HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 25. tammikuuta 2013

Helou!

Hauskaa perjantaita joka nassukalle ja tassukalle sinne ruutujen toiselle puolelle. Oon tässä potenut aivan vitullista niska-hartiakipua viimeset viis päivää ja vetänyt siitä johtuvaan pääkipuun jos jonkinlaista särkylääkettä, joten koneella istuminen ja blogiin kirjottelu ei oo ihan hirveesti napannu. Hyvä ku pakolliset asiat on koneella tullu hoidettua... MUTTA! Tattadadaa, kiitos erään miellyttävän apteekin tädin, sain apua vaivaani yllättäen nopeasti, jonka aion nyt jakaa teidän kaikkien kanssa (koska olen huomannut niska-hartia-ongelmien yleistyvän myös nuorten ihmisten keskuudella, kiitos koneella istumisen).

Eli ThermaCare-lämpötyyny. Hintaa kolmella kertakäyttöisella lämpötyynyllä on vajaa 10 euroa, ja on kyllä ehdottomasti sen arvoista. Tyyny lähtee lämpiämään heti, kun sen laittaa paikoilleen ja lämpenee noin 40 asteeseen, ja tämä hupihan kestää sellaiset 8 tuntia. Tämän jälkeen lämpö vaikuttaa kudoksissa toiset 8 tuntia laukaisten lihasjännitystä ja muita jumiongelmia. Apteekin täti sanoi tämän olevan hyvä vastine lihasrelaksanteille, jotka toki auttavat myös, mutta eipä ole kauhean terveellistä niitäkään nappailla naamaansa ku kurkkupastilleja.

Ja ei, en ole tehnyt ThermaCaren kanssa jotain luihua sopparia, vaan ihan hyvää hyvyyttäni jaan tätä ilosanomaa ja suosittelen lämpimästi testaamaan. Mun vajaan viikon helvetti on kuin muisto vain ja pää pyörii ku pöllöllä.

(ps. tuoreita roppakuvia Reeniä horo reeniä -albumissa!)


11 kommenttia:

 1. Aaw, varmaan ihan hyvä ostos, vois kokeilla. Itehän napsin just niitä lihasrelaksantteja. Niiden ongelmana on se, että ne väsyttää ihan kamalasti. Toki hyviäkin puolia on paljon. Tommonen tyynynen vois silti olla luonnollisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäki oon aivan kukkuluuruu ja taju pois, ku otan lihasrelaksantin. Joo auttaahan se, mutta jos saman tehon saa ilman lääkeaineita, mä oon mukana!

   Poista
 2. Noi on oikeesti ihan törkeen hyviä! Ite sain kans töistä testiin niitä selkävöitä ja aiettä kun pari viikkoo kestäneet selkäkivut hävis kokonaa!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä oikein järkytyin ku se helvetillinen kipu alko yhtäkkiä vaan hävitä :D nyt toivon että sattuis edes vähän, ni sais laittaa uuden hyvällä syyllä.... onko noita muualle ku selälle ja hartioille?

   Poista
 3. Ootko koskaan kokeillut esim. kauralämpötyynyä? ;) Pidemmän päälle edullisempia samalla vaikutuksella ja teholla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikös sellanen putoo herkästi? :s ku ton kanssa pystyin elään ihan normaalin päivän se lämiskä selässä kii :D mut tollanen kauratyyny vois olla aika ihana nukkumiseen...

   Poista
  2. Aa niin joo, ton saa "liimattua" - se toki tippuu jos hirveästi liikuskelee :D Mutta esim juurikin nukkumisen tai istumisen tms ajaksi kauratyyny on kätevä! :)

   Poista
  3. Joo, käytän itsekin jyvätyynyä. Maksoi 20e ja ollut minulla jo puolitoista vuotta. Äitini samanmoinen on kestänyt kymmenen vuotta jo. Ekologinen. Ja toimii tosissaan nukkumaanmennessä ja sohvalla makoillessa loistavasti. Käytän myös tietokoneella istuessa.

   Menkkojen aikaan käy alaselkäänkin.

   Poista
 4. mukava kuulla, että nuo oikeasti toimivat! itsellä on ollut hommattuna tuollainen alaselkään jo viikon verran, mutta on jäänyt kokeilematta jostain syystä. :o pitääpä heti hakea testattavaksi !

  VastaaPoista
 5. No jumalauta, raahasin noita niska vääränä Jenkeistä pari vuotta sitte ku ei niitä saanu täältä sillon, mutta hyvä, että on tullu Suomenki valikoimiin! Hintaa tosin taitaa olla puolet enemmän, mutta eipä se ny sinällään yllätä :--D

  VastaaPoista
 6. halleluuja ja enkelkuoro!! miksen oo tienny tollasesta, ihan pakko kokeilla heti kun taas jämähtää!

  kiitos jenni, luot uskoa ihmisyyteen!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!