HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 15. marraskuuta 2013

juhlakansaa

Näin viikonloppuisin - toki viikollakin - yökerhot, kuppilat ja anniskeluravintolat täyttyvät jos jonkinlaisista hiihtäjistä. Tunnistatko itsesi?

Se Koff-lippispäinen jantteri. Rehvastelevat elkeet, likaiset verkkarit (jotka portsari on ohjeistanut viisi kertaa vaihtamaan farmareihin, mutta jotenkin tämä sälli pääsee livistämään kolmiraitahousuissaan baarin puolelle), kädessä olunen ja haku päällä. Törttöilyä, vieraiden naisten perseiden puristelua ja loppuillasta karaoke-esitys Popedan valikoimasta. Joskus saa jonkun Mirkun raahattua kotiinsa, mutta yleensä kyseinen leidi on noin 30 vuotta vanhempi meikit poskilla reivaava pubiunelma.

Strategiset paikat vilkkuen bailaava pissis. Alkuillasta kyseinen neiti lipittää hienoja drinkkejä auringonvarjoilla ja täthisädetikuilla, loppuillasta menee muiden kaljanpohjat. Pikkuisen liian tumma meikkipohja ja pisteenä i:n päällä viiden sentin kynnet joilla voisi tappaa ihmiset ja ripset, joiden alle voi mennä suojaan sadetta. Tönitään vastaantulevia naisia, eli "lorttoja" ja "vitun ämmiä", koska heillä on AIVAN VARMASTI jotain tätä primadonnaa vastaan. Aamulla vieressä on oma serkku, puoliksi syöty pizza ja riekaleiset sukkahousut.

Limaiset pleijerit. Nämä sankarit pukeutuvat aivan liian kireisiin valkoisiin v-kauluksisiin t-paitoihin (herää kysymys: naisten vai miesten osastolta?) ja farkkuihin, joihin on useimmiten tungettu sukka korostamaan miehisyyttä. Päässä on enemmän geeliä kuin tukkaa ja suihkun sijaan on käyty huuhtelemassa itseään partavedessä. Luulevat saavansa kenet vaan ja voi olla, että yllä mainittu pissis löytyykin aamulla kainalosta. Vakiolauseisiin kuuluu mm. "sun pikkupöksyt sopis mun eteisen sisustukseen".

"Emmää olis ees halunnu tulla tänne"-tytöt ja -pojat huppareissa ja villasukissa. Yleensä katselevat harmistuneena muuta sakkia, koska muilla on hauskaa, heillä ei.

Käpälöijät. Nämä on niitä heppuja, jotka ei välitä edes alkoholitarjoilusta (maksimissaan muiden alkoholitarjoilun terästämisestä silmätipoilla) vaan heiluvat tanssilattialla ahdistellen vähäpukeisia naisia. "NYT IRTI, ÄIJÄ"-lause ei kuulu heidän sanavarastoonsa, eivätkä he kavahda edes sitä satakiloista salimarkkua, joka käskee lopettaa tyttöystävän hipelöinti ja käpälöinti. Sinnikkäästi he jatkavat aamuyöhön asti - epäonnistuen katkerasti. Aamulla he miettivät "miksi, oi miksi?".

Tyylikkäästi viiniä siemailevat bisneshenkisesti pukeutuneet ihmiset, joiden ainoa hupi on katsoa nenänvarttaan pitkin niitä kännisiä urpoja karaokemikin varressa ja kompuroimassa rappusia kolme tuoppia kädessä. He poistuvat paikalta, ennen kuin meno yltyy liian hurjaksi. Kotimatkalla he pudistelevat päätään, että voi jestas mitä sakkia maailmaan mahtuu!

Baariin mahtuu myös aina pari "MOI HEI EI OLLA NÄHTY VUOTEEN, HALATAAN!!!"-toopea, verta nenästään kaivavaa riidanhaastajaa, väärään paikkaan eksyneen näköistä kermanvärisessä jakkupuvussa siideriä juovaa keski-ikäistä pikkujouluilijaa ja aina se yksi itkevä nainen. Ja toki niitä pubiruusuja verkkosukkiksissaan.


Ja tuttuun tyyliin listaa saa ja on siis suositeltavaakin jatkaa kommentoinnin puolella! Hyvää viikonloppua!

Vain Koff-lippis puuttuu..........

20 kommenttia:

 1. Mä oon selvästi toi "MOI HEI EI OLLA NÄHTY VUOTEEN, HALATAAN!!!"-toope :D

  Aloin miettimään miten reagoisin tohon alushousu-iskulauseeseen, jos joku erehtyisi sen mulle sanomaan. Varmaan tukehtuisin juomaanki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh. Mäkin oon toi samainen toope. :8

   Poista
 2. Mulle sopii yks lause pissiksestä "Alkuillasta kyseinen neiti lipittää hienoja drinkkejä auringonvarjoilla ja täthisädetikuilla, loppuillasta menee muiden kaljanpohjat." :D Lisäks vielä että baarissakin tukevassa kännissä "yhyy mun elämä on paskaa, en jaksa enää, kaikki menee päin vittua :(:(:(" ja vessaan itkemään kertomatta kellekkään. :DD

  VastaaPoista
 3. "HEI LÄHETÄÄ JONNEKKI PITEMMÄLLÄ JORAA, JA TANSSII !!!!" ja löydän itseni kalliista clubista, missä pelkkä vesi maksaaa 4€, älypuhelimien ympäröimänä, vailla juttu seuraa :(
  Eli; baarissa älypuhelimeen keskittyjät.

