HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 14. tammikuuta 2013

miesten logiikka

Miesten (eikä naisten) logiikasta voi koskaan kirjoittaa liikaa.

Ehdottomasti miesten aikakäsitys on huikea. "Mä vaihdan tän jarrupalan/bensatankin korkin/pyyhkijänsulan  iha nopee, menee max. vartti." ="No tässähän meni se kaks tuntia, kun vähän kattelin ja pohdiskelin ja poltin askin röökiä ja soitin pari puhelua." Ei saatana! Miten sulla voi tosiaan kusta noin mainiosti reisille sun työnkeston suunnitteleminen? Kymmenen minaa voi heittää helposti suuntaan jos toiseen, mutta TUNTEJA? Ja tää aikakäsitys käy toteen myös toisinkin päin:

Nimeltämainitsematon blogin kirjoittaja: -Lähetään vartin päästä, mä vaan etin äkkiä paidan ja lompakon.
Nimeltämainitsemattoman blogin kirjoittajan kumppani: -Joo, mä tuun kohta hakeen sut.
...aikaa kuluu...
Nimeltä mainitsematon blogin kirjoittaja: -Niin missä vitussa sä oikein taas oot?
Nimeltämainitsemattoman blogin kirjoittajan kumppani: - No siis mä ajattelin että sulla kuitenkin kestää.

Miehet. Ensinnäkin: vartti ei ole kaksi tuntia mistään ilmansuunnasta tarkasteltuna, ja toiseksi, KAIKILLA NAISILLA EI KESTÄ IKUISUUKSIA LÖYTÄÄ YHTÄ PAITAA! Se, että naisella on joskus vähän kussut tukankuivaamiseen varatun ajan suunnittelu tai aikaa on kulunut yllättävän paljon sukkahousuja etsiessä, se ei tarkoita, että nainen olisi aina myöhässä ja kierisi vaatekriisissään tunteja joka saatanan kerta!

Miesten MINÄ ITSE-mania on myös hyvin hauska. Ei tarvi ku mainita, että tarvittais uus leikkuulauta/yöpöytä/lampunvarjostin, niin kyllähän siinä kellä tahansa Jantterilla alkaa päässä raksuttamaan välineet, materiaalit ja valmistusprosessi. Ei vittu puhettakaan, että haetaan Ikeasta joku käppänä, EI. SE PITÄÄ TEHDÄ ITSE! Täytyy nähdä tuskaa, vaivaa ja veripisaroita sekoittuneena hikeen, sen sijaan että kyseinen esine haetaan Tokmannilta parilla eurolla. Myös vaaralliset sähkötyöt ja arvelluttavat remontit täytyy tehdä itse, koska onhan todella noloa pyytää ammatti-ihminen asia hoitamaan! Onhan se kurjaa, jos ammattimies (=itseä taitavampi mieshenkilö) tulee ja tekee työnsä, eikä olekaan mahdollisuutta päästä ensiapuun veristä haavaa ja rytmihäiriöistä sydäntä pidellen, päällimmäisenä ajatuksena "OLEN MIES, MINÄ YRITIN ITSE!".

Ihmettelen myös miessukupuolisten henkilöiden rahankäyttöä. Ruokatarvikkeiden, siivousvälineiden ja kodin tavaroiden ostaminen on typerääkin typerämpää rahantuhlaamista, kun taas kotiteattereiden, pari tuumaa isomman television ja kesävanteiden ostaminen taas suorastaan sijoituksia, ellei jopa välttämättömiä hankintoja. Tää seittemää dvd:tä kerrallaan soittava taskukokoinen elokuvateatteri on MAINIO OSTOS, VAAN SEITTEMÄNSATAAYSIKYTYSI! Jääkööt nuo ylihinnoitellut kympin pussilakanat hyllyyn, meille tulee mahtava elokuvaelämys!

ps. ei hätää pojat, kyllä naistenkin nilkkoihin osuvat pilkat Naisten logiikka-postauksen muodossa on tulossa lähitulevaisuudessa.

