HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 30. lokakuuta 2012

mun lapsi nimetään ainakin sillai tosi uniikisti

Mun suurin hupi nykyään on mennä sunnuntaisin porukoille ja lukea Aamulehden Ihmiset-liite, jossa on yleensä sivu tai kaksi kastettuja kakaroita huvittavine nimineen. Ai vittu kun ne äitiparat ja reppanaiskät tajuaisivat kuinka saatanan hyvät naurut mää saan jostain Percedes Prisilla Magarooni Mäkisistä ja Pikkelssi Agnus Torvisista!

Ei vaan, ihan oikeesti. Mikä vittu on ihmisellä hätänä, kun täytyy nimetä se oma mukula jotenkin niin vitun uniikisti ja kansainvälisesti? En usko, että sun lapses menestyksen tiellä on perusnimi, tai että tie tähtiin katkeaa tavalliseen Mikkopekkaan. Jos sillä on minkään sortin lahjoja, niin kyllä hän varmaan onnistuu elämässään, oli sitten Mauri Jokinen tai Tsäxön McLeppänen. Että vittuun joku kansainvälisyys-läpäläpä!

Muutenkin. Kokeeko ihminen olevansa jotenkin ylemmällä tasolla tai lapsensa olevan muita erikoislaatuisempi, kun se nimetään jonkun vitun linnanneidon mukaan - ja toki perässä oma perussuomalainen sukunimi. Joo, ihan vitun mahtavaa vetää siihen Mäen tai Lehtisen eteen joku Marcadilius Lisbeth Jennifer tai Prince Hermeld Petterinpoika Jean-Paul! Kuulostaa saatanan hyvältä! Mä ainakin oon ihan kypsä omaan Jenni Katariinaan, että voisin kyl vetää sen Jenny Catherineksi vähintään! Joku etuliite, tyyliin Hänen Korkeutensa olis kans ihan jeppis!

Mieluummin vaikka joku peruskeijo, kun tekotaiteellinen, wannabe-uniikki ja johonkin saatanan sarjakuvamaailmaan sijouttuva itse omilla pikkuaivoilla väännetty erikoisnimi! Mä ainakin kuolisin häpeästä, jos olisin joku Kulta-Hippu Marmelaati tai muuten vaan saisin joka toiselle ihmiselle selventää, että mites se mun nimi nyt oikein kirjotettiinkaan. "Joo, se tulee G:llä, ei K:lla, sit siinä T:n ja S:n edessä on se Z ja sit pari Y-kirjainta viel. Ja se sit lausutaan ihan eri tavalla ku kirjotetaan."

Joo, ei kaikkien tarvi olla Pekkoja, Mikkoja, Jennejä ja Annikoita. K-kirjaimen korvaaminen c:llä on ihan ok kohtuuden rajoissa ja voihan niitä perusnimiäkin muokkailla mielekkäämmiksi.  Mutta sellanen itse väkisin väännetty lempinimimäinen myötähäpeänimi on huomattavasti karmeampi vaihtoehto, ku joku supisuomalainen peruspetteri. Varsinkin, kun se sukunimi on se kaikille vitun tuttu Koivunen tai Kuusinen.

Tai jos se kakara nimetään joksikin asiaksi tai esineeksi... Kaikenmaailman Pihlat ja Kielot kestän kyllä, mutta sitten kun lähetään jonnekin saatanan risujen ja rikkaruohojen ihmeelliseen maailmaan, niin vittu valoja tauluun! Että Voikukka Viivianelma Puutarhamäki tässä terve. Saanko esitellä mieheni Ukko-Kääpä Mäkelän?

PS. Jos et keksi lapsellesi uniikkia, kansainvälistä, erityislaatuista, luonnonläheistä tai muuten vaan paskaa nimeä, kokeile jotain seuraavista vaihtoehdoista:

Pojat:
Makke-Rickhard
Jackeli Johannes
Teemuwerneri Wilson
Geimo Custi-Augusti
Theemu-Thomsson
Tsäk Micael
Nakki-Homer

Tytöt:
Tintti Grizilla
Omenaunelma-Kaneli Andaluusia
Diaana Agiliaana
Princess Tarjastiina
Ilona-Sunshine
Tiara Tarukukka Tirlistiina
Aralmiina Helmitiuku232 kommenttia:

 1. Kerran siellä liitteessä oli sellanen kastettu kun Unelma Sirpa Leena. No joo reilu kiva ku äidin unelmat on nyt sirpaleena kun lapsi tuli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no jos se halus vaikka pojan ja sit joku ihan vitun ärsy tyttö-baby pilas kaiken </3

   Poista
  2. Minä kun luulin, et Unelma Sirpa Leena ois nykyään ihan nimilaissa kielletty :o Saatan kyllä muistella väärinkin!

   Poista
  3. Pakko tulla pätemään, sori! Nimilain 32 b §
   "Etunimen hyväksymisen yleiset esteet

   Etunimeksi ei voida hyväksyä nimeä, joka on sopimaton tai jonka käyttö muutoin voi aiheuttaa ilmeistä haittaa.

   Ilman 3 momentissa mainittua syytä ei etunimeksi voida hyväksyä:

   1) nimeä, joka muodoltaan tai kirjoitustavaltaan on kotimaisen nimikäytännön vastainen;

   2) pojalle naisennimeä eikä tytölle miehennimeä;

   3) sukunimeä, ellei kysymyksessä ole isän tai äidin etunimestä muodostettu poika- tai tytärloppuinen nimi, jota käytetään muun etunimen jäljessä; eikä

   4) nimeä, joka ennestään on sisaruksella tai puolisisaruksella, muutoin kuin toisen etunimen ohella.

   Etunimi, joka ei vastaa 2 momentissa asetettuja vaatimuksia, voidaan kuitenkin hyväksyä:

   1) uskonnollisen tavan vuoksi;

   2) jos henkilöllä kansalaisuutensa, perhesuhteidensa tai muun erityisen seikan perusteella on yhteys vieraaseen valtioon ja esitetty etunimi vastaa sanotussa valtiossa noudatettua nimikäytäntöä; tai

   3) jos siihen harkitaan olevan muu pätevä syy."

   Eli siis yksittäisiä nimiä ei nimilaissa kielletä, se harkitaan ihan tapauskohtaisesti onko nimi sovelias :)

   Poista
  4. Mäkin muistan ton, niillä muistaakseni oli jo ennestään 2 poikaa ja ne halus kolmannen pojan mut tulikin tyttö, siks ne kasto sen ton nimiseks. :D Voi lapsi raukka

   Poista
  5. Se on urbaanilegenda. Kuullu joka puolella Suomee ja aina eri versio tarinasta (esim. yllä mainittu tai sitten toivottu kovasti poikaa ja tullu tyttö yhyy Unelma Sirpa-Leena). Tack och ädjö.

   Poista
  6. Lounais-Suomessa on ainakin elävä legenda kastettu, siskoni koulussa oli moinen Unelma. Ja kappas, pikkuveli muistaakseni Jalo Voitto. Nykyään veteävät jossain 40 vuoden paremmalla puolella (jos ovat nimensä pitäneet...?)

   Poista
 2. Joo noi on ihan hulluja, vedän ite pikkulasten jumppaa ja odotan aina innolla syksyn alussa että mitkä on tän vuoden lasten nimet ja kumpi voittaa, kaneli-unelmat vai ne pricilla, joitten nimee en osaa ees ääntää.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SAMA! :D kaikkiin nimiin täytyy nykyään tunkee C ja/tai muuntaa perusnimi ihan vitun superuniikiks :D

   Poista
  2. Meillä on lasten jumpassa parit myrtti-marjaanat ja godtzchillat ja sitten ne 4-vuotiaat pikkuprinsessat hermoo kun niiden nimen sanoo väärin.. Aamen.

   Poista
 3. Toinen on se että kun vanhemmat eivät ihan aina osaa ajatella niin pitkälle että siitä lapsesta kasvaa joskus aikuinen. Tutteli (Kyllä, tämänniminen 40-vee nainen on tullut ihan oikeasti IRL vastaan) saattaa vauvalla olla kovinkin söötti nimi, mutta sitten muutama kymmenen vuotta myöhemmin saattaa herättää hilpeyttä kun pienestä taapero-TutteliPuppelista on kasvanut isokokoinen matami joka yrittää hakea katu-uskottavuutta urallaan edetäkseen.

  Ei nimi hemmoa pahenna ja noin...
  Tarvitseeko edes mainita sitä urbaanilegendaa jossa aikuisen miehen virallinen etunimi oli Vauva? Ei löytynyt väestönrekisterikeskuksesta (luojan kiitos!) joten toivottavasti kans on pelkkää kuulopuhetta.

  UNGH. Olen puhunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei... apua. Tosiaan sitä ajattelukykyä, joka ihmisille on suotu, olis ihan jees käyttää. ETTÄ KYLLÄ, LAPSENI ON JOSKUS YLI 3-VUOTIAS!

   Poista
 4. Nakki-Homer ja Aralmiina Helmitiuku! parhaat nimet koskaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun lapsesta tulee niin Nakki-Homer! Toisaalta siiten pitäis saada joku style juttu, ku mulla on niin vitun harvinainen sukunimi (= yksi suomen yleisimmistä nimistä). esin Nacci-Homer. Tai sit nimeen sen vaan ihan perusjampaks, tyyliin Pegasos Puscu-Tractor tai Kisicca Hedelmä-Primadonna.

   Poista
  2. Ehdotan klassista Persephonea, jos poika niin Caapo

   Poista
  3. Aika kova! Kun tälle peppulinjalle lähdettiin, niin kyllähän Bebakin olis kiva nimi tai Phyll Yrjänä. Han-Uri olis kans ihan toimiva.

