HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 20. marraskuuta 2012

toiveita kehiin!

Nyt keräisin taas toivepostauksia! Niistä on niin hirveän vaikea pitää mitään lukua, kun niitä lähetellään kaikkialle tyyliin Formspringistä sähköpostiin ja vanhojen postauksien kommenttilaatikoista vieraskirjaan. JOTEN jos sulla joku ehdoton ykköstoive on, napsutteleppa se tämän postauksen kommenttiboksiin.

Kiitos.

79 kommenttia:

 1. kirjoita vitutushoroskoopit :D

  VastaaPoista
 2. turhimmat fb-päivitykset

  VastaaPoista
 3. tee semmonen "joulukalenteri" joulukuussa, jossa jokaisessa postauksessa kerrot sen päivän vitutuksen aiheet tms :--D

  VastaaPoista
 4. Fb:n typerät ''lisää tämä statukseesi niin ihastuksesi lähettää sulle tekstarin 30.2.2045 kello 26:87''-päivitykset
  ''like this if you get it/love this/hate this''-kuvat samaisella sivustolla. Ylipäätään tällänen fb:n moska.

  VastaaPoista
 5. blogien törkeä haukkuminen anonyymikommenteilla :-D

  VastaaPoista
 6. Postaus missä kerrot tarkemmin sun reenaamisesta kotona. Itellä ei oo mahollisuutta salilla käydä ni tosta vois olla hyötyä. :) Eli jaatko tietyille päiville millon teet jalkaliikkeitä ja millon vaikka vatsaliikkeitä vai teetkö samana päivänä. Sit tarkemmin mimmosia liikkeitä millekkin kehon alueelle.

  VastaaPoista
 7. Nykyajan teineistä mielipidettä kehiin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitähän on melkein joka postauksessa siroteltuna niitä mielipiteitä. Tulis pieni romaani jos kaikki pitäis laittaa yhteen. :D

   Poista
 8. tee sellanen "sterotyypiset teinit" ja sinne että mikä pitää paikkansa, mikä ei, mikä vituttaa ja mikä on hyvää niissä eri ryhmissä

  sit toi jonkun ehdottama facbookjuttu ois hyvä!

  VastaaPoista
 9. hirvittävät kulmakarvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. vaikka jokaisella onkin oikeus tehä millaset kulmakarvat haluu, on jotku kyllä vedetty aika överiksi........ :DDDDDDD

   Poista
  2. Jos teet tämän, on sen oltava kuvapostaus... ;-) :-D!

   Poista
  3. Jennin omaan pärstään piirretyillä esimerkeillä :D

   Poista
  4. Ois iha paras XD mut tähä pitäis kyl laittaa kuvii kehii ! :D

   Poista
 10. Sossupummit! Tai siis se miten opiskelija saa alle 500€ tukea ja siitä viedään verot, kun taas joku alkkis/lusmu/saamaton saa suoraan vuokrarahat ties mihin lukaaliin sitten vielä elämiseen, vittu. Miks niitä ei laiteta johonkin Hervannan solukämppiin?

  Tai yksinkertaisesti tästä http://www.katsomo.fi/?progId=149486

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun mielestä yhtä lailla ne teinit on sossupummeja, ei toki kaikki mutta nimenomaan nämä saamattoman yhteiskunnan pohjasakat jotka saa sen 500 euroo ja kuukauden lopusta siitä on jäljellä 10 senttii tilillä. Ja sitte itketään ku yhteiskunta ei ymmärrä miten rankkaa on ollu. joo lässyn lää, ei tarvi mennä niinku äiti ja isi anto esikuvan.

   Poista
  2. Nää opiskelijat opiskelee amiksessa/ammattikorkeassa/lukiossa/yliopistossa et joskus sais vielä ammatin, jolla tienata rahaa mm. siihen asuntoon ja elämiseen. Jos nää alkais ite sitä elantoaan tienaamaan siinä opiskelun lomassa (mitä kyllä jotkut tekevät) niin siintä tulee aika pirun rankkaa.

