HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

toive: nettiperverssit

Sain postausidean liittyen nettipervoihin, internetelämämme spermaisiin valopilkkuihin. Ja täytyy sanoa, että tyttönä ja paljon nettiä käyttävänä ihmisenä tää nettiperverssio-ilmiö on suhteellisen tuttu.

Kaikkein eniten mua ihmetyttää, että mikä ajaa ihmisen esittelemään omaa pippeliään (joojoo, kyllä näitä vaginan vilauttelijoitakin löytyy, mutta koen itse miesten olevan tämän harrastuksen kärkipäätä) jollekin vieraalle ihmiselle web-kameran välityksellä. Saatana ku varhaisteininä yritti pelata pelisivustoilla jotain piirrustuspeliä, niin aina siellä joku Keimo 30 wee oli valmiina muna kädessä.
Mä kyllä koen olevan niinkin hyvä ihmistuntija, että osaan erottaa miehen ja naisen kasvot toisistaan, eli ei sitä peenistä tarvitse esille ottaa. Tai onhan se ihan kiva tehoste, sillee "no en äsken ollu IHAN satavarma ootkos Irma vai Jorma, mutta nyt on kyllä ihan selkee, että Jormahan se on jormansa kanssa!"

Se on ihan eri asia, jos tietoisesti lähtee hakemaan sitä nettirunkkaria alan sivuilta (MIKSI JOKU EDES HALUAISI NÄHDÄ JONKUN TULEVAN OMALLE NÄPPÄIMISTÖLLEEN?), mutta ku ei tarvi mennä edes mihinkään härskille foorumille! Saatana kohta varmaan ei uskalla Forecan sivuilta säätä kattoo, ku joku meteorologi-Marco vm. 61 on siellä valmiina mälläämään Pirkanmaan saderintamalle.

Ja kuinka joka helvetin viikko saa lukea jostain lehdestä kaikenmaailman nettipedofiiliringeistä, teinien vikittelijöistä ja muista saatanan sekopäistä, joilla on aivan hirveen kova polte päästä opettamaan 14-vuotiaille pikkuposliineille erotiikan salat (joo, ihan varmaan joku yläasteikäinen haluaa intiimioppeihin jollekin pervopetterille!) ainakin internetin välityksellä. Ja näitä teinisaalistajiahan löytyy aivan satavarmasti joka sivulta, jossa yksikin alaikäinen tiettävästi liikkuu. Kato onhan se hienoa sitä pippeliään esitellä ja traumatisoida lapsia.

Joo, mulle on sama mitä pili- ja tissi-kuvia ihmiset ottaa jonnekin Alastonsuomi.comiin, mutta siinä vaiheessa kun mennään toisia ihmisiä häiritsemään käyttäen omia sukupuolielimiään esittelykohteena, niin vittu terve! Jos itse kokisin, että nyt olis kyllä hieno näyttää noille nettibilistä pelaaville pikkukundeille vähä videomatskua, niin hyppäisin varmaan lähimpään satama-altaaseen häpeästä. Ei saatana! Ettikää perverssit toisenne ja jättäkää perustallaajat rauhaan! Jos menen jollekin perussivustolle esim. keskustelemaan, en todellakaan halua kuulla sun miehuuden miekan pituutta tai nähdä minkäänlaista materiaalia herran persekarvoista.

HÄVETKÄÄ! Ja jättäkää ny jumalauta alaikäiset rauhaan! Mä oon valmis omin pikku käsin vääntämään jokaisen perverssin kangen sellaiseen asentoon, ettei sitä enää edes kehtaa esitellä.

PS. TSEKKAA TÄMÄ.

19 kommenttia:

 1. Mun mielestä jokainen alaikäiseen sekaantuja pitäis hirttää munistaan.
  Hyvä teksti ja toivoisin, et kaikki ne nuoret tytöt tuolla chateissa ym. lukis tän!

  VastaaPoista
 2. Ei jumalauta, miehuuden miekka :DDDD Mistä sä näitä revit? :'D

  Mutta asia tekstiä taasen. Jos haluaisin nähdä pippeleitä, menisin pornosivuille, en halua nähdä niitä nettipelien keskusteluissa tai foorumeilla.

  VastaaPoista
 3. Hyi helvetin vittu, mitä porukkaa tossa linkkaamassas jutussa.

  Ällöttävät, säälittävät munansa orjat. Hoitoon tai kullinpoistoon tollaset!