   Poista
  4. Han-Uri :D semmoselle star wars fanille jolla kyllästyttää jodat ja han solot hahahah :D

   Poista
  5. voi ei nauran iha ääneen tolle Puscu-Tractor:ille :DDDDDDDd

   Poista
 5. Paris Hiltonin nykyisen poikaystävän nimihän on River Viiperi. :D suomalais-espanjalainen on hän siis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hivenen virolaisvaikutteiselta? :D

   Poista
  2. Toi River Viiperi on mun kaverin sukulainen :D

   Poista
  3. Maria joo ei tuo vielä mitää, Obama on kummin ystävän serkun isäpuolen serkkupojan lapsen tuttu! :)

   Poista
  4. Hei anonyymi. Toi sun janas oli aika kaukanenn :D:D:

   Poista
  5. oon säälittävä ku pitää mainita, mutta kun kerran aiheeseen päästiin, niin mitt romney on meiän isän tutun tuttu ……… oikeasti. se tunne ku meiän isä joskus mainitsi tästä ohimennen ja naureskelin varmaan puol tuntia että tässä on nytte mulle hyvillä suhteilla tie auki usan politiikkaan ja ehkä mäkin joskus oon ehdokkaana siel pressanvaaleissa (ja voitan ne ofc) ! ::DDDDd

   selvennykseksi kaikille sherlockeille, en _oikeasti_ luule tämän vaikuttavan tulevaan ammattiini tai muutenkaan elämääni millään lailla

   peeäs sherlock ois kans aika hyvä lapsen nimeksi jos sukunimi on joku perus nieminen tai koivunen …

   Poista
  6. Hei toinen anonyymi, kait tajusit, että se oli läppää? :) Kohdistettuna Marialle, että hän tajuaisi miten tyhmää on tulla huutelemaan jonkun henkilön olevan serkun koiran kummi kaima tai muuta vastaavaa, sillä ketä sellainen kiinnostaa? :)

   Poista
  7. Mariewwille tiedoksi vaan, että sinusta ei voi tulla USAn presidenttiä ellet ole syntynyt kyseisessä maassa :)

   Poista
  8. koska marieww oli ihan selkeesti jo suunnitellu vaalikampanjansa yms valmiiks, öhh...

   Poista
  9. viimeistä edellinen anonyymi, meniskö maailmasi sekaisin jos nytte kertoisin että kyllä mä oon siel usassa syntyny ……… okei en ole oikeasti, mutta periaatteessa olisin voinut olla, koska ethän sä sitä voi tietää ::--D

   ja olen nyt todella shokissa eikä elämällä ole enää suuntaa, koska ainoa ammatinvalintavaihtoehtoni, jolle olin perustanut koko elämäni koska sen toteutuminen olikin niin todennäköistä, osoittautui mahdottomaksi ja itken täällä kuin vesiputous !! ;____;

   peeäs mä itseasiassa kans tiesin, että musta ei voi _oikeasti tulla usan presidenttiä koska en ole siel syntyny, mutta ajatukselle itestäni usan presidenttinä oli silti ihan kiva nauraa ::--DDDDd oisin ollu paras !! mut ei hätää, onha noita muitakin kaloja meressä eli maita maailmassa, ehkä musta tuleekin kiinan presidentti !1 ;);)

   Poista
  10. ei jestas Marieww heität hyvää juttuu XDDD se täs on parasta viel ku noi anonyymit tulee pätemää, mutta kaikkea hyvää sulle toivottavasti löydät vielä unelma-ammattisi vaikka USA:n presidentin ura meni nyt sivu suun :/ kamala anonyymi kun noin läväyttää totuuden vasten naamaa...

   Poista
 6. Lapsellinen postaus, mutta et ole ensimmäinen joka asiasta valittaa. Veljeni ensimmäisen pojan nimi on Edsel ja nimi löydettiin kreikkalaisesta mytologiasta, koska veljeni tutkii kreikkalaista jumalhistoriaa harrastuksenaan. Toisen lapsen nimi on Sadhika, koska äiti on intialainen.. Erikoisten nimien taustalla on usein jokin henkilökohtainen aate tai idea. Erikoiset nimet alkavat yleistyä kun elämme maailmankulttuurin ja kansainvälisyyden aikoja, mikä on vain hyvä asia. Ehkä sunkin pitäisi hieman avartaa mieltä muillekin nimillekin kuin Pekka ja Liisa :)

  Voit toki nimetä omat lapsesi perinteisillä suomalaisilla nimillä, mutta on typerää nostattaa jo pieniin lapsiin pilkkauksia heidän nimensä takia, kun et tunne taustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JA JUURI TÄSTÄHÄN postauksessa olikin kyse! Onneksi olkoon, et sisäistänyt tekstiä tai edes blogin pointtia!

   Eikös ole ihan ymmärrettävää, että jos lapsen toinen vanhempi on ulkomaalainen, niin nimeenkin siitä tulee vaikutteita? On vähän eri asia, että lapsen nimeen ulkonäön lisäksi tulee ripaus muuta kulttuuria, kuin että Ritva ja Tarmo Mäkinen antavat lapselleen nimeksi Pricilla Mercedes, koska se on vaan vitun ihana nimi?

   ps. Mun lapsille on kyllä suunnitteilla ihan erilaiset nimet, ku jotkut peruspekat ja -liisat.

   Poista
  2. Ja mitähän vikaa on siinä että Ritva ja Tarmo Mäkinen haluavat antaa lapselleen nimen, josta itse pitävät, mutta sinä et?

   Poista
  3. No, eipä siinä varsinaisesti vikaa ole, mutta kyllähän se mun korvaani kuulostaa vitun naurettavalta, enkä kyllä sen nimiseen henkilöön tutusstuessani pysty peittämään huvittuisuuttani. Nimi annetaan LAPSELLE koko elämäksi, ei sen takia kun äiskä vähän keksi söpön nimen jonka ottais ittelleen mieluummin.

   Ja mikä siinä on niin saatanan hankalaa tajuta, että tämä on huumoriblogi? Mistä helvetistä te paskantärkeät jupisijat löydätte tänne mutisemaan ja purkamaan patoutumianne? Mä oikeesti en voi lopettaa tätä hämmästelyä, että kyllä, joku EDELLEENKIN kuvittelee tämän olevan joku faktablogi, jossa toitotan henkilökohtaisia mielipiteitäni verenmaku suussa ja aivan sataprosenttisen tosissani.

   Antakaa kakaroillenne nimeks vaikka Tiitu-Vitulius tai Eversti Makkonen, mua ei ihan oikesti kiinnosta. :D

   Poista
  4. Mitä ilmeisemmin kiinnostaa, pelle, pidäthän blogia jossa juuri selitit kuinka sua ärsyttää ja huvittaa uudenlaiset nimet. :)

   Poista
  5. Lapsellinen postaust... just joo :D

   Ymmärrän ihan hyvin mitä Jenni tällä hakee. Mun mielestä on ihan sairaan idioottia tollaset moka niin uniikit hienosto nimet ja just nimenomaa perässä se perus suomalainen sukunimi joka sattuu olemaan joka toisella suomalaisella... Mutta kukin tavallaan :D

   Itellä on ihan perus suomalaiset etunimet, mutta sukunimi on sitten vähän ''haastavampi'', ja sitä saa aina selitellä miten kirjotetaan.

   ps. tiedän yhden, jonka nimi on Mercedes Hämäläinen

   Poista
  6. mieluummin mä oon pelle, kun a) Castanjetti-Keisarinna tai b) ihminen, joka ei vieläkään tajua mesoavansa huumoriblogin kommenttilaatikossa :D

   Poista
  7. Kuinka henkilökohtasesti jengi voi ottaa asiat :D Huippupostaus jälleen kerran Jenni! Ja itsehän olen nimeämässä lapseni kansainvälisesti jos sellaisia joskus saan, mutta en voi välttyä siltä, että tukehduin röökiini tätä lukiessa :D

   Poista
  8. ihana Laura :D MUTTA älä tukehdu! Sit et voi pyöräyttää yhtäkään Jacko-Junioria maailmaan ;D

   Poista
  9. heei jos vaikka huumorintajun hankkis ennen ku tulee lukee huumoriin pohjautuvaa blogia ni ei tarvis vetää IHAN kokonaista palkokasviviljelmää nenäänsä :)

   Poista
  10. Ensinnäkin ketään ei anna lapsensa nimeksi mitään Castanjetti-Keisarinnaa. Onko muka esim. Annen ja Pertin pakko nimetä lapsi vaikka Erjaksi!? Miksei lapsen nimi sitten saa olla hieman nykyaikaisempi tai kansainvälinen? Voit nimetä ihan rauhassa lapsesi Pirkko-Liisaksi tai Tepoksi, what ever, mutta anna muiden nimetä lapsensa miten haluaa. Oon pitäny sun aikaisemmista postauksista, mutta tää oli nyt jotenkin aika perseestä. Te Jennit, Riikat ja Laurat olette kateellisia vain siksi, ettei teillä ole kansainvälistä nimeä, eikä vanhempanne ole jaksaneet käyttää aikaa erikoisemman nimen miettimiseen.

   Poista
  11. No koen pärjääväni Jennillä (huom. JENNY!) ihan hyvin maailmalla, että en kyllä sen kansainvälisempää nimeä tahtoisi, varsinkin kun mun sukunimi on NIIN perussuomalainen junttinimi. :D että toi kateuskortti on jotain niin hauskaa, että voivoi. Ittees taitaa vituttaa, kun muut tajuu pointin ja sää et, nyyhnyyh. Oot mulle ja Riikalle ja Lauralle varmaan kade!!111

   (ps. mun mielestä Laura on myös aika yleisessä käytössä maailmalla! HEH HEH!)

   Se on kyllä huvittavaa, että me ollaan sun silmissä kateellisia, sivistymättömiä ja suppeakatseisia ja sä koet itse olevasi oikeassa ja ah-niin-vitun avarakatseinen :DDDD pikkusen ristiriitasta!

   JA EN EDELLEENKÄÄN (tampiot...) ole kehunut suomalaisia perusnimiä tai kehottanut niitä käyttämään. Vittukun ei raukkaparat osaa lukea... :(

   Poista
  12. PS. mistä lähtien Kreikan mytologiaan perustuva nimi on ollut nykyaikainen?