   Näin raa'an yleistetysti sanottuna nää alkoholisoituneet ihmispaskat taas vaan pummeilee omasta tahdostaan (jos nyt ei oteta huomion näitä, jotka on työttömiä vasten tahtoaan)

   Poista
  3. Jenni on kirjottanu tosta jo!

   Poista
  4. Kappas niinpäs onkin jo kirjoitettu! kiitos ano4 :)

   ano3 <3

   Oma pointtini oli se, että itse saan 21-vuotiaana yliopisto-opiskelijana 500€ kuussa ja minun pitää maksaa siitä vuokrat, sähköt, vedet, ruuat, vaatteet yms. pärjään kuitenkin tällä rahamäärällä (ei tämä mitään kulutusjuhlaa kyllä ole), joten mikseivät perus alkkikset/työttömät jne. voisi pärjätä tällä yhtälailla? Ainakin saisivat motivaatiota hakea töitä, ja alkaisi se siivoamisestakin saatava palkka houkuttelemaan, sillä tuolla rahamäärällä alkaa olemaan aika kituuttamista tämä elo... Sitten niillekkin voitaisiin sanoa "ota lainaa, niin voit sitten maksaa sen takaisin kun menee paremmin".

   Keksin ano2 avulla toisen idean! :)
   Se on osa rakkaista opiskelutovereistani, jotka ilmoittavat viikon päästä tukipäivästä, että tilillä on 10€ ja alkavat kitisemään uusien vaatteiden, viinapullojen ja mäkkiaterioiden välistä vanhemmiltaan tai minulta rahaa... NO EI SULLA VARMAAN OO KUN ET OSAA BUDJETOIDA, URPO.

   T.Ano1

   Poista
  5. Ano1^^ tuosta sun toisestakin ideasta on jo kirjotettu :)

   http://lets-fake-it.blogspot.fi/2012/11/kielletty-pihiys.html

   Poista
  6. Tiedän kyllä tuon tekstin ja olen lukenutkin sen, kuten kaikki muutkin Jennin tekstit, mutta en hakenut ihan tuota. :) Siinä puhuttiin piheydestä ja kuinka ei saa säästää ja mainittiin myös tuo urpoilu.

   Poista
 11. en muista/tiiä ootko kirjottanu ennen suomenruotsalaisuudesta/-sista pakkoruotsista jne jostian siitä (: ois kiva kuulla

  + ymmärsin et oot hoitotyössä (vanhustenhoito??) nii siitä jos kertoisit ihmisten stereotypiaa vs. reality jne. Iteki oon ollu vanhustenhoitajana ja aina on ollu kivaa mutta ihmiset aina vaan aattelee sitä pyllyä mitä pitää välillä pyyhkiä eikä nää sitä kokonaistyötä junou :D

  VastaaPoista
 12. syömishäiriöt, anorektikot bulimiat yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mites luulet näistä tulevan hauskan tai vitutuskirjoituksen. Tää on nyt se kohta missä ei todellakaan ole mitään pelleiltävää ja missä voi todella loukata toista ihmistä. Sen takia Jenni tuskin tästä aiheesta kirjoittaakaan.

   Poista
  2. Tai sit jenni kirjottaa "anoreksia" vs anoreksia. Eli nää 'nyyhnyyh oon vitun läski paska säälikää mua' anorektikot vs oikeet anorektikot.

   Poista
 13. Tee siitä teiniäiti ohjelmasta (jos oot kattonut sitä?!) nii siis kerrot siitä mielipidettä :D tai sitte salkkareista joku postaus? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. itelle tuli salkkarit ja muut turhat saippuasarjat, jotka aiheuttaa jotai helvetin laumahysteriaa täällä!

