HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kesäilyy

Kesäterveisiä lukijoille toivotanpi!

6 kommenttia:

 1. Ihanan väriset noi sun hiukset! Ihanan kesäsiä kuvia muutenkin :)

  VastaaPoista
 2. Heeei onks sul instagram ?? :))))

  VastaaPoista
 3. Postaustoive olisi! Ois ihan mahtavaa jos kirjoittaisit postauksen näistä nykyajan hypetys-jenkkihenkee-valmistujais(ja kaikki muut synttärit, rippijuhlat etc...)-juhlista! Kun mikään ei enää riitä, lahjaksi saadaan autoja ja vierailta odotetaan vähintään sitä satasen seteliä kortin välistä... Itse siis valmistun huomenna, ja lähiaikaiset keskustelut tuttavien kansssa ovat koostuneet enemmän tai vähemmän valmistujaisjuhlista ja mielestäni on ollut hyvin huvittavaa kuulla tällaisista överijuhlista. :D Mikäli tämä ajatus ei nappaa niin olisi silti ehkä jotain päättäri-henkistä postausta kiva saada, jos sattuu ideat sieltä päästä loppumaan :)

  Ja hei! Kivoja kuvia ;) Hyvvää kesää!!

  VastaaPoista
 4. Postauksen aiheesta poiketen, ajankohtaan liittyen, en tiiä ootko jo postannu siitä aiheesta mut tee post liittyen tähän ainaiseen lukio vs amis hömpötykseen! "lukiolaisista tulee parempia kun amikset, amiksista tulee meidän orjia......."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kun vaan ottaa molemmat puolet huomioon, samanlaista naljailua se on puolin ja toisin.

   Poista
 5. Toivepostaus: Puolustuspuhe kukkahattutädeille! Tuo puutarhanhoidosta ja yleisistä asioista valveutunut ihmisryhmä on syrjitty ja haukuttu mitä tahansa aihetta koskevassa keskustelussa, aika puolustaa myös tätä vähemmistöä!
  Mitä vikaa on hatussa, jossa on kukkia, jos ite pitää siitä?
  Jos ei kukaan ikinä kyseenalastaisi tai hätääntyisi mistään, eihän täälä varmaan ois kukaan hengissäkään. Jonkun täytyy ajatella seurauksia ja riskejä. Tätejä tarvitaan siinä missä muitakin.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!