   Poista
  13. hahha! :D mä oon kyl ihan tyytyväinen mun koko nimeen, enkä vois kuvitella itelleni parempaa :) ja vaikka Riikka onkin tällänen aika ''perus nimi'', niin ei se kuitenkaan niin yleinen ole kun vaikka joku Anna, joka on muuten myös aika kansainvälinen ;)

   Poista
  14. naurattaa kyl et miten joku voi ottaa tälläsen nii itteensä ja sitte tullaa anonyymina mussuttaa :D

   Poista
  15. mietityttää muuten et mikähän mahtaa olla kyseisen anon etunimi.... :D

   Poista
  16. Haha! Voi kansainvälinen anonyymi. Sääliksi käy sinua. ;)

   Poista
  17. Mulla on ihan suomalainen nimi, tai tie ny mikä maalainen tuo Jenina on, mut eipä sitä ainakaan oo ulkomaalaiset kovin hyvin lausunu ja sit ne tekee musta Jennyn ku on paljon helpompi sanoa.. Ja mä olen kironnu mun vanhemmat siitä sataan kertaan ku joka paikas tarvii ol korjaamas et ei se ole jemina vaan jenina.. Ite halusin lapsilleni ihan suomalaiset nimet mut kuitenki sellaset ettei koko ajan tule vastaan saman nimisiä, ja mikä tärkeintä, ne on helppo ymmärtää, joel ja Joanna on heidä nimet....

   Mä niin ymmärrän mitä sä ajat tässä takaa, itelläki menny välillä aamu kahvit väärään rööriin kun olen niitä nimiä sielt lukenu :D

   Poista
  18. Mä oon Laura ja koen nimeni aika vitun kansainväliseks, luulen, että aika harvassa on maat joissa ei Lauraa käytetä ja esim englanninkielisissä maissa Laura on aika pirun yleinen :D + jos en itse olisi Laura, haluaisin kastaa tyttäreni sen nimiseksi.
   Mutta joo, oikeastihan mä haluasin olla joku Secilia Katheriine Virtanen <3

   Poista
  19. osa jengistä täällä sekoilee jotai "miks lapsille ei sais antaa kansainvälisiä nimiä", niin nytte järki päähän ja lukutaitoa peliin. missään ei ole kansainvälisten nimien antamista lapsille kielletty, jenni ei siitä valittanut eikä kukaan muukaan. koska kansainvälinen nimi ja feikkikansainvälinen, mukahienostelevalla nimi ovat aivan eri asia. tässä postauksessa puhuttiin jälkimmäisistä.

   kysynkin teiltä, että oliko kova pala tietää, että oma/oman lapsen/oman tulevan lapsen ihquhehqu nimi onkin vieraiden ihmisten silmissä ihan vain naurettava, vai miks näin raskaasti veditte palkokasveja nenuun ? koska mitään sellaisia kansainvälisiä eikä suomalaisia eikä ulkomaalaisia nimiä tässä ei loukattu, jotka eivät aseta vanhempien selväpäisyyttä kyseenalaiseen valoon.

   ja toi eksoottisten kirjainten ylikäyttö. jessica on kiva ja ihan jees kirjoittaa sekä ceellä että koolla, mutta vittu perkele jos annat poikas nimeksi pekka, se kirjoitetaan pekka eikä becca !! (sitäpaitsi sitten se sekotettais rebeccaan xd) tässä teille esimerkkiä, jotka ette tajua mitä eroa on kansainvälisellä ja muka-kansainvälisellä nimellä ::--D

   ja sinulle joka sanoit, ettei kukaan anna lapselleen nimeksi mitää castanjetti-keisarinnaa, kyllä antaa. aika roskiksessa pitää elää, (eikä se roskis saa olla lehtiroskis, koska lehdissä on kastetut-palstoja !!) ettei olisi ikinä huomannut yhtään tällaista samantyylistä tapausta, niitä esiintyy aika paljon nimittäin. JA NE OLIVAT KOKO POSTAUKSEN IDEA !!

   Poista
  20. Siis miten ihmeessä sun persettä VOI hiertää näin jumalattomasti se, että jonkun mielestä on koomista nimetä lapsensa Persiljoona-Naccikäärö Järviseksi? :--D Onko sulla joku hullunkurinen nimi itelläs ja tää kolahti arkaan paikkaan kun noin paljon hertsiä otat?

   Ei tässä oo kukaan sanonutkaan ettei saa nimetä lapsiaan millään ns. erikoisemmilla nimillä. Jenni ei liioin väittänyt että on älytöntä jos lapsen vanhemmat/toinen vanhemmista on ulkomaalaistaustainen ja lapsella on silloin joku vierasperäinen nimi. Toihan on ihan järkeenkäypää. Sitä en sen sijaan ihmettele jos jonkun mielestä on hitusen koomista et täysin supisuomalaisella lapsella on joku nimi, josta huomaa et siinä on yrittämällä yritetty saada muksun nimestä jotenkin ~erikoinen~... No tottakai kaikilla on oikeus omaan mielipiteeseensä, eivätkä noi jokaista huvita, mut ei mulla ainakaan oo hankaluuksia nähdä miks voi herättää vähän hilpeyttä jos mukulalla on sellanen nimi jolla on oikeen räikeesti yritetty tavoitella jotain hienostelevaa eriLLaisuutta muihin hiekkalaatikolla peuhaaviin lapsiin verrattuna, etenkin kun tollaset nimet eivät usein soinnu kauheen hyvin yhteen sellasen tavissuomalaisen sukunimen kanssa.

   En kyl nyt nää miks vitussa jokainen joka pitää noita överiks vedetyimpiä nimiä huvittavina on nyt jotenkin niiiiiin ahdasmielinen :'--D Saahan lapset nimetä miksi lystää, ei se meikäläiseltä oo pois, mut en voi mitään sille et tollaset höpölöpö-primadonna-nimet vähän hupsuttaa mua kun niitä nään. Se et joku pitää niitä övereimpiä esimerkkejä koomisina ei meinaa automaattisesti et kyseinen henkilö tykkää vaan noista tosi perusperusnimistä kuten Pekka ja Liisa. Unohtuiko sulta et siinä ON se harmaa aluekin niiden ääripäiden välissä?

   "Mitä ilmeisemmin kiinnostaa, pelle, pidäthän blogia jossa juuri selitit kuinka sua ärsyttää ja huvittaa uudenlaiset nimet. :)"

   Luepa toi blogin kuvaus, "pelle" :--D Ei voi oikeesti olla noin helvetin vaikeeta ymmärtää et tää blogi on huumoria... Siis H-U-U-M-O-R-I-A. Tunnetko termin? Nää merkinnät eivät oo edelleenkään kaikki Jennin omia ärsytyksen kohteita, vaan osa on jopa blogin lukijoiden toiveesta kirjoitettuja. Lisäks mun mielestä ei oo ihan hirveen vaikee huomata tosta kirjoitustyylistä, et ei näitä nyt oo täysin vakavalla naamalla kirjoitettu. Luuletko oikeesti et Jenni istuu kypärä kiukusta täristen himassa aina kun se kirjoittaa näitä? :--D En usko.

   "Ensinnäkin ketään ei anna lapsensa nimeksi mitään Castanjetti-Keisarinnaa."

   EIKÖ... EIKÖ TODELLA?! :--0 Sarkasmi ei taida olla sun vahvin lajisi kun otat tonkin kirjaimellisesti? `

   "Onko muka esim. Annen ja Pertin pakko nimetä lapsi vaikka Erjaksi!? Miksei lapsen nimi sitten saa olla hieman nykyaikaisempi tai kansainvälinen?"

   Mistä näät tästä merkinnästä vihjauksen siihen suuntaan, et on pakko antaa kakrulleen nimeksi esmes Erja tai joku todella yleinen suomalainen nimi? Ja miten kreikkalaisesta mytologiasta otettu nimi tosiaan on "nykyaikainen"? :--D

   "Te Jennit, Riikat ja Laurat olette kateellisia vain siksi, ettei teillä ole kansainvälistä nimeä, eikä vanhempanne ole jaksaneet käyttää aikaa erikoisemman nimen miettimiseen."

   Röh röh röh, olitko kovinkin ylpeä itsestäs kun päätit ton mahtipontisen viestisi kaikista kliseistä just KATEUSKORTTIIN? :---D En kestä, toi kyllä kruunas koko kommentin. UUTISIA: kaikki, jotka kritisoivat jotain asiaa tai jopa arvostelevat sitä ilkeään sävyyn EIVÄT joidenkin yksinkertaisten ihmisten harhaluuloja vasten ole aina kateellisia! Joskus käy niinkin hullusti, että jotain asiaa arvostelee ihan vaan siksi, että siitä ei pidä. No kai se, et sä ja jotkut muut ajattelette kaikkien olevan aina vaan kateellisia lohduttaa teidän haavoittuneita sielujanne edes hiukkasen.

   Poista
  21. Hei koitappas rauhottuu, Priscilla-Göran.

   Poista
 7. Sain tästä kyllä parhaimmat naurut pitkään aikaan :---D Omenaunelma-Kaneli Andaluusia♥

  VastaaPoista
 8. oi mahtava aihe! mulla on kaverilla tyttö nimeltä bigga. no googletin että mistä tämmönen niin urban dictionary selvitti mulle että bigga=big ass nigga. kuuleinta evör...ite oisin ainaki vaivautunu googlettaan jos jotain nuinki erikoista oisin laittamassa. juurikin kerhoiltiin mattien ja maijojen kanssa ja samassa ryhmässä sitte täysin suomalainen lawand, jonka kaikki tietenki sano suomalaisittain LAVANTTI hahaha lolz ko repeilen vieläki :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDDDDDDDDDDDDD ei vittu hajosin ääneen :DDDDDDDDDDD en kestä :DDDDDDDDD apua miten idioottejaaaa :DDDDDDDD

   Poista
  2. Okei ennenku tuun avautumaan ite aiheesta kommenttiboksiin niin Bigga on saamenkielinen nimi! Lavantille sen sijaan vähän hymähdin :D

   Poista
  3. EEEEEEIKÄ mä kuolen lavantille ::--D vituttaa muutenki että jos eka annetaan joku vieraskieline nimi ja sitte lausutaan se iha perseilleen ………

   Poista
 9. Täälläkin päin parasta hupia ku lukee viikonlopun lehdestä lasten nimiä! Tähän mennessä suosikit on ollu Disa-Daniela, Jirco-Rico ja Miiccali. Kaikki sisaruksia, ja sukunimenä luonnollisesti Pöntinen!!

