HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 25. huhtikuuta 2013

Blogimaailma, tuo idioottien kokoontumispaikka

Blogimaailma, tuo nykyajan helpoin paikka tuoda oma idioottimaisuus esille. Enkä puhu pelkästään bloggaajista.


Ensinnäkin mua huvittaa ihmiset, joilla lipsahtaa kuutio soraa sinne alakertaan, kun joku kerroo elämänsä arkisesta hohdokkuudesta, jakaa kuvia kiiltäväpintaisesta ruokapöydästä salaattiaterioineen ja itsestään uudessa mekkosessa. "Mua vituttaa tollanen et kaikki on niinku muka täydellistä!!!!! Ärsyttää tollaset idiootit!!" No voi herranjumala, likapyykkikopasta, jalkasilsasta ja oksennustaudistako siellä blogissa pitäisi kertoa? Kai ny jokainen suht täysillä käyvä ihminen ymmärtää, että bloggaajan ulosanti on pelkkää pintaa, että ei se uusi korkokenkäpari kerro kyseisen henkilön elämästä sen enempää, kuin sen saatanan kenkäparin verran.

Ja kyllähän se on vähän inspiroivampaa lukea blogia, jonka sisältö koostuu syvästä harmoniasta ja esteettisistä elämyksistä makaronilaatikkokuvien ja housuunkusemistarinoiden sijaan. Jos joku on niin saatanan urpo, että sekoaa sukissaan jonkun randomin plotkon "glamourelämästä" (= huoliteltu meikki, kuvaushetkeä varten siivottu koti, kaapista parhaat päällä ja lounas ravintolassa) ja uskoo kaiken mitä netissä lukee, niin eipä oo kyseessä se kadun kirkkain lamppu.

Sitten on nää, joiden ei olisi koskaan kannattanut edes alkaa bloggaamaan. Epäilen, että aika monikin tulee vielä katumaan sitä hetkeä, kun on blogiinsa ensimmäisen läpinänsä läpissyt. Varsinkin eräät teiniäitibloggaajat ja ihmiset, jotka eivät tajua että sitä blogia saattaa lukea ihan kuka vaan tauno tahansa ja vetää vähän vääriä johtopäätöksiä. Kyllä joka toinen päivä itelläkin sormi käy "poista blogi"-painikkeella, mutta viä oon malttanut pitää näppini kurissa...

Ja toki idiootit kommentoijat, jotka lukevat ensimmäisen rivin, vetävät kilarit ja ryhtyvät kolmena eri anonyymia kahden minuutin sisään suoltamaan sellaista raivopaskaa kommenttiboksiin, että veri lentää. "Siis tossa otsikossa luki kissa ja itse koiraihmisenä hörppäsin hengityselimistööni kattilallisen hernemaissipaprikaa ja pahaltahan tuntuu, että opettele huora meikkaamaan!!!!" No niinpä niin...

Sitten nää sankarit, joilla on tapana kertoa ihan liikaa - siis ei edes pientä yritystä pitää sitä blogimaailmaan tyypillisesti kuuluvaa täydellisyysharha yllä. Siis kyllähän mää nautin suunnattomasti lukea teinien parisuhderiidoista, työpaikkaansa omalla nimellään haukkuvan idiootin tilitystä ja urpojen taisteluista sossujen ja virkavallan kanssa. Ja varmasti nauttii tulevat työnantajat, tapahtumiin osalliset ihmiset ja ulkopuoliset, jotka mielellään käyttävät kyseisiä asioita hyväkseen. Eikö vois vaan kuvailla sillä kännykällä kuvia siitä uudesta kynsilakasta sen sijaan, että kertoo tuhansille suhteensa pettämisdraamasta omalla nimellään ja naamallaan?

Ei unohdeta näitä, jotka tavoittelevat sitä kuuluisaa glamourelämää -tai ainakin sen esittämistä- siinä onnistumatta. Mun on vaan vaikee kuvitella, että joka toisella alaikäisellä olisi jotenkin hohdokas ja timantein koristeltu elämä. Kyllä pieni myötähäpeä iskee, kun halpiskalja muuttuu tekstissä drinkiksi, koiran kusettaminen krapulassa fitnesstreeniksi ja Seppälän toppi muotiluomukseksi. Ja hienon ravintolan edessä täytyy käydä ottamassa kuva - ruokailu itse tapahtuu euron juuston merkeissä.
29 kommenttia:

 1. Kuulostaa etäisesti tutulta (<3)

  VastaaPoista
 2. "Siis tossa otsikossa luki kissa ja itse koiraihmisenä hörppäsin hengityselimistööni kattilallisen hernemaissipaprikaa ja pahaltahan tuntuu, että opettele huora meikkaamaan!!!!" No niinpä niin...

  nauroin äänee :DDDDDd

  VastaaPoista
 3. Onneksi Lord Selibacy on laadukkaan blogin merkki. Ei sisustushömppää, ei ruokavinkkejä ja kaikista vähiten parisuhdekriisien käsittelyä.

  VastaaPoista
 4. Ei hitto nainen, oot mahtava!! En oo kovin pitkään sun tekstejä lukenut, mutta jokaikisen minkä oon tähän mennessä lukenut on osunu ja uponnu kertaheitolla. Kiitos siitä!

  VastaaPoista
 5. Malta jatkossakin pitää sormes kurissa, oot aivan huikee!

  VastaaPoista
 6. Voit juu jättää jatkossakin sen "poista blogi"-painikkeen rauhaan ! :D Oot mahtava ja sun tekstit on niin asiaa !

