HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 15. marraskuuta 2012

vitun lintsailijat

Tää on mun ihan oma henkilökohtainen mielipide, josta ihan aidosti olen vitun raivoissani. Mua meinaan ärsyttää aivan tajuttomasti kaikki lintsailijat, skippailijat, kotona makaavat vitun laiskat paskat, joille se kouluun lähteminen on vaan niin jumalattoman vaikeaa.

Joo, on sitä itsekin tullut skippailtua tunteja joskus ja lähdettyä koulusta kesken vitutuksen vallatessa koko vartalo, mutta em. tilanteita on viimeisen vuoden aikana tapahtunut yhden käden sormilla laskettava määrä. Joten koen olevani sen verran tunnollinen, että voin asiasta purnata.

Mua vaan vituttaa, kun koulussa nimenhuutotilanteessa aina ne samat ihmiset puuttuvat. Aina. On suorastaan yllättävää, mikäli joku heistä luokasta löytyy. Ja miksikö tämä asia mua edes kiinnostaa? No vittu aika monestakin syystä!

Ensimmäinen syy on se, että nämä skippailijat pääsevät kaikesta vaan niin vitusti helpommalla.Olin kerran yhden päivän poissa koulusta kuumeen takia (taitaakin olla melkein ainoa poissaoloni), sain rangaistukseksi kaksisivuisen tehtävänivaskan. Nämä vitun lusmuilijat eivät saa mitään. He pääsevät mukaan puolivalmiisiin ryhmätöihin tekemättä mitään, luikkivat kurssista toiseen muiden siivillä. Ryhmätenttitilanteissa ei tarvitse osata mitään, koska muut kyllä hoitaa homman. Tehtävät voi myös kopioida kaverilta. Itsehän ei tarvitse sitten varsinaisesti niitä aivojaan käyttää.

Toinen syy on se, että nämä idiootit ovat mahdollisesti jonkun sellaisen koulupaikalla, joka oikeasti olisi kyseiseen kouluun halunnut  JA JOKA OLISI SIELLÄ OPISKELLUT! Mutta tällainen vitun selkärangaton ja saamaton paskahousu vie opiskelumahdollisuuden sellaiselta, joka olisi motivoitunut käymään paikalla ja oppimaan uusia asioita. Että kiva juttu! Onneks hei otit paikan vastaan ja käyt noin kaksi kertaa viikossa.

Kolmas on se, että Kelan opintotuki juoksee, vaikka minkäänlaista oppimista ei tapahdu. Makoillaan kotona, syödään jätskiä ja istutaan Facebookissa, kun muut istuu koulussa ja tekee sen skippailijan puolesta ryhmätöitä. JA JOKA 4. PÄIVÄ TILILLE TIPAHTAA RAHAA! Se on saatana sellanen juttu, että alan kohta henkilökohtaisesti ilmoittelemaan näistä lusmuilijoista  jonnekin korkeammille tahoille, mikäli opettajat eivät ota asiakseen selvittää miksi joku käy paikalla kerran viikossa ja silti läpäisee kaikki kurssit!

Joten te kaikki, joille se koulu on  tuskaa ja enemmän istutaan himassa ku koulunpenkillä: LOPETTAKAA SE! Se on saatanan epäkunnioittavaa luokkatovereita ja opiskelijakollegoita kohtaan.

142 kommenttia:

 1. Täällä päin ainakin oli/on Kela heti niskassa hönkimässä ja tuet katkes jos ei koulussa käyny. :O Ihmeellistä jos siellä ei ees tuet katkee tollasesta! Tai kai se on ihan koulusta kiinni, eikös koulu Kelaan tee noi ilmotukset koulunkäynnin edistymisestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä Kela kyllä kyttää kuka opiskelija tienaa mitäkin koulun ohella niskalimassa, mutta sluibailijat saa sluibailla ihan rauhassa. :D

   Poista
  2. Kyllähän se Kela nyt aivan jokapaikassa kattoo sitä etenemistä. Ainakin sitten takautuvasti. Eihän se nyt voi olla herranjumala niin, että jossain Kempeleellä ei tarvi tehä mitään sen tuen eteen kun taas Iisalmessa porukka raataa niskalimassa. Jos siis opintotuesta puhutaan. Nää muut tuutki saaki sitte sellasella sluibaamisella että huh huh, mutta siitä ei ollutkaan kyse nyt.

   Poista
  3. Ja kun nämä lintsailijat on jotenki niin kieroja et ne tuntuu saavan sairaslomaa melkein kaikista poissa oloistaan ja niihinhän kela ei puutu..

   Poista
 2. Halleluja oikeesti! Itsellä kolmas vuosi AMK:ssa menossa ja poissaolotunnit huitelee ehkä jossain kymmenessä. Mulla ei oikeestaan oo mitään lisättävää tähän, tää oli suoraan mun suusta koko homma.

  Muistan kuinka ykkösvuoden keväällä kehityskeskustelussa mainitsin tästä asiasta, että miten opettajat meinaa puuttua siihen, että juurikin osa ihmisistä on systemaattisesti jatkuvasti pois ja saavatko he täten lisätehtäviä. Vastaukseksi sain, että ketään ei voi pakottaa siellä koulun penkillä olemaan ja että keskity sinä Sanni ihan vain omiin opintoihisi. Okei selvä, mutta harmin paikka kun ootte tehnyt tästä koulutuksesta tällasen projektimaisen ja ryhmätyötä vaativan, niin teepä siinä sitten jotain yhdessä, kun puolet huitelee aina muualla.

  Ja just toi, että viedään koulutuspaikka joltain muulta, joka olisi sen halunnut, ai jumalauta että nään punaista! Toisaalta ihmiset nyt yleistäen onkin nykyään tosi kiittämättömiä ja niiltä puuttuu täysin kaikenmoiset käytöstavat, eli ei mikään ihmekään et ihmisiä ei vaan kiinnosta. Nää käytöstavat on kyl sellanen juttu, mistä voisin paasata sun blogin täyteen, mutta ehkä jätän sen sun hommaks :D

  Keep up, oot paras!

  VastaaPoista
 3. loistava teksti, pohdin vaa että miten tää voi vituttaa ketään? tai siis ehkä ne komppaa sun mielipidettä, sitte ymmärrän :D

  VastaaPoista
 4. Ah, voin niin samaistua tähän. Oma poikaystävä on tekstissä mainittua sorttia, toki kyllä muakin vituttais joka päivä ajaa 40km/suunta paskaan kouluun missä oikeestaan ei edes tehdä mitään muuta kun seistään kädet taskussa, mutta silti. Aina sitä saa olla potkimassa perseelle, sillä on valmistuminen jo lykkääntymässä 4. vuoteen mutta siinä koulussa on oikeesti jotain mätää kun siellä ei opot osanneet sanoa mitä pitää tehdä jos tahtoo vaihtaa yksikköä.

  Ite pienempänä saatoin turauttaa kepeät itkupillikohtaukset jos nukuin pommiin ja myöhästyin bussista enkä päässyt kouluun ajoissa. Musta oli noloa jäädä kotiin ilman syytä ja aina tuli huono omatunto.

  Samaan syssyyn menee myös mielestäni tapamyöhästelijät ja nämä sankarit, jotka ei koskaan palauta töitä ajallaan. Yhdellä englannin kurssillakin oli poika, joka ei ollut tehnyt tehtävää x ajallaan, ja sai sitten lisätehtäviksi tehtävät y ja ö. Seuraavalla tunnilla tää poika oli sekä myöhässä, eikä sitä alkuperästä työtä tai niitä lisätehtäviäkään kuulunut ennen kurssin loppua. Jokasella tunnilla kun opettaja kysy että oisko sulla niitä tehtäviä niin vastaus oli "hä ai mitkä, ai tuon ne huomenna". Juu ei tuonut.

  MIKÄ SIINÄ ON NIIN VITUN VAIKIAA EDES YRITTÄÄ OLLA TUNNOLLINEN? :-D

  VastaaPoista
 5. mua ärsyttää mun lintsaavat kaverit, koska mun pitää sanoa se tekosyy poissaolosta niitten puolesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ärsytti ihan samallailla yläasteella, jos joku kaveri oli poissa - taas. Siinä sitä on vaan silleen; "aa, emmä tiiä missä se on." Mä en tykkää valehdella, mut en mä nyt voi sanookaan: "Joo, se ei löytäny sen kännykkää/laukkua/jtn aamulla niin se ei tuu ollenkaan."

   Poista
 6. Mä oon niin samaa mieltä sun kanssas! Ite opiskelen alaa, jolle on jokavuosi 200 hakijaa ja 20 otetaan sisään mein kouluun, ja sitten sinne sisään pääsee näitä aivottomia apinoita, jotka ei viitti siellä koulussa käydä! Niitten 180 muun joukossa ois varmasti ollu ihmisiä, joilla ois motivaatioo opiskella!! Ja se, kun nää jotka käy kerran viikkoon koulussa pääsee kaikesta läpi selittelemällä, ja ite oot koulussa ja teet hommia niska limassa 8-19 + kotitehtävät, niin kyllä pistää ketuttaan!

  VastaaPoista
 7. On kyllä täyttä asiaa, varsinki toi että viedään opiskelupaikka sellaiselta joka sen todella olisi halunnut. Tiedän eräänkin henkilön, joka pääsi opiskelemaan haluamaansa ainetta mutta väärälle paikkakunnalle. Tyypillä hätinnä 4 tuntia koulua päivässä ja käy tuskin niilläkään.. Opiskelupaikoista, varsinki yliopisto ja amk, on aina todella kova kilpailu joten sietäisi olla kiitollinen et on saanut paikan edes jostain! Nytkin jäi monia satoja potentiaalisia hakijoita rannalle ruikuttamaan, varmasti osittain siksi, että paikan vei joku välinpitämätön surkimus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sinne kouluun on kuitenki päässyt, niin ei kai silloin mikään surkimus ole? :D Ne jotka kouluun on sisään päässy nyt vaan on parempia ku ne, jotka ei päässy. Karu totuus. Ei oo reilua, mut harvemmin elämä on.
   Nimimerkillä kouluunpäässyt lusmu (tosin sairauden takia)

   Poista
  2. Miksi mennä kouluun, jota ei ole motivaatiota käydä? Veikkaan että paljon paremmin menestyisivät ne "tyhmemmät" hakijat, mutta joilla on motivaatiota opiskella ja TEHDÄ jotain. Oppiminen helpottuu huomattavasti kun kiinnostaa ja viitsii. Eihän ne fiksuimmatkaan mitään opi ellei käy oppimassa.

   Poista
 8. No mut toisaalta näillä lintsaajilla tulee todennäköisesti olemaan myöhemmin vaikeeta löytää esim. hyvää työpaikkaa jos eivät osaa niin paljon asioita. Tietty osa pääsee tuurilla tai suhteilla töihin, mutta luulis kyllä että siitä lintsailusta jotain haittaa koituu myöhemmin.

  VastaaPoista
 9. Itse käyn luennoilla tasan silloin kun huvittaa. Ei kuitenkaan tarkoita, että makaisin kotona... Oon yliopistossa ja tykkään opiskella itsenäisesti. Mikäs siinä, käy aamulla salilla ja sit lukee muutaman tunnin kotona ja käy välillä tenteissä:) opintopisteitä kertyy kuitenkin se 60 vuodessa. Ryhmätöissä sun muissa oon totta kai paikalla, itse asiassa oon yleensä se joka niissä tekee sen suurimman työn...

  VastaaPoista
 10. Siis ihan oikeesti, sä et puhu ku asiaa. Olin lukiossa, jonne käytännössä pääsee soittamalla sisään ja silti itseäni ärsytti juurikin tuo lintsaaminen. Eniten ärsyttää juurikin se opettajien suhtautuminen. "Normaali" opiskelijalla 7 selittämättömästä poissaolosta hylätään kurssi, mutta kokeneiden lintsaajien touhua katsotaan läpi sormien. Tehtävät palauttamatta ja aina joku hyväksyttävä tekosyy sille, koskaan ei istuta tunneilla, ei lueta kokeisiin, joten skipataan kokeet ja tehdään ne vasta uusintapäivänä. Mahtavinta tässä touhussa alkoi olemaan se, kun opettajat vaativat muita oppilaita välittämään viestiä, tehtäviä ymsyms näille lintsareille.

  VastaaPoista
 11. Joillain voi olla terveydellisiä/mielenterveydellisiä ongelmia minkä takia eivät tuu kouluu. Vittu miettikää ny vähän, tuskin porukka huvikseen ottaa itelleen poissaoloja. Joitain voi ahdistaa niin paljon että kouluun tuleminen on vaikeeta. Tai et koulussa kiusataan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin no ehkä ne kaikki lintsaajat ei oo niitä joita masentaa? haloo hei!

