HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

TOIVE: suurimmat stereotypiat homojen ja lesbojen jännittävästä maailmasta

Homoseksuaalisuus on erittäin stereotypiaherkkää aluetta ja ajattelinkin kerätä kasaan kaikki em. aihealueen "helmet".

Siis kieltämättä on hyvin huvittavaa, että oletetaan jokaisen homoseksuaalin haluavan kaikkia vastaantulevia saman sukupuolen edustajia. Iik vittu en voi mennä lesbon kanssa saunaan, koska se aivan ehdottomasti himoitsee mun kupeita. Kyllä, aivan vitun varmasti. Mä voin sulle kertoo vitun tankero, että vaikka olis sun saunakaveris kuinka lesbo tahansa, niin tuskin se haluais mitään seksuaalista noinkin vitun urpon apinan kanssa. Eiku mäkin heterona haluan riisua kaikki miehet joita kaduilla kävelee ja biseksuaalit varmaan sekoaa tämän valtavan valinnanvapauden kohdatessaan!!

Ja kyllä, kaikki vaaleanpunaisiin pikeisiin, kireisiin farkkuihin, siisteihin kenkiin ja neuleisiin pukeutuvat miehet on homoja! Miehen seksuaalisuus määritellään sillä, onko jalassa puhtaat farkut vai öljyn tahrimat verkkarit. Myös se, että kantaako mies kaljansa Siwan pussissa vai nahkalaukussa kertoo aika paljon miehen epäheteroudesta. Jos vielä käydään suihkussa, juodaan lonkeroa ja laitetaan tukkaan muutakin kuin vesikampaus, niin jätkähän on ihan vitun hintti! Todellinen heteromies haisee paskalle, sillä on likaiset kädet ja perseestä rikkinäiset Teräsmies-kalsarit.


Lesbonhan toki tunnistaa lyhyistä hiuksista ja kurkkusalaattikuosisista reisitaskuhousuista. Kieltämättä olen tavannut kyllä useita maastohousuisia ja poikatukkaisia lesboja, mutta niin kyllä olen heteroitakin. Olen myös tavannut hyvin naisellisia ja tyttömäisiä lesboja KUTEN MYÖS HETEROITA JA BI-SEKSUAALEJAKIN! Vautsi vau, mitäs tästä fiksuimmat voivatkaan päätellä? Ehkä vaikka sen, että jalassa olevat housut tai tukkatyyli ei välttämättä paljasta sitä, että mieliikö toinen pimpsendaalia vai maistuisko kikkeli.

Ja kaikki homomiehet ovat ehdottomasti parhaita ystäviä naisille ja kaikilla on ihan vitun ihana tyylitaju. KYLLÄ, jokainen gay omistaa varmasti mielettömän hyvän silmän asukokonaisuuksien muodostamiseen ja sen lisäksi heteroa huomattavasti kultaisemman sydämen & empatiakyvyn. Että tosiystävää kannattaa lähteä hakemaan homotutka ääriasetuksilla, koska heterosta ei kaveriksi ole. Ja vaikka monet homomiehet ovat kieltämättä tyylikkäitä ja itsestään huolehtivia, uskon maailmasta löytyvän myös kumisaappaissa paskaa lapioivia homopoikia kurahaalareissa.


Mikäs seksuaalivähemmistöstereotypia vituttaa sinua, toverini?

56 kommenttia:

 1. Kaikenlaiset stereotypiat vituttaa, mutta eniten bensaa liekkeihini lyö ne vitun typerät ja uskomattoman loukkaavat kommentit ja yleinen kielenkäyttö mitä erilaisiin seksuaalisuuksiin liittyy. Kaikenlainen homo-läppä sun muu on niin arkipäiväistynyttä, ettei kukaan tajua ajatella sen tavallaan alleviivaavan homoutta ja muita seksuaalisuuden muotoja suhteessa heterouteen - joka on vain yksi seksuaalisuuden suuntaus. Heteronormatiivisuus on oikeastaan aika hurja asia. Ja täysin sokeasti mukana aivan kaikessa mahdollisessa.

