HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 4. maaliskuuta 2013

mistä lähdettiin ja mihin ollaan tultu


46 kommenttia:

 1. toi on kaikist paras hetki ku näkee kaiken sen vaivan tulokset ! hyvä jenni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ... ja silti tuntuu etten oo ees puolivälissä :D

   Poista
  2. Miten niin et edes puolivälissä? Älä nyt ainakaan laihduta enempää, olet kohta jo liian hoikka.

   Poista
  3. Laihduttaa ei enää tarvitsekaan (enkä oikeastaan koskaan ole tahallani laihduttanutkaan, se vaan tuli liikunnan yhteydessä :D) mutta kropan muokkaaminen on vielä kesken. :)

   Poista
  4. sähän oot ollu jo alussa ihan hyvissä mitoissa!? :o

   Poista
 2. vautsi mikä muutos! oo ylpee itestäs :) !

  VastaaPoista
 3. Miten oot laihduttanu :D ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosissas? Jenni söi varmaan taika pillerin? Kyllä sä varmaan tiedät miten ihmiset laihduttaa oikeesti. Toivottavasti.

   Poista
  2. Tosissas? On aika monia tapoja laihduttaa, jos et tiennyt. Ja miksi jokaisen ihmisen muka pitäisi automaattisesti tietää miten laihdutetaan?

   Poista
  3. Kerrotko mulle mitkä on nää "monet" tavat? Jos tarkotat jotain laihdutus kapseleita niin onnea. Eiköhän kaikki laihduttaminen ole siitä syömisestä kiinni. Ja on aika kummallista jos tässä maassa ei tiedä miten laihdutetaan, kun niitä ohjeita näkee lähes joka päivä. Toiset vaan nähtävästi etsii silti jotain ihme lääkettä milloin itse ei tarvitsisi nostaa persettä ylös sieltä penkistä. No voin kertoa sinulle tämän ennen kuulumattoman salaisuuden millä Jenni (ja kaikki muutkin) ovat laihduttaneet: syö vähemmän kuin kulutat. Tadaa.

   Poista
 4. voi että mä rakastan ennen ja jälkeen kuvia! niin laihduttamisessa, kodin sisustamisessa/remontoinnissa, kuin hiuskuontaloidenkin kohdalla. mikä lie niissäkin viihdyttää :D niin ja vau mikä muutos! :)

  VastaaPoista
 5. Mahtavaaa!! Motivaatiota nostattavaa 8)

  VastaaPoista
 6. mimmosta jalkatreenia teet?:)

  VastaaPoista
 7. Mä tässä just syön croissanttia. Hups :D

  VastaaPoista
 8. oliko sulla jossain jo valmiiksi joku tarina miten pääsit tähän lopputulokseen - jos ei niin kirjota!! :)

  VastaaPoista
 9. LAHJOITA MULLE HIPPU ITSEKURIA :-DD tänään piti mullakin alkaa se terveellinen elämä ja nytkin napsin karkkeja, enkä tiedä MIKSI xd

  VastaaPoista
 10. Looking good, mut älä innostu liikaa, sun maha on muuttunu ihan hirmu pieneks! Jalat voisin ottaa :)

  VastaaPoista
 11. Upea muutos :) Näytät todella hyvältä!

  VastaaPoista
 12. Tee ny ihmees jo postaus miten oot päässy tohon. :) Varsinki miten kotona reenailit, mimmosia liikkeitä ja toistoja ym. :) Kesä tulee ni vois olla hyötyy ku salille ei oo mahdollisuutta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et sä tohon kuntoon pääse a) kesään mennessä ja b) välttämättä kopioimalla Jennin treenejä pilkulleen. :) Ruokavaliollakin on siinä niin iso osa. Toki Jenni päättää itse mitä postaa, mutta en jotenki nää mitään funktioo millään treenipostauksella kun loppupeleissä niillä yksittäisillä liikevalinnoilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa miten noin hienoon kuntoon päästään. Osaat sä kai itekin lähtee lenkille, ostaa käsipainot/kahvakuulan ja etsiä ohjeita siihen, miten niillä treenaillaan? :) Sori, kylläpäs tuli avauduttua. :D

   Poista
  2. Jaa mistäs sä tiiät millasessa kunnossa tää ensimmäinen anonyymi on tällähetkellä, etttä hyvinkin voi päästä tollaiseen kuntoon..

   Poista
 13. Muutitko paljon ruokavaliotasi? Entä paljonko on kiloina lähtenyt ja missä ajassa ?:) olisi kiva jos tekisit kunnon postauksen jossa kerrot vaihe vaiheelta laihduttamisestasi! Olen itse saman kokoinen kun sinä olet tuossa ennen kuvassa, kiva nähdä ja erittäin motivoiva tietää että miten itse voisin olla samassa kunnossa kun sinä nyt :) niin ja vielä, miten mahaläskit lähtivät ?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Läskit lähtee laihduttamalla. Eikös se ole ihan selvää? :)

   Ja mahtava muodonmuutos Jenni!

   Poista
  2. mahaläskit lähtee vatsalihaskiikkeillä, tee 35 joka ilta/oman tasosi mukkaan,viikossa tai kahessa huomaa jo eroa aikasempaan!

   Poista
  3. Hahaahhahahaha jaa 35 vatsalihasta päivässä? Hahahhhhaha :D tän on pakko olla läppä!

   Ps. Jenni, näytät upeelta! You go girl!

   Poista
  4. Hei mietis nyt, kyllä se 35 vatsalihasliikettä päivässä on parempi kuin 0. Jostainhan se on aloitettava vai mitä?

   Poista
  5. 35 vatsalihasta ei sulata mitään läskiä eikä kehitystäkään oikein tule.

