HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

koukkuotsikot

Mä olen ennenkin  kirjoittanut iltapäivälehtien koukuttavista - suorastaan kusettavista - otsikoista, mutta taas viime aikoina on lehdet olleet täynnä sellaista settiä, että voi morjes... Itsestäänselvyyksiä fanaattisten otsikoiden takana.Pakko kokeilla, oliskos musta alalle!

"MEGAYLLÄTYS - TÄLLÄ TAVALLA KILOT KARISEVAT!
Lihavuustutkijat ja liikunta-alan ihmiset, ovat löytäneet huippudieetin, joka takaa painon putoamisen helposti ja turvallisesti! Myös fitnessmalliurheilijatähti Noora-Maija Koikkalainen suosittelee! Kokeile ja ylläty!
1. Syö vähemmän paskaa
2. Harrasta liikuntaa"

"YLLÄTTÄVIÄ SYITÄ AVIOEROILLE - VÄLTÄ NÄITÄ!
Usko tai älä, muutkin syyt kuin likaiset sukat lattialla ja tiskivuorosta laistaminen voivat aiheuttaa vakavia ogelmia parisuhteissa. Lue Iltashokkiuutislehden rakkausekspertin, Jorma "the Love" Möttösen, uusimman tutkielman tulokset! Näitä kannattaa välttää!
Pettäminen ajaa silloin tällöin parisuhteita karikkoon; vastoin yleisiä käsityksiä, se voi tuntua pahalta toisesta osapuolesta. Myös jatkuva nalkuttaminen ja päänaukominen voivat olla - harvinaisia, mutta mahdollisia - syitä eroille. Haukkuminen, naljailu, henkinen väkivalta ja uhkailu saattavat myös vaikuttaa eropäätökseen. Lupausten pettäminen, salailu ja ylimielinen asenne pääsivät myös listalle."

Älä ole täysi lehmä; se voi pahimmassa tapauksessa johtaa eroon! Toim. Huom. Kuvan bikinimissi ei liity tapaukseen.


"OUDOIMMAT TAVAT SELÄTTÄÄ SYYSFLUNSSA - NÄITÄ ET OLE KOKEILLUT!
Juo kuumaa, pukeudu lämpimästi, älä pyöri kuralätäkössä paljain jaloin, lepää ja ota nuhalääkettä. Maratonia ei kannata juosta keuhkokuumeessa, vaikka voisi kuvitella tästä olevan hyötyä elimistölle. Usko pois, näillä vinkeillä voit olla jo viikon päästä entisenlainen, oma terve itsesi!"

"USKO TAI ÄLÄ, NÄITÄ LAUSEITA EI KANNATA LIPSAUTTAA KESKEN SEKSIN!
 Koetitko kuulostaa kiihottavalta? Menikö mönkään, kun yritit ylistää partnerisi petitaitoja? Seuraavat lauseet kuitenkin kannattaa jättää sanomatta - vaikka niitä yleisesti makuukammarin puolella viljelläänkin!
1. sä haiset lannalle
2. uuh baby, sä saat mut purkautumaan tulivuoren lailla
3. mä taidan kohta ihan vähän oksentaa
4. missä mä muuten oon?
5. huomaa, että oot ihan ku äitis/isäs!"

"SEURAAVAT VAROITUSMERKIT VOIVAT VIESTITTÄÄ TERVEYDENTILASTASI!
Lehtemme lääketieteiden kirjekurssin käynyt mututuntumatohtori Aimo Kura on toteuttanut Suomen valtion tuella 150 000 euron tutkimuksen, joka paljastaa terveyden epävakaan tilan hyvin varhaisessa vaiheessa. Olisitko uskonut seuraavien olevan hälyttäviä merkkejä terveydentilan laskusta? Esimerkkejä tutkielmasta:
Kolmatta vuotta jatkuvat vatsavaivat esimerkiksi voivat viestittää ruoka-aineallergiasta, suolistosairaudesta tai jostakin muusta ikävästä ongelmasta - niin hullulta kuin se kuulostaakin! Oksentaminen jatkuvalla syötöllä voi myös kertoa sinun olevan sairas. Hampaiden tippuminen, kuusi viikkoa kestävä pääsärky, verenvuoto erinäisistä kehonosista tai yllättävä sokeutuminen voivat myös viestittää jonkin olevan vinossa. Myös silloin, kun makuaisti menee, ei tunne raajojaan tai pää ei ole seitsemään vuoteen kääntynyt, voi olla kyse terveysongelmista."


"VALTAVA PALJASTUS MIESTEN MAAILMASTA: TÄLLAISISTA NAISISTA MIEHET PITÄVÄT!
Miehet voivat pitää mm. seuraavanlaisista naisista: laihoista, lihavista, normaalipaioisista, pitkistä, lyhyistä, lihaksikkaista, pyöreistä, isorintaisista, pienirintaisista, sinisilmäisistä, tatuoiduista ja jopa ruskeatukkaisista naisista! Osta liite, niin selviää loputkin naistyypit, jotka voivat olla miesten mieleen! Sisältää iloisia uutisia kiharatukkaisille, housuja käyttäville ja keskipituisille naisille!"32 kommenttia:

 1. Nää on just näitä! Tai sit on ihan käsittämättömiä esim iltalehti paripäivää sitten: Tauski unohti poikansa syntymäpäivän - Henna taistelee surun keskellä! Ja todellisuudessa se Henna tilitti jonkun läheisen kuolemasta ja mainitsi sivumennen pojan synttärit jotka Tauski unohti. Ylipäätään ko. henkilöitä koskevat uutiset on aika turhia...

