HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Nolla-asioilla ylpeily

Monilla nykyajan arjensankareilla ei tunnu olevan kunnon syitä olla ylpeitä itsestään, nolla-asioiden hehkutus ja turhuuksilla egoilu sen sijaan onnistuukin liian hyvin. Miksi oi miksi?

Yksi tällainen on ylinopeudella, känniajolla tai poliisin pakenemisella rehvastelu. Jos ihmisellä ei tosiaan muuta osaamisaluetta ole, kuin ajaa lujaa tai kännissä, kannattaisi lähettää itsensä jonnekin napajäätikölle vähän pohdiskelemaan elämän merkitystä. Mun käsittääkseni edellämainitut tempaukset eivät varsinaisesti vaadi minkäänlaisia taitoja tai osaamista - lähinnä vain uskomatonta tyhmyyttä ja seitinohutta selkärankaa. Kyllä mäkin osaan sitä kaasupoljinta painaa ja ummistaa silmät liikennesäännöiltä, ei se kai mitään rakettitiedettä ole, jolla olisi minkäänmoista aihetta rehvasteluun. Ainiin, vaatii se yhden taidon, jota (onneksi) ei ihan joka sällillä ole: täydellinen muista ihmisistä ja ympärilläolijoista piittaamattomuus. Ei tosin kovinkaan tavoiteltava taito. 

Viinapään nostaminen jalustalle myös kummastuttaa mua. Tai ylipäätään ryyppäämis"taitojensa" esitelmöinti. Kyllä varmaan jokainen ihminen osaa ottaa Viru Valgen käpälään ja kaataa kurkkuun - se, että joku ei sammu tai oksentaa kengilleen vasta kotona, ei ole mikään taito tai kunnioitettava suoritus. Vai onko joku sitä mieltä, että maksan kestävyys jollain tavalla kohottaa ihmisarvoa? Onko tosiaan ylpeilyn aihe, jos kykenee juomaan tölvin ihan vaan janojuomana? Jos ei ihmisellä tosiaan muita kehitysideoita itsensä suhteen ole, kuin viinapään kestävyysharjoittelu, niin suosittelen sitä edellämainittua napajäätikköreissua kaikille wannabe-alkkisnuorille. 

Myös epäterveellinen laihdutus ei ole mikään saavutus. Jokaikinen osaa olla syömättä. Se ei ole taito. Mutta on tavallaan taito olla niin täydellinen urpo, että on sivuuttanut kaiken faktan syömättömyyden seurauksista ja ravinto-opista. Ja tiedän, nyt kaikki entiset ja nykyiset syömishäiriöiset haukkoo henkeään silkasta vihasta. Mutta ei, tämä ei koske ihmisiä jolla on syömiseen ja kehonkuvaan liittyvä sairaus, vaan näitä pölvästejä, jotka kuvittelevat omenan nakertamisen ja korostetusti ruuasta kieltäytymisen olevan jonkin sortin taitolaji tai muuten vaan merkittävä teko ihmisen elämässä. Se on silkkaa tyhmyyttä, ei egoilun aihe.

Perus kotitöiden tekeminen (viidentoista käskyn, kehotuksen, pyynnön ja uhkailun jälkeen), ei myöskään ole kummoinen aihe ylpeilyyn. Tai jos joku kokee imuroinnin tai sukkaparin viemisen pyykkikoriin äidin/kumppanin/kämppiksen/jonkun muun suoranaisen anelun jälkeen olevan syöpälääkkeen keksimiseen verrattavissa oleva kokemus, niin onnea tulevaisuudelle. Ruuanlaitto, vessanpesu ja nurmikonleikkuu sitten vasta ovatkin saavutuksia, joilla ansaitsee pääntaputuksia ja diplomeja. 

