HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 21. elokuuta 2012

flunssavitutus

Ai vittu mua ottaa päähän olla kipee! Siis mikä tää juttu on, että syksyn ensimmäisenä päivänä täytyy saada joku vitullinen yskä, joka raatelee kurkun verille? Tai että pitää olla joku kuumeinen hourupää-fiilis, uskomaton väsymys ja vitutus, unohtamatta lihaskipuja ja raatona makaamista? Hei mä en ala tähän touhuun.

Tai no aloin jo, kiitos yllättäen iskeneen heikon olon, tappavan yskän ja turpoavan kurkun. EIHÄN MULLA MUUTA TEKEMISTÄ OLISKAAN, KUIN MAATA SÄNGYSSÄ KUIN JOKU VITUN AIVOTON LAHNA. Vitut tämän viikon pakko-korvattavasta opintokäynnistä, esitelmästä ja parista muusta hauskasta kouluprojektista! Vitut punttiksesta, lenkkipäivistä  ja muusta harrastelusta! Vitut tarjotuista töistä, kavereiden kanssa oleilusta ja kämpän (lue: koirankopin) siivoamisesta, mä oon tässä kuolemantaudissa mieluummin!!

Tai olisinkin kuolemantaudissa, siis sellasessa joka vetää ihmisen ihan maihin. Mutta ei, oon tällasessa semikuumeessa, jossa miettii "hmm, voisinkohan mä sittenkin..."-tyylisiä lauseita, lähtee uhkarohkeasti lenkkipolulle ja palaa keuhkokuumeessa takaisin. Tää on just tällanen kiputila, että tuntuu tyhmältä jättää menemättä kouluun, mutta koulussa saa "siis mikset jäänyt kotiin lepäämään??"-tyylisiä kauhisteluja. Olisin vittu edes kunnolla kipee, niin kipee, ettei veri kierrä!

Olispa tässä kämpässä edes puhdasta ja siistiä, kaappi täynnä herkkuja ja koko kouluviikko merkityksetön, niin ei tarvis ressata saatana koko aikaa! Olishan tässä kiva maata vastapestyssä kämpässä karkkipussi kainalossa, leffan pyöriessä taustalla, mutta mää makaan täällä ku läski sika  kaiken paskan keskellä ja yritän kuumepäissäni selvitä tästä moodle-helvetistä. Alkaa vaan vituttaa ja enpä usko mun vitutustasolla kuumeen ihan hirveen äkkiä laskevan. --TTU!

...mikäs sua vituttaa syysflunssan iskiessä eniten? Päälle painavat kouluhommat, kurkkukipu, kuumelääkkeisen ylihinnoittelu vai äidin tarjoama kuuma mehu?

21 kommenttia:

 1. kyllä flunssa on niin ehana että huh huh -.- koulussa saa yskiä ittensä hengiltä ja niistellä ihanan kuuluvasti tunneilla :DDDDDD ja ei viittaamisesta tule mitään, kun ääni on niin möreä/lähtenyt xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ja kaikki kattoo sillee "LOPETA SE VITUN KÖHIMINEN, LEHMÄ!"-ilmeellä. :DDDD

   Poista
  2. tää ! joskus olin kipeenä tekemäs matikankoetta ja ku mun piti niistää pari kertaa siinä kokeen aikana nii kaikki oli sillein "VITUN ÄMMÄ MUN KESKITTYMINEN MENI PILALLE JA KUSEN TÄN KOKEEN KU SÄ TÖRÄHTELET TOLLEIN KUI VANHA NORSU" eikä kellään käyny mielessä, että kenties en halua hengailla räkänenänä sen rään tipahdellessa hiljaa kengilleni, tai mikä vielä elegantimpaa, sille koepaperille eli vähän pakko oli niistää :c

   Poista
 2. Oletsä lähteny opiskelee lisää? Vai etkö valmistunutkaa vielä lähäriksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehämmää viä oo valmistunu :P vasta tammikuussa alotin;)

   Poista
 3. Just tää! on kesällä tullu laiskoteltua liikunnasta ja nyt ku alottais uudelleen, voi vittu ku juokset yhenki askeleen oot vittu pyörtyä.