  Olishan se välillä ihan hauska käydä videochateissa pelleilemässä hassu naamari päässä tai vaikka ihan tutustumassa ihmisiin, mutta ei paljon kiinnosta kun joka kymmenes chattikaveri on ihminen, ja loput esinahkoja.

  VastaaPoista
 4. Pervojen määrä on kasvussa siitäkin syystä että naisen saaminen on tehty kunnon miehelle mahdottomaksi.

  Pillua saadakseen on yritettävä kaikkia mahdollisia konsteja, vaikka olisivat laittomia. Alaikäisiä voi joutua yrittämään jos esimerkiksi paikkakunnan kaikki täysi-ikäiset naiselävät on varattuja.

  En ole yrittänyt alaikäiseltä, mutta kai pitäisi.

  Amisjätkillä tuntuu olevan järjestäensä alaikäisiä tyttöystäviä. Yritä sitten siinä yrittää parikymppisiä muijjia, kun seukkaavat edelleen sen amiksen kanssa jonka kanssa aloittivat alaikäisenä.

  Amis rikkoi lakia ja saa pillua, minä en riko lakia ja jään ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ei huuhuh miten hienot perustelut sulla! Entä jos ootkin vaan ruma tai muuten huonokäytöksinen ja luotaantyötävä niin et saa sitä naista..

   Poista
  2. Et voi olla tosissasi. Oon lukenut sun blogia tässä parin viikon aikana ja ajatellut, että vaikutat ihan hyvältä jätkältä. Alaikäisiin sekaantuminen sun iässä menee kuitenkin jo ällöttäväksi. Vaikka on miten puutteessa, niin silti pitäis muistaa ajatella lerssin sijaan ihan vaan niillä aivoilla.

   Laski kyllä herran arvostus tämän neidon silmissä kuin lehmän häntä, vaikka paskaaks yksi anonyymi ketään kiinnostaa :)

   Poista
  3. Mistäs nyt sait hiekkaa pi**uusi?
   Kuka on tässä puhunut että olisin sekaantumassa alaikäisiin.

   Pointtini on se että naisrintamalla ei tosiaankaan pärjää jos pelaa lakien mukaan. Naisia kiihottaa lähinnä ulkomaalaisuus, tatuoidun ja huumeneuloilla pistellyn käsivarren mittainen rikosrekisteri.

   Ja tiedätkö että Joseph Fritzl saa vankilaan ihailukirjeitä ämpärikaupalla.

   Naiset fanittavat nettipervopedofilejä, mutta kuten tyypillistä, naiset sanovat eri asiaa kuin tarkoittavat.

   Poista
  4. Asenteestasi pedofiliaa kohtaan. Vaikka olisit naisille miten katkera tahansa niin lapsi on lapsi ja alaikäinen on alaikäinen. Tuskin olet oikeasti lähdössä 15-kesäiseltä vonkaamaan, mutta asenteessasi on tosiaan toivomisen varaa.

   Enkä luonnollisesti voi puhua koko naisväestön puolesta, mutta mikään luettelemistasi "kiihotuksen kohteista" ei pidä paikkaansa ainakaan minun kohdallani.

   Fritzlin fanipostista olet jo aiemminkin maininnut. En ole ko. aiheeseen sen enempää perehtynyt, joten ehkä väitteesi on tosi. Sairasta se silti on, eivät normaalit ihmiset ihaile hirviöitä.

   Viimeinen virkkeesikään ei oikein vakuuta. Mistä oikein revit tämän faktan, että naiset tykkäävät pedofiileistä?

   Poista
  5. Ja pilluako saa nettipervoilulla ja pippelin esittämisellä? Sen päivän minä haluan nähdä, kun joku pokaa unelmiensa naisen (14-vuotiaan?) nettipelisivustolta muna kädessä, sen sijaan että käyttäytyisi fiksusti ja olisi miellyttävää seuraa. :DDDDDDDDDDDD

   Poista
  6. Tottahan se on, että myös naisten seassa on näitä sekopäitä, jotka juurikin pedofiilejä ja massamurhaajie ihannoivat.

   Mutta jos ihan oikeasti kunnollisen ja normaalin tyttöystävän haluaa, niin voi unohtaa ne pikkulapsiin sekaantumiset. Sellainen ei aiheuta tavallisissa naisissa kuin ihan pelkästään pahoinvointia ja vihaa.

   Sitä en tiedä millaisella seudulla sinä Selibacy liikut, mutta minä en tunne yhtä ainutta ihmistä, jota viehättäisi huumeriippuvuus tai linnatuomiot. Kyllä semmoiset kierretään täällä kaukaa.