Paskalla koulumenestykselläkään ei ole suurta järkeä leuhkia. Enpä usko, että maailmasta löytyy ihminen, joka ei osaisi olla lukematta, yrittämättä tai saamatta mitään aikaiseksi näin halutessaan. Jokaikinen saatanan sankari osaa kyllä palauttaa opettajalle tyhjän paperin, jos siltä tuntuu. Kaikkea ei voi osata, mutta yrittämättä jättäminen kertoo mun mielestä enemmän kuin pelkästä tyhmyydestä - meinaan laiskuudesta, siitä siimamaisesta selkärangasta ja ihan väärien asioiden ihannoinnista. Mä en ainakaan erityisen ylpeä ole lukion päättötodistuksen keskiarvosta tai siitä, kuinka vähän sekin pulju mua aikoinaan kiinnosti. Saatana hävettää! 

Mukasiisti ja rispektihakuinen huumevillitys mua myös suoraan sanottuna vituttaa. Mä en siinäkään asiassa näe mitään kerskumisen aihetta. Vihjailu kukkasista ja ruohonvihreästä vehreydestä varsinkin nettimaailmassa nostaa myötähäpeän punan poskille sen sijaan, että se herättäisi kunnioitusta tai ajattelisin kyseessä olevan kovakin kaveri. 

Mitä mieltä lukijat olette, mikä on se kaikkein naurettavin retostelun aihe? Laittomuudet, himoshoppailu, seksikumppanien määrä, vanhempien omaisuus vai kenties kumppanin taidot sängyssä? Vaiko huono työmoraali ja tahallisella työttömyydellä lesoilu? Puhelinlaskun suuruus, biletys, putkareissut? Jaa mielipiteesi  ja purnaa kanssani.


"Ei pyge, oon kato laihiksella." EIKU?!

52 kommenttia:

 1. Kaikki mitä lukee fb:n "wilma pilasi elämäni" yhteisössä, hemmetti on tyhmää porukkaa >:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se yhteisö on täyttä syöpää kieltämättä :D

   Poista
 2. mua on vituttanu noi stanan pilviuskovaiset viime aikoina _niin_paljon..
  'ei se oo mikään huume' 'alkoholia miedompaa' 'terveellistä' 'syöpälääke'?? ööh... muuttakaa vittu Alankomaihin. Eikö maailmas oo muuta tekemistä kuin kerjätä allekirjotuksia 'kannabis lailliseksi'-adresseihin? Jotain OIKEASTI tärkeää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän mun on pakko laittaa että mua vituttaa ne, jotka valittaa siitä jos joku puolustaa kannabista :D Mitä se sua liikuttaa jos joku haluu viikonloppusin vetää bongia kaljan sijaan tai käyttää lääkkeiden sijaan lääkemaria? Ihme touhua oikeesti.... Toivotaan että adressi saa tarpeeksi ääniä ;) Itse juuri yhdillä festareilla melkein järkytyin kun joka toinen tuli kyselemään kannabista ja joka toinen polttaa sitä, pikkasen yleistynyt tässä kymmenen vuoden sisään :O Oikeestaan ihan järjetöntä rahan tuhlausta valtiolta että se on laitonta.

   Poista
  2. Tosiaankin syöpälääke, kun on johdannainen mahdollisesti suusyöpään..

   Poista
  3. Lueppa paremmin asiasta tietoa ;) Kannabista ei ole pakko polttaa :DDDDD

   Poista
 3. NIIN TOTTA! eniten vituttaa just toi viinapäällä tai ryyppäämisestä leveily. 'join ainaki 3 pulloo viinaa ja sikun kaljaa ja sit oksensin mun vaatteille ja juoksin poliiseja karkuu xDD'

  VastaaPoista
 4. Just! Justiinsa tää syömättömyydellä kerskuminen! Monen mun luokan tytön kohilla oon huomannu, että joka paikassa normi ruoasta kieltäydytään. Ja se on niin helevetin hienoa, että jää se ravinteikas ruoka syömättä mutta silti siwan nurkilla tungetaan sitte kauheita mättöjä sisuksiinsa. Ja sitte se tää minunki ikäisten 13 vuotiaiden "teinien" lesoilu sillä että miten siistii juoda sitä es:ssää ja tyttöjen kohilla mitä enemmän poika ympärillä sitä parempi oon, ja se mun ikäsillä tytöil ja miksei pojillaki, että mitä enemmän takana parisuhteita on, sitä parempi mä olen. Ite en koskaan oo seurustellut tai mitään joten mun elämä on aika helvetillistä näiden "villimpien" tenujen keskuudessa.