   Poista
  2. Omalta luokalta nää lintsailijat ei oo kyllä mitään yllämainittua :D Yksinkertaisesti saamattomia paskoja ja 'ei vittu vois vähempää kiinnostaa!111 ei täst oo mitää hyötyyy elän sossun rahoillaaa'

   Poista
  3. No eka kannattaa hoitaa pää tai kroppa kuntoon, ennen kuin ottaa vastaan opiskelupaikan koulusta, JONNE EI EDES AIO MENNÄ? :D

   Poista
  4. pauliina, mistä voit olla varma?

   Poista
  5. Jenni sun kommenttiin 18:57.. Ehkä jotkut onkin ottaneet ensin sen opiskelupaikan ja sen jälkeen tulee niitä aloittajan mainitsemia ongelmia...?

   Poista
  6. Joo no rajottakaa nyt, sillä tää teksti ei ehkä koskenut niitä joilla on oikeesti jotain ongelmia masennusta tms. vaan ainosataan niitä jotka lintsaa ihan vaan koska ei jaksa nostaa sitä persettään ylös sängystä!

   Poista
  7. Mistähän ulkopuolinen sitten erottaa ne toisistaan? Masennuskaan harvemmin ulospäin näkyy enää teini-iän ohittaneilla..

   Poista
  8. Oon samaa mieltä siitä, että Jenni nyt ei välttämättä tarkottanu niitä, joilla on oikeesti jotain ongelmia. Mä tiiän monta sellasta ihmistä, jotka on vaan yksinkertasesti laiskoja, eikä käy koulussa ja kelan tuet juoksee (kyllähän ne sitten maksetaan myös takasin), eikä niillä oo minkäännäköstä oikeeta syytä olla pois koulusta. Samoin huomasin lukiossa ollessani, että aina tietyiltä tunneilta puuttu tietyt ihmiset; ja mä en usko että sitä voi ihan selittää jollain mielenterveysongelmalla...

   Poista
 12. KYLLÄ!
  Aivan täydellinen teksti. Meijän luokalla on yks tyttö (oon siis kolmosella kauppiksessa) ja se on lintsannut ekasta vuodesta alkaen. Vituttaa ku se pääsee aina vaa ku koira veräjästä ja et kyllä hän voi sit tulla tekee sen kokeen millon vaa vaik muitten pitää odottaa uusintapäivää mikä on sit kaks kertaa lukuvuodessa suurinpiirtein. Ja sit vielä ku ne sen kaverit on nii tossunalla sille et tottakai ne antaa kopioida ne muistiinpanot ku toinen ei ees poistu kotoaansa. -.-

  Kerran on sentää yks ihme tapahtunu, se ei olis terveystiedon valinnaisesta päässy ellei olis tehny jotai tehtävii ku oliks hän ollu yhellä vai ehkä jopa kahella tunnilla. JA SIT ku se kuuli et ei se pääse ni se meni jonnekki nurkkaa murjottaa ja tais se vähän ehkä itkeekki. :DDD hahaa. Ite en kyseisen henkilön kaa tuu toimeen, joten nauttisin siitä tilanteesta. ;)
  Kiitos kun sain avautuu ♥

  VastaaPoista
 13. Ryhmätyöt on vituttavin asia ikinä jos ryhmään eksyy ihminen jota ei voisi vähempää kiinnostaa, roikkuu mukana ainoastaan nimenä ryhmässä ja muut saavat tehdä senkin työt. Sitten itse painaa niska limassa töitä koska haluaa hyvän arvosanan ja tämä lusmuilija saa sen saman kiitettävän vaikka olisi korkeintaan ollut viereisellä koneella facebookissa kun muut vääntävät hemmetin pitkää esitelmää. >8(

  Toisella asteella kela katsoo opintoviikkojen kertymistä, joten ne juuri ja juuri pelkällä poissaolot hyvittävällä lisätehtävällä läpi rämmityt kurssitkin pitävät opintotuen pyörimässä. Kolmannella asteella onneksi on paremmin. Opintopisteitä ei tipu taivahasta, joten laiskimmat tippuu aika armotta tuen piiristä.

  VastaaPoista
 14. Tää on niin totta! Joo no en kiellä ettenkö välillä lintsais itekin, mutta kyllä mä nyt voin sano silti, että olen sen viisi päivää viikossa koulussa ja ne on muutama yksittäinen tunti jakson aikana. Mutta juuri ärsyttävintä on se, että meidänkin koulussa ne kunnon tapalintsaajat pääsevät kurssin läpi vaikka kuinka monella poissaololla, mutta sen minun yhden poissaoloni perään kuulutellaan ja motkolellaan vaikka kuinka.
  Että ei se nyt niin vaikeaa ole oikeasti käydä siellä koulussa, palauttaa ajoissa työt! Itsepä olet oppilaitoksesi valinnut ja sinne hakenut niin tee nyt kanssa jotain sen eteen!

  VastaaPoista
 15. Mitäs jos on tosiaan mielenterveydellisiä ongelmia? Kyllähän nuo jotka selkeesti vaan lintsaa niiltä tunneilta joista ei tykkää on vitun mulkkuja, mutta mites ihmiset, jotka heräävät aamulla ahdistukseen ja voimattomuuteen? Mä itse haluaisin käydä koulussa joka päivä ja mennä sinne ajallaan, koska vituttaa jäädä jälkeen ja selvitellä poissaoloja. Mut ei pysty. Eihän sitä välttämättä ymmärrä terve ihminen, mutta niin se menee. Mäkin olisin halunnut käydä lukion kolmessa vuodessa, jotta pääsisin jatko-opiskeleen, mut ei, neljänteen vuoteen menee. Vain masennuksen takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu täällä. Inhottaa kuinka saa vielä masennuksen lisäksi paskaa niskaan luokkakavereilta joita ärsyttää mun poissaolot. En kuitenkaan jokaiselle haluaisi erikseen selittää että "Joo sori etten voinut auttaa ryhmätyössä, mutta olin tappamaisilla itseni eilen. Anteeksi." No, viimeistä (neljättä) vuotta lukiossa, mutta läpi menen vaikka väkisin, masennuksesta piittaamatta.

   Poista
  2. Saanko kysyä miksi ottaa vastaan opiskelupaikan, jos ei koulua kykene käymään? Eiköhän kannattaisi eka hoitaa terveysasiat kuntoon.

   Poista
  3. Niin siis, tiedät kai että masennus voi puhjeta missä vain opiskelun vaiheessa? Ja kyllä siitä yritetään parantua ennenkuin heittää koko senhetkisen elämän menemään ja eroaa koulusta yms. Et varmaan ole myöskään kuullut että nuoria syrjäytyy kokoajan opiskelu- ja työelämästä mielenterveysongelmien takia..

   Ps. suomessa on tapana että mielenterveysongelmat yritetään parantaa pelkällä lääkityksellä, koska ei ole resursseja terapiaan. Hemmetti kun ootkin älyvapaa jos et tällaisia perusasioita käsitä..

   Poista
  4. Eiköhän tää teksti nyt tarkoita niitä "vittuku ei kiinnosta"-lintsaajia, eikä noita oikeista mielenterveysongelmista kärsiviä henkilöitä.

   Poista
  5. Jenni oli tässä tekstissä oikeassa. Mutta tähän mielenterveysongelmiin haluan kommentoida omasta kokemuksesta. Olin ite peruskoulussa tosi tunnollinen ja silloin olisin voinut toistaa tän Jennin postauksen sanasta sanaan, rasitti ne luuserit jotka eivät tulleet paikalle. Sit menin lukioon, ja masennuin. Eka vuosi meni lintsatessa, ei vaan jaksanut mennä. Päädyin lopettamaan koulun, otin lomaa ja hoidin itteni kuntoon. Sitten pääsin ammattikouluun, ja kas, olin jälleen tunnollinen. Eka vuos meni kevyempään tahtiin kuin muilla, jottei masennus uusi/jaksan paremmin. Tarkotus oli käydä 4 vuodessa mutta kirin kiinni ja valmistuin ajallaan. Eli kannatan kyllä sitä, että jättää ihan suosiolla kesken jos ei suju. Kyllä se siitä sit lähtee taas kun on kunnossa. Ei se aina tarkoita että syrjäytyy, jos jättää yhden koulun kesken masennuksen tms vuoksi.
   Kaikki lusmuilijat eivät ole masentuneita, eivätkä kaikki mielenterveysongelmaiset lusmuja...

   Poista
  6. Ei masennusasiat hoidu kuntoon sillä, että jätetään kokonaan koulunkäynnin kaltaiset rutiinit ja jäädään sängynpohjalle makaamaan ja odottamaan sitä päivää, kun on taas terve. Masennuksen hoito on niin pitkä prosessi, että saisit olla vuosiakin tekemättä mitään (koulunkäynti, työnteko ym. sosiaaliset asiat) ennen kuin olisit terve (mikä ei tosin ilman niitä rutiineja edes tapahtuisi) ja siihen aika harvalla on varaa.
   Koulussa käydään miten pystytään ja totutellaan siihen ihmisten keskuudessa olemiseen.

   Poista
  7. Ei mulla mitään masennusta ollut vielä sillon kun lukioon menin (: ja olisin jättänyt kyllä menemättä, jos olisin tästä tiennyt vaan hoitanut itseni vaikka osastolle. Tai jotain.

   Poista
  8. Tiedän, että tää postaus ei koske masentuneita tai muuten sairaita henkilöitä. Vittuunnuin tätä postausta lukiessa, vaikka olen itse masentunut ja poissaoloja tulee liikaa. Silti, jokaisen poissaolon jälkeen kysyn opettajalta, että miten tämä poissaolo on korvattavissa. Kun tiedän etten pääse jotain kurssia läpi, syytän siitä vain itseäni enkä mene nurkkaan itkemään.

   Ja siitä, pitäisikö sairaana ottaa opiskelupaikka vastaan. Itse olin nuorisopsykiatrian osastolla, kun aloitin amislukion. Minulla on ollut useampia sairaslomajaksoja, ja niiden aikana olen ollut masentuneempi, koska ei ole ollut mitään "normaalia" tekemistä. Osaltaan siis opiskelu pitää mielialan siedettävällä tasolla, vaikka välilä uupuukin.

   Joka tapauksessa sun postaus on täyttä asiaa! (itteäniki vituttaa ne, jotka vain lintsaa ilman mitään syytä, vituttaa kun itse en mene kouluun, koska "en vain jaksa, ahdistaa tai ei jaksa nousta", koska eihän noi mitään oikeita syitä ole. )

   Poista
 16. Muakin ärsyttää lusmuilijat, mutta ymmärrän myös miksi joillakin on paljon poissaoloja. Abivuotena itselläni todettiin vaikea masennus ja en yksinkertaisesti kyennyt nousemaan ja lähtemään kouluun joka päivä. Tein kyllä tehtävät tunnollisesti, koska yritin "salata" sairauteni opettajilta ja luokkakavereilta, ettei mua säälittäisi jne. Tälläisiäkin tapauksia siis on.

  VastaaPoista
 17. Voisi vähän miettiä ennen kuin kirjoittaa tällaista. Sinä et voi tietää millainen tilanne kenelläkin on.

  Itselläni esimerkiksi on tosi paljon poissaoloja, vaikka haluaisin käydä koulussa ja ala kiinnostaa, mutta minulla on jonkinasteinen sosiaalisten tilanteiden kammo. Ahdistun kamalasti tilanteista, joissa on paljon ihmisiä, kuten nyt usein esimerkiksi koulussa on (tästä syystä joudun jättämään yleensä kaikki juhlat ja muut tapahtumatkin väliin), ja välillä joudun vain lähtemään kotiin koulusta kun en enää kestä olla. Kärsin tästä ja yritän koko ajan tsempata.

  En myöskään ole fyysisesti terve, ja sairastan kroonista sairautta, joka aiheuttaa toisinaan kovia kipuja. Lusmu en siis ole, vaikka joskus joudunkin olemaan jopa viikkoja pois koulusta. Monesti minua katsotaan koulussa kuin jotakin laiskuria, kun vaikkapa pitkän ajan jälkeen ilmestyn kouluun. On väärin olettaa tällaista, kun ei tiedä taustoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli jos moitin lusmuilijoita tekstissäni, oikeasti tarkoitankin kaikkia Suomen mielenterveysongelmaisia tai fyysisistä sairauksista kärsiviä ihmisiä? Huh huh, kannattaisiko vähän laajentaa sitä ajattelumaailmaa, eikä vajota siihen "olen sairas ja koen että nyt minua taas sätitään syyttä"-maailmaan? Ehkäpä teksti ei käsitellyt sinua tai muita sairaita ihmisiä, vaan saamattomia ikiteinejä, joille koulu on paikka jossa syödään ja käydään röökillä. On todella naiivia väittää, että suurin syy lintsailuun olisi sairaussyyt! Tunnen hyvin vähän ihmisiä, jotka lintsaa (silloin se ei ole lintsaamista, vaan sairauspoissaolo, ettäs tiedätte) sairauden takia, mutta paljon niitä, joita ei vaan huvittanut herätä, koska aamun eka aine on paskaa tai baarissa oli hauskaa riekkua.

