HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joulu meni jo

Noni, joulu meni jo. Kaupat auki, joulukuusi vittuun ja jotain muuta ruokaa pöytään ku lanttulaatikko ja piparkakut, kiitos. Joo, kivasti odotin joulua siitä marraskuun puolivälistä asti muna suorana, mutta nyt seki on vähän niinku lusittu jo. Eteenpäin elämässä!

Joulu on petos tällaisen pienen jouluihmisen vinkkelistä. Minä saatana kannoin joulukoristeita, jouluruokia, joulusisustuselementtejä ja vittu joulumieltä selkä 90-asteen kulmassa marraskuusta asti YHDEN PÄIVÄN takia! Pari päivää sängyssä olleet joululakanat on jo so last season, joululahjapaperit pitää taas viedä vuoden ajaksi lukkojen taakse ja joulukortit heittää muistojen joukkoon. Kaikki on vaan niinku... Ohi.

Jumalauta just mää suunnittelin kuinka ihanan seesteinen joulun vietän, kuinka kuljen paikasta toiseen jouluenkelimäisen kevyesti ilman negatiivisia tuntemuksia ja jaan sellaista vanhan ajan joulumieltä ja entisaikojen joulutaikaa. Ja vitut. Kannoin lahjakasseja autoon vitutuksen ja tuskanhien sekoittuessa otsalla, käyttäisin kelloa, istuin autossa, juoksin paikasta toiseen, toivottelin teennäisesti rauhallista joulua ja pidin huolta aikataulusta. Lopulta, kun olis ollu aikaa viettää sitä joulua rauhassa, tuli yö ja nukutti. Aamulla heräsin karuun todellisuuteen, että nyt sekä kusipääjoulu sitten on ohi. Ilman lastenohjelmamaratonia pyjama päällä, ilman glögihetkeä kynttilöiden valossa, ilman tuoksuja, ääniä ja salaisuuksia. Mua oli taas kustu silmään!

Joulu on pelkkä päivä, jolloin raahataan kakaroille muovikrääsää, syödään E-koodi-karamelleja ja mietitään, että millon kuusen kehtais jo polttaa takassa. Jos joulu on tosiaan pelkkää lelukuvastojen merkkailua, mahdollisimman epäjouluisia elokuvia, räiskyviä led-valoköynnöksiä ja Saarioisten laatikoita, niin vittu lopetetaan ihan suosiolla senki viettämään. Mikä tää Tapaninpäiväki o? Istutaan sisällä ja kuollaan tylsyyteen. Tai hulluuteen. Alan ihan just kiskoon noita joululakanoita tuolta sängystä. Saatana.

21 kommenttia:

 1. suurin osa tampereen saleista on tänään auki, meikä ainakin menee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munki sali on auki tänään, täytyis kans illalla raahautua sinne kun tää kevyt krapulanverho hälvenee :D

   Poista
  2. ehkä toi tarkotti salea = kauppaa, kun kerta puhuit että kaupat on kiinni :DD kuolin ehkä huutonauruun juuri :D

   Poista
  3. Hah ihan kuntosaleja siis tarkoitin :D -ap

   Poista
 2. Samaa mieltä! Eilen totesin että kaks päivää tätä vitun neljän seinänsisällä istumista saa riittää ja lähdin baariin! :D

