HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Ps.

Aion viihdyttää teitä otsarypyilläni ja talvisella maisemalla <3

31 kommenttia:

 1. Millä nimellä sut löytää instagramista? Vai haluatko olla löydettämättömissä? ;-)

  VastaaPoista
 2. Tuo otsaryppy on just symppis :-)

  VastaaPoista
 3. Noiden ryppyjen väliin ois kiva laitella asioita. Niinku leegoja ja pieniä eläimiä. Ootko koskaan kokeillu?

  Ps. Tämä kommentti oli kaikella rakkaudella ja puhtaasta mielenkiinnosta. :D

  VastaaPoista
 4. Heippa. Tää nyt ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta anyway. Mitä palautusjuomaa juot? Jos voisit vinkata jotain aloittelijalle, että mitä kannattais ensimmäisenä kokeilla.. ihan perus salitreenin/ bodycombatin / pumpin jälkeen.

  VastaaPoista
 5. Mitkä ovat nuo kulmakarvat?

  VastaaPoista
 6. Järkyt otsarypyt jo noin nuorena, jos nyt jo noin syvät potkukelkan jäljet, minkälaiset esim. kymmenen vuoden päästä, otan osaa. xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi rypyt otsassa kuin vaikka esim. rakkaudessa. Käytöksestäsi päätellen taidat tietää sen itsekin. Otan osaa.

   Poista
  2. Ihan vitun paha jos joskus vanhana on ryppyjä xD koska siis mähän olin suunnitellu pitää naamani sileenä ku luistinrata seuraavat 60 v !! Voi perse, täytyy laittaa äiti maksaan mulle joku silotusoperaatio ku siltä oon tän potkukelkkaradan perinykki :c

   Poista
  3. Vittu oot vajaa..

   Poista
 7. Rypyt otsassa on älykkään ja paljon filosofisia mietiskelevän tunnusmerkki!

  VastaaPoista
 8. Vittu että teillä on pokkaa, jotka kirjottaa tollasta..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kuule pokkaa ihan yhtälailla kuin ryppyjen omistajalla. ;)

   Poista
 9. Oonko ainut ketä häiritsee kun ihmiset puolustelee Jennin otsaryppyjä? :D Ihan helvetin hölmöä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole, täällä ilmoittautuu toinen ! :D

   Poista
 10. Ite itseasiassa toivon että olisi edes muutama ryppy otsassa, saan käyttää kaikkia naamalihaksia että tulee edes yksi ryppy. Ei tule minusta filosofista ja syvällistä ajattelijaa</3
  Saatan tosin vanhempana kiittää, kun 83-vuotiaalla mummullakin vain pari ryppyä:)

  VastaaPoista
 11. Ei Helvetti. jennihän on tosi kaunis, fiksu, hyvännäköinen ja ties mitä. Sulla o maailman kauneimmat silmät! ne on jännän väriset! <3 JA mitkä helvetin otsarypyt? en itse olisi kiinnittänyt niihin edes huomiota ellei blogin pitäjä + muut vittupäät olisi siitä huomauttaneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käynti Nissenillä varmaan kannattaisi ^^

   Poista
 12. Ryppyjä tai ei, silti tää on sika hyvä blogi!

  VastaaPoista
 13. oh god why... ottakaa ny henkee välillä, näyttää jonku otsarypyt olevan joillekkin elämää suurempi asia :D ja Jenni, sulla on aivan mahtava blogi! saan aina nauraa sun teksteille, mutta kahta kauheemmin näille kommenteille. kiitos siitä, oot aivan ihana!

  VastaaPoista
 14. Ongelma ei selkeesti ole Jennin otsarypyissä. Se on ihmisissä, jotka tieten tahtoen katkeroituu katsellessaan kun jollakulla toisella on asiat hyvin. Jos on nätti, hyväkuntoinen, älykäs, sanavalmis ja onnellinen joutuu olemaan nykymaailmassa varovainen. Tietyt ihmiset ei yksinkertaisesti tunnu voivan elää sen tosiasian kanssa, että on täysin oikeutettua olla julkisesti sinut itsensä kanssa ja tyytyväinen elämäänsä. Miten voi tuottaa niin suurta tuskaa nähdä, että toisella on asiat mallillaan?

  EN YMMÄRRÄ.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totuuksiahan sieltä lentelee :)

   Poista
 15. oot ihan älyttömän nätti! kuinka vanha oot? sori jos oot jossain kertonu...

  VastaaPoista
 16. sä oot niitä ihmisiä et jos joku sanois että oot 14 ja kattoisin tota kuvaa uskoisin sen, ja jos joku toinen sanois että oot 28 uskoisin senkin ! :) eikä siis vittuiluna

  VastaaPoista
 17. Vittuako haukutte ja pilkkaatte, Jenni ite ei voi noille mitään!!! Lapselliset idiootit!! Teilläkö on kaikki omassa naamassa ja kropssa täydellidesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti viel lisätä et älä Jenni välitä. Ei noi oo pahat eikä rumat. :) Onpahan jotain persoonallista. :)

   Poista
  2. jäätävät keskustelut jostain otsarpyistä, eiköhä ne oo ihan luonnollinen asia ?:D suurimmalla osalla niitä kuitenki on ja vaikkei oiskaa, mitä sitte?

   Poista
 18. Kukaan ei oo täydellinen! itse omistan maailman tummimmat silmäpussit, joihin ei siis auta nukkuminen, vitamiinit eikä vittu garnierin eye-roll-on tummien silmänalusten häivytys-vitun-kynä, eikä mikään maailman meikkivoide.

  Oot jenni ihana!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!