51 kommenttia:

 1. Ei apua kaikki niin totta!:--D ja yks vielä on, ettei ikinä ole väärässä! Mitä ikinä tapahtuukaan aina on valmiina selitys et joo mutku mä niin tota tällee. Ei ole sellaista mahdollisuutta että ehkä vähän laskin väärin sahatessani tätä lautaa.

  Ja apua ei voi kysyä, miluummin harhaillaan tuntikausia vieraassa kaupungissa/etsitään dvd-soitinta gigantista:D


  VastaaPoista
 2. Mun eksällä oli ehkä huikein "kohta" tähän mennessä. Se sano mulle juhannuksena että soittaa mulle kohta. Se soitti elokuun ensimmäinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sori, mut :DDDDDDD

   Poista
  2. Repesin :D Mainio mies siinä :D

   Poista
  3. Mitääää :DDDD

   Poista
 3. Hyvä aihe kerrassaan tuo miesten aikakäsitys. Luulin (tai no en oikeasti) olevani ainoa taas maailmassa joka joutuu kestämään tuota. Kuitenkin mä en samaan aikaan ymmärrä miksi yleinen käsitys on se, että naisella aina kestää?! Ehei, mulla menee se vartti ja maksimissaan puol tuntia kun oon jo hiukset + meikit ja vaatteet laittanu = valmis lähtöön. Kuitenkin se on se mies, joka viimeisimpänä lähtee ovesta? "Oota mä tsekkaan vielä riemurasian" "Joo joo, kohta". Silloin tuntuu ettei muu auta kun huutaa. Samoin kun just se viesti tulee "Joo mä tuun hakee sut"... ja tunnin päästä pihassa. Mrr.

  VastaaPoista
 4. Jouduin hajoomaan :D mahtava teksti ja ihan ku ois omasta miehestä lukenut kenen aikakäsitys venyy välillä ihan uskomattomiin sfääreihin :D koettu on tuo auton lampun vaihto jossa täs menee se kymmenen minuuttia on venynyt tunneiksi :D.. ei juma..

  t hanna
  painoprojekti2013.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Jos mies sanoo, että menee vartti, niin siihen menee oikeasti 2 tuntia. Ainakin meilläpäin. Varsinkin jos korjataan jotain, esim. autoa tai vaikka naapurin pihavaloja. Se on kyl niin huvittavaa miten voi muka olla ihan varma, että menee vain hetki, kun se niin usein venähtää moneksi tunniksi.

  VastaaPoista
 6. Hahhahaa ::---DD Niin totta! Nimimerkillä exää odotellut monesti yli 2 tuntia, selitys löytyi aina näin: "No mä ajattelin ettei tarvi ilmottaa ku oot kuitenkin kotona ja sul on kaikkee tekemistä." Joo no niinhän mulla on, mutta oisit voinut etukäteen mainita, ettet tulekkaan silloin kun sanot, ettei vaan tarvitse suunnitella mitään tekemistä tai maata pitsialusvaatteissa sängyllä antamssa yllätystä. -.- :D

  VastaaPoista
 7. ihana postaus taas! :D jännä että meidä taloudessa RUOKAAN menee enemmän rahaa ko mihinkään muuhun ja kaikki mikä on tarjouksessa kaupassa on aivan PAKKO ostaa. ruokaa menee vaan kahelle hengelle ja näyttää kauppakassi siltä että talossa ois meidän lisäksi viisi lasta

  VastaaPoista
 8. Parhaiten miesten logiikka mielestäni toimii silloin kun pitää suunnitella miten joku asia helpoiten hoituu. Esimerkkinä siirretään palikka paikasta a paikkaan b. Mies tarvitsee miljoona kallista työvälinettä, pari kilauta kaverille korttia ja lukemattomat määrät kirosanoja. Nainen kun vieressä yrittää sanoa nätisti, että eikös se hoituisi helposti näin, tokaistaan vaan että hiljaa tai muuta yhtä kohteliasta ja naisen vinkit kaikuu kuuroille korville. Lopulta miehen pinna palaa ja poistuu mies sadatellen paikalta pois ja saa nainen vihdoin tehdä hommat loppuun asti. Sitten tämä mies ei kestä sitä, kun nainen vähän piruilee että mitäs minä sanoin. Taikka, jos mies sattuu keksimään monen tunnin pähkäilyn jälkeen miten se palikka kuuluisi siirtää ei sillon todellakaan uskota naisen "no minähän sanoin 3,5 tuntia sitten niin.." puheita. Niin ja tähän kaikkeenhan kului vain se vartti miesten logiikalla.