  VastaaPoista
 4. Tällä hetkellä ehottomasti eniten se, ettei oikeesti EHTIS olla kipeä! Olihan se ihan siistiä ja jopa rentoa sillon yläasteella tai lukiossakin vielä, kun makas muutaman päivän sohvalla syömässä muitten ostamaa suklaata ja kattomassa Star Warseja maratoonina, mutta nyt kun tietää että kaikki opetus on korvattava (eikä se ole aina mahdollista edes saman vuoden aikana), oikeasti jää jälkeen, jää ilman rahaa jos ei mee töihin - niin ja se suklaakin pitäs käydä itse kaupasta!

  .. puhumattakaan siitä että kaikki superkuntoonjustnytheti -projektithan heti kariutuu. Ei se kipulääkkeiden kanssa treenaaminen oo kovin hyvä vaihtoehto. :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis mä komppaan sua niin paljon että meinaan revetä<3

   Poista
 5. Aa itelläki tällä hetkellä kiva flunssa, nenä tukossa ja kauhee tunkkanen olo että eikai siinä mitää ku viikonlopusuunnitelmat saattaa mennä vituilleen tän flunssan takia ja muutenkaan ei paljo kiinnostais istua koulussa ja niistää minuutin välein ku nenästä valuu löysää räkää.
  Tulipa pitkä lause :D

  VastaaPoista
 6. Ainaki vähän helpottaa tätä omaa oloa se, että en oo yksin tän asian kans. Olin eilen terve ku pukki, mut tänään aamulla aivastelin ja yskin keuhkot pihalle. Tän kaiken lisäks nenä vuotaa ja päässä tuntuu olevan megabileet, ainaki tästä kivusta päätellen... Syysflunssa, ei voi ku tykätä :--) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis just sama juttu!! tai salilla oli eilen heikko olo, mut kelasin että oon vaan niin vässykkä ämmä :D sit aamulla mahtava kuolemantauti <3

   Poista
 7. kouluhommat.... muulla ei oo väliä mut en jaksais jättää välii yhtäkää kouluhommaa.. ja se ainane nokkatukossa tunne..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sepä, ku ne kaikki joutuu tekeen kuitenbnki... ei työelämässäkään rankasta sairaudesta mutta koulumaailmassa kylläki!

   Poista
 8. Mulla on ollu nyt pientä, siis oikeesti pientä, yskänpoikasta nyt n. viikon. Ei edes mitenkään, et koko ajan yskittäis vähän vaan alkaa aina illalla ku käyn nukkumaan. Inhottavaa. Todellaki toivon, että menis ohi ja parantuis ilman sitä seuraavaa vaihetta missä yskitään kurkku verille. Just alotin sanomalehdenjakajana eikä hirveesti kiinnostais heti jäädä vaan kotiin makaamaan -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuulostaa just siltä miten mun ja Petjan flunssat alko... :E yritä parantua ja laita huivi kaulaan, aamut on kylmiä!!

   Poista
 9. Pieni "lämpöily" on veemäisintä. Se kestää yleensä kauemmin kuin kuume ja se kuulostaa silti vähemmän vakavalta kuin kuume. Oikeesti vituttaa viedä kolmen päivän saikun jälkeen esimiehelle lappu, jossa lukee, että oli jotain saakelin "lämpöilyä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahahah hajosin ääneen, oot niin oikeessa :D

   Poista
 10. Feel u!!! 2 päivää koulussa ja kipeeks NOIN! Onneks selvisin sentään vaa kuumeella :D sillonkin eniten vitutti etten päässy käyttää ilmast salikäyntii! Ja kun koulussa on sit ihan kujalla :D

  VastaaPoista
 11. Äidin/anopin tarjoama kuuma mehu... muutenki on ihan helvetin kuvottava olo ja sit vielä pitäs ryystää jotain lämmintä litkua! ja muutenki sellaset vanhan kansan uskomukset tyyliin "lämmin juoma auttaa kurkkukipuun" tai "mahataudissa pitää juoda jaffaa".. Itse kuulun siis niihin, joilla minkä tahansa perusflunssan kanssa tulee aina hirvee liikahapposuus ja ällö-olo :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!