HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 17. syyskuuta 2012

toimi saatana

Me eletään 2000-lukua ja silti jotkut asiat vaan ei saatana toimi! Kyllä avaruudessa voidaan käydä ja tehdä mitä ihmeellisimpiä terveydenhoidollisia toimenpiteitä, mutta jotkut perusasiat ei vaan kulje.

Mokkulat. On se vittu kumma, kun se helvetin terottimen kokoinen räppänä ei voi sitä epätoivosta Youtube-pätkää pyörittää vittuilematta kolmen sekunnin välein! Tuntuu hienolta seistä sen vieressä ja odottaa, että millon 2G vaihtuu 3G:ksi ja pääsee taas tekemään jotain muutakin, kuin katselemaan Googlen aloitussivua. "JEE, NYT VOIN KATSOA VIHDOINKIN KAHDEN MINUUTIN VIDEON!!!"

Hammaslääkärit. Hammastarkastuksessa menee viis minuuttia, paikkaamisessa 10. MITEN TÄLLAISESSAKIN PIKKUKYLÄSSÄ VOI SILTI OLLA VUOSIEN JONOT? Puoli Pirkanmaata saatais hoidettua kolmessa viikossa, jos joku opettelis organisoimaan sitä touhua! Vittu kai sitä tulee jonot, ku jokavitunikinen reikä paikataan pariin otteeseen, ensin väliaikaispaikalla ja sitten vielä kustaan se oikeakin paikka. Sitte ku on suu mätä ja hampaista jäljellä pelkkä muisto, niin voi miettiä, että miksikäs vitussa en mennyt sinne yksityiselle.

Puhelimet ja tietokoneet. ETTE AINA VOI JÖKÄTÄ, KU MÄ PELAAN FRUIT NINJAA/MAKSAN LASKUJA/SYNKRONOIN MUSIIKKIA/LUEN JÄNNITTÄVIÄ ASIOITA JÄNNITTÄVILTÄ SIVUSTOILTA!

Mp3-soittimet ym. musiikintoistovälineet. Jee, tää on hyvä biisi, oho painoin "seuraava", painan "edellinen"; ei toimi, painan kaks kertaa, hyppää seittemän biisiä taaksepäin, saatana, oho mä lukittin tän, vittu mikä kansio tää on, ei jumalauta poistin puolet biiseistä, miks tää sammu, mitä tapahtuu!?

Kevyenliikenteenväylät. Oikealla menee pyörät, vasemmalla jalankulkijat. MIKÄ VITTU SIINÄ ON VAIKEA YMMÄRTÄÄ? Et sä ihan oikeesti voi pujotella kolmen lastenvaunun, koiranulkoiluttajan, parin rollaattorimummelin ja kolmentoista sauvakävelijän välistä kuuden pyöräilevän idioottikaverisi kanssa, saaden puolet jalankulkijoista hyppäämään ojaan! Ei vittu! Kato muista mallia, jos se oikea ja vasen on niin jumalattoman hankalaa sisäistää.

Auton bensatankin luukku tai mikä vitun pikkuovi auton kyljessä nyt onkaan. Aivan vitun upea tunne tankilla rämpätä sitä bensa-aseman kuvalla varustettua nappia penkin vieressä, toivoen että se saatanan luukku pamahtaisi auki ennen kuin takana on sellanen kevyen kilometrin pituinen jono, joka koostuu vittuuntuneista autoilijoista tyhjine bensatankkeineen. Sitten kun auton omistaja, eli pahempi puoliskoni näyttää miten se toimii, luukku pompsahtaa auki niin nätisti, että oikein joutuu hetken nielemään kyyneliä.


30 kommenttia:

 1. En nyt tiedä menikö sulla vain sanat sekasin, mutta meillä on oikeanpuoleinen liikenne. Siis kävelijät/pyöräilijät oikealla puolen, vastaantulijat vasemmalla ja vasenta käytetään ohitukseen (oletetaan ettei sitä surullisen kuuluisaa pyörätietä ole erikseen merkitty), takaa tuleva väistää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niimpä. kevyenliikenteenväylällä kaikki kulkevat omaa oikeaa reunaansa. maantiellä pyörät oikeaa, kävelijät vasenta.