   Poista
 14. Tee videopostaus 'ihkusta meikistä' jossa vedät kaiken ihkuteinien meikin överiksi:) kunnon valkoset linnunpaskat, paljon aurinkopuuteria ym!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO TÄÄ OLIS HYVÄ :D ja muutenki "heippa aattelin nyt tehdä tämmösen videopostauksen, en kyl tie mitä täs puhusim hmmm no mut voisin esitellä mun 30 laukkuu"

   Poista
 15. sun mielipide robinista!(:

  VastaaPoista
 16. Bussikuskeista/bussimatkoista :D linja-autossa on tunnelmaaa!

  VastaaPoista
 17. kerro big brotherista :D siis jos oot kattonu sitä sen verra että sulla on mielipide :)

  ja sitten salkkarihahmojen esittely! ♥ ois niin paras! :D

  VastaaPoista
 18. Kirjota semmosista pukeutumistyyleistä joista et tykkää :D Siitä sais niin maailmansota kolmosen kommenttiboksissa että huh huh :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tai oikeammin tee parodiat kaikista yleisistä pukeutumistyyleistä, olit niistä mitä mieltä tahansa, niin et suoranaisesti hauku kenekään tietyn tyyliä vaan ryöpytät kaikkia tasapuolisesti.

   Poista
  2. kannatan!! ja jos mahdollista ni ota kuvia missä pukeudut ite tai kaverin kanssa silleen tosi yliampuvasti näihin tyyleihin!

   Poista
 19. No en nyt keksi mitään toivepostausta, mutta tällä hetkellä vituttaa aika rankasti se, että olin tilaamassa nettikaupasta ihanat kengät, mutta korkean hinnan vuoksi harkitsin asiaa yön yli. Päädyin siihen, että ostan ne anyway. No tottakai sieltä oli sitten sen 9 tunnin aikana loppunut mun koko. TTU.

  VastaaPoista
 20. Laitoin tän tohon edelliseen postaukseen mut aattelin et laitan nyt sitte tännekkin :D tuli siis tosta masennuspostauksesta mieleen esim. se kun jotkut ihmiset inisee sitä että he haluaisivat, että heillä olisi huono näkö jotta saisivat hankkia silmälasit koska ne voisivat olla hyvän näköset ja muutenkin sopia tosi kivasti, kun jollain kaverilla siinä vieressä on oikeasti huono näkö eikä hän oikeasti näe ilman niitä laseja ja sitten jos on allerginen jollekin ruoka-aineelle ja joutuu syömään jotain muuta kun muut niin sitten valitetaan, et voi kumpa mäkin olisin allerginen niin saisin syyä tommosta... ja sittenhän on tietysti kaikkia muitakin suurempiakin asioita (sairauksia, elämäntilanteita ym.) joita jotkut urpot toivovat ajattelematta sitä todellisuutta. tästä aiheesta ois kiva lukee sun mielipide :)

  VastaaPoista
 21. tee salkkareista postaus ku ainaki mua nauratti aikapaljo se ku Cindy jätti Ossin ja OJ:n ja koska ei kestänyt enää heidän lähelläoloaan nii meni sit 10 metrin päähän _Amandaan_ asumaan Matleenan kans. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Lisäksi jatkaa samassa työpaikassa (Huom! Ossin työpaikan yläpuolella) ja näin hänen elämänsä helpottui suunnattomasti!! Voi vittu :D:D:DDDDd

  VastaaPoista
 22. Todellakin salkkarihahmojen esittely! Salkkareistahan sä oot jo kirjottanu mut esittelee vaikka sepon itsemurhahakuinen juoppo naapurin talonmies yms:D

  VastaaPoista
 23. Tee postaus siitä kun automaattisesti oletetaan että saa kaiken minkä haluaa tekemättä mitään ja suoraan eteenkannettuna jos on rikkaat vanhemmat. Joo, äiti ja iskä tienaa hyvin mutta teen myös helvetisti kotitöitä / käyn kesätöissä / enkä tosiaan saa kaikkea mitä haluan. Esim. kun ostin niillä vitun kesätyörahoilla uuden puhelimen niin eka kommentti oli "kiva ku munki vanhemmat ostas tollasia mulle" VITTU!

