HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 5. lokakuuta 2013

Meuhkataan ja vouhkataan

Me eletään sellaista aikaa, että olisi paljon epäkohtia joihin kannattaisi puuttua ja asioita, joita olisi syytä lähteä korjaamaan parempaan suuntaan. Silti on ne pari perusmeuhkauksen aihetta, joista vouhotetaan vuodesta toiseen ja tapellaan mediassa. Pääskää ny jo yli...

Homoavioliitot ja homoseksuaalien suhteen rekisteröiminen on tällainen asia. Musta olis vallan mukavaa  tavata ihminen, jonka elämään, omaan parisuhteeseen tai vapaa-aikaan vaikuttaa homo- tai lesboparin häät ja avioelämä. Itselläni ei ainakaan ole energiaa ja motivaatiota hoitaa muita kuin ihan sitä omaa parisuhdetta ja yhteiselämää. Sitten tää käsittämätön vouhotus perustellaan täydellisillä kliseillä, kuten "avioliitto on pyhä" ja "koska Raamattu". No, mun mielestä Matin ja Mervin tyylinen avioelämä on pikkusen avioliiton pyhyyttä häpäisevämpää, kuin kahden toisiaan rakastan ihmisen, mutta ilmeisesti tärkeintä ei ole rakkaus, vaan se mitä pöksyistä löytyy. 

Ja sitten jokasyksyinen metsästysvouhotus. No, jos joku valitsee vaihtoehdoista eläinkannan tasapainottaminen ja hirvikolari sen jälkimmäisen, niin eipä siinä sitten varmaan mitään. "Mieti miltä susta tuntuis, jos joku ampuis sut tollee" on joka metsästysvastustajan vakilause. No mä asun sellaisessa kaupungissa, että periaatteessa kyseinen vaihtoehto on aina mahdollinen. Ja hirvenä mieluummin mä mieluummin ottaisin sen nopean ja kivuttoman kuoleman, kuin hirvikolarin ja sen jälkeisen puoliksi muussinna kitumisen maantien laidassa muiden töllistellessä. Ja kun ihmisillä on joku harhaluulo, että siellä metsässä vaan räiskitään minne räiskitään ja ammutaan kaikki passikaverista naapurin poniin. Suosittelen perehtymään ennen suun aukaisemista.

Entäpä melkein jo pyhä koirankakka! Ihmisiä tapetaan, hakataan ja raiskataan, mutta koirankakka on se, joka kuumentaa tunteet ja jota lähes neuroottisesti etsitään ojanpenkalta. Että oliskos täällä vähän ulostetta johon astua ja josta kirjoittaa lehteen oikein naseva tekstinpätkä nimikerkillä "pettynyt sauvakävelijä" tai "lenkkarit pilalla"! Pääskää nyt jumalauta sen paskan yli, maailmassa luulis olevan pikkuisen muutakin, kuin se, mitä koiran takapuolesta tulee! 

Muiden pukeutuminen on myös aikamoisen turhaa vouhotusta. Siis jonkun entisen perintöprinsessan siskon laulajapoikaystävän äidin vääränlainen tapa käyttää legginssejä saa enemmän palstatilaa, kuin jatkuva syrjäytymisen lisääntyminen, alaikäisten ryyppääminen, kumppanin hakkaaminen ja yleistyvät mielenterveysongelmat. Mun elämääni ei liikauta tai persettäni kutkuta, oliko Popstarsin seitsemäksi tulleella Lissu Petterssonilla liian lyhyt paita ja onko entisen urheilijan entisellä vaimolla liikaa kiloja iltapuvun kokoon nähden. 

