HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 12. lokakuuta 2013

junteimmat sanonnat

Sunnuntain postaus vähän etuajassa, olkaa hyvät!

Eräs lukija toivoi, että kokoaisin listan mielestäni junteimmista sanonnoista, toki saatetekstin kera. Tässähän näitä tulee!

"Karjala takas vaikka pullo kerrallaan". Humalanhakuisesti juovia suomalaisia känniääliöitä katsellessa mä en yhtään kummastele tätä Karjalan menetystä. Muutenkin tällainen isänmaallisuuden puolelle menevä läpänheitto siinä tilanteessa, kun  pullamössöjantteri juo kolmattatoista kaljaa kebabit Leijona-paidan rinnuksilla on aika koomista.

"Mulle bisse ja tolle lehmälle heinää". Osuvampi näin naisnäkökulmasta olisi kylläkin "mulle pullo viiniä ja tolle sialle sinappihuntu", meinaan sen verran näitä suomalaisia jarmoja ja penoja näkee makkarat käsissään, sinappihunnutettuina nakkikiskan jonossa viikonloppuöisin.

"0,7-litrasta Leijonaa mä metsästän"-yhteisö oli joskus 2005 kovaa huutoa Irc-Galleriassa, ei tiä vaikka olis edelleenkin. Ja kyllä, silloin jo hävetti kyseisen ryhmän puolesta. Eikö niinku muuta keksitä, ku näitä muka niin helvetin hassunhauskoja kalja-, viina- ja dokausaiheisia "heittoja"? Kertoo aika paljon nykyihmisten aivotoiminnasta ja varsinkin nuorten miesten itsetunnon pönkittämistarpeesta, kun huumorin aatelia on yhdistää Fröbelin Palikoita ja vodkaa suorastaan hulvattomaksi sanaleikiksi.

Tää ei ole niinkään juntti heitto, mutta pakkohan tämäkin helmi on listata mukaan: "Rankka lapsuus kasvattaa kovia jätkiä". Kyllä, kokemukset kasvattaa ihmistä ja vaikeat ajat useimmiten tekee ihmisestä vahvemman. Se on fakta. Mutta se, että 15-vuotias kokee rankaksi lapsuudeksi sen, kun lahjapaperista syntymäpäivänä löyty iPhonen sijaan cd-levy ja salmiakkipussi, tai että etelässä käytiin vaan joka kolmas vuosi, niin sitten kyseinen motto on maksimaalisen virhearvioinnin tulos ja täten noloa paskanlätinää.

"Pannaanko menemään vai mennäänkö panemaan?" Jos nyt vaikka vaan menisit pois.

"Ei sitä kortilla ajeta, eikä vilkulla käännytä". Jos täysi-ikäinen ihminen on tosiaan niin vajaa, ettei osaa käyttää vilkkua tai ymmärrä sen merkitystä, niin kortittomuuskaan ei yllätä mua ollenkaan. Ja se nyt vaan on fakta, että nimenomaan sillä kortilla ajetaan! Mikäli älykkyys ei riitä autokoulun suorittamiseen, niin suosittelen polkupyörää tai vaikka sitten taksia.

"Tupakka tappaa, mut voi porkkanaankin tukehtua". NO HEH HEH!

"Ei mulla oo alkoholiongelmaa, hyvin se alas menee". Jep, ja kyllä on jälkensä jättänyt! En epäile hetkeäkään! Mutta sosiaalisia ongelmia, niitä sulla mitä todennäköisemmin on.

"Oot kuuma ku hella kutosella". Sittenpähän en suosittele tulemaan lähemmäs, ettei vaan käy ikävästi. Muistan vielä sellaisen ajan, kun jossain ii2:ssa tai kumppaneissa epätoivoiset nuoret miehet ja yläasteikäiset jannut Koffin lippis päässä iski naisia ponnekkaasti kyseisen lauseen voimin. Tämän kommentin näkeminen edelleenkin aiheuttaa lähinnä jääkaappipakastinta muistuttavan tunnelman, eikä sitä kuumankosteaa ilmapiiriä.

"Naisen paikka on keittiössä". Ja sunkaltaisten apinoiden paikka jossain helvetin kaukana puunlatvassa.

...vaikka pullo kerrallaan.18 kommenttia:

 1. karjala takas vaikka piirakka kerrallaan.......hihz

  VastaaPoista
 2. Joo siis niin ärsyttäviä niiku just nää "arvet kertovat elämästä" tms angst sontaa :D ja varsinki nää kaikki toyota kuskit (o)saa !! 1! 11! Ihan oikeesti.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei hyi helvetti , meillä oli ennen toyota ja alko suunnattomasti kuvottaan :Dddd

   Poista
 3. entäpä sitten tämä ihanaakin ihanempi iskulause; saanko työntää liekehtivän pikarin salaisuuksien kammioosi ? ;););)

  jos nyt vaan jätettäis välistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, repesin ranskantunnilla

