HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 12. elokuuta 2012

mainosvihaa osa 2

Mähän olen ennenkin avautunut mun mainosvihastani ja nyt kun uusia yhä paskempia mainoksia puskee ruudusta, mulla on oikeus ottaa asia uudelleen käsittelyyn.

Mä ennen en voinut sietää sitä perserasvamainosta, missä se muikkeli hinkkaa persettään puuhun -nyt kun joka kolmas mainos on "HOJOHOJO VITUN HOMO HUJAHAJA"-pätkä, alkaa peppukutinavideo tuntua jo suorastaan miellyttävältä. Miksi se on niin saatanan ärsyttävä? Ei tollanen vittumaisuus aja mua todellakaan kyseiseen puljuun ostelemaan ylihinnoteltuja vesipulloja ja jäätelöitä, lähinnä tekee mieli sytyttää itsensä tuleen ja huutaa että hojohojo iso tulipalo minä pala missä hana ja läpätilää.

Tai ne vitun tanssivat Seppo Taalasmaa-ääniset porkkanat... Tuleeko Ismo-kurkku kulman takaa vai mitäs mitäs?Aivan uskomattoman raskas taustamusiikki ja myötähäpeää aiheuttavat mukahauskat vuorosanat aiheuttaa mulle jotain henkistä vihannesallergiaa ja vitutusta potenssiin kolme.

Myös se helvetin vihlomisenestohammastahna tekee mut hulluksi... "Siis mä en niinku räjähtäny tai mitää" VOI SEPÄ OLISIKIN OLLUT IKÄVÄÄ! "Siis lasi JÄÄVETTÄ." Kyllä, se on lasi, JÄÄVETTÄ! "Kylmää se on, mut ei vihlo" SE ON SAATANA JÄÄTELÖÖ, kai se ny on kylmää! Herää ihminen!

Tai kaikki pyykinpesuainemainokset... Aina se sama juttu: äiti pesee pyykkiä ja kertoo miten haluaa pitää lapsillaan valkoista, mutta kun se on niiiiin kovin riskialtista ja vaarallista (mun nähdäkseni vaarallista on antaa lapselle kirves, mutta ihan miten vaan). Ja värien pitää säilyä viistoista vuotta ja kaikki öljytahroista vereen pitäis lähtee jostain valkoisesta silkkiasusta tuosta noin vaan. Ämmä hymyilee onnellisena likapyykkikorin vieressä ja lajittelee sukkia. Joo-o, on se elämä ihanata kun on tätä Omoo.

Mikäs on sun inhokkimainos? Ärsyttääkö raskaat kissanruokamainokset (siinä yhessäkin joku helvetin Mouru tuo myös naapurin kaverin syömään. JOS NAAPURIN KAPINEN KISSA TULIS SYÖMÄÄN MUN MOURUN SAATANAN KALLISTA SHEEBAA, SE KISSA LÄHTIS AIKA LUJAA KOTIO!), se aivan kaamee OLOMMMMM-joogavitutusmainos, Viking Lotto -mainos tanssivine maahisineen vai joku ihan muu? Tellll meeeee

168 kommenttia:

 1. ei nyt liity tähän, mutta sun pitää tehä postaus ötököistä, ja siitä, kuinka aikuset ihmiset saa kiljumis&riehumiskohtauksen havaitessaan kimalaisen pörräävän kahden metrin päässä. mulla oikeesti pää räjähtää kavereitten kanssa jotka pillastuu jostain saatanan hyönteisistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko ottaa tähän sen verran kantaa, että kaikki ihmiset eivät niin ihan omasta tahdostaan tee. Kestän kaikki hyttysistä kimalaisiin, mutta ampiaisia kammoksun niin paljon, että olen pari kertaa lukittautunut vessaan itkemään kun sellainen pääsi sisälle ja mies oli töissä. Valitettavasti ihmiset eivät voi pelkojaan valita.

   Poista
  2. munkin on pakko sanoa tähän, et tohon asiaan ei välttämättä pysty ite vaikuttamaan. pelkään ötököitä kuollakseni ja saan aina kohtauksen jos esim. sisälle pääsee jonkinsortin ötökkä, enkä mahda sille mitään. kerran herätin siskon yöllä kun mun ikkunan sisällä kiipesi koppakuoriainen ja sisko sitten veti sälekaihtimet ylös jotta ötökkä tippui alas pois näköpiiristä. Ja tosiaan silloin pääs itku pelkästä inhosta ja pelosta.

   Poista
  3. Oon ite kans nii hyönteiskammoinen ettei mitään rajaa. :D Onhan se varmasti ulkopuolisten mielestä huvittavaa/ärsyttävää, kyllä mäki osaan olla itseironinen asian kanssa!
   Mutta kun tosiaan - niille omille peloillensa ei voi mitään.

   Ja tää postaus oli kyllä niin totta taas, oikeesti khamaaaan vihaan kans ylitsepääsemättömän paljon noita helvetin hammastahnamainoksia...
   Kaikista eniten ällöväristyksiä saa aikaan Remu Aaltonen ja se mikälie hyväntekeväisyys-mainos! HYI!!

   Poista
  4. Ite oon allerginen ampiaisen pistolle, niin vähemmästäkin huudan jos joku pimppari tulee vetää rallia ympärille. En kyllä muutenkaa voi sietää ötököitä. Pienen pien hämähäkki esimerkiksi vaikka ikkunalasien välissä saa kylmät väreet aikaa!

   Poista
  5. mäkin oon allerginen porkkanalle mutta en ala huutamaan kaupan vihannesosastolla asioidessani?

   Poista
  6. No onko vähä eri asia, se porkkana ei hyökkää kimppuus -.-

   Poista
  7. Määki oon allerginen aaseille anonyymeille, ne aiheuttaa mulle sellasta... nauruntyrähdystä. Tavallaan nenästä lähtevää, vähän ärsyttävää, räkäpallonaurua.

   Dorka.

   Lämpimän ystävällisin terveisin araknofobian omaava henkilö. Jos voisin jättää "asioimatta hämähäkkiosastolla", tekisin sen. Niinpä.

   Poista
  8. No mutta kyllähän sen tajuaa että haluaa esim. poistua paikalta, en mäkään jää sen ampiaisen kanssa siihen aikaa viettämään ja juttuja vaihtamaan, mutta kiljumista en tajua. Mihin helvettiin se nyt sit auttaa että aikuiset ihmiset kiljuu kurkku suorana ja huutaa OTASEPOISOTASEPOISMIHINSEMENI jne niin että korvat halkee? Siinä menee jo ymmärtämisen yli. Itse pelkään juuri ampiaisia paljon, vaikka se on aika naurettavaa ja turhaa, ei silti mieleenikään tuu hoitaa tilannetta ääniaaltojen avulla.

   Poista
  9. Itse pelkään hämähäkkejä kuollakseni. Kerran olen jopa pyörtynyt sellaisen nähdessäni, monet kerrat itkenyt ja herättänyt perhettäni yöllä koska nähnyt hämähäkeistä painajaisia. Olen myös usein poistunut kotoa jos ei ole ollut ketään auttamassa siinä vaiheessa kun hämähäkki on sisällä.. En vain kestä niitä ällötyksiä..