  VastaaPoista
 24. Kerro sun mielipide naisten kehonrakentamiseen/fitnekseen ja mitä mieltä oot diitä, että naisbodareita dissaaan.

  VastaaPoista
 25. Naiset kuuluvat armeijaan! Vai kuuluvatko sittenkään? Todella monella tuntuu olevan tähän asiaan enemmän tai vähemmän kärkäs mielipide, suuntaan jos toiseenkin. Jos aihe millään tavalla ärsyttää sinua, niin tästä voisi ainakin tulla ihan hauskaa tekstiä =)

  VastaaPoista
 26. muotibloggaajat! päivät asu-jutut jne. ite ainakin mietin sitä että ku ne ottaa joka päivä jotain 100 päivän asu kuvaa ja sit muutaman vuoden päästä kun ne kattoo koneella kuvat läpi nii niillä on 100000000 kuvaa itestään missä ne posettaa samallailla vähän eri vaatteet vaa päällä :DD ja se miten ne ei muuta tee ku käy kaupungilla kuvaamassa toisiaan (tottakai järkkärillä!!1), muokkaa kuvia ja bloggaa; "lupasin teille eilen lisää kuvia mun naamasta!1"

  ja salkkareista lisää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO!! "Muotibloggaajat" jotka on ihan vitun massaa ja kaikki siltiki luulee olevansa niin massasta erottuvia ja antaa ittestää täydellisen kuvan ja tällei XD vaiks ei oikeesti oo täydellisii. Ja postauksen sisältö on aina tyylii "olin tänään kahvilla. Olin eilenkin kahvilla ja päätin et tutustun mun omaan kotikaupunkiin paremmin joten käympäs kaikki kahvilat läpi, otan jokaisesta kahvista, ja asusta mitä on päälläni kahviteltaessa, kuvia" :DDDD

   Poista
  2. Tää ehottomasti !!!!!

   Poista
  3. Joo, mäkin haluaisin lukea sun kirjottaman jutun muotibloggaajista :D

   Poista
  4. tai tee postaus siitä miten typeriä ihmisiä monet muotiblogien lukijat on ja miten ne käsittää kaiken tahallaan niin väärin :D

   Poista
  5. NIIN just nää "mä uskallan erottua joukosta!!!111!" tyypit jotka on "räväyttänyt" laittamalla punaiset sukkahousut jotka by the way ollu jo kolmessa sadassa muussa blogissa.

   Poista
 27. Kirjota siitä saakelin ärsyttävästä ihmistyypistä, joiden mielestä kaikki vähänkin samalla tavalla tekeminen on matkimista eli toisin sanoen jos sulla on samanlainen paita kuin sun kaverilla ja pidät sitä samanlaisen huivin kanssa ihan vaikka kummemmin asiaa ajattelematta, oot hirvee matkija. Varsinkin teini-iässä, jollon kaikki shoppailee samoissa kaupoissa ja ottaa vaikutteita toisiltaan, on ihan hiton vaikeeta elää jos jokasen asuyhdistelmän joutuu miettimään sillee että eihän ny kellään vahingossakaan ollu eilen samanlainen etten MATKI KETÄÄN.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TÄMÄ! Itellä kävi niin että vetäisin päähän mustaa ja violettia, sen pahemmin ajattelematta sitä kuinka 10km päässä asuva neiti "erilainen" omaa mustissa hiuksissaan sinistä. Tulos: Järjetön raivoaminen, "vitun matkija!!!11!!", paskanjauhanta... ja vielä lisäksi tämä päätti vetäistä hiuksiin erilaisen tyylin ja tokaisi kaverilleni että sanoppa terveisiä ja kappas kummaa kyseinen henkilö oli vetänyt päähänsä sivusiilin, jollainen minulla on ollut kohta vuoden ajan - oli ilme kuulema näkemisen arvoinen kun kuuli että oli matkinut minua tässä asiassa. :D olen myös "matkinut" häntä siinä kun käytän mustia vaatteita, venytän toista korvaa ja omistan koiran. Huhhuh. Niin ja neiti on täysi-ikäinen, vissiin vähän ylikin ja itse vielä yläaste-penikka... mikä meni vikaan? :'D