  Rakastuin muute Tiara Tarukukka Tirlistiinaan:D<3 oot ihana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei saatanan helvetti....:D Miiccali!?

   Poista
  2. Mulla on koira nimeltä Rico...

   Poista
  3. se onkin koira, ei lapsi :D

   Poista
  4. niinniin, oli vaan pakko sanoa :D

   Poista
 10. Omat ehdottomat suosikkini on Mikkelissä kastettu Upu Lupu Pupu, ja sitten aikoinani jostain bongaama (en muista tarkasti) Andaluusia Adalmiina Ihanakulti TINTTARELLA. Voi jeesus, oikeesti ihmiset, ne lapset joutuvat elämään nimiensä kanssa!
  That's fine, jos vanhemmat antaa ulkomaalaisia nimiä tai muuten vain nimivalinnat kikkailee hassun-hauskan ja vitun-urpon välillä. Ihan yks ja sama, ei liikuta mun persettäni mihinkään suuntaan oikeessa elämässä. Mutta MUN mielipide on se, että vois ne mamit ja papit vähän miettiä sitä mukeloakin, jahka tää Unelmatorttu Mansikkahillo Helmiina-Tiuku kasvaa. Eihän se nimi miestä pahenna, jos ei mies niemään, mutta kuitenkin. Nykymaailma on aika julma (eikä tarvii tulla huuteleen et täältä niitä suvaitsemattomia pentuja sikiää).

  En vaan ymmärrä mikä näissä "perisuomalaisissa" nimissä on NIIN kamalaa että on pakko vetää Maikkel McLeppänen-LaVirtanen -kortit esiin :) Olis vaan kiva joskus kuulla näiden Mercedez Pricilla Junttilan nimenneiden ihmisten aivotuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. AAMEN!!! TYKKÄYSNAPPIA KEHIIN!

   Poista
  2. Voi jessus, että nauroin tolle ''Andaluusia Adalmiina Ihanakulti Tinttarellalle'' :DD

   Poista
 11. tätä en kehtaa nimen kanssa kommentoida mutta entisen opettajani lapsien nimet olivat Ruusu, Vilja, Runo & Myy. jotain mitä en vaan käsitä , kyseisellä opettajalla oli joku kymmenenlasta , muiden nimiä mä en muista, onneks !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:D ihan ku jostain satukirjasta :D

   Poista
  2. entisen kuviksen opettajani lasten nimet oli Sini, Lila ja Rosa...

   Poista
  3. Joo mun kuvis open nimi oli kukka. Siis KUKKA! WHAT!?!?

   Poista
  4. Pikkuserkkuni nimi on Merikukka, ja tämän kyseisen pikkuserkun äiti antoi 9-vuotiaan puolisiskon valita nimen =D Tyttöpä otti sitten Merja Jalon Nummelan Ponitallista nimen Merikukka =D

   Poista
  5. yhen mun kaverin nimes kans sen isosisko, mut onneks isosiskon ideat ei lähteneet lapasesta ja kaveristani tuli Miia eikä mikää My Little Pony (:

   Poista
 12. Muistutan vielä yleisesti, ettei joku muukin imaise haisteluvärkkiinsä esim. kattilallista hernesoppaa:

  HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään, tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat enimmäkseen tuulestatemmattua läpänheittoa ja kitinää, ei omaan yksityiselämääni perustuvia tapahtumia tai henkilökohtaisia mielipiteitäni. Mikäli huumorini ei uppoa tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

  VastaaPoista
 13. Nakki-Homer XDDDDD ♥ Mun äiti selitti joskus, että kuolinilmotuksia lukiessa sen silmiin oli osunu nimi Aina Hellä Alapää... En sitte tiiä että oliko toi Alapää sen uus sukunimi, mut jos ei, nii vanhemmilla on ainaki ollu hauskaa. :D:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei saatana :DDDD voi kauhee :DDDD

   Poista
  2. Mun isä kerto, että niillä oli kutos luokalla ollu joku juttu liikuntasalissa, jonne tulee runonlausuja, sitten opettajat oli sanonut, ''ja sitten, vaikka tapahtuis mitä tahansa, ei saa nauraa''. Noh, ootappas kun se runon lausuja tulee ja sanoo juurikin ''hei, nimeni on Aina Hellä Alapää, ja tulin lausumaan teille runoja''

   ....ja ainut joka nauro täyteen ääneen oli REHTORI :D Ja tuo Aina ei edes ollut naimisissa. vanha se nainen oli ku taivas, joten en yhtään ihmettele jos ois samasta naisesta se kuolin ilmotus mistä eepu kerto.

   Poista
 14. Siis apua, ottaako porukka tänkin nyt taas vähä henkilökohtasesti! :D Mut siis, toi aamulehden ihmiset -liite on munki sunnuntaiaamujen kohokohta, en tajua niitä nimiä, ku tuntuu että ne on niin väkisi väännettyjä. :D Just joku että eka nimi on Tarja ja toinen ja kolmas nimi jotai Madonnaa tai vastaavaa. Ja sit ne on kans hauskoja, ku on ihan sairaan hieno nimi ja sit sukunimi on joku tyyliin Pökkelö.

  Mun käy kuitenki eniten sääliks yhtä lasta, jonka nimestä mun luokkakaveri kerto. Vauvan vanhemmat on molemmat poliiseja, ja niiden ekan pojan nimi on Konsta Aapeli. Niillä on vielä toinenki lapsi, muistaakseni tyttö ja sillä on kans joku ton tyylinen nimi, kai se joku Lappu Liisa on :D

  Ja vielä sen verran, että ei munkaa lapsesta mitää Pekkaa tai Mauria tuu, tosin sit oon ongelmissa, jos saan enemmänki lapsia, koska oon miettiny tasan yhen pojan nimen valmiiks ja kaikki muut mun ehdotukset kuulemma kuulostaa just siltä, ku ne ois jostain lastenohjelmista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KONSTA AAPELI :D Aivan tajuttoman mahtava :DDDDDDD

   Poista
 15. Mä en kestä :DDDDDDDDDD Omenaunelma-Kaneli Andaluusia.. oikeesti.. :D:D:D:DDDD
  Toisinaan kyllä rupee mietityttää että vituttaako sua sitte olla perus Jenni, kun et oo saanu nimekses mitään kansainvälistä, kuten Maria tai joku Madeleine? Mä en ainakaan koskaaan antais mun lapseni nimeks mitään Marja-Liisaa tai Seppoa. Onko sun mielestä Alex tai joku Alexander väkisin väännetty? Mun mielestä esim Tiara on oikeasti tosi kaunis nimi ja ihan hyvä, että ihmiset käyttää nimien suhteen vähän mielikuvitusta ettei meistä jokainen ole se peruspertti tai norminoora ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei saan mäki mun nimestä kansainvälisen, kato onhan Jenny ihan tuolla rapakon takanakin käytössä! ;) Jos olisin Maria mää varmaan itkisin, samoin kyllä Madeleinen kohdalla. Oon ihan sinut nimeni kanssa kyllä, paskemminkin olis voinu valita. :D Ja eihän joku Alexander oo kyllä yhtään väkisinvääännetty, päinvastoin se on just kaunis nimi! :D On vähä eri asia olla Alexander ku Hercules 50 Cent Mäkipää. :D

   Enkä tietääkseni tekstissä millään tavalla kehu tai kannusta ihmisiä perusjormiin ja -terttuihin? :D

   Poista
  2. Oikeassa olet kyllä ;)

   Poista
  3. Ei saatana, sinä sen mun esikoisen nimen keksit! HERCULES 50 CENT! ei jumaliste :DDD:DD

   Poista
  4. Hercules 50 Cent Mäkipää XDDDDDDDDDDDD

   Poista
  5. Tuosta vedin: Hecules Pano 50 cent Koivisto

   Poista
 16. - Laina-Maila Mäki tässä moi.
  - No hei Laina-Maila, tässä Pasi Anssi Pakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo oon varmaan ihan väsy ku hajosin taas :DDDDDDDDD

   Poista
 17. oon koko ikäni miettiny miksi nimeän lapseni sitten kun niitä saan. kiitos sun, sain paljon hyviä vinkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. plus näissä kommenteissa on loistoesimerkkejä!!

   Poista
 18. viimevuonna olin kirkossa kuulemassa kun joku pariskunta nimesi poikansa Dantte/dante uuno henrikiks :DDDD

  VastaaPoista
 19. Mun on ihan pakko mennä pois ennenku kusen housuuni :D luen Petjalle (SIIS IHAN VITUN PASKA NIMI MUUTEN!!!! Tosi epäesteettinen, ei sovi esim. Rickhardiin) näitä kommentteja ja teidän kertomia nimiä ja meinataan kuolla tänne :D Ihan huikeita :D

  Hahaha hyvää yötä kaikki!<3 Älkää puhkuko itseänne hengiltä, kun se oman rakkaan lapsen Tinttaapeli Percekaste-nimi löytyykin täältä :C

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. Petja keksi mainion nimen tuleville lapsillimme: Pippalotta. :DDDDDDDD iha huiG

   Poista
  2. Percekaste :DDDDDDDDDDDDDDDD

   Poista
 20. Itse olen ihan puhelimeeni ikuistanut kuvan kun hesarissa oli vauvveli nimetty "Taotao Ihanavauva Kavasto"ksi. SIIS MITÄ ???? :DD sit on hauskaa kun mies viettää joskus 50v synttäreitä - ONNEA 50-VUOTIAALLE TAOTAO IHANAVAUVALLE"!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei tässä tiiä enää pitäskö itkeä, nauraa vai suuttua ? ihanavauva, miten kenenkään pokka kestää ku se esittelee itsensä … vanhemat ei tainneet olla iha selvinpäin, ku eivät tajunneet, ettei niien söde vauveli ole vauva koko elämäänsä. (onneksi vauva varmaan itse vaihtaa nimensä niin ettei sen tarvitse kestää sitä ku 15-vuotiaaksi okei tarpeeks kauheeta sietää tota niinki kauan)

   ja eikse taotao ollu sellaine pandakarhu jossai lastenohjelmassa ? ::DDDDd

   Poista
  2. Tämä on ihan loistava keskustelu! Kiitos huomiosta!

