HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Biisikatsaus

Viimeisen parin kuukauden aikana uusia kotimaisia biisejä on julkaistu taas runsain joukoin ja joka toisesta - tuttuun tyyliin - povataan suurta kesähittiä tai ainakin soitetaan niin, että aivohalvaus ei ole näiden jumalattomien renkutuksien takia kaukana. Aionpa siis kertoa mielipiteeni tällä hetkellä suht paljon soivista kipaleista.

Erin - Ei taida tietää tyttö
Onko musiikin lähihistoriassa katkerampaa biisiä?! Ei se mitää, että äijä on sulaa vahaa jonkun teinilorton edessä, sehän on sen pitkäripsisen ja glitteriin verhoutuneen siideripissiksen syy. Ei sen äijänkäppänän. Siis kuulostaa, että kyseisen kappaleen kertoja on joku katkera keski-ikäinen nainen, joka hiljaa tyytyy vain vierestä katsomaan, kun se oma pukki vaihtelee viestejä jonkun parikymppisen heitukan kanssa ja ainoa jota kohtaan tuntee vihaa, on tämä pikkulikka.

Cheek feat. Jukka Poika - Jossu
Nyyhnyyh, vähän on taas mielensäpahottajat liikkeellä feat. feministit ja pahalta taas tuntuu tällainen naisia halventava kipale, voivoi nyyh nyyh. Että voihan itku ja potku, biisi antaa ihan sellaisen kuvan, että miehet saa panna ketä tahtoo, mutta tytöt on heti likaisia koskiessaankin johonkin jäpyliin. Mun käsittääkseni biisi antaa lähinnä ihan vaan sellaisen kuvan, että ei sitä sydäntään/piliään/lettuaan kannata jakaa ensimmäiselle ihastukselle, vaan vähän odottaa, koska ei voi tietää onko toinen vakavissaan sun kanssa ja yms. yms. Se on kesäkumibiisi 2013, ei mikään helvetin Sovinisti Ry:n virallinen marssilaulu. 

Sini Sabotage - Levikset repee
Miten joku näin raskas, hermoja raastava, aivotoimintaa lamauttava ja kaiken lisäksi musiikilliselta kantilta katsottuna täysin surkea biisi voi olla niin julmetun hyvä ja kuunneltava? Mua oikein hävettää hyräillä kyseistä kappaletta ihan ku se olis joku suurikin mestariteos. Ei päivääkään ilman tätä biisiä! Eikä viäkä kyllästytä. Paljoa.

Sanni - Prinsessoja ja astronautteja
Mitä tästä biisistä tulee mieleen? Naiivi juuri ja juuri täysi-ikäinen pissis paljettimekossa teiniyökerhon edessä meikit poskilla aamuneljältä muovituoppi kädessä itkemässä, että miks kukaan ei rakasta ja musta ei koskaan tuu yhtään mitään ja mää en halua olla aikuinen. Se mulle tulee mieleen. 

Elokuu - melkeinpä kaikki biisit
Hei pojat, miten on käytännössä mahdollista, että teidän kaikki biisit kuulostaa oikeastaan aivan samalta? Samanlaista mukarentoa renkutusta. Eka soudetaan ja huovataan ja tänään lähtee ja ollaan saatilla ja valvotaan ja niin edes päin. Ihan kiva yks taikka kaks tollasta letkeetä loppukesän laiturifiilistelybiisiä, mutta pojat päätti sitte tehdä ihan useamman kappaleen! Mitäs perkelettä te talvelle keksitte? 

Haloo Helsinki - suuri osa tuotannosta
Mä kuuntelen radiota ja uusimpia biisejä hyvin vähän, mutta silti mulle on parin vuoden aikana muokkaantunut omanlaiseni kuva Haloo Helsingistä. Biiseillä on kaksi kategoriaa: 1. joko ollaan vitun vapaita ku taivaanlinnut ja reissataan, maailma on avoin ja elämänkoulu on paras koulu. Että ei muuta ku reppu selkään. Ja sitten 2.: petytään, kun ei se elämä mennytkään niinku roadtrip-elokuvissa ja yllätytään vastoinkäymisistä. Sitten itketään kajalit poskilla ja ajetaan autoa ja etsitään itseämme, ollaan hukassa ja aivan täydellisen murtuneita maailman vaikeudesta. 


Nythän toki joku MuSiC LoVeR-89 voi tuntea sitä kuuluisaa mielipahaa, mutta onneksi musiikkia saa tulkita omalla tavallaan joka iikka. Hauskaa sunnuntaita!

43 kommenttia:

 1. Musta on vähä hassua se Sini Sabotagen Idols-tuomaripesti. Saa nähä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihmettelin kans XD

   Poista
  2. Voisin veikata että ne hakee vaa lisää katsojia noilla julkkistuomareilla :D Idolshan ei enää kiinnosta ketään ja jenkithän on keksiny nää julkkistuomaritki enne meitä.

   Poista
  3. Eihän se muija tiedä varmaan laulamisesta yhtään mitään?? Voi eii....