   Poista
  10. anonyymi 7.45, mulla ainakin se kiljaisu tulee nii refleksinä, että ei sitä oikei voi estää (tosin toisaalta en ole aikuine ihmine, mut anyway) ::--D etenki pienempänä pelkäsin ja inhosin aivan kauheasti ampiaisia. esimerkiks kerran hyppäsin liikkuvasta veneestä, koska ampiainen !1 ois hauskaa jos vois vaan päättää, että nytte pääsee eroon jostaki pelosta, mutku ei se oikeasti ole nii helppoa. tosin viime aikoina oon alkanu sietää ampiaisia ja muita iljetyksiä, että en enää panikoi nii helposti kui ennen ..

   kaikki hyönteiset, etenki paarmat ja kärpäset sen sijaan iljettää mua viel nykyäänki aivan sietämättömästi vaik en enää saakkaan sydänkohtausta ku ampiainen ilmestyy kulman takaa. tekee mieli oksentaa, jos mun iholla/vaatteissa/ruuassa kävelee joku sellaine iljetys hyi, miettikää nytte kärpäset kieriskelee ekaks onnellisena paskassa ja muussa liassa ja sitte tulee mun omaisuutta saastuttamaan hyi helvetti. lisäksi en voi läiskäistä hengiltä pienintäkään hyönteistä, koska pelkään että jokaine haiseva hyönteisenraato ajautuu sitte mun kynsien alle ja sitte sinne kerääntyy jotai iljetyksiä mätäneen. jos näenkää kuolleen hyönteisen nii olen heti suurinpiirtein kylpemässä desinfiointiaineissa. ELI HIENOA MINÄ, enää en pelkää eläviä hyönteisiä vaan kuolleita, how nice ::D

   mut siis anyway en mitenkää tuomitse ketää kuka pelkää ampiaisia tai muita hyönteisiä, tiedän ite sen tunteen. ja etenki ymmärrän täysin miks joku säikähtää ampiaista, jos on allerginen (ja muutenki) ku ne on sellaisia kettumaisia otuksia jotka tykkää pistää ihan vain omaksi riemukseen.

   Poista
  11. (olen eka anonyymi, siis alotusviestin kirjoittaja)

   nämä henkilöt, jotka rupeavat kiljumaan hyönteisistä ovat ystäviäni. heillä ole mitään fobiaa niitä kohtaan, eivätkä myöskään ole allergisia, tunnen heidät nimittäin. olisi tietysti pitänyt mainita tämä että "MUTTAPAITSI TÄMÄ ei koske niitä ja näitä ja noita..." en tietenkään tarkoita niitä joilla on oikeasti fobia. se vaan pääsi unohtumaan tekstini lopusta.

   sitä vaan mietin, että mistä tämä hyönteiskammo kumpuaa- en minäkään tykkää jos sisällä on hämähäkki tai amppari tulee iholle, mutta pointti olikin että kahden metrin päästä pörräävistä otuksista hepuloidaan! voi jeesus, sanon minä.

   Poista
  12. Tätä vastausten määrää tähän kommenttiin! Siis ei jeesus kyl se nyt on ok jos on joku fobia, fine, mut ku se pörriäinen ei lähe mihinkää ku huutaa kurkku suorana! :D ja joo on niitä jotka ei sil mitää voi, mut sit (varmaan enempikin) on niitä jotka vaa on niin huomiohuoria et kiljuu ku näkee etanan, ihan vaa et se hyvännäkönen poju kiinnitäis huomioo. Veikkaan et tän postausehdotuksen idea kohdistu enemmänki tähän jälkimmäiseen ryhmää, ku fobiasta kärsivien dissaukseen… valoja päälle nyt taas :)

   Poista
 2. ainakin noissa kissanruoka mainoksissa näytetää 90% ajasta alusvaatteisillaan olevaa naista ja jonku sekunnin itse kissaa :D ei mitää järkee näissä enää oo, eihä ne naiset sitä kissanruokaa syö?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ja oarantaaks ne alusvaatteisillaan olevat naiset sitä kissanruuan myyntii jotenki? "hei toi on kuuma nainen, meenpäs ostamaan kissanruokaa" siis oikeesti mitä niitten pääs liikkuu??:D

   Poista
  2. Ei mut kattokaa ku seksi myy. Nehän vois alkaa painaa kissanruokapurkkien kylkeenki jotain naikkosten kuvia niin johan ainaki poikamiesten keskuudessa alkaa kissat olla suosittuja lemmikkejä. "Osta tätä kissanruokaa ja voit kissasi ruokittuasi tuijottaa purkin kyljessä olevaa naikkosta ja toivoa, että sängyssäsi olisi tällainen kissa olkkarin matolle oksentelevan karvakasan sijaan."

   Poista
  3. jep muaki vituttaa tää. esim se kissanruokamainos jossa on eva longoria nii siinä se kissa ei kyllä todellakaan ole pääroolissa.

   ja sitte toine kissanruokamainosten vitutuksenaiheuttaja: "MINÄ ♥ KISSAANI, KISSANI ♥ RUOKAA !1" tämä ilmaistaan epäsuorasti melkein jokaisessa kissanruokamainoksessa, ja siinä yhdessä whiskas-systeemissä se jopa sanotaan suoraan. eli siis kissat ovat itsekeskeisiä siipeilijöitä ja sietävät omistajiaan vain saadakseen vaivatta ruokaa !1 EIKU ?

   Poista
  4. siinä on vielä se kun on MINÄ ♥ KISSAANI, KISSANI ♥ WHISKAS ja asia mitä ei mainita on just se WHISKAS ♥ MINÄ, koska mä ostan sitä ruokaa :DD

   Poista
  5. miralle: jep ! miksmä en ennen ole miettiny tota mut noinhan se on oikeastaan ::--DDDDd

   Poista
  6. "Moi mäoon Aaro ja tässon mun pissha Pili, se tykkää Whisshkasshisshta ja mä olen tosi söpö"

   Poista
 3. Sanooko se oikeesti hojohojo vitun homo :D:D?
  Mä oonki aina miettiny et mitä toi oikee sanoo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun mielest se kuulostaaa enenmmänki joltai "hojohojo iso pomo" en usko et se sanoo vitun homo sii:D mut en kyl tiä mitä se oikeesti sanooXD

   Poista
  2. hojohojo iso pomo tuliko elokuvasi jo? raju kuva tuli jo. rajuko kuva? tosi raju moni paha kamu delasi... oon vittu kuullu ton niin liian monta kertaa et osaan jo ulkoo noi helvetin mainokset!!!

   Poista
 4. Radio mainoksista ensimmäisenä tulee mieleen heinix ja mamamamamamam mahtava viilis ._______________."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin just tulossa sanomaan tätä mamamamamamamamahtava viiiilis! Mutta kerkesit ensin. :D

   Poista
 5. oi mä en voi sietää sitä gigantin uutta mainosta missä on pieni R-vikanen poika jakamassa mainoslehtisiä ja huutaa kovaan "extraaa, extraaa"! ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ! lähtee telkusta äänet pois samalla sekunnilla ku se mainos pamahtaa ruutuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, samaistun.... tulee MTVlt kokoajan...

   Poista
 6. On niin monii mainoksii mitä vihaan... Mutku se tunne ku niitä ei tuu just sillä hetkellä mielee ku pitäis xd paitsi yks! Joka on mun kohal tää Colgaten kauhee hammastahana mainos, 'JES! EI REIKIÄ!' vihaaaaaaaaaaaaaaaaaaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi mäki ! en kestä kattoo sitä poikaa, jolla, vaikka se siis pesee hampaita nii ei oo yhtää vaahtoo suuussa??!! ja sit jes ei reikiä ja poika heiluttaa jotain vitun ympyrää !!! aaaarrrgghhh pakko vaihtaa kanavaa heti jos nään et se on alkamas !

   Poista
  2. joo toi on munki mielestä kaikkein raivostuttavin mainos telkkarissa tällä hetkellä! vaikka se onki niin lyhyt ja yksinkertainen nii se naisen ääni on niin vitun ärsyttävä DD:

   Poista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. saan aivan järkyttävän allergisen reaktion kaikista saunalahden mainoksista... siis voi morjens niide esiin tupsahtelevien senttien, leijuvien laamahenkien ja "kauppias A pyöristää ylimpään tuhanteen euroon ja kauppias B siihen 999,99 euroon" juttujen kanssa. yghh

  VastaaPoista
 9. katsomosta ku katon suurinta pudottajaa ni joka ikinen kerta tulee se teboilin eeeerittäin ärsyttävä mainos. raivostuttavaa! Samoin ne saunalahden mainokset. "kana A, kana B" tyyliin.

