HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 23. toukokuuta 2013

kroppapäivitystä

moni kun on edelleen kiinnostunut missä vaiheessa mun ruumiini on, niin tässä taas päivitystä tilanteeseen:

Toisaalta jees, mutta toisaalta tässä ajassa kun oon aktiivisesti liikkunut ( n. vuosi) pitäis olla vähän enemmän tuloksia. :D Toisaalta taas syön sen verran herkkuja ja hyvää, että on toisaalta aikamoinen ihme, että en paina kolmeesataa kiloo...

Tässä teille siis, kiinnostuneet. poistan tän postauksen kyllä jonkun ajan kuluessa, koska a) en halua huomiohuorata ja esitellä itteeni puolialasti ja b) tää ei oo mikään Jennin wannabetreeniblogi. :D

16 kommenttia:

 1. Vau,onks sulla arkistossa jotai treenivinkkipostausta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei taida. Mä en koe oikein olevani oikea ihminen vinkkaileen toisille mitään treenaamiseen liittyvää. :D Sen verran lapsenkengissä tää mun "treenaamiseni" on. Varsinkin ku ammattilaistenkaan puoleen en käänny, KOSKA EI TARTTE AUTTAA & MINÄ TAHTOO TEHDÄ ITE... :D Eli voit ihan kuvitella ku jepa vähä tekee oman pään mukaan...

   Poista
  2. Upeeta tulosta kuitenki tuottaa :D

   Poista
 2. Kiva että tällasia postauksia on joskus! Wannabetreeniblogit on kamalia. Hyvä että tää on näin simppeli eikä 10 proteiinirahkasta ja käsipainoista ja uudesta treenikassista :|

  VastaaPoista
 3. Hei kysyin sulta aikasemminkin jo(kadotin oman kommenttini) että miten oot saanu mahastas sen ylimääräsen nahan pois? Muistan kuvan jossa venytit mahanahkaasi ja pyysit apua.. Viittitkö vastata uudestaan:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnostusta tälläkin suunnalta :)

   Poista
  2. Ei se kokonaan pois oo, mutta pikkuhiljaa se on vaan lähteny lipettiin ja kroppa alkanu hitaasti ... kiristyä? En usko, että sille voi taikatemppuja tehdä - ellei kirurginveistä lasketa -, lähtee kun lähtee, ajan kanssa ja liikkumalla. Ite teen tosi paljon keskivartalon lihaksiin liittyviä liikkeitä, niin kaippa sekin vähän kiristää. :)

   Poista
  3. Kiitti vastauksesta T: anonyymi 19.16

   Poista
 4. Voisitko kertoa esimerkiksi vaikkapa yhden viikon liikunnan? Kyllä mäkin oon reilu vuosi sitten aloittanut liikunnan, mutta ei mun kroppa ole tossa kunnossa. :D Tosin mä nyt liikunkin vaan n.3 kertaa viikossa ja ikääkin on siinä 10v enenmmän.

  VastaaPoista
 5. Miten oot noin ruskee :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulin joskus urbaanilegendan jonka mukaan rusketuminen on mahdollista!! Samaan syssyyn kuulin myös huhuja siitä, ettevätkö kaikki muka olisi täysin valkoihoisia! Mikä mahdottomuus.

   Poista
 6. Ohhoh, on sulla kyllä upea kroppa!

  VastaaPoista
 7. Mua jotenki ihmetyttää ku näissä parissa postauksessa jossa Jenni on esitellyt edistymistään kropan suhteen, niin tossa pisti vituttaan-ruudussa on suhteellisen monta painallusta.. Vituttaako ihmisiä kun eivät itse jaksa nostaa persettään ja tehdä omalle kropalleen mitään ja siks pistää vituttaan ku joku toinen saa jotain aikaseks or what? :D en oikeen tajua.

  VastaaPoista
 8. oot mun inspiraationi kohde!

  VastaaPoista
 9. mieletön selkä!!!!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!