  VastaaPoista
 2. toivoinkin postausta näistä, nää on parhautta:D
  Yks päivä satuin vilkaisemaan kännykkääni tulevat uutis (juoru) otsikot, yksi oli tälläinen:
  "Supertähti ja paparazzi kolaroivat, katso rajut kuvat!"
  Todellisuudessa siellä oli kuvia, kuinka paparazzi makasi pyöränsä kanssa maassa ja naista kiskottiin jaloilleen. Mitää rajua tässä ei siis ollut..

  VastaaPoista
 3. Nämä mahtavia! Sitten on kanssa ne erittäin hämäävät otsikot esim. 'kilpikonna varasti 24 auton rekkarit yöllä' piti lukea pari kertaa että tajusin ettei uutisessa puhuta siitä matelijasta vaan rekisterikilpivarkaasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KILPIKONNA EI JUMALAUTA :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:DDDDDDDDDDDDDDDDDD:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

   Totaalinen putoaminen. (No kello on 6:30!)

   Kilpikonna hhahaahhahaha

   Poista
  2. XDXDXDXDXD ei oikeesti oo totta:D minäki luin ja olin sillee eihän sellane pysty siihe..

   Poista
  3. haha, mä muistan ton otsikon! :DD

   Poista
 4. Nämä mahtavia! Sitten on kanssa ne erittäin hämäävät otsikot esim. 'kilpikonna varasti 24 auton rekkarit yöllä' piti lukea pari kertaa että tajusin ettei uutisessa puhuta siitä matelijasta vaan rekisterikilpivarkaasta...

  VastaaPoista
 5. Mun suosikkini on: Jenni näyttää kaiken - Katso rohkeat kuvat. Oikeasti Jenni ei näytä kaikkea. Hyvä jos edes napa näkyy.

  VastaaPoista
 6. ehkei sun pitäisikään koota kirjaa blogiteksteistäsi, vaan siirtyä terävine kielinesi ja kyninesi journalismin saralle. minä ainakin lukisin "Jenniä"!

  VastaaPoista
 7. "Suomen valtion tuella" :D

  Loistavia!

  VastaaPoista
 8. Jorma "the Love" Möttönen :ddddddddddddd

  VastaaPoista
 9. Hajosin varsinki vikalle paljastukselle :DD

  VastaaPoista
 10. Raju tappelu leirintäalueella - Poliisi käytti voimakeinoja!

  50-vuotias mies löi 56-vuotiasta miestä leikkisästi makkaratikulla sääreen karavaanariparatiisin grillikatoksella, josta suivaantuneena 56-vuotiaan miehen vaimo soitti poliisit. Virkavallan saapuessa paikalle oli rouva juuttunut perseestään kiinni muoviseen puutarhatuoliin, josta poliisit joutuivat irrottamaan hänet hajottamalla tuolin.

  VastaaPoista
 11. "Lehtemme lääketieteiden kirjekurssin käynyt mututuntumatohtori Aimo Kura"

  Itken ilosta...

  VastaaPoista
 12. Ettekö te tiedä miksi iltalehti kirjottaa tollasia juttuja? No siks, koska tää maa on täynnä lampaita ja idiootteja jotka tollasta moskaa lukee - ja uskoo vielä kaiken. Näin saadaan oikeat isot asiat pois kansalaisten mielestä, kuten raha-asiat jotka ovat päin vittua, varmaan yhdellä kädellä voi laskea kuinka monta teistäkin tietää paljon suomi on velkaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä näitä tosikkoja tänne eksyy? :D

   Poista
  2. En ottanut tosissaan tekstiä, nauroin Jennin hauskoille otsikoille, kunhan vain kerroin yleisen mielipiteeni iltalehden otsikoista, en maininnut kommentissani sanaakaan tästä jennin postauksesta. Mutta tässä sen taas näkee ettei suomalaisia kiinnosta muu kuin postauksessa olleet otsikot :D

   Poista
 13. Joku Joni Lyttinen on tehnyt Facebookissa tilapäivityksen, johon on kopsannu sun muumit facebookissa -jutun. Se on siis julkisena ja sitä on jaettu tällä hetkellä 370 kertaa, ajattelin vaan kertoo ku pisti vähän ärsyttää et porukka jakaa sitä koko ajan mut missään ei sanota kuka sen on alunperin kirjottanu :S

  https://www.facebook.com/jomppez/posts/10200565346671511

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä helvettiä :D yli tuhat jakoo, hyvä vaan ku ei oo mun nimee mainittu :D

   Poista
  2. Joo, no tänään tuli viel toinenkin vastaan :)) Reilua porukkaa

   https://www.facebook.com/kimi.liimatainen/posts/10202203062303934

   Poista
  3. Juu samaa olin tulossa ilmottaan. Ton Kimin postaukseen mä törmäsin ite.

   Poista
 14. Mie olin tulossa samasta ilmottaa että muumipostausta jaetaan siellä häikäilemättä

  VastaaPoista
 15. Kannattaa ottaa ylläpitoon yhteyttä, onhan toi kuitenkin ilman lupaa otettu et vois siinä olla kyllä kirjottajan nimi mainittu.

  VastaaPoista
 16. hahahaa täydelline postaus taas! nauroin ;>

  VastaaPoista
 17. kolmanteenkin postaukseen facebookissa törmäsin! se oli joku nainen joka kopsas ton muumit jutun

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!