  VastaaPoista
 10. voi eeiii " hojo hojo vitun homo " kuolin. XD

  VastaaPoista
 11. mää vihaan just noita samoja mitä sää tossa mainitsit !!! ei jumalauta mitä asiatekstiä !!!

  VastaaPoista
 12. Huonosti dupatut mainokset, on yks ärsyttävin.. :D

  VastaaPoista
 13. Hammastahnamainokset on ihan naurettavia, kun ne esittää että harjaa hampaita. Joo yleensä vittu mäkin pesen hampaani kuivalla harjalla ilman hammastahnaa. Ja just toi kissanruokamainos missä se vitun katti tuo sen naapurin kollin illalliselle. KHYLLÄ NÄI ON!! Kaikilla ihmisillä onki tapana ruokkia naapurien kissoja.

  VastaaPoista
 14. Mä oon kans iha ääneen muutaman kerran miettiny, et miten valkosen vaatteen pukeminen lapsen päälle voi olla vaarallista ?!?! Ja ne ihmiset saa oikeesti palkkansa tollasten paskojen mainosten keksimisestä. Mäki haluun!

  VastaaPoista
 15. En nykyää kato telkkarista juurikaan ku urheilua ja joskus saatan jäähä kanavasurffaileen, joten oon oikeesti ihan pihalla kaikista mainoksista. ONNEKSI. Ne nimittäi on välillä nii järkyttäviä että huhhuh :D

  Mutta semmone piirre joka mainoksisa (telkkari tai lehti/netti) ottaa aivoo on semmone ku mainostetaa vaikka jotai vitun hammastahnaa tai vaikka lautasia ja siinä kuvataan jotaki puolialastonta naikkosta keikistelemässä. Siis oikeesti, ymmärtäisin jos jotai vaatetta ym esiteltäs, että ois semmone "näin hyvältä sinäkin näytät tämän vaatteen kans" mutta sitte ku ne puolialastomat ämmät (joskus on myös miehiäki, mutta harvemmin) ei liity asiaan mitenkään :D

  VastaaPoista
 16. kaikki surkeella dubbauksella höystetyt mainokset kuten se vitaepro ja sitten noi kaikki kultarahaksi .fi ym kultahuijarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se mies siinä kultarahaksi-mainoksessa näyttää joltain tanskan-ruotsalaiselta björniltä, joka on just nielassu sukan, oksentanu sen lavuaariin kunnes sen seksikäs kynähame sihteeri on syöttäny sen sille uudestaan jotain Virven, 65v lähettämää kultalusikkaa käyttäen. noin mä sen ukkelin nään.

   Poista
 17. Kaalimato mainokset telkkarissa ja radiossa! "Mitäs tytöt" "Sauvakävelyllä" HIHIHIIHIIHH naurattaa ihan älyttömästi!
  Ja ah se ääni mikä on siinä radio mainoksessa! Joten vaan vihaan noita mainoksia yli kaiken!
  Ja tulin vaan purkamaan tän vihan "että elämä olis ees vähän nautinnollisempaa"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saakelin kaalimato-mainos pilas mun elämän... Kelaa joka päivä ku mutsi huutaa lähtevänsä sauvakävelylle niin mulla menee oksettavat kylmät väreet pitkin selkää! :D:D en enää ikinä voi miettii mutsia sauvakävelemässä :D

   Poista
  2. JA MISSÄ NE SAUVAT ON ?! siis jos ne on SAUVAKÄVELYLLÄ nii miksei niil oo sauvvoija ?!

   Poista
  3. Noku se on se pointti ku kaalimato on seksikauppa ni kato niillä on sauvat vaginassa ja sit ne kävelee siel ulkona ja dildot surisee hihhihhhihiii sauvakävelyllä yök

   Poista
  4. se Kaalimadon mainos on ihan PARAS, just hauska ja kekseliäs! Toisin kuin monet muut... Voi jumaliste niitä K-kaupan puhuvia perunoita&porkkanoita. Saati sitten Activian mainokset! Voi luoja. Jenkeissä pyöri ehkä hirvein Activian mainos "Girls night out" ikinä ja siinä oli Jamie Lee Curtis. Siltäki selkeesti rahat loppu!

   Poista
  5. ja mää en vaan ymmärrä, miks se kaalimatomainos pitää tunkee radioon ja telkkuun. sitte tuttujen about 5-vuotiaat kakarat hokee aivan innoissaan jotain kaalimadon mainoslausetta... :D

   Poista
 18. Just toi Vanish-mainos ja varsinkin se edellinen versio, jossa blondi hokee transsissa miten pääasia on, että se on puhdasta ja hymyilee onnellisena. Luulin ihan et pääasia pyykinpesussa on, että se on märkää tai jotain, ehehe...

  VastaaPoista
 19. Yks juttu mikä raivostuttaa mainoksissa on esim. Katsomon ja muiden sivujen tapa laittaa ne mainokset KESKEN joidenkin kohtausten?! Miksei niitä mainoksia voida laittaa niihin kohtiin, missä ne tulis telkkarissakin mainoskatkokohdassa? Tota logiikkaa en ymmärrä ja luuleeko ne tosiaan että joku kesken hyvän jutun alkava just helvedi saunalahden mainos sais mua vaihtamaan liittymää?! Perhana

  VastaaPoista
 20. Jugurttimainokset... "Äiti, taidat todella rakastaa vitalineaa...". meinas pää poksahtaa joka kerta ku toi mainos pyörähti telkkarista käyntii

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei toi on kamala mainos :D:D::D en ees muistanu ennenkö mainitsit!

   Poista
 21. "Polly, oiku hyvää" kertaa ihan vitun liian monta kertaa. Ei oo pitkään aikaan saanut muu mainos aggressioleveleitä nousemaan atmosfääriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä!! Kierrän aina polly-pussit kaukaa!

   Poista
 22. Nainen mä rakastan näit sun juttuja <3

  VastaaPoista
 23. ainaki spotifyssa soi se suomalaisen kirjakaupan uus mainos, mis joku mies hoilaa niiiiiin ärsyttävällä ja epäviereisellä äänellä jtn: " tämääää laulu ei liiiiity mainostettavaan asiaaan, kiinnittääkö huomiosiiiii!!!" aaaaa:DDD

  VastaaPoista
 24. En oo vähään aikaan uskaltanu avata radioo, joten en tiedä, vieläkö se mainos pyörii siellä, mutta inhoon sitä karkkimainosta missä joku mukateini hihkuu että "uus biilar tsoko on ny täällä OUMAIGAADOUMAIGAADOUMAIGAAAAAAAD".

  Sen lisäks puhelinoperaattoreiden mainoskampanjat on nykyisin jotain aika säälittävää: Saunalahden kansanopisto, DNA ja "yksi kaksi sulle tuli faksi" -rallatus ja siitä selvästi ideaa eteenpäin jalostaneen TeleFinlandin "mitä sinulle kuuluuuuuuu?" -luritus.

  Unohtamatta tietenkään niitä Soneran idioottimaisia katumainoksia, missä nojaillaan Eestin/Suomen rajakylttiin betonimaisemassa niin että perse on Viron puolella ja pää+puhelinta pitelevä käsi Suomen puolella. Kellekään vissiin juolahtanu mainostoimistossa mieleen, kuinka paljon Suomella ja Virolla olikaan sitä maarajaa?

