HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 25. lokakuuta 2013

älynväläyksiä

Nuorilla, teini-ikäisillä ja varhaismurkkuikäisillä on nopea ajatuksenjuoksu ja kaiken maailman mainioita älynväläyksiä syntyy niin pienessä kuin isommassakin porukassa. Eli nyt luvassa onkin listaa näistä nuorten enemmän tai vähemmän idiooteista harrastuksista ja neronleimauksista, olkaa hyvät!

Nuuskalla ja purkalla sotkeminen. Mitä helvettiä ihmiset?! Mikä pointti on liimailla sitä purukumia pulpettiin ja syljeskellä Ettania kattoon? Ei niinku voi ajanviettotapa tästä mennä ääliömmäksi. Miten pieni täytyy maailman olla, että siitä saa hupia? Mä ainakin osaan käyttää raajojani ja liikuttaa roskat roskiin.

Ohimenevien autojen heittely jäälohkareilla ja pikkukivillä. Siis on siinäkin erikoinen hupi, yrittää pahimmillaan tappaa autolastillinen ihmisiä tai ainakin aiheuttaa huikeita korjauskuluja. Varmaan tosi mieltä ylentävä fiilis, kun kolmensadan kilometrin automatkalla tuulilasi helähtää paskaksi, koska joku aivokääpiö ei vaan keksi mitään järkevää toimintaa itselleen.

Nettitutun tapaaminen jossain hämyisessä kämpässä tai muissa epämääräisissä olosuhteissa. "Mut se sano olevansa 15-vuotias tyttö!" Joo, niin se varmaan sano, mutta nyt sä varmaan hoksasit, että se valehteli. Katsos kun jotkut ihmiset on päästään kipeitä.

Viinatamponit ja muut hyvinkin epämääräiset tavat nauttia alkoholia. Se nyt vaan on sellainen juttu, että viina ei kuulu kasvavan lapsen elämään, eikä varsinkaan omille intiimialueille. Tai suoneen tai yhtään mihinkään muuhun kehon osaan. Ei edes sieltä kurkusta alas, jos ikää ja ymmärrystä on sen kanssa pelleilyyn liian vähän. On se ihmeellistä, kun täytyy oikein terveydellään leikkiä. On varmaan tosi hauskaa sitten pamauttaa ensiapuun, että jep, poltinpa etanolilla sen paikan, johon ei aurinkokaan paista.

Spray-maalitouhut. OSTAKAA KYNÄ JA PAPERIA! Jos joku kuvittelee sen olevan pontentiaalinen keino ottaa kantaa yhteiskunnan asioihin tai tuoda äänensä kuuluviin, niin huh heijaa! Mun mielestä se on ainoastaan potentiaalinen keino näyttää oma lapsellisuutensa.

Raketeilla leikkiminen uutta vuotta juhliessa. On aivan turha itkeä, että olipas paska raketti, kun Lenni-Petterillä lähti korva, silmä ja sormi siksi, kun vähän mentiin Stalinin urku -sotaa kymmenen muun huligaanin kanssa.

Yllytysleikit. "Vitosesta vetoo, että et uskalla hypätä kerrostalon katolta mattotelineelle juotuas kymmenen litraa lasinpesunestettä, sen jälkeen juosta naapurin kehonrakentajan ovelle näyttämään persettä, pissiä postilaatikkoon ja lopulta maata moottoritiellä äksänä". Vitosesta vetoo, että sulla viiraa päässä.

Kotibileet. Joo, on sitä itsekin tullut kotibileissä oltua ja nähtyä kaikkea hyvinkin hämärää, ja tästä olenkin päätellyt omilla pikkuaivoillani, että omassa kodissa ei sellaisia pirskeitä kannata pitää. Siis mikäli jos ei halua, että isän viinakaappi tyhjenee äidin korulippaan ja jääkaapin kanssa samaan tahtiin, samalla kun tupakka palaa olohuoneessa ja ruohonleikkuri seisoo keittiön pöydällä. Myös silloin ei kannata bileitä kotonaan pitää, jos ei halua kolmeakymmentä kuokkavierasta, rikkoutuneita lasiesineitä, oksennusta matolla tai saada turpaansa.

Pidä juhlat aisoissa; äiti ja isi kiittää.


20 kommenttia:

 1. Niin totta! Erityisesti häiritsee kaikki tyhmyydet, jotka kohdistuu myös sivullisiin, niinkun just esim tuo autojen sabotointi ja sotkeminen yms. Kyllähän jokainen saa olla niin tyhmä ku haluaa, kunhan ei aiheuta harmia muille! :D

  VastaaPoista
 2. Stalinin urkusota :D Päivän naurut tuli tuossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munki alkoi välittömästi tehdä mieli leikkiä tätä kyseistä leikkiä! Ps. maalla oli hyvä pitää kotibileitä, kun asui sen verran kaukana kaikista ettei kuokkavieraat vaivautunu lähtemään sinne asti. :D

   Poista
 3. Muuten samaa mieltä, mutta onneksi kaikki spray-maaleilla leikkiminen ei ole pelkkää sotkemista ja lapsellisuutta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo parhaimmillaan se on miun mielestä taidetta! http://wpmedia.news.nationalpost.com/2011/03/graffiti.jpg?w=620
   http://graffitialbum.com/g/awesome-graffiti-alphabet-and-mural-works/17-awesome-graffiti-ads-from-around-the-world-business-insider-3638/
   http://31.media.tumblr.com/tumblr_lonzenJMPv1qbz3cjo1_1280.png
   http://farm9.staticflickr.com/8009/7645669342_8981dbb46a_z.jpg

   Tossa muutama esimerkki, viimeisin on entisestä kotikaupungistani jossa kaupunki antoi vapaasti kaikkien käyttää luovaa mielikuvitustaan tietyllä alueella ja kyllä se minun mielestä piristi kaupunkikuvaa älyttömästi:)

   Poista
 4. Millon sä oot mainoksen tonne ylös läjäyttäny? :D Mut hauska postaus hei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikoja sitten indiedaysin inspirationin myötä :)

   Poista
 5. Viinatamponit no huhhuh en oo ennen kuullukkaan :O Taitaa tää 20 olla jo vanha.

