HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 5. marraskuuta 2012

asiat, jotka aidosti vituttavat minua

Koska viime aikoina on monille ollut hyvin epäselvää sen suhteen, että viiltelenkös mä iltaisin yksin kotona kaikkia ah-ja-voih-niin-vituttavia asioita pohtiessani, vaiko enkö, aion selventää henkistä maailmaani teille. Kaikestahan saa vitutuksen syvimmän olemuksen esiin kun vain haluaa, mutta nyt aion valaista teitä siitä, mikä mua henkilökohtaisesti ihan oikeasti ja aidosti ottaa päähän ja kasvattaa kikkelin otsaan.

1. Tämän oon tainnut aiemminkin teille kertoa, mutta kerrottakoon toistamiseen. Kerran koulussa katselimme videota, jossa joku setä kertoi kuinka yhteiskunta oli raa'asti syrjäyttänyt hänet. Hänhän oli siis vaihtanut työn, perheen ja kodin dokaamiseen ja parkkihallissa asumiseen, mutta hän koki ettei ole asiasta millään tavalla vastuussa. Tulevaisuutta hän ei edes vaivautunut ajattelemaan, koska ei kokenut olevansa pätevä tekemään asian eteen mitään. Joo, alkoholismi on sairaus, mutta toi äijä oli pelkästään laiska ja saamaton pelle, eikä edes mikään kunnon puistokemisti! Marttyyrimaisesti kiillotteli kärsimyksensä kruunua ja odotti josko joku hänelle hankkisi työn ja kämpän. VOI VITTU!

2. Kesken jäänyt reeni. Tänään mulle kävi edellä mainitulla tavalla ja se vituttaa mua edelleen aika rankasti. Innoissani lähdin hölköttelemään kohti salia, edessä oli suosikkiasiani, eli jalkapäivä. Salilla sitten puuhastelin onnellisena, kunnes noin puolen tunnin jälkeen musta tuntu, että joku yrittäisi sisältä käsin raastaa mun sisäelimiä. Mulle tuli tajuton tuskanhiki ja luulin, että tyyliin oksennan siihen saatanan jumppamatolle. Lähdin sitten himaan (mieluummin kuolen kotiin kuin kaikkien edessä jalkaprässiin nojaten. Ja vähän pelottaa noi tollaset yhtäkkiset kiputilat, kun alkukesällä pääsin kivasti ambulanssilla sairaalaan vastaavanlaisen olotilan takia!) JA NYTHÄN MULLA ON IHAN SUHT OK FIILIS! Haistakoon vittu koko kroppa ja terveys ja sisäelimet ja kaikki.

3. Ihmiset, jotka tukkii läskiperseillään ja juoruämmätovereillaan kaikki kaupan pääkäytävät ja vilkkaimmat pikkukadut. "Anteeksi, pääsiskös tästä" aiheuttaa yleensä vain silmien pyörittelyä ja huokailua (eikä toimintaa ja tekoja), joten nykyään rynnin vaan suosiolla läpi, jos ensimmäinen "pääsisköstästä"-tiedustelu auta. Siinä on sitten turha kitistä, yritetty on ja niitä omiakin aivoja saa käyttää! Saatana sama ku seisoisin moottoritiellä ja itkisin, ku joku ajaa päälle.

4. Saatanan idiootit takertujat ja tyhmät ämmät, jotka roikkuu joko minussa tai jossain muussa, jota tämä takertuvan seura ei suoraan sanottuna vittuakaan kiinnosta. "Jee, me ei olle edes minkäänlaisia tuttuja mutta mäpäs nyt hengaan sun kanssa koko saatanan päivän ja tuun vaikka kuselle sun kanssas!" NONII, sepäs mahtavaa! Etkä yhtään huomaa, kuinka vitun kiusallista tämä on?

5. Läskeistään kitisevät ylipainoiset 24/7-herkuttelijat. ÄLÄ LAPPAA SITÄ PASKAA SUUHUN, VAAN JUOKSE SAATANA! Ei se läskistä eroon pääseminen mitään ydinfysiikkaa pitäisi olla. Eikä ne kilot vikinällä lähde.

