HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 13. marraskuuta 2012

ennen shittii, ny vitu jees

Mua ärsyttää ja vituttaa (yllättävää?) eräs todella raskas käyttäytymismalli, jonka pointti on siis ylenkatsoa jotakin asiaa kunnes se on levinnyt ihmisten suosioon ja tarpeeksi massaa, että siitä voi pitää.

Mulla on itse asiassa ihan semitoimiva esimerkki tästä ilmiöstä ihan viime viikoilta. Muistan kun n. 14-vuotiaana koin Jonne Aaronin sympaattiseksi ja taiteellisesti lahjakkaaksi tulkitsijaksi. No, tästä tunnustuksestanihan lähes koko lähipiirini jaksoivat aina naljailla, koska ko. henkilö on nolon teiniangstibändin laulaja ja muutenkin ihan vitun lapsellinen joku sukkahoususillaan meikkaavista miehistä koostuva Negative. Mutta ai että, kun Vain elämää-läpätiläpäti-sarja valloitti tv-vastaanottimemme! ON SE JONNE NIIN JOTENKIN VAHVA JA HERKKÄ JA KAUNIS JA SYMPAATTINEN JA AITO JA SIIS IHAN VITUN IHANA! No äläpä vittu muuta sano!

Siis mikä vittu siinä on, että jostain asiasta voi pitää (tai myöntää pitävänsä) vasta kun se on kaikkien muidenkin suosiossa? Että oonpas nyt salaillut tätä mun pingispallofetissiä viimeiset 7 vuotta, mutta kiitos tämän valtavan pingissuosion, mä voin vihdoinkin tulla kaapista ja myöntää olevani aivan myyty niille vitun palloille.

Vai täytyykö jostakin trendistä, bändistä, henkilöstä, tyylistä tai tv-ohjelmasta pitää vain siksi, kun kaikkien muidenkin mielestä se on niin saatanan mahtava? Vaikka sisimmässään vihaisi jotakin muoti-ilmiötä niin paljon, että verisuonet pakkautuu mustalla verihyytymällä, niin siltikin pitää vetää, että vittu KYLLÄ, RAKASTAN UGGEJA, TWILIGHTIA, JARI SILLANPÄÄTÄ JA ANGRY BIRS-KARKKEJA!

Mä ainaka koskaan enää kerro kenellekään mistä mä tykkään. Tai vihaan vaan tasapuolisesti kaikkea. Tai ainakin esitän vihaavani. Eipä tuu aiheutetuksi mitään hässinkiä ja mielipahaa. Saatana.

39 kommenttia:

 1. Tai se ettei ihmiset ole vaan perehtynyt asiaan/ei omista minkäänlaista mielipidettä asiasta niin se pitää sanoa että ''hyi vittu ruma jätkä paha karkki vihaan kaikkea666 uhraanpas nyt lampaan'' kun ei vaan uskalleta sanoa että ''enpäs olekkaan kuullut kyseistä bändiä tai en ole maistanut vihasia lintuja karkkina'' tai muuta mukavaa. Eli miellyttämisen tarve on suuri ja pelko siitä että ihmiset halveksuu tietämyyttä. Itse kyllä sanoin viimeviikolla että mikä vitun gangnam style koska en vaan kokenut maailmaa mullistavaksi, persettä hiveleväksi kokemukseksi laittaa jotain korealaista jätkää pomppimaan näytölle. Sehän oli ihan hirveän paha asia ''KUINKA ET OO VOINUT KUULLA HERRANJUMALA HERÄÄ JO''. Perkele. Minä olen puhunut. Mutta Jenni, oot vaan paras!

  VastaaPoista
 2. Voin samaistuu tähän tekstiin niiiiin paljon! Ja just tohon Jonne Aaron kohtaan!!! :D

