HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 23. elokuuta 2012

peittelenpä tässä omaa epävarmuuttani ja heikkoa itsetuntoani

Oletko luuseri? Koulukiusaaja? Se työpaikan vittupää? Jonkinasteinen reppana? Haluatko tietää miten korjailla sitä pirstaleiksi hajonnutta itsetuntoasi? Entä kuinka saada itsevarmuutta helposti ja nopeasti? Ei hätää, Jenni auttaa.

Nykymaailmassa ehdottomasti käytetyin tapa tähän repaleisen itsetunnon paikkailuun on laskea muut ihmiset alemmas, koska itsekään et mihinkään jalustalle pääse oman surkeutesi takia. Tätä voi toteuttaa monella tapaa, esimerkiksi aukomalla päätä tuttaville, huomauttelemalla muiden ulkonäöstä suoraan tai epäsuoraan, korostamalla itseään ja ns. hyviä puoliaan, sekä väheksymällä muita ihmisiä.

Aluksi voit aloittaa em. toiminnan vaikkapa pilkkaamalla tuntemattomia ihmisiä netissä tai kadulla. Voit myös ottaa rohkeasti silmätikuksesi tutun, jota voit arvostella sitten selän takana kovasanaisesti. Muista liittää haukkuun (tai "mielipiteeseen"/"kritiikkiin", kuten te ressukat sanotte, koska kuvittelette oikeudeksenne jakaa ihan kaikenlaista kunnianloukkauksen merkit täyttävää paskaa pitkin kyliä kritiikkinä ja mielipiteinä) huomautus siitä, että itse et vastaavaan syyllistyisi. Esim. "hyi vittu kato ton mahaa, mä olisin ihan sikapieni ton vieres", tai vaikkapa "ei jeesus toi on ruma ämmä, mä en ainakaan kulkis ton näkösenä".

Kaverille voi käyttää "voi vitsi, mä en kehtais syödä noin paljoo/käyttää tollasii bikineitä/ostaa noita kenkii, mut siis sun elämä, ei mun!"-tyylistä piilovittuilua huokuvaa lausetta. Voit liittää mukaan myös "siis ei millään pahalla"-kliseen. Näin olet taas hivenen toveriasi korkeammalla arvoasteikossa. HUOM. älä koskaan sano mitään kyseiselle ihmiselle asiallisesti ja suoraan, koska se voisi vaikuttaa etäisesti fiksulta ja aikuismaiselta. AUO VAAN PÄÄtÄ NIIN ETTÄ SOI!

On myös muitakin tapoja, esimerkiksi epävarma kikattelu ja oman mukahauskuuden korostaminen. Paras tulos tulee silloin, jos liität tähän mehukkaan teinikännin. Siideripäissä kiljuminen, kikattelu ja muilta kopioitujen hauskojen tarinoiden kertominen antaa sinulle varmasti hetken parrasvaloissa ja vaikutat itsensä kanssa sinut olevalta ihmiseltä.Tissit ja pillu tiskiin ja jakovaihde päälle, niin kyllä se siitä!

Yksi vaihtoehto on raivota kännissä tuntemattomille vähäpätöisistä asioista. Tunnet itsesi uudelleensyntyneeksi, kun kolmen valkovenäläisen ja mansikkamargaretan jälkeen pääset skitsoamaan ja kilahtelemaan tiskillä ohittaneelle naiselle tai narikassa varpaille astuneelle jätkälle. Heitä kaveria käsilaukullasi ja kävele ilman kenkiä kotiin. Lähetä itsemurhatekstari baariseurallesi ja mökötä lähipitserian edessä jalkakäytävällä. Näin annat ihmisille itsestäsi huomattavasti itsevarmemman kuvan, kuin normikäytöksellä. Voit liittää tähän myös vessassa itkemisen (syy voisi olla traaginen lapsuus, hankala poikkis tai lihominen) ja jonkin aseen. Kukapa ei ottaisi tosissaan kännipäissään pullonavaaja/tiskiharja/puukeppi kädessä heiluvaa lissua tai jantteria?

Mikäli näillä vinkeillä et pysty kusettamaan itseäsi ehyeksi ja itsevarmaksi ihmiseksi, kokeile kovempia menetelmiä: mustamaalaa kavereitasi toisille kavereillesi, riko välejä, vittuile niin että soi ja jos pystyt, kokeile tuhota joidenkin ihmisten parisuhde. Onnea matkaan!

....eiku?

19 kommenttia:

 1. mahtavaa settiä, tykkäilen ku osaat kirjoittaa tärkeistä asioista samalla hauskasti. c:

  btw mä riemuissani odottelen tääl niitä kommentteja joien kirjottajat eivät ole lukeneet tekstiä loppuun tai ymmärtäneet lukemaansa eivätkä siks tajunneet, että tää on sarkasmia ja tulevat sitte tänne riehumaa ! (olenkohan mä itse sellaine omaa itsevarmuuttaan korostava säävittävä lissupentu, ku mulla on tällaine asenne ja oon heti nauramas muiden erehdyksille hyi minä ::DDDDd … mut hei tästä jutusta säteilee nii kirkkaasti että sokeatki näkee, että tää on sarkasmia nii pistää se vähä kikatuttaa jos joku ei vaivaudu näin selkeästä tekstistä sarkasmia havaitsemaan)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. suoraan sanottuna niitä kommentteja odottelen minäkin :D:D

   Poista
 2. kommentteja odotellessa :----D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe juu.. :D tässähän on jo monta ihmisryhmää, joita Jenni on täysin tosissaan kirjoitetullaan asiatekstillä loukannut! (itsemurhakandidaatit, koulukiusaajat, alkoholistit, ylipainoiset..)