  VastaaPoista
 5. Kyl toi työttömyydellä/sossutuilla eläminen ja siitä kerskailu ja hyvien vinkkien antaminen on pahinta paskaa ja siitä alkaa kyllä aika nopeesti keittää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli aiemmin yks kaveri,joka lapsien saamisen jälkeen muuttui ihan täysin. Molemmat jäi kotiin muka hoitaan lapsia ja sen jälkeen niitten elämän huippuhetkiks muodostu se,että kuinka huijataan kelalta/sossulta rahaa. Millon mihinkin juttuun. Pahin oli varmaan se,että ne halus vaihtaa kämppää ni ne myi vanhat huonekalut pois netissä ja väitti pokkana sossuun,et uuteen kotiin pitäis saada esim. sängyt lapsille ku ne ei voi nukkua lattialla tai se,et lapsien talvivaatteisiin "pyydetyt" rahat meniki sit äitin tatuointiin + muihin hömpötyksiin(ryyppyreissuihin).

   Sitten ku ostin (lainalla) oman kämpän ni kaveri totee mulle vaan pokkana,että miks ihmeessä tein noin,että ku sossuki voi elättää ettei tarvi mennä töihin tai maksaa mistään mitään.Sillon kiehahti ja kaverista tuli entinen kaveri. Ja kuulemma elämästä tulee huomattavasti helpompaa mitä enemmän niitä muksuja vääntää ku kyllä kela&sossu maksaa kaikesta ku vähän jaksaa valittaa ja kitistä.

   En vaan kestä tollasia ihmisiä. Ite oon tehny töitä 15 kesäsestä ni tollanen ajatusmaailma on aivan kieroutunu. Hävettää sanoa,että olin joskus tollaisen ihmisen kaveri.

   Poista
  2. Nimenomaan! Tollaset ihmiset on yhteiskunnan syöpä. Täällä kyllä paapotaan kaikkia pummeja liikaa. Tiukemmat tarkistukset ja kuitit mukaan nii loppuu paskan ostaminen muiden verorahoilla. Tekis kyllä mieli ilmiantaa jokainen tollanen hyväksikäyttäjä jos olis jotain hyvää näyttöä :D

   Poista
 6. Eniten mua suututtaa juurikin tuo alkoholilla kerskailu, puhumattakaan huumeista. Listassa seuraavana on sossupellet, jotka karttavat työtä kuin syöpää ja kehuskelevat kuinka siistiä on elää toimeentulotuella. Ylipäätään ihmiset, jotka kuvittelevat olevansa niin vitun cool, koska ovat edellä mainitun kaltaisia, saavat multa ainoastaan halveksuvia katseita - yleensä siksi, että he ovat täysi-ikäisiä, aikuisia ihmisiä, joilta odottaisi myös sen mukaista käytöstä ja älykkyyttä.

  Teinitytöt, joiden mielestä näkkärissä on liikaa hiilareita, saavat mut lähinnä nauramaan :D

  VastaaPoista
 7. Kyllä, juuri tämä päihtymisellä kerskailu.... "Mä en oo ollu viikkoon selvinpäin kahta tuntii pidempää vähänks oon kova äijä" ja sit alkaa kaveriporukassa mieletön vertailu kuka on vetäny päänsä parhaiten ja mahdollisimman pitkän aikaa sekasin. Tai sit tää ku yks kaveri ei oo pariin viikkoon polttanu tätä juurikin niin taianomaista pilveä, niin heti alkaa muiden "häh, en mä ainakaan ois polttamatta" "höhö kuka tekee noin jonkun työn takii höhö". Oiskos se arvojärjestys nyt pikkasen päässy luistaa väärinpäin kavereilla? Eikös nimenomaan taukojen pitäis olla niitä ylpeydenaiheita jos on jostain jo jopa riippuvainen ? Tai eikö töistä olla yleensä aika ylpeitä varsinki nykyään ku ei niitä joka puussa kasva? EI mutta kun muut on ollu pitempään sekasin, niin onhan se nyt siistimpää! Huhhuh ja sit viä ihmettelee miks en nykyään kauheesti vietä aikaa kyseisessä seurassa..