  VastaaPoista
 3. Itsellä tuli sun esimerkistä ihan toinen tulkinta mieleen. Tai miten mä ton tilanteen käsittäisin.
  14-vuotiaana ei välttämättä ole sellaista vahvaa 'oman tien kulkija'-asennetta vaan haluaa, että on kavereita ja ettei kukaan kiusaa. Tunnetusti lapset osaa olla tosi julmia, varsinkin jos joku on jotain eri mieltä. Kun 14-vuotiaana kaikkien suosituimpien mielestä oli tosi noloa ja kamalaa kun pojat meikkaa ja laulaa rakkaudesta, niin kyllähän sitä itsekin piti olla tätä mieltä. Jos ei, oli jollain tavoin huonompi.
  Nyt aikuisiällä ihmiset on sitten hiukan fiksuuntuneet, eikä rakenna omia mielipiteitään kavereiden mielipiteiden perusteella. Mahdollisesti nyt voi sanoa, että Jonne on ihku, koska ei ole mitään väliä mistä koulu/työkaveri tykkää.
  Lisäksi en usko, että 14-vuotiaana oli mitään hirveitä intressejä mennä etsimään tietoa bändistä josta ei yleisemmin diggailtu. Tuskin tuli oikeasti kuunneltua niitä biisejä tai kateltua laulajan haastatteluja. Ja nyt myöhemmin huomaakin, että vitsi se Jonne on kyllä oikeesti tosi symppis.

  VastaaPoista
 4. TOTTA!! Mutta kirjotappa siitä ku pitäis jokapäivä olla nii vitun ilonen ja puhua kaikille ystävällisesti ja hymyillä koko ajan sellasta pepsodent-hymyä vaikka vituttais ihan suunnattomasti joku juttu ja sit joku kysyy jotai vitu turhanpäiväist ''miten sulla meni koulussa :):):):):)::):):??'' ja sitte on sillee ''no en tiiä!!!'' N nii heti ollaa sillee ''MIKÄ SULLA ON KU VAAN TIUSKIT JA ET OO IKINÄ ILONEN OOT NII MASENTUNU KOKO AJAN!!!!!!!!!1111111'' ja kauhee valitus ku ei sais päivääkkä olla ''masentunu'' ko heti on kauhee kysely ja vittu saarna siitä ku pitäs olla ilonen elämän antamista iloista ja vittu läpäläpä. Joo en oikee osannu selittää mutta tuli vaa tunteen pohjalta nyt tota tekstiä nii koita tajuta ees 1/3 :DDD

  VastaaPoista
 5. Oon ihmetelly tätä jo vuosia. Mistään musasta, mikä ei soi nrjllä ei voi tykätä ja mitään ei voi tehdä eri tavalla kuin muut. Ennen ku tuli tää zumba-villitys muutama vuosi takaperin, mun kaverit piti mua tosi nolona kun kävin meidän pikkukaupungissa vähän vastaavan tyylisellä tunnilla. Syynä tähän ei loppujen lopuksi ollut edes se että siellä olis tehty jotain noloa tai siellä olis käyny tyhmiä ihmisiä vaan ihan yksinkertaisesti se, että latinotansseja tanssitiin - ylläri ylläri - latinomusan tahtiin. Joka oli siis kyseisten teinien mielestä niiiiin noloa. Olishan se ny paljon järkevämmän näköstä tanssia sitä chachachata ja salsaa jonku Cheekin tahtiin. Eiku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen enemmänkin törmännyt siihen, että on hirvittävän noloa nykyään kuunnella NRJ :tä tai ylipäätänsä mitään yleisesti suosittua musiikkia, koska se on siis hyi iik MASSAA!!11 Sitä kuuntelevilla ei kuulemma ole omaa makua ja mennään vaan virran mukana kun ollaan niin nössöjä ettei uskalleta tykätä mistä oikeasti tykätään. Koska on niin vitun cool olla erilainen, vaikka väkisin jos ei muuten.

   Terveisin tätä kauheaa ''massamusiikkia'' omasta tahdostaan kuunteleva henkilö.

   Poista
  2. Joo tätä oon iteki havainnu internetin ihmeellisessä maailmassa, että valtavirrasta erottuminen pelkän valtavirrasta erottumisen vuoksi on kasvannut koko ajan vaan suuremmaksi ilmiöksi varsinkin ulkomailla( ei ole onneksi vielä suomeen rantautunut kuin lievänä )Kun pitää olla nii helvetin erilainen ja yksilöllinen eikä omata mitään samaa valtavirran kanssa. Pahimmat tapaukset mitä olen kuullut ovat teinitytöiltä, jotka lempibändinsä noustua suosioon ovat joko 1) Lopettaneet bändin kuuntelun, koska se ei voi olla hyvää musiikkia kun kaikki muutkin sitä kuuntelevat tai 2) Muistavat aina mainita, että minä kyllä kuuntelin tätä jo silloin näillä oli vain yksi biisi jota oli kuunnellut ennen minua vain 20 ihmistä ?!?!? Jos joku niistä underground bändeistä, mitä minä kuuntelisin nousisi pinnalle olisin iloinen bändin jäsenten puolesta ja siitä, että omasta mielestäni useempi ihminen ymmärtäis hyvän musiikin päälle.

