HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

treenipostausta toivoneet, katse tänne!

Monet monet monet teistä ovat toivoneet "treenipostausta", joten kysynkin:

mitä haluatte sen sisältävän?

ruokavinkkejä, konkreettisia jumppaliikkeitä, vinkkejä kotijumppailuun....? Yritän parhaani mukaan toteuttaa toiveet tasapuolisesti ja saada postauksesta mahdollisimman kattavan! :)


26 kommenttia:

 1. Ruokavinkit olis kivoja! :)

  VastaaPoista
 2. Ruokavinkkejä ja sitten et mitä kaikkia liikuntamahdollisuuksia kotoa käsin on mm. kenkkeilyn lisäksi. Itse en raaski maksaa enää elixia jäsenyydestä 55€/kk :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. missä elixia maksaa vaan 55e/kk :o mulla ainaki maksaa joku 70

   Poista
 3. ooi ois ihan mahtava saada jonkinlainen yleispätevä koko kropan perustreeniohjeistus kotioloihin! kyllähän nää punnerrukset ja kyykyt on jollain tasolla tuttuja, mutta lieneekö muutama hassu yksipuolinen liike kovin tehokas kunnon kohottaja.. ylipäätään kohta jo kakskymppisiä lähestyvänä urpona ois kiva tietää, miten se kotitreenaus on tehokkainta. sarjat ja toistot ei kerro mulle mitään mitään, olisi aivan loistavan hienoa jos vääntäisit rautalangasta!! :) tuntuu että sulta vois löytyä oikeesti hyödyllistä kokemusta ja järkeä perustreenin neuvomiseen, kiitos jo etukäteen..

  t. opiskelija ilman rahaa kuntosaliin tai personal traineriin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 4. Liikkeitä tulvii joka paikasta, joten mieluusti ruokavinkkejä (jos ne ei mene samanlaiseksi hifistelyiksi kun treeniblogeissa tyyliin afrikasta tilattu superfoodproteiinimagaraakasuklaajauhe-smoothie) :)

  VastaaPoista
 5. Differentiaali- ja integraalilaskenta

  VastaaPoista
 6. Mä oon ainakin ihan hukassa. Millä liikkeillä esim. se masu pienenee!? Eli jos kertosit jotain liikkeitä joita ite teet, kuinka mointa toistoa jne, kuinka usein viikossa. Tehokkaita sellaisia. :D

  Oon ihan toivoton liikunnan suhteen..

  VastaaPoista
 7. Kotireeniä! Liikkeitä, toistomääriä.. Itel ku ei oo mahollisuutta saleiluun.

  VastaaPoista
 8. Mitä teet salilla jalkapäivänä? Toistojen määrät, liikkeet, painot? Entä mitä painotta tehtäviä liikkeitä? :) Kiitos sikana!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Painoja mun on turha kertoa, kun jokainen tekee eri määrillä riippuen omasta lihaskunnosta ja tavoitteista. Mutta siis sillon on painot kohdillaan, kun viimeset ttoistot on tuskaa mutta suht tyylipuhtaita ( mä oon maailman epätyylipuhtain kuntoilija niin hyvä mun on kertoo :D)

   Poista
 9. Olis ihana saada perus treeniohjelma edistyneelle ja jotain ruokavinkkejä:) Personal treinerit maksaa vähä liikaa opiskelijan budjetille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ku mulla joskus olis tietotaitoo ja koulutus tohon :D

   Poista
 10. ruokavinkit, varsinkin laihdutusruokavaliovinkit :) tai siis silloin kun laihduit noin paljon niin sen aikaisia :)

  VastaaPoista
 11. ruokavinkit! paitsi jos se on vaan napostelupainotteista ;)

  VastaaPoista
 12. Jotain salireeni-vinkkejä!c:

  VastaaPoista
 13. salitreenivinkkejä, ruokavinkkejä, vatsalihastreenivinkkejä ja sitten, että minkälaisia proteinijuomia/patukoita käytät, suosittelet ja kuinka paljon ja millon syöt/käytät niitä ?

  VastaaPoista
 14. Sun lemppariliikkeet punttiksella, tai ylipäätään mitä lihaksia rasitat salilla kaikkein mieluiten. :D Sitte jos jotain lisäravinteita ämppäät niin niistäki ois kiva kuulla :) Ja toi kotijumppajuttu olis kanssa kiva!

  VastaaPoista
 15. vinkkejä millä liikkeillä saa hyvän perseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. All you have to do is squad

   Poista
 16. Mä haluisin tietää sen, miten alotit sillon pari vuotta sitte (silloko se oli). Mitä kaikkea teit silloin alussa? Mikä muuttu edelliseen ja miten? Noi sun reeniä horo reeniä -kuvat on ihan vau. Et oo vissiin hirveesti kirjotellu tuosta, tai sit mulla on menny ohi.

  Ruokavinkit kiinnostais! :)

  VastaaPoista
 17. Vinkkejä kotijumppailuun!

  VastaaPoista
 18. Kotijumppailuun vinkkejä! Sali on mulle vaikea vaihtoehto, kotitreenit sen sijaan kiinnostais! Toivottavasti kerrot, ilmeisesti en oo ainut jota kiinnostaa :D

  http://veeruskancarpediemblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!