ehkä niin serius bisness! :D:D

  mä aattelin just että kiva että tollanen postaus mihin ihmiset saa jakaa bloginsa ja osa voi löytää jotain kivoja blogeja sieltä mutta näköjään oli kauheet säännöt ja vihasia ihmisiä tuli heti valittamaan :((((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kauheet säännöt? :D mitä ihmettä täällä taas ollaan aivan poruilla

   Poista
  2. Ei siellä mustakaan kyllä mitenkään erityisen tiukkoja sääntöjä ollut. Jennihän ei KIELTÄNYT linkkaamasta omaa blogia, vaikka toivoikin että muidenkin blogeja linkattais (koska muuten tulos olis se että siellä kommenttiboksissa olis ollu 200 samanlaista 12-vuotiaiden "lifestyle"-blogia eikä yhtään kunnollista luettavaa).

   Itse linkkasin omani juurikin sillä ajatuksella, että se ei ole tätä massalifestylea ja sen lisäksi erään toisen blogin - ne ei olleet kumpikaan tässä parhaimmistossa, jonka Jenni nosti tähän postaukseen esille, koska nää on mieltymys- ja mielipideasioita ja Jennin päätös oli tällä kertaa tällainen. Kaikki ei voi tykätä kaikesta ja maailma ei siihen kaadu, vaikka juuri se mun blogini ei olekaan jonkun lemppari. Ja toisaalta nämä tähän postaukseen nostetut blogit on takuulla ansainneet paikkansa siinä, koskapa näyttivät siltä, että niihin on oikeasti panostettu. :)

   Poista
 5. Voi apua, kiitän suuresti tästä kunniasta! Olen aivan häkellyksissä vieläkin. Ihan mahtavaa. Ja iso kiitos sinulle Sara, joka toit blogini tänne ehdolle.

  VastaaPoista
 6. AAA kiitos paljon jenni! sun ansiosta napsahti jo kolkyt uutta lukijaa, kiitti hirrrmuisesti! :--))

  VastaaPoista
 7. Paljon kiitos linkittäjille ja teille bloginpitäjille! :) Oli mukavaa tutustua ihan uppo-outoihin blogeihin ja saada edes vähän hyvää mieltä muille! :) <3

  VastaaPoista
 8. ohhoh! maailman suurin kiitos sulle jenni :-) ! en ois ikinä osannu odottaa mitään tällasta (en edes tienny, että mun blogi oli linkitetty xd) KIITOS KIITOS!!

  VastaaPoista
 9. Entäs lord Selibacyn blogi
  lordselibacy.blogspot.com
  tai vanhempi
  lordselibacy.vuodatus.net

  Ja nämä ei toisiaankaan ole mitään neulontablogeja vaan kunnon kitinää ja valittamista.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!