HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 25. lokakuuta 2012

kato ku mä driftaan

Nyt eletään sitä aikaa, kun kesärenkailla taiteilevat urpot kuvittelevat olevansa Fast & Furious -elokuvassa ja vetävät itsensä sivuluisulla läheisen marketin ostoskärrykatokseen kylki edellä.

Mä en vaan voi käsittää, että mikä siinä on niin vitun siistiä näyttää muille esim. risteyksessä, että hei, tsekatkaa ku mun auto käy pikkusen vastaantulijoiden kaistalla! Se on mun silmissä sama, ku yksipyöräisellä pyöräily "olen jälkeenjäänyt idiootti"-kyltin kanssa. Hei kamoon, sä olet vittu aikuinen ihminen, et sä ihan oikeesti voi kuvitella tollasen vitun liikennevaloissa liukastelun olevan millään tasolla kunnioitusta herättävää! Mulla herää sääli sydämessä, kun joku amisjantteri vetää käkkäriä keskellä liikenneympyrää isin Audilla. Herää myös pieni hiljainen toive tyyliin "aja ny saatanan kehvo siihen bussikatokseen".

On vähän eri asia kikkailla jossain paikassa jossa kyseinen pelleily on turvallista, ei haittaa kanssa-autoilijoita ja on muutenkin mahdollisimman vähän häiriötä tai vaaratilanteita aiheuttavaa. Se on ihan hauskaa puuhaa joo. Mutta kyllä mulla ainakin heti alkaa veri kiehua päässä, kun 15 epätoivoisesti omaa itsetuntoaan pönkittävää apinaa ajaa sikinsokin jossain minimaalisella parkkipaikalla. "HEHHEHE MEINATTII AJAA TOISIIMME PÄI JA SIT VIEL MEINATTII TEILATA TOI KOIRANULKOILUTTAJA JA AJAA TOHO SEINÄÄ, HÖHÖHÖ!" Voi vittu sä oot kova jätkä! Siis just tollasen uroksen mä haluun, joka on noin vitun saapas, että sokeasti luottaa a) omiin ajotaitoihinsa b) kanssapelleilijöiden ajotaitoihin ja c) reaktiokykyynsä.

Ja kun nää vitun  oman onnensa tohvelisankarit tosiaan kuvittelee, että se oma autonhallinta kaks viikko inssiajosta on samaa luokkaa ku jollain driftaajien kuninkaalla tai että ne F&F-leffamaiset temput on tosiaan ihan mahdollisia siinä omalla pikkuisella kotikadulla. VOI VITUN LUUPÄÄAPINAT! Kuinka hienoo on tappaa ihminen siks, ku piti näyttää jotain olemattomia taitojaan jollekin toiselle repsikassa istuvalle tanoaivolle? Varmaan ihan huikee fiilis.

Mua muutenkin äärettömästi vituttaa esim. käkkärillä pelleily yllättävissä tilanteissa. Jossain jääradalla ny on siistiä, ku tietää että kohta pyöritään lujaa, mutta ketään ei tarvi varoa. Osaa odottaa sitä, että jee, kohta mennään sivuluisua. Mutta vittu jossain liikenteessä yllättäen! HEI HALOO, KUULEEKO MAA? VALOJA TAULUUN? Jos et osaa käyttäytyä liikenteessä, siirry busseihin ja siihen yksipyöräisellä pyöräilyyn.

23 kommenttia:

 1. Mun poikaystävä tekee tota, mut ei mitenkä ihan hulluna et vartavasten parkkiksella tai näyttämisen halusta. :D Mut en tie, se on sun silmissä varmaan sama asia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo no sitä harrastetaan meilläkin ja mä huudan ku palosireeni kun tää oman elämänsä Dominic Toretto tekee sellasia pieniä kevyitä käkkärikäännöksiä sivukujilla.

   Poista
  2. Joo munki poikaystävä tuota harrastaa (onneksi sentään vaan sillon ku oikeesti ketään ei oo missään, huh!) mutta kyllä oon jo tälle talvelle saanu pari kertaa raivota että nyt loppu.

   Poista
 2. Mun entinen poikaystävä kanssa aina talventullen halus alkaa leikkimään, mä en tykänny yhtään koska mua pelotti iha kauheesti olla kyydissä. Mun mielestä leikkikööt mutta sillon ei välttis tartte muita olla kyydissä ! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Että sama se, vaikka ajais jonku päälle, kunhan sinä et oo kyydissä?

   Poista
  2. Ehkä nyt ei tarkottanut että sama se, mutta ei sitä nyt aikuista miestä voi ruveta kouluttamaankaan jos se ei ite tajua että toimintansa on typerää? Että munkin mielestä parempi sit ettei tarvitse ite olla kyydissä. Koska se ei kauheesti lohduta jos kävis jotain pahasti et yks lisää loukkaantu tai menetti henkensä. Haloo, pitääks joka ikiseen tavalliseen lauseeseen keksii jotain näsäviisasta paskaa et pääsee sanomaan?