  VastaaPoista
 25. http://www.youtube.com/watch?v=kz_oVSsn5nQ AHHAHAHAHAHAHAHA siis, rehellisesti...... DAFUQ?!?!?!?!?!?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niiiiiiin paras!!! :D:D:D:D:D

   Poista
  2. Voi herrajumala tämä on kaikista pahin! Luojan kiitos tätä ei enää tule telkkarista! :Dd Ja tähän onkin oikein hyvä linkittää ehdoton lempparini, http://www.youtube.com/watch?v=mlD13qcleiE&feature=relmfu, kohdasta 2:12 eteenpäin.

   Ja sitten tämä ihmeen "naiset ovat vahvoja. eivät vahvoja, mutta vahvoja. piste.", vaikka tuota versiota ei vissiinkään enää näytetä, silti ottaa aina päästä kun mainos alkaa ja "naiset ovat vahvoja". Okei tuli selväksi.

   Poista
  3. TÄMÄ! "Ei vihlo, hehheh" aagaggghh :DDD

   Poista
  4. ku tuo ämmä sanoi tolle miehelle"oih, miten tämä toimii, heehee" tolla miehellä on heti joku vitun power point sekä karttakeppi kädessä, JOO KYLLÄ. kiitos colgate, luotto nousi taas teihin noin 1500 prosenttia kun näin tän mainoksen

   Poista
 26. MTV:llä pyörii joku nettipeli mainos joka on ihan sairaan ärsyttävä "ALEKSI, MITEN SULLA ON VARAA JÄTTÄÄ KULTAA PÖYTÄÄN?!?!?!?!"

  ja radiossa pyörii ne Nissenin jäätävä kesäale mainokset, eih..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niissä Nissenin mainoksissa on niin hienoa kun silmälaseilla on naisen ääni ja miesääninen bensapistooli kysyy siltä, että "MITEN SÄ OOT NOIN HALPA?"

   Poista
 27. se joku vitun pesuaine mainos missä se likka vahtii niitä kakaroita ja se puhuu siinä puhelimessa jonku kans. "joo meillä on menny tosi hyvinn" sitte se kääntyy ja huomaa että ne lapset on sotkenu sen kylpyhuoneen ja se kirkuu silmät lautasen kokosina. sitte se löytää sen aineen ja alkaa hinkkaa sitä likaa pois, saa siitä jotain orgasmeja ja jatkaa sen koko talon läpi. lopuks se hinkkaa jotain auton vannetta ku ne vanhemmat on siinä pihalla. cillid bang!!! - ja lika on vaan niin vitun poissa. hienoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täällä pitäs olla näille kommenteillekki sellane tykkäysjuttu :D

   Poista
 28. No se saatanan ärsyttävä tekopirtee akka. Se, joka näyttää niin iloiselta ja hyvinvoivalta - "no mutta me selkeästi nähdään turhan harvoin" - ehe ehe ehe - ja sit ne akat syö yhdessä sitä jugurttia joka on niin ihanaa ja miellyttävää että ne oikein naureskelee keskenään. HAHAA JEE IHHII JUGURTTIA!

  "hei kattokaa mä löysin tällasen ihanan pienen mikä tää nyt on - MIRKKU AI MOI!"
  no voin kertoa, että se on joku helvetin sammakko. En kestä kuulla enää kertaakaan, et "mikä tää nyt on". Se on sammakko, voi jumalauta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TÄMÄ!! mun piti tulla valittamaan tästä mut kerkesit eka! gdsflhjks vihaan sitä!

   "ei voi olla totta, noora!" "miia moi. aina ku me nähään näytät niin hyvinvoivalta" "me nähään selkeesti liian harvoin. oon vaan oppinu kuuntelemaan mun vatsaa, ei sen kummempaa" AAAAAAAAAAAAAA

   Poista
  2. Vihaan kans tätä ihan eniten!!! "mut mia, tä on ihan liian hyvää ollakseen mikään salaisuus" ei ei vittu on iha liian hyvä joo…

   Poista
 29. Byggmaxin "knock knock"-mainokset... Tekis mieli kirkua aina kun niitä tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. argh vihaan tota ja varsinki sitä yhtä missä se pikkupoika sanoo "toss'on kakkaaa" ei liity mainoksii mitenkää meinaa perse revetä ku niitä tulee!

   Poista
  2. ne on vaan niin hulluja. :D
   mä oikeesti haluisin mielenkiinnost tavata niiden ohjaajan!

   Poista
  3. ja se eka missä ne jauhaa niist tatuoinneist?? oon miettiny sika kauan et miten ne liittyy siihen mainoksee?!! ja sit siin lopus ku se eukko on sillee 'mä kävin pygmaxil' sil tyhmäl äänel :DD mitä helee???

   Poista
 30. Vastaukset
  1. siis toi soi eilen Citymarketissa leipäosastolla! Käveli mainoshyllyn ohi ja PULLAVA, PULLAVA!

   Poista
 31. Vanish/mikä lie mainos, josta tässä puhuit on kyl jotain niin rasittavaa. Toisessa versiossa muija vääntää sanaa puhdas viiskyt kertaa eri lauseessa. Kaiken kruunaa se loppu: "Siitä tulee puhdasta. Sehän on se kaiken AA ja OO". Siinä toisessa versiossa sanotaan, että joskus valkopyykistä voi tulla harmaata. Mietin aina, että miten? Tuskin se ainakaan siitä johtuu millä pyykinpesuaineella pesee? Toki jos peset vääränlaisia vaatteita samassa pesussa, niin en ihmettele. Tai jos muuten vaan et osaa pestä pyykkiä!

  VastaaPoista
 32. "Mummi, tehdään vielä se perhonen."
  No voi että kun sattuu polveen, ähkäisempä vähän. TADAA! Vaihdun toiseksi ihmiseksi. IHME TAVARAA!

  Ja tosiaan se saatanan MAUKAS PULLA PEHMOINEN, PULLAVA PULLAVA! Ja vivus.fi, joka kuulostaa nivus.fi

  EÄÄÄGH :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää mikälie Voltaren Emulgel -mainokset on niin feikkejä, nimen omaan ne "öh kun sattuu" -kohdat..

   Lisäksi on ne kaikenmaailman bepanthen -mainokset, joissa soi sellanen mukasöpö pikkulapsen epävireisesti joilottama "I wanna grow as much as I can" -laulu, ja ne aina ihmeparannus-rasvaa äskyliltä saatuaan ne tenavat haluaa laittaa sitä voidetta myös katkenneeseen puun oksaan tai naarmuuntuneeseen autoon, koska ne on muka niin turkaleen tymiä yli 6-vuotiaita ja "luulee että se korjaa ihan kaiken muunkin". Erittäin naivia höpöhöpöä minusta, tskt!

   ...Sitäpaitsi olen aina miettinyt, että kuinka moni oikeesti johonkin pikkunirhamaan alkaa tursottaa jotain bepanthenia tms.?? :----D

   Poista
 33. Oma henkilökohtainen suosikkini:
  "JOKA KERTA, kun otan Aspirin Zippin, yllätyn että aine on pussissa". JOKA KERTA? Onko sillä äijällä kultakalan muisti vai onko se nyt oikeasti niin ihmeellistä että joku on keksinyt jauhaa pillerit jauheeksi? Kai se on.