  Kun mä olin nuorempi nii pidettiin useinkin kotibileitä, mutta niissä nautittiin vaan limua, karkkii ja sipsii ja tanssittiin lopuks hitaita :D Ikinä ei tullu ulkopuolisii.

  VastaaPoista
 6. Mikä on viinatamponi? :d Mutta olen kanssasi samaa mieltä kaikista asioista :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tamponi hukutetaan viinaan ja sen jälkeen laitetaan pimperoon, et viina imeytys nopeemmin ja tulis nopeemmin humalaan :D joku on tähän kai kuollutkin....

   Poista
  2. mää muistelin et iltsikas oli uutisena et se laitettii perseesee.. kai ne jätkät sen sinne tunkeeki

   Poista
  3. Tamponikännit!

   Poista
 7. 30 kuokkavierasta on muuttunut facebookin myötä jopa pariin sataan kuokkavieraaseen.. Niin ja silloin kuin minä olin nuoria, niin yksi poika laittoi raketin suuhun. Onneksi en oo nuori enää. :D

  VastaaPoista
 8. Hei! Annan sinulle haasteen: http://minunvalokuvia.blogspot.fi/2013/10/haaste-jonka-olen-jo-tehnyt-mutta.html

  VastaaPoista
 9. Kyllä sitä ilman facebookkiakin osattiin, me mentiin joskus teineinä kuokkimaan yksiin bileisiin mihin tuli lopulta tyyliin 80 ihmistä sen kutsutun 10 sijaan. Ne lähti niin lapasesta... Se koko talo oli aivan täysin tuhottu, ovia hakattiin paskaks, viinakaappi tyhjennettiin ja muuta tosi fiksua. Poliisit tuli joskus 10 aikaan ja sit me juostiin karkuun takapihan kautta jonnekkin pellolle. Hassua on, et nyt näin vanhempana tajusin vasta muutettuani nykyiseen kämppään et tää on sama katu missä toi kovan onnen talo on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis toi on kyllä niin perseestä. Mä olisin ainaki iha helvetin vihanen jos mun talolle kävis noin. NIihi ovii sun muihin on kuitenki käytetty rahaa ja se on toisen omaisuutta. Paska fiilis jäis jos jokku vaan tulis ja tuhois kaiken minkä eteen mä olisin töitä tehny. Kai te jotenki korvasitte näitä vahinkoja tällee iha reiluuden mielessä?

   Poista
 10. Itsekin olen noita teinien touhuja huokaillut kun töissä olen kaupungin keskustan kiskalla. Kun on kylmä ja sataa, etsitään sitä lämmintä ja suojaa mitä kielletyimmistä paikoista. Eikö sitä vain voisi pysyä kotona jos ei ole parempaa tekemistä? Ravintoloiden eteisistä yms. Kun vartija ajaa yhdestä paikkaa pois, siirrytään muualle. Syljeskellään ja yritetään jotakuta saada ostamaan tupakkaa ja viinaa.. huoh.

  VastaaPoista
 11. eniten ällöttää/vituttaa toi nuuskan sylkeminen seinille ja kattoon, sekä sylki-järven tekeminen jalkakäytäville, bussipysäkeille, terasseille, ihan sama minne. MIKSI PITÄÄ SYLKEÄ SAMALLA KUN POLTTAA TUPAKKAA?!?!? Itse olen polttanut 9 vuotta, enkä syljä polttaessani, enkä sen jälkeen. Oksettavaa!

  VastaaPoista
 12. Joo ja se kun pitää majailla kaikenmaailman kauppakeskuksissa ja kaupoissa tien tukkona. Mikä siinä on niin vaikeaa mennä jonkun kotiin katsomaan muita ihmisiä nokka pystyssä? Tai edes jonnekin muualle estämästä muiden ihmisten liikkumisen?

  Kiroilu on kanssa yksi asia mikä ottaa päähän ihan minkä ikäisiltä vain, jos se on jatkuvaa. Tosin teineiltä tämä taitaa olla yleisempää käyttää "vittua" joka toisena sanana.

  VastaaPoista
 13. Y E S!
  Tutustuin kans aika herkulliseen ilmiöön tos pari päivää sitten. Kattelin ihan rauhassa ostoskeskuksen käytävällä yhellä kojulla aurinkolaseja ja hätkähin kun jotai märkää, haisevaa ja limasta tipahti suoraan olkapäälle. Joku pikkunilkkihän se siel ylätasanteel räki jotai syljen ja jäähilejuoman sekotusta pillistä alla kulkevien päälle. Sit kun kehtasinkin kattoa tätä nilkkiä vähän äkäsesti ni rupes huuto kuuluu, et mitähän vittua sä siellä tuijotat ja meinas lentää slushie muki ohimoon. Ei siin auttanu muu kun suu ja silmät levällään tuijottaa mokomaa ja ihmetellä toisen röyhkeyttä... Eihä siinä, vessaan vaan pesemää toisten limoja olkapäältä. Hyi helvetti, menee kylmät väreet ihan muistikuvista :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!