   Poista
  2. Menosuuntana oikea puoli, vastaantulevat tulee vasenta! Ärsyttää kun ihmiset ei tajua väistää, vaikka ite kävelee väärää puolta! Keskeltä/vastaantulevan puolelta voi mennä ohi jos jalat tai pyörä kuljettaa nopeemmin. Ja jos on pakko kävellä väärää puolta niin väistäis edes sillon ku joku kävelee oikein!

   Poista
 2. Niin parasta tekstiä jälleen, pisti nauramaan ääneen.

  VastaaPoista
 3. siis joo toi jalkakäytävät... sul ilmeisesti meni sanat sekasin mut OIKEESTI aikuset mahdollisesti autoilevat ihmiset kävelee siel iha missä sattuu, ajatteko autoa samalla tavalla?

  VastaaPoista
 4. "Kevyenliikenteenväylät. Oikealla menee pyörät, vasemmalla jalankulkijat."

  entä jos tuutki toisesta suunnasta? sit se on pyörät vasemmalla ja jalankulkijat oikealla. Tosiasiassahan se on niin, että pöyräilijät on lähempänä autotietä.

  * Pilkun nussintaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, väärin. Pyöräilijät oikealla, jalankulkija reunassa eli oik tai vas.

   Poista
 5. Mites jos sen mokkulan lukitsis siihen 3G-verkkoon...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No meillä ainaki se katkasee koko paskan sitte jos ei löydä sillä hetkellä muuta ku 2G verkon.. Että ei toimi.

   Poista
 6. pakko viilata pilkkua, mutta me eletään nyt 2010-lukua :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. elettiin sitä mm. 80-luvullakin edelleen sitä 1900-lukua. riippuu puhutaanko vuosikymenestä vai vuosisadasta, vaiko peräti vuosituhannesta.

   Poista
 7. Elisa Viihde. Se on jotain niiin ärsyttävää jumineen kaikkineen. Sen kerran kun tipahdat rättiväsyneenä sohvalle aikeissasi katsoa jonkun kivan leffan sieltä vuokraamosta, niin ei. Se ei vaan voi toimia jumittamatta, viimeistään siinä vaiheessa alkaa hullu jumi, kun laitat leffan kolmeksi sekunniksi tauolle hakeaksesi Pepsi Maxia tai mitä vaan. Ei sillä että se vuokraamo olisi ainoa murheenkryyni. Jumankekka se on rasittava vehje!

  VastaaPoista
 8. Ei hitsi ku nauroin!! Kiitos illan piristyksestä.

  VastaaPoista
 9. miten voi olla mahollista et kunnolla toimivia ihonhoitotuotteita ei oo vielkää saatu aikaseks ? noi vitu clerasilit ja acnicylit ja muut on semmosta kusihuijausta että huhhuh, eipä sillä, ohan mul reseptilläki saatu aknevoide joka ei auta yhtään sen enempää. ei oo vittumaisempaa ku jokavuotinen taistelu tota aknehelvettiä vastaan, ku ei vaa mikään toimi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko kokeillut koskaan perusvoide (esim. Humektan tai Aqualan L)/aloe vera-geeli + öljy-yhdistelmää? Öljyllä siis tarkoitan nyt jotain argania-, jojoba- tms. öljyä. Clearasilit on shaibaa, mun nassuun ei ainakaan auttanu yhtään mitään tollaset superaknennitistäjät - päinvastoin naama vaan ärtyi. Erään personal trainerin blogista luin, että aknea pitäisi myös helpottaa sokerin kulutuksen minimointi, hitaiden hiilihydraattien valinta nopeiden sijaan, runsas vedenjuonti sekä liikunta ja raitis ilma.

   Sori OT!