   Taotao Ihanavauva sai kuitenkin ihan oikeankin nimen, nimi oli Tatu. Siitäpä Taotao, lempinimi, jolla ihanaa vauvaa kutsuttiin vatsasta nimiäisjuhliin asti ja joskus vieläkin.Hesarissa ilmoitettiin kyllä Tatun koko nimi tekstillä "Taotao Ihanavauva on saanut nimen Tatu X X", se seikka jäi nyt anonyymiltä mieleen painamatta.

   Rakkaat ihmiset, ottakaa nyt ihmeessä nimilainsäädäntö huomioon. Taotao Ihanavauva ei välttämättä olisi sellainen lapsen edun mukainen nimi, jonka nimilautakunta voisi päästää läpi. Tai jonka ainakaan nämä Taotao Ihanavauvan vanhemmat voisivat ihan oikeasti lapselleen antaa.

   T: Nimen keksijä, Taotao Ihanavauvan äiti

   Poista
  3. aa okei, hyvä että sulla on järki päässä ja tämä ei ollut lapsen oikea nimi c: (minkä anonyymi tosiaan ystävällisesti unohti kertoa) !

   sen takia ei ees paljoa epäilyttäny, ettei toi vois olla oikea nimi koska nimilaista huolimatta tiedän monta vielä paljon kauheempaa oikeeta nimeä mitkä on ilmeisesti menny läpi.

   Poista
 21. Eiii mä oon nauranut itseni kipeeks, kiitos tämän! :DDD Hakkaa tenttiin lukemisen ihan 6-0! //Maria

  VastaaPoista
 22. ou maiii saattaa muu väki kotona ihmetellä ku hajoilen yksinäni täällä! postaus oli taas kerran mahtava ja kommentit yhtä loistokkaita eli tällä kertaa iso kiitos myös muille lukijoille!

  ps .mun papan nimi on Urpo, joten voin ihan rauhassa ja ketään loukkaamatta kuuluttaa kadulla et mun pappa on ihan urpo ;D

  VastaaPoista
 23. Hahaha, loistavaa. Heipparallaa, nimeni on Taika. Tääkin jo vituttaa. Edelleenkin vaikka olen jo kypsässä 21 vuoden aikuisiässä. Mut kyllä alkaa Taikakin oleen aika kiva nimi sen jälkeen kun äiti muinoin kerto että olis kovasti halunnut nimetä mut Tiikeriks. Jep. Vitun hipit. Onneks isä pisti vastaan ja olen Taika, thank goodness.

  VastaaPoista
 24. ei luoja kiitos vähän väsyny olotila ja pitkä päivä hajoilin 10 sekunnin välein tolle postaukselle ja näille kommenteille :DDD toi big ass nigga oli kyllä viimenen tikki!! ja en tajua miten jotkut jaksaa vetää herneet nenää ja porkkanat perseesee tälläsestä, kun kirjotat niin yliampuvasti niin pakko tajuta ettet oo tosissas!

  mut oikeesti oon niin samaa mieltä, äiti on päiväkodissa töissä niin se aina välillä tulee kotiin sieltä "ette ikinä arvaa minkälaiseen nimeen törmäsin tänään" kun se aika hyvin pongaa sieltä noita nimitrendejä, millon mitäkin pälli-pimppinaa ja kurpo kamelinpoika fernandoo. jotkut ei vaan tajua että se lapsi saattaa kärsii siitä nimestään myöhemmin, just koulukiusaamista ja koitappa työelämässä saada minkäänlaista rispektiä millään älyttömällä nimellä. mun sukunimi on sellanen mihin JOKAINEN ihminen kenet tapaan tarttuu, se on sen verran hauska ja harvinainen, mutta oon oppinu ottaan asian huumorilla mutta jollain saattais tosissaan palaa hihat :D

  kyllä itekkin oon miettiny mun lapsille sellasia kansainvälisempiä nimiä joita käytetään ihan ulkomailla, mutta sellasia että ne on myös suomessa suht normaaleja, esim. ella/emma/ida jne. eli ei mitään äimiö köyriinaa mikä ei mee jakeluun kellekkään suomen rajojen ulkopuolella :D

  VastaaPoista
 25. Mä oon päättäny jo et mun lapsien nimiks tulee Unelma Kalja ja Uljas Taisto Peikko. (oon kysyny jopa paikalliselt papilt ja se kysyis kahdesti mut lupais kastaa ton nimisiks.) Toisaalt miettisin et pääsisin helpommal jos nimeäisin lapseni Mainio Tyttö ja Mainio Poika nimillä. Molemmilla tietysti Mainio kutsumanimenä.

  valitettavasti en osaa kirjottaa hienosti tai sarkastisesti kuten sä, mutta toivottavasti pystyt bongaamaan mun huumorisen asenteen.

  VastaaPoista
 26. Sen yhen teiniäiti bloggaajan muksustahan tuli viima nuutti LEILEI. Tutun naapurissa asuu sisarukset roi, rai, rai, seera, toora ja lyyra. Samasta kylästä löytyy watti ja voltti. (Heitä homo voltti eheh). Sit tuli kans mielee et onhan kaikki mariat ja saratki (ja ihan perus jennki) kansainvälisii nimii. Eikä tarvi edes lisäillä mitää kirjaimii. Muuten tää oli kyl iha huippupostaus!!
  Ps. Kaverin kummityttö sai nimekseen roxette ladadidia mäkinen......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös se ollut että leilei oli peitenimi sen tytön poikaystävälle?
   Ja eikös bloggaajakin ollut italialainen?

   Poista
  2. Joo ja sit se on kans sen pojan kolmas nimi :D ulkomaalisuudesta en tiiä

   Poista
  3. oikeasti aika random nimicombo, koska eihän tosta nimestä ees näe, että onkse lapsi tyttö vai poika ? ::DDDDd viima ja leilei kuulostaa tytölle sopivemmilta, mutta nuutti on pojan nimi Ô.ô

   Poista
  4. :D:D:D:D:DDD Leilei on mieheni lempinimi. Ja en ole italialainen, mutta kiitos kohteliaisuudesta. Jajaja pojasta on kyse.

   ps. menen nyt poistamaan nämä palot nenästäni.

   Poista
 27. Haha! Kun aloin lukemaan postausta ajattelin kuuluvani tähän porukkaan kenestä puhuit, mutta sitten tajusin että ei mun pojalleni antama nimi oo kyllä ihan tota luokkaa!
  Mäkin niin ymmärrän mistä puhut!
  Mun pojan nimi on Milko, ja vaikka se onkin harvinainen, niin mun mielestä kuitenkin hyvin suomalainen! (toiset nimet täysin perus suomalaisia)
  Ja mulla ei ollut kriteerinä löytää tosi erikoista tai edes harvinaista nimeä, vaan etsin nimeä joka tuntuis hyvältä ja törmäsin Milkoon mikä tuntu olleelta!
  Joten ehkä mua ei luokitella näihin ihmisiin ;)

  VastaaPoista
 28. mä tunnen yhden tytön jonka nimi on Metsäkukka mikälie olikaan.. voi luoja ko nauroin.. ja sit yhden mun kaverin nimi on Ursula...............

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä vikaa Ursulassa on?

   Poista
  2. Hyvä kysymys...

   Poista
 29. Mulle sanotaan aina et mul on nii kaunis nimi.. eikä heistä kukaan tiedä että se on yhdysnimenä vielä karmivampi. mutta olen ihan tyytyväinen etten ole mikää kaneli-hella/ nettanoora/ roo-raa-rii tai mikään vastaava. siksi olen pyrkinyt kahden vuoden ajan jo vakiinnuttaa itselleni nimen Tiu / Tiuku. sillä Tilla - Unna en halua olla. sillä erikoisesta nimestä väännetään liian usein pilkkanimiä.

  VastaaPoista
 30. "Saanko esitellä mieheni Ukko-Kääpä Mäkelän?"
  Ei sattannaaa ku oot oikeesti niin hauska ::D:D:D:D:DD:D:D:D:D:D:DDD

  Ystäväni kummilapsesta tuli : HEBLA Matintytär ja tähän perään yksi yleisimmistä sukunimistä Suomessa :D:D:DDDDDDDDDDDDDD ÄÄÄ mä meen nukkuun,en kestä enää omaa nauruääntäni :D:DDD

  VastaaPoista
 31. Mua ärsyttää jotenki vielä enemmän sellaset pikkulasten tän hetkiset trendinimet, mikä on ihan normaali ilmiö siis... Mut Veeti, Lenni, Leevi, Justus, Aada, Elias jne.... Kaupassa ku työskentelen ni huomaa että varmaan 90% asiakkaiden pienistä lapsista on just jotain tän nimisiä.

  VastaaPoista
 32. Eipähän näitä kakaroita ainakaa koulussa kiusata kun kaikilla on yhtä pimeet(hirveet) nimet.................