  VastaaPoista
 4. Ei pysty samaistumaan useimpiin kohtiin, koska tuo lista on lähinnä lihatiskiyökerhoihin suunnattu. :D

  VastaaPoista
 5. Mä kuulun siihe porukkaan joka bilettää ilman alkomahoolia :D

  VastaaPoista
 6. Hih! Tietty on myös nää kaveriporukat jotka on lähtenyt vaan viettää iltaa baariin ja saattaa aiheuttaa kummastusta epämääräisillä (alkoholimäärän kasvaessa kovaäänisillä) jutuillaan ja räkäisillä naurun remakoilla! Ite en oikee kuulu mihinkää, ku en tykkää käydä baareissa, enkä oikee ryyppääkkään 8_8

  ja toi limaset pleijerit -kuvaus aiheutti samantien flashbackit jostain axe+hajuvesikombotuksesta ja niistä valkosista paidoista, unohtamatta aurinkolaseja oli kesä tai talvi.. yyyyh..

  VastaaPoista
 7. Syvällinen mieli eli he jotka ottavat muka sivistyneesti mitä tahansa alkoholia ja pohtivat samalla onko avaruudessa elämää ja kannustaa muitakin liittymään jännyyden äärelle. Tätä voi halutessaan jatkaa myös pilkunkin jälkeen kaverin sängyssä ja pohtia kysymyksiä ja vastauksia vieläpä lisää.

  Ylihypettäjät, että kännissä on kivaa ja vaikka ei olisikaan ottanut kuin muutaman lonkeron, niin johan jo esitetään olevansa "so wasted" ja tehdään kaikki mitä ei normaalisti tehtäisi eli: tanssitaan pöydillä, juodaan muiden juomat mitä ei vahdittu, jutellaan tuntemattomille kuin ystäville, halitaan ja pusutellaan ja ties mitä. Aamulla voi sitten esittää, että voi hitsi kun tuli oltua kännissä ja tehtyä kaikkea ihan uskomattoman häpeällistä.

  MINÄ ITSE tykkäisin kategorisoida itseni niihin hiljaisiin olentoihin, jotka tavallaan haluavat vain pitää hauskaa tanssimalla ja nauttimalla muutaman alkoholillisen, että hyvä mieli pysyy sekä tavata mahdollisimman monta ystävää. JA varsinkin pysyä loitolla niistä, jotka haluavat hankaluuksia tai keksimällä keksisivät draamaa iltaan. Mutta joskus toki saattaa itselläkin yli mennä, mutta kelläpä ei. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut mitä jos oikeasti tulee muutamasta lonkerosta känniin ja yhdestä jo vähän hiprakkaan.... :---D Ei kai sille mitään voi. Tv. surkea viinapää.

   Poista
  2. Sama! Juon harvoin ja kun juon niin yks siideri saa pään jo ihan tarpeeks sekasin! Ja on hei vie darraki seuraavana aamuna :D nimim. Halpaa ryyppyseuraa

   Poista
 8. surullista on se että näitä samantapasia löytyy jostai koulun järjestämistä limudiskoista...

  VastaaPoista
 9. Onneks en käy baareissa. Olen vakuuttunut, että siellä on pelkkiä juntteja tai muuten vai ärsyttäviä ihmisiä. D:

  VastaaPoista
 10. Muta missä on keski-ikäinen pikkujoulu ksnds jotka vähät bälittävät baaritiskillä jonottamisesta ja olettavat saavansa juoman nopeasti vitosta heiluttelemalla... Myöskin muut käytöstavat ovat täysin kadoksissa! :D

  VastaaPoista
 11. Mä kuulun niihin joilla keskustelu alkaa rullaamaan kummasti puolituttujen kanssa ja päätyy "Mixhh me ei olla ystävä?????;O" -huudahduksiin... Seuraava selvä kohtaaminen onkin usein vähän kiusallinen kun ei tiedä pitäskö uutta bestistä tervehtiä :D

  VastaaPoista
 12. Taidan olla tollanen hupparivillasukka-tyttö... :D Ainakin yleensä hiihtelen ympäriinsä hupparissa ja villasukissa, pudistelen päätäni örveltäville kavereilleni, taluttelen niitä ainoana selväpäisenä vessaan ja katson ettei kotibileissä kukaan jätä uunia päälle tai kuse olohuoneen lasiselle sohvapöydälle. Ja sit kun hetken aikaa kaikki on hyvin, tanssin villisti, kourin ihmisiä ja käyttäydyn samalla tavalla kun ne - ja ihan selvin päin. Ei jeesus. Joskus häpeän, yleensä en.

  VastaaPoista
 13. Tuli samantien ne tietyntyyliset ihmiset mieleen jokaisesta kategoriasta...

  Sitten on vielä nä parisuhdeihmiset, jotka ovat päättäneet lähteä baariin vähän saamaan vaihtelua niihin perustylsiin koti-iltoihin ja jotka löytää todennäköisimmin jostain pöydästä istumassa hiljaa juomien kanssa vierekkäin. Just mietin tätä perjantaina kun koko illan istui yksi pari samassa pöydässä; itse en ainakaan kauhean mielelläni lähtisi kahdestaan poikaystäväni kanssa baariin synkistelemään

  VastaaPoista
 14. Mites nää facebookkaajat? Facebook täyttyy päivityksistä paikassa Yökerho
  Sirkus. Sitten istutaan tanssilattian vieressä ja selataan Facebook-seinää ylös alas. Samalla myös vaihdetaan kaikkien Facebook-kavereiden kanssa kuulumisia "Mitä sulle kuuluu? Ei olla nähty pitkää aikaa!" kun vieressä istuva kaveri lipittää siideriään menemään. Olisi aika yliarvostettua kysyä vieressä olevan kaverin kuulumisia.

  VastaaPoista
 15. Onko sulla päällä tuossa kuvassa joku abihuppari? Meidän lukiossa nimittäin tämän vuoden abeilla on ihan samanlaiset! Ja lukee abimeister...

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!