HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 4. lokakuuta 2012

helou

Sori tää kamala postaustauko, mutta syy ei -ihme kyllä- ole minun, vaan Blogger-tilin; tää vittupäähän päätti jokunen päivä taaksepäin, että Jennipäs ei postaa mitään, eikä myöskään tallenna tekstejä. Kaikki kirjoittamani tekstit menivät jonnekin bittiavaruuteen, kun oletin niiden edes talleutuvan, vaikkei julkaisu onnistunutkaan. Saatana. Ei muutaku motivaationhippuja kokoamaan ja muistelemaan, että mitäs vittua mää oikein kirjoittelinkaan viime postauksiin.

3 kommenttia:

 1. Oonki ihmetelly missä postaukset, iha ku joku narkkis monta kertaa käyny tarkistaas onks tullu mitää uutta:D<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vituttaa ku oli oikein meheviä postauseiheita ja postauksia ja sitte Bloggeri vaan vittuili!

   Poista
 2. älä huoli eet oo ainoo, velipoika väsäs raamatun pitusta postausta päälle kaks viikkoa ja bloggeri sitte päätti lähettää tekstin teille tuntemattomille. jopa mulla vähän verisuonet paukku siinä tilanteessa !

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!