HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 29. tammikuuta 2013

ärsyttävimmät mainokset vol. emmäätiärä

Mä haluaisin tavata ne ihmiset, jotka ne kaikkein vittumaisimmat mainokset suunnittelee ja toteuttaa. Ihan oikeesti, MIKSI sellaisia munpääräjähtääihanjust-mainoksia pitää tehdä?

Ihan ykkönen mun vihalistalla on tällä hetkellä se saatanan ärysttävä "avaan kenkälaatikon ja kiljun, ihan kuin en muistaisi mitä olen tilannut"-mainos, jossa myös vaatehuoneessa piileskelevä poju kiljuu itteensä hengiltä. Jokainen varmasti tietää, mistä mainoksesta on kyse. Ei jumalauta, emmä ainakaan halua tilata mitään, joka laittaa mut tai perheenjäseneni huutamaan kuin palosireeni.

Myös "naiset ovat vahvoja, ei vahvoja, vaan vahvoja, semivahvoja, suhteellisen vahvoja, kyllä, vahvoja, vahvat naiset ovat, kyllä, vahvoja"-mainos saa mut hapuilemaan leipäveistä. Siis mitä helvettiä? Mihin sillä pyritään? Ku sä oot vahva, sä hikoilet kuin pieni sika?

Myös "SUOMEN RIPULITIETOTOIMISTOSTA HELVEIN HYVÄÄ ILTAA!"-pätkä aiheuttaa mussa myötähäpeää. Miksi AINA kaikesta, joka vähääkään liittyy suolen toimintaan tai ihmisen peräpäähän tehdään mukahauskoja ja varsin epämiellyttäviä klippejä? Oletan, että kaikki varmasti muistavat myös mainoksen, jossa nainen rapsuttaa perärööriään puuta vasten... Hei kamoon, toi uppoo ehkä johonkin 10-vuotiaaseen! Miksei sitten vedetä kaikki nenäsumutemainoksista kurkkutablettimainoksiin samanlailla överiksi? "TULEEKO SINUSTA LIMAA JA VISVAA, KAS NÄIN! OSTA TÄTÄ NIIN ET VUODA ENÄÄ KUIN SEULA, HEH HEH!" Ei ihan oikeesti voi olla niin hauskaa.

Edellä mainittujen lisäksi kissanruokamainokset vituttaa. Niistä tehdään jollain perverssillä tavalla seksistisiä, tyyliin "Mouru-Kisumme rakastaa...uhh... ihanaaaah...aaahh... Kiskaskitikät-pateetaan... oih, kuinka herkullista... mmmm....". Siis ensinnäkin: miksi jonkun täytyy hönkiä, kuinka herkullista joku vitun KISSANRUOKA on?! Voin veikata villisti, että hyvin harva mainoksen tekoon ja toteutukseen osallistuvista ihmisistä on maistanut kyseistä ruokaa. Ja toiseksi, miksi tosiaankin täytyy hönkiä ja huohottaa? Joo, kissa on tosi seksikäs eläin, ihan alkaa hormonit hyrrätä, kun Litzlats-katti nuolee jotain ankanrintaa (mainio mielikuva...).

Kysynkin vanhaan tuttuun jennimäiseen tyyliin, että mikäs mainos saa sut haluamaan kotitekoista teloitusta?

186 kommenttia:

 1. Naama näkkärillä?
  Kokeile aamukeksiä!

  ...........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. EI JEESUS TÄÄ ON MUUTEN AIVAN USKOMATTOMAN TYPERÄ MAINOS :DDDDDDD oikeen sellanen "heh heh"-mainos.

   Poista
 2. Oon niin samaa mieltä, ja varsinki toi ripulishaisse on yks oudoimmista ja ärsyttävimmistä mainoksista mitä tällä hetkellä on.

  VastaaPoista
 3. Hankkiuduin eroon telkkarista joku vuosi takaperin, mut kaikki näistäkin mainituista mainoksista on tuttuja silti. :D

  Enivei musta kaikki kiinteistömaailmat ym. vuokrakotimainokset (kuin myös muuten pankit) on kauheita. Ja kun ne on semmosia, et usein vois kuvitella et ne on taas olevinaan jotain vitun hyviä peräpukamamainoksia, tai "osta lactal" tai jotain :D
  Huvitettiin aikanamme miehen kanssa itteämme yrittämällä arvata, minkä tuotteen mainos on kyseessä. Mentiin aika metsään :D

  VastaaPoista
 4. se, missä puhelin tärisee ja tuntematon numero soittaa. AINA LUULET ET SE ON SUN PUHELIN VAIK SULLA EI EES OIS PUHELINTA OLEMASSAKAA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mtv:llä tulee semmonen mainos, vilkkuu semmonen valkonen juttu siin telkkaris :D

   Poista
 5. Toi kiljuva miesnais kenkämainos on kyllä ihan kamala.
  Toinen hirvee oli se fitnessmuro -mainos, missä se eukko huuteli jonnekin rotkoon, että "hyvää linjoille!!!" sit se kaiku. MM. molemmissa näissä menee mun telkkari äänettömälle, koska menee vaan päivä pilalle, kun joutuu niitä kuuntelemaan.

  Myös saunalahden mainoskampanja "rich and brainless" ottaa aivoon.
  Plus se mainos missä se nainen kävelee jossain kaupungilla, ja tunkee pilleriä suuhunsa, en muista oisko joku hiivalääke mainos?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo itekki kantaisin hiivasieni nappejani laukusssa silleen kunnon tyrkyllä, että jokanen vastaantulija näkee että jaa tuolla on hiiva :DDD

   Poista
  2. Eikö se muikki ois voinu nielasta sen pillerinsä jo kotonaan ihan ylhäisessä yksinäisyydessään ???
   En välttis välittäis tietää, kellä mun kavereista on hiivaongelma... =/

   Poista
  3. ja miks ihmeessä siihen mainokseen on tungettu lapsi lisäks ?? onko sillä lapsellakin hiiva vai mitä häh, en ymmärrä sitä pointtia.

   Poista
 6. "Mouru-Kisumme rakastaa...uhh... ihanaaaah...aaahh... Kiskaskitikät-pateetaan... oih, kuinka herkullista... mmmm...."

  :DDDDdd

  VastaaPoista
 7. No justiin tuo saatanan rääkyjäidioottien mainos!! Mikä vittu sillä ämmällä on hätänä!??!?! Kyllä pitäs lääkäriin kiikuttaa jos on huone täynnä krääsää ja ku uutta saa nii hirviä rääkyminen. Ja ei jumalauta miksi se ukko ei sano sille ämmäällee että nyt loppuu tommonen tuhlaus ja aivoton paskan kulutus?!?! Sen sijaa ottaa paskan videon ja märisee siinä!! Ihan oikiasti mulla valuu verta korvista ton mainoksen takia.

  Sitte toinen on se vitun momondo. Ärsyttävällä penikan äänellä selitetää jotaki "olemme kapinallisia ja muunnamme maailman jeejeejee yritänpä kuulostaa nii syvälliseltä ja vaikuttavalta" Ja vittuku se on nii pitkäki vielä -_- Tän kohalla mun on joka ikinen kerta pakko napsauttaa mutelle. Ihan oikiasti, mää en kestä sitä mainosta :D

  Ja mistä helvetistä noita nimiä revitään?! Zalando, momondo, trivago ei hyväisyys.

