HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 15. helmikuuta 2013

"hei irrottele vähän!"

Mua vituttaa nää "heittäytymisen" ja "irrottelun" puolestapuhujat, joiden mielestä naamiaisista ja koulun teemaviikoista kieltäytyjät ovat jollain tavalla rajoittuneita, huumorintajuttomia ihmisiä. Joo, kaikista nyt vaan ei ole riemukasta tai huippuhauskaa pukeutua 80-luvun tyyliin tai pitää jotain vitun värikoodiviikkoa kanssaopiskelijoiden kanssa.

Muutenkin kaikki pakotettu pelleily, laululeikit tai väkisin väännetyt näytelmähetket saa mun vitutuskäyrän kohoamaan. Mua ei aikuisena ihmisenä todellakaan kiinnosta leikkiä stand up-koomikkoa juhlissa tai laulaa Fröbelin Palikoita musiikintunnilla. "Hei täytyy välillä heittäytyä!" Heittäydy sää sinne roolivaatelaatikkoon ja larppaa keskenäs.

Emmäkään käske näitä naamiaisasuisia irrottelijoita käyttäytymään normaalisti, joten muakaan ei todellakaan tarvitse vetää mukaan mihinkään liikennevaloviikkoon tai "pukeudu satuhahmoksi!"-partyihin. Jos saatana ihminen ei saa olla ihan oma ittensä ja teletappiasun puuttuminen vappuriehassa haittaa jonkun elämää, niin se on aika pieni elämä.

Myös häiden klassiset morsiamenryöstöt ja muut myötähäpeäleikit ei saa mun sisäistä lasta innostumaan, vaan lähinnä toivomaan, että omissa häissä kukaan ei laita sulhasta lausumaan mukahauskoja runoja ja laulamaan Tauskia. Mä en vaan henkisesti kestä sitä, kun joku vitun ilopilleri yrittää saada sataa itsemurhakandidaattia tanssimaan macarenaa tai onkimaan ämpäristä suullaan omenoita kädet selän taakse sidottuna huudellen "heittäytykää, hei irrotelkaa, tää on hei tosi hauskaa!!!". Sellaisen tilanteen sattuessa mä ihan suosiolla jätän ottamatta sen pään sieltä vesisaavista pois. Voin ihan puolivahingossa vetää sitä vettä nenään.

Te, jotka hoette hei-oikeesti-irroitelkaa-joskus-täytyy-heittäytyä-litaniaanne: PELLEILKÄÄ KESKENÄNNE! Vuokratkaa vaikka sirkusteltta, mutta älkää jumalauta vetäkö ihmisiä väkisin siihen touhuun! Kaikki -- uskokaa pois - EIVÄT välttämättä halua irroitella nenäpäivän hengessä ja pukeutua Taru Sormusten Herrasta-hahmoiksi.

24 kommenttia:

 1. kai sä pukeuduit penkkareihin sillon ku olit abi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...koska jos et niin sit oot huumorintajuton ja tylsä ihminen!

   Poista
  2. mut siis muuten kyllä ymmärrän ton sun pointin aivan täysin!

   Poista
  3. Suoraan sanottuna mulla oli aika perusvaatteet, koska penkkariaamuinen krapula rajoitti elämääni ja vähensi entisestään kiinnostusta etsiä mukahauskoja teemavaatteita päälleni

   Poista
 2. Millon tulee se sun auttamispostaus? D: VENASIN SITÄ NIIN INNOLLA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo hei todellakaan ees lukenu niitä kaikkia kommentteja :D

   Poista
  2. No mut ees ne parikyt ekaa :C

   ps omg jenni vastas mun viestii my day is made ♥ 'kay what

   Poista
 3. mutmut... taru sormusten herrasta -hahmoksi pukeutuminen on hauskaa :D mutta ymmärrän hyvin että toisia ei kiinnosta joten omalta osaltani pidän tän itelläni enkä tuputa muille (;

  VastaaPoista
 4. Toi on kyllä totta! Ei, mielestäni en ole todellakaan huumorintajuton, ja tykkään pelleillä ja hassutella silloin tällöin. MUTTA se on vaan niin syvältä, kun se täytyisi tehdä käskystä! Parhaat naurut nauretaan aina silloin kun niitä ei välttämättä tarvitsisi nauraa.

  VastaaPoista
 5. Hei mä niin samaistun tähän! :D Oon aina aatellut, että mussa on jotain vikaa, kun en tykkää 'irrotella' ja pukeutua hassusti. Inhoon myös kaikkea näpertelyä ja askartelua, mikä tohon touhuun yleensä liittyy. Kiva tietää, että on olemassa muitakin rajoittuneita ja estyneitä ja kaikin puolin tylsiä ihmisiä kuin minä!

  VastaaPoista
 6. otsikon alle sopis myös nää "mitä eks lähe keskiviikkona ryyppäämään mitääh hei kamoon heittäydy nyt vähän ai sulla on koeviikko hei kamoon kerran sitä ollaan nuoria ootsä joku ilonpilaaja vai" -tyypit. aiheesta ohi mutta pisti vituttamaan joten jakoon asap :-)!