   Poista
  2. mun paras kaveri ala-asteella suuttu mulle koska mulla oli samanlaiset SUKAT ku sillä :DD jotka äiti oli ostanu mulle.

   Poista
 28. tee hissukoista ja semmosista hiirulaisseuraajista postaus. semmoset jotka ei puhu koskaan mitään mut liimautuu suhun jne.

  VastaaPoista
 29. Musta olis niin helmi kuulla sun kirjottavan aiheesta, joka vituttaa mua itteeni asiakaspalveluduunia tekevänä ihan törkeesti. Nimittäin vanhemmat jotka;

  a) eivät vaivaudu julkisilla paikoilla pitämään kakaroitaan aisoissa
  b) suuttuvat jos joku ulkopuolinen joutuu sanomaan lapselle jostakin, mutta aiheesta
  c) eivät muuten vain ymmärrä opettaa yleisiä käytöstapoja lapsilleen

  hyvänä esimerkkinä tästä kaikesta:: http://www.feissarimokat.com/2011/04/lapset-kassalla/ (samaistun 110 lasissa.)

  ♥ kiitti ja moro! ps jenni, sun blogi on HUIKEE!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katoin ton linkin ja ton 19v yh:n jutut sai mut kyllä niin pahasti vittuuntumaan että ei hyvää päivää. :D Juuri hänenlaistensa takia nuoret äidit ovat huonossa maineessa..

   Poista
 30. Tää nyt on aika tylsä, mutta tee siitä kun esim ruokia leimataan opiskelijaruuiksi.. Kuten makaroni, nuudeli, tonnikala yms. mitkä ei ees oo halpoja :D Perunahan se halpaa ois, voiperunaa vaa naamaa. Mut siis ylipäätään siitä mitä kuvitellaan opiskelijaelämästä ja mitä se oikeasti voi olla.

  VastaaPoista
 31. Mul oli töis aikaa miettii joten tässä toiveita:

  1. arvostele pikaruokalat! ja mieluusti yleistäen. en ole henk.koht kiinnostunut esim. kuopion mäkkäristä
  2. tee tiivistelmät kuuluisista kirjoista, esim Potterista.
  3.voisit keksiä uusia tarpeellisia kouluaineita. kuten maalaisjärkeilyn tai liikenneopetuksen tunti
  4. liikennesääntöjen ymmärtämättömyydestä olis kans kiva kuulla. (miten niitten autojen on vaikea pysähtyä suojatieneteen sillä vasemmalla kaistalla vaikka mä oon pysähtyneenä siinä oikeella!!)

  ps. joku arvontai ois jees sitku täl blogilla on miljoona katselukertaa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minusta voisit mieluummin kirjoittaa postauksen siitä kun joka blogissa on aina niitä arvontoja. koska en henk.koht. ymmärrä miks niitä edes pidetään. Koska lukijat pysyisi? jotta saadaan uusia lukijoita? why??!

   Poista
  2. se oli vaa heitto, luen tätä blogii ilman arvontoiki, aattelin vaa ehdottaa et miljoonaa katselukertaa vois juhlii:)

   ja niit pidetää osittain siks että osa arvonnan palkinnoista on saatu sponsoreilta jotka saa sit mainosta:)

   Poista
 32. Stereotypioista yleisesti. Niinku jostain tietystä kummallisesta harhaluulosta aina, kuten tyyliin "kaikki ruotsalaiset on homoja", "kaikki vhänkin emohtavat on feikkimasentuneita ja viiltelee", "lesbot haluu panna jokasta vastaantulevaa naista" jne. :D Mitä naurettavampia sen parempi.