   Jennin kuvien välillä on n.2 vuotta.
   Tollanen projekti vaatii päättäväisyyttä ja pitkäjänteisyyttä. Aerobista liikuntaa, lihaskuntoa sekä ruokavalion muutoksen.

   Ei ole olemassa paikallista rasvanpolttoa. Jos haluaa mahaläskeistä eroon on kulutettava enemmän mitä syö. Ja näin ollen läskit alkaa pikkuhiljaa sulamaan. 35 vatsalihasliikkeellä ei ole paskaakaan merkitystä.

   Lihaskunnon tekeminen KUNNOLLA toistomäärän ollessa kunnossa, on erinomainen apu. Ja lihakset on paljon kivemman näköiset, kuin sellane laihaläski olemus.

   Poista
  6. "Lihaskunnon tekeminen KUNNOLLA toistomäärän ollessa kunnossa" kerro siis että miten! :)

   Poista
  7. En ole sama anonyymi, mutta hän lienee hakenut tässä sitä, että lihaskuntoa tehdään kunnolla joko painojen kanssa vähän vähemmän toistoja tai ilman painoja ja reilusti enemmän toistoja? 35 vatsalihasliikettä on aivan älyttömän vähän, ellei mukana ole painoja tai muuta vastusta tuovaa elementtiä. Joo on parempi kuin nolla, mutta kyllä täytyy olla äärimmäisen huonossa kunnossa jos sillä määrällä päivässä tulee tuloksia puolessa kuussa näkyviin.

   Poista
  8. Juu, mut siis mikä olis hyvä toistomäärä? :)

   Poista
  9. Muutos kuopassa tapahtui noin vuoden aikana (viime maaliskuussa ostin salikortin) , joten kuvat on aika viitteellisiä (ennen-kuva kuvaa vielä aika hyvin kokoluokkaani viime talvena). Mutta siis, kyllä mun mielestä 35 vatsalihaliikettä joka ilta on hyvä aloitus ja kuten joku sanoikin, tyhjää parempi. Jos ei ole vatsoja koskaan yhtään tehnyt, joku 20-45 vatsaa on ihan mukava ja lempeä aloitus. Itse teen tällä hetkellä noin neljänä päivänä viikossa erilaisia vatsalihaksia yhteensä n. 90-180 kappaletta per salikerta (painoilla ja ilman, pallon kanssa... Jne). Tähän sisältyy syviä, vinoja, suoria ja muita vatsalihaksia, kutakin tyyliä 3x15. Sen oon todennut hyväksi. Joskus toki vaihtelee ja teen vähemmänkin. Mutta kukaan ei kenenkään kropasta tiedä itseä paremmin, joten omaa kehoa kuuntelemalla aika hyvin löytää itselle sopivat jutut. Kun liikunta ei satu tai tee pahaa, mutta viimeiset roistot täytyy tehdä ponnistellen, tekee aika hyvin! :)

   Poista
  10. On pakko kommentoida tähän, kun tuossa joku sanoi, että mahaläskit lähtee vatsalihasliikkeillä: EI OLE TOTTA. Rasva ei pala paikallisesti.

   Poista
 14. OON NIIN KATKERA SULLE:D! mut hyvä juttu et oot onnistunu :) mullakin nyt toinen yritys menossa -.-

  VastaaPoista
 15. Vau! Kerrokko vielä jalkojesi salaisuuden ni en voi syyttää tietämättömyyttäni vaan ainoastaan laiskuuttani? Onnea ja voimia pitää kunto yllä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalkareeni ja juoksu on "salaisuuteni" :D kyykkyjä kyykkyjä ;)

   Poista
 16. MÄKIN HALUUUUN :D 1½kk treeniä takana ja joo, kunto noussut kohisten ja painot kasvaneet, mutta se fyysinen muutos kestää kauemmin:P en myöskään haluaisi tiputtaa painoa vaan lihaksilla muokata kroppaa, rasvaa on kuitenkin pakko polttaa. vaikea vaan kun haluaisi pitää tissit mutta polttaa mahasta rasvaa, kaikkialle muualle hankkia lihasta ilman rasvanpolttoa. paikallinen rasvanpoltto ei vaan onnistu :D noh, teen parhaani ja pikkuhiljaa hyvä tulee!

  VastaaPoista
 17. Oli pakko laittaa sydän, koska uskomatonta Jenni minkä muutoksen oot tehny!:--)
  Mut oli pakko laittaa kans pisti vituttaa, ku tuli mieleen oma saamattomuuteni ja läskiperseilyni D:

  VastaaPoista
 18. Härregood! propsit sulle!:) ihanaa et sulla on noin hyvä itsekuri!!! koska mulla on maailman huonoin! :D tää kuva oli niin motivoiva että huhhuh, kiitos tästä! ole ylpeä ittestäs!!!! :) muuten miten pystyt pitää ittes kurissa sillee et pystyt tekemään esimerkiksi sen 4 krt vkossa vatsalihaksia ?:D teeksä sen vvaa, onko sulla ikinä päivii ku et jaksais millää, nii miten sillo kannustat ittees ja teet sitte ne ?

  VastaaPoista
 19. Siiis.. Miks 120 ihmistä on pistäny raksin tohon pisti vituttaan kohtaan? :D "pisti vituttaan ku oot laihtunu ja mä en jaksa nostaa persettäni tästä sohvalta ja ruveta samaan" or what

  VastaaPoista
 20. Wautsi mikä muutos! Mieletöntä :)

  VastaaPoista
 21. kuvakulmasta päätellen persettä ei kuitenkaan ole vieläkään :-D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!