6. Liiallisen paljon ureaa päässään kantavat vajakit, jotka ovat niin vitun mielinkielin kun nähdään, oikein halaillaan ja kysellään kuulumisia, heitetään läppää ja voidaan pikkuisen avautuakin murheistaan ja huolistaan mun olkapäätä vasten. Ja voi että sitä mahtavaa paskanlätinää kun selän kääntää! Rakkaat ihmiset, ei tarvitse olla edes kovinkaan pieni kaupunki, kun kaikki paska ja naamanrääpiminen kantautuu kohteen korviin ja aikas nopeastikin. Jotenkin huvittavaa olla joko osallisena tällaisessa tai vierestäseuraajana. "Ihana hei nähä, mitä kuuluu! Tosi kiva hei ku säki oot täällä. Ai meet käymää röökil, no hei mä venaan! JOO ONNEKS SE MENI SIIS IHAN HIRVEE NAUTA!" NONII! HIANOO! Yllättävän yleistä poikien ja miesten keskuudessa.

7. Mä en osaa -mussutus. VITTU OPETTELE!  Saatanan tampio! Selkään pitäis antaa tollasille selkärangattomille mammantissi-tossukoille. Ei se tiskikoneen käyttö, kastikkeen tekeminen, lampunvaihto, maitopurkin avaaminen, pölypussin ostaminen tai terveyskeskukseen soittaminen pitäisi mun nähdäkseni olla avaruustiedettä tai muutenkaan erityisen haastavaa. Jos on, hyppää rasvakeittimeen.


29 kommenttia:

 1. hyppää rasvakeittimeen XDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 2. sun tekstit piristää aina mun päivää:D

  VastaaPoista
 3. mammantissitossukasta tais tulla just mun lempisana <3 ps. jälleen kerran oot Jenni yksinkertasesti paras.

  -abu

  VastaaPoista
 4. Haha oot huippu! :D Kaikki niiiin totta !

  VastaaPoista
 5. Hajosin niin tolle vikalle kohdalle:D tässä just yritän kirjottaa ruotsiksi esseetä, en todellakaan osaa:D!! (mutta tää onki melkosta ydinfysiikkaa;))

  VastaaPoista
 6. Totta joka sana! Ja vitoskohtaan vielä ite lisäisin sen vitutuksen, kun nää samaiset pullukat kaipaa niitä itsetunnonnostatuksia muilta "et tosiaa oo mikää läskiiii! Iha laiha vielä sormista ja varpaista!!" saatana pallo sä faktatiedon mukaan oot ja jos kysyt mielipidettäni, kerron sen kyllä SUORAAN. ei siin mitää, jokainen olkoon millanen tykkää mut turha valittaa ettei oo tyytyväinen jos mitää ei asialle tee. Oot jenni huippu!!

  VastaaPoista
 7. mä en kans aina kestä tota "mutku en mä osaa"-ininää. joo okei ei siinä mitään jos et osaa, mutta JOS VAIKKA YRITTÄISIT! jos kyseessä on joku ihan perus homma jossa ei ihan kauhean pahasti voi mennä pieleen. tai siis paljon kivempaa on kuulla "en osaa mut meen yrittää!" ja pistää toimeksi kuin "aa no emmä kyl voi ku emmä osaa..." ja sit vaan jää paikoilleen istumaan autuaana.

  VastaaPoista
 8. Olen tässä muutaman kuukauden ajan lukenut blogiasi, ja nyt on pakko avata suu.

  Olet paras! :D Mun usko bloggareihin on alkanut hiipua, mutta sä olet tuonut sen ryminällä takaisin. Melkein kaikki mitä kirjoitat osuu suoraan hermoon. Monet sananvalinnoistas on saanut mut pyörimään lattialla ja hakkaamaan nyrkillä maata. ("MÄ EN KOSKAAN SAA OLLA MUN HOMEBOYN KAA!") Osoitat sellaista nokkeluutta ja älyä mitä arvostan. Sun kohdalla voidaan oikeesti puhua maalaisjärjestä. Tykkään myös siitä, miten sanot asiat suoraan, muttet kuitenkaan mene sille solvauslinjalle, oot koko ajan tosi tahdikas. Pisteet kotiin myös säännöllisestä kirjoitusrytmistä ja siitä että informoit lukijoita jos vaikka et pysty postaamaan vähään aikaan. Sulla vaikuttaa olevan myös sellaista... "elämän ymmärtämistä", en osaa sitä muuten sanoa. Näkyy tekstissä "Tää on teille, yläasteikäiset (no toki myös muille!)".

