HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 14. lokakuuta 2013

mitä kaikkea naisen tulee olla

Monilla tuntuu olevan erikoisia olettamuksia naisista ja naiseudesta ylipäätään ja mä koen tehtäväkseni oikaista ristiriidat ja iskeä faktaa pöytään.

Hieno nainen on aina laitettu ja huolliteltu - totta kai, miten muuten saisi huomiota miessukupuolelta? Naisen onkin suositeltavaa herätä ennen kumppaniaan tai muuta seuralaistaan, jotta ehtii asetella ripset päähän ja tasoittaa ihon epätasainen väri mahdollisimman luonnottomaksi (värisävyjä on kaksi: "aneeminen kalpeus" ja "solkkuun sammunut"). Hiuksissa tulee olla muka rento kampaus, johon on tosiasiassa mennyt useampi kymmenen minuuttia.  Kun naama on maskeerattu, fiksu nainen hiipii sänkyyn esittämään nukkuvaa ja täten mies ei voi edes ajatella, että yöt vieressä makaava filmitähti-alusvaatemalli onkin todellisuudessa punakka, kiiltäväihoinen sotkutukka, joka usein myös haisee epämääräiselle ja jolla saattaa kasvaa säärikarvat.

Sen lisäksi, että jokainen nainen on hieno nainen, jokainen nainen on yleensä myös tyhmä - tähän tulee ainakin pyrkiä. Yksikään nainen ei kykene ajattelemaan muuta kuin puolialastomia palomiehiä, meikkipussukoitaan ja täydellisiä asukokonaisuuksia - käytännönjärkeähän ei ole ja haastavammat probleemat ovat liikaa naisen aivotoiminnalle. Mikäli naisia kiinnostaa ura ja on työelämässä sattunut puolivahingossa korkealle etenemään, se on tissien ansiota tai muuten vaan vierailu pomon pöydän alla on tuottanut tulosta. Kyseessä ei voi olla naisen älykkyys ja kova työ, vaan lyhyen hameen ja push up -liivien yhteisvaikutus.

Naisella ei myöskään ole sisäelimiä, eikä naisen kehossa oikeastaan tapahdu mitään muutakaan mainittavaa, esimerkiksi flunssassa nainen ei limaa yski, eikä mahataudissa okseta. Karvaahan ei naisilla esiinny (miehilläkin vain rinnassa ja käsissä tiettyyn pisteeseen asti), virtsaa ei naisen keho eritä (kun nainen sanoo menevänsä vessaan, hän menee korjaamaan silmämeikkiään ja suihkimaan parfyymiä) suoliston virkaa toimittaa paidan alla oleva pussi, johon naisen kokopäivän ateria (=kolme näykkäisyä kanasalaattia ja puoli kuppia kahvia) tipahtaa ja joka on helppo tyhjentää vaikka roskakoriin. Naisella ei myöskään voi olla kurjia vaivoja tai sairauksia, maksimissaan kevyt tupakkayskä tai rakko korkokengistä.

Nainen on haka kotitöissä. Hieno nainen kiristää korsettiaan, sukeltaa kynähameeseen ja alkaa luututa lattiaa - kontillaan, totta kai - heti vapaapäivänsä kunniaksi. Nainen on myös perheen vaateorganisoija, joka tietää jokaikisen sukan paikan, minkä vaatteen puoliso on suunnitellut pukevansa seuraavan viikon keskiviikkona kokoukseen ja missä kaikki kolmekymmentä paria kurahanskoja ovat. Ruuanlaitto, leipominen, mattopyykki, koiran peseminen ja sukuhopeoiden kiillottelu hoituu varsin hyvin yksin - on suotavaa, että tällä välin perheenpää istuu sohvalla ja katselee urheilua. Hän voi myös kannustaa naistaan huutelemalla "hei ämmä, tuo bisse"-huudahduksia. Myös "Voi saatana, syötä tolle idiootti, ei jumalauta, täydellinen maalipaikka!!"-raivoaminen nostaa siivoustunnelmaa.

Nokkelimmat kaverit varmaan ruudun takana hoksasivat, että ei se Jenni siä varmaan ny ihan tosissaan kirjottele. Mutta silloin tällöin postauksen mukaiseen ilmapiiriin ja ajatusmalliin  - edelleen, 2000-luvulla - törmää, joskaan ei ny noin kärjistetysti. Ja nyt joku varmaan nyökyttelee koneensa ääressä että niinpä, saatanan sovinistit ja typerät miehet lietsoo tällaista harhakuvitelmaa. Mun on silti pakko sanoa, että kyllä se silti taitaa olla aika pitkälti meidän oma vika, jos meitä pidetään korkokengissä imuroivina suihinottokoneina ja ylimeikkaavina aivokääpiöinä.