  Lisäksi oon viime aikoina ärsyyntynyt miehille kohdennetusta markkinoinnista, sampoota pitää mainostaa kuinka se sisältää ENERGISOIVAA TAURIINIA (siis että se ei sit oo yhtään gay pestä tukkaansa vaikka tässä nyt heilun vain miesten kanssa jossain vesiputouksella, onhan siinä sitä energisoivaa tauriinia eli tosi äijäheteroa on) ja tietysti legendaarisen Axen "get the look that gets the girls". Naiset (joihin kyllä itsekin kuulun) valittavat aina kuinka mainonta esineellistää naisia mutta kyllä mun mielestä mainokset antavat kamalamman kuvan miehistä :D Vai mainostetaanko naisille mitään, että "kun käytät tätä, kaikki miehet haluavat sinua"-tyylillä? Tai no, se Rexonan "naiset ovat vahvoja ja vahvat naiset hikoilevat". Jassoo. Kas kun ei sanota että Rexona vielä VOIMAANNUTTAA kun sitä käyttää, ARGH.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi eka sai mut revähtämään suureen nauruun :D

   Poista
  2. Toi eka sai mut revähtämään suureen nauruun :D

   Poista
 34. mainokset ennen <3 paras blogi

  VastaaPoista
 35. kaikki missä mainostetaan hammastahnaa! vittu

  VastaaPoista
 36. PERJANTAINA HÖLLÄILLÄÄN!!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja samalla sekunnilla TV mutelle...

   Poista
 37. En tiä tuleeko tätä enää, ainakaan usein ku en oo kauheesti töllöö vahdannu mut se misä oli joku pukki/pässi/vuohi, olisko ollu joku orava puusa ja sit ne ihmettelee sitä jotain levitettä ku on luonnollista ja plaa ja sit olisko se vuohi siinä lopusa sanonu et "ja puhdas pyykki" miten vitussa se pyykki mitenkä liitty mihinkä. -.-

  VastaaPoista
 38. no ne sellaset saamarin ripsivärimainokset.. missä se joku akka pelaa korttia sen miehen kanssa ja se mies luovuttaa koska naisella oli niiiin tuuuuheat ja vaikutusvaltaiset ripppppset! tota ei vissii enää telkkarista kyl tuu mut kuitenki kaikki saamarin meikkimainokset ja vastaavat.. jooo o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ripsivärimainoksissa mouruaa aina se sama naisääni: "New Maybelline extra-super-lash-bash-addict-sexy-telescope-mega-long-black-drama-mama-mascara"

   Poista
 39. MAISTA POLLY POP, JEII!

  Kuolen aina ku kuulen ton sittarissa n. minuutin välein.

  VastaaPoista
 40. Vittumaisimmat mainokset on ehottomasti ne saatanan Mia Nuutila activia paska lentää -mainokset. Se on niin tekopirtee ja ne vitsit aiheuttaa suunnatonta häpeää. HYI:.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, näitä mäkin vihaan.. :D

   Poista
 41. "Hojo hojo vitun homo" :D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:DDDD::X:X:D:D::DDDDDDDDD

  VastaaPoista
 42. ON PAULA LEHMÄ KHUUL!!!

  Onneks tota kammotusta ei enää näytetä telkkarissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SE VOITTAA KAIKHI MUUUT!

   voi kamala, tää oli mun ja kaverin lapsuuden lempibiisi.

   Poista
 43. ainaki nrj:llä tuli vähän aikaa sitte vielä konebox.fi:n mainos jossa puhuu se helvetin ärsyttävä robotti! meni volyymi aika hiljaselle joka kerta sen mainoksen ajaks :D

  VastaaPoista
 44. ne niin tekopirteät " lähetin vanhat kultakoruni postikullalle ja sain NELJÄSATAA EUROA!! " ja samalla kyseisellä naisella on kädessä muutama seteli, jotka . ovat öbaut puolet pienempiä kuin oikeat ja 2. aivan väärän värisiä :D

  VastaaPoista
 45. tää nyt ei liity aiheeseen mitenkään, mutta oli pakko linkata tää sulle :D itse pidättelin huutonaurua tätä juttua lukiessani :Dd http://cheatingu.com/uutissirkus/?p=1159

  VastaaPoista
 46. oon niiiiin samaa mieltä noista mainoksista ja nauroin ääneen tolle ''hojo hojo vitun homo hujahaja''-jutulles :DD <3

  ja vihaan sitä vivus.fi -mainosta ku siin vittu joka lauseen jälkeen tulee se kiva ''vivus.fi'' rallatus.......

  ''nyt lainaa kaikkiin tarpeisiin''
  vivus.fi!
  ''vivus.fi on paras !!!''
  vivus.fi!
  ''jäähän toi vivus.fi-osoite nyt varmasti kaikille mieleen??''
  VIVUS.FI !!11
  <3

  VastaaPoista
 47. En keskity mainoksiin ollenkaan, koska kun töllöä katson niin dataan lähes aina samalla...

  Mutta ne mainokset joihin sattuu kiinnittämään huomiota. Ei jumalauta. Kissanruokamainokset menee vielä kun suurimmaksi osaksi ruudussa on katti loikkimassa jossain, mutta nää muut menee ohi. Suurimmasta osasta mainoksista en edes tiedä, mitä mainostetaan :D

  Dubatut mainokset ovat kyllä vihoviimeisiä.

  VastaaPoista
 48. Vitsit että sä oot hyvä kirjottamaan :-D Oon sun blogia jo aika kauan seurannu ja joka kerta mä mietin että sulla on kyl hyvät lahjat tähän blogin kirjotukseen! Hah :-D

  VastaaPoista
 49. "Naiset ovat vahvoja. Eivät vahvoja, mutta vahvoja." Mitähän tää mainos nyt oikeestaan yrittää kertoa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :--D Tota minäkin ihmetellyt. Noin suunnilleen joka kerta kun se tulee tv:stä.

   Samaten mä en ymmärrä. Vaikka käyttäisin tiettyä kuukautissuojaa, ei ihmiset mulle hurraa kun laitan hiukset korvan taakse...

   Poista
  2. "Naiset ovat vahvoja. Eivät 'vahvoja, mutta...', vaan vahvoja, piste."

   Siis ilmeisesti pointti on, että vahvoja ilman tekosyitä, kuten "naiset ovat vahvoja, mutta miehet vahvempia."

   Mainos tosin on harvinaisen paska.

   Poista
 50. Haha, toi vihlontatahna- mainos on kyl niiin ärsyttävä ! Nauran aina niin paljon ku tulee toi " Siis lasillinen JÄÄVETTÄ" hahaha ;D

  VastaaPoista
 51. tai sit se VIVUS PISTE FI saat hyvin rahaa VIVUS PISTE FI osta täältä VIVUS PISTE FI käy verkkokaupassamme VIVUS PISTE FI etkö haluakkaan VIVUS PISTE FI ---

  VastaaPoista
 52. "JOOORMAAA TUUU IKKUNAAN TÄÄLÄ HUUTAA ANSKYYYYY" ... Se piipitys sai vaa vittuuntuneeks
  Sit mua häirittee aina se valion laktoositon mainos
  "en mä voi juoda tota ku toi pierettää"
  "eiku tää on laktoositon"
  sit sellane hulabaloo ja ne pojat tanssii niin vaivaantuneesti et tekis mieli repii ne sieltä pois !!!:(

  Btw mahtava blogi ja noi mainokset mitä sanoit on jo muutenki nii rasittavia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli mieleen toinen laktoositon maito mainos missä ihmiset istuu jossain pihalla pöydän ääressä ja sit joku nainen vaihtaa kahden miehen lasit keskenään. Toisessa vissiin tavan maitoa ja toisessa sit laktoosintonta. Tarkoitus vissiin näyttää että samalle ne maistuu vaikka toinen on laktoositonta.

   Ihan kiva mutta annapa tavan maitoa ihmiselle joka ei voi sitä juoda. Se tunne ei ole kiva.