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. ihanaa myös se,jos bloggaaja kirjoittaa täysin selvästi "..ja en halua tästä sen enempää kertoa" ,niin SILTI siellä on joku utelemassa ja vinkumassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mut tos on ehkä just se, ettei siitä asiasta ees kannata alkaa puhua niin säästyttäis paljolta! ..... :D
   terv. yks niistä uteliaista

   Poista
  2. Niin no jos bloggaajan elämässä tapahtuu joku iso muutos, joka väistämättä näkyy myös blogissa, esim. ero tai muutto toiselle paikkakunnalle, niin bloggaaja varmaan haluaa kertoa, että näin tapahtuu, koska siitä kysyttäis joka tapauksessa. Mutta jos joku nyt vaikka sanoo, että "muutan Rovaniemelle, koska sain sieltä töitä, enempää en halua asiasta kertoa", niin ei sinne tarvitse mennä utelemaan että mistä sait töitä ja millanen asunto ja missä päin siellä se asunto on ja ihanko yksin muutat ja mitä tapahtuu vanhalle asunnolle jne. Pointti oli siis se, että on asioita, joista bloggaajan on väistämättä kerrottava jotakin, mutta lukijoiden pitäis tajuta kunnioittaa niitä yksityisyyden rajoja, jotka bloggaaja haluaa pitää.

   Poista
  3. Totta! En taaskaan ajatellu yhtään pidemmälle.. :) mut valitettavan usein on myös niitä "mulle tapahtu tänään ihan hirvee juttu mut en haluu kertoo siit enempää". Tän tyyliset lauseet vois sit vaan suosiolla jättää kirjottamatta

   Poista
 10. Mä en myöskään edelleenkään tajua, mikä on niin kiinnostavaa jossakin salaatissa, josta pitää ottaa blogiin kolme kuvaa (vielä eri kulmista, niin ah)... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaah ruokakuvat<3 ei niitä kiinnosta katsoa, mutta jestas kun niitä on ihana ottaa! On väriä ja muotoa erilaista, tosi antoisaa kuvata moisia, kokeile ihmeessä :)

   Poista
 11. Eniten vituttaa se, että lukija ei ymmärrä olevansa myös itse vastuussa lukemastaan. Ei ole (ainoastaan) kirjoittajan vika, jos lukija ei täysin ymmärrä (tai tahdo/halua ymmärtää...) lukemaansa.

  VastaaPoista
 12. sen minkä kerran nettiin laittaa ,se sinne jää.

  VastaaPoista
 13. Joo noi monet kommentoijat on kyllä täysin talipäitä :'D Jos aloitan blogitekstini "Justin Bieber" -niin siellä on heti joku miljoona ja yksi anoa kommenttia jossa kerrotaan hyvin yksitoikkoisesti kuinka "homo" ja "paska" kyseinen artisti on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no onko hei kumma jos justiinasta puhut että tollasta settiä tulee?

   Poista
  2. ^ just tää on varmaa se mitä sop hie tarkotti... Lol

   Poista
 14. Moikka, hyvä teksti, taas! :) Kerran eksyin blogiin, jossa tyttö oli ottanut kuvia omista viiltelyjäljistä. Hyi kauhea, en oikeasti ymmärrä joitain ihmisiä. Ketkä sairaat ihmiset oikeasti tekee noin? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pidätkö sairaana viiltelyä vai viiltelyjäljistä kuvien ottamista? Eipä sillä sinäänsä väliä, omasta mielestäni kumpikaan ei ole sairasta. Vai oliko tämä niitä hienoja anoprovoja?

   Poista
  2. että viiltely ei ole sairasta? ok.

   Poista
  3. Ei se viiltely järin tervettäkään ole. Ja se niiden viiltelyjälkien kuvaaminen on ainakin säälittävää huominohakua. :(

   Poista
  4. tottakai viiltely on sairasta ! Yleisesti ihmiset jotka viiltelevät sairastavat jonkin sortin mielisairautta esim. yleisemmin vaikeaa masennusta, joten miltä osin viiltely silloin olisi tervettä puuhaa. Ei kukaan terveessä mielentilassa ja tasapainoista elämää elävä ihminen tartu partaterään ja pistä hösseliksi. Kuvien ottaminen on jo aika erikoista, mitä en itse voi ymmärtää.
   -ex viiltelijä

   Poista
  5. Taitaa Corday itse olla hieman provo.

   Poista
  6. Riippuu ihan myös kuvien tyypistä.. jos kyseessä on sellaset "VIILTELEN SÄÄLIKÄÄ MUA" kuvat, ni se on täysin eri asia kun esim. masennuksesta parantuneen kuvat jolla on rohkeutta näyttää ne julkisesti.

   Ja ei, viiltely ei todella ole tervettä mutta ekan kommentin ano, viiltely on yleensä seuraus jostain pahemmasta, eikä se oo ihan noin yksinkertainen asia, kun tässä puhut siitä kun vaan 'valinnasta'

   Poista
 15. No en mä tiiä, en pidä viiltelyä sillei sairaana kun tässä varmaan tarkotetaan (siis että kyllä ihminen on varmaan sairas mieleltään jos viiltelee, mut en tarkota sillee hyii eww vitun sairas)mutta on musta vähä outoo ottaa niistä arvista kuvia ja laittaa nettii, oma blogi tai ei..

  VastaaPoista
 16. Älä paina poista blogi-nappia! Sun blogi on aivan mahtava, luen tasan kolmea blogia ja sinun blogisi on yksi niistä. Kiitos postauksistasi! :)

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!