  VastaaPoista
 33. parhaita taitaa olla ne ihan suomalaisesta väännetyt jollaki exoottisella kirjaimelle koristetut nimet, niinku Ceppo. Tai Alexxx ''siis se lausutaan sillai aleksksks, niinku triple x tai sillai''

  VastaaPoista
 34. En kyllä jaksa uskoa sitäkään, että joku muksu vanhempana myöskään kiittää vanhempiaan niinkin "ihanan sukupuolineutraalista" nimestä kuin Myy... :D

  VastaaPoista
 35. Sun takias jouduin paisuttamaan toivottua lapsilukua yhdellä ylimääräisellä, sillä mun on pakko saada pesueeseeni myös Geimo Custi-Augusti ja Tiara Tarukukka Tirlistiina. Sen lisäksi joskus yläasteella tuli lueskeltua ruotsalaista nimikirjaa ja luotiin niinkin hehkeä nimikombo kuin Gurli Gulli Giglielma. Geimo ja Gurli <3, pitää peukuttaa kaksosten puolesta.

  Ja tämäkin postaus on houkutellut pimeistä koloistaan niitä mutseja, joiden pitää pitää puolustuspuheenvuoronsa aiheesta "Ei tää meidän nimi nyt niin erikoinen olekaan" mikä taas voidaan suomentaa ihan vapaasti "AAAAAHIIHII, taas tilaisuus julistaa koko Suomen kansalle kuinka IHANAN OMAPERÄINEN nimi meidän piltillä onkaan!". Käänteispsykologia rulez.

  VastaaPoista
 36. JOO. Mun mielestä parhaimpia mitä oon kuullu/lukenu:

  Tempo Verneri
  Selja Luminka Ameliisa
  Riia-Ruu
  Alex-Sander

  Muita ei tuu nyt mieleen... siis joo, tajuan jos nimen taustalla on kulttuurijuttuja (esim. saamelaiset nimet varsinki saameksi kirjotettuna on varmasti suomalaisten korvaan tosi omituisia), mutta hei haloo oikeasti. Tosin meiänki tytön toinen nimi on Elisabet ja siitä joku jo kysy että haluttiinko me "tasottaa" sitä suomalais-saamelaista etunimeä jollain kansainvälisemmällä :D No ei haluttu, se on miehen mummon toinen nimi jostain 20-luvulta... että osa niistä tosi uusista ja erikoisista nimistä onki oikeastaan aika vanhoja.

  VastaaPoista
 37. Tulevien lapsieni nimet: Taika Ruis, Pilvi Kurpitsa-Unelma ja Pii-Pai.

  VastaaPoista
 38. Joskus jossain lehdessä oli juttua lapsesta,jonka nimi oli Ruu-Apila ja sit ne vanhemmat kasvatti sen lapsen sukupuolineutraalisti ja selitti sii jotai et "Emme kerro lapselle kumpi hän on ja yritämme estää ettei kukaan muukaan saa häntä tietämään tyttöjen ja poikien eroista." Meni ehkä vähä aiheen ohi mut silti mitäääääh o_______O

  VastaaPoista
 39. "Saanko esitellä mieheni Ukko-Kääpä Mäkelän?" Hajosin :D

  Mullakin on ihan tavallinen suomalainen nimi, mutta aina saa sanoa, että ei oo heidi eikä henna eikä henni.. Kuinkahan paljon ne priscilla-yasminlyyrat saa tavuttaa nimiään ihmislle?

  VastaaPoista
 40. Olet Jenni oikeassa:) Mulla on itellä tosi harvinainen nimi, meitä on vaan kaksi suomessa. Toista nimeäkin on suomessa alle 10 (eli voi olla että vain minä, väestörekisterikeskus ei enää näytä ton tarkemmin jos on harvinainen nimi), ja sukunimi tulee ulkomailta. Nää mun nimeni ovat ihania ja tykkään niistä, mutta ärsyttää kyllä kun KAIKKIA niitä täytyy toistaa monta kertaa että menee oikein. On se tavallaan mukavaakin, kun ei kaimoihin törmää (meiän treeneissä käy 6 samannimistä, ei sekään ois kivaa). Omat on kumminkin tulkittavissa suomalaisiksi, eli lausutaan niinkuin kirjoitetaan ja on tyyliltään suomeen sopivia. Ylilyöntejä ei oo tapahtunut, mutta omalle lapselleni antaisin edes toiseksi nimeksi jonkun aika tavallisen, saisi sitten itse valita kumpaa haluaa käyttää.

  VastaaPoista
 41. Mun lapsesta ainakin tulee Godzilla Amaliina Zirkoniumiina.
  No ei. Ite oon saanu nimestäni kärsiä, nimittäin sain sellaisen aivan ihanan mummo unelma nimen 1900-luvun alkupuolelta kuin Salli (((((: Aina pitää kaikkien kysyä kaks kertaa, koska "eikö kaikki sallit oo jo vanhoja tai kuollu tai koiria... tai kissoja". Vaikka kyseessä ei edes ole niin harvinainen nimi 8(
  Ymmärrän mikäli nimen taustalla on joku kulttuuriin liittyvä juttu tai vaikka isomummon yms. nimi, mutta oikeesti, ei niitä nimiä tarvi alkaa jokaisesta asiasta vääntämään. Eikö vanhemmat oikeesti ajattele niitä lapsiparkoja D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en tiedä muita kuin nuoria Salleja. o__o

   Poista
 42. nyt osuit kultasuoneen! en kestä ku ihmiset nimee lapsiaan asioiden mukaan niinku Lumi tai Salama hei oikeesti??! tai sit kun on luka tai luca niin voi pyhä pietari tarviiko sille lapselle koiran nimi antaa? !!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, mun mielestä Lumi on tosi nätti nimi. :o Itse voisin vaihtaa oman tylsän Ellani Lumiin koska tahansa.

   Poista
  2. itse tunnen lumiellan. miten olis?

   Poista
 43. Ne on jumalauta LAPSIA, joista kasvaa AIKUISIA IHMISIÄ, ei mitään sylikoiria 8(

  bongasimpa tässä vasta kastetuista sellaisia nimiä kuin mm. Janet Jaava Jadessa, Liilia, Kandela, Pipilotti.

  Maistraatti näköjään hylänny (thank god) tällasia nimiä:

  Muttjasper (poika)
  Tiikeri (poika)
  Meetas (poika)
  Theija (tyttö)
  Aquata (tyttö)
  Citi (tyttö)


  Siis mää en voi sanua muutaku, että mitä vittua ihmiset?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PIPILOTTI ::--D voi ei raukkaa, joutuu koko elämänsä (tai ainakin kunnes on tarpeeks vanha vaihtamaan nimensä) esittelemään itsensä tollasella nimellä :c yks mua eniten ärsyttävistä nimiryhmistä on just tää ku annetaan lapsille tollasia lellittelylässynläänimiä, tyyliin Bella-Kultapulla eikä tajuta että nää tapaukset ei oo vauveleita ikuisesti …

   Poista
  2. Uu, vau! Ihana kokoelma myötähäpeää herättäviä, vanhempien jonkinasteisesta epäkypsyydestä kieliviä wnb-snobbailunimiä. Tunnen itseni tosi kamalaksi, kun vaikka tiedän hyvinkin ettei nimen pitäis miestä pahentaa, koen silti väkisinkin surullisen säälittäväksi, kun joku rivarilähiöprinsessa-Janicca Zorabelle Pixie kulkee feikki made in China -Louis Vuitton olalla killuen........ :(

   Toinen hassu ilmiö: Eräillä tuttavilla on kolme 4-7 -vuotiasta lasta, oikeen kivoja tenavia ja silleen, mut.. Musta samojen vanhempien lasten nimet vois edes jotenkin sopia yhteen tai "olla samaa sarjaa". En tarkota siis kirjaimellisesti tyyliin Hanna, Henna ja Hannu, mutta.. Nämä lapset vaan on vanhimmasta nuorimpaan Emily Christa, Benjamin Anthon ja ANNA MARI.Ja ei, eivät ole suomenruotsalaisia, vaan täysin suomalaisia. ainut pätevä syy ois et jotkut noista nimistä tulee suvusta, mut silt outoo olla se Anna tosta kolmikosta.. ;--((

   Poista
 44. Mää katoin eilen sen Erilaiset äidit ja siinä lasten nimet oli jotain Maximus, Serafiina ja Vanille... VANILLE! :D

  VastaaPoista
 45. Hahahhah piristit mun päivää taas kerran! Nauran vieläkin tolle Kulta-Hippu Marmelaatille :----------------D

  VastaaPoista
 46. Mun yhden tutun nimi on Lemmikki Annikki ja voi jeesus ku se on hauskaa mutta silti niin kurjaa sille. :D Tyttö on siis 13 vuotias.. MITÄ SEN VANHEMMILLA LIIKKUI PÄÄSSÄ??

  VastaaPoista
 47. Hehe... Ja mä joskus pienenä "itkin" sitä, kuinka perusnimeni Joonas sopii vain lapsille eikä aikuisille, ja miten tulen pärjäämään tulevaisuudessa lapsen nimellä. Ja muut nimet (äitini ja isäni nimi, täysin perusnimet) eivät voi sopia lapsille... :D

  VastaaPoista
 48. Mun sedän kokonimi on Marthinus Malcolm Maarius Juntunen. Tää kävi ilmi vuoden sukujuhlien maljapuheen aikana. Oltiin siinä vaiheessa yläkerrassa siskon kanssa ja oltiin laskea lahkeeseen kun revettiin nimelle niin pahasti. Sisko oli että "Vittu mikä mulkku nimi, Marthinus, kuka vittu antaa lapselleen tollasen nimen". Ikävä vaan että kaikki oli kuulunu ilmastointihormeja pitkin suoraan olohuoneeseen jossa juhlakansa seiso puhetta kuuntelemassa... noh...

  VastaaPoista
 49. Mun tyttärestä tulee ruotsalaisittain Gulli-Mona (huomatkaa lausuminen). Tai Hjördis. Siqaihqua.

  VastaaPoista
 50. Tiiäkkö, just viime sunnuntaina taas lueskelin hesarin kastetut-osiota ja ajattelin että tästä aiheesta sun pitäisi kirjoittaa! Paras oli muuten Hertta-Emilia Viuhti Timotei. :DDD Vähän vaikuttaa jo siltä että vanhemmat kilpailee siitä kuka keksii erikoisimman nimen. Hohhoijaa.