Tai nää ihmiset, jotka innoissaan lähettelee iltapäivälehtiin kuvia, kun makkarapaketista löytyi banaanikärpänen tai kukkakaalissa kasvoikin mato. Joo, kyllä se nyt vähän ihmetyttää, jos pitsan keskeltä löytyy sirkkelinterä tai keitosta jalka, mutta joka saatanan paperinpalasta ja hiuksesta itketään, ihan ku euron mikropitsa olis muuten jotenkin todellista gourmeeta. Kannattais varmaan ottaa yhteyttä sinne, missä kyseinen moska on tehty ja pakattu, eikä soitella jonnekin Seiskaan tuohtumuksesta punaisena.

Meuhkaisipa porukka ennemmin käytöstapojen katoamisesta ja ihmisten itsekeskeisyydestä, kuin paskasta, hommpeleista, iltapuvuista ja muista aiheista, joista jatkuva toohottaminen on yhtä merkittävää kun kävellä toistuvasti seinää päin. Mun mielestä nykyhetken uutisointiin sopisi paremmin otsikot "Iltalehden jättiselvitys: ihmiset ei osaa pyytää anteeksi!", "Pälkäneeltä löytyi ihminen, joka osaa keskustella asiallisesti!" ja "Katso kymmenen käytöstapaa, jotka sinun tulisi osata". 47 kommenttia:

 1. On kyllä jännää tuo metsästyksen vastustaminen. Riistahan on ehkä paras lihavaihtoehto jos katsellaan eläinten vinkkelistä. Hirvi/peura/jänö/jne. elää omassa elinympäristössään vapaana, kunnes kohtaa ravintoketjussa häntä korkeammalla olevan. Yhtä lailla niitä eläimiä tappaa toiset eläimet, miksi se pitäisi siis ottaa pois ihmisiltä? Etenkin, kun näissä asioissa on myös ne rajoitukset. En ole lihamieleltäni kovin eettinen, ja ostan lihatiskiltä sitä perus sikanautaa, mutta kyllä sitä parempi mieli silti on syödä paistia hirvestä, joka on saanut olla vapaana, kuin possusta, joka on elänyt aika ahdasta ja epämukavaa elämää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. This. Toinen hämmästyttävä asia on heppatyttöjen "yhyy ei hevosist saa tehd meetvurstii" -vouhotus. Siis mitä, se pollehan on sikoihin, lehmiin ja kanoihin verrattuna eläny aika paljon kivamman elämän, koska sitä ei ole kasvatettu nimenomaan ruuaksi. Sehän heti villieläinten jälkeen on eettistä jos joku!

   Poista
  2. Metsästys on ihan jees, sitä vain en ymmärrä ketä oikeasti viehättää tappaminen.

   Poista
  3. Ei ne metukkahepat ihan kivaa elämää kyllä elä. Ahtaissa ja muutenki huonoissa oloissa elävät. Kuljetus on myös silkkaa rääkkäystä. Harva niistä hevosista on kenenkää heppatyttöjen raksuja jotka onnelllisena on eläny elämänsä maalla. Ja en ole itse mikää heppatyttö, pelkään hevosia. Mut en pysty syömää meetwurstia jossa on heppaa koska se ällöttää mua.

   Poista
  4. Ei se tappaminen ihmisiä sinne hirvimetsälle aja vaan se metsästäminen. Ei ne perus Jormat ja Pertit kisaille sillä kuka on tappanut eniten vaan sillä että kenellä on parhaat metsästystaidot, sillä kuka eniten lihaa pöytää tuo ja sillä kuka on pisimpään siellä tornissa istunut. Metsästyskulttuuri on sellainen asia, jota ei voi ymmärtää ellei sitä pääse kokemaan/näkemään. Mutta pointti oli siis se, että ei ihmiset metsästä saadakseen nauttia tappamisesta.