  VastaaPoista
 8. Juurinkin toi ryyppäämisen kehuskelu, sit toisena naisilla kerskailu "mulla oli eilen baarissa niin paljon muikkeleita ympärillä kiehnäämässä että enää ei sormet riitä laskea".

  VastaaPoista
 9. Annan ääneni myös sossurottailulle, ja siitä ylpeänä olemiselle.
  Tosin en usko että kukaan aidosti tykkää nostaa sossusta tukia, vaan ne "No mä en sentään ole jonkun kasvottoman suuryrityksen sätkynukke tai oravanpyörässä juoksija"-selitykset ovat itselleen selittelyä jotta pystyy elämään itsensä kanssa tuntematta oloaan täysin epäonnistuneeksi. Kai se helpottaa, että sen sijaan että pitäisi myöntää olevansa se yhteiskunnan hädässäoleva joka on muiden autettavana jatkuvasti, on yritettävä kääntää ajatukset niin että onkin se kuningas jolle annetaan kaikki koska on niin ovela eikä samanlainen Helsingin herrojen lammas kuin työtä tekevät ja veroja maksavat kanssaeläjät.

  VastaaPoista
 10. Huippu teksti, osut kyllä aina niin naulan kantaan! :D Mistähän noita urpoja oikeesti satelee?

  Joo nää patalaiskat sossutuilla eläjät kyllä kiehuttaa! Mäkin tiedän tollasia ihmisiä, esim. lapsia pyöräytetään tietyin väliajoin että saa lisää massia ja istuskellaan vaan perseellä tekemättä mitään sen kummempaa elannon saamiseksi. Kehuskellaan rahalla, joka ei oo minkään muun ku saamattomuuden ansiota. Sen takia sen tuen saaminenki on vaikeeta. Jotku ei edes saa mitään etuuksia vaikka oikeesti tarttis, ja varmaan se onki tarkkaa just sen takia ku noita pellejä löytyy.
  Itteeni ainaki ketutti olla työtön, ku olla öllötti vaan päivästä toiseen eikä ollu muuta elantoa ku Kelan maksama tuki. En mä nähny siinä mitään kerskailemisen arvoista että sain rahaa vaan olemalla. Paljon ilosempi oon siitä, että mulla on nyt työpaikka eikä tartte jännittää että loksahtaako tuki tilille.

  Ja toi syömättömyys on yks typerimmistä trendeistä mitä voi keksiä. Joo voi että kun sulla on itsekuria ku et syöny tänään muuta ku keksin kurkkusiivulla! Siinä ollaan sitte kunnon kataboliassa ja kroppa on ihan aliravittu. Mikä siinä on niin vaikeeta kattoa esmes netistä oikeaoppiset ohjeet laihuttamiseen, jos oma selluliittipeppu ei miellytä? Tai syö sitä perus perunamuusia lihapullilla ja vaikka jopa urheilee, ei siihen mitään nälkälakkoa tartte.

  VastaaPoista
 11. Mua ärsytää KAIKKI kerskailu. Toki itsestään pitääkin olla ylpeä, jos aihetta löytyy, mutta ite oon niin vaatimaton tyyppi, että hävettää muidenkin puolesta, jos joku alkaa rehennellä ja julistaa. "Minäpä olen raatanu töitä 14-vuotiaasta kun muutin kotoa ja ikinä en oo sen jälkeen vanhemmilta rahaa kinunu!" "Pudotin 50 kiloa kun lopetin vaan kaljan juonnin, ei siihen tartte ku rautasta itsekuria!. Ihan yhtä ärsyttävää kuin "voin juua vittu vaik kolme pulloo kossuu, eikä tunnu missää"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Itsestään saa olla ylpeä, mutta ei muiden kustannuksella.