   Poista
  2. Hitto jenni että sä olet typerä.

   Poista
  3. Hitto että te kaikki ootte typeriä! Tajutkaa nyt, että jos on niitä mielenterveysongelmia niin sitten on, mutta juuri noista ns. "saamattomista ikiteineistä" valitetaan!
   Ja kyllä nyt vähän pitää ymmärtää että jos joku näyttää naamansa parin viikon välein koulussa vaikkakin hyvän syyn kanssa, mutta jos muut eivät tiedä sitä, niin miten he voisivat lähteä heti arvailemaan että mikäs masennus hänellä on. Ei, he olettavat että häntä ei vain kiinnosta. Älkää välittäkö niistä katseista, ja selittäkää asia niille joille se kuuluu ja jättäkää tähän postaukseen rageeminen siitä pois, kiitos:)

   Poista
  4. Juuri ylempänä Jenni valitit, miksi ottaa paikka vastaan jos on terveysongelmia.. Ei se oo ihan niin yksiselitteistä. :D Siinähän vasta ihminen syrjäytyykin.

   Poista
  5. Voi vitun tampiot, oikeesti :D Ainakin korkeakoulupaikan, joista sitä kilpailua (anteeksi nyt vain, ketään loukkaamatta) on enemmän, voi ottaa vastaan mutta samalla ilmottautua poissaolevaksi ja vapauttaa paikan varasijoille! Tai kesken lukuvuoden sairastuvat voivat jättäytyä poissaolijoiksi. MUTTA TUSKIN JENNI TÄTÄ TARKOITTI, ONHAN HÄN TUOLLAINEN IHMISPASKA, RASISTI, UUSNATSI JA ELÄINVIHAAJA.

   Jos olet masentunut/mitä ikinä oletkaan tuoreen diagnosin kanssa, miten sä voit kuvitella jaksavas käydä koulussa samaan aikaan kun huolehdit itsestäs ja keskityt parantumaan vakavasta ja vaikeasta sairaudesta?
   Fakta kun on se, että et sä kykene työelämässäkään olemaan pois silloin kun huvittaa. Ja kyllä, opiskelu on opiskelijan työtä, ja mun mielestä opiskelijoiden, niin yliopisto-, amk-, lukio- ja ammattikouluopiskelijoidenkin, se pitäisi sisäistää. Vai kuin moni teistä soittaa työnantajalleen 3krt/vk et kun masentaa NIIN PALJON et pakko jäädä kotiin feispuukkiin?

   Kasvattakaa ihan oikeesti aivot, tai hankkikaa sisälukutaito. Molempiparempi. Ihan oikeesti, ilman niitä ei pärjää.

   Poista
 18. Meijän luokalla amiksessa oli tyttö, joka on kyllä mun hyvä kaveri nykyään, mutta se sai tyylii yli 3/4 vuotta anteeks poissaoloja ku meijä ryhmänohjaaja otti kaikilta poissaolot pois ku niissä oli jotain "sekaannuksia ja ei ollut merkattu poissaoloja opettajan toimesta tms.) Kiva sillee ku mul oli se ehkä 2 tuntia jos sitäkää poissaoloja ja niistä mietei et miten korvaan.. Vois pikkasen miettiä saatana koululaitokset toimiansa :D

  VastaaPoista
 19. Ööööh, eihän tuki juokse jos tulee tarpeeksi poissaoloja.. Sitten kela saa koululta tietoa, ettei opiskelu edisty ja siihenhän tuet loppuu.

  Ja ei lintsaaja muutenkaan mitenkään erityisen helpolla pääse, siis nimenomaan niitä tehtäviä kasaantuu eikä pääse oikein mistään läpi ja eteenpäin kun kaikki on tekemättä?...

  Ja tosiaan, kannattaa ottaa huomioon että kaikki ei lintsaa laiskuuden takia, vaan on näitä kaikenlaisia ahdistusjuttuja ja sen semmoisia päänsisäisiä ongelmia jotka estää sen, ettei pysty menemään kouluun.

  VastaaPoista
 20. Sanasi puhukoon puolestani, oon kironnu tätä kyseistä ihmisluokkaa joka päivä, sillä hyvänä esimerkkinä on mun luokalla oleva kaveri, jota näin kahden kuukauden aikana koulussa tasan neljä kertaa ja kaikkina niinä kertoina hän tuli kouluun suurinpiirtein tunniksi pätemään opettajille tai nukkumaan tunneille. JA KUINKA PERSEESTÄ VOIKAAN OLLA MEITÄ MUITA KOHTAAN? Opiskelen sellasta alaa, jossa pitää tehä paljon hommia kokoaikaisesti yms, eli niska limassa hommia ihan joka päivä ja samaan aikaan tämä vitun lusmuilija pääsee kursseja läpi sillä että käy yhdellä _vitun_ tunnilla???? Missä on reiluus ja kohtuus meitä muita kohtaan? Huippuna vielä se että luokanohjaajamme on vain muistuttanut kaveria että "noh, jos viitsisit herätä aiemmin kouluun" ja loput opettajat ikäänkuin säälivät häntä ja meille muille tulee samanmoisesta käyttäytymisestä raippaa perseelle.
  Ja kyllä hänellä ihan tuet juoksee sitä samaa vauhtia kun minullakin (ellei jopa kovempaakin).

  Kiitos ja aamen.

  VastaaPoista
 21. XD tuli paha mieli kun tänään jäin kotiin!!! pakko ryhdistäytyä

  VastaaPoista
 22. Mun äiti kuoli kun olin lukion ekalla. Vaikka kuolema ei ollutkaan yllätys, vaan pitkän sairauden tulos, niin arvattavasti koko lukioaika meni aikalailla poissaolojen, masennuksen ja sosiaalisten tilanteiden pelon takia huonosti. Selän takana puhuttiin kuinka laiska ja ärsyttävä olen ja kuinka epäreilua on että pääsen niin helpolla..

  Jos et tiedä poissaolojen syytä, turha valittaa asioista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä läheisen kuolema ja sen aiheuttamat ongelmat on syy olla poissa koulusta? Jos tosiaan olen muuta tekstissäni väittänyt, niin haluaisin sen kohdan nähdä.

   Poista
 23. Näistä lintsaajista ärsyttävimpiä tapauksia on nää, jotka saa kokeista nelosia (jos ny vaivautuvat kokeisiin tulemaa) ja sitte suunnillee itketää kuinka paskoja ollaan koulus.. Sitten kirotaa opettajat ku ne arvostelee väärällä tavalla kokeet. Nii tosiaa missäköhä se syy vois olla muussaku opettajassa! Miksei vaa voida tulla tunneille ja lukee kokeisiin.. HUOH muutama tämmönen tapaus samasta luokasta löytyy ja kyllä on ärsyttävä kuunnella tämmöstä marisemista!

  VastaaPoista
 24. Mulla meni kyllä maku suhun Jenni. Hyvähän sitä on huudella terveenä ja ylimielisenä. Oksetat mua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuinka vitun idiootti sä olet? :D tässä tekstissä ei mitenkään missään vaiheessa viitattu ihmisiin jotka on masennuksen tai muun sairauden takia poissa koulusta?? vai puhuttiinko?? Kerrottiin nimenomaan ihmisistä jotka lintsaavat ihan vaan huvikseen koska ei jaksa käydä siellä koulussa, kun ei jaksa herätä ja on parempaakin tekemistä kuin koulu ja niitähän ihmisiä löytyy!! Tunnen erittäin paljon ihmisiä joilla ei todellakaan ole minkäännäköistä masennusta tai sairautta, mutta se koulunkäynti vaan ei yksinkertaisesti kiinnosta. Eli mene siis vähä itteesi ja mieti taas mistä vedit sen herneen nenääs -,- toinen ihmisluokka mitä vihaan on just nää sun kaltaset jotka ei vaan ymmärrä mistä vittu puhutaan :D

   Poista
  2. Vittu sä ylempi ano olet tyhmä :--D aina tarvii takertua pikku asioihin!

   Poista
 25. TÄSSÄ POSTAUKSESSA EI PUHUTTU MIELENTERVEYSONGELMIEN KANSSA KAMPPAILEVISTA TAI ERITYISESTÄ SYYSTÄ KOULUSTA POISSAOLEVISTA IHMISISTÄ VAAN LAISKOISTA, SAAMATTOMISTA "syömpäs vähä ben et jerryy ja lueskelen muotiblogeja tänää koska voi saatana joku matikan koe ja tunneilla istuminen!!" tässä tämä pieni hiuksenhieno ero, ottakaahan huomioon ;) asiatekstiä jenni!

  VastaaPoista
 26. :D ei vittu :DDD näitä anoja vituttaa kun ei oo ite jaksettu tänään aamulla raahata sitä persettä sinne koulunpenkille niin pakko vedota "mielisairauteen" :D

  Jos kerran sosiaalisten tilanteiden kammo on niin vitun kamala, niin mitä vittua sä teet koulussa? Helppo vedota tollaseen että mää inhoon sosiaalisia tilanteita että voi skipata juhlat ja tietyt tunnit mut sit yllättäen kuitenki joskus pystyy käymään? :D Eikö niillä muilla tunneilla oo ihmisiä sitten :DDDDD

  Toi äidin kuolema- kommentti oli ainoo mihin mä henkilökohtasesti näistä ainakaan uskoin, ja mikä mun mielestä on hyvä syy OLLA POIS KOULUSTA (mikä on eriasia kun lintsata)

  Muutenkin teillä kaverit on menny nyt lintsaus ja luvalliset poissaolot sekasin. Ittellä todettu bipolaarinen ja poissaoloja hurjat 4h tänä lukuvuonna :D!

  Se on mukavaa ja helppoo (tiedän kokemuksesta) uskotella itelle et tän koko aikasen teini-angsti-syksy-rahat loppu-puuteri hajos-ruma juurikasvu- yms- masisksen takia on helppo jäädä pois koulusta, mutta itteenne vaan kusetatte :D vittu ootte paskoja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, sinä empatiakyvytön luuseri.

   Minä aloitin koulun aikoinani terveenä ja hyvissä voimissa. Sitten tapahtui erinäisiä ikäviä asioita, jotka saattoivat minut tähän tilanteeseen. Kirjoitin ylempänä olevassa viestissäni, että yritän tsempata ja teen parhaani, että pystyisin käymään koulussa. Kuten sanottua, olisin paljon mieluummin koulussa kuin ahdistuneena kotona, koska kärsin tästä tilanteesta.

   Edelleen, hyvä sinun on arvostella kun et tiedä taustoja. Toivottavasti sinullekin joskus tapahtuu joskus jotain todella ikävää, niin tiedät miltä se tuntuu ja mitä siitä voi seurata.

   Vaikka mitäpä minä noin vajaaälyisen oloisen ihmisen kanssa edes keskustelen.

   Hyvää loppuelämää.

   Poista
  2. YHYYY YHYY ANGST ANGST ANGST

   Poista
 27. Ite ajattelin samalla tavalla vielä jonkin aikaa sitten yhden kaverin kohdalla. Hän oli poissa monelta tunnilta, joskus päiviäkin. Kaikki olettivat että hän oli vaan laiska, koska jaksoi kuitenkin bilettää viikonloppuisin vähän liiankin raskaasti.. Sittemmin sain selville että tämä tyttö oli tosi masentunut ja yrittänyt itsemurhaa.

  Joten et voi tosiaan tietää miksi ihmiset lusmuilevat tai saavat poissaoloja. Kuvottavan itsekeskeinen kirjoitus. Kaikki ei pyöri sun navan ympärillä, toisten ongelmat voivat vaikuttaa suhunkin jonkin verran mutta voivoi.. Lopetankin tän blogin seuraamisen tähän, oot kuvottava ämmä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jos luokasta kaksi kolmasosaa on pois, niillä varmaan ei ole kaikilla masennusta. Jenni ei ehkä tarkottanu tällä lintsaamisella sitä että masentuneet ighmiset on paskoja. ite voisit yleistää vähän enemmän.

   Poista
 28. tää on kyllä enemmänki ku totta!! :D ja mua jopa ärsyttää ihmiset jotka on vaikka lihavia eikä viiti tehä asian eteen mitään! tai rumia tahallaan (=ei viiti vaikka värjätä tukkaansa, nyppiä kulmakarvoja, pukia sieviä vaatteita päälle) haha oon iha kamala:D sun blogi on ihan huippu jatka samaan malliin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et. vittu. voi. olla. tosissas.