   Poista
  5. Itsekin metsästyskulttuuria vaalivien ihmisten joukossa kasvaneena kyllä allekirjoitan tuon, että se tappaminen ei ole mikään pääpointti tai ylipäätään metsästykseen ei kuulu mikään murhanhimo. Mut on opetettu arvostamaan ja kunnioittamaan luontoa ja eläinrääkkäys on ollut aina iso nounou, kakarana sain kovat saarnat jo muurahaispesän sörkkimisestäkin :D ja miehet on metsästämeet aina, on se joku geenijuttu oltava! Mies tuo lihan pöytään omien taitojen ansiosta, kuten anonyymi yllä sanoikin. Ei ne sinne metsään mene raatokasoja pinoamaan ja sotkemaan itseään verellä puukko hampaiden välissä. :D

   Poista
  6. "ja miehet on metsästäneet aina, on se joku geenijuttu oltava!" Tähän kommenttiin ois passannu hienosti se älä yleistä lehmä raksi ruutuun hommeli, meinaan ei kaikki miehet metsästä. :D niin ja halusin vielä lisätä että en kuulu tän blogin ainaiseen väärinymmärtäjä tiimiin, halusin vaan jostain syystä sanoa tän vaikka kaikki varmaan ties tän sanomattaki :D -mies

   Poista
 2. Toi koirankakka on kyllä asia, joka vituttaa itseä. Olen ollut puutarha-alan hommissa ja se tarkoittaa esimerkiksi koulujen pihojen trimmeröintiä. Ei ole hääviä, kun aidan vieressä on 20cm välein sellainen puolen kilon jööti sitä ihteään ja siiman siihen lävähtäessä kaikki sonnat on omassa tukassa ja naamalla. Sitä vaan ihmettelen, että onko pakko pitää sitä poninkokosta mustia, jos ei jaksa sitä paskaa kotiinsa tahi muuten lähimpään roskikseen kantaa.
  Mieli teki jäädä sinne kyttäämään kenen koirulit sinne sontii ja käydä tunkemassa ne saisset kyseisten ihmisten postilaatikkoihin.

  VastaaPoista
 3. "Joo, kyllä se nyt vähän ihmetyttää, jos pitsan keskeltä löytyy sirkkelinterä tai keitosta jalka" nyt hajos ja pahasti :---DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläki meni kahvit väärään kurkkuun :DDD

   Poista
 4. Ketä nyt tommoset itsestääselvyydet "nämä käytöstavat pitäisi osata" kiinnostais? Mun mielest on ainaki kivempi kattoo noita lööppejä ja esim. asumokia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpäs sen sanoit...

   Musta vaan tuntuu, että peruskäytöstavat on nykyään harvinaisempia juttuja ku teinimissin vilkkuva perse. Kiitos ja anteeksi ei kuulu sanavarastoon, mutta "miley cyruksen kamelinvarvas" kyllä.

   Poista
 5. Lupaan, että sen kerran jos keitostani löydän jalan, otan yhteyttä ihan jonnekin muualle kuin Seiskaan. <3

  VastaaPoista
 6. Hyvin meuhkattu ja vouhotettu!

  Koirankakkavouhotuksesta tulee aina mieleen paikallinen lehti, jonka tekstiviestipalsta täyttyy joka jeesuksen kevät koirankakkojen rumuudesta keväthangilla ja niiden keräämisen vaikeudesta. Ja joka kevät se keskustelu lopetetaan tietyn ajan kuluttua lehden ilmoituksella, että asiaan liittyviä viestejä ei enää paineta, koska ei ketään ( järkevää ihmistä ) oikeesti kiinnosta.

  VastaaPoista
 7. No mutta eihän se paska kenenkään mielestä ole kivaa _kävelytiellä_? :D Oli se sitten ihmisen, koiran taikka hevosen, mutta harva sellaisen päälle haluaa astua. Omapahan on vikansa jos menee puskakuselle ja astuu siellä parin pökäleen päälle, mutta tiet on kävelyä varten, ei käymälöitä. Jos sen rakkaan rakkinsa paskattaa tielle niin sen saa siitä kerätäkin. Itse olen eläinrakas ihminen, mutten ymmärrä sitä miksi se koiran kakka olisi yhtään vähemmän ällöttävää kuin ihmisen uloste tiellä. D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TODELLA harvoin kyllä oikeesti törmää siihen koiranpaskaan siinä tiellä... Että ehkä ne valittajat nimenomaan viuhtoo menemään siellä pientareen puolella, ihan uhallaankin että sais polkasta paskaan. :D Mikäs siinä, nautintonsa kullakin...

