HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 9. heinäkuuta 2013

Vastauksia kysymyksiinne!

Kysymyksiä on tullut nyt jo mun mittapuulla jumalattomasti, joten ajattelin pamauttaa vastaukset osaan samantien; kukapa jaksaisikaan edes lukea kamalan pitkää kysymysvastauspostausta? Iso kiitos jo tähän mennessä lähettämistänne kysymyksistä! :) Lisää saa laittaa, jos siltä tuntuu.

Kysyisin sitä, että miten yleisesti ottaen mielessäsi suhtaudut saamiisi kommentteihin. Tuntuuko koskaan, että jokin kolhaisee henkilökohtaisesti tms ? 
~ Suurin osa negatiivisesta kommentoinnista tai palautteesta harvemmin koskettaa mua tai on muutenkaan koskee henkilökohtaista elämääni; yleensä jonkun harmin aihe on postauksen aihe tai tyyli, jolla kirjoitan. Ja suuri osahan postauksistani on toivepostauksia tai muuten vaan tuulesta temmattuja, ei omia syvimpiä tuntojani. En osaa vetää kuutioo hiekkaa mekon alle siitä, että jonkun mielestä olen ärsyttävä ämmä postatessani asiasta X. Eri asia olisi, jos mun lähipiiriä yms. arvosteltaisiin mauttomasti.

Uskoitko ikinä, että blogisi saavuttaisi näin suuren lukijamäärän? 
~ En todellakaan. Muistan elävästi sen, kun 70 lukijan raja meni rikki ja olin ihan mitähelvettiä-fiiliksillä. En mä oikein vieläkään tajua.

Miten koet itse muuttuneesi tässä vuosien ja blogin mennessä eteenpäin? 
 ~ Musta tuntuu, että mä olen muuttunut yhteiskuntakriittisemmäksi, huomioonottavammaksi ja paksunahkaisemmaksi ihmiseksi. Mä olen myös rauhoittunut ja jokseenkin tasoittunut. Alkuajan puolitosissaan kauhealla ragella kirjoitetut tekstit on ihan eri kaliiberia nykyisten kanssa.

 Epäröitkö ikinä ennen tekstin julkaisua? 
~ Joskus. Välillä mietin, että meneekö herja mauttomaksi tai onko postaus kuitenkin liian pliisu. Mutta olen oppinut, että jokainen postaus kyllä löytää lukijansa. Joskus mietin, että voi veljet mitä paskaa tuli kirjoitettua, mutta sitten joku kommentoikin, että "paras postaus ikinä!".

 lukeeks sun kaverit/Petja tätä blogia?
~ Paula varmaan joskus lukee, Petja ei kyllä ikinä. Joskus luen Petjalle jotain pätkiä ääneen, mutta siinäpä se. 

 kuinka usein käyt salilla? 
~ 4-6 kertaa viikossa. 

 onko bloggaaminen ikinä "pakkopullaa" ja tekiskö mieli joskus lopettaa? 
~ Joskus harvoin tulee sellainen fiilis, ettei ole mitään inspistä tai motivaatiota, mutta se menee aika nopeasti ohi. Vielä ei ole sellaista oloa tullut, että tekisi tosissaan mieli painaa Poista blogi -nappulaa.

 käytkö töissä vai opiskeletko vai molempia? 
 ~Sekä että. Tammikuusta asti mun opiskelumalli (verkko-opiskelu) on mahdollistanut työnteon entistä paremmin, niin on tässä tullut hommia tehtyä niin koulun puitteissa, kuin ihan työmaallakin.


mitä teet työkses/opiskelet? 
~ Sosiaali- ja terveysalan pt.

haluaisitko asua jossain muualla kuin nyt? 
~ Muutto on edessä, että siinä mielessä sormet syyhyää pakkailemaan muuttolaatikoita, mutta siis tästä kaupungista en pois halua. Maalle/syrjään haluan sitten "isona".

onko mies kunnollinen jos ei oo käyny armeijaa? 
 ~ No mun mies ainakin on! Emmä muiden miehistä tiedä. Toisaalta Petja myis vaikka mut, että inttiin pääsisi, että ehkä sitä ei voi laskea näiden "ei huvita"-inttiluistajien joukkoon.

