HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 5. syyskuuta 2013

Palautetta

Tuntuu, että se on bloggari, joka saa ja joka pyytää palautetta, mutta nyt kyllä aion antaa palautetta lukijakunnalleni. 

Pääsääntöisesti mulla on mahtavia lukijoita, jotka tekevät postauksista paljon enemmän kuin pelkkiä postauksia - keskusteluja, juttutuokioita, hyvässä hengessä avautumista, rakentavaa pohdintaa, kertomuksia kokemuksistaan ja hauskoja tarinoita perätysten. Veikkaan, että välillä on suurempi nautinto lukea kommenttiboksi, kuin itse postaus. Saan myös päivittäin mahtavia postausideoita, paljon palautetta, sähköpostiakin tipahtelee silloin tällöin, tsemppiä ja kiitoksia. Myös tulee rakentavaa kritiikkiä ja epäkohtiinkin puututaan - hyvä näin.

Mutta sitten on se omalaatuinen sakki, jonka tehtävä on tulla ensin pahoittamaan oma mielensä ja sen jälkeen muiden mieli mesoamalla kommenttiboksissa ku jotkut raivohullut terrierit. Anonyymisti. Aina anonyymisti. Itseeni kohdistuvaa paskamyrskyä tulee esille hyvin harvoin, mutta se tyyli miten porukka kommenttiboksissa toisilleen ajoittain kommentoi on välillä täysin ala-arvoista ja melkein jopa järkyttävää. Ei kai ny aikuiset ihmiset ihan oikeasti voi tulla rageamaan jostain typerästä mielipideasiasta toisilleen ja haukkumaan surutta vieraita ihmisiä jonkun helvetin blogin kommentointiosioon? Ikävä kyllä voi. 

Toivonkin skarppausta kommentoinnin suhteen - muuten joudun ikävä kyllä poistamaan mahdollisuuden kommentoida anonyymisti ja musta se on aivan täydellisen epäreilua taas sitä suurempaa ja fiksumpaa anonyymisakkia kohtaan. Kritiikin antamista ja väittelyä saa toki harrastaa, mutta hyvässä hengessä. Blogi on huumoriblogi, jonka tarkoituksena on saada hyvää mieltä ja luoda jonkinlaista yhteenkuuluvuudentunnetta, ei päinvastoin. Jos joku asia vituttaa niin kovasti niin a) mielipiteensä voi tuoda julki asiallisesti ja haukkumatta tai b) pitää suu kiinni ja mennä vaikka lenkille tuulettamaan päätä. Tämä ei ole oikea paikka purkaa jotain sielunsa solmua kanssakommentoijiin. Se ei sovi tämän blogin tyyliin ja mä en sellaista katsele. 

Kiitos lopuksi teille kaikille asiallisille ja ihanille lukijoille ja kommentoijille, te olette suuri osa blogia ja sen pystyssä pysymistä. Olette kerrassaan mahtavaa sakkia! Edelleenkin mua saa lähestyä niin kommenttien kuin sähköpostienkin merkeissä, on aina mukava vaihtaa kuulumisia! :) 

Öitä, nää unis ötököitä <3:Jenni täältä sängynpohjalta!


9 kommenttia:

 1. Oon täysin samaa mieltä! Ihanaa ku otat lukijat noin hyvin huomioo :) tää on yks parhaista blogeista mitä oon ikinä lukenu!

  VastaaPoista
 2. Taas jälleen kerran on oltava sun kanssa samaa mieltä Jenni! Itse olen suosiolla skipannut kommenttien lukemisen kaikkein provosoivimpien aiheiden kohdalla, koska vitutuskäyrät lähtee yleensä aika nättiin nousuun näiden mielensäpahoittajien takia:D Täytyy kyllä vain ihailla kun pysyt pääkylmänä :D Pakko vielä sanoa että oot ihan mahtava ja sun tekstit piristää aina huonoimpinakin päivinä! Sulla on mahtava asenne!:)

  VastaaPoista
 3. Taas jälleen kerran on oltava sun kanssa samaa mieltä Jenni! Itse olen suosiolla skipannut kommenttien lukemisen kaikkein provosoivimpien aiheiden kohdalla, koska vitutuskäyrät lähtee yleensä aika nättiin nousuun näiden mielensäpahoittajien takia:D Täytyy kyllä vain ihailla kun pysyt pääkylmänä :D Pakko vielä sanoa että oot ihan mahtava ja sun tekstit piristää aina huonoimpinakin päivinä! Sulla on mahtava asenne!:)

  VastaaPoista
 4. Asiaan liittymättä, sanottiin äitin kans aina iltaisin kun olin vielä pieni, että "öitä, nää unis ötököitä", noh kerran nukuin sitten äitin vieressä ja äiti oli yöllä heränny kun hirveesti heilun siinä vieressä. Olin kuulemma huutanu kovaan ääneen oikein ollessani että "äiti! Ihanaa täällä on nii paljo ötököitä että voin uida seassa!" :D oli äiti saanu kunnon naurut keskellä yötä, ja olen saanu kuulla tästä tapauksesta vielä tänä päivänäkin :D

  VastaaPoista
 5. Jos et halua kaikkia anonyymeja menettää, voithan tehdä kanssa niin että alat valvoa kommentteja ja et julkase mitään mitä et halua. Se toki rajoittaa kans keskustelua jonkun verran, kun et tietenkään vois olla sitten 24/7 julkasemassa niitä kommentteja, mutta ihan miten tuntuu parhaalta!
  ps. Aivan ihana blogi sulla! Viimeaikoina kaikki tekstit ei oo napannu, mutta varsinkin vanhemmista löytyy ihan mielettömiä helmiä. Hirmusti tsemppiä sinne ja toivottavasti jatkat bloggailua tällaisista ongelmista huolimatta!

  VastaaPoista
 6. Pitikin tulla kommentoimaan, että sun bloista on menny vähä maku. Tuntuu että teet näitä vaan lukiojoiden mieliksi, etkä omakses. Tapahan se on sekin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ensin saan kuulla, että en toteuta sitä ja tätä toivetta ja milloin toteutat juuri minun toiveeni - kommentointia ja sitten, että kirjoitan liikaa lukijoiden mieliksi :D ja miten ylipäätään kirjoitetaan ei-omaksi mieleksi? Olen aloittanut tän blogin oikeastaan siksi, että kirjoitustaito pysyy yllä lukionkin jälkeen, että en tiedä miten mun pitäisi kirjoittaa, että kirjoittaisin mielikseni? Sen haluaisin kuulla.

   Poista
  2. Teki miten teki, joku on aina tyytymätön :D

   Poista
 7. Kommentointihan olisi ihan parasta just silloin, kun siitä muodostuisi vuorovaikutustilanne tai se antaisi muuten kommentoijalle / bloggaajalle jotain. Itseä kyrsii, kun kysyt kommentilla bloggarilta jotain ihan asiaan liittyvää ja siihen ei tule vastausta - menee maku vähän koko blogiin, jos bloggarilla ei ole aikaa tai halua vastata lukijoidensa kysymyksiin. (Ja en tarkoita mitään henk.koht kysymyksiä, vaan esim. kempparituotteita tai omia kokemuksia jne)

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!