HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 11. toukokuuta 2013

Sinkkujen mollaus

'Täydellisessä' parisuhteessa elävillä (eli näillä tapauksilla, joilla kulissi kestää mitä vaan ja elämä yhdessä on olevinaan niin vitun ihanaa että oksettaa) on aika usein jotain sanottava sinkkujen tavasta viettää elämäänsä. Pyöritellään silmiä, säälitään ja voivotellaan, kun sä et nyt ole löytänyt samanlaista alkoholisoitunutta naistenhakkaajaa ja kaikki rahansa pelaavaa unelmaprinssiä, niin kuin minä. Kun eihän elämä ole minkään arvoista, jos sitä ei saa jakaa jonkun kanssa, jolla on pippeli!

Tiedän kyllä suhteita, jotka ovat sisältä niin läpimätiä, että haisee tänne asti, mutta silti parisuhteen osapuolet pitävät sitä tavoiteltavampana, kuin sinkkuutta (= "yksinäisyyttä"). Ei voida ymmärtää että kaikki eivät halua samaa, eli 17-vuotiaana punaista tupaa ja perunamaata, parisuhdeiltoja ja Cosmopolitanin 'Kuinka hyvin mätsäätte yhteen kultanne kanssa?'-testejä. Kerron pienen salaisuuden: elämä voi olla aivan yhtä rikasta ja elämisen arvoista ilman vuosipäiviä, sormuksia, lauantaisaunan jälkeisiä pikaseksihetkiä, imuroinnista tappelua, yhteisiä 200 000 euron asuntolainoja ja känniriitoja baari-illan päätteeksi.

Mun ystäväpiiriin kuuluu niin kauan vakavasti seurustelleita, kuin sinkkujakin ja kyllä - kaikki heistä ovat tyytyväisiä elämäntilanteeseensa. Itse asiassa useammin kuulen "jeesus se mun äijä on täystampio!"-angstin, ku sen "olispa mulla joku..."-mantran. Mä en ainakaan koe seurustelevana ihmisenä asiakseni aivopestä ja käännyttää sinkkuja epämieluisiin parisuhtesiin, koska "kaksin aina kaunihimpi!!!!!". Että kyllähän elämä on elämää vasta sitten, kun vieressä on joku pleikkariaddikti jonka kainaloon voi pimeinä syysiltoina käpertyä ja suunnitella hääkakun koristeita!

Mä en tajua, miksi helvetissä pitäisi väkisin hankkia joku äijänkäppänä kainaloon, että voisi leikkiä kotia ja sitä kuuluisaa täydellistä parisuhdetta? Siksi, että eräät seurustelevat urpot olisivat tyytyväisiä? Mitä helvettiä se seurusteleville ylipäätään kuuluu, kuka on sinkku ja kuka ei? Olisivat onnellisia sen oman ihanan raksupenansa kanssa ja keskittyisivät kulissien kasassapitoon!  Harrastaisivat parisuhdejuttujansa ja nyhjäisivät kotona pää hiessä. Ja iloitsisivat siitä, että muut ei ole löytäneet samanlaisia tyhjäpääkumppaneita kuin itsellä on.

46 kommenttia:

 1. Antaa ihmisten pitää kulissia kyllä ne joskus romahtaa, itseäni ehkä enemmän häiritsee ihmiset joiden on pakko seurustella edes jonkun kanssa. Tosiaan ihan sama mikä vaimonhakkaaja narkomaani mies on, mutta kunhan on edes joku! Ainakin sen viikon kunnes menee poikki ja aika etsiä uusi "se oikea". Eräs ystäväni lukeutuu näihin yksinolemista pelkääviin ja se tosiaan on surullista katsottavaa. :D

  VastaaPoista
 2. Johtunee ehkä siitä että ideat näihin mielipidekirjoituksiin ovat loppuneet, mutta ei näihin teksteihin jotenkin voi enää samaistua. Nää on nykyään vähän väkisinväännettyjä. Mutta siis ei siinä, eihän mun tarvitsekaan näitä lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Ekat viestit oli aivan parhaita, sen jälkeenkin vielä pisti hymyilemään, mutta nykyään ei aina jaksa edes lukea läpi.

   Poista
  2. Ja silti vielä keikutte täällä?