omena vai appelsiini? 
~ Aika paha. Appelsiini mehuna ja omena soseena.

hyötyliikunta marjametässä vai muodikkaalla perseenjumppauslaitteella treenaus? 
~ Myönnettäköön, että olen perseenjumppauslaiteihmisiä, joten se hakkaa kyllä marjametsän. Toisaalta marjassa käyminen voisi olla ihan mielettömän ihanaa, mutta saatanallisen käärmekammon takia mä en mene pieneenkään risukkoon. Liikunnan kannalta mä en koe, että kumpikaan olisi sen parempi tai huonompi; eihän sun kroppa tiedä onko sulla jalassa Niken trikoot ja kädessä kahvakuula, vai verkkarit ja marjaämpäri.

Mitä mieltä olet naisista, jotka suorittavat asepalveluksen ja mitä mieltä yleensä olet naisten asepalveluksesta? 
~ Suoraan sanottuna mä en oikein ymmärrä miksi sinne ny täytyy lähteä ilman pakkoa. Siis mulla ainakin on parempaa tekemistä kuin leikkiä sotaa kahdenkymmenen asteen pakkasessa ja kuunnella äijien pissakakkajuttuja puoli vuotta. 

Haluaisitko mielummin kunnon sixpäkin verisuonineen kaikkineen vai muuten vain litteän vatsan? 
~ Mulla on jo aika lituska vatsa, mutta myönnän, että olishan kuvailemasi sikspäkki aika siisti! Vaatii vaan multa ihan liikaa...

Millä tohtoreista on paras tukka? (doctor who) 
~ Mä en oo koskaan kyseistä sarjaa katsonut, ja äsken kun yritin googletella, niin en kyllä yhdestäkään hiuspörröstä inspiroitunu! :D

Olen saanut blogistasi sellaisen käsityksen, että opiskelet hoitoalaa. Itse opiskelen lähihoitajaksi ja oliskin tosi kiva kuulla vaikkapa kokemuksiasi oikeista pain-in-the-ass-asiakkaista ja asiakkaiden omaisista. 
 ~ No, ihmisiä on monenlaisia, kaikkihan me ollaan erilaisia. Tilanteista selviää, kun ajattelee itsensä asiakkaan tai omaisen saappaisiin. Usein kyseessä on sairaat ihmiset; harvapa meistä kipeänä tai stressitilanteessa käyttäytyy kuin enkeli. Silloin täytyy miettiä, miten toisen oloa helpottaisi ja unohtaa oman mahdollisen harmin. Heitä vartenhan me olemme.


Salkkarikyssäri: Seppo vai Ismo? 
~ISMO


Kuka keksi rakkauden? 
~ joku sen keksi ja Petjahan sen mulle sitten toi!


 Mistä tunnet sä ystävän? 
~ Ja mistä tietää onko oikea sulle hän? No mä oon aina pitänyt tosiystävänä ihmistä, jonka kanssa voi olla hiljaa vaivaantumatta.

 Mitä mulle jää kun mä lähden täältä? 
~ Vaikka se päivä ei (toivottavasti) ole vielä tänään, multa ainakin  jää liikaa trikoorättejä ja tyhjiä Läkeröl-askeja.

Mistä on pienet pojat tehty? 
~ Oma pikkuveli on ainakin tehty uskomattomasta kettuilutaidosta, siskon ärsyttämisestä ja ilmeisesti ikäisekseen keskivertoa suuremmasta lihasmassasta. On meinaan aika huikeeta, kun 11-vuotias jätkä kantaa mua pitkin kämppää ja tekee asiat, joihin mun pikkuhaukkari ei kykene.