  Oot hyvä tyyppi, keep up the good work :D

  VastaaPoista
 9. toi takertuja juttu... jos juttelee jonkun esim puolitutun kans tilaisuudessa missä se ei muita tunne ni on sitte saatanan varmaa että hän roikkuu kädessä koko loppu tilaisuuden ajan. okei poikkeuksiakin löytyy mut se et tunnet mun kaverin hyvin ei tee musta sun joulukuusta mihin voit ripustautua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä mä en kyllä ymmärrä. Eli jos oot jossain tilaisuudessa missä et tunne muita, niin istut jossain nurkassa yksin ja angstaat koska ihmisiin tutustuminen on niin väärin? "Ei perkele tuolla olis mun tuttu ja sen kamut, mutta en kyllä kehtaa ku ohimennen moikata, ettei ne vaan ala puhuun et: hyi saatana toi ihminen yrittää tutustua muhun. Salee lesbo tai jtn!!11" Ihmiset on luotu elämään laumassa. Sen takia ne hakeutuu seuraan? :D Tai siis eikö tätä mieltä olevat ihmiset oikeesti muka itse hakeudu samassa tilanteessa?

   Poista
  2. tutustumine on vähä eri juttu ku perässä roikkuminen.

   Poista
 10. Hahaha asian ytimessä. Täytyy kyllä huomauttaa että joku voi lihota sairauden takia tms. eikä herkuttelun. Tai sitten niin kuin itse herkuttelen päivittäin enkä vaan lihoo ja ikää on 20 eli mikään teinijuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, taas ollaan hienosti asian ytimessä...toki voi lihota sairauden takia mutta kun Jenni tuossa puhui 24/7 herkuttelijoista. Kyllä nykypäivänä taitaa olla harvassa ne jotka lihoo pelkästään sairauden takia, vaikka niitäkin toki on. Tekstin pointti oli kuitenkin taas ihan muualla.

   Poista
 11. Sul on oikeesti iha hemmetin hyvä blogi!! Oot niin aidon olone ja kirjotat tekstei mitkä on niiiin totta :) mä aina jotenki piristyn kun tuun lukee näitä sun postauksia koska nää saa välillä mut nauramaan kun kirjotat niin suoraan! Jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 12. Pakko vielä lisätä tohon kolmanteen kohtaan nää saatanan äidit, jotka päättää et viikonlopun shoppailureissulle on pakko ottaa mukulat mukaan. Sit vaan pirautetaan bestismammalle ja lähetään viisien kaksosrattaiden kanssa pyörittelemään rättejä henkkamaukkojen sun muiden riepukauppojen ahtaille käytäville. Hienosti ajateltu Hermanni! Ja mä oon automaattisesti se paska ämmä, kun koitan edes jotenkin päästä niiden tuplarattaiden ja mukuloiden ohi. Saatana!

  Jenni, vittu tää sun blogi on huippu. Sarkasmi on parasta ja vitutuksesta avautuminen helpottaa.

  -Jonna

  VastaaPoista
 13. ilmottaudun henkilöksi numero viisi (5) !!

  VastaaPoista
 14. toi 3 on NIIN TOTTA! oikeesti, pitas ehottaa edukunnalle lyllerys kaistaa jossa sitten saavan kaikki hitaat ja seisoskelijat lyllertaa ihan kaikessa rauhassa! vituttaa kun olis kiire ja jokku tampiot seisoo edessa eika TAJUA VAISTAA SAATANA! sori ku koneessa ei toimi aaa niilla pisteilla ku tuli joku vitun sahkokatkos aamulla ja kone paatti seota.... ja ma en osaa korjata.. pitaa vissii hypata rasvankeittimeen

  VastaaPoista
 15. tuohon 7. kohtaan voisi kirjoittaa pelkästään BB-Tea :D:D:D

  VastaaPoista
 16. nyt jo vituttaa ja kirjoita että ei vituta vaikka lapasten virkkauksesta

  VastaaPoista
 17. se että ihan oikeasti läskit ihmiset, jotka valittaa että on läskejä samalla kun vetää mäkkiruokaa naamaan kaksin käsin, ei ainoastaan hauku itseään läskiksi vaan kohteeksi joutuu myös muut, useimmiten pienemmänkokoiset ihmiset ja sitä mä en ymmärrä. se vituttaa, että peiliin ei voi katsoa ennen kun avaa suutaan ja arvostelee toisia. kuten sanoit, ei ne läskit vikinällä lähde, saati toisten haukkumisella jos oma itsetunti on vitusti miinuksen puolella.