   Poista
  7. Miten se tuntuu ihmisille (huom. ei vain miehille!) olevan niin vaikeaa myöntää, että ehkäpä, ehkäpä siinä omassa itsessä on jotain vikaa, jos ei miestä/naista saa. Aina ollaan jonkin ilmiön X uhreja!

   Minua ainakaan ei ole koskaan rikolliset kiihottaneet, ulkomaalaiset kylläkin, mutta en rinnastaisi ulkomaalaisuutta huumehörhöihin ja rikollisiin kuten sinä, arvon Lordi.

   Jos asia tosiaan on niin, ettei pillua saa kuin alaikäisiin sekaantumalla, niin sitten täytyykin vain olla ilman.

   Poista
  8. Tuo sai nyt asian kuulostamaan siltä, että kuten omalla kohdallani, tytöt/naiset ylistävät ihanaksi ja herrasmieheksi ja vaikka mitä, mutta silti ei kumppania ole ollut 3 vuoteen (ikää tosin 18 mutta anyways) niin ongelma on siis se, että olen ruma? Tyyli ja kaikki kuulemma kohdillaan joten vika taitaa siis olla naamataulussa? Mitäs tälle sitten tehdään? Sitä ei ainakaan omalla asenteella korjata joten taitaapi olla hameväen aika herätä todellisuuteen ja myöntää olevansa pinnalisia en tiedä mitä jotka vain menevät sen hyvän näköisen urheilia/menestyjän kainalossa......

   Poista
 5. Kiitos loistavasta blogista noin niinku yleensäkin, ja hyvä aihe tämä! Luin tuon linkittämäsi jutun, ja hyi että... Alkaa niin päässä kiehumaan näistä jutuista!!

  VastaaPoista
 6. http://www.terve.fi/koululainen/yllattavan-monen-neitsyys-lahtee-lain-mukaan-liian-nuorena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten teinien paneminen keskenään liittyy millään tavalla netissä munansa heilluttajiin ja pikkutyttöjen saalistamiseen?

   Poista
  2. Tai no yleensäkään panemisella ja nettipervoilulla ei ole mitään yhteistä; mä en ainakaan millekään helvetin sekopääperverssille antais!

   Poista
 7. Repesin ihan täysillä tälle kohdalle: "no en äsken ollu IHAN satavarma ootkos Irma vai Jorma, mutta nyt on kyllä ihan selkee, että Jormahan se on jormansa kanssa!"

  VastaaPoista
 8. ei hitsi miten taas osasitki valita niin hyvän aiheen! ite en oo törmäilly noihin pervoihin, onneksi, mutta pääasiallinen foorumi missä kirjoittelen onki vaan demi.fi. mut tuo on niin helvetin ällöttävää ja sairasta, ku pitää sitä kyrpäänsä esitellä joka ikisellä sivustolla missä pääasia ei suinkaan ole ne alastonkuvat tai muu sellanen (niinku esim alastonsuomi-sivuilla) ja siellä oikeesti käy myös niitä lapsia.

  oonki lukenu tuon linkin jo, niin en nyt lue sitä, mutta sillonku luin sen niin voi juma miten mulla pisti kiehumaan. sitte ku se toimittaja oikeesti tapaa niitä ihmisiä nii hirveet selittelyt vaan, ja sit niillä miehillä on herranjumala omia lapsia jotka on vieläpä saman ikäisiä kuin ne tytöt joilta ne yrittää saada pillua. muutenki ku jotkut oikeesti ajattelee sillee että "kyllä miesten kuuluu ne seksihommat tytöille opettaa, ei se ole poikien hommaa se, heh heh". eww.

  VastaaPoista
 9. Parin tyttökaverin kanssa oli tylsä lauantai ja päätettiin viihdyttää itteämme omeglessa, missä nyt tunnetusti on näitä webbikameralle runkkailijoita. no joka kerta kun tälläinen ilmesty ruudulle kommentoitiin jotain 'too small for me' yms. ja jäätiin nauramaan siihen ja osoteltiin. yleensä keskustelun lopetti muna pystyssä oleva mies ruudun toisella puolella :D mutta tosiaan, ihan aiheesta kirjoitat, ei ollu kiva 13 vuotiaana nähdä vanhaa miestä muna pystyssä ja niin vitun mieheltä :D ja vielä, loistava blogi!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!