   ;D

   Poista
  2. :D:D unohtamatta väkivaltarikollisia ja kyllähän masentuneet ja syömishäiriöisetkin saadaan joukkoon survottua!! ja ne, joilla on traaginen lapsuus ja ihmissuhdeongelmia. :D:D

   Poista
 3. :DD ! Oot Jenni ihana <3

  VastaaPoista
 4. Oikeesti toi voi vitsi en voi ottaa toista annosta ku kaikki luulee et oon läski-ajattelutapa on perseestä. Mä saan syödä kerralla vaikka kolme kiloo ruokaa, ei se kellekään kuulu. Ja sit ne helvetin jos nyt syöt yhen palan kakkua tai leipää, ni lihot iha hirveesti-tyypit. Mä en usko, et jos mä nyt syön kakunpalan, ni mä lihon kymmenen kiloo.
  ''Ei pahalla, mut oon aina vihannu sua.'' Oi kiitos, miten mukava tunnustus!

  VastaaPoista
 5. Aivan helvetin hauska !

  VastaaPoista
 6. Painoin "pisti vituttaan", ei siksi että itse teksti olisi pistänyt vituttamaan vaan koska joka sana (vaikka kovin kärjistettynä) on totta ja näitä muita ihmisiä lyttäämällä itseään pönkittäviä polosia on valitettavan paljon.

  VastaaPoista
 7. tunnistin itseni. noin suurin piirtein joka kohdasta. tällä hetkellä en koe olevani elämässäni kovin onnistunut.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit lohduttautua sillä että sentään tajuat, että jotain on pielessä kun tunnistat itsesi tuosta. Joidenkin mielestä toisten alentaminen on ihan ok.

   Poista
  2. Ihmettelin, että joku tunnustaa. Mäkin tunnistin itteni tästä tekstistä, ja se pisti vituttaan...

   Poista
 8. :D haha

  rakastan blogiis ylikaiken !♥ :>

  VastaaPoista
 9. Vastaukset
  1. Niin ja jos parisuhteen tuhoaminen onnistu ja tyypin tyttöystävä/poikaystävä hermostuneisuudessaan sanoo sinusta pahan sanan, niin mene ehdottomasti uhkailemaan hakkaavasi hänet ja korostamalla sitä että olet ennenkin hakannut tyyppejä sairaalakuntoon! Saa nimittäin heti ihmiset kunnioittamaan hänen pelottavuuttaan ! Muista myös heti levittää kyseisestä ihmisestä paskaa jokaiselle vastaantulijalle ja myöhemmin vielä kitiset itse henkilölle, että hän jauhaa paskaa.
   Tuttu tapaus tälläinen

   Poista
 10. mä luulen että yks mun kaveri on saattanu käyttää näitä sun hyviä neuvoja .. voitko tulla kolauttaa sitä vaikka paistinpannulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eiku voitais linkittää tää teksti sille ja sanoo "tää teksti on vähän niinku sä, siis ei millää pahal...."   tai sit kolautetaan.

   Poista
 11. Yksi harvinaisen ärsyttävä tapaus tuli tällä viikolla vastaan, kun istuskelin ammattikoulun käytävällä. Kyseessä oli noin 16-17-vuotias hieman lissuhtava naisihminen, joka istui kaveriporukkansa kanssa läheisillä penkeillä.

  Tältä ihmiseltä suorastaan paistoi ylimielisyys ja itseriittoisuus naamalta. Joka kerta kun joku ihminen käveli ohi, tyttö otti asiakseen etsiä tyypistä jotain "hassua", ja matkia tämän eleitä ja ilmeitä vääntelemällä naamaansa ja käsiään, ja jälkeenpäin sitten haukkua tätä kavereilleen.

  Siinä vaiheessa kun ohi meni kuuro tulkkinsa kanssa ja tästä lissusta se oli hyvinkin hauskaa, meinasi minulta jo hihat palaa. Tuli jo sellainenkin ajatus mieleen, että kunpa tuo ihminen joskus itse saisi jonkun vamman tai sairauden, jotta oppisi jotain elämästä.

  En viitsinyt asiaan sen enempää puuttua, koska en olisi jaksanut sitä aivotonta kaakatusta, mikä siitä olisi seurannut. Noin tyhmiä ihmisiä kun ei ole käytännössä mahdollista muuttaa.

  Tyttö itse oli oikein nätti, mutta nättikin ihminen muuttuu rumaksi toisten silmissä, jos on sisältä täyttä sontaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin raivostuttaa tollaset ihmiset.
   Muistan, ku olin kaverin kanssa kaupungilla. Vastaan käveli nainen, jonka toinen suupieli ikäänkuin roikkui. Kun nainen oli kävellyt ohi, kaveri loi minuun sellaisen näitsä ton-katseen ja päivitteli vähän sen naisen ulkonäköö. Olis tehny mieli hakata se kaveri.
   Ite saatan kommentoida vastaantulevan ihmisen ulkonäköä, mut vaan silloin, kun siinä on jotain myönteistä.
   En oikeesti viittis haukkua joka toisen vastaantulevan ihmisen paitaa tai kävelytyyliä. Se on vaan niin ilkeetä. Vaikka se haukuttava tyyppi ei saisi koskaan edes tietää, niin silti.

   Poista

Ei muutaku kommenttia tiskii!