   Yrittäisit joskus nähdä muutakin ihmisessä kuin meikkauksen, hienot vaatteet ja värjätyt hiukset. Jotkut haluaa olla luonnollisia, eivätkä päästä varpaisiin feikkejä meikkipellejä. Hitto kun sunlaiset typerät teinit on säälittäviä. Tervetuloa elämään, ihmisen luonne oikeasti merkitsee vitun paljon enemmän kuin ulkonäkö.

   Ps. Ylipainoisuus on harvoin kenenkään oma valinta.

   Poista
  2. Jassu pliis, tapa ittes. Kukaan ei halua maailmaan enempää sunkaltasia ääliöitä.

   Poista
  3. Okei mikä vittu sua jassu vaivaa! Se että ihminen ei värjää tukkaansa tai nypi kulmakarvojaan niinkun sinä haluaisit, puhumattakaan pue SINUN mielestäsi sieviä vaatteita niin ei ole todellakaan ruma! Oletko ikinä kuullut sellaista, että kauneus on katsojan silmissä?:) Se mikä sinusta voi olla ihan hiton rumaa, voi jonkun toisen mielestä olla maailman kaunein asia, joten mikä sinä olet sitä määrittelemään? Ja tiedätkö, että ylipainoisuus saattaa myös tulla ihmisen perimän mukana ja vaikka kuinka liikkuisi ja söisi terveellisesti niin ei vain ole sellainen laiha (ties mitä heinäkeppiä se sinunkin kohdallasi tarkoittaa!?). Oikeasti opettele herranjestas näkemään ihmisestä muutakin kun ne kauneuskriteerit mitä sinä arvostat tai tulee aivan helvetin ankea elämä, sillä kuulostat vain niin pinnalliselta ihmiseltä, ja luuletko että ihmiset haluavat oikeasti viettää sellaisten kanssa aikaa :---) Toivottavasti et ikinä tule äidiksi, sillä pelottaisi sinun lastesi kohtalo!

   Poista
  4. Hah:D Muakin rasittaa sellaiset ihmiset, jotka tulee tukka rasvaisena ja likasissa vaatteissa kouluun. Eräskin muija oli oikeesti likaisella paidalla (ruokatahroja?), ilman rintsikoita, koulussa kerran. Sattuu olemaan lihava eikä kovin kaunista katsottavaa noissa oloissa. Kouluun/töihin kuuluu tulla siistinä ja puhtaana. Ei tarkota, että on oltava tekoripset ja kilo meikkiä naamassa. Semmonen perus fresh riittää. Itellä ei oo meikkiä juuri koskaan, mut oonkin niin kaunis etten tarvi :) Nää Jassua kommentoineet tais vähän ottaa nokkiinsa. Kumma ku ei osata aivojaan käyttää. Jotenki tää Jennin blogi vetää noita puoleensa jotka ei ajattele...

   Poista
  5. niimpä:D hahaha se on ihan sun oma valinta jos oot 100kg norsu, mee salille ja laihuta. jos haluat olla lihava SE ON IHAN OK mulle! jos syöt jotain lääkkeitä jotka vaikka lihottaa, se ei tietenkää oo päätettävissä lihotko (näitä en silti usko että ihan jokatoinen ylipainoinen on) jos sulla on sievät hiukset ilman värjäämistä ja naama ilma meikkaamista, eihä sillo sitte tarvi meikata! voi hyvä luoja teitä ihmisiä:D just lähinnä tota että pitää kulkee sottaset vaatteet ja tukka rasvasena. ja HOX tää oli mun mielipide, nii ei siitä tarvi mittää kolmatta maailmansotaa täällä pystyyn laittaa.

   Poista
  6. Jopas rumat ja läskit ja laiskat ja epäsiistit hermostu! :D Sori mut niin se vaan on, tehkää itellenne jotain ihmiset.

   "Ylipainoisuus on harvoin kenenkään oma valinta."

   Ja tää oli kokokohta. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Tää on tää perus läskien valttikortti, EI OO MUN VALINTA!!!! Vitun laiskat lopettakaa se syöminen ja ruetkaa liikkuu, se on ainut valinta minkä joudut tekee terveellisen normaalipainon eteen :D

   Poista
  7. Oot kyllä jassu melekonen perseaivo :D Mitä vitun rumia ihmisiä? Ei sellasia oo. Tai ehkä sun mielestä, mutta mun mielestä sä oot vitun ruma. Miten kehtaat näyttäytyä julkisilla paikoilla? Häpeäisit, kannattais peittää naamas jollain pussilla, ei tarttis muitten ihmisten saastuttaa silmiään.

   (joko tajusit miten uskomattoman idiootilta ja penikalta kuulostaa tällainen toisten ihmisten ulkonäön haukkuminen vai jatkanko vielä lisää?)

   Mikä helvetti sä olet määrittelemään, mikä on kaunista ja mikä rumaa? Joo hei, munki mielestä legginssit on vitun oksettavia, ne pitäs vissiin sitte kieltää kokonaan, koska hei mun mielipide on ainut oikee!!!1 Ykskään ihminen ei oo ruma. Se mitä sielä pään sisällä on, se on se asia joka merkkaa.

   Okei mä uskon että oot trolli, koska eikait kukaan voi olla noin vitun typerä ja pinnallinen ääliö, eihän..? Et kyllä tule pitkälle pötkimään jos oot nui rajoittunu ja kapeakatseinen. Voi monet hyvät ystävyydet jäädä kokematta, koska "mua vituttaa se ruma ihminen, en ikinä tutustu!"

   Poista
 29. Kaikki varmaan kuitenkin allekirjottaa sen, että on olemassa myös näitä real lusmuilijoita jotka oikeesti on vaan laiskoja paskoja, ja tää teksti käsitteli vain ja ainoastaan tällaisia henkilöitä, ei ketään muita. Joten "älkää yleistäkö lehmät" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kaikki vois lukea tän lauseen. NI!

   Poista
 30. Mä kun olin lukion ekalla (tästä on siis 8 vuotta aikaa), meillä oli koulussa semmoinen käytäntö, että joka jaksossa sai olla 8 tuntia poissa PER AINE. Kelatkaa nyt!Jos päivässä oli 2 tuntia bilsaa, viikossa ehkä 4, ne viikot vieri ilman että piti edes kertoa kellekään, miksi en vaivaudu tunnille O.o Ja vielä kehdattiin valittaa, kun ne tuli täyteen (minä myös, järki rupes näiden asioiden kanssa toimii vasta sielä vikaa vuotta opiskellessa).

  VastaaPoista
 31. samaa mieltä! vittu aina ne samat naamat on päivästä toiseen pois. just vaihtu jakso ja ryhmänohjaaja sano niille et niiden pitää uusia muutama kurssi. iha oikee niille :D

  VastaaPoista
 32. Jenni ei saatana. Nyt vasta oikein heräsin kuinka helvetin tyhmä ämmä oletkaan. Tässä kirjotuksessa ei ollut mitään hauskaa, ja olet hemmetin itsekeskeinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kukas täällä huutelee? en ymmärrä miten on itskeskeistä kirjoittaa näistä asioista aika leikkimielisesti täällä. älä lue jos ei vittu kiinnosta. Kaikki ei oo aina kaikista hauskaa, kuka täällä onkaan se tyhmä ämmä?

   Poista
 33. internetin maailma on siitä ihmeellinen, että kaiken - siis todellakin aivan kaiken - voi käsittää niin väärin. tää on vähän samaa sarjaa tekstareiden ja muiden viestittelyiden kanssa, kun joka väliin pitäis yrittää sitten vaikka tunkea tilannetta vastaavia hymiöitä.

  tuntuuko susta Jenni siltä, että sua ehkä VÄLILLÄ ihan vähäsen vaan ymmärretään kenties hieman tahallaan väärin? välillä kyllä mietin, miten jaksat pitää tällasta blogia kun kaikesta sun kirjoittamasta väännetään ydinsota pyörätuolivammaisista henkisesti sairaisiin asti. siis varmaan jos kirjoittaisit siitä, miten ihailet huippu-urheilijoita, täällä olis kaikki ylipainoiset ja tasapainohäiriöiset kitisemässä siitä, miten sun mielestä tavalliset ihmiset ei ole arvokkaita ja joutais sinun puolesta sähkötuoliin.

  ymmärrän lintsausärsytyksen, varsinkin kun itse varsin tunnollisena olen tehnyt lintsaajienkin osia mm. ryhmätöistä ilman yhtään lisäpistettä itselle. ymmärrän myös sen, että joku suivaantuu tekstistä, koska joillakin on pätevä syy "lintsata". mutta eihän pätevän syyn kanssa lintsaaminen ole lintsaamista. daa. siinä kai se jennin pointti olikin. rauhoittukaa ihmiset. :-)

  VastaaPoista
 34. Onko teiän jotenki vaikea ymmärtää, ettei Jenni oo puhunu mitään paskaa ihmisistä jolla on vaikka mielisairaus, tai masennus. Tekstissä puhuttiin laiskoista ihmisistä eikä kenestäkään muusta. Että turvat kiinni te tässä ootte niitä säälittäviä.

  VastaaPoista
 35. vau, toisilla on taas näköjään eksynyt pienenpieni hernepelto nenään. Näköjään se koira älähtää johon kalikka kalahtaa :P

  Sulla olis muuten kohta ihan pelkästään blogin pohjalta ainekset toiseen väärin ymmärtävät -postaukseen...

  VastaaPoista
 36. Minua puolestaan alkaa ihan todenteolla vituttaa nämä marttyyrimielenterveysongelmaiset jotka omasta mielestään saavat heittäytyä maahan pitkäkseen ulisemaan ja jos joku uskaltaa A: pyytää heitä tekemään jotain elämänsä eteen tai B: osoittaa harmistustaan siitä että siitä masennusperseilystä on haittaa MYÖS muille ihmisille niin ulistaan entistä lujempaa ja viskotaan mielenterveys-korttia joka on vastuuvapaus ihan kaikesta. Muut raatakoot, minun ei tarvi heistä välittää mutta olen silti oikeutettu samoihin lopputuloksiin kuin he tekemättä mitään KOSKA MASENNUS.

  Ihan oikeasti. Niin koulussa kuin työelämässä: ketään ei kiinnosta teidän masennuksenne. Se on teidän ongelmanne ja joudutte hoitamaan sen itse. Mutta jos et kykene sen takia opiskelemaan/tekemään töitä niin et ihan oikeasti voi olettaa saavasi niitä opintopisteitäkään/palkkaakaan.

  "Yhyy et tiedä mitä oon kokenu!" En tiedä, ei kiinnosta. Jokaisella meistä on omat tragediamme ja elämä on kurjuutta väärällään. Joudut silti lukemaan sen tenttikirjan jos haluat kurssin suoritetuksi.

  "Oon niin masentunu etten yksinkertaisesti PYSTY nousemaan sängystä ylös!" Okei. Makaa sängyssä, ole hoitamatta omia asioitasi, mutta helvetti soikoon lopeta se vinkuminen siitä miten asiat on hoitamatta. Jos olet niin invalidi ettet kykene mihinkään niin kuten muutkin invalidit, joudut hakemaan apua sairauteesi. ÄLÄ sälytä omia tehtäviäsi meille muille joilla on omatkin ongelmamme ja hoidamme silti hommamme.

  "Voi vittu tunteeton paska et yhtään tiedä mitä helvettiä tämä on!" Tiedän tasan tarkkaan mitä on vaikea vuosikausien masennus. Ja silti (itseasiassa juurikin siksi) voin sanoa että kukaan ei tarjoile parempaa elämää kultalautaselta jos vielä vähän enemmän olet koko maailman kaltoinkohtelema uhri. Joudut tekemään sen itse. Me kaikki joudumme.

  Kuten monesti todettu, Jennin puhui tekstissään LAISKOISTA ja LUSMUISTA. Jos te rakkaat mielenterveysongelmaiset koitte sen henkilökohtaisena osumana niin sitten te lintsaatte koska olette LAISKOJA ja LUSMUJA ettekä sairauden takia. Mutta ihan oikeasti: ei se masentuneiden VIP-korttikaan auta teitä elämästä läpi. Se vaikeuttaa elämäänne JOO JOO mutta siltikään se ei anna teille yhtään erityisoikeuksia muihin nähden. Sen vilautteleminen ja sen syynä käyttäminen joka helvetin asiaan on ainoastaan NOLOA. Se ei herätä myötätuntoa, eikä saa aikaan mitään "vooooi! pakko auttaa nyt pientä kun sillä on vaikeaa" vaan se on yksinomaan _noloa_.
  (Siis ei masennuksen sairastaminen, vaan sen huutelu jotta saisi vapautuksen velvollisuuksista jotka vaan pitäisi tehdä.)

  Kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa uskomattoman typerä kommentti :D

   Poista
  2. Tää kommentti on ihankun mun suusta!

   Vituttaa sen masennuskortin käyttäminen joka asiassa...

   Poista
 37. Voin nähdä itseni tuosta jennin tekstistä, tai no osittain. Itselläni on masennus ja syömishäiriö taustaa, kummastakaan päässyt ihan lopullisesti eroon. Aloitin koulun innokkaana, kun vuoden verran kerkesin olla kotona pienen poikani kanssa, joka on nyt 1,5 vuotias. Koulumatkaa oli 30km ja jouduin heräämään 5:30, että kerkeän tasan seitsemäksi bussiin, joka oli joka aamu niin täynnä, että suunnilleen piti jäädä seisomaan koko matkaksi. Ja koulu alkoi hyvin, kävin joka päivä tunnollisesti, kunnes opettajat alkovat vittuilemaan ja kertomaan vittuilevia sarkastisia vitsejä mun tekemisistä ja syömisestä. Kun ne sai tietää mun syömishäiriöstä, melkein huusivat mulle että on pakko lähtee ruokailemaan, koko luokan edessä siis. Totesin vain tyynesti, että enköhän minä osaa sanoa ja mennä syömään jos on nälkä. Siten alkoivat mahakivut, joita opettajat eivät uskoneet ja valittivat mun vanhemmilleni tästä, että olen turhaan sairaslomalla. Eivätkä uskoneet sillonkaan kun äitini sanoi opettajalle että kivut ovat ilman syytä ilmaantuneet ja lääkäriin ollaan menossa. syy ei ole vieläkään selvillä.

  Noh, sitten oli semmonen juttu, että kun me päästiin tunnilta 13:40, ja mulla tulee ensimmäinen bussi 13:20, ja seuraava vasta tunniin päästä siitä, niin kysyin että voinko tehdä niin, että kun aamulla oon koululla aina 07:40, että aloitan opiskelun aikasemmin, että voin sitten mennä siihen aikasempaan bussiin, ja pääsen hakemaan pojan tarhasta aikaisemmin, sillä 8,5 tuntia on tosi paljon 1,5 vuotiaalle. no opettaja rupesi mussuttamaan siitä että ''hanki omaa aikaa, tee vaikka koulutehtäviä sillä välin kun odotat bussia, tai mene vaikka kahville! et sinä sen aikasemmin poikaa tarhasta saa kuin sillon jos olet 3 aikaan kotona''

  että mitähän vittua.. oisin ensinnäkin tuntia aikasemmin kotona, ja se että opettaja sanoin ettei ole reilua että lähden aikasemmalla bussilla, niin on täyttä paskaa. koska mähän oisin yhtä kauan koulussa kun muutkin, mut alottaisin päivän aikasemmin. vittu.

  No sitten meillä poika tuli kipeäksi, oli kuumeessa viikon. viikko väliä ja tuli vesirokko 1,5 viikoksi, taas viikko väliä niin kuumeessa koko viikon, ja sitten enterorokko, ja sen jälkeen tulin itse vielä 1,5 viikoksi hirveään kuumeeseen, jouduttiin aina menemään terveyskeskukseen kun flunssat ja nuo kesti niin kauan. Ja vaikka mulla oli pätevä syy olla pois (lapsen sairastuminen) niin opettajat eivät HALUNNEET EIKÄ JAKSANEET pistää moodleen tehtäviä mulle, joita olisin voinut suorittaa kotona että pysyn kärryillä missä mennään. vaan mieluummin antoivat molemmista kursseista hylätyt.

  Loppujen lopuksi kävin kirjoittamassa eropaperit, koska opettajien toiminta oli kyseenalaista, mua arvosteltiin enemmän kuin muita, koska olen niin nuori äiti (17). parempi että olen pojan kanssa sitten kotona pari vuotta, ja lähden opiskelemaan kun poika täyttää 3. ja muutetaan toiselle paikkakunnalle.


  eli kai ne opettajat ja oppilaat katsoivat mua ''lintsariksi'' tuli vaan tunne purkaa tuo juttu tänne :DD

  VastaaPoista
 38. oho, tuli tosiaan pitkä kommentti.. sori! :D

  VastaaPoista
 39. joo onhan ne rasittavia lusmuilija joo, mutta eipä se vaan mun persettä kutita toisten poissaolot tai paikalla olo, kunhan saan oman kouluni hoidettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä vaiheessa kutittaa, jos joutuu muiden osuuksia tekemään esim. niissä ryhmätöissä :)

   Poista
 40. Voi että mua naurattaa kun täällä on aina sellasia ihmisiä kommentoimassa että "ennen pidin sun blogista mut tän postauksen takia en lue enää ikinä". Jos ne on ennen pitäny tästä niin eiks ne oo tajunnu et tää on huumoriblogi eikä sellanen vakava?:D en määkään sano et nostaisin peukkua jokaisen postauksen kohdalla silleen "jumalauta nyt osui oikeaan", mutta ei se nyt tarkota että jos vähän ärsyttäis niin pitäis lukemista lopettaa XD ei luoja ihmiset!

  Ja mun mielestä tää on kyllä todella hyvää kirjoittamista, sillä saat tuollaisella pikkutekstillä niin paljon tunteita aikaiseksi :___D!

  Ja vielä, ihmiset, netti. Sieltä ihan varmana tulee mielipiteitä mitkä hankaa teidän pehvaa ja ette kestä niitä, mutta harmin paikka. Jos ette kestä niin laittakaa boikottiin koko toosa ja tehkää jotain muuta. Sitten voitte mennä valittaan kun löydätte ihan tyyliin lääkärisivustoilta tms, joiltain _OIKEASTI_ vakavilta sivustoilta ihan läskiksi heitettyä tekstiä, mutta mielipideblogi minkä ensimmäien teksti on:

  "HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään, tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat enimmäkseen tuulestatemmattua läpänheittoa ja kitinää, ei omaan yksityiselämääni perustuvia tapahtumia tai henkilökohtaisia mielipiteitäni. Mikäli huumorini ei uppoa tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa."

  SISÄISTÄKÄÄ TUO SANOMA LAPSET RAKKAAT :)!♥

  VastaaPoista
 41. "Kolmas on se, että Kelan opintotuki juoksee, vaikka minkäänlaista oppimista ei tapahdu."

  Tiedoksi vaan että jos sitä kelan opintotukea ei juoksis niin kyllä sossusta sais 3 kertaa enempi ;) mm. itse otin puol vuotta lomaa koulusta ja sain sinä aikana n. 3 krt enempi rahaa sossusta :D vähän kuullosti siltä että luulet tosissaan että joku on koulun kirjoilla pelkästään siksi että sais kelan tuet... :D

  VastaaPoista
 42. eiks se teille hikuille olis just hyvä ku on oppilaita poissa nii saatte enemmän huomioo opettajalt

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonain päivänä tääkin kakara tajuaa, että ai joo ei se kouluun panostaminen ookaan opettajan mielistelyä vaan ihan oman hyödyn hakemista. Joidenkin mielestä saattaa olla lintsaamista siistimpää opiskella kunnolla ja olla hyvä tulevassa työssään, mistä saattaa seurata mukavat etemismahdollisuudet uralla ja hyvä palkkakin. Mut onhan se toki sata kertaa siistimpää lintsata tunneilta ettei vaan kukaan luule hikipingoksi.

   Poista
 43. Tää postaus on niin täyttä asiaa, allekirjotan jokasen kohdan! Kyllä mun persettä ainaki kutittaa ku joutuu raataa niskalimassa ryhmätöissä toisten puolesta kun he ei viitsi hilata persettään paikalle. Hei vatipäät, mun luokalla on ainaki ihan näitä tavallisia lusmuja kun ei aamulla jaksa raahautua kouluun ihan vaan laiskuuttaan, ja lyön vaikka pääni pantiks ettei niillä mitään masennuksia oo. Eihän tääl ois yhtää tervettä ihmistä jos te tosissaan väitätte että kaikilla lintsateill on pää pipi :D sallikaa mun nauraa idiootit :D

  VastaaPoista
 44. Mulla olis postausidea! En ainakaan ole huomannut että olisit tästä kirjoittanut, mutta ihmiset jotka tuntuvat jotenkin pitävän seksiä seurustelevien etuoikeutena ja satunnaisia yhdenillanjuttuja tai seksisuhteita niin kovin tuomittavina. Enkä siis tarkoita että olisi mitenkään hienoa jos sinkkuna lähdet vaikka joka baari-ilta eri miehen matkaan, mutta auta armias jos kerran sen virheen satut tekemään niin aina on niin niitä naisia kuin miehiäkin jotka alkavat samantien kauhistelemaan kuinka "pirjo on siis niiiin helppo jakari kun lähti perjantaina baarista jatkoille jarin luokse!"
  En vaan ymmärrä mikä siinä on niin kamalaa jos sinkkuna elävä ihminen haluaa joskus harrastaa seksiä ja pitää kuitenkin huolta ehkäisystä ja terveydestään. Näissäkin tapauksissa jostain syystä naisia aina arvostellaan niin paljon enemmän kuin miehiä.

  VastaaPoista
 45. Eihän täällä uskalla kissaa sanoa ilman että joku syyttää koirarasistiksi:D jenni oot mahtava ja tää postaus niin totta!

  VastaaPoista
 46. Itse olen juurikin tällainen lintsari josta Jenni tekstissään kirjoitti. En kylläkään lintsaa ryhmätyötunneilta ja todellakin teen kunnolla oman osuuteni niissä, mutta en esimerkiksi joka kerta jaksa raahautua läsnäolopakottomalle luennolle. Olen ollut tämmöinen tapalintsari jo yläasteelta, alussa lintsaaminen alkoi koska koulussa olo ahdisti, nykyään se on vain tapa ja omaa saamattomuuttani. Kurssit saan kasaan kuitenkin aikataulussa ja jopa ihan hyvin arvosanoin, koska luen tentteihin kunnolla.

  En osannut edes aavistaa, kuinka paljon tämä elämäntapani ärsyttää muita ainakin kommenteista päätellen. Haluaisiko joku selittää miten tämä mun lintsaamiseni vaikuttaa kenenkään teistä koulunkäyntiin? Lukiossa kannoin vastuuni liiasta sluibaamisesta tekemällä opettajalle lisätehtäviä, ja pari kurssia jouduin jopa suorittamaan uudelleen. Eli mun kohdalla ei ainakaan pidä paikkaansa väite, että lintsarit päästettäisiin muita vähemmällä.

  "Miksi edes sitten opiskelet ja viet paikan niiltä ahkerammilta ja motivoituneemmilta opiskelijoilta?"

  Taisin olla heitä ahkerampi ja motivoituneempi, kun kerran pääsin heidän edeltään kyseiseen yliopistoon. Vai päästettiinkö mut niissä pääsykokeissakin vähemmällä, kun kerran lintsarit aina pääsee ;) Ja pitäähän sitä jokin tutkinto itselleen haalia, mielellään kiinnostava sellainen, jos ei ruokamarketin kassan ura ole se loppuelämän unelma-ammatti.

  Että semmosta. Olen erittäin hämmentynyt. En puolusta lintsaamista, mutta en todellakaan ymmärrä, miten muita jaksaa loukata noin pahasti toisten lintsaamiset, SILLOIN kun ne EIVÄT vaikuta toisten koulunkäyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaus viimeiseen kysymykseesi: he ovat kateellisia tai jotain muuta yhtä älytöntä (jos kyse on muusta kuin ryhmätöistä). Nimimerkillä "veit joka ikisen sanan suustani"!

   Itsekään en siis kehdannut enää vanhempana lintsailla ja jäädä kotio ryhmätyötunneilta. Mä pidin poissaoloni juuri ja juuri siinä rajalla, eivätkä ne ylittyneet kuin kerran jollain mantsan kurssilla. Silloin kurssinumeroni laski yhdellä ja sain extratehtäviä, no big deal.