  VastaaPoista
 2. "biseksuaalit varmaan sekoaa tämän valtavan valinnanvapauden kohdatessaan!!" no joo, ite en oo asian kanssa kaapissa niin vittu kun kaiken_näköistä_ porukkaa tulee baarissakin että "no kuulin et sulle käy kaikki!" helvetti kun ei oo mikään ulkonäöltään-jokainen-kotihiiri-macho-idiootti-younameit-kelpaa -seksuaalisuus!

  VastaaPoista
 3. "hömöt on jotenki vaa niin söpöi"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho. piti kyllä olla ihan vaan homot, mistähän toikin nyt oikein tupsahti.

   Poista
 4. ...tästä sun kirjoituksesta tulikin mieleeni ehdottaa sinulle sopivasti aasin siltaa toiseen aiheeseen: siihen, kuinka lesbot/homot ottavat tietyissä, yksittäisissä (mutta silti harmittavan useissa?) tapauksissa helposti nokkiinsa, jos esim. kuulevat, että et äänestänytkään niissä presidentin vaaleissa sitä Haavistoa; "Oot niin varmasti joku homofoobikko!!!!!11". Joo, ihan varmaa just sen takii Saulia änestin että oon ahdasmielinen hetero? Tai, että jos ääneen sanon mielipiteeni siitä, että lesbojen vihkiminen kirkossa ei omasta mielestäni oikein sovi kristinuskon muotteihin, niin heti seuraa kommenttivyöry tyyliin: "Mitämitämitä, siis sä oot niin homovastainen!!". Joskus ylipäätäsä heterona oleminen tuntuu olevan joku hirveä loukkaus homoja kohtaan. Onneksi nämä ovat kuitenkin vain yksittäisiä tapauksia, en terkoita että kaikki lesbot/homot äyttäytyisivät samoin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas en tajua sitä, että miksi homot etes haluaa kirkkoon vihittäväksi? Kirkon ei hyväksy niitä, miksi ne haluaa vihaavan instituution helmoihin sanomaan tahtojaan? Kyllä mun mielestä yhtälainen oikeus avioliiton kaltaiseen suhteeseen pitäs myös homoille olla, mutta tuota kirkkohäähinkua en ymmärrä :D Miksi maistraatti ei kelpaa?

   Poista
  2. Homot haluavat tasavertaisen avioliittolain, eli lain, joka sallii kahden saman sukupuolen menevän naimisiin. Suurin osa haluaa nimenomaan tänän maistraattinaimisiin menon, ei välttämättä kirkkoa. Voi heterotkin mennä naimisiin maistraatissa, ilman kirkkoa.
   Mun puolesta kirkko saa vihkiä / olla vihkimättä mielin määrin, mutta VALTION tulisi antaa oikeus mennä naimisiin.

   Poista
  3. Voihan ne homot (ei kaikki, osa) olla myöskin uskovaisia, ja sen takia haluaisivat kirkon siunauksen.

   Poista
  4. mä jo odotin että oon yksin näiden ajatusten kanssa enkä viitti kommentoida mitään ettei kukaan vetäis herneitä nenään mutta joo, tällä linjalla mennään. jotkut asiat ovat vain niin, ettei kaikkea ja kaikkia tarvitse hyväksyä, leimautukoon sitten kuinka huonoksi ihmiseksi tahansa.

   Poista
 5. Se että kaikki muijat kuvittelee että homomiehet on jotain vidun ihQuja personal shoppereita ja ideaali-ihmisiä ja et meidän (!) on ihan pakko saada se avio-oikeus ja adoptio-oikeus. Vois noi (nais)toimittajat ylessä ja hesareissa tunkeutua joskus oikeesti piireihin niin vois vaaleanpunaiset päiväunet haihtua. Mihin tarvii avio-oikeutta jos ultimate huoraaminen on maan tapa HLB-piireissä ja parisuhteet vaihtuu parin viikon-parin vuoden välein? Ja mitä hittoa me tehdään sitten niille adoptoiduille kersoille ;D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos voisin peukuttaa kommenttiasi, tekisin niin. :) en kuitenkaan voi, sillä olen hetero. niin ja tämä ei ole facebook

   Poista
  2. joo, eihän koko maailmassa ole olemassakaan yhtäkään ainutta vakiintunutta homo- tai lesboparia, jotka vieläpä kenties haaveilee lapsista.