   On aika saatanan hankalaa kirjottaa porukalle, jolle mikään ei kelpaa. Liikaa kiroilua, liian vähän, liian pitkiä postauksia, liian lyhyitä, liian vakavaa, liian kevytmielistä, halutaan arkisia aiheita, halutaan spesiaalimpaa, tee sitä, tee tätä... :D

   Ja onhan tälläkin blogilla jo joku pari vuotta ikää, totta kai se muuttuu samaan tahtiin kuin bloggaaja. Musta on tullut tylsä, no can do.

   Ps. aiheista saatte syyttää toisianne, edelleenkin kun teen lähes kaikki postaukset toiveiden perusteella.

   Poista
  3. Musta toi "Ja silti vielä keikutte täällä?" on vähän tyhmästi sanottu. Eli ei saisi antaa rakentavaa mutta negatiivista palautetta, vaan pitäisi sen sijaan lähteä hiljaa pois tai antaa positiivista palautetta? Kyllä se negatiivinenkin palaute pitäisi oppia hyväksymään...

   Poista
  4. Bloggaajia on Suomenmaassa kymmeneniä tuhansia, senkun vaan selailemaan mielenkiintoisia tekstejä jos ei tämä blogi nappaa. Mikä ihme on kun halutaan, että bloggaaja mielyttää ihan kaikkia ja huumoria ja uusia kaikkiin vetoavia aiheita on pakko keksiä tai sit on piru irti. Harvalla bloggaajalla on näin paljon lukijoita, et kyllä sä Jenni oot tehny hyvää duunia blogis eteen, jatka samaan malliin <3

   Poista
  5. Mitä rakentavaa palautetta on sanoo, että tää blogi on nykyään ihan paska? Siinä ei oo mitään konkreettista mistä voi ottaa kiinni ja näin ollen mahdollisesti parantaa blogin tasoo, se on vaan vinkumista. Jos ei kelpaa, eikä oo mitään oikeita parannusehdotuksia, niin tätä ei tarvi lukee. Simple as that! :)

   Poista
  6. Joo mä otan mielelläni vastaan parannusehdotuksia ja kritiikkiä, mutta "ennen tää oli hyvä enää ei"-kommentointi ei kyllä auta mua rakentamaan blogia mihinkään suuntaan. Jos tosiaan olisi joku tietty asia mihin muutosta toivoisi, niin sen voi sanoa. Tollanen "ekat kolme postausta oli jees" ei IHAN hirveesti auta ketään. Ja jos tosiaan tää blogi on ollit hyvä 5273992 postausta sitten, niin ihmetten kyllä miksi tätä täytyy lukea vieläkin :D

   Poista
  7. Joka postauksestahan näitä valittajia löyty :/ Eikö se nyt oo ihan normaalia, että välillä on loistopostauksia, välillä huonompia. Se ois ehkä jopa pelottavaa, jos joka ikinen postaus ois timanttia :-D

   Tätä lukee toista tuhatta ihmistä ja anonyyminä varmasti vielä enemään. Jos kerta nää on toiveita suurimmaksi osaksi, niin miten ihmeessä voi miellyttää kaikkia? Nää tekstit kuitenki on suurimmaksi osaksi niin mahteja, että kyllä minä ainaki annan Jennille anteeksi sen, että välillä ei tuu mun mielestä niin mahtavaa postausta. :)

   Poista
  8. Ai jaha, mulla tää oli ensimmäinen postaus johon saatoin TÄYSIN samaistua :) ihan jatka vaan samaan malliin. Ne joille ei maistu löytävät varmasti muutakin luettavaa. Hyvää kevättä :)

   Poista
  9. "Ai jaha, mulla tää oli ensimmäinen postaus johon saatoin TÄYSIN samaistua :) ihan jatka vaan samaan malliin."

   Sama täällä :)

   Poista
 3. Vihaan sinkku-sanaa, koska mulle sinkku tuo mieleen seuraa hakevan yksineläjän. Sellaisen siis, joka olisi valmis parisuhteeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäys vielä: vihaan, kun ihmiset kutsuvat minua sinkuksi ja yrittävät järjestää sokkotreffejä ja sellaisia "ai oho kuinka sattuikaan *vink vink*" -tapahtumia tulee tuon tuosta. En halua!!

   Poista
 4. itse olen niitä seurustelevia joka ei vietä poikaystävänsä kanssa juhlapyhiä, vuosipäiviä, emmekä todellakaan hellyyttele yleisillä paikoilla, emmekä omista kun pari yhteistä ystävää.. molemmat on juhlapyhinä mielummin omien ystävien kanssa viettämssä tapahtumarikkaamman illan...