   Poista
  4. No ei ne muut tiiä sen enempää ku Sini Sabotagekaan!

   Poista
  5. Nii no... Tuskin ainakaan vähemmän. :D:D
   mitä muuten Jone Nikula tekee siellä tuomaristossa vuodesta toiseen, se nyt ei ainakaan varmaan tiedä laulamista hevon v*ttuakaan...

   Poista
 2. Oon samaa mieltä tosta sini sabotagen biisistä, surkea eikä mitään järkeä suoraan sanottuna, mutta silti itekkin kuuntelen sitä ja jammailen samaan aikaan iha fiiliksissä ;Dd

  VastaaPoista
 3. Se on kesäkumibiisi 2013, ei mikään helvetin Sovinisti Ry:n virallinen marssilaulu.

  Asiaa :DDDDD

  VastaaPoista
 4. oisin halunnu sun mielipiteen tästä "koirakaveri" biisist :)

  VastaaPoista
 5. Samaa mieltä oikeastaan kaikesta, mut erityisesti tosta Haloo Helsingistä. Kaiken lisäks se muija laulaa vielä sellasta kurkkuauki-huutamista että sitä on raskasta kuunnella, ja kuulostaa että sitä ääntää on myös rankka saada ulos. Sen lauluääni kuulostaa mun korvaan vaan niin pakotetulta huudolta, että vielä kun sanotuksetkin on tota luokkaa niin vaihtuu kyllä kanava joka kerta näiden soidessa. Hrrr.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se muija on niin feikki ulkonäöltäänkin :D perus h&m:n "rock"-vaatteet

   Poista
 6. Unohdit vielä tän säälittävän vonkujarenkutuksen "jos mä oisin sun mies"
  niin ja tän enkeli-biisin joka soi saatana joka tuutista eikä siltä voi välttyä. vitun ärsyttävä renkutus!!

  VastaaPoista
 7. irinoiden, maija vilkkumaiden yms. laulujen sisältö taas on "kaikki on niin helvetin vaikeeta"

  VastaaPoista
 8. Entäs se Enkeli-biisi? Soi tälläkin hetkellä päässä.......... edelleen.

  VastaaPoista
 9. en ole kuunnellut/kuullut näistä ainoatakaan, nyt on kait pakko "yleissivistyä." :'D

  VastaaPoista
 10. Sama homma Leviksien kans. :D Kaikin puolin huono ku mikä, mut silti nii hyvä.

  VastaaPoista
 11. Mä niin tiedän!!! Eilen radiota kuunnellessa noi tuli kaikki yhtä vaille peräperää vaikka kuinka yritin selata kanavia ja ettiä ees jotain keskusteluohjelmaa tilalle. Piti ottaa unilääke kun Levikset repee soi päässä koko yön. Ei hyvä!

  Yllättäen ainoa kappale josta pidin ja jota odotin aina innolla vaikka sitä soitetaankin varmasti joka toinen tunti jollain radiokanavalla oli Trainin Mermaid. No, se onkin ulkomaalainen eikä mitään Erinin/Anna Puun/Chisun angstibiisejä. Mitä varten noikin edellämainitut naikkoset haluaa kaikki kuulostaa samalta?

  Jatkaisin kehumalla sun blogia vuolaasti mut en ehdi, pitää mennä ettimään uus radiokanava kun tältä nykyseltä tulee Nuori Loiri kolmatta kertaa tänään...

  VastaaPoista
 12. Hahaha, repesin tuolle Haloo Helsingille. :DDD Tykkään Haloo Helsingistä ja tajusin että tuo on niin totta.

  VastaaPoista
 13. Tee tästä part 2, ärsyttävää radiojumputusta kyllä riittää :-D
  Tästä puuttuu Jesse Kaikurannan NÄYTÄN SULLE RANNAN SAATANA !! Vie mindrapet ihan uudelle tasolle <3

  Myös Karri Koirat, Julma Henrit yms jo nimiensäkin puolesta naurettavat ja muuten lahjattomat; poltanpilveäjajumitan-olevinaatäs onvitunhyväsanoma biisejä tekevät sopis hyvin tälläseen postaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. just noi pilvenpolttajat jotka luulevat tekevänsä jotenki niin sanomallista musaa huhhuh nää julmahenkat ja tuuttimöröt :D morjensta

   Poista
  2. julmahenkat ja tuuttimöröt !!!!!!!!!!!!! :---DDDDDDDDDDDD piristit mun iltaa, kiitos !

   Poista
 14. Part 2 ! Johon koirakaveri, Enkeli, Jos mä oisin sun mies, Mikael GabRRRRielin Mökille!

  VastaaPoista
 15. tee toinen osa, tää oli niin paras & kaikki totta :D

  VastaaPoista
 16. Hyi v*ttu, Levikset repee on ehkä tän vuosikymmenen yks oksettavimmista biiseistä. Niin hirveetä paskaa etten kestä... Kukaan ei voi tykätä siitä tosissaan, eihän??