   Poista
  3. no onpa kaunis stereotypia.

   Poista
 6. Ei se pukeutuminen homoa tee, vaan se käytös :-D Eikait kukaan heterojätkä kuvittele, että naiset tykkää kiljumisesta ja sössöttyspuheesta. Mitään en vihaa niin paljo ku tietyn ihmisryhmän stereotyyppisen jäsenen tapaisia ihmisiä, siis oikeesti! Miksi pitää toteuttaa tiettyä stereotypiaa, oli kyseessä sitten pinkkiin pukeutuvat sössöttävät homot, kaikille vittuilevat ja varastelevat mustalaiset, aivottomuuttaan huutavat blondit tai ihan mikä oman ryhmän stereotypiaansa toteuttava yksilö! Onko se sitten ihme jos ihmisryhmää pidetään tietynlaisena, kun näitä täydellisiä stereotyyppejä löytyy niin paljo :|

  hops meni vähän ohi aiheen, mutta en niinkään inhua yhtäkään stereotypiaa, vaan niitä ihmisiä jotka sitä toteuttaa!

  Tai ehkä vähän ärsyttää tuo, että jos kuulut seksuaalivähemmistöön, niin automaattisesti himoitset joka ikistä vastaan tulevaa sukupuoleltaan kiinnostustasi vastaavaa henkilöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite kelasin ihan samaa ja meinasin samasta aiheesta kommentoida tänne. Oon nähny nimittäin monta homoa, jotka toteuttaa tätä stereotypiaa itsestään puhumalla sellasella... homolla äänellä ja pukeutumalla sen stereotypian mukaan. Tätä en kyl oo nähny niin paljoo Suomessa, mutta Jenkkien ja Brittien reality ohjelmissa joissa on homoja näkyny, ovat usein näitä JUURI NIIN ÄRSYTTÄVÄN STEREOTYYPPISIÄ!

   Ja missä vaiheessa ne rupeaa puhumaan sillä ihme kanaäänellä? Musta tuntuu epätodennäköiseltä, että joku kukkaan puhkeamaton homo on jossain ala-asteella vielä kimittänyt. En tajua.

   Ja mulla itelläni siis ei oo mitään homoja vastaan, ihmettelen vaan miksi pitää ahtautua siihen tiedettyyn muottiin.

   Poista
 7. Homoläppä on musta ihan välillä jopa jees, enkä vedä siit ees hernettä nenään. Ärsyttää sellaset HLB-ihmiset, jotka vetää kauheet kilarit jos jotain läppää sattuu heittää. Vielä luullaan, että me ollaan kauheen tiukka pipoista porukkaa.

  Mut ok, eniten stereotypioissa vituttaa toi et lesbot tarrautuu heti kaikkiin naisiin, jotka on käden ulottuvilla...

  Ps. hyväksyn heteroavioliitot ;))9

  VastaaPoista
 8. minkä sait äikän yo-arvosanaksi? aattelin vaan ku oot niin lahjakas kirjoittaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on pitäny kysyy tätä ihan samaa! Ja vaikka et yo-kokeesta ois huippupisteitä saanu (koska se voi mennä ketuilleen kellä tahansa), niin mä toivon että sä oot saanu äikän kursseista hyviä numeroita. :) Meillä ainakin oli sellanen äikänope, joka varmasti ois arvostanu tätä sun kirjotustyyliä!

   Poista
  2. Ai siis olis arvostanut sitä että teksti on huutomerkkejä täynnä ja melkeinpä joka toinen sana on vittu?