  Olemme seurustelleet kohta 3 vuotta, meillä on koira, ja olemme oikeasti onnellisia. Joillekkin suhteemme voi kuulostaa kuolleelta mutta se on ollut tälläinen alusta asti. Vaikka olen nainen, romantiikka oksettaa ja vaivaannuttaa minua, joten ei kiitos vaan ! :)
  Ei kaikki ole hössöttäviä lässyttäjiä, joiden on pakko pitää kulisseja yllä..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TÄMÄ! Meillä aika samanlaista, romantiikka on ällöä. :D

   Poista
  2. Kukaan ei olet väittänytkään kaikkien olevan hössöttäviä lässyttäjiä, vaan tässä postauksessa nimenomaan puhutaan heistä jotka ovat :----D
   Ihan kuin romanttiset ihmiset muka olisivat näitä kulissien ylläpitäjiä. Tässä ei todellakaan viitattu kaikkiin seurusteleviin.

   Poista
 5. Juu ei sitä tosiaan tartte kaikille tuputtaa sitä että kyllä sä vielä löydät sen jonkun jne jne.. itse puhun miehestäni ja kerron jutuistamme koska no, mä nyt vaan satun viettämään sen kanssa paljon aikaa ja mulla on kotikaupungissani aika vähän kavereita. Väkisinkin se tuppaa siihen keskuteluun mukaan ku ei oo muitakaan tarinoita. Ja tietenkin mä haluan kertoa miksi olen onnellinen. Mutta kyllä semmonen toisten jatkuva pussailu ja yhteiskuvien töllääminen voi ottaa ihan parisuhdeihmisiäkin aivoon.. =/ Jotkut ovat oikeasti onnellisia yhdessä ja jotkut ovat onnellisia sinkkuina, kun kukaan ei tuputa toisilleen mitään ni kaikki säilyykin onnellisina ^^

  VastaaPoista
 6. Mitä sun miehes sanoo tästä postauksesta? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sen pitäis sanoo :D vaikka meillä menee ok, ei mun tarvi jakaa rakkauden ilosanomaa ja olettaa muiden haluavan samanlaisen suhteen ku meillä :D eikä kukaan kyllä haluaiskaan :Ddddd

   Poista
 7. Tämän saman voisi tehdä vastakkaisena. En ymmärrä niitä "kavereita" jotka ovat heti tuputtamassa "Sinkkuus on niin kivaa, sunki kannattas kokeilla, ei tarvi olla tilitysvelvollinen kellekkään jnejne" heti kun toisen kaverin parisuhteessa tulee pientä kinaa. Tai ne aivopesijät jotka ovat aina että "No, ei teistä kuitenkaan mitään tuu.. kannattaa heti lopettaa ja viettää aikaa vaan sinkkuna, saa vapaasti tehdä mitä vaan. Ei nyt vielä kannata sitoutua vakavasti kehenkään"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää aihe mulla oli myös mielessä! Meinaan tollasiakin hiippareita on tullut vastaan - varmaan kaikille.

   Poista
  2. Kannatan! Musta on huvittavaa, miten moni on niin pessimistisenä toisten ihmisten suhteista ja toitottaa jatkuvalla syötöllä, että kyllä te vielä eroatte ja että on suorastaan lain vastaista olettaa, että seurustelunne kestäisi elämänne loppuun saakka ja blaablaa. Jaksaa naurattaa kerta toisensa jälkeen, miten ketään ylipäätään kiinnostaa, kuinka kauan naapurin Penan ja Ursulan parisuhde mahtaa kestää, koska kestämäänhän se ei missään nimessä tule.

   Poista
 8. Tää on kyllä niin totta koko teksti :D

  VastaaPoista
 9. Viitaten noihin valittajiin, en ymmärrä kans miks ees jaksaa vaivautua kommentoimaan jos ei enää ees jaksa lukea, ei todellakaan voi ymmärtää pointtia xD Blogit tosiaan muuttuvat bloggaajan mukana. ^^ Ja musta on hienoa, että viitsit tehdä lukijatoiveita.