   Poista
 53. no se colgate fluor plus mikä lie-hammastahnamainos, mikä tulee tällä hetkellä (on tullu jo IHAN LIIAN PITKÄÄN) subwaylla ennenku ohjelma alkaa.. ainaki frendien edellä tulee. siinä on se poika ja sen äiti harjaamassa hampaita ja sit AIVAN USKOMATTOMAN RETARDI naisääni honottaa siinä "colgate fluor plus. jes, ei reikiä!"

  mä en tiiä miten yks 10sekunnin mittainen mainos voi saada veren kiehumaan niin pahasti, mutta toi kyllä saa :DDD

  ja sit kans toi porkkana-mainos mistä jenni sanoit.. voi vittu, ehkä tää on nykyään yks syy, miksen enää kato niin paljoo telkkaria, ku mainokset on niin aivottomia eikä niissä oo mitään ideaa enää, toisinku joskus 90-luvulla tai 2000-luvun alussa.

  VastaaPoista
 54. tuntuuko joskus siltä että on pakko nostaa jalat ylös
  tohtori tolosen terveystuotteet
  jee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tota tohtoritolosta ei voi lukee normaalisti, se on pakko laulaa:DD:P

   Poista
 55. http://www.youtube.com/watch?v=woRu2kvg0UQ

  Jos Suomessa näytettäisiin yhtä hienoja mainoksia, voisin ehkä ostaa tv:n :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en nytte ihan tiedä, että oliks se ironiaa ku sanoit tota mainosta hienoksi ? ::D tyyppien ilmeet oli kyllä jotai veikeintä mut mainoksen idea ei ollu sen siedettävämpi ku suomenkaa teeveekanavilla esitettävissä mainoksissa. kyllä tostaki alkais varmaa aika monet saada migreenikohtauksia ku tota joutuis seitkytä kertaa tunnin aikana tsekkaileen …

   btw yhden kerran mä olen oikeasti miettiny, että "MIKSEI TOTA TULE SUOMEN TELKKARISTA ;;____;;" ku jossain oli sellaine vichyvesimainos missä oli tosi södejä vauvoja rullaluistelemassa ja skeittaamassa ::D:DDD:DDDD::D:

   Poista
  2. ahhaahahahaa, aika LOISTAVA mainos!:D

   Poista
 56. kolmatta viestiä jo13. elokuuta 2012 klo 19.14

  HEI PITÄÄ VIELÄ MAINITA! se vitsin kuutiopurkka mainos!! kun se tuli ekan kerran ja siitä oli lähteny ne kaikki hedelmät pois ni siinä oli eka joku taulu mistä oli lähteny hedelmät pois ja sit sen jälkee näytettiin jotai mainosta mistä EI ollu lähteny ne hedelmät pois, ja kun seuraavan kerran näin ton mainoksen nii siitä oli POISTETTU se kohta missä näky ne hedelmät :-------D ei vittu nauran sille aina ku on ollu nii typeriä ihmisiä tekemässä sitä!

  VastaaPoista
 57. Haha pitäisköhän mun olla onnellinen että katon niin vähän telkkaria ettei ykskään näistä mainoksista (niitä saatanan pyykinpesusta nauttivia muijia lukuunottamatta) sano mulle yhtään mitään.. mut alko ärsyttää jo pelkät kuvauksetki!!

  VastaaPoista
 58. Ripsarimainokset. Kuka vittu uskoo, että yhdellä kökkösellä ripsarilla sais kolmenkymmenen sentin pituset ja kymmenen sentin levyset ripset? Voi jumalauta. Ja sit niillä ripsareilla on sellaset nimet, joissa on kymmenen-kakskymmentä sanaa... Max Factor Extreme False Lash Effect Natural But Oh So Sexy And Attractive Look
  Ja sitten ku kokeilee tätä superihanaa ripsaria, saa klönttiripset, joista ripsari varisee n. 20 minuutin kuluessa...

  VastaaPoista
 59. Ja vielä ku ne laittaa sitä ripsaria puhtaalla harjalla ja mainoksen kaikkein huomaamattomimmassa paikassa lukee että mainoksessa on käytetty irtoripsiä.. Siis eikö sen ripsarin tarkoitus ole että niitä vitun irtoripsiä ei juuri tarvittais, vai olenko ymmärtäny jotain väärin?!

  VastaaPoista
 60. Oon töissä Prismassa, jossa soitetaan tietty taustalla S-ryhmän mainoksia. Kun istuu kassalla, ei kuule kaikkia hiljaisempia puheosuuksia, mutta se on kyllä tullu helkkarin tutuks kun aina muutaman kerran tunnissa pärähtää soimaan sellanen laulunpätkä "PÄIVÄSTÄ PÄIVÄÄÄÄÄÄÄÄÄN" ja sitte mainospuhemuminoita perään. Hieman alkaa käydä hermoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I FEEL YOU!! ehkä eniten nautin ku työt loppu nimenomaan siitä ettei tarvinnu kuunnella tota PÄIVÄSTÄ PÄIVÄÄÄN shaibaa enää hetkeekään!

   cittarissa on sellasia laulavia pullahyllyjä. PULLAVA, PULLAVA, PULLAVA, PULLAPULLAVA ei jumalauta ite en ostais miltään puhuvalta pöntöltä ensimmäistäkään pullaa mut miten vaan.

   Poista
  2. ite olin kesätöissä prismassa ja mikään ei ollu niin rasittavaa kuin paikallisen kesäteatterin mainos!

   "mä oon tässä nyt aatellut, että jos avaruus olis yhtään suurempi ku se olis nyt, se olis kyllä liian suuri"
   "älä siinä höpäjä konsta pyykkänen!"
   "höpäjän koko kesän muuramen riihivuoressa ja hyvähän siinä on höpötellä ku ei sateellakaan kastu!"

   ja koko mainoksen ajan siinä taustalla ihme creepy valssimusa. kamalin. ikinä.

   Poista
 61. Nii ja hei ne kynsisienimainokset! Ensinnäkin se vitun idioottimainen taulu, mihin on maalattu äijälle kynsisieni. Ja sitte tää ukko siinä mainoksessa lähtee laittamaan jotain kynsisienirasvaa sellasen satoja vuosia vanhan taulun päälle - ja katsos vittua, kynsisieni poistuu! Hekohekoheh.

  VastaaPoista
 62. MTVlta tulee se Gigantin mainos josta on kaks versioo - se ku se piski ettii omistajiaan ja ne sambaa siel yläkerrassa nii vajukisti et se koiraki tippuu portaille tai se, ku iskä ja äiskä lukittautuu makkarii ku pentu on vääntäny aamupalan ja alkaa vaakamamboa. VITTU MIKÄ MAINOS, syö nii perrrkeleesti.

  Sitten vähän vanhempia, muistaako kukaan muu sitä Sunsilkin hinttimainosta, jossa se hintti huutelee naisten hiuksille? Ja sinä kultaseni, sinun hiuksesi on kuin pannu kakku - SUUNSIILK TERAAPIAA HIUKSILLESI. Toi mainos sai aikaan mussa alkukantaisen raivon jo alle 10-vuotiaana.
  Ja ne vanhemmat aktivia mainokset, jossa se äiti soittaa tyttärelleen ja kun tyylii tytär kysäs mitä kuuluu nii äippä vastaa "no vähän tässä turvottaa" - NO MUTTA, OTA AKTIVIA! Mä tunkisin aktivian mun äitin ahteriin jos se uskaltas soitella mulle ruoansulatuksestaan. Myös Miia Nuutila on aika raivostuttava - me nähdään selvästi liian harvoin ehehehehehe. Kunpa ei nähtäs ikinä.

  Ja toi Sensodyne mikäliemainos - enhän mä siis edes räjähtäny tai mitään! Se muikkeli on niiiiiiiiiiiin raivostuttava. Jää jopa "siis lasillinen JÄÄvettä"-dude kakkoseks sille. Yllättävää siinä mainoksessa olis ollut se, jos se tsirpula oiskin räjähtänyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan ton hinttimainoksen! Hahahaha pöyhistele vaan, mutta lättänässä on kuin pannukakku...

