HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 12. lokakuuta 2012

puspus!

Teitä uusia naamoja on taas tullu ja puskenu jostain puskista huikeen paljon tonne lukijoiden joukkoon! Joka päivä saan lukea hauskoja kommentteja ja nauraa oikein ääneen; joskus mietin että teidän lukijoiden tätäkin paskaa pitäis ylläpitää, ei mun!

Että kiitos kaikille mussukoille, ilman teitä kaikkia olis kooooovin tylsää.

Ihanaa viikonloppua toivottelee

JEPA (kattokaa ny ku väläytin vitun ihanan hymyn teille)7 kommenttia:

 1. Yks lukija lisää, kun sain luettua koko blogis läpi. Hähää.

  VastaaPoista
 2. http://beautyfultotoro.blogspot.fi/search?updated-max=2012-06-13T13:56:00-07:00&max-results=1&start=1&by-date=false

  tässä inspiraatiota jos ikinä päätät tehä postauksen maailmaamullistavista tuturiaaleista. ku eihän sitä ilman pärjäisi.

  ja btw ihan aiheesta ne lukijat hyppii puskista ja mistälie pahvilaatikoista tänne näin, jatka samaa rataa sun blogi on mahtavuutta!

  VastaaPoista
 3. Ihan syystä niitä lukijoita tulee!<3 ja tuli mielee ku selailin noita iltalehden ihastuttavia sivuja tää juttu http://www.iltalehti.fi/matkajutut/2012101416199350_ma.shtml

  Jos voisit tehdä postauksen matkoista, joissa aina käsketään tehdä jotain tai sitten nimenomaan ei saa tehdä jotain?
  Aina pitää kiertää tietyt nähtävyydet tai muuten on idiootti jonka ei olis koko paikkaan kannattanu mennä lomailemaakaan. Jos vittu ei itteään kiinnosta se juttu?
  Ja toinen on että jos joku "turistirysistä" kiinnostaa ja haluu sitä mennä kattoo, nii on taas hukannu yhden kultaakin kalliimmista lomapäivistään turistirysissä joihin kukaan järkevä ihminen ei jalallankaan astu!!

  Ja tää ku yritetää sulautuu tonne paikallisten joukkoon.... Pertsa 50v, kalkkilaivan kapteeni paitsi naamastaan palanut tomaatti ei kaljamahansa kaa nii helposti sulaudu sinne köyhien espanjalaisten joukkoon:-D  ,,,,,joo en tiiä itekkkää enää mikä tää mun jutun pointti oli mut jotaa tälläsii loma-pakkoja joista täytyy ottaa aina kauhee ressi että ehtiikö ja meniskö vai eikö menis:D ja toiste ihmisten lomasuunnitelmiin puuttuminen/niille naureskelu.

  selvä sepustukseni, aamen::)

  VastaaPoista
 4. no on IHANA HYMY! Kiitti ihanasta blogistas! Olipa randomkommentti.

  VastaaPoista
 5. Muhahahah! Kyllä oli joo vitun ihana hymy! Rock on baby!

  VastaaPoista
 6. Löysin sun blgon tänään ja eka olin et mitähittoa, mut sit tajusin että täähä on vaik kuin loistava ja lämpenin sun jutuille. :D Kävin zumbailemasa täs välissä, mut nyt oon edelleen jatkanu lukemista ja nauranu niiin paljon! Kiitos. Siksi siis minä olet liittäytynyt lukupiiriisi. :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!