   Poista
 47. En ymmärrä mite muita ärsyttää toisten poissaolot. Joo, toi ryhmätyöjuttu ehkä mutta noin niinkun muuten. Vittuako se sun persettä kutittaa jos mä en ole koulussa? Ja lukiossakin kun suurin osa kursseista on niin helppoja että tietää jo kaiken etukäteen niin miksi helvetissä huvittaisi istua tunneilla kun saa sen kympin helpommallakin? Tai jos joku kurssi ei kiinnosta edes vähää alusta niin miksi ei voisi mennä sieltä mistä aita on matalin ja ottaa sen nelosen, se ei todellakaan tarkota että ei olis ansainnu opiskelupaikkaansa. Muutenkin naurettavaa tollanen että voiei ku nyt jäi joku ahkera ilman paikkaa, oikeesti mitä vittua? on joo tosi ahkera jos on niin paska että tämä "lusmukin" on niinpaljon parempi että pääsi kouluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mitä sä teet koulussa jos et siellä käy? :o Mitäs sitten kun meet työelämään? Aiotko sieltäkin "päästä helpommalla"? :D Onneks olkoon tulevista potkuista ^^

   Poista
 48. Tän blogin parasta viihdettä on nää kommentit. Musta on ihana kattoa miten ihmiset vetää aina hirmuset maissipellot nenäänsä joka tekstistä ja sit alkaa järjetön tappelu ja haukkuminen. :D

  VastaaPoista
 49. TÄYSIN SAMAA MIELTÄ! Mulla menee kanssa hermot siihen kun meidän luokalla just kans samat pikku lissut on sen kerran viikossa koulussa tai jopa kaksi, pääsevät työssäoppimaan vanhusten kanssa vaikkeivat osaa mitään. No, kouluhan siitä syytteet saa kun oppilas ei tajua mitään kun viimesen vuoden aikana se on opiskelun sijasta räplänny tunneilla kännykkää ja käyny sielä sen muutaman viikon yhteensä. Saatana. Onneks Kela ei maksa opintotukea siinä vaiheessa jos opintoviikot ei täytä tiettyä määrää, siinäpähän sitten makselee takasin kjähkjäh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. + KUINKA TYHMÄÄ PORUKKAA TÄÄLLÄ ON? Ensinnäkin koko postauksessa ei puhuttu mistään hemmetin mielisairaista, meidän luokalla olevat lintsarit on kaikkea muuta kun mielisairaita!! Tai masentuneita tai mitä vaan, sellasilta pitää ottaa koulupaikka pois joka ei siellä viitsi käydä ja piste.

   Poista
 50. MIKSI kaikki tulee tänne kertomaan masennuksestaan, fyysisistä sairauksistaan yms. eikä vaivaudu lukemaan noita kommentteja joissa jenni on jo varmaan ainakin viidesti sanonut että tää postaus ei edes koske heitä...
  please, kaikesta ei tarvi vetää herneitä nenään ja olettaa että tässä postauksessa haukutaan just SUA.

  VastaaPoista
 51. Onks se nyt siis niin että kun ihminen masentuu, siltä katoaa itsetunnon lisäksi myös sisälukutaito? Ihan oikeesti, jos 20 hengen luokasta 10 lintsaa säännöllisesti, ne ei millään logiikalla ole kaikki masentuneita tai muuten vaan sairaita.

  Ja sitten syytetään Jenniä itsekeskeisyydestä. Masennus on kamala sairaus, en kiellä sitä, mutta on paljon itsekeskeisempää kuvitella, että tässä haukuttiin just sua ja sun ihan hirveetä mielenterveysongelmaa, kuin lukea teksti ja ymmärtää, että tässä tarkoitettiin niitä ihmisiä, jotka lusmuaa ja lintsaa koulusta ihan vaan siksi, että ei huvita tai kiinnosta.

  Joo, ei me voida jokaisesta lintsarista tietää päälle päin että onko juuri tämä yksilö nyt masentunut ja sairas, mutta jos niitä on useampia rivissä niin kyllä sen nyt maalaisjärjelläkin päättelee, että ei ne kaikki ole terapian tarpeessa. Kurin ja nuhteen kylläkin. Mikä tässä tekstissä oli se vaikea kohta, joka sai ihmiset päättelemään, että tässä haukutaan sairauden takia koulusta poissa olevia, ts. ihmisiä, jotka ottavat SAIRAUSPOISSAOLOJA?

  VastaaPoista
 52. Pakko kommentoia uuelleen. Jos tää olis facebook niin tykkäisin kaikista niistä kommenteista joissa sanotaan suoraan masentuneille, eikä silitellä niitten päitä! Ite postausta lukiessa tajusin, että Jenni ei suinkaan puhu masentuneista, vaan nimenomaan niistä jotka lintsaa ihan vaan tavan vuoksi.

  Erityisesti ite inhoan niitä, jotka menee baariin joka ikinen päivä, ja jos baari ei satu olemaan auki niin sit haetaan alkosta ja ryypätään koko viikko, eikä muuten näyt tyyppiä koulussa! Yleensä ei ees mitään selitystä opettajalle tuu, vaan luokkalaiset joutuu selittämään miks tää ja tää tyyppi ei oo koulussa.

  Vituttaa.

  VastaaPoista
 53. !!!!!!!

  Itsehän kuljen koulussa 450km (juu ei ole nollaa liikaa, ajomatkaan menee hyvällä kelillä 5,5 tuntia) päässä. Viikot vaihtelee kahesta päivästä täysiin viikkoihin, joskus on muutamia viikkoja väliä ja joskus niinku nyt tällä hetkellä on menossa neljän viikon putki. Mulla jää kotiin 1v lapsi ja mies. Ja sitten mä saan kattoa tunnilla kuinka jotku ei vaan viitti herätä :) Ei ihan riitä sympatiat. Ja just toi, että mä oon yhen tunnin pois kun en ihan yhen tunnin takia viitti lähtiä ajamaan ja teen sitten kasan lisätehtäviä ja toiset sluibaa puolet kurssista samalla tehtävämäärällä. Ai että rupes kiehuttaan taas.......

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. APUA 450km? :D miten sä kestät?

   Poista
 54. mainittakoon myös työpaikka lintsarit, kyl joku päivä viel räjähdän kun joka saatanan aamu (olen siis yöhoitaja) kello tulee 7.50, 7.55, 7.59 ja ei aamuhoitajaa näy. Ja sit tullaa joko 8.00 tai 8.05 ja "oho anteeks mä olen pikkasen myöhässä". MITÄPÄ JOS LÄHTISIT JOSKUS VAIKKA AJOISSA TÖIHIN??!!!! vaitiolon vuoksi en voi oikeen muuta kommentoida mutta lusmu myös omissa töissään päivisin ja jättää yöksi mulle kaiken mahdollisen, mun kuuluis ilmeisesti mm. alkaa yöllä imuroimaan kun potilaat nukkuu. Jep jep.

  VastaaPoista
 55. voi jenni mä ihailen sua ku jaksat pitää tätä blogia vaikka sut haukutaan täällä aivan pystyyn. ja mä en käsitä ihmiset millä te kykenette ymmärtään nää asiat AINA ihan päin persettä?! ei jenni ketää loukannu tässä tekstissä, sori vaan.

  VastaaPoista
 56. nää kommentit on parasta :D

  VastaaPoista
 57. Onpa tämä postaus kerännyt kommentteja. Huhhuh, aikamoista luettavaa.

  Itsehän en suuremmin välitä siitä, lusmuileeko joku vai ei. Aivan sama minulle. Ei se niin paljon minun elämääni liikuta, että jaksaisin välittää. Ryhmätöiden kohdalla asia tosiaan koskee muitakin, mutta paikalla ollessaankaan lusmu tuskin panostaisi ihmeemmin työhön, joten teen hänen osuutensa oikeastaan jopa mieluummin itse. Ei ole reilua, mutta milloinpa elämä olisi?

  Tämä mielenterveysasia... Kuten täällä on useaan kertaan todettu, niin kirjoittajahan ei tekstissään ole sanonut puhuneensa mielenterveysongelmaisista. Häntä on siis oikeastaan aika turha syyttää siitä. Jenni ei tosiaan voi tietää kaikkien vakiopoissaolijoiden elämäntilannetta, mutta hän on tehnyt selväksi puhuvansa nimenomaan lusmuista ja lintsailijoista eikä henkilöistä, jotka ovat jonkun oikean syyn takia paljon pois.

  Jenni tosin otti kantaa asiaan jossain kommentissaan. Ihmetteli miksi opiskelupaikka on otettu vastaan, jos siellä koulussa ei voi käydä. Ymmärrän hänen pointtinsa tässä tavallaan. Mutta täällä mainittiinkin jo, että mielenterveysongelma voi iskeä kesken kouluajankin. Tällaisen tilanteen kohdalla Jenni muistaakseni ihmetteli, miksei sitten lopeta koulunkäyntiään. Tämä on vähän mutkikas juttu. Joku sanoikin jo syrjäytymisen vaarasta. Toisille sopii se, että jättäydytään pois koulusta ja hoidetaan pää kuntoon. Sitten terveenä palataan opiskelemaan. Mutta kaikilla tuo ei vaan toimi. Toiset syrjäytyvät herkemmin ja jäävät sille tielleen. Tuollaisessa tapauksessa on minusta parempi pysyä koulun kirjoilla, hoitaa sitä masennusta siinä samalla ja käydä koulussa parhaan kyvyn mukaan. Omaan tuttavapiiriin kuuluu jonkin verran masennuksen sairastaneita henkilöitä, jotka ovat valinneet hyvin erilaiset tiet. Tullut siinä nähtyä, ettei kaikille kyllä todellakaan käy samat keinot.

  Postaus oli mielestäni ihan ok. Ei minusta oikeastaan sen kärkkäämpi kuin muutkaan Jennin merkinnät. Että en oikeastaan ymmärrä, minkä huiman eron jotkut tässä tuntuvat näkevän. Omasta mielestäni Jennin mielenterveyspotilaiden koulunkäyntiin liittyvät kommentit eivät ehkä olleet ihan loppuun asti ajateltuja, mutta eivät kyllä todellakaan tämän postausken kommenttien pahimmasta päästä. En esimerkiksi ymmärrä, mitä Jennin haukkujat kuvittelevat moisella toiminnalla saavuttavansa. Paljon pahemmilla tavoilla he itse pyrkivät loukkaamaan Jenniä kuin mitä Jenni sanomisillaan pystyy loukkaamaan mielenterveysongelmaisia. Koska eihän hän oikeastaan ole heitä millään tavalla kommentoinutkaan. Ihmiset taas lukevat rivien välistä ihan omiaan.

  VastaaPoista
 58. Lintsasin koulusta 6-luokalla ja lähdin kaverini kanssa kaupungille. Tietenkin jäätiin kiinni ja tuli kaikki rehtorin puhuttelut ja kaikki. Lintsaus johtu siitä että oli maanantai ja maanantai on kaikein vituttavin päivä koko univrsumissa ja silloin oli kaiken lisäksi liikkaa 8-10 jonku vitun ämmän pitämänä. No en oo sen jälkeen lintsaillu kyllä vaikka joskus oon väsymystäni ja vitutustani purkanu ''hammaslääkärissä'' (*vessasa :D) mutt oon kuitenkin mennyt tunnille. En oo lintsannu yhtään päivää kokonaan muutaku jos oon OIKEESTI ollu sairaana (olin esim. 2 viikkoa keuhkokuumeessa, kuumetta 39 astetta heh) ja jos on oikeesti ollu joku mut kyl oon aina koulussa käyny vaikka aamulla sinne vituttaakin herätä ja polkee -30 asteen pakkasessa, 1 metrin korkusessa lumihangessa samalla ku lunta sataa kilokaupalla naamaan (nimim. kokemusta on).

  Oon samaa mieltä näistä jotka on yleensä pois (esim yks tyttö ei ollu varmaa koko lukuvuonna liikkatunnilla ku aina oli jalka/käsi/pää/vittu hius kipee. juu aivan....

  :D

  VastaaPoista
 59. Itse olen tällä hetkellä tarjoilijakoulussa ja jos on siis yhdenkin päivän pois, sen joutuu korvaamaan. Tarkoitan siis koulun omaa ravintolaa, johon opiskelijat menevät "töihin" tutustumaan alaansa. Noh, itse olin heti kurssin melkein koko ensimmäisen viikon poissa, koska en kirjaimellisesti pystynyt liikkumaan kuin vähän kerrallaan.(liian pahaksi edennyt pissatulehus...)Kun sain lääkkeet ja parannuin, palasin tietenkin kouluun, mutta jostain kumman syystä minulle valitettiin koko ajan etten muka oo tehny mittää..? No en vittu tietenkäään, mutta hankala olla tarjoilemassa hymysuin asiakkaille jos sattuu niin älyttömästi. Siitäpä ihanat luokkalaiseni riemastuivatkin, kun opettaja oli unohtanut merkitä minulle 2 päivän poissaolot, joten niitä minun ei tarvitsekaan korvata.