  VastaaPoista
 3. Vittu musta tuntuu ettei saa istuu tarpeeks. Tänään enää saa rauhassa röhnöttää luvan kanssa. Eilen sen verran jaksettiin miehen kanssa et raahauduttiin pulkkamäkeen, sielkään ei jaksettu kauaa olla kun telottiin itteemme. Miksei lapsena tullu pyllystä muussia laskuissa (mies kolautti takamuksensa niin kunnolla että automatkalla se istu semmosessa ihme vammavimpulassa kunnei voinu istuu kunnolla kun sattu niimpal), miksei siitä pulkasta lapsena lentäny silleen kierivällä kamikazeloikalla kun se tömähti laskun päätteeks ihan saatanan kovaa johki kovettuneeseen lumitöyssyyn, ja miksei sillon ikinä käyny mitään et lasket jonkun kanssa samaan aikaan ja sit töyssyssä päät kolahtaa yhteen niin et itellä on takaraivo kipeenä ja toisella kuhmu ottassa, ja mä oon myös ihan varma et se naamaan ja vaatteiden alle lentäny lumi ei ollu noin kylmää!?! Totesin ton päänkohlimisepisodin jälkeen et nyt lähetään ennenku ollaan oikeesti sairaalassa. :D
  Muutenkin eilen oli niin kauhee ilma ettei siel mäessä ees ollu ketään niin saatiin rauhassa sekoilla. Tosin viimeks kun mentiin kaveriporukalla niin ilmeisesti lauma melkeen kolmekybäsiä ämmiä oli vanhempien mielestä niin kamala asia, että nehän otti ne Irma-Esmeraldansa ja Touho-Anselminsa ja läks meneen, ykskin äippä oikeen karju että "ET MEE SINNE ENÄÄ NYT LÄHETÄÄN!!!" ja saatiin sillonkin laskee rauhassa. :D
  Voisit sä Jenni muuten kirjottaa pulkalla laskemisesta? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeen ärsyttää lukea sun tekstiä ku yrität ilmiselvästi matkia Jennin kirjoitustapaa, eikä sun tekstissä ollut mitään järkeä ja miks helvetissä Jennin pitäis kirjottaa PULKALLA laskemisesta?! Taitaa siellä olla joku 12v IRMA-ESMERALDA kirjottelemassa ruudun takana :'DDD

   Poista
  2. Anonyymi26. joulukuuta 2012 14.34 < niinpä!!

   Poista
 4. Ah joku on niiiiiin samoilla linjoilla kun minäkin!

  VastaaPoista
 5. Ai matkin? Voi vittu sanon minä! Kellään muullahan ei toki voi olla luonnostaan samanlaista kirjoitustyyliä kuin jollain toisella henkilöllä... Ihan ku kellään ei missään vitun nimessä voi olla samanlaisia ajatuksia, vaatteita tai vaikka autoa ilman että se olis matkimista. Vedä säki lapsonen se keppi perseestäs ja järsi sitä aikas kuluks.
  Jennille käsittääkseni saa ehdottaa jotain kirjoituksia, että mitähän vittua se sun persettäs kaivaa vaikka mä pyytäisin Jenniä kirjottamaan puluista, massamurhista tai vaikka vittu hiekkalaatikolla leikkimisestä? Jossei sit saa ni anteeks iha vitusti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aamen :D mä voisin kans kuvitella että Jenni sais niin jumalattoman huutonaurukohtauksen mussa aikaseks ku kirjottas tosta pulkkamäessä riehumisesta!

   Poista
 6. muna suorana minäkin odottelin <3

  VastaaPoista
 7. Onneks sai olla töissä aattona ja tänään...

  VastaaPoista
 8. joillekki meistä tapaninpäivä = tuplapalkka <3

  VastaaPoista
 9. Ei se oo vaa yks päivä... 25. päivä on JOULU. :) 24. päivä on aatto... ei sen jälkee joulu oo ohi. Ja tapaninpäivä on myös vielä joulua. Joten siit tulee 3 päivää eikä vaa yks, prkl.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postauksessa nähdäkseni ei käsitelty joulua kalenterillisesta näkökulmasta, vaan miten suuri osa sitä viettää. Itseään en harrasta tapaniajeluja tai avaa lahjoja joulupäivän aamuna, vaan mulle joulu on 24.12. Että nyt päteminen kusahti.

   Poista
 10. Tänä jouluna mä päätin hyväksyä sen tosiasian että mun lapsuuden satujoulut on (ainakin toistaiseksi) ohi eikä varmasti tule takaisin jos jatkan perinteisellä tapaa eli rääkkään itseäni vetämällä perinnelinjaa. Ensi vuonna en esim. väännä sormet rakoilla saatana rosollia joka jää kumminkin jääkaappiin kun ei kukaan sitä halua syödä. Mussutan vaan graavilohta ja katon leffoja läpi koko päivän. Ehkä koristelen joulukuusen, ehkä en. Meen sen mukaan mikä sattuu tuntumaan hyvältä. Stressitön joulu on paras joulu.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!