   Poista
 12. Mut saa kiehahtamaan palkkatuloilla, alkoholin määrällä tai rahankulutuksella kerskailu. Siis ai helvetti !
  Mulla on yks tuttu, joka aina jaksaa kertoa että " sit join lavan bissee ja viis pulloo viinaa ja pari siiderii ja salmarii ja kossua JA EN OLLU KÄNNISSÄ :) "ööööö.... no ihan vitun hieno juttu ?.....vai eikö sittenkää. En nää viinapäällä kerskailussa mitään hienoo.
  Sit toi rahantulo/meno !!! " siis näistä töistä joita tein vain viikonlopun ja en oikeestaa sitäkää nii sain 500 euroa ja noista toisista jutuista sain 800 euroa ja ens viikolla tulee uus palkka :))) " no hei tosi kiva juttu. Et varmaa tullu ajatelleeks että tässä porukassa kelle tätä juttua levittelet saattaa olla ihmisiä, joilla ei oikeesti ole paljoa mitään palkkatuloja ja sinnittelee, jotta saa vuokran, ruuan ja muun elämisen just ja just maksettua ? VALOJA TAULUUN. Sit se, että jotenki se että kuluttaa rahaa paljon on jotenki hienoo ?? " siis ku mulla on varaa nii kulutin näin paljon "- tyylinen letkauttelu ei herätä mun kiinnostusta tyyppiä kohtaan yhtään. Yksi mun tuttu jaksaa aina kertoa että " siis tilasin Victoria's Secretiltä alusvaatteita ihan sikan ja ne makso jotain 300 euroo yhteensä, sit mun piti viel maksaa tullimaksut joku 80 euroo ja joku tilausmaksuki siihen tuli joka oli kai sellanen 30 euroo :)) ja tietenki siihe tulee viel pari postimaksuu !" tähän samat kommentit ku tohon alkoholikohtaan....
  joo tässä oli avautuminen, mutta kirjotitpa Jenni niin suoraan asiasta että oli pakko kertoa omat kokemukseni ! :--D

  VastaaPoista
 13. Dokaamisella retostelu, huumeet laillisiksi ja muu typerä poliittinen hurskastelu (etenkin silloin kun henkilöllä itsellään ei ole aikomustakaan edes hakeutua politiikkaan vaan maata päivät selällään), sossutukien nostelu ja niillä elämisellä hypettäminen, huonot koe-arvosanat........ Voisin jatkaa tätä loputtomiin!

  Ehkä kaikista vituttavin mihin vasta törmäsin, oli nuoren poskareita vuoden polttaneen tytön ulina siitä ettei voi lopettaa röökiä koska siitä seuraavat kaksi viikkoa olisi niin fyysisesti ja psyykkisesti raskasta??? Sen naurettavan vikinän kuuntelu oli fyysisesti ja psyykkisesti raskasta (itse kun olen polttanut 10-vuotta ja en sillä leuhki, mutta tiedän että jos poskareita on vuos tupruteltu, sen röökin voi kyllä lopettaa- kun minäkin voisin!)

  Huh, kiitos sun blogista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten se, että joku haluaa huumeet lailliseksi, on poliittista hurskastelua?

   Poista
  2. Se, että kun huumeet sattuvat nyt olemaan Suomessa laittomia, ni sit itketään sitä et kuinka ne pitäis laillistaa ja Suomen valtio on niin perseestä kun huumeet kielletään siksi ja koska kun jadda jadda...... Tarkoitin siis että jos haluaa johonkin lakiin muutoksen, ni pitiskö hankkiutua sitten kaikessa rauhassa sinne päättäjien paikalle? Harva asia muuttuu kotona niistä huumepäissään itkemällä...... Kunhan vain sanon.

   Poista
 14. melkeen jopa liittyy aiheeseen, päivän mikä vituttaa part 58692: #vetovelvollisuus #tänää #vetoo ja sitte kuva jostai teinistä breezerpullo kädessä...eih

  VastaaPoista
 15. Tipattomalla kerskailu. Kyllä menee huonosti jos vuosi ilman viinaa on saavutus (olettaen ettei ihan oikeasti ole sairas.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohan se hieno juttu. Et oikein tajunnu tässä tätä pointtia. Mielummin kerskailee tipattomuudesta ku tipallisuudesta.....