  VastaaPoista
 10. Hei! Kuulut mun suosikkibloggaajiin ja nyt onkin sun aika vastata mun kysymykseen ja voit myös tehdä siitä postauksen :-D

  MITÄ MIELTÄ OLET SIITÄ, ETTÄ 16-VUOTIAS HALUAA FESTAREILLE JA KANNATTAAKO MINUN KUUSITOISTA VUOTIAANA ALKAA KINUAMAAN LUPAA FESTAREILLE?

  ps. kysyn siksi, koska halua kuulla sun mielipiteen!

  Hyvää viikonloppua Jenni! :)

  VastaaPoista
 11. maailman ihanin Jenni ja sulla on söpö murre <3

  VastaaPoista
 12. oletko noin pettynyt kumppaniisi että leimaat samalla kaikkien muidenkin kumppanit kaljoitteleviksi tyhjäpäiksi? omani on oikeastikin erittäin hyvä mies ja minä iloitsen kyllä siitä, että meillä on varsin hyvä suhde monien vuosienkin jälkeen - vaikka ilmeisesti itse tulkitset sen "kulissien ylläpitämiseksi". Tää meni nyt hiukan yli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miks kaikki pitää ottaa noin vakavana yleistyksenä ja ehdottomana totuutena mitä Jenni blogiinsa kirjottaa? :DDDD Oikeesti...

   Poista
  2. Hmmm, tietääkseni puhuin juuri niistä, jotka pitävät kulissia yllä vaikka suhde on läpipaska, en oikeasti hyvistä ja kumpaakin osapuolta miellyttävistä suhteista? Kannattaa lukea postauksen ensimmäiset lauseet uudelleen... milloin ihmiset ymmärtää, että tää ei ole mikään mun julkinen päiväkirja, vaan toivepohjalta toteutettuja erinäisiä tekstejä? :D

   Poista
  3. Piti oikeen lukia pariin kertaan tarkasti uudestaan koko postaus ja yrittää löytää kohtaa, jonka voisi ymmärtää niin, että Jenni puhuu kokemuksen syvällä rintaäänellä paskasta suhteestaan, ja että joka ainut parisuhde on läpimätä. En minä vaan löytänyt.

   Poista
 13. Kun olin sinkku ihmettelin pariskuntia, jotka vain ja ainoastaan valittivat parisuhteestaan ja puolisostaan. Ajattelin, että parempi ilmeisesti pysyä sinkkuna ikä kaikki. Mutta sitten tapasin avopuolisoni.. Sinkuksi en alkaisi, ihan siitä syystä, että olen syvästi rakastunut ja ilman häntä kokisin jonkin syvällisen asian puuttuvan. Olin 22 vuotiaaksi sinkku, en ikinä halunnut kiirehtiä suhteeseen, luullen, että se muuttaisi kaiken hyväksi. Olin onnellinen sinkkuna, mutta olen onnellisempi nyt. Ole mitä vain, kunhan olet onnellinen <3

  VastaaPoista
 14. Itse seurustelen onnellisesti nyt toista vuotta. Me kyhnätään poikaystävän kanssa paljon kotona yhdessä, mutta silti molemmilla on paljon omaa aikaa ja näkee omia kavereita. Mutta vaikka ollaan ehkä hieman ällö-romanttisia niin vihaan julkisilla paikoilla/muiden seurassa kiehnäämistä! Juna-asemalla voi halata ja antaa pusun (ei kielaria!) tai joskus voi pitää kädestä, mutta joskus näkee jengiä jotka on koko ajan sylikkäin ja nuoleskelemassa. Sitten on sillei "hei haloo tässä on muitakin"

  Tuosta saa postausaiheenkin kuinka rakastuneet eivät saa kieliään ja käsiään irti toisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää teksti näyttää ihan mun kirjotukselta :D Tarkoitan siis sitä että kaikki asiat mätsää omankin parisuhteen kohdalla.
   Kaiken lisäksi odotan mielenkiinnolla millaisen postauksen Jenni saisi aikaan kyseisestä aiheesta :)

   Poista
  2. Jenni please, toteuta tämä ehdotus. Kaupungilla mua ei häiritse julkiset hellyydenosoitukset, mutta koulun käytävillä kyllä. En tiedä olenko vain kateellinen mutta vituttaa silti katsella toisten jatkuvaa nuoleskelua. :D

   Poista
  3. Joo todellakin kirjoita tästä!!! Kuolanvaihto vaan ei sovi julkisille paikoille! Aina kun tällasta näkyy tapahtuvan niin tulee sellanen myötähäpeän ja nolouden aalto.