  Lähdin myös yhtenä päivänä pois koulusta hetkellisen masennuksen/vitutuksen/itkupotkuraivari/elämäänsäkyllästymisen sun muun paskan takia. Jokin siinä päivässä vain oli niin perseestä ja olin alkaa pillittää joka viides minuutti. Ilmoitin tästä opettajalle ja sain lähteä lepäämään. No seuraavana päivänä kuulu joka suunnasta "missä se yks taas o? Siis lähti varmaa taas kotia =) vitu lellipentu voi yhyy " jnejne.. Aika helevetin mukava olla positiivisellä päällä jos joka suunnasta kuulee tuollaista helvetin paskaa.. Ja itse nämä samat tyypit tosiaan olivat poissa koulusta "nokun täytin 18 juuri.. En jaksanu tulla vaa kouluu.. Otimpa ommaa vappaata yhe päivä ;)" Siis ei jumalauta oikeasti mitä paskaa oikeasti. Ja monesti minulta kyseltii että miksi olen ollut poissa ja vastasin "henkilökohtainen asia" ja saan vastaukseksi "ei huoh kanttisko sun vaihtaa alaa jos et selvästikää halua olla täällä?" Ensinnäkin mistähä vitusta tyypit, joille en omia asioitani kerro, voisivat tietää että mitä esimerkiksi minulle on tapahtunut? entä jos minun tärkeä kaverini olisi kuollu? Entä jos olisin sairastanu syöpää? Uskomatonta paskanjauhantaa alotetaan vaikka näyttää selvästi ettei halua puhua omia henk. kohtasia asioita koko kansalle.

  VastaaPoista
 60. Luin näitä kommentteja läpi, enkä kyllä tajua YHTÄÄN, miten suurin osa porukasta on ymmärtäny tän postauksen ihan väärin.. Eihän tässä puolella sanallakaan ole haukuttu tai kritisoitu oikeasti sairaita ja masentuneita ihmisiä, vaan kuten tän blogin tyyliin kuuluu, niin postaus oli kirjotettu kärkkäästi, mutta kuitenki pilke silmäkulmassa ja niistä ihanmuutenvaanhuviksi-lusmuilijoista. En tajua, miten porukka on missannu sen pointin ja ottaa nokkiinsa jostaki tämmösestä, huhhuh =D

  Mulla on lähipiirissäni monta, joilla on henkilökohtaisia ja vakavia ongelmia koulussa, kotona tai itsensä kanssa, eikä ne sen takia jaksa tai pysty raahautua kouluun. Sellasia syitä, ei pitäis kenenkään kyseenalaistaa, mutta eihän tää postaus sitä koskenutkaan. Kyllä muakin vituttaa semmoset, jotka aina lintsaa vaan huvikseen, että voi mennä koko päiväksi vaikka kahville ja kauppoihin sen sijaan, että opiskelis tunnollisesti. Sitte aina ne samat lintsarit saa anteeks, eikä kukaan ees jaksa kysyä poissaolon syytä. Semmosten takia myös ihmiset, joilla on pätevä syy olla pois, saa paskaa niskaansa, eikä niiden syitä oteta vakavasti. Sehän se oloa sitte parantaaki.

  VastaaPoista
 61. Mä kuulin kerran tapauksesta, jossa amislaisille annettiin tyyliin 200h poissaolojen paikkaustilaisuus loma-ajalla. No, eiköhän sinne jonkun juuri valmistumaisillaan olevan opiskelijan ISÄ soittanut ja haukkunut koulun henkilökunnan pystyyn ja uhannut virallisilla instansseilla. Tämä siis VAPAAEHTOISESTA tilaisuudesta korjata poissaolot muutamana päivänä ja kymmenien tuntien anteeksiantamisesta.

  Mäkin opiskelen amiksessa ja niin se vain menee, että mikäli ollaan poissa, itse kiritään toiset kiinni. Mä reputin yhden tentin sairauspoissaolojen takia ja mitäs sitä valittamaan, ei se kenenkään vika ollut. Lisää lukemista kehiin ja uusintaan. Jos joutuu olemaan poissa, siitä ilmoitetaan AINA. Satunnaisille myöhästymisille ei mahda mitään jos joukkoliikenne tökkii vaikka sääolosuhteiden takia SIITÄ HUOLIMATTA että matkantekoon on varannut tavallista enemmän aikaa. Mä olen vissiin liian tottunut työelämän toimintatapoihin.

  VastaaPoista
 62. En ymmärrä miksi ihmisillä on tällainen elämä. Jenni, aluksi pidin blogistasi. Se oli loistava ja rakastin sitä kunnes näin tämän postauksen. Rispekti laski. Et vaan osaa ajatella muita ihmisiä. Onko tullut mieleen että ehkä kaikki ei ole NIIN TÄYDELLISIÄ KUIN SINÄ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko tullut mieleen, että Jennin elämässä on ehkä muutakin kuib se mitä nähdään tässä blogissa? Ei se ole mitään täydellisyyden vaatimista että kertoo, ettei arvosta sitä että toiset pilaa elämänsä lintsaamalla. Omasta täydellisyydestään Jennu ei taas ole sanonut mitään. Ja osaa kyllä ajatella toisiakin ihmisiä vai mitä luulet olevan sen että a) vaaditaan käytöstapoja ja b) harmitellaan niitä seurauksia mitä toisille ihmisille voi tulla kun joku vatipää lintsaa ihan siks ettei huvita tulla kouluun. Ai niin mutkun SILLÄ VOI OLLA MASENNUS!!!1!1!11!

   Poista
  2. Onneksi olkoon anonyymi 15:37, kommenttisi on virallisesti naurettavinta paskaa ikinä. Kättelisin jos olisi mahdollista. Olet selvästikkin yksi näistä laiskoista pask..., sä varmaan märehditkin siinä faktassa kämpillä ettet ole kouluun/töihin syystä tai toisesta mennyt - höpö höpö tuskin.

   Poista
 63. Hankkikaa ihmiset elämä! Jossei teitä kiinnosta tai ette vaan ymmärrä tämän blogin pointtia NIIN EI TÄTÄ VITTU TARTTE LUKEA! Ja oikeesti, mielenterveys ja lintsaus ei liity millään tavalla toisiinsa, ei vittu millään. Jos sulla on mielenterveysongelmia, niin sää oot pois koulusta NIITTEN TAKIA. Lintsaajat ovat pois koulusta EIVÄT MINKÄÄN TAKIA. Niillä ei oo mitään syytä olla pois, hard to get?

  Mutta näitä lintsaajiakin vittumaisempia tyyppejä ovat ne, jotka tulevat kyllä paikalle MUTTA EIVÄT TEE MITÄÄN! Meidän koulussa (lukiossa!!) on näitä ihastuttavia teinejä, jotka saapuvat kyllä tunnille mutta istuvat tunneilla takki päällä, kirjat laukussa ja laukku pöydällä ja puhelin kourassa. Ja jos opettaja sanoo vaikka että 'ottakaapa ne takit pois' niin täällä on kylmä yhyyhyyyy. VITTU NIIN ON KAIKILLA MUILLAKIN KYLMÄ JA KUKAAN MUUKAAN SILTI TULE TAKKI PÄÄLLÄ LUOKKAAN. Oisko sellanen ihan huono idea ku laittaa vähän enemmän päälle aamulla? Kai sitä nyt onkin kylmä kun tullaan jollain heruuttelutopilla ja ohuilla legginsseillä märät tennarit jalassa kouluun. Hoxhox.
  Ja kyllä ne perhanan amisjantteri-poikakaverit voipi odottaa siellä luurin toisessa päässä sitä sun viestiäs sen tunni ajan että ei sun tarvi koko ajan tekstailla sille. MITÄ HELEVETIN ASIAA NIILLÄ VOI EES OLLA KESKELLÄ PÄIVÄÄ? Asia erikseen, jos ON jotain tärkeää asiaa. Ei sitä kuitenkaan voi olla KOKO AJAN JOKA PÄIVÄ SAMOILLA TYYPEILLÄ. Että mää vielä joku kaunis päivä otan ja räjähän niille vitun vatipäille. Vaihtakaa saatana koulua, jossei lukio kiinnosta!

  Ja teillä ihmiset, jotka tulette tänne haukkumaan Jenniä, on omantunnintuskia. Uskallan väittää, että yksikään OIKEISTA SYISTÄ koulussa poissaollut ei kokenut tarpeelliseksi tulla tänne räyhäämään. Ja oikeiksi syiksi laskisin vaikkapa nämä mielenterveysongelmat tai sairaudet. Lintsaajat KEKSIVÄT aina syitä poissaoloilleen.

  Olette ihmiset säälittäviä, jos ettei pysty hinaamaan itseänne kouluun JOSSEI TEILLÄ OLE MITÄÄN SYYTÄ OLLA POIS. Miettikää vittu niitä, jotka tulisivat kouluun jos vain voisivat?! Minä oon sitä mieltä, että sais tuollaset saatanan itsekeskeiset kermaperseet vittu pistää sinne nälkäänäkevien ja oikeasti sairaiden afrikkalaisten tilalle asumaan, niin saattas mielipiteet pikkasen muuttua! VITUN ITSERAKKAAT SAATANA!!!! VITTU TÄSSÄ MAAILMASSA ON LIIKAA VÄÄRYYTTÄ!!!

  Kiitos.

  VastaaPoista
 64. "se koira älähtää johon kalikka kalahtaa" tämmöstä aattelin tulla tänne laittamaan omasta puolestani, koska oon oikeesti vitun säälittävä lusmuilija, niin laiska paska et oikeesti hävettää.. mut käytitki tota sananlaskua jo uudemassa postauksessas....

  VastaaPoista
 65. luin melkee kaikki kommentit ku oisin halunnu nähä mitä lintsarit on kommannu mut sit tää oliki täynnä "oon sairas ja masentunut" kommentteja o_o mä olin just semmonen "vitun säälittävä lintsari" et olin poissa koulusta vaa laiskuuden takii. Mua taas vitutti ne hiket jotka inis "miks noi taas lintsaa yhyy" koska mä en ymmärtäny että mitä se niiltä on pois? ois kiva jos joku kertois? en vieneyt keneltäkään opiskelupaikkaa koska tonne kouluu pääs ihan kuka vaa, tein ryhmätyöt toisten lintsareitten kanssa ja en hakenu opintotukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainakin se vituttaa, että pääsette niin paljon helpommalla kuin me jotka käymme siellä koulussa tunnollisesti.. siis kyllä, olemme kateellisia. haluaisimme itsekkin lusmuta kotona ja silti suoriutua pois sieltä koulusta, mutta me omistamme omatunnon joka kolkuttelisi jos jäisimme kotiin.

   Poista
 66. ....... ööööö ?? :D:D:DDDD
  kai te siis ihmiset OIKEESTI ymmärrätte, että ketään täällä EI KIINNOSTA lukea teidän mielisairauksista, masennuksista, koirien kuolemista tai muuten rankasta elämästä? SE EI OLLUT TÄN POSTAUKSEN AIHE! Luoja että näitä satelee!
  Jenni varmaan postaa tänne ihan itse halutessaan sellasen sairauspäiväkirjan, jonne koko suomi saa käydä latelemassa ANGST-tekstinsä ja diagnoosinsa, ja jotkut empaattiset (jos sellasia löytyy) kansalaiset voi käydä vähän päälle voivottelemassa. Epäilen kuitenkin ettei se ole kaikista mielenkiintoisin aihe...
  KASVAKAA nyt hyvät ihmiset!! nää tekstit on ku jonku pahimman murrosikäsen suusta, joka tosissaan on vielä hukassa minuutensa kanssa ja tuntee jokaisen pienen kritiikin ihmiskuntaa kohtaan olevan suora häneen kohdistuva loukkaus!

  KUKAAN ei tietääkseni (en ihan kaikkia kommentteja valitettavasti jaksanu lukee) ole syytellyt MASENTUNEITA JA SAIRAITA, tai kyseenalaistanut etteikö heillä olisi oikeuttakin olla poissa? Se on silloin sairauspoissaolo rakkaat, ei lintaus!!:)

  VastaaPoista
 67. Mahtavaa huomata että ei ole yksin näitte tuntemusten kanssa!

  Itse opiskelen kokiksi kolmatta vuotta ja luokallani on siis tämän kolmen vuoden ajan ollut 3 oppilasta jotka käyvät koulua lähes koskaan, mutta aina ne läpi pääsee.
  Yksi niistäkin saa parempia numeroita kuin ihmiset jotka on paikalla, eikä tämän ihmisen tarvitse korvailla tuntejaan tai tehdä mitään tehtäviä.

  Meidän alalla on vielä se ongelma, jos joutuu tekemään ryhmätyötä ja joku huitelee missä lie. molemmat saa kunnian tai sitten se joka ei edes ollut paikalla?! mikäs vitun idea siinä on. Ja kuinka se saakaan näkemään tulipunaista!

  Ja yksi oppilas on joka päivä "lääkärissä" tai "kipeä", silti näen hänet kaupungilla. Huhhu! Ja keittiötunneilla kun vaivalla 5 tuntia teemme itsellemme ruokia,niin tämä muija ilmestyy paikalle, saa syödä MEIDÄN ruoat joita ei itse ole tehnytkään!

  Missä oikeudenmukaisuus?!