   Poista
  3. Haha jäin miettimään samaa kuin Anonyymi tässä yllä :D

   Siis kieliopillisestihan tuolla on hirveä määrä virheitä noissa teksteissä, mutta Jennillä on kyllä hyvin mukaansatempaava kirjoitustyyli. Olenhan toki melkein varma, että kun riisutaan tämän blogin tyyli ja odotukset, Jennin teksti on varmasti oikein hyvää luettavaa (äh siis onhan tämäkin, muttei kieliopillisesti hyvää :D). Mutta tosiaan enpä sanoisi, että näistä teksteistä äikänopi kamalasti innostuisi ;)

   Poista
  4. Ano 01:01 - Jos olet ollut äidinkielen tunneilla hereillä, ymmärrät varmasti mitä tarkoittaa tyylikeino. Olisikohan Jennin käyttämät huutomerkit ja tietyt vahvikesanat juurikin tyylikeino? ;) Tuskinpa siellä yo-kirjoituksissa on vittua viljelty. Valoja nyt.

   Poista
 9. Tuttavapiiriini kuuluu eräski tyyppi joka kaveerasi pitkään yhden tytön kanssa ja tulivat tosi hyvin juttuun keskenään, siis ihan vaan kavereina. Sitten kun tälle tutulleni selvisi että hänen kaverinsa onkin lesbo niin siihe loppu yhteydenpito tykkänään. -.-'

  VastaaPoista
 10. Naisjääkiekkoilijat, -jalkapalloilijat ja melkeen kaikki muutkin naisurheilijat on lesboja! Ehdottomasti mun suosikki. Tottakai jos nainen tykkää urheilla, olla hikinen, ehkä vähän kasvattaa kuntoa ja lihaksia sen sijaan, että istuu kotona ja virkkaa patalappuja, se on oltava myös kiinnostunut omasta sukupuolestaan. Eihän siihen nyt mitään muuta syytä olis herran jestas..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sai niiiiiin veren kiehumaan, et em. lajia harrastavat olis lepakkoja.. Voi luoja, patalappujako pitää ruveta virkkaamaa todistaaksee että on normi hetero? nykypäivänä voi naiset tehä iha samoja asioita ku miehet ilman, et heti pitää olla lesbo.. laajenna vähä maailmankatsomustasi..

   Poista
  2. Anonyymi, luepas tuo Julian viesti uudelleen ihan ajatuksella :)

   Poista
  3. Anonyymi, "Voi luoja, patalappujako pitää ruveta virkkaamaa todistaaksee että on normi hetero?"

   > normi hetero
   > normi

   Ehkä SUN pitäis laajentaa sitä maailmankatsomustasi, koska kivasti tossa implikoit että homot ovat jonkin sortin kummajaisia.

   Poista
  4. en tiiä pitäiskö mun itkeä vai nauraa ekan anonyymin tekstinymmärrystaidoille ? ::--D

   Poista
  5. Hahhaaahh ano 0.06 ootko tosissas:-D:-D nolo

   Poista
  6. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ihan huippu ano 0.06

   Poista
  7. Oli pakko tulla vielä näitä kommentteja lukemaan, ja vaikka kuinka yritin niin en käsitä miten eka ano ton nyt noin vihkoon sit ymmärsi! :DDD

   Poista
 11. NAURATTI :D JEeeeee HYVÄ.

  t. kauhee rekkislesbo bissenainen XD lesbotukalla ja kireillä nahkahousuilla ;)

  VastaaPoista
 12. Jos jotain vihaan niin poikamaisten tyttöjen/naisten rekkis nimittelyä. Ei vittu, anteeksi jos on mulla lyhyet hiukset ja anteeksi jos viihdyn paremmin vähän poikamaisimmissa kuteissa... Ei se tee musta lesboa. Ja vähän ohi aiheen mut ihmettelen myös sitä kun monia tyttöjä huoritellaan koska hengaavat paljon enemmän jätkien kanssa kuin tyttöjen. Onko se kateutta vai mitä helvettiä? (Mä vähän epäilen sitä et bro-zonetettua tyttöä voi kutsuu millään tavalla huoraksi)

  VastaaPoista
 13. "Homot on siis niiiiiin söpöi!!!<3<3"

  Jep, onhan ne. Varsinkin se keski-ikänen, kalju kaljamaha, joka istuu keittiönsä ikkunan edessä muna kädessä odottamassa, että naapurin pikkupojat pääsee koulusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Homo ja pedofiili on ihan eri asia.