   Poista
 3. teetkö postauksen huonosta englanninkielen taidosta?`nimittäin XDDDDDDDDDDDD

  Do you have a good memory?

  jepaaa vastaa formspringissään:
  oonko?? :D voi olla että musta on tullu jotenkin lepposampi... :D yritän korjata asian ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no hehehe äksdee terävämpi kaveri vois hoksata, että oon epähuomiossa vastannu väärään kysymykseen, hehehe XDDD

   Poista
 4. Mua alkaa aina jotenki vituttaa sun postauksia lukiessa, sillee hyvällä tavalla :D Melkeen tunnen ku tatti alkaa kasvamaan otsaan :D:D Oot huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahaha vitutuksen positiivinen kääntöpuoli ;D

   Poista
  2. samoin! rupee heti vituttaa ku alkaa itekki ajatella niitä juttuna mitä kirjotat. Kuten nyt rupes ärsyttää ne kaikki amiskuskit tainno miksei lukiolaisetki joiden pitää pelleillä sillä kuppasella autollansa ja tappaa kaikki siilit.

   Poista
 5. Tosipaikan tullen näillä sivuluisuamiksilla pysyy auto hallussa toisinku niillä joiden ainoat kokemukset pidon menetyksestä on liukkaankelin radalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä tosipaikkojahan tulee niin usein, että turhien sivuluisujen aiheuttamat vaaratilanteet ei oo mitään verrattuna niihin!! Eiku...

   Poista
  2. joo siis kaikki vaan tonne parkkipaikoille ja risteyksiin pelleileen, että selvitään sitten kun se tosipaikka tulee!!!!

   Poista
 6. Mulla on tollanen kaveri, se on just saanu auton ja ajaa hullu sataaviittäkymppiä kuudenkmpin alueella! Kyllä pisti vituttaan.

  VastaaPoista
 7. Toivepostaus: Kirjota siitä miten ihmiset sekoaa facebookissa kun sataa lunta!

  VastaaPoista
 8. ...mikä on käkkäri? :DD

  VastaaPoista
 9. Juu oi vittu se o kaunista ku nää vitun luupäät itkee naamakirjassa ku o kylmä ja lunta. Muuttasivat pois ni ei tartteis itkee. Sit pitää viel kahenkympin pakkasil hiihtää teinihorokledjuis ja itkee ku o kylmä. NO SHIT SHERLOCK! Itse ostin TALVIVAATTEET ja tarkenen ulkona vaik kolmenkympin pakkasilla koska tsädäm! Olen ostanut jotain järjellä. Maininta että asia on vain pukeutumiskysymys aiheuttaa järettömän whinekohtauksen ja itkua kun talvivaatteet on siis niinq niin rum11 D44! Oi eutanasia miksi et ole luvallinen...

  Mitä näihin käkkäspedeihin tulee ni voi kiesus. Ymmärrän kyl ku mennään jollekkin parkkipaikalle tai kentälle missä ei voi tulla vahinkoa ja ajetaan niin ettei vahinkoa pääse tapahtumaan. JOPA ne parkkipaikat jos ajetaan niin ettei vahinkoa voi tulla, koska virallisia harjoittelu/harrastepaikkoja ei oikeasti ole missään järkihintaan tarjolla. Ainakaan ne eivät ole perjantai iltasin auki, ja liukkaan radan vuokraus? Törkyhintasta. Jääratojakaan ei tehdä koska tekijä on vastuussa käyttäjistä. Hellurei...

  Mut jos joku dorka ajaa sen romunsa sinne hunttaan ku piti leikkiä eikä aiheuta vahinkoa ku ittellee ja autolleen ni saa jäädäkki mun puolesta sinne. Minen sitä sieltä pelasta. Kantapää ja lompakon tyhjeneminen opettaa, ei vieraan apu. Menköö vaik katon kautta ympäri...

  VastaaPoista
 10. äää älkää yleistäkö t. amis :DDDDDDDD

  VastaaPoista
 11. Ja sit on kanssa tässä alkutalvessa yks sellanen asia mikä raivostuttaa. Eli se, että ihmiset ilmottaa facebookin ihmeellisessä maailmassa siitä, kuinka ulkona on tullu lunta. Mähän en saatana nää sitä itse ikkunasta kattomalla tai siinä että liukastelen tuolla ulkona. Saatanan valopäät - ei kaikkien tartte ilmottaa että ulkona sataa lunta..

  VastaaPoista
 12. Parasta on, kun samaiset ihmiset itkee naamakirjassa kun iskän auto on paskana ja sakkoa tuli.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!