  VastaaPoista
 17. En tajuu miten haloo helsingistä voi jotenki kauheesti tykätä... :D NYT ANTEEKSI KAIKKI KYSEISESTÄ BÄNDISTÄ TYKKÄÄVÄT! mutta siis niiden sanoitukset ei rimmaa ja joissai tapauksissa se toimii mutta ei niiden tapauksessa ? :D ja sen laulajan ääni on just sellane ku toi yks ano sano, eli sellanen että kauhee vaikee kirkuu sitä ääntä ylös kurkusta ja happi loppuu...

  VastaaPoista
 18. Jaaha, tääl onkin mainittu kaikki mun lempparit! :D

  Ei vaan, tuota Elokuun hehkutusta en mäkään käsitä. Samaan kategoriaan laitan Pariisin kevään. Yöks. On kyllä todellakin jääny lääkkeet syömättä kun on tommosta skeidaa tehty. Enkä kyllä lämpee näille Erinin uusille myöskään.

  VastaaPoista
 19. Haloo Helsinki on jotain niin uskomattoman rasittavaa että.. EI!

  VastaaPoista
 20. Kaikkein pahin on jesse kaikuranta, silläkin kaikki biisit on aivan saman kuulosia ja vieläpä ei omaan musiikkimakuun sovi ainanen lässytys. On semmonen olo että "mä vein sut jo kotiin enkä haluu nähä mitään pirskatin rantaa"

  VastaaPoista
 21. Oon nytte asunu vähän päälle vuoden jenkeissä ja mulla ei oo mitään käryä suomen musiikkibisneksestä ja radiosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneks ei oo nettiä, josta vois seurata Suomen juttuja.

   Poista
  2. Anteeks ihan hirveesti, olin sanomassa vielä että enkä tunnista noita muija laulajia myöskään. Ja mistäs sä mun netti tilanteen tiedät? Ihan säännöllisen epäsäännöllisesti käyn nettilehtiä lukemassa mutta viime aikoina siellä ei oo kauheesti ollu juttua näistä artisteista tai mistään muustakaan musiikkiin liittyvästä. Yritin vaan kommentissani havainnollistaa kuinka vuodessa musiikki ja "top-artistit“ ehtii muuttua niin nopeesti. Amen

   Poista
 22. Hahaa, repeilin noille ihan kybällä. HALOO Helsinki ainakin osui ihan nappiin, pari kertaa oon antanut joillekin biiseille mahdollisuudenja kuunnellut loppuun, mut ei. ei vaan ei uppoa, liian tuskaisen kuulosta meikäläiselle.

  Ehdottomasti part 2! pakko saada!

  VastaaPoista
 23. Sini Sabotage, voi jumalauta vihaan sitä ämmää! En pystyny kuuntelee biisiä saatika kattoo musavideota loppuu ku olisin halunnu vaa mennä ja hirttää koko muijan..... Idolstuomariks semmone, joka ei tiiä laulamisesta mittää, eikä sitä varsinkaa ite hallitse, vituttaa mua suunnattomasti. Idols nyt on kuitenki myötähäpeilyviihdettä mulle, mut tiiän etten pysty ees kattoo sitä ton takia.

  Ja Haloo Helsinki... Ei voi järkyttävämpää olla. Aina samaa vanhaa ylipirteetä paskaa, ja jos ei oo pirteet sanat ni lauletaa sävyyn SÄ SELVIÄT MISTÄ VAAN SAATANA. Jooh, saanen tappaa.

  Erinistä en sano mitää. Niin jäätävä kullinlutkuttaja ettei toista oo.

  Anteeksi avautumiseni, tää oli mun tilaisuus tähä! :DD Kiitos tästä(kin) postauksesta. Part 2'sta ootelles!

  VastaaPoista
 24. vittu JONTTE VALOSAARI

  VastaaPoista
 25. karri koira ei oo lahjaton, tykkäsin siitä kun se fiittas ruudolfin biiseissä.. valitettavasti tekee nykyään liian kaupallista musaa ja on alkanu pyörii JVG:n (hyi) kanssa.

  VastaaPoista
 26. Mua nimenomaan ärsyttää toi, kun Cheek ottaa niin helvetin henkilökohtaisesti sen jos naiset jakaa pilluaan.. tiedän yhen Cheekin miespuolisen kaverin, joka petti muijaansa juuri Cheekin porukan kanssa pyörivien hutsujen kanssa... Kumpi on pahempi: jakava nainen vai pettävä mies?

  VastaaPoista
 27. pitempi ja parempi ku aifoun femmahhhh t. pikkulortot vm98

  VastaaPoista
 28. Mikä se uus tyyppi Linda Vink... Silkkaa paskaa

  VastaaPoista
 29. Pliis tee postaus Linda vink - vink vink!!!!! :) Ja niin samaa mieltä haloo helsingistä!

  VastaaPoista
 30. oonk ainut joka rakastaa haloo helsinkii? elli on just ihana ja niis biiseis on oikeest hienot lyriikat, ainaki mun mielest:D kukaa samaa mieltä?

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!