   Poista
  2. Tajusin pointin ihan hiton hyvin, kiitos vain. Ei ole minkäänlainen saavutus olla juomatta, ellei ole alkoholisti. Sitten sen vuoden jälkeen vedetään senkin edestä. Tosi cool man. Tosi arvostettavaa.

   Poista
  3. Mun puolesta ne voi kerskailla jotka on ollut juomatta vuoden, kaksi tai useampia, se on aina hieno juttu jos joku pystyy elämään ilman alkoholia. En ny ihan ymmärrä että mikä sua siinä sitten vituttaa jos joku on ylpeä juomattomuudestaan..?

   Poista
  4. Se on vähän sama asia kuin jos minä ylpeilisin sillä, etten ole hommannut ajokorttia. Jee en saastuta, mutta faktahan on se, ettei se mikään saavutus ole.
   Ja kuka on sanonut, että minua vituttaa? Taidetaan taas anonyymina olkinukkeilla ihan urakalla ;)

   Poista
  5. Huomaa et on pikkuplikka kysees täs :D

   Poista
  6. Sitte on hienoa, jos on entinen alkoholisti ja ollu vuoden kuivilla. Sitte ei oo hienoa, jos haluaa vaan lesota ja tekee seuraavana uutenavuotena numeron siitä, että on ihan maistissa.

   Mitä kannattaa?

   Poista
  7. Huomaa että on anonyymi kun noin typerää kommenttia lyödään tiskiin. Jäikö jotenkin isonlaatuisesti ohi, että en puhu alkoholisoituneista?
   Alkoholin jättäminen pois, on täysin sama kuin jos jättäisi herkut pois. Herkut ovat omalla tavallaan sosiaalisia ja psyykkisiä huumeita, muttei se silti ole isoimman lesoilun asia, jos pystyy olemaan kuukauden ilman suklaata. Varsinkin kun suklaata vetää kuukauden jälkeen kolme laatikollista.
   "Jee tipaton tammikuu, oon niin ylpeä itsestäni!" ja Helmikuussa kännit. Tosi hieno juttu hei! Kannattaakin olla ylpeä.
   Mutta enhän minä tiedä, varmasti edellä mainittu on kaikista kasvaneista ja kypsyneistä valtava ja arvostettava saavutus, sillä eiväthän pikkulikat tiedä mitään :)

   Poista
 16. Ketuttaa kyl ihan hitosti ihmiset jotka PÄÄTTÄÄ olla opiskelematta ja menemättä töihin, kun sitä rahaa saa istumalla kotonakin! Varsinkin kun itse en PYSTY niin helposti työelämään/opiskelemaan kuin muut kun on paniikkihäiriö ja ahdistuneisuutta, vaikka haluaisi. Ja vähäsen meinasi lentää kaukosäädin televisioon kerran kun tuli yksi ohjelma jossa haastateltiin 30-vuotiasta hemmoa, joka oli päättänyt olla työtön ja sen mielestä oli välillä rankkaa kävellä 2km sossuun heittämään papereita!

  Sitten ihmiset jotka kehuu seksikokemuksillaan ja sillä määrällä, yksi ent. kaveri hankki seuraa seksichateista ja kehui kun sai joskus parrua vähäsen joltakin hyvännäköiseltä hemmolta tai kun baarissa joku guido tuli juttelee ja ne meni sen luo ja aamulla muisti mennyt. Hyi vi*tu ja onnea vaan sillekkin korvakuppineen (niin ja oli vielä muuten kihloissa kun tätä teki). Niin ja tämä samainen ihminen kehui myös sillä kun "eilen oli hiton hyvät bileet, en kyl muista mitään".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niin samaa mieltä etenkin tuosta ekasta kappaleesta, koska no, opiskelen kyllä alaa jota lähestulkoon rakastan (raksainssiksi), mutta vanhoista koulukiusaamisjutuista sun muista asioista kumpuavat paniikkikohtaukset, pelot ja ahdistukset sitten hidastaa ja hankaloittaa toisinaan sitä, esimerkiksi tenteissä käyminen on joskus todella vaikeaa, vaikka asian osaiskin ja olisi hyvin opiskellutkin.