   Poista
  4. jos tästä huomauttaa, niin "ootte vaan kateelisia ku teil ei oo omaa kultsimussua!!!1"

   Poista
 15. Täyttä asiaa nimimerkillä onnellinen sinkku!

  VastaaPoista
 16. Hohhoijjaa tulee ihan mieleen mun yks kaveri joka on koko elämänsä etsinyt itselleen parisuhdetta. Löysi sitten itselleen poikaystävän (ensimmäinen vastaantuleva jonka kanssa vähänkään synkkas) ja tsadaa kun kahden kuukauden päästä jo suunniteltiin yhteenmuuttoa. No miehestähän paljastui aivan täydellinen mustasukkainen narsisti-maanisdepressiivinen kusipää, mutta silti kaverini jaksaa yhteisille sinkkuystävimmelle toitottaa kuinka TÄYDELLINEN parisuhde heillä on ja hän ei koskaan haluaisi olla sinkku enää. Monta kertaa heikkoina hetkinä kaveri hokee kuinka ei jaksa tuota miestään mutta kuitenkin kulissit kyllä ulkopuolisille ja varsinkin niille sinkuille pysyy pystyssä :D itsehän olisin mieluummin kyllä sinkku kuin seurustelisin ihmisen kanssa joka rajoittaa mun koko elämää mutta kukin tyylillään toki

  VastaaPoista
 17. Itse olen onnellisesti täydellisessä parisuhteessa, mutta silti tää on ihan täyttä asiaa! :D Mikä ihme siinä on, että se paska suhde tuntuu olevan parempi kuin ei suhdetta ollenkaan? On täyttä paskaa, ettei ilman seurustelukumppania voisi olla elämä mahtavaa ja ihminen onnellinen. Myönnän olevani kyyninen useimmille parisuhteille, koska ihan liian usein ihmisten käsitys suhteesta on semmonen "otan ekan vastaantulijan, seucataan kaks kuukautta ja muutetaan yhteen. oho, yhteiselosta ei tullut mitään, ero tuli."

  Nimim. jos en tuon oman miekkoseni kanssa seurustelisi, olisin takuulla sinkku! Ei sitä ihan ketä vaan voi ottaa.

  VastaaPoista
 18. Tunnen tuon tunteen niiiin hyvin!
  Itse olen sinkku. Kun kerron tämän ihmisille, he alkavat voivotella: "No älä huoli.. kyllä sä vielä jonkun löydät.."
  Mutku en haluu löytää vittu.

  VastaaPoista
 19. Tää oli asiaa!

  Musta on kamalaa, kun yhä nuoremmilla rupee olemaan paineita seurustella, ihan sellasilla 15 -kesäsilläkin. Demi.fi täyttyy niistä huolestuneista yläkoululaisista, jotka kysyy että onko ne normaaleja kun ei oo koskaan suudellu ketään, ja kun kaikilla kavereilla on ihanat poikaystävät (lue: kiireessä napatut ekat vastaantulevat toisen sukupuolen edustajat, jotka on vähänkin mukavia niille.) ja ne itkee olevansa ikisinkkuja. Surullista.

  VastaaPoista
 20. Vastaukset
  1. tietääkseni tämä ei ole muotiblogi, jollaista queen gossip ilmoitti kirjoittavansa. eikä jennin blogista ole paljoakaan juteltu gossipin kommenttibokseissa. ja tuskinpa queen gossip myöntäisi olevansa queen gossip toisessa blogissaan, aikamoisen paskaryöpyn saisi niiltä ns kohubloggaajilta :DDd

   Poista
 21. Mitä h*lvettiä tänne oikeen tullaan nillittämään, että yhyyy enää ei oo hauskaa? Jos ei tekstit miellytä, niin ei niitä tarvitse lukea, voi hyvää päivää... varsinkin kun toivepostauksia tänne tupsahtelee. Arghhh!

  VastaaPoista
 22. Ja se että kotona alettaan kettuilemaan että ootko sä sitte naisista kiinnostunu ku et oo miestä itelles löytäny.... No mitä sitte vaikka olisinki ja hei anteeks nyt vaan jos en vaikka halua tällä hetkellä ylipäätään ketään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tää on kyllä ihan ylihuvittavaa, kysytään että onkos poikaystävää, no ei ole. "aa ootko sä siis lesbo?" wtf oikeasti :DDDDDD

   Poista

Ei muutaku kommenttia tiskii!