HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 15. lokakuuta 2012

kauhistelu, tuo elämän mauste

"Siis mä en tajua miten se voi tehdä noin, siis noin nuorena, ihan karmeeta hei!"
"Mä en itse ainakaan tollasessa tilanteessa toimis tuolla tavalla, en todellakaan."
"Aivan kauheeta se senkin toiminta, en kyllä tajua minkä ihmeen takia kannattaa tehdä noin!"

Kuulostaako tutulta? Löytyykö tuttavapiiristäsi ns. kauhistelija? Ihminen, jonka oma elämä on todennäköisesti kovin tylsää ja värintöntä (tai muuten vaan aivan perseestä) ja muiden elämäntilanteiden ja ratkaisujen kauhistelu tuo sen yhden ja ainoa lisämausteen elämään?

Kyllähän sitä itsekin alentuu kauhisteluun, kun kuulee vaikkapa kasiluokkalaisesta ensisynnyttäjästä tai koulun keskenjättäneestä kympin oppilaasta, joka vaihtoi laudaturit puhelinmyyntiin. Tai jos rahaton tuttava vaihtaa koko ajan isompaan kämppään ja ostelee lainarahoilla luksusta. Se nyt varmaan on ihan normaalia, että ihmettelee jonkun rajuja valintoja tai kauhistelee toisen ihmisen aikas selkeääkin munausta (jota henkilö itse pitää hyvänäkin ratkaisuna), mutta kyllähän löytyy myös niitä, joille kyseinen kauhistelu on melkeinpä elämäntapa.

Välillä kyllä tekis mieli tempasta nekkuun (noh noh, väkivalta on väärin) sellaista vitun vajakkiapinaa, joka istuu himassa aamusta iltaan, tekee ja toimii kaikessa keskinkertaisesti ja värittömästi, eikä osaa itse tehdä juurikaan minkäänlaisia ratkaisuja MUTTA SILTI on kovinkin kärkäs arvostelemaan muiden tekosia. Läppärin näppäimistö napsuu ja paukkuu, kun tää vitun kauhupetteri kyttää sieltä muiden raskaudet, kihlautumiset, muutot ja työpaikanvaihdokset. "Ai kauhee, itsehän en olis tossa tilanteessa uskaltanut muuttaa toiselle paikkakunnalle." NIIN NO, ETHÄN SINÄ USKALLALLA OIKEIN MITÄÄN MUUTAKAAN.

Vittu jos itse et kykene muutaku demittämään ja kyttäämään perse märkänä muiden elämäntilanteita ja ratkaisuja, niin voi vittu! Oliskos siinä hyvä paikka vaikka hankkia elämä? Se, että joku hurjasti kihlautuu 17-vuotiaana ja itselläsi ei ole edes ensimmäistäkään säätöä ollut 21-vuotiaana, ei tee susta millään tavalla parempaatai harkitsevampaa ihmistä. Se, että joku muuttaa nopeallakin aikataululla kauas lapsuudenkodistaan huomattavankin nuorena, ei tee sun päätöksestä asua vanhempian kanssa 30-vuotiaaksi yhtään järkevämpää. Oma päätöksesi kouluttautua joksikin vitun insinööriksi ei ole kaikkien mielestä yhtä tavoiteltavaa kuin sinun, ja joku voi nauttia vaikkapa raksalla aivan yhtä paljon. Se, että susta on aivan vitun mahtavaa päteä ja nassuttaa, jeesustella ja olla vuoden kukkahattutäti, ei tee sinusta yhtään sen parempaa ihmistä, eikä se sädekehäkään kauhistelulla kirkastu.

Ksikki ihmiset ei vaan ole samanlaisia, kaikki eivät toimi erilaisissa tilanteissa samanlailla. Ihmiset on erilaisia, toimintametodit, haaveet, halut, toiveet, kyvyt ja taidot eivät ole läheskään samaa luokkaa kaikilla. Jos jonkun haave on mennä naimisiin presidentin luvalla 16-vuotiaana ja mahdollisesti kusta koko avioliitto, niin vittuakos se kenenkään elämään vaikuttaa? Tai jos joku kolmekymppisenäkin taistelee parisuhdenormeja vastaan ja kokee ajatuksen avioitumisesta karmivana, niin mitä helvettiä sitten? Mulla ainakin on parempaa tekemistä, kuin kauhistella muiden touhuja silmämunat verillä pyörittelystä. Ottakoot loparit, hankkikoot kakaroita, ostakoot autojaan, vaihtakoot kämppiään, ryssiköön koulunsa ja muuttakoot kaikki vaikka etelä-Nebraskaan, EI KIINNOSTA!