  Mää vihhaan mainoksia :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hahahahha voispa kommentteja tykkäillä :DDDDDD

   Poista
  2. mäki mutetan momondon!! :DD

   Poista
  3. Momondo on ok mainos AINOASTAAN mutella. Kuvat on nimittäin oikeesti tunnelmallisia. Mutta kun siinä lispaa se vitun vammanen tenava, joka on muuten aivan sssssaatanan varmasti se sama kuin siinä "Mä oon Aaro ja tässä on mun kissa VIli" -Whiskas-manoksessa.

   RRRAAAHHHHH MOMONDO

   Poista
 8. VITTU SE AAMUKEKSI-MAINOS HAUIDJKNJSD

  Vitun ärsyttäviä on kans ne Saunalahden "rouva blingström ei ole huolissaan valelääkärikohusta uliujieodklfm" VITTU SE OLI EHKÄ EKALLA KERRALLA HAUSKA

  VastaaPoista
 9. Ei helvetti, hajosin niin pahasti tolle kissanruokamainokselle :D

  VastaaPoista
 10. Ja kun peräpukama/ripuli/ym. -mainokset oikein huutaa sellasta "TÄMÄ VAIVA ON NOLO JA HELVETIN EPÄNORMAALI ASIA JA ME NAURAMME SULLE KASSALLA". Jos niissä mainoksissa käsiteltäis noita vaivoja ihan tavallisena asiana, niin ihmisten ei ehkä tarvis hävetä niin paljon ostaessaan niitä perserasvoja tai hiivanappeja.

  VastaaPoista
 11. On helppo herkku jokaisen maukas pulla pehmoinen! Valmiina paloina, viipaleina maukkaina! PU-PU-PU-PULLAVA, PULLAVA, PULLA PULLAVA, PULLA PULLAVA, PULLADASHDFSFHSDHKLFJSDFDS

  VastaaPoista
 12. Luulin olevani ainoa joka inhoaa Zalandon mainosta yli kaiken. En näköjään onneksi. D-----:

  VastaaPoista
 13. Mä VIHAAN VIHAAN VIHAAN sitä saaaaakelin Bafucin-mainosta missä se mimmi pompottaa sitä tietokoneella tehtyä jalkapalloo päänsä päällä ja soittaa pianoo ja laulaa! EIVOIIIVVVV!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en vieläkään tiiä mitä se sönkkää siinä ensimmäisten sanojen aikana :D Siitä ei saa mitää selvää! Tosi ärsyttävä!!

   Poista
  2. Hahaha se on IHAN KAMALA :DDD ja se ihme "tää on mun ariel mikä on sun", missä on ne kaks miestä. "jaa oikeesti?" "haha, no eeei!" tietteks sen? :D se on niin hirvee.

   Poista
  3. ^ Haha tiiän ton, ihan hirvee! :Dd

   Poista
  4. Se laulaa "se definsioi ja puuduttaa, kurkun ärsytystä helpottaa"

   Poista
  5. JOO SE ON IHA SAATANAN ÄRSYTTÄVÄ! D:

   Poista
  6. Joo toi bafusin kurkkulääke mainos on pahin, vittu että päässä kilahtaa ku se pärähtää telkkarista -.- xD vaihan aina kanavaa koska en kestä ja pelkään et sekoon xD

   Poista
  7. Jooo, bafucin.. Vihasin jo lapsena ton näyttelijän ääntä, siinä on jotain helevatan raivostuttavaa.. Ja tosiaan koko mainoksen visuaalinen ilme pistää vintin pimeeks nanosekunnissa.

   Ja kun kerran toi Ariel-pesuainemainoskin mainittiin, niin kyllä. Miten ne onkin onnistunu castaamaan niin teennäiset,jäykät, muka-nuorekkaat ja hahahauskat jätkät siihen??

   Poista
 14. Mua ärsyttää noi eläintenruokamainokset... Esimerkkinä se joku kissanruokamainos missä se katti toi kissakaverinsakin syömään koska tää ruoka nyt vaan on niin hyvää. En osaa tarkemmin selittää, mutta joku siinä mainoksessa vaan ärsyttää ihan sikana!! :D

  VastaaPoista
 15. "Nytten saa arki kenkää perjantaina HÖLLÄILLÄÄN!" saatana rupeen kiljuu jos joku ei laita tuota pois... kauheaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää mainos on vuosisadan raivostuttavin :D ja perässä kyllä tulee hyvinä kakkosina pullava ja zalando :D

   Poista
  2. Ette. Vaan. Voi. Laittaa. TV:seen. Musikaalisesti. Ummikkoja. LAULAMAAN.

   Miksi, oi MIKSI hölläillään?!?!?! D---';

   Poista
 16. Mua ärsyttää eniten ne missä sössöttää joku kakara... Pirkkaa, plussaa, pivvkkaa, pluffaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se ei ees sössötä:D ja se on sulonen lapsi

   Poista
  2. sössöttää :D ite en saannu selvää, onko se pluffaa, plussaa, vai pussaa :D

   Poista
  3. lapset on mainoksissa aina vittumaisia

   Poista
  4. Se on niiiin hirveä mainos. Se soittorasiamainen pimpelipom-musa siellä taustalla korostaa, miten jumalattoman sulosta on kun ikäänsä nähden vähälahjainen lapsi sössöttää jotain vitun plussajuttuja. Ja se punch-line siinä lopussa! Ei helv. "Äiteensä tullu, döööh!1!!"

   Poista
  5. no sit teil on vissii kuulossaa vikaa ku ite ainaki kuulen täydellisesti plussaa..

   Poista
 17. Arlan laulavat lampaat mainos. Ehhhhhhhh...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja se juusto on viel kauheeta paskaa, sitä ei saa leikattua millään!!

   Poista
  2. ARLA NATUR, HERKULLINEN, TUTTU! EI OO LISÄAINEITA SE ON UUSI JUTTUUU!

   Poista
 18. http://www.youtube.com/watch?v=QL-DaO_bWiQ

  TAI TÄMÄ! voi jumalauta mistä toi helvetin Kiira Korpi tohon ilmestyy, ihan älytöntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itken kohta, toi mainos on kamalin ikinä. D:

   Poista
 19. Oiskohan se joku bepanthen-mainos missä pikkulapsi kysyy että miks laitat tota, ja äiti niin lässyttävään sävyyn "koska sitä kutittaa !"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha jep, aivan kamala!
   se naisen äänensävy saa mut raivon partaalle aina!

   Poista
  2. AAAAAAAAAAAAARHHH!!

   EI sais mennä näin pinnalliseksi, mut jo sen pikkukakaran lärvi alkaa oksettaa mua. Miksi sen leidin pitää lässyttää sille pojalle? Kuulostaa, ku se puhuis jotenkin vajaalle. Ja ei kukaan äiti oikeesti ikinä vastais noin teennäisesti tollaseen typerään kysymykseen, vaikka se mainos ihan itkeekin sitä, miten siihen on haettu sellasta realistista äiti-poika -suhdetta näkyviin. hyhhyi.

   Poista
  3. "Tää on Bebanthen Anti-Exem -voidetta" - vastauksena pikkukakaran kysymykseen että mitä se äitee laittaa kutisevaan käteensä. Samaan malliin vois vaikka tehä Burana-mainoksen selostamalla kaikki mahdolliset ibuprofeiinit ja muut vastaavat mistä semmonen pikkuipana ymmärtää varmaan tosi paljon.