   Poista
 4. Selvähän se on eikä yhtään kännissä. (jotain puujalkaa)
  Ei sillä oo mitään seksuaalista merkitystä. (kai siinä jotain hauskaa yrittää olla)
  Kasvissyöjä on intiaksi huono metsästäjä. (nykyaikaiset vihreän s-kortin omaavat einesmetsästäjät)
  Jumalan tiet ovat tutkimattomia. (kaikenkattava perustelu.)
  Pyykkilauta on menneisyyttä, pesupallo on nykyään muotia. (Kun vatsalihaksista puhutaan.)
  Kyllä elämästä pitää nauttia (kun syödään sitä viidettä huoltoaseman kampaviineriä)

  VastaaPoista
 5. Mikä ei tapa niin se vahvistaa! (Ei varmaan tapa mut kyllä se silti voi vituttaa, sattua jne, eikä tommosten vammasten hokemien sanominen tee siitä yhtään sen parempaa!)
  Kaikkea pitää kokeilla paitsi mummoaan ja veikkauslehden pitkävetovinkkejä. (Että se olis ihan ok kokeilla vaikka mutsiaan, tehdä massamurhia, ryöstää pankki? Seriously?)
  En tiiä, oon vaan töissä tääl! (Kannattaisko sit mennä muihin töihin jos tää on niin vitun vaikeeta sulle?)
  Mulla on vaan miinuskortti! (Kaupan kassalla kun kysytään plussakorttia. Yhtä nerokas lausahdus kuin "en tarvii kuittia kun sitä ei saa verotukseen!" HAHAHAHAH!)
  Naiskuski. (Niin et kaikki naiset on automaattisesti ajotaidottomia idiootteja mitkä peruuttaessaan tuhoaa kaiken lähiympäristössä olevan irtaimiston ja tappaa pari mummoa, ajavat "hiljaa" eli alle 30km ylinopeutta eivätkä muutenkaan tajua mitään ajamisesta. Aja sinä vittu tolppaan ja kuole.)
  Mennääx meille, teille vai eri teille? (Se jälkimmäinen. Ja tolla lauseella sulle ei tuu keltään muuta vastausta herumaankaan.)
  Sä teet paremmin ku mä, mä en oikeen osaa. (Osaatpas, oot vaan laiska. Tee ite leipäs urpo!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aww ei kannata hei ottaa kaikkee noin tosissaan =D relaa!

   Poista
  2. näinpä. ihmetyttää ihmiset jotka ärsyyntyy vain typeristä/hassuista/iki vanhoista sanonnoista, tai tahallaan tyhmistä vitsin murjaisuista noin hirveästi.

   Poista
  3. Ehkä koetti vain jennimäiseen tapaan marista, olematta ollenkaan hauska! Pisti vaan vituttaa :D

   Poista
 6. Ottaisin käsittelyyn teinien piireissä jo muutaman vuodet pyörineet sanonnat:
  "se mikä ei tapa niin se ainakin sattuu vitusti </3333"
  Nosiis onhan se varmaan aika sydäntä riipivää, kun amis-Jorma löysi vielä helpomman teinipillun, vaikka itse levitteli sidukka kourassa poiCCikselleen haaroja ja vieläpä tämän kavereille, ettei jorma alkaisi epäillä tyttiksensä kuvitteellisen libidonsa toimivuutta. Jokin osa minusta tekee kuolemaa aina, kun jonkun prifiilikuvan kuvaus yrittää raiskata aivoni moiselle liirumlaarumilla.
  "Haters make me famous!!"
  ?..... jos tuntisin mielihyvää olemalla tunnettu aivottomasta toiminnasta ( esim. sytytin nuorisotalon vierailijoineen palamaan, lähetin alastonkuvia kolmosluokkalaisille ja kamppasin fysiikanmaikan portaista alas) niin tajuaisin tämän sanonnan. Kuka vittu ylpeilee sillä, että on vihattu?

  VastaaPoista
 7. "Puhu vaan paskaa musta, teet musta kuuluisan!"
  Angst angst angst...

  Ja samaten nää "En oo mikään prinsessa, vaan kovia kokenut noita-akka!"-ryhmät.. huokaus! Korosta nyt vielä lisää sitä että sulla on ollu NIIIN RANKKA elämä..

  VastaaPoista
 8. Voi ei, tulee omat irc-galleria-ajat mieleen...
  Mun silloin 12-v kaveri oli juurikin tuossa "Karjala takaisin vaikka pullo kerrallaan" -yhteisössä kun se halusi olla isänmaallinen :(
  Itse löysinkin sitten vielä hienomman ryhmän "Pipari on parasta kostutettuna". Tykkäsin hirveesti uittaa piparia maidossa ja aattelin että ei vitsi tää on kyllä niin mun! Ihmettelin kyllä silloinkin miksi vaan vanhat miehet tykkäsi myös märästä piparista....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai saatana toi jälkimmäinen :D

   Poista
  2. ei vittu repesin jälkimmäiselle XD

   Poista

Ei muutaku kommenttia tiskii!