26 kommenttia:

 1. Juurikin näin! :)
  Itse avioiduin heti 18-vuotiaana maistraatissa ilman mitään sen suurempi kemuja. Usko pois, en usko ikuiseen avioliittoon taikka ikuiseen rakkauteen. Ainoa syy miksi avioiduin oli sen tuomat helpotukset ja edut nykyaikaisessa byrokraattivaltiossa. Olen aina ajatellut, ettei avioliitto tai isot prinsessajuhlat siitä suhteesta tee yhtään sen kestävämpää tai parempaa (nii ku ei teekkään).
  SILTI porukka jaksaa kauhistella: "NOIN nuorena? Sunhan pitäisi nähdä maailmaa ainakin 10 vuotta vielä" tai "AVIOLIITTOON? Sittehä teijä pitää hankkia lapset ja kaikki.."
  Joopa joo.

  VastaaPoista
 2. ennen tykkäsin tosi paljon sun blogista mut nykyään en enää jaksa lukee noita tekstejä, ne ei oo kiinnostavia mun mielestä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no mä en oikein voi sille mitään, että sua ei kiinnosta. :D silloin sun oletettavasti täytyy lukea jotakin muuta ja kas näin, problem solved! :D

   Poista
 3. http://demi.fi/keskustelut/1434666/tiedatko-nuoria-alle-20-vuotiaita-jotka-ovat-menneet-naimisiin-kuinka-kauan-he-olivat-seurustelleet

  Lähtikö tästä idea postaukseen? Kirjoitin itse tuonne näin (sopii mielestäni hyvin myös tähän kirjoitukseen):

  Minä olin 18 ja mieheni 22 kun menimme naimisiin. Muutaman päivän päästä on 1-vuotishääpäivä.

  Ollaan tosi onnellisia. (: Eikä ole mitään syytä epäillä, ettemmekö olisi jatkossakin. Mielestäni mieheni on minulle paras mahdollinen kumppani: rakastamme toisiamme ja meillä on samat kiinnostuksenkohteet ja harrastukset. Suunnittelemme lapsia parin vuoden päähän, kun minä olen päättänyt opiskelun.

  Jos muut viitsivät käyttää elämäänsä meidän epäilemiseemme, niin mitä väliä? Siinähän tuhlaavat omaa elämäänsä kun me todistamme heidät vääräksi. Muiden mielestä on typerää mennä naimisiin alle 20-vuotiaana, mutta minun mielestäni on typerää jättää tekemättä haluamiaan asioita vain siksi, ettei uskalla, koska "voi tulla ero".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä mulla toistaseks on vielä omiakin ajatuksia päässä ja huikee toivepostauslista odottamassa, että ihan vielä ei tarvi demistä ideoita hakea...:D

   Mutta oikeassa olet, hienosti kirjoitettu! :)

   Poista
  2. Itekkin oon kyllä joskus huomannu et ku oon lukenu demisstä jotain keskusteluja, niin hirveen saman tapaisia täällä blogissa. Mutta onhan siellä demissä paljon keskusteluja että sattumaa varmasti. Mut hyvä blogi sulla!:)

   Poista
  3. Se varmaan johtuu siitä, että suurin osapostauksista on toivepostauksia ja lukijakunnasta huomattava osa ns. demi-ikäisiä. Eli periaatteessahan aihepiirit voivat tullakin demin maailmasta, kylläkin lukijoiden ehdotuksina. :D ja toisaalta kyseinen nettisivu keskusteluineen on aika laaja ja juttua on aiheesta jos toisestakin, niin helpostihan sieltä löytää keskustelun vastaamaan jokaista tekstiä jos vaan lähtee etsimään.

