HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Viisi asiaa - haaste

Oona mainiossa blogissaan  mut otti mukaan tähän haasteeseen, joka on enemmän kuin jees toteuttaa. Kiitos Oona!

VIISI ASIAA, JOITA TARVITSET JOKA PÄIVÄ: 

♥  Puhelin. Siis eihän mun pää kestäisi tätä elämää ilman Candy Crushia. Ja enhän mä ilman puhelinta kykenisi vastaanottamaan enemmän tai vähemmän sairaita tai moraalisesti arvelluttavia WhatsAppeja Paulalta.
♥ Aamupuuro. Jos mä syön jonkun säälittävän jugurtin tai leivänkäppänän, niin mulla on noin 32 minuutin kuluttua aamupalan nauttimisesta tappava nälkä, puurolla mä vedän sutjakkaasti aamupäivään!
♥ Kulmakynä. jos ämmän naama on ku ryppyreunainen posliini9lautanen ilman kasvonpiirteitä, niin vaatiihan se vähän sisäistä taiteilijaa.
♥ iPad. Kun puhelimesta loppuu Candy Crushissa elämät, niin sitten onkin pädin vuoro huutaa hoosiannaa.
♥ Kotiavain. Uskokaa tai älkää, on ihan kiva päästä sisälle, ku tulee töistä.


VIISI KIRJAA, JOITA SUOSITTELET: 

♥  Mika Waltari - Sinuhe egyptiläinen.
♥ Johanna Nilsson - Älä usko, älä toivo, älä rakasta.
♥ Juha Vuorinen - Kristiainin teinivuodet.
♥ Anna-Leena Härkösen kirjat.
♥Jacqueline Wilsonin kirjat. Ihania muistoja ala-asteelta ja yläasteelta.
(... voisin jatkaa tätä listaa Kira Poutasen Ihanalla merellä, Torey Haydenin opuksilla, Kreetta Onkelin Ilosella talolla ja vaikka Maria Peuran aika järkyttävällä, inhottavalla, kuvottavalla, mutta tärkeällä On rakkautes ääretön -kirjalla, joka herättää kyllä ihmisen pienestä vaaleanpunaisesta kuplastaan. En kuitenkaan suosittele kaikille, on sen verran raskas aihe.)

VIISI MATERIALISTISTA JOULULAHJATOIVETTA: 

♥ Suoristusrauta. Vanha paska alkaa pikkuhiljaa siirtyä ajasta ikuisuuteen, ja toimii vaan kun pitää johtoa tietyssä asennossa, että on todella miellyttävää yrittää tätä risutukkaa saada sillä värkillä edes etäisesti suoraksi.
♥ Parisängyn peitolle mitoitettuja pussilakanoita. Ne kahdet kympin "hei kato miten saatanan ruma kuosi!!!"-pussilakanat alkaa pikkuhiljaa kirvellä mun sarveiskalvoja.
♥ Kattiloita ja paistinpannuja. Mestarikokki Jenni Sukula-Ramsay pystyy meinaan tuhoamaan kaikki ruuanlaittoastiat hyvinkin nopealla aikataululla. Kerran ku unohdat sen pinaattikeiton kiehumaan, niin se on terve ja heissulivei sille kipolle.
♥ VILLASUKAT! Minne kaikki vanhat sukkelit on kadonneet?! Ja talvikengät... Mun hopeankiiltävät feikkiuggit ei ehkä kestä päivänvaloa. Hyvä jos niillä kehtaa edes hiipiä töihin 200 metrin päähän. Pimeällä.
♥ Joku Pelle Pelottoman kehittelemä laite, joka etsii hävinneet tavarat. Musta tuntuu, että mulla on enemmän tavaraa hukassa, kuin tallella.

 VIISI ADJEKTIIVIA, JOTKA KUVAAVAT SINUA: 

♥ Mukahauska, jonka kylläkin tiedostan ja oikeastaan salaa nautin tästä piirteestä.
♥ Pessimistinen. Kaikki menee kuitenkin aivan päin isoa petolinnun persettä.
♥ Ahne.
♥ Pelkuri. Pelkään korkeita paikkoja, käärmeitä, uusia paikkoja, liukasta tietä, pimeää, merta...
♥ Sanavalmis. En toki aina, joskus mäkin jään seisomaan ööäääööötotanoin-tyylillä, mutta yleensä mä selviän kyllä puhumalla ja tiedän miten lauseeni jäsentelen.

VIISI ELÄMÄNOHJETTA, JOTKA ANTAISIT MUILLE: 

♥ Kannattaa muistaa, että minkä taakseen jättää, sen edestään löytää...
♥ ...ja metsä vastaa niin kuin sinne huudetaan.
♥ Älä oleta saavasi hyvää kohtelua, jos et itse kykene tarjoamaan sitä muille. Turha itkeä, jos itse on täydellinen vittupää.
♥ Myönnä virheesi. Jos sä itse kuset asian X, niin turha siitä on syytellä naapurin koiraa ja entistä opettajaa.
♥ It's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.

Ja viiden bloggarin sijaan haastan kaikki halukkaat tekemään tämän ja halutessaan linkittämään sen tämän postauksen kommenttiboksiin! 

Öitä kaikki!

jos ees samaa paria sais.