   Poista
  2. ohop, mää en oo tollasesta kuurista kuullukkaan :o täytyy kyl ehottomasti yrittää. ja ne elämäntavat.. rempassa ;)

   Poista
 10. Se vituttaa, kun nykytekniikalla saataisiin tehtyä puhelimia, tietokoneita ja muuta elektroniikkaa, joka kestäisi varmaan ihmisiän toimivana, mutta tällaisia ei kuitenkaan tehdä. Ja miksi. Koska sitten monet tahot menettäisivät paljon rahaa, kun ihmisten ei tarvisi muutaman vuoden välein vaihdella puhelinta tai läppäriä. Argh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan niinku niitä nykyään vaihettais sen takia että ne menee rikki :D Uutuus viehättä, ainakin puhelimissa!

   Poista
 11. Aargh, nuo kevyenliikenteenväylät on kyllä raivostuttavia. Mikä siinä oikeanpuoleisessa liikenteessä on niin vaikeaa? Joka päivä joku urpo pyöräilee vastaan väärällä puolella tietä eikä ees väistä >_< Katon niitä aina vihasesti, vaikka pahimpina päivinä tekis mieli huutaa perään että lue liikennesäännöt saatana. Ajaako ne autollakin sitten ihan missä sattuu? Ja näin pimeällä olisi kiva jos ne pyörien valot toimisi, meinasin jäädä alle kun olin menossa lenkkipolulle ja sieltä kaahasikin joku valoton pyöräilijä jota en tietenkään pimeässä nähnyt.

  Tää blogi on muuten ihan huippu ja täällä on niin paljon asioita joista aina itsekin valitan/ärsyynnyn. Täytyy kyllä sanoa että hallitset tämän tyylilajin kirjoittamisen loistavasti :D

  VastaaPoista
 12. Näin hammaslääketieteen opiskelijana voisin tuohon hammaslääkärikohtaan kommentoida sellaista, ettei hammastarkastukessa riitä viisi minuuttia eikä paikkaamisessa todellakaan riitä kymmenen. Ymmärrän, että nuo viisi ja kymmenen minuuttia on tuossa vain kärjistämisen takia, mutta silti. Ja joissain tapauksissa tosiaan tarvitaan väliaikaispaikkoja, aina ei voi laittaa muovipaikkaa ensimmäisellä kerralla. Ja kyllähän tuo terveydenhuollon organisointi paikoitellen kusahtaa aika pahastikin, mutta jos suomalaiset yksinkertaisesti pitäisi huolta niistä hampaistaan, niin kaikkien ei tarvitsisi jonottaa kuukausitolkulla.

  Mutta muuten blogi on huippu :D Varsinkin ne postaukset, joissa puhuit Cosmopolitanista, oli parhaita!

  VastaaPoista
 13. Tuo mp3-juttu on NIIN TOTTA. Oot jossain biisissä -> selaat eteenpäin -> jeejee, hyvä biisi meni just tossa -> painat kerran taaksepäin -> nykyinen biisi alkaa alusta -> oho, painat taaksepäin kolme kertaa -> pari kertaa eteen -> VOI VITTU

  VastaaPoista
 14. ja vielä kosketusnäytöt. ei herranjumala, PITÄÄKÖ NIITÄ TUNKEA JOKA VITUN PAIKKAAN KUN NE EI TOIMI KUNNOLLA????? sama juttu puhelimessa, kuntosalilla ja tankkausautomaateissa! EI NE TOIMI! aina jumittuu tai väittää, että painoit väärää nappia. perhana.

  VastaaPoista
 15. Auton bensatankin luukku! Jumalauta että ottaa päähän talvi kun se luukku on jäässä.. "Joo jäin tänne tienvarteen hevon kuusen mettään koska en saa tankin luukkua auki, hinaus kotiin se 100e" Onneks on suhteita ni ei ehkä iha sataa eurooo joudu maksaa :D

  VastaaPoista
 16. mua häirittee se että vielä 2000 luvulla ei oo toimivaa haittavaikutuksetonta ehkäisyä. Kumeista ei kukaan tykkää, miehillä ei tunnu hyvältä. hormooniehkäsystä puhkee jäätävä akne ja mieliala vaihtelut ja sun muuta mukavaa. :DD anteeks henkilökahtanen aihe :FF

  VastaaPoista
 17. Tää nyt ei ihan tähän kuulu, mut vituttaa ku ei osata tehä kaloritonta karkkii? Kaikkii mahdollisii marsiin laskeutumisia, mutta ei sitä karkkii joka oikeesti olis kaloritonta??
  Joo kelpais joku pari kalorii per karkki/sipsi/mikälie, mutta suklaassaakii melkee 30kcal/pala?