   Poista
  2. Nauroin!!! :DDDD

   Poista
  3. Kuin vitun putkinäköne ja tyhmä täytyy olla et laukoo tollasii kommentteja....?

   Poista
 14. "homot on niiiin söpöjä<33" on aika vituttavaa. Siis joo, onhan se aika kivan näköstä ku jossain kaks paidatonta, lihaksikasta, äljyttyä adonista hyväilee toisiaan, mutta ehkä ne kaikki homot ei oo näitä kuumia alfauroksia? Ehkä ne homotkin on ihan niitä tavallisia ihmisiä. Kyllä mun mielestä näyttää myös aika kivalta jos upeakroppaiset mies ja nainen hyväilee toisiaan, mutta en mä silti oo että voii heterot on nii söpöjä<333

  VastaaPoista
 15. AH KYLLÄ! Otsikon näkiessäni olin jo säntäämässä kommenttiboksiin sauhuamaan tästä "homot himoitsee kaikkia saman sukupuolen edustajia" -asiasta, mutta olitkin ottanu sen jo ite tekstiin :--D Kiitos tästä♥

  VastaaPoista
 16. pimpsendaali :DDDD mtjoo huippu postaus jenni! ♥

  VastaaPoista
 17. Kiitos paljon tästä postauksesta Jenni <3 kerrankin tuli hyvä mieli!

  VastaaPoista
 18. Paras stereotypia on ehkä tää heteromiesten päättely naisen suuntautumisesta. Eka tullaan baarissa humalapäissään lääppimään ja ehdottelemaan vaikka mitä ja sitten kun toteat tiukasti, että kiitos ei, niin ensimmäinen kysymys on toki loogisesti: "oot sä lesbo????" Voi kyllä, tottakai mä MIELELLÄNI lähtisin viinan ja hien aromien viehättävältä yhdistelmältä tuoksahtavan, kaljamahaisen viiskymppisen viiksimiehen matkaan, tai tarkemmin ajatellen ihan kenen tahansa miehen matkaan, ELLEN OLISI LESBO. Onneks tajusit ihan ite ettei tarvinnu tulla kaapista tälleen yllättäen kaikkien kaverien ja mahdollisesti myös poikaystävän kuullen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. THIS ^ +tähän vielä joskus se huorittelu päälle...

   Poista
  2. ^ AIVAN, miten loogista onkaan että olet HUORA kun ET halua antaa jokaiselle vastaantulijalle ja baarissa lääppijälle. :DDDDD

   Poista
 19. Jenni sanokin jo sen mikä mua eniten ärsyttää, että just toi, että homojen ajatellaan olevan muna ojossa jokaisesta vastaantulevasta homo ja heteromiehestä, ja lesbojen pitäisi olla jokaista vastaantulevaa naista nuolemassa - suuntautumisesta huolimatta. Ei jeesus sentään... Mutta sitten heterot voi olla niin nirppanokkia ja tämä on täysin ymmärrettävää, jos heteronainen ei ole jokaisen miehen jalkoihin kaatumassa tai heteromiestä ei jokanen nainen kiinnostakkaan.

  Lisäksi se, kuinka erityisesti homoille ajatellaan olevan ihan oma standardinsa käytöksen ja pukeutumisen suhteen. Heterot voi olla mitä tykkää ja lystää, mutta homoille on kun rotumääritelmä joka määrittää pukeutumisen (tiukat pillifarkut ja röyhelö hepeneet, käsilaukkuja poislukematta) ja hiukset on viimeisen päälle hoidetut ja naama ei ole finnien, mustapäiden ja arpien peittämä. Sitten niitä vielä kohdellaan kuin omana lajinaan "minä olen hetero, olen siis aivan erilainen kuin tuo homo tuossa". Tota... tai et ole.