   En oikeastaan tiedä miksi ees tänne tän kirjoitin, mutta jotenkin tuo anon kirjoittaman kommentin ensimmäinen kappale oli ihan kuin omasta suustani. Toki tiedän että on muitakin joilla samanlaisia ongelmia on, mutta toisinaan tuntuu tosi hankalalta ja "yksinäiseltä" juuri tämän asian kanssa.

   Poista
 17. Kiva tää sun blogin uus ulkoasu, ihanan kesäinen :)

  VastaaPoista
 18. Mua ärsyttää kavereilla ja omalla suosiolla kerskailu vielä kun ollaan 25-vuotiaita. Ymmärsin sen niiku joskus yläasteella, että piti olla suosittu ja paljon kavereita, mut vielä tässä iässä... Tyyliin "mä oon niin kiireinen, mul on niin paljon kavereita, joiden kanssa me tehdään niin paljon hulluja juttuja! Me postataan toisistamme koko ajan facebookkiin kuvia ja tagataan toisiamme eri paikkoihin, et kaikki nyt ihan saletisti tietää, et me ollaan täynnä elämäääää!"

  VastaaPoista

 19. Yksi typerimmistä "nykyajan" ilmiöistä on tämä rikkaiden teinien kerskailu siitä, kuka hajottaa iPhonensa nopeiten. Puhelinta uitetaan muka vahingossa maitolasissa, vessanpöntössä ja luuri ottaa osumaa niin kivilattiaan, asfalttiin kuin parkettiinkin. Eihän se mitään haittaa koska isi ostaa osamaksulla uuden vaikkei vanhaakaan ole saatu maksettua!
  Te jotka kerskailette tällä, hävetkää! Jos kuitenkin huvittaa rikkoa kalliita laitteita niin ostakaa ne edes omalla rahalla.

  VastaaPoista
 20. Eniten mua vituttaa pahoinpitelyillä lesoominen. Siis toisen ihmisen tahallinen satuttaminen mahdollisesti sairaalakuntoon asti on iha vitun COOL! haloo..

  VastaaPoista
 21. tää ei ehkä vituta eniten mut tuli mieleen ekana :D eli se kun jotku 15w lissut jakaa facebookkiin jotain IL:n artikkeleja otsikolla "runsas seksin harrastaminen pitää terveenä" ymsymsyms ja sitte kommentoi niihin "hihihiihihi tää selittääki paljon ;)))))))" . Ja yleensä nää on niitä tyyppejä jotka "seurustelevat" 20 eri jätkän kanssa parin kuukauden aikana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. eikä oo vaan niitä 15 vuotiaita vaan jopa kolmekymppisiä.. hohhoijaa..

   Poista
 22. Paljon sun ka oli lukion päättärissä ? Jäi häiritsemään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. olikoha 6,4 ........ tai jotain sinne päin.

   Poista
 23. ah !! " ei vittu oikeeseti pöllin niinku kolmet rintsikat ja ripsarin ja sit otin vielä juoksukoiran hihi" hienoo ? Ja yhtä ihailtavaa on myös se rahan kuluttamisella leijuilu. namnam

  VastaaPoista
 24. Tunnen erään, joka on hyvin toimeentulevan perheen ainoa lapsi, ja ai että sen jutut saa välillä otsasuonen sykkimään. Ainaista kerskailua isän rahoista ja sisarettomuudesta, katsokaas kun MINÄ saan aina kaiken mitä haluan!
  Pari kertaa oon meinannu läpäyttää oikein kunnolla.

  VastaaPoista
 25. Mua ärsyttää ne jotka kerskuu rahoilla! Etenkin kun ne ei oo ees omia, vaan "pappa betalar" :D Mä en ymmärrä miten joku voi kerskua sillä että on saa jotain jatkuvasti vaikkei tee asialle itse mitään. Eiks jokainen osaa kuiteski sitä rahaa tuhlata, yleensä vielä paremmin kun ei tarvii säästää omia rahoja mihinkää kun joku muu maksaa kaiken puolesta.