   Poista
 20. "kurkun ärsytystä helpottaa ota bafusin..." VOOOOOI VITTU -.-''

  VastaaPoista
 21. http://www.youtube.com/watch?v=4LXIcRRNTZg kaikki nämä ärrän mainokset! en kestäääää

  VastaaPoista
 22. vihaan sitä mainost joka on bussipysäkeil ku on se et vastatkaa tuntemattomaan numeroon plaaplaaplaa ja sit sii on taustal scream tyypin tai hannibalin kuva tai en oikee osaa selittää mut mul tulee aina ekaks mielee sillee "vastaa tuntemattomaan numeroon, siellä voi olla vaikka scream joka tappaa jokaisen kenelle soittaa" XD tai emt onks se hannibal mut toivottavast ees joku ymmärsi!

  VastaaPoista
 23. Näitä ärsykkeitä löytyy monia.
  1. Se Kiira Korpi ft. Juusto - mainos. Aivan varmasti joku ottaa luistelureissulle juustopaketin mukaan.
  2. Bafusin - laulu.
  3. Hojohojovitunhomo - Ärkioski mainokset.
  4. Just se karon mainitsema Bepanthen mainos. "Miks sä laitat tota?" "LÄSSYNLÄSSYNKUTITTAAVITTULÄSSYNLÄSSYN"...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Hojohojovitunhomo" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Poista
  2. JES! Juustomainos mainittu. Jumalauta että vihaan sitä. Oli pakko ostaa Emmentaalia, vaikka yleensä ostan Polaria. En halua, että joka kerta kun avaan jääkaapin niin alkaa soimaan päässä LALALALLALALALALALALALALAAAAAAAA MMMMM TÄÄ ON HYVÄÄ MAISTA SÄKIN! :--------------)

   Poista
 24. Se missä markkinoidaan jotain ripulilääkettä alastomalla naisella?!? Ilmeisesti _ihan_kaikkea_ voi mainostaa paljaalla iholla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai jumalauta tää! Miks hitossa alaston nainen makaa _valkoisilla_ lakanoilla ilman vaatteita jos on ripuli?? Kivasti on sitte lakanat sotkussa jos yhtäkkiä vähän turahtaa, voi luoja..

   Poista
 25. PLUS siinä Zalando-mainoksessa sillä muijalla ON JO sellaset samanlaiset punaset korkkarit siellä sen 20 neliöisessä vaate"kaapissansa". Varmaan kirkuu pakettia avatessaan just siks, että "voi vitsi, mullahan on jo tälläset! No, kiljunpa kuiteski varoks innostuksesta, ettei ukko huomaa mitää..."

  VastaaPoista
 26. Mä vihaan kaikkia niitä ruuansulatusapumainoksia (voi jes mikä sana) tyyliin: gefilus, danone... ärsyttävän tekopirteitä.

  VastaaPoista
 27. hiivatulehdusmainos on ehkä yks urpoimmista :D
  ja se polly!! "mm polly oiku hyvää, mm polly oiku hyvää" x100

  :DD

  VastaaPoista
 28. Se kissanruokamainos, jossa Eva Longoria tanssii ja sanoo jotain tyyliin "my passion, my cat"... En vaan edelleenkään käsitä, miten se tanssahtelu ja romanttinen takkatuli siinä taustalla liittyy lemmikistään tykkäämiseen ja siitä huolehtimiseen. Mut miten vaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ^ TÄMÄ ! hyi traumat tosta mainoksesta ja muista vastaavista, en tajua miks kissanruokamainosten pitää olla romanttisia ja seksikkäitä, kissat on lemmikkejä eikä seurustelukumppaneita ! ::D:D

   Poista
 29. Se mainos missä se kakara ryömii pesukoneen kautta metsään. Ja siinähän mainostettiin VITTU JUUSTOA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulin joka kerta mainoksen alussa et siinä mainostetaan jotain pyykinpesuainetta!

   Poista
  2. Heiii meikä on aina miettiny sitä ku joka toisella kertaa ku se kakara ryömii sinne pesukoneeseen se mainostaa juustoa ja sitte toisella kertaa sitä pesuainetta.. Ihme juttu :D

   Poista
 30. Kaikki pahimmat mitä mieleen tuli onki mainittu jo. :DD

  http://www.iltasanomat.fi/toosatv/art-1288503837859.html tos pätkässä pari ärsyttävintä mainosta parodiana :D

  VastaaPoista
 31. KUKA MUISTAA COLGATEN? xd http://www.youtube.com/watch?v=kz_oVSsn5nQ

  ei mua ärsytä, mä vaan hykertelen naurusta ja myötähäpeästä ja hakkaan play-nappia kuin hullu. ei luoja, tää on klassikko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "vau, he he he he" voi luoja :DDD

   Poista
 32. JOS SE ON KULTAA ME MAKSAMME SIITÄ!

  ..............................

  VastaaPoista
 33. radiomainos "YYLÄKERTA HUUTAKAA MEILLE!!!!" en voi ymmärtää minkä takia vihaan sitä mutta jotenkin vaan.. EI EI EI! vaihtuu meinaa samantien kanava

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä voi vihata! :D:D Mua naurattaa se varsinki ku se tulee usein ku ajelen lätkämatsiin. :D

   Poista
 34. " VEIKKO,VOISIT VÄHÄN AJATELLA".................... vittu se akka on nii teennäinen perseenreikä ja sen ääni vielä semmone oikee KJHGFUJOPSFDLIJOPLDFKODFJIOJDSPJIF vittu et vihaan!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 35. se kissanruokamainos missä "miiru toi kaverinsakin kylään syömään" joo mäkin oon vittu onnesta sekaisin ku naapurin katti tulee meille vetään jotain ylihintasta ankanmaksapateeta ??

  VastaaPoista
 36. VANISH!"tärkeintähän on se, että siitä tulee puhdasta, laitan kyllä joka kerta vanishia, tietää et se on puhdasta"

  Ja sitte ne CILLIT BANG ihanat duppi-mainokset. Ja joo, käydäämpä testaan tätä tuolla jonku randomin kylppärissä ja mennään semmosella jumalattomalla pinkillä rekalla siihen sen talon eteen. Mmmm.. Paskinta tässä on se, ettei se vitun aine ees toimi. -.-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo se vanish oli ihan kauhea, etenkin se "mun lapsi tulee tarhasta likasen kakkapussin kaa tsihihi"

   Poista
 37. Haha, kaikkein järkyttävintä on just se yks kissanruokamainos, missä eka on se yks täykkäreiden näyttelijä pikkuhepenet päällään! Miten joku puolalaston naikkonen liittyy kissanruokaan!?! Ja toinen on tää uusin nutrilet-mainos "vau, oletpa sä laihtunut" jossa muija lausuu repliikkinsä yhtä luontevasti ku aseella uhaten käskettäs puhumaan. Huh huh:D onneks en enää omista telkkaria niin harvemmin mainoksia tulee myöskään katottua

  VastaaPoista
 38. VIVUS VIVUS VIVUS, VIVUS HIPHURRAA!!!

  VastaaPoista
 39. Vihaan eniten ihonpuhdistus-tökötti-seerumi-mitävittujaikinä -mainoksia, esim. Neutrogena ja Garnier.
  "AAH, KUN STRESSAAN SAAN FINNEJÄ, JA KUN SAAN FINNEJÄ, ALAN STRESSAAMAAN JA.... !!!!!" huokailee Selena Gomez täydellisessä ihossaan poskipäät persikkaisina hohtaen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Vanessa Hudgens, ei Selena Gomez :DDD

   Poista
  2. Vanessa vetää siinä iha jees, ei siinä mitään mut mua ketuttaa sen mainoksen dubattu versio JA se kun Vanessan ihossa ei näy näppylän näppylää! Mun siinä kuuluis olla, nimim. Aina vähintään 1 finni naamassa.