23 kommenttia:

 1. Ois pikkuvinkki noihin pohjanpalaneisiin kattiloihin! Laittaa sinne vähän vettä ja sitten sellaisen astiapesukonetabletin, kattila hellalle ja hella täysille, siihen sitten porisemaan vähäksi aikaa. Vedet hiiskuttiin ja harjalla lääppii niin kyllä lähtee! Tän jälkeen tosin kattila täytyy vielä pestä niistä myrkyistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä helvettiä?! Pakko kokeilla ens kerralla :D!!

   Poista
  2. Mitäää? Miten tommosen voi joku ees keksiä, täytyykin pitää mielessä. Ja Jenni, PataPata on kans iha jees.. tavallisesta kattilasta oon myös raapinut pohjasta lusikalla palaneet pois.. tai noita yhessä. :)

   Poista
 2. candy crushiin saa lisää elämiä ku vaihdat kännykän aikaa tarpeeks eteenpäi, avaat pelin ja tadaa elämät täynnä! ;) sit vaa laitat kellon takas oikeesee aikaa heti ku oot avannu sen pelin ettei jää väärä aika vahingossa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...ja sit kun elämät loppuu sun pitää oottaa niin pitkä aika mitä huijasit ;) Been there done that, ei oo sen arvosta :D

   Poista
  2. ei tartte ku osaa käyttää laitteita oikein :D aluks kävi just noin mut ei enää :)

   Poista
  3. Meinasin just tulla ehottaan tätä :D

   Poista
 3. oi jestas, torey haydenin kirjat <3 paras on nukkelapsi ! :) kiva löytää joku muu joka niistä pitää :)

  VastaaPoista
 4. Oh gooood toi Johanna Nilssonin Älä usko, älä toivo, älä rakasta on täydellisyyttä! Tai siis silleen täydellisyyttä, se pistää kyl ajattelemaan ja paljon. Rakastan sua nyt vielä enemmän. ♥

  VastaaPoista
 5. Haha mäki oon iha rakastunu Jacqueline Wilsonin kirjoihi!! Kertoo Nii tärkeistä asioista vaikka onki ehkä vähä nuoremmille suunnattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! Luin ala-asteella kaikki sen suomennetut kirjat :D

   Poista
 6. Teethän pian taas reenipostauksen tai jonkun laisen motivaatipostauksen! Tai kerro sun top5 lihaskuntoliikkeet kotona!

  VastaaPoista
 7. Oon lukenut ton älä usko, älä toivo, älä rakasta noin 10 vuotta sitten ja muistan vieläkin, miten se mua kosketti. Se oli todella pysäyttävä. Tollasia kirjoja pitäisi kaikki teini-ikäiset lukea, ehkä ne sitä kautta ymmärtäis, mitä vaikutuksia esimerksi kiusaamisella kiusatulle on...

  Härkösen kirjat on jotenkin kierolla tavalla hauskoja. Ne on vähän outoja, mutta kun tekstiin pääsee sisään, ymmärtää Härkösen kirjoitustavan hienouden.

  VastaaPoista
 8. Puhelin on kyllä välttämätön.. Ja tuosta tuli pari hyvää kirjavinkkiä jotka voisin käydä katsomassa :)

  http://elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Jacqueline Wilsonin kirjat! Tatuoitu äiti oli ihan paras! :)

  VastaaPoista
 10. huh. Tätä ennen en oo blogiisi kommentoinut mutta terve nyt sitten:) voisin harkita tekeväni itsekkin tämän haasteen. Mutta, samaa mieltä jaqueline wilsonin kirjoista! kuin kaksi marjaa ja kahden kodin välillä lempparit :) ja tuo älä usko, älä toivo, älä rakasta - luin sen vitosella ja järkytti kyllä niin vahvasti 10v minääni!

  VastaaPoista
 11. Hei joo! Motivaatio postaus ois kyl tarpeeseen :D nytki oon koko loman maannu ja ihmetelly instas muitte bodaus kuvii ja päivitelly whats appis et värini on harmaa kos oon tämmöne pikku rasvapallo enkä muuks muutu. Vaik kyllähä trikoot ja salikortit ja kahvakuulat löytyy nurkista ni ei siltikää! Et motivaatio ois paikallaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salin laiskin ilmottautuu! Motivaatioo kans kitos :)

   Poista
  2. Voisitko kirjoittaa omista sali kokemuksista :)

   Poista
  3. Mikä siinä niin vaikeaa on! Itse olette syöpötelleet. Niskasta kiinni trikoot jalkaan ja salitossut jalkaa ja menoks! Kyl se siit lähtee motivaatioo tulemaa ku huomaa, että jaksaaki juosta pidempää tai jaksaa kauemmi nostel painoil :) tsemppiä! Girl power!

   Poista
  4. Voi mul tuli tnä nii hyvä fiilis ku jaksoin juost kaua juoksumatol! Kyl se siit lähtee ku huomaa et jaksaa paremmi ja on kehittyny siinä. Terveisin salil eka salil vika kunha koulust pääsee :)

   Poista
 12. vinkkinä jenni että candy crushiin saat aina lisää elämiä kääntämällä kalenterin kuukaudella eteenpäin, käymällä taas candy crushissa että elämät latautuu ja vaihtaa takaisin oikea kuukaus. jos sitä kuukautta ei muista vaihtaa heti takaisin niin alkaakin tulla tuhansia minuutteja uusiin elämiin :)

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!