  VastaaPoista
 26. Jotenkin surullista, että omassakin kaveripiirissä on vieläkin ihmisiä jotka kerskuvat petikumppaneillaan, sillä kuinka kännissä olivat viikonloppuna, pahoinpitelemisellä ja sillä kuinka joku ansaitsee turpaansa. Ei se ikä näköjään viisautta tuo. Eniten kyllä naurattaa se, mitenkä joskus nuorempana eräs tyttö kehuskeli sillä, että oli oksentanut kännipäissään vihreää oksennusta...

  VastaaPoista
 27. viinapäällä kerskailu... (myönnän olen itsekin kyllä syyllistynyt tenuna, pyydän anteeksi) mutta pahinta ehkä on noi sossupummit ja sitten kermapersemukulat! tulee erityisesti mieleen yks jonka ahteri on niin kermanen että sinne solahtais jalka reittä myöten... hän on vielä kaiken lisäks ainoo lapsi ja jaksaa ihan jatkuvasti muistuttaa siitä kuinka hän nyt vaan tuppaa aina saamaan haluamansa. tosta viinapäästä vielä, että toinen rasittavuus on absolutistit, jotka tekee absolutismistaan ihan yliampuvan numeron ja pitää alkoholin kohtuukäyttäjiäkin elämässään epäonnistuneina rapajuoppoina. okei, kiva että et juo, mutta en mä oo sua huonompi ihminen jos joskus maistuu naukku.

  avautuminen on ihanaa.

  VastaaPoista
 28. Mua ainakin ärsyttää suunnattomasti ihmiset jotka kerskuu lähtevänsä baariin tai edes juomaan, ja vielä näillä Petri Nygårdin hauskoilla lausahduksilla. "Hyvästi selvä päivä with my ladies ;)))".. Kaikkihan tähän syyllistyy ehkä joskus mutta aina kun avaa facebookin.. Tarviiko niitä joka helvetin juomiskertoja sinne päivittää, ku ketään ei kauheesti ees loppujenlopuks kiinnosta. Toinen on kans "joku tupakalle?" jossa mun mielestä haiskahtaa pieni kerskuminen siitä, et polttaa ja se on niin hienoo.

  VastaaPoista
 29. Kaikkien edellä mainittujen lisäksi mua suunnattomasti ärsyttää lääkityksellään (useimmiten psyykelääkkeet) kerskailu. "Mähän siis joudun syömää maksi annoksen seroqueliä, oon siis iha vitu sekasin ja cool"

  VastaaPoista
 30. Niin kismitävää tämä 15 v teinien ja erityisesti tyttöjen "vi*** mä hakkaan sen jos se tulee jotai aukooo,juu ei kannata mulle mitää sano on nimittäin ennekin tullu vähä käytettyy nyrkkei ;);););) hei tosi hienoo mutsis on varmaa ylpee !

  VastaaPoista
 31. Mun SUURI ärsytyksen kohde on: urheilulla ylpeily. Eli mitä enemmän harrastat liikuntaa, käyt salilla, juokset, nostat penkistä; sitä parempi ihminen olet?! Minulle henkilökohtaisesti on yksi lysti kuinka monta kertaa viikossa joku tavallinen tallaaja esim. käy salilla tai päinvastoin, kuinka VÄHÄN joku liikuntaa harrastaa.
  Facebook tuntuu tänä päivänä olevan yksi ko. asian tiedotusvälineistä, jonka kautta ikäänkuin kerätään itselle jotain näkymättömiä pisteitä urheilun harrastamisesta. Tai ehkä se toimii jollakin oivana tapana itsetunnon nostattamisessa..?

  Jokainen nauttikoon itse liikunnan iloista itsekseen, ja olkoon siitä onnellinen. Moinen turha ylpeily asiasta on täysin turhaa! Se ei kenestäkään tee sen parempaa tai huonompaa ihmistä, mitä enemmän urheilun ystävä olet. Jokaisen meidän omia valintoja elämässä.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!