  Mutta no joo, taidan keskittää tahdonvoimani ja energiani Josh Hutchersonin ja Jennifer Lawrencen ylimaaliseen kuolaamiseen ja fanityttöilyyn. HEHEH.

  VastaaPoista
 20. Homot on söpöi! <3 <--- jep, munkin mielestä mun ruipelo, aknenaamainen, tyylitajuton ja itsetunnoton homokaveri on oikeen alfauros! Mut sydän tällä pojalla on kultaa :)

  VastaaPoista
 21. Asiallinen postaus, stereotypiat on parhautta! :D

  VastaaPoista
 22. Mun mielestä on kanssa aina älyttömän vituttavaa, kun sanoo olevansa uskovainen -> "homofoobikko!!!!!!!!!!! Tappakaa se heittäkää kirveellä naamaan!!! Raamattu on satukirja"... tai sitten jos vaikka välillä vahingossa sanoo, että itse on "normi hetero" -> joku huutamassa korvaan, että onhan ne homotkin normaaleja!! ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan se ns. "salonkikelpoisuus" tuntuu täysin välillä katoavan, jos sanoo olevansa kristitty. Liian monille uskovaisuus on homofobian synonyymi. Onhan se sitten kuitenkin niinkin, että liian monet uskovat käyttäytyy todella törkeästi homoja ja lesboja kohtaan ja "oikeuttaa" käytöksensä sillä, että heitä väheksytään yhtä lailla. Todella aikuista! Ihan kokemuksesta voin sanoa, että yhteiselo onnistuu vallan mainiosti - itselläni on ollut ja on ystäviä, jotka ovat homoseksuaaleja. He tietävät minun kantani ja minä tiedän heidän kantansa. Ja kumpikin osapuoli on tehnyt valintansa eikä tyrkytä omaa näkemystään. Eivät ole minun silmissäni "hinttareita" tai mitään muutakaan, enkä minä heidän silmissään "homofoobikko". That's it.

   Poista
  2. Nauroin ihan liikaa tolle "Heittäkää kirveellä naamaan" jutulle :DDdd

   Poista
 23. ehkäse ärsyttää eniten ku jotkut ihmiset ei oikeesti ymmärrä miten jokuvoi olla biseksuaali

  VastaaPoista
 24. ja kaikki "I want a gay best friend <122333333 lol11!" mä taidan tehä tv-sarjan siitä missä mä etin itelleni parasta heterokaveria. "evvrybody needz a straight bezt friend they're the bestset<333"
  anteeks outo kielenkäyttö, i'm from the internet

  VastaaPoista
 25. Itse jouduin ala-asteella homottelun kohteeksi kun tykkäsin käyttää maastonvihreitä löysiä housuja trumpettilahkeisten farkkujen sijaan. Kiva kun yhteiskunta tartuttaa jo alle 10-vuotiaille lapsille näitä homoseksuaaleihin liittyviä stereotypioita. ~poikatyttö

  VastaaPoista
 26. Joo just eilen tuli mieleen se helvetin "gay best friend" -paska mitä ihan liian monesti oon päässyt omien idioottien kaverieni seurassa todistamaan. ♥ Koska jos tykkää omasta sukupuolestaan niin on luonnollisesti the ultimate perfect friend.

  VastaaPoista
 27. itse vähemmistön edustajana sanon vaan, että et voinut tylsempiä vitutuksen aiheita keksiä. Hyvin laiska ja ponneton teksti, mutta toisaalta ymmärrettävää ettet ole aiheeseen perehtynyt.

  VastaaPoista
 28. Eniten ärsytti tilanne, jossa ilmoitin humalaiselle ja häiritsevälle miehelle ettei lähentely-yritykset kiinnosta. Kun mies sitten ymmärsi että vieressäni istui tyttöystäväni, tämä valopää innostui ja ilmoitti: "Olenkin aina halunnut kahta naista!" Öööö.. Missä kohtaa nyt meni jotain ohi? Missä kohtaa rennosti iltaa viettävästä pariskunnasta tuli "kaksi yhten hinnalla" -tarjous?

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!