   Poista
  2. Noh itseasiassa näin syksyisin harvemmin, mutta keväisin kyllä. Oma karvakasani ei kyllä sitten kaki kenenkään kulkuväylälle.

   Poista
  3. Keväällä ne paskat ehkä valuu sulavien lumien mukana siihen tielle, mutta sillonkin yleensä ihan reunaan vaan. Kannattaa varmaan katsoa vähän mihin kävelee niin ei tarvii olla itkemässä. :D Ja onneks paskan saa aika helposti pois kengän pohjasta. Purukumit on esim. paljon vittumaisempia...

   Poista
 8. Facebookissahan on ollut nyt näitä "En vihaa koiranmyrkyttäjiä"- yhteisöjä, joissa ihmiset just meuhkaa et koira ansaitsee kuolla jos sen omistaja antaa sen paskantaa mihin vaan. Hyvä logiikka hei! :D Sairaat ihmisperseet.

  Mä olen täysin sitä mieltä että ne jotka vastustaa metsästystä ei tiedä asiasta mitään. Riistan liha jos joku on eettistä, se elukka on hillunu onnellisena mettissä ikäs ja sitten saa nopeen lopun, toisin kun joku possu joka elää ahtaas karsinassa ja kaveri syö hännän tylsyyttään. Jos esimerkis hirvikantoja ei säädeltäs, niitä olis joka paikka pullollas ja ne hyppis tiellä. Jokasella seuralle annetaan kiintiö montako mitäkin lajia (sonni,lehmä,vasa) saa ampua, ei niitä räiskitä miten sattuu!

  Ja sitten toi homoavioliittojen vastustaminen, täysin samaa mieltä. Ei kenekään persettä pitäis kutittaa jos ihminen haluaa mennä rakastamansa ihmisen kanssa naimisiin, jokasella on vaan yksi elämä ja siitä pitäis saada nauttia.

  http://katitus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut varmaan ristiinnaulitaan nyt kun sanon tämän asian ääneen, mutta itse en myöskään ymmärrä homojen ja lesbojen suurta huutoa avioliitosta ja sitä 'vitun homofoobikot' angstausta jos joku on sitä mieltä että papin ja kirkon eu tarvitsisi antaa siunausta avioliitolle mikäli se on heidän vakaumustaan vastaan... ei luterilainen kirkko vihi siihen kuulumattomiakaan? Ja anteeksti että kuulostan nyt siltä kuuluisalta 'vitun homodoobikolta', mutta eikös rekisteröidyssä parisuhteessa ole täysin samat oikeudet kuin avioliitossa? Joten whats the big deal?

   - katja m.

   Poista
  2. Ei ole samat oikeudet kuin rekatussa suhteessa. Ja homot ja lesbotkin voivat olla uskovaisia. Joten that's the big deal.

   Huippu kirjotus Jenni!! <3

   Poista
  3. Rekisteröidyssä parisuhteessa ei ole täysin samat oikeudet kuin avioliitossa, ja vaikka olisikin, niin mitä järkeä olisi pitää kahta samankaltaista instituutiota pystyssä? Ja avioiliittoon voidaan vihkiä maistraatissa, jos et ole ikinä kuullut, joten jos homoavioliitot laillistetaan KIRKON EI TARVITSE VIHKIÄ homoja, sillä homot voivat mennä naimisiin maistraatissa. Tadaa!

