HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 16. marraskuuta 2012

Kommentti, jonka voisi lisätä jokaiseen postaukseen

Pretty Bones

"internetin maailma on siitä ihmeellinen, että kaiken - siis todellakin aivan kaiken - voi käsittää niin väärin. tää on vähän samaa sarjaa tekstareiden ja muiden viestittelyiden kanssa, kun joka väliin pitäis yrittää sitten vaikka tunkea tilannetta vastaavia hymiöitä. 

tuntuuko susta Jenni siltä, että sua ehkä VÄLILLÄ ihan vähäsen vaan ymmärretään kenties hieman tahallaan väärin? välillä kyllä mietin, miten jaksat pitää tällasta blogia kun kaikesta sun kirjoittamasta väännetään ydinsota pyörätuolivammaisista henkisesti sairaisiin asti. siis varmaan jos kirjoittaisit siitä, miten ihailet huippu-urheilijoita, täällä olis kaikki ylipainoiset ja tasapainohäiriöiset kitisemässä siitä, miten sun mielestä tavalliset ihmiset ei ole arvokkaita ja joutais sinun puolesta sähkötuoliin"

7 kommenttia:

 1. Mä luen tätä blogia tasan sitä varten, että viihdytän itseäni. Musta on hauskaa ragee henkisesti mukana (vaikken aina ookkaan samaa mieltä :D) ja näin estää/vähentää rageemiset viattomille kanssaihmisille.

  Älkää lukeko, jos onnistutte vaan hankkimaan lisää vitutusta itseenne. Lukekaa, jos haluatte purkaa sitä.
  Helppoa ja hauskaa.

  VastaaPoista
 2. voisit myös helpottaa elämääs ja kirjottaa tonne ylos tohon huomiojuttuun et sun kirjotukset ei koske sairaita ihmisiä:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. terveisin eräs joka ymmärtää sarkasmia

   Poista
 3. Mietin tätä lähes jokasessa sun postauksessa, jokainen sun lause saadaan käännettyä henkilökohtaiseksi loukkaukseksi... sulla on mahtava blogi, koita jaksaa !

  VastaaPoista
 4. Pitääks toi pretty bones kans sit copypastee joka postauksen kommenttiin? Hehhehhhehe. Näin on helppoa hei tää pilkunnussiminen!

  :-D

  VastaaPoista
 5. mistäs kukaan tietää kuka on tällanen lusmuilija ja ketä sairas, täällähän haukutaan koko ajan ihmisiä joista ei taustoja tiedetä, mitä jos suurin osa näistä joista valitetaan on oikeasti kärsiviä ihmisiä. tämän takia moni ottaa melko varmaan tekstistä itseensä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nääs kun pointti on siinä että ei haukuta ketään yksittäistä ihmistä. Milläs perustelet että "suurin osa" lintsaajista on kärsiviä masentuneita kun et itse tunne kaikkien taustoja? Olettamus nyt on kuitenkin se, että porukka lintsaa, koska ei kiinnosta, ei siksi, että on masennus. Muutenhan puolet meidän yläkouluikäisistä nuorista olis mielisairaita. Emme siis haukkuneet just sitä sun naapurin Liisaa jolla on vaikea masennus ja koulupäiviä jää väliin, vaan yleisesti kritisoitiin monien teinien tapaa lintsata koulusta koska ihan sama ja EVVK.

   Poista

Ei muutaku kommenttia tiskii!