   Poista
 63. Just tänää katoin tota kissamainosta missä se otti NAAPURINKISUNKI MUKAAN HIIHII MIEDOSTI GRILLATUT perhana :D

  VastaaPoista
 64. minulla olisi toivepostaus! En tiedä onko tästä jo vuodatettu, mutta jos ei ole niin minusta ois kiva kuulla mielipiteesi näistä naisista/miehistä, jotka vainoaa eksiänsä. Itse seurustelen pojan kanssa ja meitä oikeasti _stalkataan_. Sitte bileissä jos sattuu tän eksän pissis kavereiden kanssa törmäämään niin saan kuulla tuntitolkulla minun poikaystäväni vanhoista teoista ja muuta.. Soittelevat jenginsä kanssa poikakaverilleni ja haastavat riitaa ja oikein tahallaan yritetään saada meidät riitoihin..

  VastaaPoista
 65. joo ihan totta että mainoksia katellessa tulee välillä halu hakata päätä seinään! mut yks mainos josta oikeesti oon tykänny niinki paljon että oon koneellekki sen ladannu on se mm-kisojen "leijonaa mä metsästän"! siitä vaan tuli jotenki semmone LEIJONATVOITTOON-fiilis! siinä mainosmiehet on kyllä onnistunu mutta eipähä sitäkää esitetty ku sen muutama viikkoo /:

  VastaaPoista
 66. Eniten ärsyttää nyt junior masterchef mainos "IIIISKÄÄ mee takasi nukkuu, me harjotellaa!" AAAAA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin just eniten vituttavaa mainosta, ja tää tuli mieleen. Siis ei saatana... Niin raivostuttava. Ja sen pojan ääni kuulostaa siltä, niinku se purskahtais itkuun ihan minä hetkenä hyvänsä.

   Poista
 67. Kaikista ärsyttävin mainos ikinä on Satu Ruotsalaisen hiusväri mainos... "Hei äiti, kyllä äiti, kyllä tämä peittää harmaat äiti"

  VastaaPoista
 68. niin ja "MEIDÄN lapset syö danoninoa joka päivä!" "ÄITI, ne on meidän danoninot!"

  VastaaPoista
 69. Ahhahah, mun on pakko sanoa, että samaistun niin hyvin tohon 'JÄÄVETTÄ'-asiaan sun kanssas! Me vittuunnutaan tääl joka kerta, kun se mies sanoo 'JÄÄVETTÄ' ja sit repee kauhee nauru, uah : D

  Mut mä kyl inhoon nykyisiä Activia-mainoksia. Entiset oli parempia!

  VastaaPoista
 70. ah joo ja se jameran radiomainos on kanssa ihan vitusta. "ziis miks tolla lissulla on AINA enempi rahaa ku meillä vaik sil on iha samat kurssit??" kuule vatipää johtuisko vaikka siitä että joku toinen tekee enempi duunia kun sinä tai että sillä on rikas isi?? ite en kävis ekana syyttämään lukiokirjojen ostopaikkaa ku niissä ei ihan niin huimasti oo eroja että näkyis päällepäin. ellei sit heiluttele seteleitä ku kulkee ihmisten ilmoilla ja se nyt ois jo outoo

  VastaaPoista
 71. just nää activia-miianuutila-feikkipirteet kyl pistää yögöttäää:P:P

  mut rakastan laamaa<3<3:D PARAS

  VastaaPoista
 72. Muistaaks hei kukaa sitä mainosta mis se kinkkimummo tulee sen nuoren parin ovelle ja on sillee
  Onko teillä lapsiaaa?
  ....ei?
  Aijottekoo hankkiiiaa??
  Ehkää...??
  Ylhäällä vai alakerrassaa?!

  VastaaPoista
 73. CANESTEN COMBI SAATANA ! ja "mmm polly oiku hyvää, mmm polly oiku hyvää x10"

  VastaaPoista
 74. Hiivan hoitaa diflucan

  VastaaPoista
 75. Spotifyssa tulevat suomalaisen kirjakaupan mainokset joissa on niitä jotain ihme lauluja ja räppejä!

  VastaaPoista
 76. Inhoan oikeastaan kaikkia mainoksia, joissa on käytetty lapsia - vanha psykologinen kikka herättää tunteita.

  Mut entäs hyvät mainokset sitte? Mä tykkäsin aikanaan niistä Soneran mainoksista, joissa seikkaili se perhe. Esim. kun se tyttö käytti sitä hammasharjaa koiran suussa ja otti kuvan jne. :--D
  Ja myös se olisko ollut soneran vai saunalahden antimainos, joissa ne teki pilkkaa just noista terveysjugurteista !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainii se sit se K-kaupan "SIIS ALETTAIS HUIPPUTOMAATEIX" on kammottava. Yleensä ton puljun mainokset on sentää ollu asiallisia.

   Poista
 77. Mulla olis toivepostaus. Eli siis aiheena olisi Facebookin turhat tilapäivitykset. Mua alkaa pikkuhiljaa vituttaa ihan saatanasti kun etusivu täyttyy näistä "tylsää" "väsyttää" päivityksistä, ja "parhauttahan" on tietysti ne jossa sitä samaa asiaa pitää toistaa että kaikki varmasti älyää, esimerkiksi "lähdempäs kauppaan" "tässä kaupassa.. otanko ruisleipää vai vaaleaa leipää" "lähdin kaupasta, kylläpä väsyttää" SIIS VOI JUMALAUTA! Ja tällaisen postauksen lukisin mieluusti sun kirjoittamana. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://lets-fake-it.blogspot.fi/2012/01/tilaurputusta.html

   Poista
 78. 99% jo edellämainituista, varsinkin kaikki jugurtti-, pesuaine ja hiusvärimainokset.

  Voicella tuleva Zed onen mainos Cheekin sokka irti -biisistä. Se tulee ihan liian usein ja kuulostaa enemminkin "tukka irti mä vedin päivin öin ... sukka irti ... " Muutenkin rasittava biisi!

  Joskus tuli se wc-hajusteen mainos missä poika "tahdon kallen vessaan" huoh!

  Sitten se, onkohan se k-kaupan tai jonkun vastaavan, niistä perunoista. "Tervetuloa, oikealla näette ..." Puhuvia perunoita, toimii ehkä lapsilla...

  Joku vakuutusmainos. Äiti: "koirasta tulee sitten sun huoltaja jos kuolen" tytär: "voi ei".

  Se vivus.fi on myös ylirasittava. Mulle selvis vasta kuukaus sitten, ettei siinä sanotakaan nivus..... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mäkin aina kuulen et se sanoo tukka irti :DDD kukaan muu ei oo vaa samaistunu siihen mun kaa!

   Poista
 79. katsomossa ne helevetin teboil-mainokset!!!!!!!

  "mun lautasella on yks ranskalainen enemmän ku tossa kuvassa"
  "mihin tää maailma on oikeen menossa"
  ... TEBOIL

  siis mitä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuli vielä mielee tosta sun r-kioskivitutuksesta se mainos jossa mies "kävi marketissa hakemassa vähä mättöö, osti kalleinta mitä löyty mutta rahaa on"
   nii missä ne kalleimmat mätöt onkaa ku siellä ryöstökioskilla

   Poista
 80. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 81. http://www.youtube.com/watch?v=_Xbpr5phRcg&feature=player_detailpage
  Tää mainos pistää veren aina kiehumaan.. "ARVAAS KUINKA MONTA PROSENTTIA NÄISSÄKIN MCDONALDSIN SATAPROSENTTISISSA NAUDANLIHAPIHVEISSÄ ON NAUDANLIHAA?"
  "..sata?" "TASAN SATA" voiku hienoo ja mikä on toi karhu?