   Ei oo mitään ideaa hehkuttaa kaikille että kuuntelee underground musiikkia, kun oikeesti popittaa Britneytä aina yksin ollessaan!

   Poista
  3. Oon samaa mieltä, et nykyään ku puhutaan musiikkimausta ja vastaan et tykkään niist biiseist mitä NRJ soittaa, ku en jaksa eriksee luetella. Sit todetaan et haha lol kuuntelet noloa massamusiikkii. Mika sillä on nii paljo merkitystä et kuunteleeko muutkin niitä biisejä joista mä henkilökohtaaesti tykkään ja NRJ nyt sattuu soittamaan niitä?

   Poista
 6. Toisaalta mielestäni on parempi myöhään kuin ei milloinkaan tajuta asioiden oikea laita, kuten esimerkiksi tuo Jonne Aaron. Sitä en vain käsitä, että miksi pitää asioita haukkua pelkän ensivaikutelman vuoksi, joka yleensä kohdistuu ulkonäköön tai vaikka bändin yhteen biisiin. Olisi parempi tehdä niinkuin aiempi anonyymi sanoikin ja myöntää että eipä ole asiaan pahemmin tutustunut eikä voi siis mielipidettään sanoa. Miksi kaikkea täytyy automaattisesti vihata, jos asiasta ei tiedä mitään. Mutta huippuahan tästä tekee se, kun ihmiset eivät kehtaa myöntää sitä, että rakastavat kaksi kuukautta sitten vihaamansa asiaa, jos heille siitä huomauttaa.

  VastaaPoista
 7. Teeppä hei postaus teinin alastonkuvien lähettelystä ja niitten levittämisestä... Tästä on nyt viimesen viikon verran ollut puhetta, kun parinkymmenen tytön alastonkuvat on levinny koko espoon, vantaan ja helsingin nuorisolle ja nyt on poliisit selvittelemässä tätä hommaa ....

  VastaaPoista
 8. http://www.iltalehti.fi/iltvhullumaailma/20121113015009802_a6.shtml?fb_action_ids=4987275326006&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%224987275326006%22%3A189400577863384%7D&action_type_map=%7B%224987275326006%22%3A%22og.recommends%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

  täst et voi olla tykkäämättä!

  VastaaPoista
 9. haha true, true... samasta ohjelmasta pakko sanoo että ite oon tykänny Cheekistä melkein uransa alusta asti (miten epägoottimaista - mut kun luokitellaan ulkonäön ja intressien perusteella gootiksi) ja nyt vasta porukka lämpee sille.

  ja ns. potkupuvut! eli collegehaalarit, jumpsuit, mikälie! Mä HALUUUUUN sellasen ja oon halunnu jo kauan mut kaikki on ollu siitäkin että hei ootko terve :D nooo nyt kun ne on muotia nii johan lämpenee...

  VastaaPoista
 10. mua sit taas henk. koht. ärsyttää että jos joku on negativen truefani ja kuunnellut sitä koko ikänsä, sellanen joka siihen ihastui vasta vaikka sitten vain elämää-sarjasta innostuneena niin hän ei siitä saa pitää koska.. tämä postaus. :D

  VastaaPoista
 11. Mä oon just "noita" ihmisiä :D Vastustin Facebookia ja pidin sitä varttuneempien ihmisten IRC-galleriana. Nyt en vois elää ilman...

  VastaaPoista
 12. vilejet ihan liikaa vittua! jättäisit vähemmälle ni uskottavuutes nousis ja tekstii ois mukavampi lukea... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos huumoriblogi kaipaa sun mielestä USKOTTAVUUTTA niin hoh hoijaa...