  VastaaPoista
 7. vieläks sulta löytää jostai sen ihanan tomaattikeiton ohjeen?? oliko sulla sellasta ees.. :D yritin ettii mut oon niin töhö etten löytäny

  VastaaPoista
 8. hahhaa, tulee niin mieleen heti lukion "teemaviikot/päivät" ku oppilaskunnan hallitus keksi jotai kotkotuksia tyyliin hassu hattu -päivä. hallituslaisten lisäksi varmaan yhdellä tyypillä oli joku "hieno" hattu päässä. :'D kaikista naurettavin oli sellainen päivä et piti pukeutua punaseen jos oli parisuhtees, valkoseen jos oli sinkku, mustaan jos oli säpinää ja jos oli jonku muun värinen paita nii ei tienny omaa seksuaalista suuntautumista.... siis voi vittu sitä myötähäpeän määrää!! laitoin ihan vain vittuilumielessä t-paidan jossa oli tyyliin kaikki sateenkaaren värit. ihan vain vittuillakseni. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minä taas en oo ikinä ymmärtäny sitä miksei voisi joskus lähteä mukaan joihinkin tempauksiin. joo en itekkää tykkää mukahauskoista hattupäivistä, mutta jos jotain järkätään, niin mikään ei ole ketuttavampaa kuin se että ihmiset "ihan kettuillessaan" jättää pukeutumatta/osallistumatta. Tai haraa vastaan ku "mää nyt en ainakaa ruppee mihinkää vähän erikoisempaan, tai sellaseen mikä vois jopa olla hauskaa!! tai joku vois jopa NAURAA mulle, voi eih!" Jos on joku suht. neutraali "laita punainen paita päällesi"-päivä niin miksei sitä vois sen verran tehä että vetäis sen punaisen paidan päälle. Siis ihan hirveetäh, en varppina osallistuh!

   Ärsyttää just penkkareissaki sellaset tyypit jotka ei vaivaudu kaivamaan mitään asua vaatevarastostaan. Muut panostaa ja sitte ne muutamat tulee naureskelemaan niille pukeutujille, että hah hah, oottepa lapsellisia.. rasittavaa semmonen perusyrmeys, että kuvitellaan olevan jotenkin parempia ja aikuisempia kun ei lähdetä massajuttuihin mukaan.
   ja siis puhun nyt tosiaan juuri yllämainitsemastani joukosta, en niistä ujoista tms. tyypeistä jotka ei oikeesti uskalla osallistua. enkä myöskään niistä joita ei vaan kiinnosta. vaan nimenomaan niistä jotka pitää itteään jotenki parempina..

   Poista
 9. Ihanaa, kiitos tästä! :D Musta on tuntunut aina kauheen orvolta kun mä en vaan oikeesti viihdy missään tollaisissa tilanteissa, joissa täytyisi pukeutua hassusti tai muuten hullutella. Sit tulee kauhee stressi kun tuntuu et olis "pakko" osallistua tai muuten saa ikiajoiksi otsaansa sellasen nipottavan tylsimyksen leiman. No myönnän et eiköhän musta vähän sitä nipoakin löydy, mut mulla on vaan ton kaltaisissa tilanteissa niin kiusallinen, jäykkä ja vaivaantunut olo, et siinä ei mikään "heittäytyminen" ja hauskanpito luonnistu niin millään! Muistan etten tykännyt edes pienenä ala-asteella noista Fröbelin Palikoiden tahtiin tanssahteluista sun muista, mistä melkein kaikki muut vaikuttivat olevan ihan fiiliksissään :D

  VastaaPoista
 10. Jes, ihan ku minä. :D Kiva tietää etten ookaan suunnilleen ainoo joka vihaa tollasia juttuja.

  VastaaPoista
 11. Tackar Jenni!

  Oon ite näitä "hei lets go heittäydytään! kaikki mukaan ja hassut hatut päähän" ihmisiä enkä oo koskaan ajatellu et se vois oikeesti ollu jonku mielestä noin raivostuttavaa, oon nimittäin aina vaan kuvitellu et ne naaman nyrpistelijät vaan on olevinaan niin perhanan aikusia. Näemmä oon ollu väärässä! :D
  No tän postauksen ansiosta nyt on yks sun kuvailema henkilö vähemmän, en aio enää tuputtaa kenellekkään yhtään mitään! :)

  VastaaPoista
 12. Nii ja hei tutustumisleikit ynnä muut hirveen kivat ryhmäyttämismenetelmät. Oon varmaan hirveen tylsä mutta mun mielestä hyvä tapa tutustua esim. uusiin opiskelukavereihin on juttelu ja vaikka saatana yhdessä opiskelu, mutta ei ainakaan se, että joku ulkopuolinen ryhmäyttäjä painostaa kaikkia nolaamaan itsensä vuorotellen jossain vitun alastomuusleikeissä tai esimerkiks juomaan alkoholia mahdollisimman nopeasti, tavoitteena oksentaminen, josta saa "lisäpisteitä". Sellasissa tilanteissa mua ei kiinnosta pätkän vertaa heittäytyä. Toinen mikä vituttaa on juurikin tämä asenne "kerran me täällä vaan eletään", jonka perusteella voikin sitten tehdä oikeestaan ihan mitä vaan, oli kuinka vastuutonta tahansa.

  VastaaPoista
 13. Mulle sanottiin eilen, että "irrottele hei säkin joskus". Nyt siitä irrottelusta todisteena vitullinen krapula...

  VastaaPoista
 14. Onpa täällä tylsää porukkaa. Mä lähen tästä mieluummin sirkukselle-->

  VastaaPoista
 15. Puhut Jenni niin totta. Heittäytyjät tosiaan saisi heittäytyä sinne roolivaatelaatikkoon!

  VastaaPoista
 16. hei tekisits postauksen siihe liittye ku tageja sutataan massoittain joka ikiseen paikkaan =)

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!