HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Ihanaa viikonloppua lukijat!

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille teille mainioille palleroisille! Postaustoiveita saa laitella tuttuun tyyliin, samoin muuta palautetta ja kehitysideoita. 

Pusuin Jepaatti

21 kommenttia:

 1. Tahtoisin lukee sun kirjoittaman mielipitees ratsastuksesta ja heppatytöistä yleensä, sun blogi on tosi kiva ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olin tulossa ehdottamaan ihan samaa :D Vaikka jos muistan oikein olit joskus ratsastuksesta kirjoittanutkin johonkin postaukseen, missä puhuit harrastuksista joita et ymmärrä?

   Poista
 2. Koen tämän postauksen loukkaavana, sillä en ole palleroinen, vaan tiukkaakin tiukempi fitnessmuija.


  Viikonloppui siullekkii!:-) ja voisitko ehkä tehä Kesän kaksi puolta-postauksen, samantyylisen kuin Joulun kaksi puolta? Kesästä ku on aina kaikilla hurjat odotukset ja oikeastihan ei kaikki menen niinkuin siinä kuuluisassa strömsössä..

  VastaaPoista
 3. ei oo välii mistä postaat, osut aina asian ytimeen!

  VastaaPoista
 4. näistä ylimielisistä ihmisistä/niistä jotka luulee itestää liikoja ja päästelee mukaosuvia ja -hauskoja vittuilulauseita suustaan ja nolaa ittensä sivullisten silmissä siinä samalla :)

  VastaaPoista
 5. Jumalauta nainen oot kaunis :D

  VastaaPoista
 6. mikset kato kameraan? ankka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siks että sulle tulis paha mieli. taisin onnistua

   Poista
 7. Tee valmiiks nauretuista ohjelmista! En kestä kattoo sellasia hetkeekään ku tulee sellanen olo et kuin tyhmänä sitä katsojaa pidetään ku ei saa edes ite päättää mikä on hauskaa, vaan aina tulee max kolme kommenttia ja sit sitä hiton tekonaurua mikä alkaa vaa vituttaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ! Sparta !

   (sori oli pakko ku oli nii hyvä tilaisuus :DD)

   Poista
 8. Tee postaus koulu/työpaikka-kiusaamisesta. Olisi kiva kuulla mitä mieltä sä oot . Sun blogia lukee varmasti moni koulukiusattu esimerkiksi minä. Vai oletko jo tehnyt tästä aiheesta postauksen :3 ?

  VastaaPoista
 9. Teeppäs nykynuorison mielestä "niin fantsuista" korvanvenytyspuuhista tai muiden "Otan tatuoinnin hetken mielijohteesta"-aiheesta. Tämä kun tuntuu olevan tuskallisen suosittua puuhaa, ikuistetaan itseemme jotain, kadutaan jo viikon päästä..

  VastaaPoista
 10. tee postaus sellasista tyypeistä joilla kaikki vaatteet yms pitää olla niin merkkituotteita ja kalliita ja aina ko ne on ostanu jotain uutta ni pitää mainita et "tää on muuten guessin, makso 5000e" ja sit ne kattoo nokanvartta pitkin sellasia jotka kulkee perus h&m-rytkyissä.

  VastaaPoista
 11. postaus näistä yleisistä bloggareista. siitä kuinka just niiden elämä on seuraamisen arvosta, miten erikoisia ne on ostaessaan päivittäin jotain materialistisuuksissaan ja miten erikoisia ja arvoituksellisia just ne on. ("kysymyspostaus!! nyt saa kysyy mitä vaan mitä ootte aina halunnu musta tietää. kysy ask frägä!!1!!!1)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieman mielikuvituksetonta on juurikin tuo "KYSY ASK FRÅGA!!!!!11" jokaikisen blogin kysymyspostauksen perässä....

   Poista

Ei muutaku kommenttia tiskii!