   Poista
 13. "Anonyymi9. marraskuuta 2012 23.03

  gangnam style.... ei vaa ollu vittu sillo hauska ku minä näytin mutta ai saatana katos ku se alko soimaa yleäksältä ja ännärjiiltä ni kylläpä se oliki yhtäkkiä ihan vitun hyvä biisi ja iha saatanan hauska videoki eheheh. "

  mulle tuli heti mieleen tää anonyymin kommentti tonne johonki aiempaan postaukseen! :D

  VastaaPoista
 14. Mua vituttaa tää ihan sama asia!! Olisko siinä mitään postausideaa, että kirjottaisit miten vitun hirveetä se on kun miehet kaivaa säkkejään ja sen jälkeen tunkee kätensä sipsikulhoon. Ja sitten se kun sitä helkkarin tietokonepeliä täytyy pelata keskellä yötä ja näppäimistöä hakataan niin, ettei siitä ole mitään jäljellä. :D

  VastaaPoista
 15. Ah, ihanan negatiivinen ja sopivasti murahteleva blogi sulla! :D (murahteleve...mistäköhän toi tuli..) Mä luulen että me tultas oikein hyvin juttuun. Muakin nimittäin vituttaa, ja paljon, ja usein.

  Kirjotan ite vähän samantyylistä blogia, tietty se on ihan lapsen kengissä tähän verrattuna, koska ulkoasu on ihan perseestä ja mulla on välillä miljoonavuotisia postaustaukoja. Mutta jos kinostaa, käy tsekkailemas: http://katitus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 16. Mulla on itel ollu uggeista, pillihousuista ja jumpsuiteista se et eka vihaan ja en tykkää mut sit ku niitä vaan kaikilla on ja niitä tursuaa joka tuutista ni kyl on kelvannu. :D Eikä siis siks et muillaki on vaan oon si vaan alkanu oikeesti tykkään niistä. :)

  VastaaPoista
 17. Tää ei nyt liity mitenkään tähän asiaan, mutta voisitko tehdä postauksen sun mielipiteestä anoreksiaan sun muihin syömishäiriöisiin? Itse olen vahvasti sitä mieltä, että anorektikot on huomion hakijoita, koska siihen ei varsinaisesti sairastu, se on joltain muulta matkittua. Ja varsinkin muiden ihmisten kommentointi heihin tyyliin "ou mai fakin kaash, painaks vaa 30 kiloo, hyi raukka syöö:OO!" kun voitaisiin vaan heittää naureskellen että ":D:D haha nolo miks sä et syö:DDD" mutta odottelen innolla, jos viitsit semmoisen postauksen tehdä!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anoreksia ei ole mikään mielipideasia, se on psyykkinen sairaus, jolla on fyysiset oireilut psyykkisten lisäksi/aiheuttamana. Esitä edes fiksumpaa mitä olet ja vältä naureskelua anorektikoille, huomion hakijat on sitten asia erikseen. Käy vähän lukemassa kyseisestä sairaudesta niin ymmärrät varmasti mitä tarkoitan :) Jenni kuitenkin on sen verran fiksu nainen ettei kenenkään sairaudesta tee pilkkaa ja kyseenalaista sitä.

   Poista
  2. mennäänkö kans syöpäosastolle nauraa et haha nolo:DDD

   Poista
  3. Toisaalta sitte taas oikeasti syömishäiriöisten uskottavuus laskee huomattavasti kun on niitä, jotka ei syö koska kokee olevansa jotenkin tärkeitä kun kaikki kauhistelee laihuutta jne. Jostain sellasesta ois kiva saada postausta :)

   Poista
  4. Taidat nyt sekoittaa anoreksian niihin, jotka vain kerjäävät kehuja valittamalla sinällään harmittomasti "läskeistään"? Kuten tossa jo sanottiinkin, niin anoreksia on psyykkinen sairaus eikä mikään lapsellinen tapa hakea huomiota ja ei siitä oikeen voi tehdä mitään mielipidepostausta sen takia. Harmin paikka että oot noin tietämätön, en kyllä ite kehtaisi sitä muiden nähden noin räikeästi kuuluttaa.