Mikä on sun oma lempparipostaus sun blogissa? 
~ Varmaan Cosmopolitan-postaukset, niitä kirjottaessa mulla oli oikeasti todella hauskaa!

voitko julkaista susta ja petjasta yhteiskuvan? :--) 
millanen koulumenestys sulla on/oli? 
~ Lukio meni aivan päin persettä, mutta nyt menee todella hyvin (keskiarvo kaunis kolmonen!).

näytät kuvassa enemmän hymytytöltä kuin suorasanaiselta(kin) muijalta. siis; millainen olet luonteeltasi arkielämässä, töissä/koulussa? ystävien kesken??
~ Mä oon oikeesti aika nysvä. Kyllä mä sanon, jos jossain on epäkohta johon tulee puuttua, mutta esim. töissä mä olen ihan erilainen ku vaikka kavereiden kesken. Kavereiden kanssa jutut on tasoltaan niin ala-arvoisia ja painokelvottomia, että morjes, mutta sillai ihan perusarkielämässä oon aika nössö ja hiljainen. Tai siis sellanen ihan tavis. En todellakaan mikään totuuksia pudotteleva ja räiskyvä persoona. Joo, kyllä mä olen temperamenttinen ja verbaalisesti suht lahjakas, mutta en mä ole kyllä yhtään sellainen, mitä blogi antaa ymmärtää. Monet varmaan hämmästyis, kuinka väritön ja pliisu ihminen mä olen. :D9 kommenttia:

 1. Hei voisitko postata erilaisista harrastusporukoista ja sun ennakkoluuloista niitä kohtaan? :) mukaan esim salikävijät, ratsastajat, "poikienlajeja" harrastavat tytöt, koiraporukat yms :)

  VastaaPoista
 2. Postausehdotuksia "Miten elää miehen rahoilla" :D Onhan näitä, miehen siivellä eläjiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En halua nyt ärsyttää mutta minusta aihe on hieman loukkaava vaikka uskon että Jenni osaisi sen kirjoittaa loukkaamatta ketään. Mua nimittäin on arvosteltu elämiseen liittyen ja pengottu yksityiselämää ja kiusattu ja oletettu asioita joista ei ole mitään tietoa. Eli aika arka aihe kuitenkin.

   Poista
  2. Onhan näitä, naisen siivellä eläjiä ihan samalla tavalla :)

   Poista
 3. Hah joo tuolllanen "naisen siivellä eläjä" ois just hyvä, nimittäin melko tuttua hommaa :D mutta joillakin menee varmaan myös toisinpäin :D sitte ois kiva saada postaus aiheesta " tehdäänkö niitä lapsia vai saadaanko? ", itseäni TODELLA ärsyttävä aihe.
  Mulla on useita tuttuja ja kavereita jotka ovat saaneet keskenmenon tai lapsi kuollut esim synnytyksessä ja silti nykyihmiset, niin nuoret kuin aikuisetki puhuu aina vaan " lapsen tekemisestä, sitten kun lapsi syntyy", kaikki ei tajua ajatella että ei niitä nuin vaan tehdä, lapsi on aina lahja koska kaikki ei niitä voi edes saada!
  tulipa avautuminen, mutta kuten sanoin tää ärsyttää minua!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pitäähän ne lapset alulle pistää eikä ne vaan taivaalta tupsahda syliin eli siinä mielessä ei minusta ole poliittisesti epäkorrektia puhua lapsien tekemisestä :) ja ainahan löytyy niitä mielensäpahoittajia joiden mielestä muiden onni ei ole sallittua jos itsellä on sattunut menemään sama asia huonosti

   Poista
  2. Hei nyt valoja päälle! Ei kukaan sillä tekemisellä tarkoita mitään vauvatehtailua ja sitä että se vauva ilmestyy vaan taikaiskusta sinne mahaan. Ja kyllähän se lapsi kirjaimellisesti TEHDÄÄN kun vällyjen välissä puuhaillaan. Jos lapsen vain saisi ilman minkäänlaista tekemistä niin siinä tapauksessa olis varmaan haikara stoori totta.

   Poista
  3. Kappas perkele,itse kun uskoin haikarastooriin...tai ehkä te vaan käsititte mun pointin päin persettä??

   Poista
 4. Ootpa sievä tossa viimisessä kuvassa, etuhiukset sopii sulle perfecto!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!