  VastaaPoista
 51. ihan karseeta sitten kun nää jennyt, jessicat, alexat, aleksiinat (kyllä...) sun muut saavuttaa eläkeiän :(

  ja meikäkin muistaa upu lupu pupun!

  VastaaPoista
 52. Voin taata, ettei varmaan kellään ole samanlaista toista nimeä, kuin mulla.. Se on nimittäin niinkin magee, kuin henniina !! Oikeesti se ei varmaan oo edes oikea nimi. Kiva esitellä itseään työharjoitteluissakin, multa on nimittäin pari kertaa kysytty toinenkin nimi..

  Oikesti! Henniina.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän Henniina edes ole mikään erikoinen nimi. Kyllä mä tiedän muutaman.

   Poista
  2. O: En ole ennen kuullut mun toista nimeä kenellään!! Mutta voihan siitäkin kiinni missä asuu =D Mun mielestä se on silti aika erikoinen nimi :-D :)

   Poista
  3. Mun serkun lapsen nimi on Jennina ja sillä on kaks samanikäistä kaveria, joiden nimet on Enniina ja Henniina :D

   Poista
 53. ei vittu repesin noille sun keksimille nimille ::D:DDDD:DD:D ja joo tiiän tän ku itteeki vähä ihmetyttää semmonenki nimi ku Hanhikki....... D:

  VastaaPoista
 54. Kerran tutustuin yhteen poikaan joka esitteli itsensä "Hei olen Pasi Lisko" no en eka ajatellut koko juttua, mutta hetken päästä sama poika kiljaisee "Sisi!" hetken päästä tyttö tulee meijän viereen ja Pasi ilmoittaa "tässä on siskoni Sisi". Täyty kyllä aika äkkiä lähteä vessaan nauramaan Sisi ja Pasi Lisko ;-)

  Entäs sitten kun on olemassa Miina Kenttä... Mitä helvettiä Miina Kentän vanhempien päässä liikkuu? Tai olen kuullut myös nimen Ahti Makkara.

  Ite aijon kuitenkin nimetä kaikki lapseni Disney hahmoilla: "tässä on poikani Mikki Nasu Heikkinen ja tyttäreni Lumikki Iines Ariel Ruusunen sekä vielä vauvani Ihaa Reipas Lupu Lusifer".

  Onneks oma sukunimeni on myös yksi suomen tavallisimmista niin myös sinun ehdotuksesi ovat varteen otettavia!

  Kiitos Jenni. Tää on kyllä yks parhaista postauksista ja ollaan poikaystävän kanssa naurettu kippurassa!

  VastaaPoista
 55. Just yks päivä luin noita kastettuja.. siellä oli joku poikalapsi nimetty Pähkinä-Prinssiksi. Mitä helvettiä :DDDDDDDD:D:D vanhempien päässä ei taida liikkua mitään muuta ku silmät. Saa tuoki poikaraukka varmasti osakseen dissausta tollasesta nimestä.

  VastaaPoista
 56. Mun pojan kanssa tarhassa samanikänen poika jonka nimi on Nalle :D Musta se on huvittavaa tai ehkä pikemminkin surkuhupaisaa. Samalla vois antaa tyttärelle nimen Unelma-Sirpa-Leena.

  VastaaPoista
 57. Mulla tuli tästä mieleen, että tiiän erään miehen nimeltä Kai ja tämän vaimon nimeltä Maija, päättivätpä antaa lapsensa nimeksi Kaija-Maija (kai ja maija ehe ehe):DD Lapsiparka...

  VastaaPoista
 58. sun postaukset on aina hyviä mutta kommenttiboksi on kyl 100% laatuviihdettä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. totta :D mäki täällä vietän aikaani vaikka pitäs tehä kaikkea muuta

   Poista
 59. Nakki-Homer: AAAAAAAAAAAAAAA KIITTI NAURUISTA :) sun postaukset on nii parhautta!

  VastaaPoista
 60. tunnen neljä sisarusta nimeltä Lumi, Säde, Valo ja Kide ja yllättäen koko perhe on kasvissyöjiä...
  -Abu

  VastaaPoista
 61. Oma isä on ruotsalainen ni omaan nimeen on noi nimenomaset c:eet tungettu ja aiheuttavat kyllä vitutsta ja hämmenystä hyvin usein. :D Itel on kans tapan lukee hesaria sunnuntaisin ja vuotaa verta sisältäpäin ku lukee niitä nimiä, kaiken maailmat Kai Seppo Salamat ja kaksoistytöt Alppi-Kukka ja Lumi-Kukat on nähty. Kaikkein helmein on just kyl sellaset Jecaterina Adele Madeleine Virtaset. Tottakai jees, hieno nimi ja sillee mutta. Itse en nimeäisi lastani Ilkaksi, koska ei sukunimen kanssa sovi yhteen ollenkaa. Näistä esineistä puhumattakaa (lue: Tiarat ja muut hilavitkuttimet). Tä teksti oli nii suoraan mun pään sisältä!

  VastaaPoista
 62. Kun luki postauksen ja nää kommentit , varsinkin kun ihmiset sanovat "tiedän henkilön nimeltä..." Ni ei tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa ???!!?!:'DDD läppää nää nimet vois olla ihan hauskoja mut perse vuotaa verta jos jollain ihmisellä OIKEESTI on edellämainittuja nimiä. Apua...

  VastaaPoista
 63. Nakki-Homer :DDDDDDD

  VastaaPoista
 64. Olen itsekin jo monta vuotta repinyt hupia näistä nimistä. :) Mutta yhtä ärsyttävää kuin liian erikoisen nimen antaminen, on se, että nykyään varmaan joka toisen pojan nimeksi annetaan Leevi tai Veeti. Kun nämä lapset menevät kouluun, tulee hankaluuksia, kun joka toisessa pulpetissa istuu Leevi tai Veeti.

  VastaaPoista
 65. joo mäki teen huumoriblogin, haukun kaikki asiat ja sanon vaa "ettekste osaa lukee tää oli huumoriii??" :D:D

  ja en tajuu mitä se sua häiritsee mitä muut antaa nimeks lapsellensa.. jos nyt vaan kaikki päättäis ne jälkikasvun nimet ihan itse

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kato kun se pointti on just siinä että Jenniä ei oikeesti häiritse ihan niin paljon ku mitä tekstiä lukiessa vois äkkiä luulla. Tän blogin idea on kommentoida asioita ja ilmiöitä "vitutuksen" kautta, kärjistäen ja sitä huumoria käyttäen. Mitä se sua häiritsee jos joku kirjottaa blogia jossa näin tehdään?

   Poista
  2. Onko joku tosiaan niin naiivi, että luulee näiden kaikkien postattujen asioiden (takana reippaat 500 postausta) OIKEASTI OLEVAN MULLE MILLÄÄN TAVALLA MERKITTÄVIÄ :D. Hei camoon, jos ei naurata, niin mene jonnekin toiselle sivustolle : problem solved! Ja vittu mää en voi sille mitään, että musta on huvittavaa, että lapselle annetaan nimeks esim. Reino-tuutikki Pettersson. Jos se on susta jees, niin ok! Emmä jaksa kitistä, että nyyhnyyh, sää oot eri mieltä ku mää, nyt mää kyllä suutun.

   Jännästi monien anonyymien kommenttien pääpointti on "JENNIN MIELIPIDE ON VÄÄRÄ, MUTTA MINUN MIELIPIDE AINOA OIKEA!!!!" :D

   Poista
 66. Oli niin läppä lukee joskus lasten nimiä, kun tytöt nimettiin kanoiksi ja pojat kukoiksi.. Tää oli sitä KANA aikaa.. :D

  VastaaPoista
 67. Unelma Sirpaleena....

  VastaaPoista
 68. [x]Tirlistiina & Helmitiuku
  XD

  VastaaPoista
 69. Kerran leirillä ohjaajana ollessani törmäsin sisaruksiin nimeltä iines ja aku.
  Entisen opettajani nimi on ira ja hänen veljensä taas ari
  Ja tunnen manun joka meni naimisiin anun kanssa ja heille syntyi poika panu.
  Nää on niitä ku vanhemmat haluu olla hauskoja.

  VastaaPoista
 70. Hah nauroin tälle kyllä niin paljon! Kamalimmst nimet ikinä kyllä on tutuntutun Wolferiina ja Stormiina. Ihan oikeasti, mitä vittua? :DD Sekin kyl oli aika loistava kun historianopeni kertoi löytäneensä just noista kasteilmotuksista niinkin uoean nimen kuin SEPPO-JACK. Kuka vittu edes vakavissaan harkitsee nimeä Seppo-Jack...? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. SEPPO-JACK :DDDDDDD mä en enää ees tiiä pitäskö itkeä vai nauraa?! siis SEPPO-JACK, ei vittu! SEPPO-JACK :DDDDDDDDDDDDD

   Poista
 71. kaverini toinen nimi on ottilja xD

  VastaaPoista
 72. Joonas Tapani Hirvi (y)

  VastaaPoista
 73. Tämän luettuani repesin omalle nimelleni. Etunimi on kaunis kansainvälinen nimi, ja sukunimi on just tommonen tönkkö perus suomalainen sukunimi :-----D

  VastaaPoista
 74. Nyt täytyy jakaa mielestäni paras Hesarin syntyneet-osion löytö. Poika oli saanut nimekseen Antero Tero Tantero. Kuka vanhempi antaa tollasen nimen jos sukunimenä on jo Tantero! Antero Tero Tantero! Onhan Antero ja Tero ihan kivoja nimiä, ei siinä mitään, mutta olisi voinut vanhemmilla olla jonkinlaista tilannetajua. Tälle on jo pari vuotta naurettu.

  VastaaPoista
 75. !! Ei oo todellista !! Oon myös Jenni Katariina :) Jeejee, kaimoja. (Olen vasta vähän aikaa lukenut blogiasi, niin en tiedä oletko sanonut aiemmin..)