   Poista
 40. se on niin helvetin raivostuttavaa, kun mainokset dubataan suomeks! mitä vittua ? suu liikkuu eri tahtiin ja aaarghhh kauheen epäuskottavaa.

  VastaaPoista
 41. Miksi osasta mainoksia tehdään niin vitun ärsyttäviä?? Vilkaistaampas kommentteja yllä. Mitä ärsyttävämpi mainos, sitä paremmin se jää mieleen. Tuskin kukaan muistaa "perusmainosta" jossa ei ole mitään ärsyttävää tai hauskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihmiset saattaa muistaa ne mutta aika moni alkaa nimenomaan boikotoida tuotetta/yritystä sen ärsyttäväm mainoksen takia, että..

   Poista
 42. JES!! EI REIKIÄ!! Hajoo kasetti

  VastaaPoista
 43. ACTIVIA!!! voi jumalauta!!!! talvella ei tiedä onko aamu vai ilta ja syödään mitä sattuu mutta activia autta!! sen ämmän vois sulkee.activia purkkiin ettei koskaan tarttis nähdä tai kuulla sitä missän! pelkät lehtimainoksetkii vituttaa nykyää!

  VastaaPoista
 44. Se vanha joku nutrilett mainos missä se akka puhuu tosi ärsyttävästi "ja mä en meinannut mahtua siihen PENKKIIN ja sitte RUPESIN syömään nutrilettia"

  VastaaPoista
 45. No se suatanan mainos missä mainostetaan pedigreeruokaa ja sen hyviä ominaisuuksia mm. niin että koiran takapuolesta tulee kirjaimet ja sanat "kiinteä todiste". Eijjeij, ei näin. -.-

  VastaaPoista
 46. Mä VIHAAN sitä Polar mainosta, jossa on se Kiira Korpi tai mikä olikaan luistelemassa tosi SENSUELLISTI ku se on maistanu sitä juustoa. Sit sen jälkeen pahin tekohymy ikinä ja sellanen tekopirtee ääni: "TÄÄ ON HYVÄÄ, MAISTA SÄKIN".... Ei se sinänsä oo niin ärsyttävä ku jotku noista mitä jo mainitsit postauksessa, mut ku ton näkee telkkarista joku melkein 10 kertaa päivässä joka mainoskatkolla ni kyl alkaa aivot pikkuhiljaa valua korvista...

  Varsinki ku Polar on ehkä pahin juusto ikinä.

  VastaaPoista
 47. Mä niiiiin vihaan sitä uutta Siwa mainosta, jossa ne kiljuu, juoksee ja heiluu hidastetusti :DDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ehk paras mainos ikinä :DD

   Poista
 48. Musta oli jotenkin tosi hauskaa lukea näitä kommentteja, kun ihmiset niin puhtaalla raivolla purkaa turhautumistaan mainoksiin :---D

  VastaaPoista
 49. Valion mainos tai joku jogurtti-maito se oli missä lehmät puhuu. sit se danone mainos missä tilanteet vaihtuu ja akka sanoo et 'tätä mä en sulata' nyt siitä on uus versiokin tehty. sit se mainos missä koirat hymyilee, oli se ekalla kerralla hauska mut nyt vaan vituttaa :D

  VastaaPoista
 50. kommenttini sisälsi liikaa kirosanoja ollakseen julkaisukelpoinen (:

  VastaaPoista
 51. "Siis päänsärky on vähän niinku PIIIUUU PADAMPAM TUTUMTUTUM PAM PUM HHHHNNNGGG PIIID TRRRRRRR UUUUUUUHH AHHHH"ja siihen päälle ihmiset vielä hakkaavat itselleen aivovaurion.

  VastaaPoista
 52. "EDULLISET LASIT TULEVAT, EDULLISET LASIT TULEVAT, NISSENILTÄ, NISSENILTÄ!"

  Tämä. Ja monet muutkin tässä jo esiintyneet.

  VastaaPoista
 53. "VIIRU TUO NAAPURIN KAVERINKIN MEILLE SYÖMÄÄN" varmaan se kissa tuo sen kaverin juu kotiin.. ja kaikki tykkää ruokkia naapurin kissaa..

  VastaaPoista
 54. Täällä onkin jo mainittu kaikki kamalimmat mutta pakko silti kommentoida, että Bafucinin mainos on hirvein IKINÄ. Enkä voi sietää Arlan lehmiä ("Arlan Natura, herkullinen tuttu, ei oo lisäaineita se on uusi juttuuu!"), ihan hirveetä paskaa. Kamalinta on, jos näiden kahden mainoksen lisäksi joutuu yhdellä mainoskatkolla näkemään vielä Bebanthenin mainoksen, voi saatana.

  VastaaPoista
 55. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (haha, olipa toi mun äskeinen kommentti fiksu ku oikee kahdesti piti mainita samat asiat, unohdin deletoida turhat lauseet ennen julkasua :D)

   Pahimpia inhokkeja taitaa olla Bepanthen, Valio Plus/Kiira Korpi, Neutrogena, Rexona, Activia, ripuli-uutislähetys, Bafucin... ja se joku danoninon "meidän neiti tykkää aprikoosista" aaarrghh :D Ylipäätään kaikki (ruuansulatus)jogurttimainokset on ärsyttäviä.

   Ja viel tää! http://www.youtube.com/watch?v=sW7VDwoPFWA "eikä riidast ollu tietookaan, on sil rahalla ihmeellinen vaikutus"

   Poista
 56. Se joku mainos mis äiti ja lapset istuu ruokapöydäs ja ne lapset vinkuu mitä kaikkee ne haluu ja se yks tyttö mussuttaa jostai uggeist "MUTKU NE ON ISSSSOT" vitun ärsyttävä

  VastaaPoista
 57. Eikä, mun tekis mieli kommentoida suunnilleen jokaisen kommentin alle "JUU SE ON IHAN HIRVEE" :DD

  VastaaPoista
 58. KAIKISTA järkyttävin mainos ikinä on activian mainokset !! ______KAIKKI______ niistä!!! kuinka paljon voi vituttaa miia nuutilan whatever naama ja ääni ? "TÄÄ MAISTUUU NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN HYVÄLTÄ!" inhoan sitä tekee mieli vaan heittää telkkaria jollakin kun kyseinen ämmä ilmestyy ruutuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja ei helvetti ku näitä activia mainoksia on näytetty telkkaris siis ihan jatkuvalla syötöllä siitä lähtien ku koko tuote keksittiin. Eli mitä, kaks vuotta???!?! Tauon taukoo ei oo ollu ja vieläkin toi paskanaama jaksaa jauhaa siinä. "Ihanaa kun vatsa toimii" eli perkeleen kiva kun paska lentää eikä tarvii tuntia sitä vääntää.

   Poista
  2. Joo ei hemmetti, just näin! :D Määkin aina ku kun lähen kiertään pihakirppiksiä, niin mulla on ostoskopassa mukana aina pari Activiaa lusikoineen ja se toinen purkki on varoks jollekin mahdolliselle ystävättärelle, johon ihan sattumalta saatan ehkä törmätä ja jos hänenkin mahaa turvottelis kans.

   Ne on oikeesti ollu koko ajan ihan hirveen rasittavia mainoksia, aina siitä "Söin vähän huonosti ja nyt turvottaa" "Niin käy joskus! Mut kokeiles tätä"-mainoksesta lähtien...

   Kaikesta huolimatta Activia on kyl iha hyvänmakusta, ei siinä mitään. Mutta miten sillä firmalla on aina rahaa mainostaa aina uusilla mainoksilla? Tarvis muutama miljoonaa purkkia myydä, että saa mainoskulut katettua.