Ei mua kukaan mies ainakaan ole koskaan yksikään käskenyt (edes vihjannut) meikkaamaan tai siivoamaan - naiset sen sijaan kyllä. Ei suoranaisesti "siivoo lehmä"-tyyliin, mutta kyllähän se saatana jostain kertoo, jos tyttöporukalla puhuttaessa keskustelu menee aika usein näin: "ei vitsi, täytyis varmaan siivota ja pestä Keimon pelivermeet ja tehä sille uunijäätelöö gorgonzolalla ja sit mä ostin ihanat pitsihepenet sitä varten niinku ihanaa eiks oo ja ai että mä meen kyllä nyt laittaan itteni valmiiks ja tekeen sen kolmentoista lajin illallisen kun se mussukka tulee kohta töistä vitsi ku oon niin best vaimo ihanaa hei, apua täytyy muuten pissata kolmen vuorokauden edestä ja ajaa kaikki karvat tukkaa lukuun ottamatta ennen sitä, ettei vaan tuu mitään mielipahaa". Tästähän muu ystäväporukka saa kimmokkeen (=sekoittaa todellisuuden ja harhakuvitelman)  ja pian kaikkia miekkosia odottaa kotona  karitsanlapa viinikastikkeessa ja hysteerinen nainen. Miesparka itse tulee paskasena, hikisenä ja öljyisenä kotiin ja todennäköisesti olisi onnellinen saadessaan käteensä makkaran ja viereensä verkkareissa hilluvan pöhöttyneen vaimokkeensa ihan au naturel.


pusuja toivottaa verkkareihin kiinni kasvanut, usein myös hikinen ja jatkuvasti sotkua tekevä maailman paskin leipuri , jolla on tukka takussa ja tyylitajua yhtä paljon kuin mekkoon puetulla majavalla

15 kommenttia:

 1. Haluaisin nähä sen mekkoon pukeutuneen majavan <3 :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://img853.imageshack.us/img853/3472/lnx8.png siinä.....en tiiä miksi tein tämän..

   Poista
  2. toi kuva :DDDDDDDDDD en ikinä lopeta bloggaamista jos se aiheuttaa tollasia inspiraatioita :DDD kuolen :DDD

   Poista
  3. http://aijaa.com/Zxiycu ja ei, en tiä miksi mä tein tän :DDDD ei niin taidokas kuin yllä.

   Poista
 2. Hahah, näin :D

  "Ei mua kukaan mies ainakaan ole koskaan yksikään käskenyt (edes vihjannut) meikkaamaan tai siivoamaan - naiset sen sijaan kyllä" tästä tulikin mieleen, että mitä minä oon miesten mielipiteitä kuullut, niin melkein poikkeuksetta mielipide on ollut, että ilman meikkiä on parempi. Itse asiassa en ole koskaan kuullut miesten suusta, että jonkun tulisi lisätä meikkiä tai meikata, päinvastoin. Sitten taas naistenlehdet ovat pullollaan meikkivinkkejä otsikoilla "näin näytät parhaalta ikinä ja saat pippeliä!!!"

  Kyllä se vaan niin on, että suurin osa naisten vaatimuksista on ihan meidän neitien omasta päästä :/

  VastaaPoista
 3. Lienet lukenut tätä(kin) :-) http://blogit.iltasanomat.fi/idaiholla/2013/09/30/meikiton-meikki/comment-page-1/#comment-446

  Varmaan "kuvaamasi" kaltaisia naisia on olemassa, ainakin jonkun umpikonservatiivin päiväunissa, mutta aina vähän arveluttaa yllämainitun artikkelin tapaisissa totuudenjulistuksissa, kun joku kertoo, millaisia _kaikki_ naiset ovat. Vaikka se kertoja olisi nainen.Varsinkin jos se kertoja on nainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo ennen kyseisen blogiin törmännyt, kiitos linkistä (:

   Poista
  2. Siis mitää, tuossa "meikittömässä meikissä" on enemmän meikkiä, kuin mun meikillisessä meikissä.

   Poista
  3. Mimosa, mä mietin ihan samaa... :D Kaikkee sitä tehdään että näytettäis "meikittömältä". Eikö sillon vaan vois olla meikkaamatta...?

   Poista
 4. AIVAN LOISTAVAA XD ahahha illan naurut

  VastaaPoista
 5. Naiset hössöttää - miehet kattelee vierestä että jaaha mitkäköhän tapahtuu... :-D

  VastaaPoista
 6. Usein naiset vaan kivenkovaan väittää, että "me laitetaan ja meikataan itteämme varten, EI miehiä" jaa,jaa, uskoako vai ei. En edes tiiä miksi itse meikkaan. En tiedä miksi miehen finnit voi näkyä, mutta naisen ei. Kertokaa joku viisaampi. Miksi juuri meikkaus ja pukeutuminen tekee naisesta naisellisen...? Puhun siis universaalilla tasolla, yleistäen. Kyllä mä tiiän, että kaikki ei meikkaa, eikä koe siihen tarvetta.

  VastaaPoista
 7. Vinkkejä hyvälle aviovaimolle 1950-luvulta. :D

  http://bp1.blogger.com/_0m7OW9lBQ-M/SAz_lIFLkCI/AAAAAAAAAPY/QEd-x19b38g/s1600-h/vaimo.jpg

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!