   Poista
 4. Voisin sanoa että oon rakastunut sun sarkastiseen tapaan kirjottaa. Ihanaa että tästä värittömästä ja tylsästä maailmasta löytyy joku bloggaaja joka uskaltaa kirjottaa mitä haluaa, miettimättä sen enempää mitä muut ajattelee. Älä ikinä lopeta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oon nii samaa mieltä! tosi hauska blogi sulla :)

   Poista
 5. joka ikisestä sun postauksesta huomaa ettet todellakaan oo kokenU/nähny oikeeta elämää.. mitäs hauskaa sä nyt tähän voisit sitte keksiä :D juu, on tullu huomattua että aika saman tapasta juttua tuolla demissä. välillä tuntuu ettet edes tiedä mitä sepität tänne. ja ootko kertaakaan kirjottanut tai EDES ajatellut pikku pääkopassas mitään positiivista ?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat olla joko lukihäiriöinen tai erittäin tyhmä mutta mäpäs avitan nyt heikompaa heimoveljeä ja sanon että lueppas tämä:
   HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään, tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat enimmäkseen tuulestatemmattua läpänheittoa ja kitinää, ei omaan yksityiselämääni perustuvia tapahtumia tai henkilökohtaisia mielipiteitäni. Mikäli huumorini ei uppoa tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

   jos et vieläkään ymmärrä niin painappas sitä ruksia sieltä jostain ja mökötä rauhassa kotona ja hanki huumorintaju

   Poista
  2. mä en tajua tota mussutusta että tässä blogissa ei ole mitään positiivista ja että tää olis kauheeta kapeakatseisen ihmisen rageemista, koska mun mielestä tää on just kaikkea päinvastaista! :D Ymmärtääkseni Jenni on täällä nimenomaan ns. dissannut eri ihmisryhmiä, joilla on elämäntehtävänä dissata toisia ihmisiä ja/tai saada muuten vain poljettua muita alaspäin ja olla heidän hidasteena.
   Esim. tämänkin postauksen voisi kääntää päässään, että ei kannata kuunnella muiden mussutuksia ja kauhisteluja, jos olisit vaikka suunnittelemassa muuttoa ulkomaille, vaan vittu mene ja muuta jos oikeasti tekee mieli! Eikä kannata alentua siihen, että elää miten muut haluu. Olen valehtelematta jokaisesta postauksesta löytänyt aina sen positiivisenkin puolen!
   Vaikka kirjoitustyyli on näennäisesti negatiivinen kirosanoineen yms. kannattaa katsoa vähän pintaa syvemmältä, sillä itse koen tekstien sisällöt monesti kannustavina hyvällä tavalla ja kirosanat tuovat omanlaista särmää ja potkua siihen, että jumalauta se viesti menee perille!
   Kaikkihan ei sitten välttämättä näin suorapuheisesta ja kaunistelemattomasta tyylistä tykkää, mutta sitten voi miettiä vähän miksi tätä blogia ylipäänsä jaksaa tulla lukemaan. Itsekin olen kyseisellä tyylillä tykännyt kirjoittaa ja mä suorastaan nautin Jennin teksteistä, koska ne on nerokkaita ja niissä on oikeanlaista asennetta sekä huumoria. :)
   Ja mitä sitten vaikka välillä onkin vähän naiveja yleistyksiä yms. eikai harrastusblogin mitään tähtitiedettä tarvitse ollakaan ja tekemällähän sitä oppii ja kehittyy!

   Poista
  3. Anonyymi15. lokakuuta 2012 16.53:
   Oletan sun olevan niitä ihmisiä, joille oikean elämän näkeminen ja kokeminen on sama kuin lemmikkimarsun kuoleminen, joten en vaiaudu ottamaan asiaan edes kantaa. Jos et kerran blogin ideaa tajua (huumoritekstithän ovatkin kirjallisuuden lajina perin vaikeita), niin se on vähän voi voi. Mä en voi sille mitään, että nykyajan kouluissa ei opeteta sisälukutaitoa.

   Anonyymi15. lokakuuta 2012 17.45:
   Pusu sulle!


   Anonyymi15. lokakuuta 2012 18.23:
   Tunnen onnistuneeni, kun joku ymmärtää näinkin kirkkaasti missä mennään! <3 Jos mulla olis tulostin, kehystäisin kommenttisi ja laittaisin sen saatana seinälle. Naiiviudesta vielä: teen sen aivan tahallani, että ensimmäisen anonyymin kaltaiset ihmiset voisivat viillellä kotona.

   Poista
 6. oot oikeesti kamala diiva

  VastaaPoista
 7. Nebraska on oikeasti tosi kiva paikka.