  VastaaPoista
 82. "EI OO TOTTA NOOORAAA!!" Activia (ja kaikki muut ihmejogurttipaskamainokset) ottaa niin saatanasti hermoon. Sit vielä ku lähes kaikis niis YKS lusikallinen jo mukamas auttaa. Hohhohoijaa.
  Sit toinen on tää helvetin KAISA JA PUOLI VALTAKUNTAAA, jota mainostetaan niin mehuissaan niinku tää akka ois joku taivaan lahja.
  Sitte tulee kaikki Neste k-marketin radiomainokset, joita voi kuvata vaan yhellä sanalla: vituttavia. :DDD

  VastaaPoista
 83. kyllä kulta, mulla onni, sulla onni, mulla myöskin onni--vauvan ruokamainos!!!! Se vauva näyttää erittäin hämmentyneeltä enkä ihmettele...ja sit se mäkkäri ad/hd perhemainos, jossa kuvataan eri perheitten elämää ja soi rallatusmusa taustalla.."nälkä lähtee tavalla hauskalla"(kyllä se mäkissä syönti on yhtä hupia juu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. muaki vituttaa toi perhemainos ihan sietämättömästi ! en ikinä ole käyny mun perheen kans mäkis ja toi mainos varmisti sen, että en koskaan tulekaan käymään.

   ja sen mainoksen vitutuspisteitä nostaa viel erityisesti se ballerinatyttö siinä vähä ennen sen mainoksen loppua, koska itse tanssin ja uin taitouintia ja voin vakuuttaa että jos mun käsitys hauskasta tavasta päästä eroon nälästä ois mäkkäri niin mun tanssit ois tanssittu ja uimiset uitu aika nopeasti. ei näyttäis mitenkää erityisen hyvältä ruokapäiväkirjassa: "LOUNAS: 5 EURONJUUSTOA JA SUNDAEJÄÄTELÖÄ ♥ PÄIVÄLLINEN: BICMAC JA AMERIKKALAISESSA MITTAKAAVASSA ISOT RANSKALAISET JA LIMSA ♥ !1" ::D:DDDD::DD:D: okei yeah right eihä sen mainoksen ole tarkoituskaan olla realistinen, mut mun mielestä jos mainos ei ole realistinen, nii sitte pitäis olla hauska ja toi ei sitä ole.

   ASD et ois maininnu tota mainosta mulle tulee migreeniä pelkästä sen ajattelemisestaki ::D

   Poista
 84. gigantin mainokset! " EXTRA EXTRAA EXTRA EXTRAA " ja sitte se vitu espanjalaine biisi joka on niin vitun perseestä, ku sen kuulee 30 kertaa päivässä

  VastaaPoista
 85. Activia Mia Nuutila mainos
  Lasillinen JÄÄVETTÄ
  Junior Masterchef "iiiskää mee takas nukkuu me harjotellaan"
  Saunalahti, DNA sulle tuli faksi, ja se "mitä sinulle kuuuuuuluuuu"
  jne jne

  Mutta ehkä kaikista vittuttavin on se Bepanthen "monikäyttöinen bepantheen voide auttaa sitä tätä ja tota" Ja sit se loppu missä se kakara menee tunkemaan sitä rasvaa puunoksaan tai se ku se laittaa sitä faijan auton naarmuun "Niin tehokas, että luulisit sen korjaavan kaiken". AAAAAAAA voi jumalauta.

  VastaaPoista
 86. http://www.youtube.com/watch?v=-nYhixp7bXI
  Tää on ihan hauska mainos. :D
  Ja vihaan just noita kaikkia mainoksia mitkä muutkin on maininnu..

  VastaaPoista
 87. Ite en kestä olleskaan sitä Salmiakki Bilar mainosta. Siis vi**u mä en kestääh! Salmiakkibilarit on parhaat! Mustat voittaa aina. jne. jne. >:CCCC Tekisi mieli lyödä pää ikkunasta läpi kun se mainos tulee.

  VastaaPoista
 88. "LACTAL PALAUTTAA JA SÄILYTTÄÄ TEHOKKKKAASTI ALAPÄÄSI BAKTEERITASAPAINON!!!" Ei hitto, tottakai hiivasieni emättimessä ON luonnollinen ja kiusallinen vaiva naisilla mutta JOTAIN JÄRKEÄ NOIHIN MAINOKSIIN!!! Sitten se 70+ eukko joka aikanaan selitti vakavalla naamalla ja töksähtelevästi: "Kyllä se vähän - sattuu - jos hammasproteesin - alle jää - sitä ruokaa" ja kauhea tekohymy päälle. AAPUVAAAAA!!!!!

  VastaaPoista
 89. eniten vihaan ehkä kaikkia. kamalimpia on semmotteet mainoslaulut, missä on huonot sanat jotka ei edes rimmaa. maailman paras mainos on se auto mainos jossa on se pikkupoika darth vader :) jenni oot ihana!

  VastaaPoista
 90. Mainitsematta on myös se oiskohan Hobbyhallin mainos, joka pärähtää ainakin Simpsoneita katellessa ruutuun yhtäkkiä ja yllättäen ennen mainoskatkoa, normaalia isommalla volumella. Siinä sellanen sininen nuoli kirkuu pikkuoravaäänellä "HO-HO-HO-HOBBALOOOOOO!!!!1!" ja taustalla sellanen jumalattoman tappava töttöröö-karnevaali-musa..

  Lisäksi Rondo Classicin radiokanavaa kuuntelevat ovat väistämättä kaiken sen Kiina-propagandan ohella varmasti törmänneet siihen järkyttävään mainokseen, jossa epävireisellä äänellä siunattu täti-ihminen alkaa ulvoa Beethovenin "An die Freuden" melodialla "Helsingin muuuusiikkiiitaalo.." jne kunnes teksti ei enää sovikaan rytmiin ja alkaa samassa nuotissa henkeä välissä vetämättä suoltaa lopunkin tekstin ulos. Joudun poikkeuksetta käyttämään jonkin tasoista väkivaltaa saadakseni kyseisen mainoksen kuulumattomaksi tai ehtiäkseni sulkemaan radion mahdollisimman nopeasti..

  VastaaPoista
 91. Tämä ei luojankiitos enää taida pyöriä mutta se "AHAA! NYT SÄÄSTÄN RAHAA! RAAAJOITEETUN AJAN!!" Aivan käsittämättömän raivostuttava mainos, pyöri varmastikin ainakin 5 kertaa yhden mainoskatkon aikana.

  VastaaPoista
 92. "arla natura, herkullinen juttu. Ei oo lisäaineita, se on uusi juttuuuuuu!" AAAAAROHLAHLAKJHLSHLK

  VastaaPoista
 93. Ja kuka vittupää on keksinyt sen mainoksen, jossa nainen pimputtelee pianoa,pompottelee jalista päänsä päällä ja ravistelee sitä saatanan pilleripurkkia?!????????????!

  VastaaPoista
 94. subwayn se uus subi chicken fajita mainos, en tie mikä siin vituttaa, ehkä se et se on niin teennäinen

  VastaaPoista
 95. ''Tai ne vitun tanssivat Seppo Taalasmaa-ääniset porkkanat''

  En tiedä oonko väsynyt, mutta räkätin täällä ihan hervottomasti taas tällekin :--D
  Oma suosikki on varmaan tällä hetkellä se uus Neutrogenan mainos, jossa se muija hokee lässyttävällä äänellä miljoona kertaa sen PINK GRAPEFRUIT FACIAL WASH rallatuksen <3 Myös jo vuosikausia vituttanut ÄITI TAHDON KALLEN VESSAAN -kailotus saa aina kyllä verisuonen otsassa pullistumaan :--D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!