   Poista
  3. mainoskulut kyllä näkyy activian hinnassa :( muuten voisin ostaa sitä hyvän maun vuoksi mutta se on ihan hirveen hintasta!

   Poista
 59. Mä ihmettelen miksei kukaan oo jo sanonu niitä kookaupan SAATANAN PUHUVAT VIHANNEKSET MAINOKSIA???!??!?!?!?! PERKELE kelle vitulle ne on tarkotettu??!?!?!?! Iskee ihan helvetisti aikusiin ihmisiin "tästä avautuu näkymä neitseelliseen salaattihyllyyn hhiihihh!!!!!11" ja kovin monet kolmevuotiaat ei niitä safkoja sinne kaappiin shoppaile! Jos niin jännästi käviskin että shoppailis, oon varma että shoppailis mieluummin ääs-kaupassa noiden mainosten takia. Ei helvetti nyt.


  Ja toi Rexona-mainos. RAIVOSTAVA????? Se oli alunperin "Naiset ovat vahvoja, eivät vahvoja, mutta vahvoja", nykyään pelkät kolme ekaa sanaa... Mulle tuli siitä ainakin ihan sellanen fiilis että siis älkää nyt väärin käsittäkö ei naiset tietenkään mitenkään fyysisesti VAHVOJA voi olla, mutta perkele tällei niinku sielullisesti vahvoja ku uskaltaa hikoilla pirusti!!!!

  Ja toi "kisupuppeli toi naapurinkin tautisen matokuurikatin meille syömään hihhiihh!"........... EI PERKELE onko ihanaa ja toiseks ihan suht todennäköstä että kisuli toi nyt kissakaverinsa kotiin, ihanku tässä oltais jotain vävyehdokkaita ihailemas???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep - sitä paitsi kissat pitää huolta omasta reviiristään eikä kutsu mitään hiton naapurin pattikatteja syömään. Hei ihan oikeesti.

   Poista
  2. Hehe, no meidän edesmennyt kollikissa kyllä toi naapurin tyttökatin ikkunan kautta useammankin kerran syömään safkojaan.

   Poista
 60. Perjantai hölläillään alkaa yleensä jankuttamaan jo tiistaisin... aaaaaaaaaaaaargh !!!

  VastaaPoista
 61. Kaikki Kiira Korpi -mainokset, ei se vittu osaa näytellä. ''Maista säkin, tää on tosi hyvää!'' ei vois teennäisemmältä kuulostaa. Tai se ku se selittää siit plussamaidosta niille kakaroille. Ei saatana!

  VastaaPoista
 62. RADIOSSA SE PITKÄ TORI.FI MAINOS !!! mikään ei tee päivästä vittumaismpaa.

  VastaaPoista
 63. JA MINULLE AUDISPREI JUNIOR!!!! + se mies joka pistää sitä korvasumutetta hymy perseessä. voi saatana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahahah toi korvasumutemies :DDD hajoon sille aina

   Poista
 64. Ihan muutama kommentti taas, en jaksanu edes lukee kaikkia. Mua ärsyttää ihan hulluna se ärsyttävä "..mutta yksi asia on varma, kuukautiset ottaa päähän" -mainos. Ei haloo :D Ja oikeestaan kaikki. Ratkeen liitoksistani kun kuulen mainoksen uudesta nauris autosta ja mietin joka ikinen kerta ääneen että kuka daija noita nimiä keksii autoille. Seriously.

  AINIIN! Ja se vitun vanukas mainos, missä se kersa kattoo vitusti kieroon ja nuolee sitä vanukasta. En muista sen tuotteen nimee. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marmorette! Hyi saakeli se pentu on kuvo :D

   Poista
  2. toivottavasti toi nauris-auto oli läppää :D ota n pois ;)

   Poista
  3. MARMORETTE!! Ooohh yyyhhh totaalinen boikotti. Se kierosilmänen uglyface (olkoonkin kuka hyvänsä ja mitä hyvänsä ikinä) ei todellakaan saa mua ostamaan mitään niiden tuotetta. Ja true story: yökkäsin jo ekalla katselukerralla. Se lapsi on vaan liian oksettava.

   Poista
  4. nonna, mäki toivon että toi naurisauto oli sun mielestä hyvä läppä etkä oikeesti luule, että on olemassa naurisauto ::--D koska a) jos puhut siitä mistä luulen, se on AURIS eikä nauris, ja b) sitä nimeä ei oo suomea puhuva henkilö keksiny, ei se voi tietää mitä nauris meinaa …

   Poista
 65. En tiedä onko mulla joku mielenvika, mutta mun mielestä toi zalandon kenkäpoju mainos on aivan ihana :DDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jotenkin vaan niin ihanan epätoivonen se mies :D eli et oo ainut mielenvikanen ;D

   Poista
 66. ON HELPPO HERKKU JOKAISEN, MAUKAS PULLA PEHMOINEN
  EI TARVII VEISTÄ VAIVATA, KUN ALKAA PULLAA KAIVATA
  VALMIINA PALOINA, VIIPALEINA MAUKKAINA

  PU-PU-PULLAVA PULLAVA PULLA-PULLAVA-PULLA-PULLAVA..........!!

  JHAJDHJERHDJDKJDDAJNADJDAJDANDNA

  VastaaPoista
 67. Mua ärsyttää se mainos missä ne aasialaiset tanssii keittiössä. "Paras valmisruoka, ikina!" KitchenJoy Thai-kuutiot vai mitä ne on :D

  VastaaPoista
 68. SE
  HAMMASTAHNAMAINOS
  JOSSA
  SE
  JÄTTITURPA
  NUOLEE
  SEN
  HAMMASKALUSTOA
  TUHATPÄISEN
  JOUKON
  KESKELTÄ!!!

  H-Y-V-Ä L-U-O-J-A!!

  VastaaPoista
 69. "Talven rytmi on erilainen...." no vittu aijaa suksi vittuun sen ihmejogurttis kans!! Sitten tosiaan toi zalando-mainos, ei stna. Ja sitten nää HESARIN MAINOKSET. Siis voi helvetti mitä ylidramatisointia. Sitten "Lisätietoa osoitteessa ripuli.fi". Olenkin ihan just menossa innolla tutkimaan mikä on ripuli. Siis hei c'moon, ei se oo mikään vakava sairaus mistä kaikkien tulisi tietää joka ruikkuinen yksityskohta. :D Samaten ihmettelen miks kissanruokamainokset on semmosta ihme hönkimistä.. Ei koiranruokamainoksissakaan selostaja teeskentele siellä lusikoivansa purinaa napaansa. Kiira Korpi niissä juusto ja valio plus -mainoksissa. Todella teennäistä, yritetään myydä urheilijan naamalla tuote asiakkaille. No ei vakuuttanut mua, sori. :D

  VastaaPoista
 70. oonko ainoa joka ei voi sietää sitä musiikkia näissä mainoksissa? http://www.valio.fi/mediafiles/d149b50b-c195-49e8-98ed-12ea75b56da9/340x340

  Oikeesti AHGRTFYULU niiiiin ärsyttävä :DD Ja se siwan hidastetut-ihmiset-juoksee-kaupassa-ja-kiljuu mainos on jotain raivostuttavaa :DD

  Ja se bepanthen mainos! "Äiti, mitä toi on?" "Tää on bebanthen antiexemextrasuperultravitunhienoo voidetta" kuka helvetti sanoo noin lapselleen? Pitää siin jonku saakelin mainospuheen... Kyl mä nyt tiiän et se on mainos ja sen on pakko mainostaa mahollisimman paljon sitä tuotetta mut ottaa jo päähän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Argh, tuo Bebanthen-mainos on kauhea. Ja sen ärsyttävä ääni "ei kutita enää!"