  VastaaPoista
 9. Joo toi aika asia, siis mun mieheni sanoi että auton korjaamiseen menee max. tunti, niin siinä kesti 4 tuntia! En ymmärrä miten voi noin pahasti heittää aika-arvio, ja sit kun kysyt sen tunnin jälkeen että "no kauas vielä menee" niin mies vastaa että "ehkä vielä menee tunti jos sitäkään" ja sitten ihmettelet kun miestä ei kuulu vielä kolmenkaan tunnin jälkeen...

  Ja juu, itsehän joudun suorastaan anomaan että saan ostaa uudet verhot vaikka, mutta kun mies haluaa uuden telkan koska edellinen sataykstuumanen jäi pieneksi niin ei muuta kun mars kauppaan vaan ilman mitään harkinta-aikaa... :D

  VastaaPoista
 10. Me aina kans ollaan oltu myöhässä joka paikasta mun faijan takia. Kerkee pelata pokeria netissä ja syödä ja suihkussa käydä ja aina ennen lähtöä sen pitää päästä paskalle. Ja tarkotan ihan joka ikistä kauppareissua, hautajaista ja koulun kevätjuhlaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en muista milloin viimeksi olisin hajonnut jollekin kommentille yhtä pahasti. kiitos tästä <3

   Poista
  2. EI HELEVETTI HAJOSIN TOTAALISESTI.... mun perheeseen kuuluu kans tämmönen ''täytyy viel kävästä paskalla'' ihan tosi, eikö voinu yhtää aikasemmin??? :D

   Poista
 11. Itse kerran olin mennyt ostamaan siwaan ruokaostoksia, mutta sillä ehdolla, että mies tulee autolla vastaan. Näin ollen voisin siis ottaa lisää ostoksia. Otin tarpeelliset tavarat. Soitin sitten miehelle ja hän ei vastannut. Soitin uudestaankin muutaman kerran, ei vastannut. No ajattelin sitten, että hänellä kestää vain hieman ja jäin odottelemaan kauppaan. Siinä oli sitten vittu menny joku puoli tuntia, kun odottelin. Ehdin samalla soittaa äidille, ottaa kaiken tarvitsemamme ja odotella. Aloin hätääntyä, kun se ei vieläkään vastannut, pelkäsin kolaria tai jotain. No sitten aloin purkaa tavaroita, koska en todellakaan ois jaksanu kantaa tavaroita yksin, enkä etenkään kylmyydessä. Jätin pois todella monta tarvittua juttua ja maksoin. Kiiruhdin juoksujalkaa kotiin, missä se odotti sohvalla makoilemassa. Olin ihan hirveen vihanen ja kysyin, että missä se oli ollu. Mies vaan tokas kylmän viileästi, kävi juuri 5 minuuttia sitten siellä, koska ajatteli et mul kestää kummiskin, ja ei nähny mua siellä (ei käyny edes sisällä). hei haloo munko pitäis odottaa talvella ulkona painavat kassit kädessäni, kun herra ei ite jaksaudu puskeutua ulos sieltä munankorvike autostaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No huhhuh, rupes ihan vituttamaan ittiäki... :D Oisin varmaan vetäny kunnon mökötysragetukset tosa tilanteessa.