   Poista
  4. Itse en ole ikinä ymmärtänyt sitä, miten homoseksuaali voi olla uskovainen. Miten voi uskoa johonkin, jonka mukaan itse on syntiä. Miksi haluta siunasta joltakin, jonka vakaumusta ja elämänkatsomusta vastaan se on. Eikö se olisi vähän sama asia kuin pakottaa absolutisti juomaan? Kirkolla on tietyt "kriteerit" ja säännöt ja mielestäni niitä tulisi kunnioittaa.

   Enkä todellakaan vastusta homoja. Mielestäni rekisteröidyssä parisuhteella kuuluisi laillisesti olla samat oikeudet kuin "normaalilla avioliitolla", mutta ei siihen kirkkoa tarvi sotkea.

   T. ateisti

   Poista
  5. Mä en tohon kirkkopuoleen sano juuta enkä jaata, kun itse en ole uskovainen ja liitolleni en papin aamenta halua. Mutta mun käsittääkseni Jumala rakastaa kaikkia - seksuaalisesta suuntautumisesta huolimatta - niin jotenkin ristiriitainen on koko keissi. Ja miksi homo ei voisi uskoa Jumalaan? Kyllähän Raamatussa sanotaan sitä sun tätä omaan tyttäreen yhtymisestä lähtien, että itse en kovin tarkalla silmällä sitä lukisi. Ei seksuaalinen suuntautuminen mun mielestä estä uskomista Jumalaan tai johonkin muuhun? Eiukaan voi sille mitään, haluaako miestä vai naista, eikä myöskään sille, että uskooko vaiko eikö.

   Poista
  6. nii eihän tähä tarvi kirkkoo sotkee, mun mielestä homojen pitäs saada mennä naimisii maistraatissa, koska siitähän ei ookenellekkää haittaa?

   Poista
  7. Jos ihmiset vaivautuisivat lukemaan tähän avioliittolakiehdotuksen, niin se ei mitenkään, EI SIIS MITENKÄÄN koske kirkkoa :D Tämä koskee vain sitä asiaa että hekin saavat mennä naimisiin, ei siellä ole merkintää: "saa mennä kirkossa naimisiin" ei ole, ei vaan oo. Sori, mutta idiootit vois olla hiljaa tästä lakiehdotuksesta jos ei ole edes oikeaa faktaa tiedossa.

   Nimimerkillä maistraatissakin voi mennä naimisiin, ei kirkossa pelkästään.

   Poista
  8. Siviilivihkiminen pitäs olla ihan itsestäänselvyys myös samaa sukupuolta oleville pareille... Ei voi kuin ihmetelle että miksi siitä edes tarvii vääntää kättä... Saa olla aika vajaa ihminen että sitä vastustaa. Kirkkovihkiminen sitten asia erikseen, mutta ei luulis kyllä oikeesti sekään kenenkään persettä kutittavan jos sekin vielä joskus sallittais. :)

   Poista
 9. toi viimeisin marimekkokohu oli myös aika naurettava. nainen oli ostanut barcelonasta vitosen kassin ja väittänyt että suomalainen suunnittelija on kopioinut kuvionsa siitä :D ei tullut mieleenkään että asia olis toisinpäin? ja iltapäivälehdet tietty haukkana syyttelemässä ja loppujen lopuksi kuvan lähettäjä ei ollut "sittenkään ihan varma" kassin ostovuodesta.. pls

  VastaaPoista
 10. Ite nauroin ton paskajutun kohdalla, samaten tuo jalka keitossa toi pikkasen hurjan mielikuvan mieleeni :'DDDD loistava !