  VastaaPoista
 76. Postaus oli jo viihdettä, mutta kommenteista ne todelliset helmet löytyy! Täytyy vaan todeta, että onneksi sen nimen saa tosiaan vaihtaa. Ellei sitten lapsi itsekin halua olla vähän special :)

  VastaaPoista
 77. Viola Ada Agape Huuhtanen <--- vappu pimiän lapsen uniikki nimi :D

  VastaaPoista
 78. Mun ikuinen lemppari on Hesarin kastetuissa muutama vuosi sitten ollut Tim-Antti <3 Mun pojasta tulee Tim-Antti Tom-Aatti ainakin!

  VastaaPoista
 79. http://www.iltalehti.fi/viihde/2012110416282684_vi.shtml¨:D

  VastaaPoista
 80. Ahahhaa muistan ku muutama vuosi sitten olin kaupas ja siel joku nainen huuteli poikaansa: "Johnny!" Ja kyllä, kaverini tunsi perheen, olivat täysin suomalaisia. Sukunimikin oli joku tyyliin Virtanen. Todellakin kuulostaa vain urpolta jos perisuomalaisen sukunimen eteen lykätään joku ulkomaalainen nimi esim. Charles Mäki. xD Mutta vielä kauheempia on justiinsa nämä Lumi-Aura, Yrjö-Urpo jne. Sit on ihan turha itkee ja viillellä ku lasta kiusataan koulussa. En tiedä missä sienihöyryissä jotku vanhemmat lapsilleen antaa nimiä mut joku raja pliis.

  VastaaPoista
 81. Kuolin Nakki-Homerille :DDDD

  VastaaPoista
 82. Reino-tuutikki Pettersson. Hajosin. :DDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 83. haha tää o hyvä postaus :D ite muistan kuulleeni äitiltäni että se oli töissä tavannu jonku muijan jonka nimi oli Marja Pakaste :D musta olis ainaki tosi kivaa olla pakaste marja... :p

  mut taidan nimetä lapseni (joita tosin luultavasti ei tule) Lumi-Auraksi :)

  VastaaPoista
 84. Omenaunelma-Kaneli Andaluusia <3 :DD Jep, nykylasten nimet kuulostaa joko jälkiruuilta tai kuninkaallisilta...

  VastaaPoista
 85. Sain kyllä illan naurut noilla nimillä tossa lopussa! :D Tää oli jotain niin mahtavaa - ja silti niin totta. Ty tästä! :) (Y)

  VastaaPoista
 86. Voi ei, mun oli kyl iha pakko kommentoija. Tunnen yhen jätkän, jonka nimi on Panu Juudas.... siis oikeesti, vaikka perhe onki uskovaine nii oliko se Juudas kaikista raamatun nimistä niiku miellyttävin ja sointu kaikista kivoisten ton Panun kanssa. Plussana vielä se et sukunimi on sellane perussuomalaine junttisukunimi.

  Sun postaukset on vaa parasta viihdettä !

  VastaaPoista
 87. Setäni ensimmäinen nimi on Maria, tosin ei olekaan syntyjään suomalainen. Tarina tais olla että perheen kaikille lapsille annettiin etunimeksi Maria, oli ne tyttöjä tai poikia. Ehkä joku uskontojuttu.

  Tunnen yhden Kleopatran ja yhden Jesuksen.

  VastaaPoista
 88. Ihanaa, mä oon vihdoin löytänyt ihmisen joka on mun kanssa tismalleen samaa mieltä tästä nimijutusta :) ! Saatoin jopa naurahtaa muutamassa kohdassa, kirjotat tosi hauskasti. Mutta itse asiaan, muakin vituttaa tosi paljon nykyvanhempien outo pakkomielle antaa lapselleen nimeksi joku uniikki ja erikoinen nimi. Ei enää tavalliset Annit ja Emmit kelpaa kun pitää olla Kleopatra Rhea Helmi Päivänkakkara yhdistettynä johonkin perussuomalaiseen sukunimeen. Kuten Junttila.

  VastaaPoista
 89. Voih, mä harrastan noiden nimien bongausta sunnuntai-Hesarista! Tähän mennessä lempparit on olleet Kiivi Miu Olivia, Uljas Salama, Käpy Kyynel ja Mustikka Pajunkissa. Tämän lisäksi entisellä fysiikan opettajallani oli kolme lasta, joiden nimet olivat Watti, Voltti ja Sinus, hyvän ystäväni toinen nimi on Petronella ja ykkösenä Metsäjättien perhe, jossa lapset Liila-Iiris Mailiina, Rallamaija Neilikka, Mirumaru Ailiina Mansikka, Nerilla Nea Kattiina, Neo Roni Mustikka ja Jyly Monse Rokki.

  Että siitä.

  VastaaPoista
 90. Hahaa ihan totta tämä ja sun huumorintaju uppoaa loistavasti muhun :D Itse olin työharjoittelussa ala-asteella ja siellä oli ykkösluokalla monta pikku tytsyä jotka olivat tyyliin Rianna Carmena ja Evie Marietta (ne oli ihan oikeesti jotain ton tyylisiä :DD) ja sitten sain haukut päälle sekä kersoilta että mutsilta kun en osannut superihqua nimeä lausua saati sitten kirjoittaa oikein heti!

  VastaaPoista
 91. http://m.iltasanomat.fi/inf/infomo?site=ilta-sanomat&view=osatuutiset&feed:a=a_kotimaaulkomaat&feed:c=is_kotimaaulkomaat&feed:i=1288418955492

  VastaaPoista
 92. Ps. Tunnen erään, jonka etunimi on BETRONELLA
  wtf.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan tietää samaisen henkilön tai samanniminen henkilö on samassa koulussa kuin meikäläinen. Ekan kerran kun tuli nimi vastaan oli vähän aikaa aika wtf olo, mutta ei ole kyllä ainoita nimien helmiä mihin siellä olen törmännyt. mm. muistaakseni siellä on jokunen kaneliunelma ja täysikuukin.

   Ps. Itse meinasin kasteessani saada nimen Mymmeli

   Poista
 93. http://www.iltalehti.fi/perhe/2012121316449502_pr.shtml

  ''Nimilautakunta hyväksyi pojille tänä vuonna nimet Joa, Urhea, Aaros, Einri, Temppu, Roihu, Iloittu, Selassie, Mjölnir, Tuliotso, Filo, Roihi ja Karhu.

  Tyttöjen puolella hyväksyttiin nimet Semilla, Kalliope, Eveliia, Ruuti, Rosabella, Vivana, Tennessee, Salvia ja Evilia.''


  ...........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mjölnirin vanhemmat on joko norjalaisen jumalmytologian tai Thor-elokuvan vannoutuneita faneja. Iloittu on tosi hämmentävä nimi... Mulle ei tuu muuta mieleen ku se että tämä poika on ILOITTU lapsi. Mut silti!

   Poista
 94. Voi tää teksti ja sun blogis muutenkin on suurta viihdettä! Nauran täällä ihan kippurassa noille Tirlistiinoille ja Nakki-Homereille ja muille. Parasta! :D

  Meille ei enää tuu Aamulehteä, Mut sillon ku tuli niin luin aina syntyneet ja kastetut-osion. Mä en tiedä saako muut tästä samasta asiasta revittyä huumoria, mut ne ennen sitä varsinaista nimeä käytetyt söpöt hellanlettas kutsumanimet! :D Esim."Meidän oma Pupuliini/Nuppuli/Nöpö/Taavetti sai kasteessa/nimijuhlissa nimekseen Daniel Ludwig Alexanteri Pöntinen/Kaneli-Omena Tiuhtiviuhti Tirlittan Luttinen." Ei oo kyl yhtä hauskoja ku noi viralliset nimet mutta huvittavia kuitenkin. :'D

  VastaaPoista
 95. SEPPO-JACK!! ::DDDDDDDDDD

  sukulaisen tutun nimi on Urvelo.

  VastaaPoista
 96. mahtava postaus jenni :D oon ihan samaa mieltä ja en tajuu noita säälittäviä ja huumorintajuttomia anonyymejä jotka tulee tänne kitisemään. meinas kokikset lentää näytölle ku tätä luin & kiitokset illan nauruista, oot huippu tyyppi !

  VastaaPoista
 97. no älä :D tiiän yhen nimi on heli ja sukunimi kopteri, että XD

  VastaaPoista
 98. oli aivan jäätävä hetki ku tässä viime viikolla luin jotaki jostain lehdestä tai emt ja silmille hyppäsi nimi nasti ……… koska guess how tää lukihäiriöinen (okei en oikeesti oo mut joskus vähä epäilyttää) kana luki sen ?
  ensin mun naamalle levis sellaine kauhee shokki-ilme, sitte luin uuestaan tarkemmin ja ku tajusin lukeneeni väärin nii seuras hillitön naurukohtaus joka kesti varmaan viistoista minsaa ::DDDDd mut hei ihan oikeesti kuka antaa lapselleen tollasen nimen ku ainaki tällaset keillä hyppii helposti kirjaimet silmissä meinaa aika herkästi lukee sen väärin ..

  VastaaPoista
 99. Viini Marja bongattu. Antakaa mun kaikki kestää.

  -Satu-

  VastaaPoista
 100. Puhut niin asiaa

  tulikin tässä mieleen yksi eläinlääkäri nimeltä TIKU :DDD
  oikeesti, ymmärtää sen jos kyseessä oli poika, mutta ei ei, muijahan se oli :DDD

  VastaaPoista
 101. Huomaa esimerkiksi yhden mun kaverin nimistä että vanhemmat halunnu jonkun ns. kansainvälisen nimen. Heidän piti kuulemma ennen mun kaverin syntymää muuttaa ulkomaille, mutta sitten juttu peruuntui, että hupsista vaan.

  Ja kaverini nimi kuuluu samaan kastiin kuin vaikkapa Annabella Alexandra Mirella Lappalainen. Että semmosta :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!