  VastaaPoista
 8. Aivvittu nyt osu syvälle sydämeen! Tekis mieli kajauttaa kaulimella päähän tommosia kauhistelijakummastelijoita - mun elämä, ei kutita kenenkään muun persettä, mut kaikista vähiten jonkun rakkaa hyvänpäivän tutun!
  Mun uravalintani, erosuunnitelmat pidemmästä suhteesta ja oikeestaan kaikki viimeaikaiset päätökset on aiheuttanut ihan mieletöntä kauhistelua lähipiirissä ja kauempanakin, voinyvittuoikeesti. Opiskelen itelleni tärkeetä alaa, miten se on sulta pois jos en työllistykään? Eroon sun mielestä kivasta miehestä ja teen elämäni virheen jos eroan, mitä jos se onkin väkivaltanen mies sun selän takana tai manipuloi ja kontrolloi mun elämääni?

  Haistakaa nyt jo vittu.

  VastaaPoista
 9. Mä en tiedä kumpi on suurempaa viihdettä, itse blogi vai osa kommenteista! Nauran joka tapauksessa. :D

  -Jonna
  http://jonnavain.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. http://flamingointheroom.blogspot.fi/2012/10/rage-1.html

  aika samankuuloista tekstiä kui sinulla, hahahahaha ootte molemmat kyllä hyviä kirjoittamaan ja avaamaan tunteitanne tekstin kautta!!
  Jonna ja kumppanit. on kyllä oikeassa, aina on pakko kattoo myös kommentit näistä teksteistäsi kun nääkin on lukemisen arvoisia!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kieltämättä itsekin joskus odotan sitä paskamyrskyä, jonka joku "homot käyttää vaaleanpunaisia paitoja"-yleistykseni saa aikaan kun jotkut kumipäät ottaa todesta ja uskoo kaiken. :DDD

   Poista
 11. Meikäläinen saa ainaki energiaa tästä blogista! Osaat Jenni käyttää ironiaa juuri oikealla tavalla teksteissäsi, mutta silti pointit tulee esille! Mahtavaa että käsittelet suurempiakin median raiskaamia juttuja, mutta sitten myös jokapäiväisiä ongelmia! Lisää tämmöisiä blogeja !;)

  VastaaPoista
 12. Mä olen ihan samaa mieltä!! Puhumattakaan siitä miten niitä kasvatusneuvoja tungetaan päin pläsiä ja katsotaan paheksuvasti jos bussissa käyttäytyy huonosti. MUN LAPSELLA ON JUMALAUTA ADHD JA YRITÄN PARHAANI JA JOS SE EI SULLE VITUN HAAHKALLE RIITÄ NIIN PAINUPA SIITÄ HAISEVAAN JA KURTTUISEEN VITTUUSI!!!

  Huh, helpotti.

  VastaaPoista
 13. Hahahahahaaa. Luin sun blogitekstejäs tässä iltani ratoks ja kuolen :D

  "Nyt ku sunnuntaiaamuna vahingossa meet laittaan telkkarin päälle siinä yheksän kieppeillä, ni sieltä tulee jotain tietokoneella näperrettyä animaatiopaskaa, jossa on n. kaks vuorosanaa ("VARO LASERSÄDETTÄ, MAX!" & "OTA TÄMÄ MAGNEETTIKENTTÄRADIOTELEPORTTI, ENNEN KUIN TRANSFORMERIKUNINGAS SAAPUU!")"


  "Leijona 23.7. - 22.8.

  Töissä on hankalaa, mutta älä huoli: palkankorotus on aivan nurkan takana! Vauhdita palkankorotusta järjestämällä esimiehillesi esitys... Jos olet sinkku: Ota äkkilähtö jonnekin kauas, ja jaa itseäsi siellä. Jos olet varattu: Ota lopputili, että voit paremmin miellyttää rakastasi makuuhuoneen puolella..."  en nyt keksi mitään rakentavampaa kun:
  ::::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


  tää sun blogi loistava syötti huumorintajuttomille ja sarkasmia tajuamattomille tyypeille, mut sellasethan vasta ovatkin sitä viihdettä parhaimmillaan. hyvä jenni, oot paras.
  ps. nauroin oikeesti ihan vitusti tolle transformerskuninkaalle, onko mulla kaikki ok....

  VastaaPoista
 14. Oot jotenkin todella ristiriitainen näissä eri postauksissasi. Välillä kaikki on sulle OK, "eikä mikään vaikuta sun elämään vittuakaan!!", mutta sitten taas jotkut asiat häiritsevät sua niin kamalasti, että pitää monien voimasanojen saattelemana kirjoitella tänne painavia tekstejä omasta kannastasi.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!