  VastaaPoista
 18. toi viiminen on niin totta, en tiiä miks mut oon jostain vitun syystä hoitanut näitä 'virallisia' asioita pari kertaa kavereiden puolesta (tai no mitä täs 15 vuotiaana on...?) kaverit ei osaa mennä lataa ees bussikorttia ku ei vittu uskalla ja alkaa läsyttää jotain, meneehän siinä lopulta hermo ja vetäsee sen kortin käteensä menee lataan. Kyllä näitäkin löytyy. Vittu

  T: Vittuuntunut 15 vee likka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mulla on saatana just samanlaine kaveri!! :D ei vittu! olin käyny lataan oman bussikorttini yhtenä päivänä ku mulla loppu aikasemmin ja sitte se sano seuraavana päivänä et tänää käyää sit lataan ja mä ilmotin et oon käyny jo niin tää saa saatana jonku slaagin et vittu enhä mää nyt yksin voi käyä lataan sitä korttia vittu mitä mä teen! :D JUMALAUTA ANNAT SEN KORTIN SILLE NAISELLE/MIEHELLE SIELLÄ TISKIN TAKANA JA JOS SE EI ÄLYÄ HETI NIIN SANOT ETTÄ LATAISIN SEN KORTIN. :D ei vittu kun jotkut voi olla säälittäviä.. t. toinen vittuuntunut

   Poista
  2. niin ja tää sama tyyppihän ei uskalla mennä yksin linkkapysäkiltä linkkaan vaan se menee kauemmalle linkkapysäkille koska sieltä tulee yks sen kaveri!! ja se ei voi jäähä ikää sillä lähemmällä pysäkillä vaan sen pitää aina jäähä mun kans samalla ja sitte se kävelee sinne ku jokuha voi vaikka purra sitä jos se ajaa yksin sillä vitu linkalla sille seuraavalle pysäkille niin tämä sitte mielummin kävelee.... kertokaa mitä tälläselle kaverille voi tehä KOSKA SANOMINEN EI ENÄÄ AUTA?!?

   Poista
 19. Hyppää rasvakeittimeen xDDDD hahaha !!!

  VastaaPoista
 20. Menisitkö huutelemaan anorektikolle, että lapa saatana ruokaa suuhun luuranko, se on niin yksinkertaista? Niinpä, lihavillakin ihmisillä on syömishäiriöitä ja niiden selvittelemiseen tarvitaan monesti muutakin apua kuin itseään hirveän viisaana pitävän parikymppisen teiniangstin huutelut omissa kaikkivoipaisuuden ja kaikkitietävyyden kuvitelmissaan.

  VastaaPoista
 21. Tohon ensimmäiseen, oon aivan samaa mieltä! Tässä juuri itsekkin kuuntelen kolmekymppisen miehen lätinää siitä, kuinka yhteiskunta kohtelee väärin ihmisiä ja ei tarvitse tehdä rehellistä työtä, eikä kelan rahat riitä. Mies mainitsi myös olleensa linnassa, menettäneensä korttinsa, myyvänsä laittomia juttuja ja lisäks se on nyt kännissä. Ja sit se haluaa hyvään kuntoon. Nää kaikki oli yhteiskunnan vika.. vähän huvitti kyllä nää selitykset, onneks omasta elämästä ei itte oo pätkääkään vastuussa. Voi hertsileijjaa.

  VastaaPoista
 22. Komppaan seiskaa. Yleensä nää emmäosaa-tyypit on samalla pummeja. Harrastan käsitöitä ja tosi usein joku puolituttu kyselee että "hei neulotko mulle tällaset lapaset/villasukat/kalsongit" olettaen, että teen koko homman nopeasti, mielelläni ja ilmaiseksi. Sitten jos alan keskustelemaan hinnasta, kuuluu vastaukseksi vaan jotain ynseitä hymähdyksiä. Luuleeko ihmiset, että ne puikot ja langat ihan ittekseen teleporttaa jostakin mun kätösiin? Ja että mun vuorokauteen sopivasti ilmestyy pari ylimääräistä tuntia, joiden aikana voin neuloa sen pipon tai huivin tai mikä helvetin perseenlämmitin se tällä kertaa nyt onkaan. Sitten jos kehotan ystävällisesti neulomaan itse, kuuluu se perinteinen emmäosaa, vaikka tyyppi ei joitain ala-asteen kässäntunteja lukuunottamatta ole koskaan neulonut mitään. Ei voi sanoa ettei osaa, jos ei edes yritä. Jos menee ensin pieleen, voi aina yrittää uudestaan sen sijaan että luovuttaa ja menee tekemään jonkun valityspäivityksen facebookkiin. Sinnikkyyskin tuntuu olevan katoava luonnonvara.

  VastaaPoista
 23. Ärhäkänpuoleinen täti-ihminen :3

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!