   Poista
 12. Miesten muisti on kans ihan uskomaton. Nalkutin liikuntaa vihaavalle miehelleni eilen illalla että sitä liikunnan määrää tarttis lisätä (ja oli samaa mieltä vaikkei siitä tykkääkään) ja sovittiin sitten että lähdetään yhdessä risteilylle sillä uudella Viking Gracella jos herra liikuttaa itseään tästä päivästä 3 kk eteenpäin vähintään 20 päivänä viikossa. Tänään sitte töistä tullessaan tuo rötkähti sänkyyn ja avasi saman tien läppärin. Kysyin että mites se sun projekti niin tää ihmetteli että niin mikä projekti.

  Samoin kun tuo ei juuri shoppailusta perusta niin reikääntyneiden t-paitojen tilalle on ihan äärimmäisen vaikeeta ostaa ehjiä, vaikkei käytännössä tarttis ku kauppareissulla ottaa Prisman hyllystä silmää miellyttävä vaatekappale, kokeilla sopiiko se ja ottaa samaa mallia X kappaletta ostoskärryyn. Silti vaan se monesti menee niin että kun kysyn että no ostitko paitoja niin vastaus kuuluu tyyliin: "Ai niin se unohtu...no mut kato mä ostin tätä meetvurstia!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 20päivää viikossa, aika rankka :D

   Poista
  2. Hupsista, kuukaudessa tietenkin. :D ei näköjään kannattais kattoo telkkaria ja kirjottaa samaan aikaan, ei meinaan oo eka kerta ku tulee tämmösiä.

   Poista
 13. Sitten se on kun on kahden tunnin homma niin kaks päivää suunnitellaan laitetta, millä sen homman sais tehtyä tunnis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOOO!!!! Mun mies kans näkee hirveästi vaivaa että pääsis mahollisimman helpolla :D Se on niiin ärsyttävää ja yleensä saanki ne hommat tehtyä siinä kun eräs miettii miten sen sais tehtyä nopeammin...

   Poista
 14. Nonnii huorulit, mun on pakko kommentoida tuota aikataulutusta miehisestä näkökulmasta

  Omasta kokemuksestani miehet, mukaanlukien minä arvioi yleensä työmäärän sopivasti yläkanttiin. Mutta en sitten tiedä tulenko aliarvioineeksi työmäärää jos työn tilaajana on nainen. Paha sanoa kun en ole naisten kanssa tekemisissä töissä enkä valitettavasti vapaa-ajallakaan.

  Ohessa muutama opettavainen youtube-video.

  http://www.youtube.com/watch?v=t9SVhg6ZENw
  http://www.youtube.com/watch?v=8xRqXYsksFg

  Ja sitten pyytäisin huomioimaan että nörtti-dippainssit hahmottavat maailmaa ja aikamääreitä eritavoin kuin pelkät amisjätkät. Ei ole kiva joutua niputetuksi samaan porukkaan "poltin askin röökiä kun vaihdoin bensatankkia" (enkä räjähtänyt kertaakaan).

  Naiset on kaikki about samanlaisia huoruleita. Miehillä on hajonta suurempi kaikilla mitattavilla elämän osa-aluilla. Menestyneimmät ja kaikista huonommin menestyvät yksilöt ovat miehiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oletan, että tän kommentin oli tarkoitus olla provosoiva ja jos oli nii ei, en aiheuttanu sulle pettymystä vaan provosoiduin ! onnea, onnistuit tavoitteessasi. koska "naiset on kaikki about samanlaisia huoruleita", anteeks mitä ?! jos oisit vähän enemmän tekemisissä naisten kans nii ehkä huomaisit että ei ole (: jos kerran et naisten kans aikaasi juuri vietä nii ei ihme että päätelmäsi naisista on virheellinen.

   okei, toi "poltin askin röökiä kun vaihdoin bensatankkia" -jengi on vaan yks miestyyppi ja monet miehet ei varmaan tunnista tosta itseään, mut ei siitä silti tarvitsis vetää herneitä nenään, koska tän tekstin tarkoitus olikin olla tosi _yleistävä, eikä sopia jokaiseen persoonaan. ei tietenkään mikään yleistys sovi kaikkiin miehiin, naisiin eikä ylipäätään jokaiseen ihmiseen eikä mene etäisestikään sinnepäin joidenkin henkilöiden tapauksessa, mut entä sitte ? ei siitä tartte mitää kriisejä kehittää ::--D

   Poista
  2. "Naiset on kaikki about samanlaisia huoruleita."
   Joku viettää aikaansa liikaa ylilaudalla .... :-D

   Poista
  3. Muistelisin että postauksessa sivuutettiin aihetta jossa miehet niputtavat naiset samaan aina kestää-kategoriaan. Tuo miehinen kommentti taisi osua aika lähelle.