  VastaaPoista
 33. Naked truth!

  (jos et jostain syystä tiedä mistä kyse niin http://tyyliametsastamassa.indiedays.com/2012/11/18/naked-truth/)

  VastaaPoista
 34. tee sellane postaus et kerrot mitä mieltä oot niistä kykykilpailuista mihi otetaa jotai alle 14v lapsia?

  VastaaPoista
 35. pistä ukkos kirjottamaan joku postaus miltä tuntuu elää sun kanssa parisuhteessa :DD

  VastaaPoista
 36. nyt oon parissa blogissa törmännyt tekstiin, jossa avaudutaan siitä kun heillä on niin hirveen huono itsetunto, ja muutenkin tunkee tota samaa hommaa joka väliin. sitten satelee kommentteja "oot niin kaunis juuri tuollaisena" blabalablabal ja hetken päästä taas kirjotetaan kun ei oo kiva kattoo peiliin ja on vaan niin huono itsetunto. ja muutenkin blogeissa sellanen ihme kehujen ja/tai kommenttien kalastelu! tai se kun ei osata ottaa vastaan yhtäkään huonoo kommenttii tyyliin "mun mielestä toi paita olis hienompi sinisenä eikä punasena" "MITÄ VITTUA SAATKO JOTAIN SAIRASTA MIELIHYVÄÄ KUN TÄLLEEN HAUKUT MUITA ?!?!?!?!?!?!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän, mitä tässä haetaan, mutta en usko että bloggaajien itsetunto korreloi suoraan niihin kehuihin. On ihan inhimillistä, että kaikki se paska mitä suositut bloggaajat saa niskaansa jää paremmin mieleen kuin kehut, vaikka ne varmaan sitä taakkaa helpottavat. Eli en esimerkiksi yhtään ihmettele tätä Anna <3 you -blogiin laitettua anonyymien kommenttien väliaikaista estoa. Toki jotkut ottaa hirveän herkästi oikeankin kritiikin turhan tosissaan, mutta ymmärrän suuresti niitä jotka kertovat, että itsetunto on maassa. Siihen voi olla muitakin syitä kuin blogiin tulleet kommentit, mutta huonon itsetunnon "myöntäminen" ei välttämättä ole lainkaan tarkoitettu kehujen kalasteluksi. Se voi kertoa myös siitä, että ulkonäkökeskeisen blogin pitäjä ei välttämättä ole sinut itsensä ja kroppansa/naamansa kanssa, vaikka muut häntä kauniina pitäisivätkin.

   Poista
 37. kirjota siitä kun aina samat ihmiset toistaa "no päätin nyt kerrankin olla itsekäs ja..." aina ku tekevät jotaki itsekästä! vituttaa tommonen tekojensa puolustelu varsinki kun sitä tapahtuu suunnilleen joka viikko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo itserakkaista joku postaus!!! ei vittu mun kaveri joka on iha vitu itserakas sanoo aina että eihä sitä pärjää jossei oo itserakas!! että mää niin VIHAAN itserakkaita

   Poista
 38. tee kanssa postaus siitä että mihin tää maailma oikeen menee, kun nykyisin diagnosoidaan sairaudeksi jo semmosetkin asiat ku tylsyys ja "penis-kateus" :D ;D

  VastaaPoista
 39. Tee uus cosmo-juttu:D tuli mielee ku luin vuoden -07 cosmoo, Tunnista pahan pojan kielioppi:

  MIES SANOO: "Vastaan huonosti kännykkääni, joten laita ennemmin tekstari."
  MIES TARKOITTAA: "Älä vaan soita kännykkääni."
  TODELLINEN MERKITYS: "Olen naimisissa tai suhteessa jonkun toisen kanssa."