   Poista
 71. Entä se radiomainos jossa lauletaan jostain kipugeelistä??! .. Jää aina soimaan päähän.. :D

  VastaaPoista
 72. Arrrrrrgh mua vituttaa kun ihmiset käyttää sanaa "seksistinen" väärin!

  "Seksismillä (lat. sexus, engl. sex, sukupuoli) viitataan katsantokantaan, joka korostaa sukupuolten välisiä eroja ja niihin perustuvaa sukupuolten eriarvoisuutta."
  just saying, sori oli pakko.

  VastaaPoista
 73. subwayn radiomainokset, erityisesti perjantain päivän subin mainos; perjantaina se on meatball,meatball,meatball!!! ja mainos tulee useasti tunnissa ja ei saa töissä vaihtaa kanavaa :/

  VastaaPoista
 74. Iänikuiset traumat jäi siitä vitun colgete mainoksesta, se joku dubattu ja vitunvihlovathampaat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis lasillinen JÄÄVETTÄ!

   Poista
 75. Tällä hetkellä ärsyttää ehkä kaikkeista eniten eliittikumppani.fi-mainokset. En olis välttämättä halunnu ees tietää tollasen sivun olemassaolosta

  VastaaPoista
 76. Ihan kamalia kaikki jo mainitut! Varsinkin se kauhee colgate-mainos, missä eri tyypit maistelee jotain jätskiä eikä vihlo enää.. "siis mähän en räjähtäny tästä" eiii..

  VastaaPoista
 77. Se radiomainos missä mainostettiin että kun tilaa seksivälineitä, saa ilmasen tekopPIIIP, siis tekopePIIIP. Tekopeniksen perkele! Jumalauta että otti aivoon se mainos. Ja toinen on se Vanish oksiäksön paskanpoistaja, hei oikeastikko sieltä tarhasta kiikutetaan paskaa pussissa kotiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei eiks siinä oo kyse siitä et ne on jotai hikisiä jumppavaatteita? :D mut joo PUHDASTA niin siis tärkeintä on että tulee PUHDASTA. Vidu mikä mainos

   Poista
 78. Mäkkärin ärsyttävä TASAN SATA PROSENTTISTA NAUDANLIHAA! -mainos. Ei jumalauta siinä leviää pää!

  VastaaPoista
 79. Piristit hienosti mun päivää ja nyt perheenjäsenet kattoo että mitä toi hihittää tossa yksinään. Aamulehden bussimainokset. En tajunnu niitten ideaa :D

  Ja kaikki ne vatsajogurttimainokset. Se nainen on niin teennäinen :D

  VastaaPoista
 80. Se yökötys, missä näytetään, kuinka monta kiloa rasvaa menee astianpesukoneen läpi sen käyttöiän aikana. HYI HELVETTI MÄ EN HALUA TIETÄÄ! :D

  VastaaPoista
 81. GIGA GIGA GIGA!!! oikeesti gigantin mainokset on niiin syvältä! ärsyttää ku niin tekopirteetä... YYYHDEN PYSÄHDYKSEN TAKTIIKALLA

  VastaaPoista
 82. Mikä tahansa mainos, missä on se maajussisutenööri mainostamassa että "kyllä paska lentää ku syö aktiviaa!!!" no jee.
  Tai se Kiira Korpi. Jumalauta. "Tää on hyvää, maista sinäkin." Nään jo sen tekohymystä kuinka se on heti sen mainoksen jälkee syökässy sen juustopalan suustaan.
  Sitten on myös se jonkun neropatin keksintö, se automaattikäsipuhdistusjuttu. Mikä hyöty? Pestään kädet kuitenkin sen jälkeen ko siihen kannuun on koskenu?
  BAFUSIN SE PIAN AVUKSI ON vittu jaajaa vaihdappa siihen koripallon tilalle vaikkapa keilapallo.
  HOJO HOJO VITUN HOMO JAKORASIA TULI tiedän että tiedät tän ja en ees perustele.

  Kiitos ja hei

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maajussisutenööri::DDDDDD täydellistä<3

   Poista
  2. Hahah! Joo mä oon kans miettinyt tuota automaattisaippuapumppua tai whatever. Eihän toki esimerkiks siinä hanassa, johon kosketaan käsipesun jälkeen, ole bakteereita...

   Ite hajoon tällä hetkellä eniten tälle hojo hojolle ja ripulitietotoimistolle, hyrrrr.

   Poista
  3. mulla alkaa niin kiehuun aina kun nään sen hemmetin automaattisaippuapaskan, kuka oikeesti on niin idiootti että sellasen ostaa. joo ei levii vittu bakteerit kun ei tarvi koskee saippuaan, eikös ne kädet pestä sen jälkeen kun on otettu saippuaa...

   ja sitten nää saatanan lähde-lomalle-ota-laina-mainokset... huh huh, käy lomalla ja maksa sitä vittu viis vuotta jeejee...

   sitten tää uusin hemmetin siwa mainos, siwassa on niin vitun mahtavaa... aarghh

   oikeastaan mua vituttaa kaikki mainokset :D myös se kun maikkarilla mainostetaan menossa olevaa ohjelmaa mainoskatkolla... siis enkö mä just perkele kato niitä salattuja elämiä, ehkä mä siis tiedän milloin ne tulee töllöstä....

   Poista
 83. Ruuansulatusjogurttimainokset, varsinkin ne missä on Miia Nuutila D: ja bafucin mainos saa näkemään punaista.

  VastaaPoista
 84. "Mouru-Kisumme rakastaa...uhh... ihanaaaah...aaahh... Kiskaskitikät-pateetaan... oih, kuinka herkullista... mmmm....".

  kuolin nauruun :DDD

  VastaaPoista
 85. mun ihan ehdoton inhokki on se mainos jossa puhelin tärisee ja tuntematon numero soittaa (en ees muista minkä lafkan tyrkytysyritys on kyseessä).. en ikinä ikinä koskaan ite käytä minkäänlaista värinää puhelimessa ja silti AINA luulen että se on mun puhelin (ja sitten kun tajuan ettei se voi olla mun, niin luulen että poikaystävän puhelin soi ja se saa aina hyvät naurut kun huutelen vastaamaan -.-)

  VastaaPoista
 86. on se muuten kiva ku mainonnan keino on just toi ihmisten ärsyttäminen, tässäki huomaa miten on onnistuttu :DDDDD hahhah, ärsyttävät jää mieleen > tuotemerkki jää mieleen, mikä on tarkotuskin. sitä en sitte tiiä miks vitussa noin tehdään, koska ei tee ollenkaan mieli ostaa mitään mitä mainostetaan vituttavasti.

  VastaaPoista
 87. K-Marketin mainokset. Voi jumalauta.
  "Siis niinq alettais huipputomaateiks!!!!" ne tomaatit on vielä niin ällöttävän näkösiä siinä ettei mitään rajaa.
  Ja sitten nää jouluversiot. Kaks perunaa punkee toistensa päällä, hei me tehtiin lumiukko (ja perkele mitää lumiukkoo teitte ku perunaukon). Sitte yks porkkana kiljuu sieltä tärykalvoja raastavasti HEI, MINÄ TULEN NENÄKSI IHIHIHII. Tässäkö kohtaa piti nauraa?
  Yka karmeimmista myös, missä joulumieltä puhkuvat asiakkaat alkavat toinen toisensä perään loilottamaan joululaulua! Tää mainos ku tuli ruutuu nii oli pakko laittaa mutelle, ettei tulis himoo mennä räjäyttämään kaikki K-kaupat maan tasalle.