   Poista
  4. Olipa kerran Loordi Selibaatti, joka ei ymmärtänyt The Blogikirjoitusta, sen huumoria, saati sitä että kyseessä ei ollut yleistys. Hän otti osumaa loukkaantuen vakavasti ja koki olevansa kaikkien about samanlaisten huoruleiden - joiden kanssa hän ei ole töissä eikä valitettavasti vapaa-ajallakaan tekemisissä - pilkkaama. Niinpä hän halusi kostaa ja puolustaa kunniaansa, sekä syvästi arvostamaansa miehistyyttään, mutta ei onnistunut kuin tekemään itsestään hiukan naurettavan. Aamen.

   Poista
  5. "Naiset on kaikki about samanlaisia huoruleita."
   Joku viettää aikaansa liikaa ylilaudalla .... :-D


   Ei voi olla totta :-O mistä arvasit että ole ylilauta-addikti?

   Poista
  6. "Naiset on kaikki about samanlaisia huoruleita."
   "Paha sanoa kun en ole naisten kanssa tekemisissä töissä enkä valitettavasti vapaa-ajallakaan."
   Nähtävästi sen verran oot kuitenkin naisten kanssa joutunut viettämään aikaa, että oot näinkin mahtavan havainnon saanu meistä tehtyä. Ton sun kommentin perusteella et taida kyllä onneksesi ajautua naisten seuraan pahemmin jatkossakaan. =)

   Poista
 15. Joo ja sit on kans tää et miesten täytyy saada kattoo urheiluu ja se on normaalii, mut jos nainen seuraa jotai sarjaa ni ollaanki telkkarin orjia :D Ainaki meillä päin ! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täälläkin päin :D

   Poista
 16. Mun on ehkä pakko näyttää tää miehelle :D

  VastaaPoista
 17. Kaveri just selitti tänää että ei se sovinisti oo, mutta sillä on vaa omat stereotypiat naisista! Vai niin, olipa mukava kuulla:D

  VastaaPoista
 18. Ei tässä voinut kun nyökytellä koko postauksen ajan!

  VastaaPoista
 19. tota rahankäyttöongelmaa muute esiintyy poikaystävien/avo/aviomiesten lisäksi kans isissä ::D ei helvetti ku meen pyytään kymmentä euroa nii "ei oo rahaa", mut seuraavana päivänä investoidaan noin 50 000 e uuteen kotiteatteriin ja toine samanlaine summa stereojärjestelmään !! jep jep eihä ainakaa ollu rahaa, mitä se ees on ? meiän isä tienaa kymppitonnin kuussa mut se varmaan menee kohta leipäjonoon koska "ei oo varaa ostaa ruokaa" ! no ei pian oikeasti ookkaa ku tuhlaa kaikki johonki elämän kannalta tarpeettomaan skeidaan …………………… ::DDDDd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja ennen kui joku tulee valittaan "vittu älä leuhki isäs rahoilla" nii en leuhki. :D tossa postauksessa sen tienaamista rahoista kerroin vain korostaakseni, kui naurettavaa on että se tienaa paljon mut onnistuu SILTI kierimään jossain henkilökohtaisessa talouskriisissä 99 % ajastaan koska se ekaks tuhlaa ne rahat kaikenmaailman krääsään ja sitte "ainii pitäis ehkä ostaa ruokaa"

   Poista
 20. http://www.youtube.com/watch?v=tFRuGfk5aHs
  :D

  VastaaPoista
 21. Tää postaus osu joka suhteessa niin hyvin!!