  VastaaPoista
 68. Mää ainaki lintsaan koulusta, mutta en kyllä sillon kun on ryhmätöitä. :D Ja meillä amkissa ainakaan ei oo läsnäolopakkoa muissa kuin kielissä, niin ei se kai ketään haittaa jos en mä oo siellä, sehän on vaan multa pois... Lukiossa oli läsnäolopakko, mutta ryhmätöitä ei juuri ollenkaan, niin sieltäkin ihan huoletta lintsailin ja hyvillä arvosanoilla senkin suoritin, ja pääsin heti kuitenkin amkiin, niin en nyt _ihan_ lusmusurkimus voi olla ;) Ja siis meillä on hyvä, että ryhmä antaa opettajalle sitten yksittäin palautetta siitä, miten muut ryhmän jäsenet on toimineet, eli jos joku ei oo tehnyt mitään, niin se ei saa yhtä hyvää arvosanaa!

  Voin myöntää, että oonkin osittain tollanen "vitun laiska paska" mut vaan siks kun oon varmaan niin hyvä, ettei mun edes tarvii tehä mitään sen koulunkäynnin eteen, ei mun tarvia siellä käydä ja silti menee hyvin. :D Kyllä mä kumminkin siellä himassa teen kaikkia palautettavia tehtäviä joita meillä on, eli en mä nyt ihan laiminlyö sentään koulunkäyntiä. Ja sanotaan nyt näin, että en todellakaan lintsaa joka päivä. Ryhmätehtävissä yleensä oon se joka tekee eniten tai ainakin ison osan.

  Joo oon kyllä samaa mieltä siitä, että se vituttaa kun joku ryhmän jäsen ei ole ikinä koulussa, tai varsinkin jos se on koulussa eikä tee siellä mitään ryhmän eteen, istuu vaan hiljaa... Ja ymmärrän tota sen takia, jos on läsnäolopakko jne, ja jotkut eivät käy ikinä koulussa ja silti suoriutuvat paremmin kuin ne, jotka ovat tunnollisia...

  Eli pointtina se, että en käy koulussa siks kun en menetä siinä yhtään mitään, vaan voin senkin ajan olla himassa, enkä häiritse sillä ketään/kenenkään suorituksia :D

  ps. Jossain vaiheessa tulee varmasti tilanne, että en voi enää lintsata, kun en osaakaan asioita jo valmiiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toivottavasti se tilanne tulee tosi äkkiä. koulun suorittamisessa ei ole kyse siitä että "jos osaat tän tunnin asian niin mene kotiisi!!" kyllä vittu muutkin jotka jo osaa niitä juttuja nii istuu perse homeessa siellä koulun penkillä, miks sulla olis joku etuoikeus lähtee menee ku oot niin fiksu?!

   Poista
  2. Niin no se, että mun koulussa ei oo pakko olla joten en välttämättä käy kaikilla tunneilla :D mun ei oo pakko käydä vaikka (melkein) yhdelläkään tunnilla jos palautan kaikki tehtävät ajoissa ja käyn tentissä. Mutta kyllä mä siellä silti käyn 'istumassa perse homeessa', en vaan joka tunnilla.

   Ja mä en oo ikinä kumminkaan ollut sellanen, että "hei näytä sun muistiinpanot kun en ollu koulussa taaskaan" tai joka päivä "mitä teitte tunnilla" vaan sitten jos en ollut niin oma vika, enkä häiritse muita sillä.

   Poista
 69. Oon niin samaa mieltä. OIkeasti pistää vituttamaa nämä jotka ei kouluun jaksa tulla. Jos ei käydä niin eroais sitten oikeasti. Juuri tuo opiskelupaikan vieminen toiselta joka sitä oikeasti haluaisi ja sitten koulussa kävisi vituttaa kaikkein eniten. Huh onneks huomasin etten oo ainoa joka ajattelee että lintsaaminen/lusmuaminen/ym. ei ole niin vitun cool.

  VastaaPoista
 70. Kyllä, voi kyllä. <3
  ++ se, että nää lintsailijat soittelee jostai vitun matikan tehtävistä kavereilleen viiden minuutin välein päivää ennen koeviikkoa ja kyselee että miten tää menee ja miks en osaa tätä!? VARMAA VITTU SIKS ET KATOIT PUOLET KURSSISTA AUSTRALIAN MASTERCHEFFIÄ HIMASSAS!!! ei oo meidän muiden tehtävä kantaa vastuuta sun koulujutuista kun meillä on omatkin.

  VastaaPoista
 71. mä jo tota tekstiä lukiessani ajattelin, et voi ei, tästä nousee varmaan ihan kauhee paskamyrsky kommenteissa :D kun itse ainakin tajusin heti, ettet jenni todellakaan viitannut niihin ihmisiin joilla on masennusta ja henkisesti todella rankkaa, paha elämäntilanne jne, joiden rinnalla koulunkäynti tuntuu välillä toissijaiselta. vaan just noihin jotka on ihan kunnossa ja vois perkele ihan hyvin sinne kouluun lähteä, tai siis et ei oo henkisessä terveydessäkään mitään vikaa, mut silti jäädään lusmuamaan tolleen.

  lukiossa aika monetkin mun kaverit ihan huoletta lintsaili tunteja. ei kyllä onneks sillon ku piti vaikka tehdä jotain ryhmätyötä/esittää se, mutta siis muuten joo. en mä siitä silleen ärsyyntyny ku ei se muhun tietenkään vaikuttunut, mut silti ihmettelin, et miks ne tekee tolleen. lähtee johonki mäkkäriin syömään ku ei jaksa tulla sille yhelle pienelle bilsantunnille jonka jälkeen koulu päättyis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tosin se mua kyl sit vitutti näissä pinnaajissa, kun sitten kyseltiin läksyjä ja piti selostaa mitä tehtiin tunnilla ja lainata muistiinpanoja jne, ku yks oli vittu vaan ite ollu laiska eikä jääny sille esim. päivän vikalle koulutunnille. sen mä viel ymmärrän et oikeesti vaan nukkuu pommiin, ja todellakin sen että on kipee tai jotain tollasta. mut siis se että lintsataan joltain tunnilta vaikka kesken päivänkin, vaikka ei olis mitään ns. syytä sille ja olis energiaa jne. -.-

   ja vähän mua kyl käy joskus opettajaakin sääliksi, jos tosi moni oppilas on lintsannu sen tunnilta. se on kuitenkin valmistellut tuntia, ehkä oikeasti nähnyt tosi paljon vaivaa just sille oppitunnille ja noin.

   Poista
 72. Oi voi, tulee ihan paha olo kun lukee näitä kommentteja D: miten jotkut voi näin uskomattoman taitavasti ymmärtää väärin ja kaiken lisäksi sanoa sen tolleen "SENKIN SAIRAS JA KUVOTTAVA ITSEKESKEINEN PASKIAINEN"- vaikka puhuu ihan eri asiasta sen lisäksi. Mikä helvetin juttu se on oikeesti, tämmösissä kommenttikentissä kyllä huomaa että kenellä on vaikeuksia ymmärtää lukemaansa tekstiä... Mutta hieno teksti oli, tollanen lusmuilu ärsyttää niin paljon muakin. Ja löysin vasta äsken tän blogin, hauskaa luettavaa muutenki :P

  VastaaPoista
 73. Mun mielestä lintsaaminen on rehellisesti sanottuna ihan okei :D

  Joissain muodoissa ainaki.

  En oikeastaan ymmärrä ihan, että minkä tähden Jenniä ja monia muita se niin kovasti ottaa päähän - ei se teiltä ole pois. Ei ainakaan silloin, kun lintsaaminen ei tarkoita, että koulunkäynti ei kiinnostaisi paskaakaan ja lintsaaja myöhemmin napisee teille, että voi voi, opettaja on epäreilu ja elämä kurjaa. Ihmiset on tosi erilaisia. Esimerkiksi itse olin lukioaikoina aika tavalla poissa kolussa, eikä syynä suinkaan ollut se, että en olisi halunnut oppia tai että minulla olisi ollut mielenterveysongelmia. Ei, itse katsoin tunneilla istumisen turhaksi ja hyvin puuduttavaksi ja jos joku tähän tulee sanomaan, että laiskalaiskalaiska, niin okei, joo, ehkä niinkin, mutta ei lintsaminen minulle tarkoittanut sitä, että en olisi opiskellut. Tunneilla istuminen ei oikeasti ole kaikille kauhean hyödyllistä; olen esimerkiksi itse niitä ihmisiä, jotka oppivat paljon paremmin lukemalla itse kirjasta asiat ja oppiminenhan se koulunkäynnin tarkoitus on, eikö olekin?

  Tähän tulee joku nyt varmaankin sanomaan, että miksi et suorittanut itsenäisesti. Joo, en tiedä teidän kouluista, mutta ainakin meidän lukio oli sellainen, että siellä joutui perustelemaan ja perustelemaan ja perustelemaan, miksi ei halunnut käydä tunneilla. 'En hyödy siitä' ei kelvannut syyksi, vaikka totuus on, että kaikilla pitäisi olla oikeus opiskella itsenäisesti kaikkea haluamaansa. Meillä sai lukiossa lisätehtäviä, jos oli liikaa poissaoloja -> käytännössä sama asia kuin itsenäinen suorittaminen -> näin saa minusta tehdä :)

  Eri mieltä saa tietysti olla, mutta ei toisten asioista tarvitsisi noin mahdottomasti välittää.

  VastaaPoista
 74. tätä aihetta lukiessa tuli itsellekkin mieleen yks meidän luokkalainen,turkkilainen tyttö,joka tulee AINA atk-tunneille myöhässä! mut jos mä tulisin myöhässä, nii mähä saisin kauheet läksytykset! miks se ei sit saa! tai no kyllähän kaikki tieto merkitään wilmaan. meillä on muutenkin todella ärsyttävä käytöntö: jos ei ole VIIMEISTÄÄN 8:05 luokassa, jos tulee siis vaikka 8:06 luokkaan,niin joutuu läksyparkkiin tai sitten tulee heti merkintä. on niin vitun minuutintarkkaa touhua. pitäis ymmärtää että nyt kun on talvi ja liukasta,niin bussitkin on täynnä ihmisii,liikennevalot punasis ja sit taas välil se bussi pysähtelee..mä oon monesti juuri sen takia itse myöhästynyt,vaikka ihan ajoissa: 7.15 aikoihin oon lähtenyt joka kerta kävelemään bussipysäkille. ja vaikka kuinka selitän,että bussi hidasteli,nii olipa syy mikä hyvänsä,kenellä tahansa,jos tulee minuuttia myöhässä, eli 8:06,niin joutuu parkkiin. ompa paska sääntö!! -__-

  ja sitte meidän luokan on kans yks mikä on usein myöhäs ja välil lintsaa..

  mutta loppujenlopuksi: ei lintsaritkaan helpolla pääse. ne tehtävät ynnä muut hommat joutuu sitten jälkeenpäin tekemään,ennemmin tai myöhemmin.kaikki merkitään kyllä ylös + jos on koko ajan koulusta pois,niin voidaan jättää luokalle, ja se vaikuttaa myös keskiarvoon ja jatko-opintoihin.

  VastaaPoista
 75. tai sitten olisi parempi vaan keskitttyy omaan elämään,ottaa positiivisempi asenne eikä ruikuttaa jokasest vähänkin vituttavasta asiasta:)on se elämä vaan niin rankkaa....

  VastaaPoista
 76. Tää teksti on auttanut mua nousemaan ylös sängystä, en siis usein oo lintsaillut mut nyt jäi siis ne loputkin.. :D En tiennyt kuinka säälittävänä ihmiset oikeasti sitä on edes pitänyt.. Huuhhuh.

  VastaaPoista
 77. kui vitus toi on muka epäkunnioittavaa mitä vtoa p3ll3.

  VastaaPoista
 78. Jokainen hoitakoon opintonsa miten haluaa. Ei kaikkien tarvitse olla paikalla tunnilla, jossa ensin opetetaan pyyhkimään perse oikealla ja sitten vaihdetaan kättä. En tajua miten voi ihmisiä niin risoa jos joku muu ei tarvitse lähitunteja läpäistääkseen nämä esirippua pitelevät koulutuslaitokset hyvillä arvosanoilla. Valitettavasti jos joku pääsee "helpommalla" ja saavuttaa samat tulokset niin iskee suomalainen kateus.

  VastaaPoista
 79. Tulisko mieleen että joku jäis pois koulusta masennuksen takia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa ajattelin minäkin ja toinen asia, jos henkilö on itse lintsaamassa niin itsepähän pilaa elämänsä niin naurettavaa et jotkut edes jaksaa vaivata omaa mieltään toisen tyhmyydellä mutta itseäni kyllä ärsyttää se et lusmuilijat vievät toisen paikan joka ehkä haluaisi oppia

   Poista

Ei muutaku kommenttia tiskii!