   Poista
 18. Mua taas ärsyttää ihan suunnattomasti, jos joku lähes tuntematon juttu mistä pidän, nousee koko kansan suosioon, vaikka joku laulaja tms. :D Sit kaikki on että "AI SÄKIN PIDÄT SIITÄ???" "NO OLEN PITÄNYT JO MONTA VUOTTA STN", eikä kukaan tajua että olen ehkä löytänyt tyypin jo ennen kuin NRJ-massasoitti sitä joka toinen tunti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös se ole vaan mukavaa, että artisti josta itse pidät saa enemmän suosiota ja huomiota? Vai tekeekö se sinusta paremman fanin, koska se "oli sulla eka"? ;-) jaettu ilo on kaksinkertainen ilo, ei tollasesta kannata hermostua. Päinvastoin! :-)

   Poista
 19. Toi on just niiin vituttavaa! Ite oon pitäny värillisiä farkkuja since ernuaikojeni (Noin 5 vuotta) ja ai että kun mulle naurettiin ku kuljin ties minkä värisissä vetimissä. okei joo, myönnetään sieltä löyty oikeesti järkyttäviäkin, mut myös näitä nykyään kauheessa suosiossa olevia pastelli sävyjä, vihreitä, punaisia yms. Ja nyt niitä näkee jokasella vastaan tulijalla ja ne on niin cooleja!

  VastaaPoista
 20. Jonne Aaronissa ei ole nyt, eikä tulevaisuudessa mitään herkkää, ihanaa eikä ihailtavaa. Angry birds karkit on pahoja, masennus tekopyhää ja kauppoihin pitäisi saada omat kassat vanhuksia varten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vittu SÄ olet tekopyhä. Mulla on masennus, enkä todellakaan haluais sairastaa tätä!! En tätä itse päättänyt että hei, nyt olen masentunut. Lääkäri teki diagnoosin. Ei vittu tollasia klapipäitä joiden mielestä syömishäiriö on huomionhakuista ja masennus tekopyhää. Toiv. sairastut itse jokupäivä jompaan kumpaan ni ymmärrät millaista se on. Vitun vajakki älykääpiö!!!

   Poista
  2. No se on hyvä että lääkäri on todennut sen! Toivottavasti saat apua vaivaasi ja onnistut muuttamaan kielenkäyttöäsi vähän asiallisemmaksi. :)

   Poista
 21. mä olen koko pienen elämäni, siis ihan sylilapsesta asti kuunnellut Kaija Koota, omistan kaikki levyt ja mahdolliset fanituotteet ja lukemattomilla keikoilla oon käynyt. Ja kuin paljon mua on kiusattu ala-ja yläasteella siitä kun tykkään vanhasta iskelmä-tädistä. Nyt alkoi sit se vain elämää-paska ohjelma (oma rehellinen mielipiteeni) ja voi että kun on hieno artisti! -.-

  VastaaPoista
 22. Mä taas oon törmännyt enemmän päinvastaiseen ilmiöön, eli et jotkut eivät esimerkiksi voi kuunnella enää jotain bändiä kun siitä on tullut suosittu ja se on noussut kaiken kansan tietoon :D Tai jos nää henkilöt eivät lopetakaan kyseisen bändin kuuntelua, niin ainakin ne ovat höyryämässä koko ajan siitä, miten HE löysivät kyseisen artistin ensin ja pitävät itseään näin ollen parempina faneina. Hitusen huvittavaa on kuitenkin toi mielipiteen yhtäkkinen vaihdos suuntaan tai toiseen pelkän suosion perusteella...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kanssa kommentoimassa tästä:D mutta asiaa molemmin päin!

   Poista
 23. se tunne kun löytää jonkun huipun biisin ja parin kuukauden päästä nrj raiskaa sen totaalisesti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voivittu gangnam style... erehdyin kuuntelemaan sen kerran ennenkuin siitä tuli iso hitti, mietin että mitä vitun paskaa tää on?, siitä tuli iso hitti ja mietin edelleen että mitä vittua?? ei voi muuta sanoa..

   Poista
 24. Kaiken maailman dubstepit, skrillexit ja nerot. Vielä muutama vuos sit tollasta musiikkia olis pidetty kauheana musikiijätteenä, mutta kiitos jatkuvan änärjii-popituksen kaikki yhtäkkiä tykkää ihanasta dubstepistä!!!!!

  VastaaPoista
 25. Humm, mielipidehän ei voi muuttua, right? Ja asioista ei voi oppia pitämään...

  VastaaPoista
 26. Voi jestas mä rakastan tätä blogia ! Taidan olla sen verran samanlainen ihminen kuin sinä Jenni, sillä mielestäni blogisi on ennenkaikkea HAUSKA :D ja itseäni ärsyttävät suurinpiirtein kaikki samat asiat kuin sinua. Ihanaa että joku jaksaa näin kirjoittaa ja olla välittämättä mitä muut sanoo :) jatka hienoa blogia !!!!!!!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!