  Mäkkärin mainos, johon täytyy tunkea se karhu. Mitä se siellä tekee?! Ai että on niin satarosenttista jauhelihaa että otso mesikämmenellekon kelepaa? En ymmärrä.

  Hirveimmät on kyllä silti Zalando ja NYTTEN SAA ARKI KENKÄÄ PERJANTAINA HÖLLÄILÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNNAN.
  Taffel, olen pettynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo vihannesmainokset saa mut itkemään verta... ja sen porkkanan ääni on ärsyttävä.

   Poista
 88. Kaikki mainokset missä Kiira Korpi esiintyy!! Valion maito ja juusto EI MOOSES että ihminen voi olla niin huono kameran eessä .........

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tohon lisäisin, että karkeasti yleistettynä melkein kaikki mainokset, joissa joku urheilija esiintyy..

   Tietty urheilija voi olla jollekin idoli ja idoli mainoksessa lienee todettu toimivan, mutta mitä hiton järkeä on tuomita koko mainos lopullisesti isoksi tuhnuksi sillä, että ruuvaa surkeat esiintyjät kameran eteen kangiksi?!?!?

   Ja rakas esimerkki on iki-inhottavat SUBWAY-mainokset... Herrajeesus. Sietämättömän monotonista, suoraan monitorista luettua ja ennätyksellisen teennäistä " tääontosihyvääostatätä" - etenkin se lopun "sabvei, iit fres" + kömpelö tekohymy.

   Poista
 89. Parhaimmista parhain on varmasti Riesen-mainos. Siis voi hyvä jumala tämä on huono. Menee mun käsityskyvyn yli miten tämä on ryssitty. Voi jeesuksen takakäpälät äÄÄRRJRJGJHJGJHJGFKJOHNJDKLIJSDFHLKBLFSH

  http://www.youtube.com/watch?v=243fyab7OsQ

  VastaaPoista
 90. A+jugurttimainos "niin ja marjoja pitää olla ainakin miljoonatuhatta" on iljettävän teennäinen.

  VastaaPoista
 91. Takavuosina ollut "Lactal palauttaa ja säilyttää tehokkaasti emättimen pH-tasapainon..." HEI VITTU OIKEESTI!!! Tai sitten tää missä joku kuuskymppinen akka selittää miten siltä lähtee hammasproteesit paikaltaan. Kylläpä kiihotti. Grandiosa-mainokset teki musta seinähullun ja PYYHKIMÄÄN PYYHKIMÄÄN PYYHKIMÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄN!

  Mä meen viiltää ranteet ton viimeisimmän takia... tai en mut meen.

  VastaaPoista
 92. "Mouru-Kisumme rakastaa...uhh... ihanaaaah...aaahh... Kiskaskitikät-pateetaan... oih, kuinka herkullista... mmmm....".

  Repesin ihan totaalisesti ääneen :___D tuo on ihan totta!!

  VastaaPoista
 93. Ei jumalauta se vitun Vanish... :DDD ''Mä tykkään tästä vanishistasihkfd koska siihen voi aina luottaa, ei tarvitse tarkistaa jokaista vitun paitaa pesun jälkeen, koska tiedän että se on valkoinen jo valmiiksi'' Se puhetyyli ja ku sen näkee kilometrin päähän että se puhuu täyttä paskaa.. XD En kestä.

  Zalando mainos on paras! nauran aina kun se tulee:DD

  VastaaPoista
 94. hahaha ei juma kui sä provosoit ihmiset riehumaan asiasta ku asiasta tänne!! :DDDD aina niin parasta lukee näitä kommentteja sun postauksiin, ku teet hirmu vittuhirtänittenibangbangpostauksen jostain ja seuraavaks perässä on 238 kommenttia, missä kerrotaan, kui paljo kaikki vihaa sitä kanssa ja mitä kukakin vihaa, SIIS AIVAN PARASTA :DDDD tätä tunteiden määrää, keep it going :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta nyt ku alotin, nii pakko liittyä joukkoon, kyllä ärsyttävin ikinä on se vitun ainaski ruudussa pyörivä perkeleen aamupalakeksimainos "ah mikä olo, kun on saanut aamukeksiä" "aamu...?" "KEKSIÄ!!" aamu_vitun_keksiä ai mitä mun pitäs kuulla, seksiä, hihihihi, tolle nauraa ehkä ala-asteikäset pikkupojat jotka on just oppinu ton sanan, ja nehä noita KEKSEJÄ varmasti ostaa :D argh.

   Poista
 95. AAAA vihaan melkein kaikkia mainoksia ! mut jostain syystä tykkään saunalahden mainoksista, en tiiä onks mulla joku ongelma, mut ne uuet mikäliene richbitch (blingströmin perhe) mainokset on mun mielestä hauskoja … ja laama ::--D

  VastaaPoista
 96. mua ärsyttää yleisesti kaikki mainokset, mis puhutaan kaikkee muuta ku luonnollisesti, joko kirjakieltä tai sit sellane epäluonnolline 101 sanan lause mis ei saa henkee vedettyy välis mut siin yritetään keskustella jonkun kans. Ja just toi bafucin ja arlan natura. Sit kans se joku ruuansulatusjugurtti mis se naine lopus huutaa "latua!!1" ja se saatanan floran "se on se maku, ei siitä mihinkään pääse! :):):)" jotenki sellaset tätimäiset naikkoset ärsyttää mua suunnattomasti mainoksissa.

  VastaaPoista
 97. Se Specsaversin mainos, jossa ne karkaa sieltä vankilasta. Ei jumalautaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!! Se biisi saa mun veren kiehumaan, sammutan telkkarin aina kun se tulee. Ja myös kaikki edellämainitut ovat ihan saatanan ärsyttäviä.

  VastaaPoista
 98. VIVUS.FI!!!!!!
  kyllä muuten katkeaa pari aivosolua aina kun
  kuulen sen..

  VastaaPoista
 99. Vivus.fi... Liisun eurot tuuleen katoaa. Ja sen naisen hampaat on kuin hevosella.
  Ja mitäs näitä muita on? Siwa-mainos. Typerännäköiset asiakkaat juoksevat hidastettuna posket heiluen niin pöljän näköisenä kuin olla ja voi.
  Zalandon mainos on myös ihan hirveä, puhumattakaan siitä kun se nainen hinkkaa takamustaan puuhun. Paljonkohan sillekin tyypille on maksettu siinä mainiksessa esiintymisestä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja lisäyksenä vielä se aamukeksimainos. Ihan järkyttävä.

   Poista
 100. Ihan ykkönen on uusi bebanthen maos jossa naisen kättä kutittaa ja pikkutyttö kyselee siinä vieressä, tosi teennäistä. Vetää vertoja sille erittäin huonosti dupatulle colgate mainokselle : "eiii vihlo enää" , "kerrohan mitä se on ja mistä sitä saa ostaa hahahahaaa"

  VastaaPoista
 101. Ihan ykkönen on uusi bebanthen maos jossa naisen kättä kutittaa ja pikkutyttö kyselee siinä vieressä, tosi teennäistä. Vetää vertoja sille erittäin huonosti dupatulle colgate mainokselle : "eiii vihlo enää" , "kerrohan mitä se on ja mistä sitä saa ostaa hahahahaaa"

  VastaaPoista
 102. Garnierin mainokset vituttaa! Jossain uusimmissa hiusvärimainoksissa (ja nyt en edes viitsi mennä teennäiseen Satu Ruotsalaiseen, onneks siitä on jo aikaa) ja naamarasvareklaameissa aina jonkun muidukin pitää ilveillä silmät suurina kameran edessä. Ja naisääni LÄSSYTTÄÄ. Bee bee! Bee bee! Bee bee! Bee bee! Kuka huolehtii minusta? Eli Garnier pitää kohderyhmäänsä vajaina bimboina, jotka tarvitsevat huoltajan? Mielenkiintoinen brändi on tällekin L'Orealin alamerkille kehitetty.