  VastaaPoista
 11. AIVAN LOISTAVAA! oot jälleen kerran oikeassa. Jotenkin ihmiset puuttuvat epäkohtiin joihin on ns. helpompaa puuttua. On helppoa kirjotella yleisöpalstoille kokemastaan vääryydestä bussissa jne, mutta oikeisiin maailman epäkohtiin ei puututa. Ehkä jotenkin koetaan, ettei oikeisiin asioihin pysty vaikuttaa. Ihmisen perspektiivit asioihin ovat just niin suppeita kuin mitä on maailmankuva ja elämäntapa. Eipä sitä vaikkapa Intian Kalkuttassa kiinnosta jos bussi on myöhässä, mutta täällä, täällä onkin koko päivä pilalla ihan vain sen takia, että naapuri on katsonut sua kieroon tai vr on 10 min myöhässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ku ollaan niin minäminäminä. Ei se kiinnosta, että jossain maissa naitetaan kymmenkesäisiä tyttöjä vanhoille ukoille, koska ei osu omalle kohdalle, mutta tilkka koirankakkelia saapikkaan pohjassa aiheuttaa halun kertoa sen kaikille ja olla the uhri paikallislehden tekstaripalstalla.

   Poista
  2. Mut sit taas jos ajattelee noin esim kukaa suomalainen ei sais ikinä valittaa mistään, aina jollain on paskempaa ja afrikassa kuollaan nälkää.

   Poista
  3. ^ ei sitä noin radikaaliks tarvii vetää, totta kai epäkohtiin tulee puuttua, mut sellanen arkisista mitättömyyksistä vouhkaaminen osottaa vaan epäkypsyyttä

   Poista
  4. Kyllä suomalainen saa valittaa. Sitä ei kukaan ookkaan kieltänyt, mut ehkä vois valittaa joskus oikeista asioista, kuten vaikka siitä, että ihmisiä lomautetaan yhtiöistä, jotka tavoittelee pelkkää voittoa, eikä välitä työntekijöistä yhtään. Jotkut valittaa pikku jutuista ja tekee niistä suuria, mutta ei sitten jaksa/viiti/osaa tai uskalla valittaa ja vastustaa isoja yhteiskunnan epäkohtia.

   Poista
 12. Mulle tuli tästä postauksesta vaan mieleen seuraava johtopäätös: "on muutaki paskaa ku koiranpaska" :D Mut oikeesti, tuntuu että koirankakka yllättää kaikki aina yhtä pahasti ku "talvi yllättää autoilijan"..

  VastaaPoista
 13. paras postaus aikoihin! <3

  VastaaPoista
 14. Joku oli erään paikallislehden mielipidepalstalla kirjoittanut kuinka kaupan kassatäti ei saisi tervehtiä asiakkaita sanomalla 'moi' tai 'hei', vaan pitäisi sanoa 'päivää', koska se kuuluu kuulemma hyviin käytöstapoihin. Jotkut vain saavat kaikesta ongelman

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsehän sain huoltsikan kassatyöntekijänä järkyttävät kitinät niskaan ku erehdyin sanomaan vanhemmalle herralle reippaasti "terve!" Näin ei kuulemma puhutella kuin alle nelikymppisiä ihmisiä ja eihän hän itse ole terve kuitenkaan niin ei tartte käyttää sitä sanaa!! Että vittu no hauskaa päivää vaan sinullekki..

   Poista
  2. Joo tollaset ihmiset sais pysytellä kotona jos on niin huono päivä että jopa tervehtimistavasta pitää nillittää nimim itekki asiakaspalvelutyössä... Semmoset voi helpostikki pilata kokonaan hyvän fiiliksen. Jos myyjä tervehtii iloisesti ja silmiin katsoen, niin onko väliä mikä tervehtimismuoto sieltä suusta tulee? Sama olla sitte hiljaa ja kattoo nokanvartta pitkin prkl! :D Musta muutenkin tuntuu luontevammalta tervehtiä sillä omalla tavallani eikä leikkiä muodollista kukkahattutätiä.

   Poista
  3. No näimpä! Tossa hommassa kyllä meinaa kehittyä melkoinen ihmisviha. :D T edellinen ano

   Poista
 15. Oikeita ongelmia ei haluta kohdata, joten ehkä pikkuasioista valittaminen on joillekin tapa torjua kurjuudet. Mikä on mun mielestä ihan ymmärrettävää, mulla sekoais pää jos pohtisin kaiken epäoikeudenmukaisuutta, ja oikeastaan se et jonkun roiskeläpästä löytyy kärpäsen siipi, saa tuntumaan edes hetkeksi siltä ettei maailma niin kamala paikka olekaan.