  Ton ajankäytön kanssa pelaaminen on kyllä ehkä pahin ikinä "joo mä pelaan äkkiä yhen pelin/simuloin tän änärin" ja mä siinä sit kaks tuntia mietiskelen että mikähän se "äkkiä" mahto olla. Ja sama just kanssa kun ollaan lähössä johki: herra nillittää kuinka mulla taas kestää kun pitää suoristaa hiukset ja laittaa ripsaria ja kukahan se siinä vielä sit lopulta harjaa hampaita pelkissä boksereissa kun mä oon jo oven välissä menossa.. Mikä siinä on oikeesti niin vaikeeta käsittää että mä en tykkää myöhästyä joka ikinen kerta ja että mulla ei mee varttia kauempaa laittautua.

  Mun veli on kans ihan huikee noissa "mä teen tän kyllä ite"-jutuissa. Laitettiin lamppua maadottamattomaan lampun paikkaan (mikä lie oikeesti nimeltään onki) ja kysäsin siinä sitte että "kai sä tiedät mitä teet" ni vastaus oli luokkaa "joo oli tähän netissä ohjeet, vaikka niissä kyllä käskettiin kääntymään ammattilaisen puolen".... jes

  Itsehän olen tietysti täydellinen.

  VastaaPoista
 22. Toi minä itse -mania on niin totta!!

  VastaaPoista
 23. Niin totta! Ja kun joku asia pitäisi saada hoidettua, vaikka ihan yksinkertainenkin niin ensin on tietysti suunniteltava vähintään tunnin verran miten tämän kyseisen toimenpiteen saa suoritettua mahdollisimma helpolla ja sitten meneekin toinen samanmoinen aika kun etsiskellään niitä tähän huippusuoritukseen tarvittavia vimpaimia ja vehkeitä tai pahimmassa tapauksessa lähdetään ostamaan jotain uutta!
  Ei ole yksi kerta kun on pitänyt koota joku huonekalu ja silläaikaa kun tämä on kääntäntänyt koko varatson etsiessään jotain konetta olen jo koonnut hyllyt ja muut ihan näpsäkästi. Sitten kun hylly on jo pystyssä ja pöytä kasassa niin tämä tulee helvetillisen vempainvuoren kanssa ja on valmis aloittamaan! Joo vie sää ne ruuvinvääntimet ja megavitunkiristäjät takasin vaa, hoidettu on :D

  VastaaPoista
 24. Eksän kanssa oli se rahan käyttö juuri tuota. Haukut sain jos alennuksesta olisin ostanut itselleni 25 euron kengät, en siis ollut itselleni ostanut mitään puoleen vuoteen kun ei ollut pahemmin rahaa, mutta miehen oli pakko ostaa vähän väliä uuden pelihiiren, näytönohjaimen, ulkosen kovalevyn, kaijuttimet, kuulokkeet tai mitä muuta se saatanan rakkine ny oliskaan tarvinnu että pelaaminen luistais paremmin. Ihmekkään että siitä tuli eksä..

  VastaaPoista
 25. Se on kyllä mielenkiintoista, miten miehet olettaa että KAIKILLA naisilla kestää AINA. Oltiin tuossa joululomalla keskustassa, ja haettiin samalla uudenvuoden ruuat, juomat, mätöt ja muut kahdelle perheelle (meillä oli sukulaisia kylässä). Soitin isälle että noniin ollaan tässä just kassoilla, että lähetkö tulemaan sieltä. Ja paskat, seisottiin 45 minuuttia kylmässä parkkihallissa seitsemän kauppakassin kanssa. "No aattelin että teillä kestää kumminki." Siis onko tää joku yleinen käsitys, että joo niillä naisilla kestää aina kaupan kassalla. Eikö me osata pakata, maksetaanko me pikkukolikoilla, vai miten helvetissä siihen menee aikaa? Sama Einstein heittää minut vapaaehtoisesti viikoittain lääkäriin, ja sanoo että soita kun pääset niin tuun hakemaan. Silti se tönöttää aina siellä valmiina, ja valittaa että oon taas oottanut tässä puoli tuntia....