  Miksi oi miksi?

  VastaaPoista
 18. opettele käyttään sitä saatanan mpkolmosta

  VastaaPoista
 19. oot ihana. tuutko mun vaimoksi? :)

  Niinku ihan for real! Jos koskaan eksyn Pirkanmaalle, niin etsin sut käsiini.

  VastaaPoista
 20. Muuten tää on ihan hauska blogi, mutta mua häiritsee tässä yks asia: noissa postauksissa mihin oot laittanu oman kuvas, sulla on otsa rypistettynä kuvissa aina ihan törkeille rypyille! Miks sulle tulee tuollaset rypyt vaikka oot vasta nuori ihminen? Onko pakko tuolla tavalla aina rypistellä otsaa? En kestä! Anteeksi jo etukäteen typerä kommenttini! t. Närkästynyt lukija

  VastaaPoista
 21. Krhm, hammashoitajana kommentoisin tota hampilekurikohtaa, tutkimukseen varataan yleensä ½ tunnin aika, vaikka itse siihen suun sörkintään/tutkailuun menis se 5 minuuttia, syystä että byrokratia ja hygieniavaatimukset. Kaikki mitä siellä suussa tehdään ja havaitaan kirjataan tietokoneelle potilastietojärjestelmiin, jos suusta on löytynyt paikattavaa pitää varata uusi aika ja sovitella se potilaan hektiseen elämäntyyliin, pitää pyyhkiä kaikki mihin huoneessa on koskettu niillä likaisilla näpeillä toimenpiteen aikana desinfioivilla aineille, pitää viedä likaiset instrumentit välinehuoltoon ja usein siellä laittaa samalla joku kone päälle tekemään tehtäväänsä, pitää varata uudet isntrumentit ja tarvittavat aineet seuraavaa potilasta varten, pitää vastata puhelimeen kun se soi, ja HEI YLLÄPYLLÄRI, siinähän se puoli tuntia jo menikin ja melkein ollaan myöhässä!

  Heh, ainahan se ei mee näin, on niitä rauhallisempiakin hetkiä mutta päätinpä valistaa tästä hammashoidon arjesta, kaikki mitä tapahtuu ei tapahdu siinä potilaan silmien alla, iso osa työstä tehdään välillä potilas poistuu-seuraava otetaan sisään;)

  Ja hei, kun hoitaa ne hampaansa kotona, niin niiden takia ei tarvitse jonottaa kunnan jonossa, se ei kai tullut uutisena?:D Mut hei, ymmärsin kyllä yskän ja mitä ajoit takaa, oot ihana tuitui ja tykkään sun blogista huimasti, mutta perskeles kun valistusmieli tulee niin se sitten kans tulee.

  VastaaPoista
 22. Lisää vitutusta sinulle kevyenliikenteenväylästä. Yhdistetty pyörätie ja jalkakäytävä: Jalankulkija kulkee yhdistetyn väylän vasemmassa tai oikeassa reunassa. Näin pyöräilijä pääsee ohittamaanhänet keskeltä hyvin. (http://www.liikenneturva.fi/vanhat/862/Jalkankulkija%20suomi.pdf)

  Jeb, pyöräilles ärsyttää ku jalkailijoit on sivuis sekä keskel, ei pääs mistää ohitte. Mut sit jos mä jalkaile ni muute mene oikeelt mut koira kans ain silt puolelt mikä ei oo tie vieres ku koira poukkoilee muute ympäriis peljätessäs autoi.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!