  Eikö ne muuten saa rahaa siitä et lähettää iltalehtee noita ruokajuttuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on joo. Ei haluta nähdä oikeita ongelmia. Halutaan kääntää katse pois maailman kurjuudesta ja valittaa mieluummin siitä muovinpalasta einesmaksalaatikossa tai siitä, miten vessapaperirulla oli taas väärinpäin telineessä. Mutta se on vaan niin väärin, oikeesti. Itse olin Tansaniassa vapaaehtoistöissä keväällä (ja reilun viikon päästä lähdössä uudelleen) ja voi kyllä, se niiiiin avasi sillmäni. Mutta kuinka helppoa onkaan täällä suomessa unohtaa kaikki se, ja valittaa niistä pikkuasioista...

   Poista
 16. ihana postaus! oon nyt vähän aikaa seuraillu blogiasi (toki lueskellut vanhoja juttuja myös) ja nauttinut suuresti kärkkäästä kirjoitustavastasi 8) olen useimmiten kanssasi samaa mieltä asioista, niin kuin tässäkin postauksessa.

  sellaisen näkökulman aattelin tähän heittää, että on niillä hömppäuutisilla myös paikkansa, ainakin omasta näkökulmastani. olen töissä koulukodin erityisen tuen yksikössä (edustaa lastensuojelun ehkäpä rankita muotoa, paikka rajusti oirehtiville nuorille, käytännössä paikka ennen nuorisovankilaa), ja kohtaan päivittäin rankkoja, joskus hyvinkin rankkoja juttuja. nuorten taustat ovat hyvin ongelmallisia. meille on tullut iltaisin tavaksi (aina kuin mahdollista) katsoa pari tuntia työntekijöiden ja nuorten kanssa jotain aivan täyttä hömppäkuraa televisiosta, ja se on ainut hetki kun kaikki saavat nauraa ja ajatella jotain muuta.. olen itse ainakin huomannut, että "nollaus" helpottaa paljon esim nukkumaanmenoa ja tunnelma on rennompi.. toki nuortenkin tulee tietää maailman ongelmista ja ymmärtää yhteiskunnan pahempiakin puolia, mutta mielestäni nolosti pukeutuvia mukajulkkiksia saa myös kauhistella! :D

  VastaaPoista
 17. Huippu postaus hyvästä asiasta. Tuli mieleen Keskisuomalaisen tekstaripalstalla kerran julkaistu avautuminen, kun jotakin ahdisti naapurin jouluvalot lokakuussa. Tähän oli samaisella palstalla seuraavana päivänä aivan loistava touché jotakuinkin näin; "Kadehdin ihmistä, jonka elämän suurin valittamisen arvoinen epäkohta on jouluvalot toisen ikkunassa vääränä vuodenaikana."

  VastaaPoista
 18. Voih tosta koirankakasta tulee ihan mieleen mun naapuri. Hän on pystyttäny siihen ojanpielee kyltin joka kieltää ankarasti koiran kakkaamisen ja pissaamisen ja kaikenlaisen poikkeamisen hänen oja-alueelleen :D Ja muistaa kyllä tulla mulkoilemaan pahasti joka kerta mun (ja muiden) menoa jos satun kulkemaa koirien kans siitä ohi. Ja nii, mulla on tosiaan tapana myös kerätä ne kakat sieltä messiin että en oo ihan ymmärtäny mikä siinä on ongelmana :D

  VastaaPoista
 19. Jospa naapurisi ajattelee, että hänen mulkoilemisensa saa kakat kulkeutumaan helpommin mukaan. Mutta mitä se pissiminen haittaa? Sehän imeytyy kuitenkin maahan :o

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!