  VastaaPoista
 26. Hei jenni! Voisitko tehdä postauksen siitä miten epämiellyttävät treffipyynnöt torjutaan tyylikkäästi pilkesilmäkulmassa? (:

  VastaaPoista
 27. Onneks kaikki miehet ei oo tollasia.
  Nii ja sitten on naisiakin jotka käyttäytyy tolleen "miesmäisesti", etenkin tuon ajan suhteen...

  VastaaPoista
 28. Tutun kuuloisia nää jutut. :D Oon ite kosmetiikkafriikki ja JOKA KERTA kun ostan vaikka uuden shampoon sen juuri loppuneen tilalle nii ukko marisee että eikö sullaki oo noita kaapit täynnä ja en kuulemma tarvi uusia ku edellsetki käyttämättä. Ihan sama mikä purkki nii yks kuvittelee että sillä samalla aineella voi pestä hiukset, vartalon ja vielä kasvotkin. :D Kun tarkemmin miettii niin tää sama pätee myös vaatteisiinki. Nii ja hän itse lähti yks päivä "vaan kattelee uutta puhelinta" nii kappas oliki sitte näpänny ostaa sen eikä ollu mikää edullinen. :D

  VastaaPoista
 29. Itse olen mies: Tunnistan kyllä nuo "ei tässä mene kuin vartti, lopetan kohta" huikkaukset. Täytyy ymmärtää että ne on enemmänkin hurskas tavoite, ja niillä on tarkoitus osoittaa vain, että jollain lailla on tiedostanut ettei siihen hommaan pitäisi käyttää koko loppupäivää.

  Itse olen ihmetellyt kyllä joidenkin miesten rakentamisvimmaa. Otetaan esimerkiksi joku täysin kaupunkilainen ohjelmistoinsinööri, joka tienaa omassa duunissaan hyvin ja projektia on päällä jatkuvasti niin paljon kuin haluaa tehdä. Sitten kun tulee eteen oman kylppärin remontointi tai omakotitalon rakentaminen, niin nämä kaverit päättävät tehdä sen homman suurin piirtein alusta asti itse illalla/yöllä ja lomalla, vaikka pitäisi opetella ja selvittää alusta asti lähes kaikki. Eikö olisi parempi keskittyä siihen omaan duuniin minkä osaa ja ottaa fyrkat ulos sieltä, ja teettää ammattilaisella ne hommat mitkä niiltä sujuu paljon sujuvammin?

  VastaaPoista
 30. Tää on niin totta! Just tänään sain taas tätä aikakäsitys-logiikkaa todistaa (tälläkin hetkellä) :D Äijä sano neljän aikaa menevänsä "korkeintaan 2 tunniks" naapuriin jeesaan rempassa, siellä se on vielä 4 ja puolenkin tunnin jälkeen. :D Nyt se ei kyllä onneks haittaa koska ihanaa olla välillä yksinkin, mutta jos jotain oltais suunniteltu niin vois olla aika vihanen akka sitä ovella vastassa... :D Eli nyt lähinnä naurattaa ja nautin omasta seurastani. <3

  VastaaPoista
 31. Joo tuo viimeinen, rahankäyttö! Meillä syödään makaronia koko kuukausi, jos miehen on kertakaikkiaan pakko saada ostettua joku tietty peli sen julkaisupäivänä. Muuten kaverit saa parin päivän etumatkan pelaamisessa.

  VastaaPoista
 32. Miesten logiikkaan kuuluva asia on myös paskalla asuminen. Että rahdataan tekniikan maailmat sun muut mikrobitit vessaan ja istutaan paskalla tuntikausia odotellen, että millon se suoli sieltä perseestä pulpahtaa moikkaamaan ulkomaailmaa. Miksei sitä voi hoitaa normaalina toimituksena? Ja sitten vielä valitetaan kun naiset käyttää vessassa niin paljon aikaa.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!