  MIES SANOO: "Käväisen taas vessassa. Kolme kertaa tunnissa taitaa olla uusi ennätykseni."
  MIES TARKOITTAA: "Menen vessaan kolmatta kertaa."
  TODELLINEN MERKITYS: "Vedän kokaiinia."  ...vähä piristystä munkii flunssa-päivään:DDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuolen nauruun ! ::--D hyvä tietää, siis jos jollain tulevalla seurustelukumppanillani on muka vaik oksennustauti ja siksi hän kipittelee vessassa, nytte tiedänkin, että oikeasti hän vain peittelee huumeidenkäyttöään !1 hienoa, sain tästä jutusta paljon eväitä elämään (-:

   Poista
 40. Ois kiva lukea sun mielipiteitä siitä, kun vanhempia ihmisiä kohdellaan niin paljon paremmin (esimerkiksi kaupan kassalla). Itselläni TODELLA paljon kokemusta siitä kun kassajonon edellä oleva eläkeläismummo saa huomattavasti parempaa kohtelua kuin minä. Hyvä kun edes suostuvat ostoksieni hintaa kertomaan... Minusta kaikkia ihmisiä pitäisi kunnioittaa samalla tavalla ikään katsomatta.

  VastaaPoista
 41. Hei ois hirviän kiva sellan paskartelu postaus. Ku kaikki on nykyään niin diy (laita tämä pureskeltu tikku viilipurkkiin ja se kiinni hattuun ja katso, SINULLA ON UPEA VOGUE HATTU ei haittaa jos se on hieman erilainen, koska massaahan ei saa olla) ja nää Anu Harkki "Jos olet näppärä käsistä ja haluat hommata joululahjat halvalla, niin osta eka 100€ askkarrustarvikkeita ja sitten tee tämmöi triangeli ovikranssi jollatteen saisit 3€ s-marketista valmiina!

  VastaaPoista
 42. kirjotin jo uudempaa postaukseen, mut tee siitä, ku musiikkivideot on nykyää täynnä puolalastomia muijia, otetaa esimerkiks nicki minajin ja pitbullin (varsinki toi uus dont stop the party) musiikkivideot

  VastaaPoista
 43. Haluaisin oikein kunnon avautumispostauksen baarikulttuurista, tiivistettynä siis siitä miten naiset tuntuu olevan kaikissa yökerhon tapasissakaan pelkkiä käveleviä lihakimpaleita. Mua alkoi viimesen päälle vituttaa viime viikonloppuna se, miten miehet saa kouria ja kähmiä oikein olan takaa, ja se korkeintaan tekee _naisesta_ halvan. Anteeksi mutta mitä helvettiä. Mies on kova jätkä kun ahdistelee naisia ja nainen taas huora jos joku idiootti puristaa sen persettä baaritiskillä.

  VastaaPoista
 44. Lapsitähdet. Mitä mieltä oot siitä et lapsi pistetään 10-vuotiaana mallinhommia tekemään jne?
  Nykymaailmassa pärjää 'vain' suhteilla. nykyään ei pääse Siwan kassallekaan töihin jos ei tunne tyylii omistajaa.
  'Pakolliset' perjantai kännit tai muuten et oo khool. suomalainen juomakulttuuri.
  Nykypäivän tietokonemössö lastenohjelmat!! Kersat vinkuu kaupassa sellasia koirapehmoleluja joilla on mielettömän kokoinen pää verrattunaan kroppaan kun jossai 3D Hello kitty ohjelmas on sellasia. Nykypäivän lapsista kasvaa samanlaisia horoja kuin Bratz nukeista kun perinteisillä Barbi nukeillakin on meikinmäärä hivenen noussu 90-luvulta. ei oo enää sellasia 'viattomia' lastenohjelmia ja Disney leffatkin on hirveitä kun niissä on räppiä yms...

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!