  Nonniin joo. Eli ei mennyt markkinointi hukkaan kun brändin nimi jäi nänkin hyvin mieleen, ajattelee joku. No onneksi on Garnierin välttäminen on tehty helpoksi.

  Toisekseen hermoja raastavat kaikki Danone-puljun mainokset. En osta, vaikka kuinka mainostaisitte.

  Lässyttävät lapset ärsyttävät, varsinkin jos niiden suuhun on kirjoitettu liian aikuismaisia vuorosanoja: juuri ja juuri puhumaan oppinut lässyttää paremmasta huomisesta tai muusta maailman pelastamisesta.

  K-marketien puhuvat vihannekset - mitä kuttua? Oikeasti? Hoitakaa se homma nyt hei tilatkaa parempia mainoksia.

  Jostain syystä se mainos, jossa oma kisu tuo naapurin katin safkalle, ei vituta. Eva Longoria -kissanruokamainos vituttaa (myydään seksillä, ei liity mainostettavaan asiaan) senkin edestä.

  Ripulitietotoimisto naurattaa (huono huumori, hehe ripuli hihi) ja Blair Witch Project by Zalando hihityttää salaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "On hienoa nähdä miten lapset kasvaa ja kehittyy joka päivä!1!1!!!"

   "Meidän neiti tykkää aprikoosista!<69"

   Poista
 103. Kaikki mainokset missä on lapsia, ärsyttää. ihan oikeasti saatana, mulla ei vitullakaan huvita ostaa jotaki saatanan maitohappobakteeria ku joku kimeä-ääninen likka selittää jotaki "MUMMI LOMALLA OLI TOSI KIVAA EIKÄ KENENKÄÄN VATSA EES OLLU KIPEÄ!!!!1 JA SIT TÄÄ MAISTUU TOSI HYVÄLLE!!!111"
  marmorette-mainos sen saatanan kierosilmäpojan takia on hirveä, pakko laittaa aina telkkari kiinni.
  flora-mainos missä koko perhe vauvasta vaariin on muka ruokapöydän ääressä ja se pikkupoika aukoo suutaan ku joku saatanan hauki ku ukki heittää lihapullan suuhun.
  siis miksi, _miksi_ niitä lapsia pitää tunkea joka mainokseen? luuleeko mainostajat että kaikki telkkarin katsojat on jotain keski-ikäisiä perheenäitejä jotka katsoo telkkaria silleen vau tuossa on lapsi, pakko ostaa niin liisa-elmerikin diggaa.

  reissumies-eväsleipämainos on myös ihan omaa luokkaansa. vihaan sitä biisiä siinä taustalla, ja koko jätkää mainoksessa. ensin se missaa junan, sitten se menee veneellä saareen JA TULEE SIELTÄ HEVOSELLA POIS?!?!?11+1+++

  ja lopuksi vielä vuoden vai parin takainen k-kauppa mainos, jossa kauppias lukee asiakkaiden ajatuksia ja täyttää heidän lauseensa. kiitokset siitäki mainoksesta vaan tekijöille, välttelin lähintä k-kauppaa pitkän tovin, koska myyjä näytti erehdyttävän paljon mainoksen mieheltä, ja viimisenä minä haluan että kauppias ilmoittaa että nyt sää tarvit alennusjugurttia.

  VastaaPoista
 104. Mun on pakko sanoa että se Siwa-mainoshan on ihan nerokkaan itseironinen! :D "Hehkeä henkilkunta" - usein jotain elämäänsäkyllästyneitä ikäloppuakkoja ja "häikäisevät asiakkaat" - tämä varsinkin, siis suurin osa on näitä laiapuolenkulkijanistijuoppohulluja ketä siellä käy. Just hyvä mainos!

  VastaaPoista
 105. Käytät sanaa seksistinen väärin :I

  VastaaPoista
 106. Alwayssin kaikki mainokset, koska niissä käytetään ah niin nerkoasta mainoslausetta "Have a happy period." NE EI OO KOSKAAN ILOSET. eniten vituttaa kun se mainos tulee sillon just ku ite kierit lattialla itkien vatsakramppeja.

  VastaaPoista
 107. KAIKKI MAINOKSET VITUTTAA. Etenkin kaikki muka "aidot". Kuten "Pikkuveljellä on tänää treffit..!!" "JOO; onneks on tää deittipaita!! MÄ Aion nyt pestä sen pesukoneessa tällä uudella pesujauheella, kIINNOSTI, eikö?!?!?!"

  uuu mut sit on se automainos , jossa se pikku poika on pukeutunu darth vaderiksi. se on parhautta

  VastaaPoista
 108. Ootteko kukaan nähnyt sitä MAAILMAN KAMALINTA hammastahna tms. mainosta? Siis sitä, jossa pikkupoika pesee hampaitaan - SELVÄSTI ILMAN SITÄ HELVETIN HAMMASTAHNAA - äitinsä kanssa ja sit siihen tulee teksti, et:

  JES EI REIKIÄ!!!!

  Ja sitten se saatanan sormimerkki heiluu siinä ja vittu...

  VastaaPoista
 109. Zalandon mainos on IHAN Paras. Varmasti vuosisadan parhain mainos:D

  VastaaPoista
 110. "Kunnon aamukeksi laittaa päivän käyntiin"

  Oh god, why?

  VastaaPoista
 111. Mua raivostuttaa ne viking lotto mainokset mis on se seko viikinki joka kimittää ja hyppelee nii että pää räjähtää. sjksjdcsk tekis oikeesti mieli moukaroida telkkarin ulkoasua uuteen uskoon!

  VastaaPoista
 112. Se ihmeen seksikauppa mainos missä lauletaan jotain kuule sinä julli osta vaimolle kumi..ja jotain mikä se on?

  VastaaPoista
 113. Radiomainoksista ainakin radio Classicilla kuuluva Gramex-mainos on niin vihattava kuin mikä! Koko homma alkaa, kun 'levyttävänä basistina' tms esittäytyvä feikkijenkkiaksentilla suomea puhuva tyyppi hörähtää mielipuolisen oloisena kuin avohoitopotilas, joka haluaa huomiota. Pelkästään aloitus saa pelkäämään mainoskatkoja. Mutta sitten mies alkaa sekavalla tavalla puhumaan, kuinka Gramex on hänen 'veivrötti' ym, päätyen selittämään, että hänenlaisensa artistit saavat Gramexin ansiosta vähän taskurahaa että saavat leipänsä päälle salamia. Tässä vaiheessa iskee jo myötähäpeä mainoksen tekijöitä kohtaan, kun myönnetään, että tekijänoikeussuojatyöläiset antavat hiluja varsinaisen työn tekijöille. Lopun kruunaa 'eli ruotsiksi' -lohkaisu, minkä jälkeen tulee surkean mumisten heitto, jonka voi kuulla ruotsiksikin parilla tapaa sopivan väärin ja ekaa kertaa se kuulosti lähinnä englannin 'suckers'-sanalta (varsinkin kun työkaverilla on tapana heittää enkkukommentteja maininnalla 'kuten ruotsissa sanotaan').

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!